הפוסט לעיל הוא טעות
מדבר/ג'ונגל?
אני נשרף מהר, ולכן אני אעדיף מקום מוצל יותר. כמו כן, אני כ"כ כמה לקצת יותר ירוק בארץ, ולכן אני אעדיף ג'ונגל. עם זאת, אני חושב שאני די אפחד לבצע טרק באיזה שהוא ג'ונגל. אני חושב שטיול רגוע במקום בטוח הוא משהו שאני אעדיף.
אגב, יש לי קצת טראומות ממדבר יהודה. פעם ליוותי כיתה בתור מדריך של"ח מטעם בי"ס. במהלך הטיול אחת הבנות נפלה מגובה של 2 קומות. האופן שבו היא הדרדרה במדרון כמו כדור ללא מעצור, נחרט לי בזיכרון. היא חיה. אבל היא סדקה בזמנו את הגולגולת ושברה צלעות. היו צריכים להזמין לה מסוק (למרות שהיו בעיות עם ההעברה שלה למסוק כיוון שהיא צרחה מכאבים).
אוהל/בית מלון?
אני אוהב לבנות אוהלים (מסדין ומקלות). אבל אני אלך על בית מלון.
אבל לא מלונות שמסריחים מסיגריות כמו שהיו בלאס ווגאס ><.
עיר/כפר?
וואו, זו שאלה קשה.
אני מעדיף מקומות אורבנים נקיים ומודרנים. כמו כמה ערים במזרח אסיה (בארצות כמו יפן, דרום קוריאה וסינגפור). אני אוהב שיש גם צמחייה בערים.
חשבתי פעם לעבור לעיר ירוקה שמתוכננת להיבנות מדרום לסיאול.
בתור כפר אני מעדיף מקומות כמו מכון ויצמן. אני קצת מפחד מכלבים (או קצת מאוד), ולכן, מקומות כמו קיבוצים מאוד קשים לי לביקור. אני אוהב לרוץ ואני תמיד חרד שאיזה כלב ירדוף אחריי. במכון ויצמן אין כלבים משוטטים ולכן אני יותר רגוע שם.
אני בהחלט הייתי רוצה לגור במקום שהוא כמו מכון ויצמן- שילוב של ריאה ירוקה שלא מרוחק ממקום אורבני.
ים/בריכה?
הפסקתי להיכנס לבריכה או לים מגיל 8. אני יודע לשחות, אבל אני לא אוהב לחשוב את הגוף שלי. כמו כן, אני לא כ"כ אוהב לצאת לאור השמש. אני נשרף די מהר.
בכל מקרה, אני מעדיף בריכה ע"פ ים. בים יש חול. וחול תמיד מגיע לי לכל אזור בגוף.
פאב/מועדון?
מועדון הסטודנטים של מדעים מדוייקים! (או חדר הפופים כפי שאנו קוראים לו). אני לא ממש הולך לא לפאב או למועדון. אני לא אוהב צפיפות, רעש, עשן (אני מניח שיש כאלו שעוברים על החוק שאוסר עישון במקומות שכאלו), אני לא שותה- כך שאין לי מה לחפש בפאב או במועדון.
פעם הייתי במועדון גו אם זה נחשב.
לבד/ביחד?
אני אוהב את חברים שלי, ואני שמח לשהות במחציתם, אבל בסופו של יום אני צריך את המרחב שלי ואני צריך להתרווח לי בבית קצת לבד.
אני אדם חברותי, אך אני צריך את השקט שלי.
וכן, אני יודע שמדובר בשאלה שמופנית לזוגיות, אך זה לא רלוונטי כלפיי.
ישראלי/לועזי?
לועזי. ישנם שירים ישראלים שאני אוהב (בעיקר כאלו מטקסי זיכרון O.O), אבל בגדול אני לא מקשיב למוזיקה ישראלית.
אני אוהב לשמוע מוזיקה בשפה זרה.
אני בעיקר מאזין כיום למוזיקה ביפנית וקוריאנית. אחת הזמרות האהובות עליי היא yui!
http://www.youtube.com/watch?v=BvaEUKchVS8
קיץ/חורף?
תמיד חם לי אז חורף. יש שנים שחורף בארץ נעים, ויש שנים שגם בחורף חם לי.
ואני תמיד נשרף, גם בחורף.
ליברליות/שמרנות?
ליברליות.
טבעי/משופץ?
הכוונה לחזה מן הסתם, נכון?
אני לא עונה על השאלה הזו כיוון שאני מתעב את החזה שלי ורוצה להוריד אותו. (אני טראנס למי שלא יודע).
מה שכן, צריך לחשוב בכובד ראש לפני שמגיעים להחלטות קוסמטיות. אחד הדברים שאני חושש לבנות שביצעו הגדלת חזה היא כיצד הן יוכלו לבדוק חשד לסרטן השד?
גדול/קטן?
אני יודע ששוב מדובר בחזה (או שמא מדובר גם באיבר מין זכרי?). ממש לא משנה. מה זה משנה?
אני לא יכול אמנם שלא להתייחס לשאלה זו בתור פיזיקאי סוג ד'- גודל הוא משהו יחסי, והכול תלוי באיזו מערכת ייחוס אתה נמצא ומהי נקודת הייחוס. אני לא יכול, זה פשוט כמו המנטרה של פיזיקאים.
צעיר/מבוגר?
מבחינת מערכות יחסים? שוב, לא רלוונטי אליי.
אישית, אני מסתדר עם אנשים שצעירים ממני וקצת חושש מאנשים שמבוגרים ממני. עם זאת, למדתי באוניברסיטה ובפורום א-מיניים להתערות קצת בחברה מבוגרת ממני.
אני אדם שטוב עם ילדים ^^. ילדים תמיד אוהבים אותי.
עגול/מרובע?
בעגול הכוונה למעגל? אין לי שום העדפה לכל אחת מהצורות. אני מניח שניתן להרכיב מהשתיים מבנים מופלאים.
בהזדמנות זו אני גם ממליץ על vihart מיו-טיוב.
בהיר/כהה?
אני מקבל כל אדם ללא הבדל בגוון עורו.
כחול/חום?
בתור צבע עיניים? לא משנה.
בתור צבע שאני מעדיף באופן כליי. למרות שאני פותח בהסברים לחברים שלי שאני מנסה לא להפלות אף צבע, אני חייב להגיד שאני מעדיף צבע כחול ><.
זוגיות פתוחה/סגורה?
כל אדם ומה שמתאים לו.
אם במידה ותהיה לי מערכת זוגית קוויר-פלטונית (עם אדם א-מיני, וסוג של א-רומנטי), אני חושב שלא תהיה לי בעיה במערכת יחסים פתוחה. יאי! יהיו לי הרבה סקווישים (המילה לפרטנר בז'ארגון הא-רומנטי).
תמיד הסתכלתי והעדפתי מערכת יחסים מונוגמית. אבל במערכת יחסים קוויר-פלטונית לא אכפת לי.
פתיחות/פרטיות?
אני אדם שאוהב לשמור דברים לעצמו. כן הצלחתי להיפתח בפני אנשים בשנים האחרונות.
אני חושב ששיח פתוח במערכת יחסים הוא חשוב.
אני חושב ששילוב של השניים.
כנות/שקרים לבנים?
שקרים הם מנגנון חשוב אצל בנ"א שאני חושב שלא מייחסים לו מספיק חשיבות. אני יכול להיות אדם ישר, אך כשיש צורך בשקרים לבנים ע"מ להיות אדיבים- אני אנסה כמה שיותר להיות אדיב. אני לא אתחיל לבצע מניפולציות ואני לא אעשה זאת במטרה לפגוע באנשים, אבל אני כן לפעמים אזהר בדבריי.
אני אעדיף כנות כמובן.
שוב, אני לא אשקר במטרה לדקור למישהו בגב, אני אשקר לפעמים ע"מ לעודד בנאדם.
אני לא טלית שכולה תכלת, אבל סה"כ אני כן מנסה לעשות דברים שהם בגדר ההיגיון.
אני/אחרים?
מה הכוונה? למי אנחנו חושבים שצריך לשים יותר דגש? מי בא קודם?
תלוי במה. תלוי במי.
O.O.
אם נניח אני אהיה במצב של חיים ומוות, ועמי יהיה הילד שאין לי. ונניח תהיה בידיי ההחלטה האם להציל את הילד שלי או אותי- אני אציל את הילד שלי. אם זה יהיה אדם זר, אז יהיו לי הרבה יותר לבטים, ויכול מאוד להיות שאעדיף להציל את עצמי. אולי, לא יודע. לא רוצה להתנסות במצב כזה.
זה כ"כ תלוי סיטואציה.
לימודים/עבודה?
העבודה שלי תהיה לימודים OTL. אני אוהב ללמוד, ואין לי בעיה לעבוד. אני לא אוהב להיות בלחץ ואני לא אוהב להיבחן. למה אי אפשר ללמוד בלי להיבחן?
ילדים/מבוגרים?
ילדים!!!!
אני כ"כ טוב עם ילדים ואני מסתדר יותר טוב עם ילדים.
ספר/סרט?
המממ.....המממ.....המממממ...
זה תלוי עלילה.
אני חושב שבספרים אני מעדיף ספרים שהם יותר "טכנים", כלומר יותר ספרי לימוד. מבחינת עלילה בספרים- אני בד"כ קורא ספרי לייט נובל מתרגום לאנגלית מיפנית. אני מעדיף sci-fi.
בנוגע לסרטים- אני בד"כ מעדיף לראות סרטי אנימה. אני לא אוהב סרטים הוליוודים.
ע"פ השניים אני מעדיף סדרות (אנימה) וקומיקסים (מנגה ו-webcomics).
סקס/שיחת נפש?
אני א-מיני.....
שיחת נפש.
לראות/לגעת?
בזוגיות? לראות.
אחרת אני לא ממש יודע. שוב, זה תלוי סיטואציה.
למען האמת, לא.
אם בנאדם היה צריך לוותר על אחד מן השניים- היכולת לגעת לעומת היכולת לראות, אז מן הסתם שעדיף את היכולת לגעת. זה יכול להיות רעיון מגניב לסיפור קצר של דמות שלא יכולה לגעת בכלום, פשוט כלום. (אני לא מתכוון לחוש המישוש! ).
עירום/בגדים?
בגדים.
אבל במקלחת עירום.
בחושך/באור?
מדובר בעת קיום יחסי מין?
שוב, אין לי למה להתייחס לשאלה זו.
אני אענה על זה קצת אחרת- אני לא בנאדם של בוקר, ולכן אני מעדיף את הלילה. גם יותר שקט בלילה. אז במקרה שאני רוצה להתחמק מהמשפחה- "בחושך"- לא מוחלט, כן?
לעומת זאת, כאשר אני מצייר אני מעדיף שיהיה הרבה אור. אז במקרה של ציור- "באור".
להיות דביקים/לתת מרחב?
מרחב. אני לא אוהב דביקיות. גם בידידות. אני צריך פסקי זמן וזמן לעצמי.
IQ/EQ?
IQ.
בבית/בחוץ?
בבית.
בארץ/בחו"ל?
בחו"ל! אני רוצה כ"כ ללמוד ולחוות תרבויות חדשות. אני רוצה לגור כמה שנים ביפן, ואז לעבור לגור בכל מיני מקומות ברחבי העולם.
כן חתונה/לא חתונה?
אני לא רוצה להתחתן.
ברית מילה/להשאיר שלם?
בארץ מציינים שברית מילה הוא דבר שיכול להפחית את הסיכון לסרטן הערמונית, ועדיף בריאותית. באינטרנט אני קורא קצת דברים אחרים. אני לא רוצה להסתמך על משהו חסר בסיס ולכן אני לא ממש יודע מה להגיד בנושא.
אני חושב שזו צריכה להיות החלטה של האד