שאלון המוזיקה של ג'ניפר

Lopezit

New member
תגיד

מתי תהיה באייסי או משהו כזה?! שנים לא דיברנו! התחברתי במיוחד בשבילך ואתה לא שם

../images/Emo176.gif עונה---> PLAY../images/Emo99.gif LOL

מהו השיר האהוב עליך של ג'ניפר---> PLAY כאילו דהההההההההה
אבל גם---> I'm Real = JFDB== All i Have= ורק רק רק ההיפ הופם רמיקס של GET RIGHT וגם די QH מהו השיר השנוא עליך של ג'ניפר--> im Glad וגם Baby i Love u זוועות... מהו הדיסק האהוב עליך של ג'ניפר JLO ! שלמות שלמות שלמות
מהו הדיסק הכי פחות אהוב עלייך של ג'ניפר CAUM בעעעעע : (
מהו הדיסק עם הפוטושוט הכי אהוב עלייך JLO אבל בהחלט גם REBIRTH יפיופה!@ מהו הדיסק עם הפוטושוט השנוא/ הכי פחות אהוב עלייך CAUM בעעע מהו השיר של ג'ניפר שלפי דעתך שמעת הכי הרבה PLAY AIH IR מהו הדיסק של ג'ניפר שלפי דעתך שמעת הכי הרבה JLO (היחיד שיש לי : (( מהו הקליפ האהוב עליך של ג'ניפר PLAY היא הכי מדהימה בעולם.. אבל היא לא פחות יפה בAIH ו-IR.. ואני גם די אוהב את HOLD YOU DOWN.. מהו הקליפ השנוא/ הכי פחות אהוב עליך של ג'ניפר BABY I LOVE YOU- פשוט מכוערת שם וקשה להגיד את זה עליה וגם IM GLAD בעעעעעעע התלתלים האלה בעעעעעעע מהו הדיסק האחרון של ג'ניפר שרכשת JLO

אחלה שאלון../images/Emo70.gif

מהו השיר האהוב עליך של ג'ניפר? waiting for tonight, lets get loud, if u had my love, love don't cost a thing, play, sola, como ama una mujer, tu, que hiciste, jenny from the block, Ain't It Funny, I'm Gonna Be Alright, i'm glad ונראה לי שזהו, הם העיקריים... מהו השיר השנוא עליך של ג'ניפר? Get Right!!! איכס שיר מעצבן... לא אהבתי, גם הקליפ לא משהו... לא לסקול אותי באבנים
מהו הדיסק האהוב עליך של ג'ניפר? כולם חוץ מ-Rebirth
מהו הדיסק הכי פחות אהוב עלייך של ג'ניפר? Rebirth מהו הדיסק עם הפוטושוט הכי אהוב עלייך? JLO מהו הדיסק עם הפוטושוט השנוא/ הכי פחות אהוב עלייך? Rebirth... לא התלהבתי
מהו השיר של ג'ניפר שלפי דעתך שמעת הכי הרבה? waiting for tonight, love don't cost a thing, ain't it funny, if u had my love, i'm glad, I'm Gonna Be Alright, sola... מהו הדיסק של ג'ניפר שלפי דעתך שמעת הכי הרבה? האחרון, CAUM. מהו הדיסק של ג'ניפר שלפי דעתך שמעת הכי מעט? Rebirth, שלא נדע... מהו הקליפ האהוב עליך של ג'ניפר? waiting for tonight ו-love don't cost a thing מהו הקליפ השנוא/ הכי פחות אהוב עליך של ג'ניפר? ג'ני פרום דה בלוק... מה הקטע
ההתחלה מפגרת... ועוד יש לי אותו באמפי
מהו הדיסק הראשון של ג'ניפר שרכשת? On The 6. מהו הדיסק האחרון של ג'ניפר שרכשת? יש לי את כל הדיסקים, חוץ מהדיסק רמיקסים, Rebirth שאני לא מתכוון לקנות ו-CAUM אני אקנה מתי שאני אזיז ת'תחת שלי לקניון
אה ויש לי את הסינגל של waiting for tonight... האקסית שלי נתנה לי [הדבר הטוב והיחיד שיצא לי ממנה
].

למעלה