שאלון העדפות (מותר גם לנמק)

OhadB3i

New member
עכשיו תורי :)

פרצוף/גוף? - פרצוף
יופי/אופי? - ללא ספק אופי
טופי/בזוקה? - טופי
RPG/טיל לאו? - RPG נשמע יותר כיף:)
מלחמה/שלום? - מה שיביא לנו שקט :\
מדעי הרוח/מדעים מדוייקים? - מדוייקים, לא מאמין ברוחות :)
בררנות/התפשרות? - תלוי במצב רוח חחח
לזרוק/להזרק? - אף אחד :\
בתולין/ניסיון? - לא משנה לי
רזים/שמנים? - באמצע
אתאיזם/דת? - אתאיזם
ספקנות/תמימות? - תמימות
קרניבורים/הרביבורים? - קרניבורים
מנה עיקרית/קינוח? - עיקרית
מדבר/ג'ונגל? - מדבר, רואים את הכוכבים הכי טוב :)
אוהל/בית מלון? - בית מלון
עיר/כפר? - עיר
ים/בריכה? - ים, אפשר לצלול:)
פאב/מועדון? - פאב
לבד/ביחד? - תלוי מתי:)
ישראלי/לועזי? - ישראלי
קיץ/חורף? - חורף
ליברליות/שמרנות? - ליברליות
טבעי/משופץ? - טבעי
גדול/קטן? - תלוי מה
צעיר/מבוגר? - לא נמשך לגברים
עגול/מרובע? - עגול
בהיר/כהה? - בהיר
כחול/חום? - חום
זוגיות פתוחה/סגורה? - סגורה
פתיחות/פרטיות? - פתיחות
כנות/שקרים לבנים? - כנות
אני/אחרים? - אחרים
לימודים/עבודה? - שילוב
ילדים/מבוגרים? - מה ההעדפה פה?
ספר/סרט? - סרט
סקס/שיחת נפש? - אחד אחרי השני (לא משנה מה בא קודם)
לראות/לגעת? - תלוי
עירום/בגדים? - בגדים
בחושך/באור? - מעומעם
להיות דביקים/לתת מרחב? - מרחב
IQ/EQ? - IQ
בבית/בחוץ? - בחוץ
בארץ/בחו"ל? - אין כמו הארץ
כן חתונה/לא חתונה? - כן
ברית מילה/להשאיר שלם? - ברית, מונע מחלות ואסטתי
רגישות/אסרטיביות? - שילוב
התכתבות/פנים מול פנים? - מה שבא קודם
להתחיל עם אחרים/שיתחילו איתי? - תלוי
ליזום/להגרר? - ליזום
ספונטניות/תכנון מראש? - רוב הזמן ספונטני, רק דברים באמת גדולים צריך לתכנן
להמתין בסבלנות/לעשות משהו קיצוני? - תלוי בסיטואציה
להיות/לא להיות? זאת השאלה:)

שאלון העדפות

פרצוף/גוף? פרצוף כי זה מה שנשאר בסופו של דבר

יופי/אופי? אופי כי ככל שמכירים בן אדם הוא נהיה יפה יותר (או מכוער יותר) לפי האופי.

טופי/בזוקה? טופי, כי בגיל 21 לא הגעתי לירח ומאז אני לא מאמינה לבזוקה יותר

RPG/טיל לאו? טיל לאו כי נחמד להגיד לאווווו

מלחמה/שלום? שלום

מדעי הרוח/מדעים מדוייקים? מדעים מדוייקים

בררנות/התפשרות? חצי חצי תלוי במה

לזרוק/להזרק? לזרוק כי יש אגו

בתולין/ניסיון? ניסיון

רזים/שמנים?

אתאיזם/דת? אתאיזם אם חייבים לבחור

ספקנות/תמימות? ספקנות

קרניבורים/הרביבורים? קרניבורים

מנה עיקרית/קינוח? עיקרית

מדבר/ג'ונגל? ג'ונגל

אוהל/בית מלון? בית מלון

עיר/כפר? כפר לחופש

ים/בריכה? לשחיה בריכה לכיף ים

פאב/מועדון? פאב

לבד/ביחד? ביחד

ישראלי/לועזי? לועזי

קיץ/חורף? חורף

ליברליות/שמרנות? ליברליות

טבעי/משופץ? טבעי

גדול/קטן? מה גדול?...

צעיר/מבוגר? אי אפשר אמצע?

עגול/מרובע? מחומש

בהיר/כהה? אמצע

כחול/חום? כחול

זוגיות פתוחה/סגורה? סגורה

פתיחות/פרטיות? פרטיות

כנות/שקרים לבנים? שקרים לבנים

אני/אחרים? אנחנו

לימודים/עבודה? לימודים

ילדים/מבוגרים? מבוגרים

ספר/סרט? סרט שמבוסס על ספר?

סקס/שיחת נפש? שיחת נפש שמובילה?

לראות/לגעת? לגעת

עירום/בגדים? בגדים

בחושך/באור? בתאורה טובה

להיות דביקים/לתת מרחב? לתת מרחב ושנפגשים להיות קצת דביקים

IQ/EQ? Q&A

בבית/בחוץ? תלוי בבית

בארץ/בחו"ל? בחו"ל

כן חתונה/לא חתונה? חתונה? כל כך מהר?

ברית מילה/להשאיר שלם? snip snip

רגישות/אסרטיביות? אסרטיביות

התכתבות/פנים מול פנים? פנים מול פנים

להתחיל עם אחרים/שיתחילו איתי? שיתחילו איתי (עצלנות)

ליזום/להגרר? לגרור

ספונטניות/תכנון מראש? ספונטניות מתוכננת? ספונטניות

להמתין בסבלנות/לעשות משהו קיצוני? תגדיר קיצוני

להיות/לא להיות? להיות

niwo

New member
חפירה

אני אוהב שאלונים.

זוהי כנראה תגובתי האחרונה בפורום. מצאתי שקשה לי להיות נוכח בפורום. חוויתי המון הטרדות מיניות בעבר, והגישה של חבריי הפורום מעלה לי שוב ושוב פלאשבקים מהעבר.
זה מאוד קשה לי לקרוא את ההודעות בפורום.
התחלתי לבכות והבנתי שזה פשוט קשה לי מדי. אני מצטער.
בכל מקרה, שאלונים אני אוהב. ואני אוהב גם לענות ברצינות.
אני יודע שמרבית שאלות השאלון מופנות להעדפות בנוגע לזוגיות, אך אני לוקח אותן לפעמים כיוון קצת שונה.
אין צורך לקרוא את התשובות שלי. אני יודע שאני סתם אבזבז לכם זמן.

פרצוף/גוף?
ממש לא אכפת לי. לא אכפת לי מהי הצורה הפיזית של הפרצוף או מבנה הגוף של האדם. חזות אמנם יכולה לפעמים להשפיע על הבחירות הראשוניות שלי למי אני מתחבר. אדם שאני מרגיש שמתנהג באופן קצת אלים או "ערסי", די אתרחק ממנו או ממנה. עם זאת, נוכחתי לגלות עד כמה הרושם הראשוני שלי הרבה פעמים מוטעה. אני שמח לדבר עם אנשים ואני מנסה שלא לדחות אנשים ע"פ מראה. בסופו של דבר המראה של האנשים שאני מתחבר אליהם או נמשך אליהם לא משנה לי.
אני חושב שחברים שלי שמעו ממני מספיק על כך שלא אכפת לי אם לאדם יש neurofibrmatosis או זאבת, אני אתחבר לאדם לפי מי שהוא.

יופי/אופי?
אני חושב שעניתי על השאלה הזו לעיל. אני אדם שלא אכפת לו מהמראה הפיזי של אנשים. אני בהחלט מתחבר לאופי של אנשים.

טופי/בזוקה?
אני שומר על הבריאות כך שאני לא צורך אף אחד מהשניים. עם זאת, אם לא הייתה לי ברירה הייתי לועס בזוקה. טופי אני לא צורך מגיל מאוד צעיר. ידעתי שטופי לא בריא לשיניים מגיל צעיר ולכן לא הסכמתי לאכול טופי. גם בזוקה לא הכי בריא, ולכן גם את המסטיק המדובר אני לא צורך.

RPG/טיל לאו?
הממ... אני לא כ"כ אוהב טילים כיוון שבין השימושים העיקריים שלהם הוא במלחמה והרג אדם.
עם זאת, אני הייתי בוחר בטיל RPG רק בגלל שהוא הוזכר בחידון 30 שנה למלחמת יום הכיפורים שהשתתפתי בו כשהייתי בכיתה ח'.
כמו כן, אני מעדיף להתייחס ל-RPG בתור role paying game, ואז הבחירה שלי ברורה מאליה- הרי אני אוהב משחקים!

מלחמה/שלום?
שלום.
על נושא של מלחמה ושלום חשבתי הרבה בתקופת שנותיי האחרונות. התחלתי קצת להתפלסף עם עצמי ושאלתי מהן המטרות שלשמה ישראל השתתפה במבצעים בעוטף עזה בשנים האחרונות. התשובה היא כמובן ע"מ להגן על תושבי ישראל הנמצאים תחת איום של טילים. כמו כן, מטרת המבצעים הייתה למגר את התחמושת והכוחות של חמאס. השאלה היא- האם היה ניתן לפתור זאת בדרך אחרת? באופן יעיל יותר? באיזה שהוא מקום הבנתי שלולא מבצעים כפי שהיו, בדרך אחרת לא היו מקטינים את הכוח שיש לחמאס. וזה קצת היה לי עצוב לחשוב, שמלחמה כן יכולה להשיג משהו.
שמעתי על אנשים אומרים "הלוואי שימותו" משני הצדדים. אבל אתם יודעים מה? כששומעים על מישהו שנהרג במלחמה זה אחד הדברים הכי מצמררים שאפשר לשמוע.
אחד הבחורים שלמד איתי פיזיקה נהרג במלחמה האחרונה. ואני עדיין לא יכול לעכל את זה שהוא מת. אני לא יכול לחשוב עליו בתור אדם שמת כשאני זוכר אותו וזוכר עד כמה פטפטן הוא היה. :(
טוב, אני לא רוצה לחשוב על זה.

מדעי הרוח/מדעים מדוייקים?
מדעים מדוייקים.
אני לומד פיזיקה ומדעי המחשב באוניברסיטה. הבחירה שלי במדעים מדוייקים היא מכיוון שמדע תמיד עניין אותי. מדע מנסה לחקור ולענות על שאלות של בסיסיות של בנ"א, שאלות של 'למה?' (גם אם ברור שלא ניתן יהיה לענות על השאלה הזו אף פעם). אני רוצה לנסות להבין כיצד העולם פועל. אני רוצה לדעת איך דברים פועלים. אני רוצה לחקור. מדע היה משהו שתמיד משך אותי.
בחודשים האחרונים אני שורה קצת בדיכאון מכך שבלימודים לא כ"כ מתעמקים ולא מסבירים לעומק את הפיתוחים שמציגים לנו. מדוע הם נכונים? אני אדם שאוהב להתעמק ולהיטפל לפרטים (ולכן צורת הלימוד שלי מאוד איטית ולא כ"כ מתאימה למסגרת לימודים). לדאבוני, בפיזיקה בתואר ראשון לא כ"כ נכנסים לעומקם של הדברים. וזה ממש, אבל ממש קשה לי.
באוניברסיטה הבנתי גם שאני נמשך יותר למתמטיקה. או לפחות לצורת הלימוד במתמטיקה, שם אני מרגיש קצת ששמים יותר דגש על חשיבותן של הוכחות.
דיברתי עם אחד החברים שלי שדיבר עם אדם שלומד תואר שני במתמטיקה שימושית, והחבר שלי אמר לי שממנו הוא הבין שבתואר שני, צורת הלימוד במתמטיקה מזכירה יותר את מה שאני חווה בפיזיקה- צורת הלימוד בה צריך ללמוד לדעת לוותר, להניח שמה שנלמד הוא נכון ולהתבסס על זה.
וזה שוב קצת...דיכא אותי. כי אני לא יכול.
בתואר שני חשבתי לקחת מתמטיקה שימושית או לפתח אנדרואידים ואינטילגנציה מלאכותית ביפן.

עם זאת, מדעים מדוייקים זה לא התחום היחיד שאני מתעניין בו. אני מתעניין בהרבה תחומים ואשמח להיחשף למגוון תחומים. הייתי רוצה ללמוד גרפיקה וכיצד לערוך סרטים. הייתי רוצה לעסוק באומנות, ללמוד שפות (אני אוהב שפות ^^), ללמוד על תרבויות שונות בעולם וקצת להרחיב את ידיעותיי היסטוריה.

בררנות/התפשרות?
הכול יחסי.
אני מנסה להקשיב לאדם שמולי ולקבל את דעותיו. בד"כ אני גם נוטה לוותר לאנשים. וזה תמיד היה עניין שפגע בי @.@.
אני חושב אמנם שאני אדם בררני. מאוד.
וזה מתבטא אפילו בפרטים קטנים כמו האוכל שאני צורך.
כן, אני יודע שמדובר בנוגע לבחירת בן זוג, אבל זה לא כ"כ רלוונטי עבורי.

לזרוק/להזרק?
אני הייתי צריך לסרב להצעות חברות רבות בעבר ואני יודע עד כמה זה קשה לפגוע באדם שמולך. אני מעדיף שייזרקו אותי. למרות שאני חושב ששוב, זה לא כ"כ רלוונטי לגביי.

בתולין/ניסיון?
אני לא שופט אנשים ע"ס הניסיון המיני שלהם. אלא אם כן הם ביצעו מעשים שלא היו בהסכמה, אבל זה כבר עניין אחר.
זה בסדר להיות בתול, וזה בסדר להיות לא בתול.
אף אחד לא צריך להרגיש בושה.

רזים/שמנים?
שוב, אני לא שופט בנ"א לפי מראה, כך שזה לא רלוונטי לגביי. בשני המקרים, כאשר מדובר במקרי קיצון אז יש סכנה בריאותית לאנשים. אך אני לא מבקר את אותם אנשים, כיוון שאני בעצמי הייתי במצבים שכאלו. אדם יכול להיות רזה או שמן, ואני לא אעז להעיר לו או לה על כך, זה הגוף שלו/ה ולא העסק שלי (אם הם יזדקקו לאוזן קשבת אני אהיה מוכן להקשיב ולעזור).
אישית, אני אדם שתמיד נלחם ברזון שלו. אני צריך להעלות 2 קילוגרמים ע"מ שאני אהיה במשקל יותר בריא.

אתאיזם/דת?
אתאיזם.
אני אתאיסט. כשהייתי צעיר היה בי המון זעם על כך שחשתי כפייה מהצד הדתי. היה לי קשה לשמוע את המורה שלי לתורה בכיתה ב' מסבירה כיצד אלוהים מוריד גשם, כשהיה ברור לי שזה לא ההסבר. היה לי קשה ללמוד תנ"ך כשאני אדם לא מאמין (גם אם אני מאמין שצריך להרחיב אופקים), העדפתי ללמוד תנ"ך מבחינה היסטורית וארכיאולוגית (ואכן, כשלמדנו בצורה הזו בכיתה י' ו-יא' הרבה יותר נהניתי).
לא הבנתי המון מנהגים כמו נישוק מזוזה, שמירת שבת או כשרות. בתור אדם צמחוני שהיה מגיע למקום בו אוכלים בשרי, זה קצת היה מתסכל ששוב לא היה לי מה לאכול.
כמו כן, סבלתי המון מביקורת על כך שאני לא מאמין באלוהים מעמיתיי לספספל הלימודים. לפעמים, לא הבנתי למה אנשים מחשיבים את ערך כבוד האדם למקום ע"פ הערך של כבוד אדם לחברו.
בכל מקרה, עם הזמן הפכתי ליותר רגוע בנושא הזה (סובלני תמיד הייתי, אבל עדיין היה לי קשה לקבל אמונה).
אני נהנה לדסקס עם אנשים שנמצאים בעולם ששונה משלי. אני מתכתב למשל עם מישהי מיוטה שהיא מורמונית. פעם גם התכתבתי עם יפני שהתאסלם אבל הוא התחיל להאשים את ישראל וקצת היה לי קשה לדבר איתו.

ספקנות/תמימות?
ספקנות. תמיד תבדקו ב-snopes.
XDDD.

קרניבורים/הרביבורים?
אני צמחוני מגיל 8 משום OCD. אני לא אפרט על כך.
אין לי בעייה עם אומניבורים או טבעונים. זה לא משנה לי. אני מקבל כל אדם.
אגב, ביפן המושג של קרניבורים והרביבורים מתקשר גם למושג שקשור לאופי של בחורים. soushoku danshi- "בנים אוכלי עשב"- הינם בחורים יותר עדינים, שמעדיפים פעילויות שנחשבות נשיים, הם שקטים ומופנמים. הם לא מתעניינים ביחסי מין. לעומתם יש את nikushoku danshi- "בנים אוכלי בשר"- שהם ההפך מההרביבורים.
"אוכלי העשב" די פופולרים ביפן.
ולא, זה לא קשור לסינדרום mr nice guy. (שקצת קיים כאן בפורום *ביקורת ביקורת*).

מנה עיקרית/קינוח?
אני לא אוכל לא בריא, אז מנה עיקרית.

מדבר/ג'ונגל?
אני נשרף מהר, ולכן אני אעדיף מקום מוצל יותר. כמו כן, אני כ"כ כמה לקצת יותר ירוק בארץ, ולכן אני אעדיף ג'ונגל. עם זאת, אני חושב שאני די אפחד לבצע טרק באיזה שהוא ג'ונגל. אני חושב שטיול רגוע במקום בטוח הוא משהו שאני אעדיף.
אגב, יש לי קצת טראומות ממדבר יהודה. פעם ליוותי כיתה בתור מדריך של"ח מטעם בי"ס. במהלך הטיול אחת הבנות נפלה מגובה של 2 קומות. האופן שבו היא הדרדרה במדרון כמו כדור

niwo

New member
המשך

אוהב שאלונים.

זוהי כנראה תגובתי האחרונה בפורום. מצאתי שקשה לי להיות נוכח בפורום. חוויתי המון הטרדות מיניות בעבר, והגישה של חבריי הפורום מעלה לי שוב ושוב פלאשבקים מהעבר.
זה מאוד קשה לי לקרוא את ההודעות בפורום.
התחלתי לבכות והבנתי שזה פשוט קשה לי מדי. אני מצטער.
בכל מקרה, שאלונים אני אוהב. ואני אוהב גם לענות ברצינות.
אני יודע שמרבית שאלות השאלון מופנות להעדפות בנוגע לזוגיות, אך אני לוקח אותן לפעמים כיוון קצת שונה.
אין צורך לקרוא את התשובות שלי. אני יודע שאני סתם אבזבז לכם זמן.

פרצוף/גוף?
ממש לא אכפת לי. לא אכפת לי מהי הצורה הפיזית של הפרצוף או מבנה הגוף של האדם. חזות אמנם יכולה לפעמים להשפיע על הבחירות הראשוניות שלי למי אני מתחבר. אדם שאני מרגיש שמתנהג באופן קצת אלים או "ערסי", די אתרחק ממנו או ממנה. עם זאת, נוכחתי לגלות עד כמה הרושם הראשוני שלי הרבה פעמים מוטעה. אני שמח לדבר עם אנשים ואני מנסה שלא לדחות אנשים ע"פ מראה. בסופו של דבר המראה של האנשים שאני מתחבר אליהם או נמשך אליהם לא משנה לי.
אני חושב שחברים שלי שמעו ממני מספיק על כך שלא אכפת לי אם לאדם יש neurofibrmatosis או זאבת, אני אתחבר לאדם לפי מי שהוא.

יופי/אופי?
אני חושב שעניתי על השאלה הזו לעיל. אני אדם שלא אכפת לו מהמראה הפיזי של אנשים. אני בהחלט מתחבר לאופי של אנשים.

טופי/בזוקה?
אני שומר על הבריאות כך שאני לא צורך אף אחד מהשניים. עם זאת, אם לא הייתה לי ברירה הייתי לועס בזוקה. טופי אני לא צורך מגיל מאוד צעיר. ידעתי שטופי לא בריא לשיניים מגיל צעיר ולכן לא הסכמתי לאכול טופי. גם בזוקה לא הכי בריא, ולכן גם את המסטיק המדובר אני לא צורך.

RPG/טיל לאו?
הממ... אני לא כ"כ אוהב טילים כיוון שבין השימושים העיקריים שלהם הוא במלחמה והרג אדם.
עם זאת, אני הייתי בוחר בטיל RPG רק בגלל שהוא הוזכר בחידון 30 שנה למלחמת יום הכיפורים שהשתתפתי בו כשהייתי בכיתה ח'.
כמו כן, אני מעדיף להתייחס ל-RPG בתור role paying game, ואז הבחירה שלי ברורה מאליה- הרי אני אוהב משחקים!

מלחמה/שלום?
שלום.
על נושא של מלחמה ושלום חשבתי הרבה בתקופת שנותיי האחרונות. התחלתי קצת להתפלסף עם עצמי ושאלתי מהן המטרות שלשמה ישראל השתתפה במבצעים בעוטף עזה בשנים האחרונות. התשובה היא כמובן ע"מ להגן על תושבי ישראל הנמצאים תחת איום של טילים. כמו כן, מטרת המבצעים הייתה למגר את התחמושת והכוחות של חמאס. השאלה היא- האם היה ניתן לפתור זאת בדרך אחרת? באופן יעיל יותר? באיזה שהוא מקום הבנתי שלולא מבצעים כפי שהיו, בדרך אחרת לא היו מקטינים את הכוח שיש לחמאס. וזה קצת היה לי עצוב לחשוב, שמלחמה כן יכולה להשיג משהו.
שמעתי על אנשים אומרים "הלוואי שימותו" משני הצדדים. אבל אתם יודעים מה? כששומעים על מישהו שנהרג במלחמה זה אחד הדברים הכי מצמררים שאפשר לשמוע.
אחד הבחורים שלמד איתי פיזיקה נהרג במלחמה האחרונה. ואני עדיין לא יכול לעכל את זה שהוא מת. אני לא יכול לחשוב עליו בתור אדם שמת כשאני זוכר אותו וזוכר עד כמה פטפטן הוא היה. :(
טוב, אני לא רוצה לחשוב על זה.

מדעי הרוח/מדעים מדוייקים?
מדעים מדוייקים.
אני לומד פיזיקה ומדעי המחשב באוניברסיטה. הבחירה שלי במדעים מדוייקים היא מכיוון שמדע תמיד עניין אותי. מדע מנסה לחקור ולענות על שאלות של בסיסיות של בנ"א, שאלות של 'למה?' (גם אם ברור שלא ניתן יהיה לענות על השאלה הזו אף פעם). אני רוצה לנסות להבין כיצד העולם פועל. אני רוצה לדעת איך דברים פועלים. אני רוצה לחקור. מדע היה משהו שתמיד משך אותי.
בחודשים האחרונים אני שורה קצת בדיכאון מכך שבלימודים לא כ"כ מתעמקים ולא מסבירים לעומק את הפיתוחים שמציגים לנו. מדוע הם נכונים? אני אדם שאוהב להתעמק ולהיטפל לפרטים (ולכן צורת הלימוד שלי מאוד איטית ולא כ"כ מתאימה למסגרת לימודים). לדאבוני, בפיזיקה בתואר ראשון לא כ"כ נכנסים לעומקם של הדברים. וזה ממש, אבל ממש קשה לי.
באוניברסיטה הבנתי גם שאני נמשך יותר למתמטיקה. או לפחות לצורת הלימוד במתמטיקה, שם אני מרגיש קצת ששמים יותר דגש על חשיבותן של הוכחות.
דיברתי עם אחד החברים שלי שדיבר עם אדם שלומד תואר שני במתמטיקה שימושית, והחבר שלי אמר לי שממנו הוא הבין שבתואר שני, צורת הלימוד במתמטיקה מזכירה יותר את מה שאני חווה בפיזיקה- צורת הלימוד בה צריך ללמוד לדעת לוותר, להניח שמה שנלמד הוא נכון ולהתבסס על זה.
וזה שוב קצת...דיכא אותי. כי אני לא יכול.
בתואר שני חשבתי לקחת מתמטיקה שימושית או לפתח אנדרואידים ואינטילגנציה מלאכותית ביפן.

עם זאת, מדעים מדוייקים זה לא התחום היחיד שאני מתעניין בו. אני מתעניין בהרבה תחומים ואשמח להיחשף למגוון תחומים. הייתי רוצה ללמוד גרפיקה וכיצד לערוך סרטים. הייתי רוצה לעסוק באומנות, ללמוד שפות (אני אוהב שפות ^^), ללמוד על תרבויות שונות בעולם וקצת להרחיב את ידיעותיי היסטוריה.

בררנות/התפשרות?
הכול יחסי.
אני מנסה להקשיב לאדם שמולי ולקבל את דעותיו. בד"כ אני גם נוטה לוותר לאנשים. וזה תמיד היה עניין שפגע בי @.@.
אני חושב אמנם שאני אדם בררני. מאוד.
וזה מתבטא אפילו בפרטים קטנים כמו האוכל שאני צורך.
כן, אני יודע שמדובר בנוגע לבחירת בן זוג, אבל זה לא כ"כ רלוונטי עבורי.

לזרוק/להזרק?
אני הייתי צריך לסרב להצעות חברות רבות בעבר ואני יודע עד כמה זה קשה לפגוע באדם שמולך. אני מעדיף שייזרקו אותי. למרות שאני חושב ששוב, זה לא כ"כ רלוונטי לגביי.

בתולין/ניסיון?
אני לא שופט אנשים ע"ס הניסיון המיני שלהם. אלא אם כן הם ביצעו מעשים שלא היו בהסכמה, אבל זה כבר עניין אחר.
זה בסדר להיות בתול, וזה בסדר להיות לא בתול.
אף אחד לא צריך להרגיש בושה.

רזים/שמנים?
שוב, אני לא שופט בנ"א לפי מראה, כך שזה לא רלוונטי לגביי. בשני המקרים, כאשר מדובר במקרי קיצון אז יש סכנה בריאותית לאנשים. אך אני לא מבקר את אותם אנשים, כיוון שאני בעצמי הייתי במצבים שכאלו. אדם יכול להיות רזה או שמן, ואני לא אעז להעיר לו או לה על כך, זה הגוף שלו/ה ולא העסק שלי (אם הם יזדקקו לאוזן קשבת אני אהיה מוכן להקשיב ולעזור).
אישית, אני אדם שתמיד נלחם ברזון שלו. אני צריך להעלות 2 קילוגרמים ע"מ שאני אהיה במשקל יותר בריא.

אתאיזם/דת?
אתאיזם.
אני אתאיסט. כשהייתי צעיר היה בי המון זעם על כך שחשתי כפייה מהצד הדתי. היה לי קשה לשמוע את המורה שלי לתורה בכיתה ב' מסבירה כיצד אלוהים מוריד גשם, כשהיה ברור לי שזה לא ההסבר. היה לי קשה ללמוד תנ"ך כשאני אדם לא מאמין (גם אם אני מאמין שצריך להרחיב אופקים), העדפתי ללמוד תנ"ך מבחינה היסטורית וארכיאולוגית (ואכן, כשלמדנו בצורה הזו בכיתה י' ו-יא' הרבה יותר נהניתי).
לא הבנתי המון מנהגים כמו נישוק מזוזה, שמירת שבת או כשרות. בתור אדם צמחוני שהיה מגיע למקום בו אוכלים בשרי, זה קצת היה מתסכל ששוב לא היה לי מה לאכול.
כמו כן, סבלתי המון מביקורת על כך שאני לא מאמין באלוהים מעמיתיי לספספל הלימודים. לפעמים, לא הבנתי למה אנשים מחשיבים את ערך כבוד האדם למקום ע"פ הערך של כבוד אדם לחברו.
בכל מקרה, עם הזמן הפכתי ליותר רגוע בנושא הזה (סובלני תמיד הייתי, אבל עדיין היה לי קשה לקבל אמונה).
אני נהנה לדסקס עם אנשים שנמצאים בעולם ששונה משלי. אני מתכתב למשל עם מישהי מיוטה שהיא מורמונית. פעם גם התכתבתי עם יפני שהתאסלם אבל הוא התחיל להאשים את ישראל וקצת היה לי קשה לדבר איתו.

ספקנות/תמימות?
ספקנות. תמיד תבדקו ב-snopes.
XDDD.

קרניבורים/הרביבורים?
אני צמחוני מגיל 8 משום OCD. אני לא אפרט על כך.
אין לי בעייה עם אומניבורים או טבעונים. זה לא משנה לי. אני מקבל כל אדם.
אגב, ביפן המושג של קרניבורים והרביבורים מתקשר גם למושג שקשור לאופי של בחורים. soushoku danshi- "בנים אוכלי עשב"- הינם בחורים יותר עדינים, שמעדיפים פעילויות שנחשבות נשיים, הם שקטים ומופנמים. הם לא מתעניינים ביחסי מין. לעומתם יש את nikushoku danshi- "בנים אוכלי בשר"- שהם ההפך מההרביבורים.
"אוכלי העשב" די פופולרים ביפן.
ולא, זה לא קשור לסינדרום mr nice guy. (שקצת קיים כאן בפורום *ביקורת ביקורת*).

מנה עיקרית/קינוח?
אני לא אוכל לא בריא, אז מנה עיקרית.

מדבר/ג'ונגל?
אני נשרף מהר, ולכן אני אעדיף מקום מוצל יותר. כמו כן, אני כ"כ כמה לקצת יותר ירוק בארץ, ולכן אני אעדיף ג'ונגל. עם זאת, אני חושב שאני די אפחד לבצע טרק באיזה שהוא ג'ונגל. אני חושב שטיול רגוע במקום בטוח הוא משהו שאני אעדיף.
אגב, יש לי קצת טראומות ממדבר יהודה. פעם ליוותי כיתה בתור מדריך של"ח מטעם בי"ס. במהלך הטיול אחת הבנות נפלה מגובה של 2 קומות. האופן שבו היא הדרדרה במדרון כמו כדור לל

niwo

New member
הפוסט לעיל הוא טעות

מדבר/ג'ונגל?
אגב, יש לי קצת טראומות ממדבר יהודה. פעם ליוותי כיתה בתור מדריך של"ח מטעם בי"ס. במהלך הטיול אחת הבנות נפלה מגובה של 2 קומות. האופן שבו היא הדרדרה במדרון כמו כדור ללא מעצור, נחרט לי בזיכרון. היא חיה. אבל היא סדקה בזמנו את הגולגולת ושברה צלעות. היו צריכים להזמין לה מסוק (למרות שהיו בעיות עם ההעברה שלה למסוק כיוון שהיא צרחה מכאבים).

אוהל/בית מלון?
אני אוהב לבנות אוהלים (מסדין ומקלות). אבל אני אלך על בית מלון.
אבל לא מלונות שמסריחים מסיגריות כמו שהיו בלאס ווגאס ><.

עיר/כפר?
וואו, זו שאלה קשה.
אני מעדיף מקומות אורבנים נקיים ומודרנים. כמו כמה ערים במזרח אסיה (בארצות כמו יפן, דרום קוריאה וסינגפור). אני אוהב שיש גם צמחייה בערים.
חשבתי פעם לעבור לעיר ירוקה שמתוכננת להיבנות מדרום לסיאול.
בתור כפר אני מעדיף מקומות כמו מכון ויצמן. אני קצת מפחד מכלבים (או קצת מאוד), ולכן, מקומות כמו קיבוצים מאוד קשים לי לביקור. אני אוהב לרוץ ואני תמיד חרד שאיזה כלב ירדוף אחריי. במכון ויצמן אין כלבים משוטטים ולכן אני יותר רגוע שם.
אני בהחלט הייתי רוצה לגור במקום שהוא כמו מכון ויצמן- שילוב של ריאה ירוקה שלא מרוחק ממקום אורבני.

ים/בריכה?
הפסקתי להיכנס לבריכה או לים מגיל 8. אני יודע לשחות, אבל אני לא אוהב לחשוב את הגוף שלי. כמו כן, אני לא כ"כ אוהב לצאת לאור השמש. אני נשרף די מהר.
בכל מקרה, אני מעדיף בריכה ע"פ ים. בים יש חול. וחול תמיד מגיע לי לכל אזור בגוף.

פאב/מועדון?
מועדון הסטודנטים של מדעים מדוייקים! (או חדר הפופים כפי שאנו קוראים לו). אני לא ממש הולך לא לפאב או למועדון. אני לא אוהב צפיפות, רעש, עשן (אני מניח שיש כאלו שעוברים על החוק שאוסר עישון במקומות שכאלו), אני לא שותה- כך שאין לי מה לחפש בפאב או במועדון.
פעם הייתי במועדון גו אם זה נחשב.

לבד/ביחד?
אני אוהב את חברים שלי, ואני שמח לשהות במחציתם, אבל בסופו של יום אני צריך את המרחב שלי ואני צריך להתרווח לי בבית קצת לבד.
אני אדם חברותי, אך אני צריך את השקט שלי.
וכן, אני יודע שמדובר בשאלה שמופנית לזוגיות, אך זה לא רלוונטי כלפיי.

ישראלי/לועזי?
לועזי. ישנם שירים ישראלים שאני אוהב (בעיקר כאלו מטקסי זיכרון O.O), אבל בגדול אני לא מקשיב למוזיקה ישראלית.
אני אוהב לשמוע מוזיקה בשפה זרה.
אני בעיקר מאזין כיום למוזיקה ביפנית וקוריאנית. אחת הזמרות האהובות עליי היא yui!
http://www.youtube.com/watch?v=BvaEUKchVS8

קיץ/חורף?
תמיד חם לי אז חורף. יש שנים שחורף בארץ נעים, ויש שנים שגם בחורף חם לי.
ואני תמיד נשרף, גם בחורף.

ליברליות/שמרנות?
ליברליות.

טבעי/משופץ?
הכוונה לחזה מן הסתם, נכון?
אני לא עונה על השאלה הזו כיוון שאני מתעב את החזה שלי ורוצה להוריד אותו. (אני טראנס למי שלא יודע).
מה שכן, צריך לחשוב בכובד ראש לפני שמגיעים להחלטות קוסמטיות. אחד הדברים שאני חושש לבנות שביצעו הגדלת חזה היא כיצד הן יוכלו לבדוק חשד לסרטן השד?

גדול/קטן?
אני יודע ששוב מדובר בחזה (או שמא מדובר גם באיבר מין זכרי?). ממש לא משנה. מה זה משנה?
אני לא יכול אמנם שלא להתייחס לשאלה זו בתור פיזיקאי סוג ד'- גודל הוא משהו יחסי, והכול תלוי באיזו מערכת ייחוס אתה נמצא ומהי נקודת הייחוס. אני לא יכול, זה פשוט כמו המנטרה של פיזיקאים.

צעיר/מבוגר?
מבחינת מערכות יחסים? שוב, לא רלוונטי אליי.
אישית, אני מסתדר עם אנשים שצעירים ממני וקצת חושש מאנשים שמבוגרים ממני. עם זאת, למדתי באוניברסיטה ובפורום א-מיניים להתערות קצת בחברה מבוגרת ממני.
אני אדם שטוב עם ילדים ^^. ילדים תמיד אוהבים אותי.

עגול/מרובע?
בעגול הכוונה למעגל? אין לי שום העדפה לכל אחת מהצורות. אני מניח שניתן להרכיב מהשתיים מבנים מופלאים.
בהזדמנות זו אני גם ממליץ על vihart מיו-טיוב.

בהיר/כהה?
אני מקבל כל אדם ללא הבדל בגוון עורו.

כחול/חום?
בתור צבע עיניים? לא משנה.
בתור צבע שאני מעדיף באופן כליי. למרות שאני פותח בהסברים לחברים שלי שאני מנסה לא להפלות אף צבע, אני חייב להגיד שאני מעדיף צבע כחול ><.

זוגיות פתוחה/סגורה?
כל אדם ומה שמתאים לו.
אם במידה ותהיה לי מערכת זוגית קוויר-פלטונית (עם אדם א-מיני, וסוג של א-רומנטי), אני חושב שלא תהיה לי בעיה במערכת יחסים פתוחה. יאי! יהיו לי הרבה סקווישים (המילה לפרטנר בז'ארגון הא-רומנטי).
תמיד הסתכלתי והעדפתי מערכת יחסים מונוגמית. אבל במערכת יחסים קוויר-פלטונית לא אכפת לי.

פתיחות/פרטיות?
אני אדם שאוהב לשמור דברים לעצמו. כן הצלחתי להיפתח בפני אנשים בשנים האחרונות.
אני חושב ששיח פתוח במערכת יחסים הוא חשוב.
אני חושב ששילוב של השניים.

כנות/שקרים לבנים?
שקרים הם מנגנון חשוב אצל בנ"א שאני חושב שלא מייחסים לו מספיק חשיבות. אני יכול להיות אדם ישר, אך כשיש צורך בשקרים לבנים ע"מ להיות אדיבים- אני אנסה כמה שיותר להיות אדיב. אני לא אתחיל לבצע מניפולציות ואני לא אעשה זאת במטרה לפגוע באנשים, אבל אני כן לפעמים אזהר בדבריי.
אני אעדיף כנות כמובן.
שוב, אני לא אשקר במטרה לדקור למישהו בגב, אני אשקר לפעמים ע"מ לעודד בנאדם.
אני לא טלית שכולה תכלת, אבל סה"כ אני כן מנסה לעשות דברים שהם בגדר ההיגיון.

אני/אחרים?
מה הכוונה? למי אנחנו חושבים שצריך לשים יותר דגש? מי בא קודם?
תלוי במה. תלוי במי.
O.O.
אם נניח אני אהיה במצב של חיים ומוות, ועמי יהיה הילד שאין לי. ונניח תהיה בידיי ההחלטה האם להציל את הילד שלי או אותי- אני אציל את הילד שלי. אם זה יהיה אדם זר, אז יהיו לי הרבה יותר לבטים, ויכול מאוד להיות שאעדיף להציל את עצמי. אולי, לא יודע. לא רוצה להתנסות במצב כזה.
זה כ"כ תלוי סיטואציה.

לימודים/עבודה?
העבודה שלי תהיה לימודים OTL. אני אוהב ללמוד, ואין לי בעיה לעבוד. אני לא אוהב להיות בלחץ ואני לא אוהב להיבחן. למה אי אפשר ללמוד בלי להיבחן?

ילדים/מבוגרים?
ילדים!!!!
אני כ"כ טוב עם ילדים ואני מסתדר יותר טוב עם ילדים.

ספר/סרט?
המממ.....המממ.....המממממ...
זה תלוי עלילה.
אני חושב שבספרים אני מעדיף ספרים שהם יותר "טכנים", כלומר יותר ספרי לימוד. מבחינת עלילה בספרים- אני בד"כ קורא ספרי לייט נובל מתרגום לאנגלית מיפנית. אני מעדיף sci-fi.
בנוגע לסרטים- אני בד"כ מעדיף לראות סרטי אנימה. אני לא אוהב סרטים הוליוודים.
ע"פ השניים אני מעדיף סדרות (אנימה) וקומיקסים (מנגה ו-webcomics).

סקס/שיחת נפש?
אני א-מיני.....
שיחת נפש.

לראות/לגעת?
בזוגיות? לראות.
אחרת אני לא ממש יודע. שוב, זה תלוי סיטואציה.
למען האמת, לא.
אם בנאדם היה צריך לוותר על אחד מן השניים- היכולת לגעת לעומת היכולת לראות, אז מן הסתם שעדיף את היכולת לגעת. זה יכול להיות רעיון מגניב לסיפור קצר של דמות שלא יכולה לגעת בכלום, פשוט כלום. (אני לא מתכוון לחוש המישוש! ).

עירום/בגדים?
בגדים.
אבל במקלחת עירום.

בחושך/באור?
מדובר בעת קיום יחסי מין?
שוב, אין לי למה להתייחס לשאלה זו.
אני אענה על זה קצת אחרת- אני לא בנאדם של בוקר, ולכן אני מעדיף את הלילה. גם יותר שקט בלילה. אז במקרה שאני רוצה להתחמק מהמשפחה- "בחושך"- לא מוחלט, כן?
לעומת זאת, כאשר אני מצייר אני מעדיף שיהיה הרבה אור. אז במקרה של ציור- "באור".

להיות דביקים/לתת מרחב?
מרחב. אני לא אוהב דביקיות. גם בידידות. אני צריך פסקי זמן וזמן לעצמי.

IQ/EQ?
IQ.

בבית/בחוץ?
בבית.

בארץ/בחו"ל?
בחו"ל! אני רוצה כ"כ ללמוד ולחוות תרבויות חדשות. אני רוצה לגור כמה שנים ביפן, ואז לעבור לגור בכל מיני מקומות ברחבי העולם.

כן חתונה/לא חתונה?
אני לא רוצה להתחתן.

ברית מילה/להשאיר שלם?
בארץ מציינים שברית מילה הוא דבר שיכול להפחית את הסיכון לסרטן הערמונית, ועדיף בריאותית. באינטרנט אני קורא קצת דברים אחרים. אני לא רוצה להסתמך על משהו חסר בסיס ולכן אני לא ממש יודע מה להגיד בנושא.
אני חושב שזו צריכה להיות החלטה של האד

niwo

New member
אומגאד, אני לא מאמין שאני צריך לכתוב עוד המשך

ברית מילה/להשאיר שלם?
בארץ מציינים שברית מילה הוא דבר שיכול להפחית את הסיכון לסרטן הערמונית, ועדיף בריאותית. באינטרנט אני קורא קצת דברים אחרים. אני לא רוצה להסתמך על משהו חסר בסיס ולכן אני לא ממש יודע מה להגיד בנושא.
אני חושב שזו צריכה להיות החלטה של האדם עצמו?

רגישות/אסרטיביות?
רגישות. אני כ"כ, אבל כ"כ לא טוב עם אגרסיביות, אפילו הקלה ביותר.

התכתבות/פנים מול פנים?
הממ.. יוצא שבהתכתבות אני יכול להיכנס לעומקם של רעיונות ואני יותר מהקצע את מה שאני רוצה לומר. יש לי יותר זמן לחשוב על הדברים שאני אומר. יצא לי שניהלתי שיחות נפש בהתכתבויות, ובאיזה שהוא מקום, זה יותר קל לי.
מצד שני, אני גם נהנה משיחות פנים מול פנים (לא עם כולם). אני נהנה מהשניים. אז אני לא בוחר.

להתחיל עם אחרים/שיתחילו איתי?
שלא יתחילו איתי. לא, אני לא סובל את זה. זה פשוט מציק. אני גם לא בקטע של להתחיל עם אנשים אחרים.
אם כבר, אני מעדיף לדבר ולפרט מה כל אחד מרגיש. אני מעדיף שזה יהיה יותר הדדי.

ליזום/להגרר?
ליזום מה? להיגרר למה?
להיגרר מעלה קונוטציה שלילית של ביצוע פעולה באופן פאסיבי או אקטיבי מתוך כפייה. ולכן אני מעדיף "ליזום".
ניתן ליזום דברים חיוביים כמו הכנת הראצה לקראת כנס אנימה XDD.

ספונטניות/תכנון מראש?
תכנון מראש.

להמתין בסבלנות/לעשות משהו קיצוני?
להמתין בסבלנות. אני אדם כ"כ סבלני. אני יכול לחכות למשהו שנים.
בנוגע ללעשות משהו קיצוני- אני לא אוהב לעשות דברים קיצוניים.

להיות/לא להיות?
להיות.

snoopytush

New member
וואי התפאורה עם החלון עם הברקים מהממת

איפה אתה מוצא את השירים האילו?
מה זה מועדון גו?

snoopytush

New member
לא כולם מחפשים פה זוגיות אני אישית לא

מעוניינת בזוגיות כרגע בטח לא מהמחשב. התשובות שלך לא מבזבזות את הזמן להיפך כתבת מעניין
ומקורי.

אני לא רוצה שתשאר פה כשזה עושה לך חרא... ואני מבינה למה אתה מתכוון. המקום הזה רחוק מלהיות תומך כמו שציפיתי והרגשתי שאני צריכה.
מאוד תחסר לי הכתיבה המיוחדת והמעמיקה שלך. עוד תבונה ורגישות נדרשת למקום הזה...ומספיק לראות את הנוסח הדיכוטומי והתוכן הפוגעני של השאלון, לעומת הסבלנות והמורכבות בה ענית לו, כדי להבין את גודל הפער.

.... ומי עכשיו יהיה אחראי לשם לינקים שווים בפורום? (ל vihart המעולה למשל)

נורא מקווה בכל זאת לראות אותך כאן

יותר מדי קטגוריות - בחרתי רק כמה נבחרות

רזים/שמנים? כרס בירה מעוצבת
טופי/בזוקה? פסטה. לארוחת בוקר צהריים וערב.
מדעי הרוח/מדעים מדוייקים? מדעי הרוח!! שונא מדעים מדויקים, שונא ריאליות, שונא מספרים.
קרניבורים/הרביבורים? צמחוני, מנסה להיות טבעוני. ככה שהתשובה חד משמעית.
מנה עיקרית/קינוח? פסטה
אוהל/בית מלון? אוהל, שק שינה ומסלול - התרופה לכל דבר.
עיר/כפר? כפר, אבל אחרי כמה ימים נמאס.
קיץ/חורף? חורף וכמה שיותר. שלג אהבת חיי.
טבעי/משופץ? אפשר לשפץ את המטבח או לבנות עוד שירותים, אבל לא להגזים עם חריגות בנייה.
עגול/מרובע? שאלה ריאלית מדי. תשאלו הסטוריה או פילוסופיה.
בהיר/כהה? מוקה (במיוחד כשמדובר בקרמבו)
כחול/חום? אדום כמו הפועל
לימודים/עבודה? טיולים
בחושך/באור? מעומעם
להיות דביקים/לתת מרחב? שונא להיות דביק, משתדל לשים דיאודורנט כשאני מרגיש דביק.
ליזום/להגרר? רק לא להיגרר. הרבה בירוקרטיה אח"כ לאסוף את הרכב.

snoopytush

New member
טוב גם אני אענה

1. גוף פחות משנה לי אני חושבת אז פרצוף יותר. למרות
שאני כן חושבת שיש לי אי אילו העדפות לגוף. אבל שוב זה לא תופס
את המקום המרכזי שלי בהחלטות אז אז יחסית שולי אני חושבת.

2 אופי על פני יופי. אך יופי לא מזיק...

3. בעיקרון לא זה ולא זה אבל אם כבר בזוקה בגלל הבדיחות קרש שמצחיקות
מרב שהן לא מצחיקות.

4. אף אחד זה כלי נשק צריך להכחיד כלי נשק מהאנושות.

5.שלום.

6. מדעי הרוח . יש רוח בהכל גם במדעים מדוייקים אך מדוייק לא מתחבר אלי יותר מידי
למרות שביולוגיה זה נחמד והסרטים של האנימציה של הכוכבים והחלל בנשיונל סוף הדרך

7. בררנות. התפשרות באיזשהו שלב כן קיימת אבל לגבי זוגיות אני בעד בררנות ראשונית
אני בררנית גם לגבי חברות וידידים בנוסף לוקח לי זמן לסמוך על בני אדם. ולמדתי לאחרונה
שלא כל אדם שאתה מכיר הוא מי שהוא נראה שהוא. מה שגרם לי עוד יותר לא לסמוך

8. קודם כל המילה לזרוק מגעילה כאילו בני אדם הם חפצים שמשתמשים בהם וזורקים לפח.
אם המילה היא להפרד אז שני צידי המטבע לא נחמדים. בעיקרון האקס שלי ואני נפרדנו ביחד
וגם קרה שאנשים נפרדו ממני או שבחרתי להתרחק מאנשים מסויימים אבל אני לא אוהבת את המילה לזרוק.
סוף זה דבר עצוב בהנחה שמה שהיה היה משמעותי לכן כל סוף הוא קשה לפחות קצת.

9. אני אמינית אני לא יכולה לקרוא למה שהיה לי ניסיון מכיוון שבתור אמינית נכון לעכשיו ( למרות שאצלי אישית
אני רוצה לשנות את זה בשיטות שלי שלא בא לי לספר פה), לא משנה כמה "ניסיון" יהיה אני לא אוכל להנות מזה
לכן אני חושבת שבמקרה שלי עדיף בתולין או התנזרות מסקס. אני נגד לעשות מה שלא אוהבים ולא מתחברים אליו.

10 בעיקרון רזים אך לא מידי. אני חושבת. למרות שאני מעדיפה לא להצר את התפיסה שלי על פי משקל.
אז לא יודעת.

11.רוחניות שלא מוגבלת בדת. מאמינה בעולם שמעבר. מקווה ללמוד תקשור מתישהו עם ההדרכות שלי.
ואולי לעסוק במשהו רוחני .

12.יש מצבים להם התמימות יפה אם מסתכלים על תמימות כאמונה. יש דברים שמצליחים להשיג או להרגיש רק
אם מאמינים בהם. אם כי הספקנות טובה בהתנהלות היומיומית רצוי לבדוק דברים ולא לסמוך בעיניים עצומות אז גם וגם.

13 בזמן האחרון התצמחנתי. אז נראה לי אני אעדיף צמחוני או טבעוני שבדרך ילמד אותי לבשל :p למרות שאחת
התוכניות מגירה היא ללמוד בישול צמחוני טבעונאות גדולה עלי אז כרגע לא. איך אומרים לאט לאט רומא לא נבנתה ביום אחד. בינתיים פיתחתי סלידה קלה מבשר

14 גם וגם.

15. מדבר זה מאוד רוחני . האמת שאני משוחדת כי מישהו סיפר לי שהוא ראה ריקוד סופים
במדבר ומאז אני מזילה על זה ריר לצפות בסופים רוקדים במדבר. ללמוד ריקודי בטן ולראות ריקודי בטן במדבר.
להתפלל עם קבוצה במדבר לעשות מדיטציה במדבר. אבל זה כי מדבר מתקשר לי לרוחניות.... למרות שקשה לי עם שמש קופחת.

16.
בית מלון כי פעם אחרונה שישנתי באוהל ( לפני מלאאא זמן), באו ג'וקים נחמדים ובאדיבותם אירחו לנו חברה
מאחר שאני מפחדת מג'וקים אז רק אם יהיה איכשהו הגנה מפני חרקים אני מוכנה לישון באוהל כי סך הכל אוהבת טבע
ואם נמצאים בטבע עם אדם שאוהבים זה יכול להיות נפלא.

17 בעיקרון שונאת ערים אך בכפר יש פחות אפשרויות אז אולי כמו ניאו עיר ירוקה כלשהי... מידי פעם לקפוץ אולי לאיזה כפר.

18לא נוח לי לחשוף את עצמי ואת הגוף שלי. אז אולי ים ולא בריכה. כי בבריכה אני עם עוד אנשים וגם אין מקום לשחות
אבל לא לבד עם עוד מישהי או מישהו

19.לא פאב ולא מועדון.

20.גם לבד וגם ביחד כרגע ביחד מאוד מרוקן אותי אז אני משתדלת להתרחק מבני אדם שרוצים הרבה ביחד.
אם כי כאשר אלמד להתמלא מזה ולמלא את עצמי ואדע למה אני כה מתרוקנת ומתעייפת אז יותר ביחד
כעיקרון גם וגם. רק לבד עושה לי דיכאון כלומר למשל אני לא יכולה לגור לבד בדירה בלי שזה ישפיע על המצב רוח שלי
אבל ביומיום אני טיפוס שעדיין קשה לו להיות חברותי לאורך זמן. למרות שהשתפרתי בזה

21. גם ישראלי וגם לועזי.

22. אני מסתדרת עם אנשים צעירים . אני ילדה בנשמה אני חושבת.
אני מאז שאני מתקרבת לשלושים פתאום 30 נראה לי צעיר אני חושבת שאני מתחברת
לאנשים שצעירים בלב. יש לי פוביה מילדים אז ילדים כנראה שלא....אבל אם הילדים ירגישו ילדים
כשיגדלו יש לי בית חם בשבילם בלב:)

23. נולדתי בקיץ אך מעדיפה מאוזן אביב .

24.גם עגול וגם מרובע אני לא אוהבת גישה מקובעת.

25 אני חושבת שבגדול אני אוהבת עור בהיר או חום בהיר קשה לי עם כהה לגמרי למרות
שאני אוהבת יופי הודי אז אולי אם זה היה הודי. למרות שלא יודעת שוב מעדיפה לא לשפוט לפי זה בלבד.

26 עד עכשיו הכרתי בעיקר בנים עם עיניים חומות אבל כחול נשמע מעניין. זה יהיה מקורי אם יהיה לי חבר כחול עיניים.

27. בזמן האחרון אין לי כוח לסרטים אז אולי ספר. למרות שסרטים מצויירים זה נחמד ואנימות לא ניסיתי אבל גם נשמע נחמד

28 אני לא נגד זוגיות פתוחה כרעיון שאחרים עושים אבל אם כבר תהיה לי זוגיות כנראה שהיא תהיה סגורה.

29 שיחות נפש.

30 גם לראות וגם לגעת

31 מעדיפה אנשים לבושים

32 גם חושך וגם אור וגם באמצע מעומעם

33 מאחר שאין לי כוח עכשיו להכיל הרבה אנשים אז לא דביקות
כשיהיה לי יותר כוח ואם יהיה לי נחמד אז אולי כן דביקות פה ושם

34 גם איקיו וגם איקיו

35 בבית ובחוץ אני גרה כרגע עם אבא אז לא ארצה כל כך להביא לבית
אז כנראה שבעיקר בחוץ כרגע

36 לא הייתי אף פעם בחו"ל בעיקרון מעניין אותי לצאת למסע אבל לא להודו כי מהודו אני מפחדת
(שמעתי על הרבה שחטפו משם מחלות), גם מלאכול אוכל אקזוטי אני מפחדת.... אני שמרנית...
רק אם זה מרכיבים מוכרים בטח לא חילזון או רגל צפרדע....

37 נאמנה אך מפחדת מאוד מחתונה כנראה שאני אהיה בזוגיות בלי להתחתן...

38 אני חושבת שבלי ברית מילה למרות שאם זה ממש יהיה חשוב לבן זוג שלי אז אולי כן
כי לא ראיתי שזה עושה נזק חמור מידי

39 לגבי או לגבי אחרים? לגבי אחרים מחפשת אצלם רגישות לגבי עצמי דווקא אסרטיביות יש לי הייתי רוצה שתהיה לי אותה
בעוד מצבים. אני לא תמיד מספיק רגישה לזולת רגישה בעצמי אני כן אך לזולת פחות.... טעון שיפור...ף

40 מאז שהחלטתי להתרחק מאנשים ברמה מסויימת ( לא לגמרי), למדתי לשאוב במקרים מסויימים סיפוק מהתכתבות
אך מתישהו אם זה ילך טוב ארצה לפגוש את האדם. אם אני אסמוך על האדם יש סיכוי שאפגוש אותו לפני אך בגדול לא ששה להכיר כל כך מהר אנשים חדשים

41 לא ממש אוהבת שמתחילים איתי כי כרגע לא מחפשת בכלל זוגיות וזה גם מלחיץ אותי.
מעדיפה להכיר את האדם פרק זמן מסויים לפני שאני אחשוב בכלל לנסות איתו

42 לאור העובדה שאני קצת אימפולסיבית אז אולי יותר תכנון מראש אבל מכיוון שקשה לי לתקשר אם אני מתכננת כל דבר
אז אנסח זאת כך: ספונטניות במסגרת מסויימת עם גבולות מתוכננים

43 אממ עדיף ללמוד להתאזר בסבלנות לדעתי למרות שגם זה טעון אצלי שיפור...

44 מנסה לרצות להיות

שכחתי עוד כמה:

45. כנות בצורה עדינה לא כנות ברוטלית אך לפעמים גם שקרים לבנים כל עוד זה נעשה בטעם ולא כרוך בניצול הזולת

46לא אוהבת את המילה להגרר אם זה מובל או מוביל אז גם וגם אבל גם המובל בוחר להיות מובל ולא נגרר

47 הייתה לי תקופה שהייתי מאוד פתוחה עכשיו נהייתי יותר פרטית שזה טוב. עדיף לא לספר לכל אחד כל דבר.

48

איטיזית

New member
עונה

אגב בפורום אחר שאני פעילה בו (והוא הדבר הכי טוב שקרה לי) התפקיד הלא רשמי שלי זה לעשות שאלונים , אולי בעתיד שארגיש קצת יותר בנח (רציתי לכבוד שאני אפתח אבל ...) אני יעשה גם פה שאלונים.
ועכשיו לתשובות
פרצוף/גוף?- פרצוף. יש כ"כ הרבה אנשים עם גוף פצצה ופרצוף אחרי הפצצה שזה הורס וחוץ מזה פרצוף זה הדבר הראשון שרואים בדרכ הגוף תמיד מכוסה
יופי/אופי?- אופי אבל הכי טופי
טופי/בזוקה?- טופי מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
RPG/טיל לאו?- לאו שתמיד חשבתי שזה טיל שקשור לרב לאו עד שהסבירו לי שלא
מלחמה/שלום?- שלום שמעתי שיש דבר כזה נראה לי שהוא קצת הלך לאיבוד אחרי נובמבר 95
מדעי הרוח/מדעים מדוייקים?- רוח שונאת דברים מדוייקים
בררנות/התפשרות?- בררנות למה להסתפק במועט
לזרוק/להזרק?- בתור אחת שנזרקה יודעת שזה כואב בטוחה שאם אני אזרוק אני אדע לעשות את זה בצורה הנכונה
בתולין/ניסיון?- פעם חשבתי ניסיון אבל היום אני יודעת שלהיות עם גבר יותר מדי מנוסה ירגיש לי כאילו אני עומדת למבחן
רזים/שמנים?- אני שמנה אבל האקס שלי היה אנורקסי אומרים שאנשים נמשכים להפכים שלהם, לא נמשכתי אליו כי הוא היה רזה נמשכתי אליו למרות זה
אתאיזם/דת?- דת חילונית
ספקנות/תמימות?- תמימות לפעמים מרגישה שזה חסר לי
קרניבורים/הרביבורים?-קרניבורים
מנה עיקרית/קינוח?- שילוב. תטעמו אנטריקוט עם סירופ שוקולד ותבינו אותי
מדבר/ג'ונגל?- ג'ונגל
אוהל/בית מלון?- בית מלון אתפשר גם על אכסניה
עיר/כפר?- עיר
ים/בריכה?- ים
פאב/מועדון?- תלוי במצב רוח בדרכ פאב אבל אם יש מסיבה טובה אני במועדון משתוללת ומזיעה עושה עינים לגברים וחוזרת לבד הביתה
לבד/ביחד?- כרגע בא לי ביחד
ישראלי/לועזי?- לועזי במראה ישראלי
קיץ/חורף?- חורףףףףףףףףףףףףף
ליברליות/שמרנות?- ליברליות
טבעי/משופץ?- טבעי נמשכת לפגמים
גדול/קטן?- גדול
צעיר/מבוגר?- מבוגר
עגול/מרובע?- עגול
בהיר/כהה? בהיר
כחול/חום?- חשבתי ירוק או חום חחחחח נלך על כחול
זוגיות פתוחה/סגורה?- סגורה נועלה
פתיחות/פרטיות?- פרטיות .
כנות/שקרים לבנים?- שקרים לבנים
אני/אחרים? אני ורק אני ואין אחרת מלבדי
לימודים/עבודה?- לימודים. מתכננת כבר לעשות תואר שני
ילדים/מבוגרים?- מבוגרים (אני לא פדופילת)
ספר/סרט?- ספר
סקס/שיחת נפש?- כרגע סקס (סורי )
לראות/לגעת?- לגעת (נולדתי בחנוכה אבל אפשר להירגע עם הלראות הזה רוצה לגעת גם)
עירום/בגדים?- עירום
בחושך/באור?- אור
להיות דביקים/לתת מרחב?- מרחב
IQ/EQ? IQ
בבית/בחוץ?- חוץ
בארץ/בחו"ל?- חו"ללללללללל
כן חתונה/לא חתונה?- כן בא לי . מי רוצה?
ברית מילה/להשאיר שלם?- ברית מילה. סורי בפורנו זה לפעמים כ"כ דוחה זה נראה כמו תרנגולת מתה. ואגב גם בלי לגח שם זה מזעזע.
רגישות/אסרטיביות?- רגישות
התכתבות/פנים מול פנים?- התכתובטת שתוביל לפנם מול פנים
להתחיל עם אחרים/שיתחילו איתי?- אין לי בעיה עם שניהם אבל לצערי זה תמיד נתקע בשלב ההתכתבויות ולא זורם הלאה לרוב בגללי
ליזום/להגרר?- ליזום
ספונטניות/תכנון מראש?- ספונטניות מתוכננת מראש
להמתין בסבלנות/לעשות משהו קיצוני?- תלוי עד כמה להמתין
להיות/לא להיות?- מה השאלה?

supersonic777

New member
יאללה,מואה...

פרצוף/גוף? - סרינה
יופי/אופי? סרינה
טופי/בזוקה?לא משנה
RPG/טיל לאו? F35
מלחמה/שלום?First We Take Manhattan Than We Take Berlin
מדעי הרוח/מדעים מדוייקים?3=1+1
בררנות/התפשרות?תלוי...
לזרוק/להזרק?תלוי...
בתולין/ניסיון?אין חכם...
רזים/שמנים?העיקר הבנאדם
אתאיזם/דת?Take That
ספקנות/תמימות?כשיש ספק אין ספק!
קרניבורים/הרביבורים?ברבוניה
מנה עיקרית/קינוח?בהתחלה?באמצע?בסוף?
מדבר/ג'ונגל?"הילאאווי"...
אוהל/בית מלון?העיקר לישון...
עיר/כפר?עיר אחרת,כפר באים...
ים/בריכה?צד מערב
פאב/מועדון?"יש לך כרטיס"...
לבד/ביחד?לא טוב האדם לבדו,אך הכי טוב לבד?
ישראלי/לועזי?"ארץ,זבת חלב,נגנו עכשיו..." , "...Livin' In America"
קיץ/חורף?"גשם,רד כבר גשם..." , "היא חמה,כה חמה..."
ליברליות/שמרנות?תלוי...
טבעי/משופץ?מה שלא עושה הטבע,עושה צבע...תמיד יש את ד"ר 90210
גדול/קטן?הדברים הכי טובים באים...
צעיר/מבוגר?"העולם שייך לצעירים... כולנו נזדקן יום אחד...
עגול/מרובע?אנע עארף...
בהיר/כהה?כנ"ל...
כחול/חום?כנ"ל...
זוגיות פתוחה/סגורה?איזו שאלה!
פתיחות/פרטיות?כנ"ל...
כנות/שקרים לבנים?צומת כנות,מכיר!
אני/אחרים? -
לימודים/עבודה?"מה הוא עושה ביום"...?
ילדים/מבוגרים? -
ספר/סרט? -
סקס/שיחת נפש? -
לראות/לגעת? - קודם צריך להרים "מכסה מנוע"...
עירום/בגדים? -
בחושך/באור?אין לי שמץ
להיות דביקים/לתת מרחב?
IQ/EQ? -
בבית/בחוץ?אין כמו...
בארץ/בחו"ל?למה התכוון ה"משורר"...?
כן חתונה/לא חתונה?איזו שאלה!
ברית מילה/להשאיר שלם?מה השאלה!
רגישות/אסרטיביות?מה נסגר?
התכתבות/פנים מול פנים?נו באמת...
להתחיל עם אחרים/שיתחילו איתי?גבר צריך להיות גבר,ואישה...
ליזום/להגרר?לגרור...
ספונטניות/תכנון מראש?תלוי בסיטואציה...
להמתין בסבלנות/לעשות משהו קיצוני?xXx
להיות/לא להיות? "זאת השאלה"...

עונה על המגילה

פרצוף/גוף? פרצוף
יופי/אופי? אופי יותרחשוב כי לעיתים מה שמושך בבן אדם הוא לאו דווקא הרושם הראשוני מהמראה החיצוני.
טופי/בזוקה? יופי טופי
RPG/טיל לאו? פצצת אטום
מלחמה/שלום? שלום אבל אני פסימית בנושא
מדעי הרוח/מדעים מדוייקים? ברוח יותר טובה אבל יש עניין בשניהם
בררנות/התפשרות? פרשנות.
לזרוק/להזרק? להיזרק
בתולין/ניסיון? ניסיון אבל עם ראש פתוח בעניין
רזים/שמנים?
אתאיזם/דת? מורכב
ספקנות/תמימות? ספקנות
קרניבורים/הרביבורים? קרניבורים
מנה עיקרית/קינוח? עיקרית
מדבר/ג'ונגל? ג'ונגל
אוהל/בית מלון? בית מלון
עיר/כפר? כפר
ים/בריכה? ים
פאב/מועדון? פאב
לבד/ביחד? יחד
ישראלי/לועזי? ישראלי
קיץ/חורף? קיץ
ליברליות/שמרנות? ליברליות
טבעי/משופץ? טבעי
גדול/קטן? בינוני
צעיר/מבוגר? צעיר
עגול/מרובע? עגול
בהיר/כהה? אפור עכבר
כחול/חום? ירוק
זוגיות פתוחה/סגורה? סגור הרמטית
פתיחות/פרטיות? פתיחות
כנות/שקרים לבנים? שקר לבן
אני/אחרים? אני
לימודים/עבודה? הכל
ילדים/מבוגרים? מבוגרים
ספר/סרט? גם וגם
סקס/שיחת נפש? שיחות נפש...לוקח יותר זמן מסקס...
לראות/לגעת? לראות
עירום/בגדים? בגדים
בחושך/באור? חחוזך
להיות דביקים/לתת מרחב? מרחב
IQ/EQ? שניהם חשובים
בבית/בחוץ? בית
בארץ/בחו"ל? ארץ
כן חתונה/לא חתונה? חתונה
ברית מילה/להשאיר שלם? ברית
רגישות/אסרטיביות? אסרטיביות
התכתבות/פנים מול פנים? פנים מול פנים
להתחיל עם אחרים/שיתחילו איתי? שיתחילו איתי