שאלון הכרות!!!!!!

niko girl

New member
אני אל שמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את מאיימת עלי?
;
;
זה אמור להיות כועסת!

GrEeNwOmAn

New member
היכרות שלי אתכם../images/Emo175.gif../images/Emo43.gif

שם:אבישג משפחה: שנהר מקום מגורים: חיפה איזה סגנון רוכבים: אינגליש > קפיצות > דראסז' > טיולים כמה זמן רוכב/ת: עוד מעט שלוש שנים מאכל אהוב: ספגטי בולונז ופיצה משקה אהוב: קולה או מיץ ענבים להקה אהובה: מוניקה סקס (השולטים) גיל: 12 זמר/ת אהוב/ה: פקונדו ארנה (הוא שר גם מהמם) כמה זמן בפורום: מאז שהוא נפתח, לפחות אני בוותיקים באיזה עוד פורומים את/ה משתתף/ת: המורדים, משחק החיים ולפעמים סוסים סרט אהוב: ברוס הגדול מכולם, קרוסרודס סדרה אהובה: המורדים, חברים ומשחק החיים תארו את עצמכם ב4 מילים: מוכשרת, יפה, נחמדה ואדיבה (האם זה נכון?) הסוס האהוב עליכם: איקס ופוצ'יני באותה המידה, וגם פליקס הסוסה האהובה עליכם: גלי, מדונה\ורדה, רוז המדריך שלכם (שם): יש רק מדריכות המדריכה שלכם (שם): דפנה, יעל, רבקה, רונית ותמי חיית מחמד: כלב וחתול (הייתי רוצה) וכמובן סוס ספר אהוב: הסיפור של הילדה המוכשרת מהפורום, זה מהמם!

Juli kleo rullz

New member
אנייייייייייייייייייי ../images/Emo15.gif

שם: שירה משפחה: דורון מקום מגורים: אבן יהודה בגנון רכיבה: אינגליש כמה זמן רוכבת: שנתיים מאכל אהוב: אין לי שמץ... (שניצל ופירה נראה לי...) משקה אהוב: סיידר וקולה להקה אהובה: היהודים זמר אהוב: אמינם כמה זמן בפורום: כמה חודשים נראה לי... באיזה עוד פורומים: הכי גאים שיש סרט אהוב: לא יודעת... יש הרבה... נראה לי 10 דברים שאני הכי שונאת בך או אולי מולאן רוז' סדרה אהובה: אי הפיתויים!!!!! מכושפות!!!!!!!!!!!!! 4 מילים על עצמי: לרכב חברים טלויזיה ומחשב! הסוס האהוב עליי: דרבי השולטטטטטטטטטטט הסוסה האהובה עליי: יש שתיים קליאו וג'וליה! המדריך שלכם: שחר מלינובסקי המדריכה שלכם: תמי לוי (אלופת הארץ בדרסאג'...
) חיית מחמד: 2 כלבים (טיפ וסקופ) 3 חתולות (חוחרה, ניקיטה ופרסיליה) ספר אהוב: לא יודעת... נראה לי הקסם השחור SPIRIT OF THE WEST והתפסן בשדה השיפון

Juli kleo rullz

New member
שכחתי להוסיף: ../images/Emo15.gif

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

שם: יאיר
משפחה: סבן
מקום מגורים: קיבוץ אילות
איזה סגנון רוכבים: ווסטרן
כמה זמן רוכב/ת: 3 שנים
מאכל אהוב: הכלללל
משקה אהוב: קולה
להקה אהובה: Dream Theater
זמר/ת אהוב/ה: אין
כמה זמן בפורום: לא יודע..
באיזה עוד פורומים את/ה משתתף/ת: סוסים (לפעמים)
סרט אהוב: שר הטבעות
סדרה אהובה: חברים
הסוס האהוב עליכם: סולאנו, גיזמו המלך
הסוסה האהובה עליכם: דיי לייט, קורי, מילקי, נוגט..
המדריך שלכם (שם): קרסו
המדריכה שלכם (שם): מור, לינה
חיית מחמד: אין
ספר אהוב: איןןןן

JustAlona

New member
בעעעעעעע

שם: אלונה/ע משפחה: **** מקום מגורים: ליד אשקלון איזה סגנון רוכבים: ווסטרן כמה זמן רוכב/ת: 4 שנים[מכיתה ד', ועכשיו אני עולה לז'...] מאכל אהוב: פיצה, סלט חסה[של אמא
], סלט ירקות... משקה אהוב: דיאט קולה, מים. להקה אהובה: אין להקה מסויימת.. גיל: 12[נו, עוד חודש וקצת..] זמר/ת אהוב/ה: אין מישהי מיוחדת... כמה זמן בפורום: מהיום הראשון[בלע] באיזה עוד פורומים את/ה משתתף/ת: התאומות אולסן[471], דוליז[338] ובנות[67] סרט אהוב: רגע, זו שאת בכלל
סוס פרא, הסייח השחור/הקסם השחור, ברוס הגדול מכולם.. סדרה אהובה: המורדים[שנגמר
], אלי מקביל, Sex And The city, קלולס, סברינה, הרבה.. תארו את עצמכם ב4 מילים: מטורפת עד כדי כאב. הסוס האהוב עליכם: בטח שפדרו[הוא דומה לסוס מסוס פרא
] הסוסה האהובה עליכם: אמממ, פנינה[שחזרה מחופשה], וזהו. המדריך שלכם (שם): אורי ואמיר[משתנה מפעם לפעם] המדריכה שלכם (שם): ירדן [כנ"ל] חיית מחמד: כלבה, אבל מתה לסוס... ספר אהוב: הקסם השחור, ה"פ, זהו... ובבקשה תוסיפו תמונות שלכם! יש לי, אבל היא גדולה לתפוז..

y o o

New member
תשובות שלי..../images/Emo176.gif

* שי * סולסי * קיסריה * אינגליש * שנה וקצת.. * פסטה ו..
* שייקים.. * אין * 12.9 * אין * לא זוכרת...(לא ממזמן..) * סוסים ורוכבים צעירים * לא יודעת אולי "לא רק בלונדית " אבל יש הרבה * נמוכה...קטנה...משוגעת...ואמ.. * טקילה .. נכיר מהיום סוסים חדשים.. * חמסין..כמו שאמתי מיקודם * נועם (מהיום) * עדי (מהיום) * 2 כלבים חתול ודגים.. * אמ..לא יודעת..(אני באמצע ספר נחמד עכשיו..) * אין לי על המחשב תמונות..

למעלה