שאלון השבוע

שאלון השבוע../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif

באיחור רב כי לא היה לי אינטרנט
שאלות התחלה
שעת התחלה: שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? |סושיסושי| אוהב נקניקיות? אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? שומר כשרות בכללי? שומר כשרות לפסח? אוהב דג? מה המאכל האהוב עליך? בגדים מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט? ספורט כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? צבעים צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? משקאות משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר? שעת סיום
:

E j L o L y A a

New member
בא לי...

שאלות התחלה שעת התחלה:10:44 שם:אלה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא ממש |סושיסושי| אוהב נקניקיות?לא אוהב סטייק? כע בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? מה שיש בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? גם מה שיש מה הדבר האחרון שאכלת? מקס ברנר=] אתמול.. שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? כע אוהב דג? תלוי איזה, איך באיזה צורה. מה המאכל האהוב עליך? מה שתנו אני אוכל בגדים מה לבשת היום? גופיה וג'ינס מה אתה לובש עכשיו? אותו דבר מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור לבן מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם חולצת טישרט פשוטה לובשת שמלות? כה מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופיה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה אתה בחוג ספורט כלשהו? הייתי יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? לא ממש רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? סתם זרוקות במחסן אתה רץ בדר"כ? כע אתה בכושר? כע איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? ספורט בבצפר.. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא ממש צבעים צבע אהוב: כחול, שחור צבע שנוא: כתום, ירוק, צהוב שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) חום ורוד. ורוד תכלת.. מה צבע התחתונים שלך? לבן והגרביים? אפור לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שחור לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש הכל חוץ משחור. כרגע משקאות משקה אהוב: קולה=] משקה שנוא: פפסי שותה אלכוהול? כע מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא זוכרת איך קוראים לו מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? מממ שחכתי איך קוראים לזה. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מים, פטל, נסטי, שוקו, והמשקה אנרגיה עם האלוורה=] ביצפר אוהב את הבצפר שלך? ממש לא! אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ט ליד מי אתה יושב? חברה אוהב את המחנכת שלך? שונאת שינאת מוות! גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לההה אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:צאי מהכיתה! תעמדו. תעמדו. תעמדו אתה מזניח את הלימודים? קצת יש לך לוקר? לא תיק כבד? לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? כןןןןןןןןןן באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון, שנה הבאה תודה לאל! מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? יש מלא שירים ישראליים/לועזיים? מה איתם? שומע מוזיקה ב-100fm? לא ב91FM מוריד שירים בקאזה או באימיול? אמיול קונה דיסקים או צורב? מורידה לMP אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא ממש כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? לא הרבה יש לך דיסקמן? יש אבל אין לי מושג איפה הוא MP3 או iPOD? MP אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? רוכבים צעירים וONE יש לך קומונה? לא יש לך אתר? לא שעת סיום : 10:55

יאללה אני אענה ../images/Emo13.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 13:02 שם: רעות נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא אכפת לי
|סושיסושי| אוהב נקניקיות? כן. אבל לא אוכלת אותן. אוהב סטייק? לא. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לא ולא...משהו פרווה כזה נראלי. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב בד"כ. מה הדבר האחרון שאכלת? תפוח אדמה XDD שומר כשרות בכללי? בעיקרון שומר כשרות לפסח? כן. אוהב דג? ממש לא. מה המאכל האהוב עליך? פיצה/תפו"א של אמא ועוד הרבה
בגדים מה לבשת היום? מכנסיים אפורות כאלה וחולצה מוזרה מה אתה לובש עכשיו? כנ"ל מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? ליודעת...ירוק?שחור?סגול? XDD מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? שו? לובשת שמלות? לא. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ליודעת..טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט? שניהם ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסלללללללל אתה בחוג ספורט כלשהו? אמ,רכיבה XD? יודע לשחות? כן. שוחה הרבה בקיץ? בערך... רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? לא..והן היו זרוקות במחסן עד חודש ספטמבר האחרון שגנבו אותן. אתה רץ בדר"כ? לא. אתה בכושר? בערך. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? ליודעת עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? בד"כ לא צבעים צבע אהוב: ממש תלוי לאיזו מטרה...בכללי אבל טורקיז [= צבע שנוא: אממ ליודעת..חום? כתום? שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אין לי כוח מה צבע התחתונים שלך? וואלה
? והגרביים? אין לי עכשיו. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי,אבל בעיקרון צבעוני. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? גם וגם משקאות משקה אהוב: תה,שוקו,פאנטה,קולה.... משקה שנוא: השאר XD שותה אלכוהול? לא. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? הממ הדבר הירוק המוזר הזה עם הכיתה
לא כל כך זוכרת חוצמזה. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? כנ"ל. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: תה,שוקו,פאנטה,קולה,ענבים,ספרייט...ליודעת... ביצפר אוהב את הבצפר שלך? בד"כ כן. אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? ט'...חטיבה? ליודעת. איזה כיתה אתה? ט'. ליד מי אתה יושב? ליד מישהי XD אוהב את המחנכת שלך? לא. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כן
היא ממציאה אותם מחדש. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: לא זוכרת. אתה מזניח את הלימודים? כן
יש לך לוקר? כן תיק כבד? תלוי אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? חחחחח מרוב שאני עצלנית ללכת ללוקר [והוא נמצא בכיתה דרך אגב],אני פשוט שמה את כל הספרים [שאין לי] על המדף שיש הזה שליד החלון שאני יושבת לידו....אז בקיצור,לא. היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא יודעת,אבל בעיקרון כן. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מה שעכשיו. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? יאפ מה השיר האהוב עליך? יש יותר מידי... שירים ישראליים/לועזיים? בדרך כלל לועזי. שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? אין לי כל כך דיסקים,אבל מה שכן-קניתי. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? ממש ממש ממש לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? כלום. יש לך דיסקמן? בעבר
MP3 או iPOD? יש MP4.. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? WALLA. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? אממ ר"צ ועוד כמה שאין לי כוח להגיד יש לך קומונה? לא יש לך אתר? היה XD שעת סיום : 13:11... מי שקרא מלך!

belledejour

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: קצת לפני שעת הסיום. שם: לילו =] נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? קצת |סושיסושי| אוהב נקניקיות? תלוי אוהב סטייק? יאפ בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? תלוי מה יש בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? כנ"ל מה הדבר האחרון שאכלת? ממ אתמול סושי
נלך עכשיו לאכול... שומר כשרות בכללי? חחח עמיתו, כבר לא שומר כשרות לפסח? בטח אוהב דג? תלוי איזה מה המאכל האהוב עליך? סושי, פיצה, כל מיני בגדים מה לבשת היום? פיג'מה מה אתה לובש עכשיו? בגדים מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? לוידעת מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם חולצה פשוטה לובשת שמלות? לפעמים מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? אני בת. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? גם וגם קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? סל אתה בחוג ספורט כלשהו? רכיבה ובצפר חח יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? ממ לוידעת רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אין לי אתה רץ בדר"כ? בבצפר אתה בכושר? יחסית למה שהייתי לא.. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? בצפר ורכיבה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כי אני חייבת עם בצפר
ורכיבה כי זה רכיבה ^^ צבעים צבע אהוב: סגול ירוק כחול שחור כל מיני חח
צבע שנוא: לוידעת, ירוק זית חאקי מכוער כזה שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) חום/בז' עם תכלת/טורקיז
מה צבע התחתונים שלך? צבעוני
והגרביים? אין מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני! יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבעוני... משקאות משקה אהוב: שוקו נסטי משקה שנוא: לוידעת שותה אלכוהול? לפעמים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לוידעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לוידעת... תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: לא יודעתתת ביצפר אוהב את הבצפר שלך? כן אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ח' ליד מי אתה יושב? חח כל הזמן משתנה אוהב את המחנכת שלך? חמודה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אין לי כוח אתה מזניח את הלימודים? קצת יש לך לוקר? לא תיק כבד? לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? אין היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לאא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? לוידעת, יסודי היה כיף =] מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? כל מיני.. שירים ישראליים/לועזיים? אין על ישראלי
שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? לא אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לאא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? ךא ההרבה יש לך דיסקמן? לא MP3 או iPOD? אייפודד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? משו של פיירפוקס וגוגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? ר"צ יש לך קומונה? של החווה יש לך אתר? בלוג שעת סיום : תבדקו

SapirElias

New member
מממ

שאלות התחלה
שעת התחלה:15:37
שם:ספיר
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?לא
|סושיסושי|
אוהב נקניקיות?אממ לא ממש
אוהב סטייק?לא.
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?מה שיש חח
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?ככנ"ל D:
מה הדבר האחרון שאכלת?אורז עם קציצות ורוטב כזהD: וסלט חח
שומר כשרות בכללי?לא כ"כ
שומר כשרות לפסח?בערך
אוהב דג?לא
מה המאכל האהוב עליך?יש הרבה.. צ'יפס פיצה ספגטי ברוטב שמנת
אממ הכנפיים הטעימות האלה של הבורגר קינג חחחח ועוד מלא[=
בגדים
מה לבשת היום? אני עוד עם סוגשל פיג'מה
מה אתה לובש עכשיו?^^^
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?וואי אאין לי מושג XD
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חחחח לא זה ולא זה
לובשת שמלות?לא כ"כ
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס
קפוצ'ון או סווצ'רט?מה ההבדל?
ספורט
כדורגל או כדורסל?כדורגל
אתה בחוג ספורט כלשהו? ממ בוואו נחשוב ביחד.
יודע לשחות?כה חח
שוחה הרבה בקיץ?לא
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אין לי אופניים בכלל
אתה רץ בדר"כ?לא
אתה בכושר?לא
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?הליכה לבצפר P= ועלייה וירידה של המדרגות בבית
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?
צבעים
צבע אהוב:ורוד
צבע שנוא:ממ לאדעת, אין כ"כ נראלי.. אולי צהוב מגעיל כזה וכתום?D:
שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)שחור וורוד
מה צבע התחתונים שלך?שחור
והגרביים?לבן עם פרח
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?למה?
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?כשיש מדפסת אז יש חחח כרגע אין מדפסת חח
משקאות
משקה אהוב:מים, קולה
משקה שנוא:ממ לאדעת ספרייט, לימונדה, נסטי
שותה אלכוהול?לא
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? אממ מיץ גזר? לא מוזר אבל שיהיה
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?כל הברדים? חח O:
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:תפוזים, מנגו, פאנטה וזהו חחח
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך?אממ
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?חטיבה
איזה כיתה אתה?ח
ליד מי אתה יושב?בר
אוהב את המחנכת שלך?לא כ"כ
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?בוודאי
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "קדימה, עט ביד ורון בלב" D:
אתה מזניח את הלימודים?לא
יש לך לוקר?לא
תיק כבד?ממ חלק מהימים
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?שנה שעברה היה בסדר דווקא
היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא נראלי
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?תיכון שנה אחרונה לגמור עם זה XD או כיתה א' חחחחח
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? לא
מה השיר האהוב עליך?לאדעת משתנה כל הזמן
שירים ישראליים/לועזיים?גם וגם:)
שומע מוזיקה ב-100fm?לא
מוריד שירים בקאזה או באימיול?אימיול.
קונה דיסקים או צורב?לא ולאD:
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?ברור
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?עד הסוף המרD:
יש לך דיסקמן?כה חח
MP3 או iPOD?אמפי3
אתרים,פורומים וקומונותמה איתם?[ =
מה אתר הבית שלך?תפוז
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? ר"צ, כלבים נראלי ><
יש לך קומונה?היה
יש לך אתר?כנ"לD:
שעת סיום :15:48

SILVER LADY

New member
משעמם אש :)

שאלות התחלה שעת התחלה:18:38 שם:מאיה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?חח לא
אוהב נקניקיות?איכס בשר אוהב סטייק?לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?לא אוכלת בכלל בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?^^ מה הדבר האחרון שאכלת?טובלרון שומר כשרות בכללי?לא שומר כשרות לפסח?לא אוהב דג?אהבתי P= מה המאכל האהוב עליך?פסטה ממתקים סלט סיני חח יש מלאא בגדים מה לבשת היום?מכנס רכיבה וגופיה מה אתה לובש עכשיו?גםם מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?אפור נראה לי חח מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?אףאחד חח לובשת שמלות?ממ לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?גופייה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט?סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל?כדורסלל :) אתה בחוג ספורט כלשהו?כה יודע לשחות?כה שוחה הרבה בקיץ?לא חח רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?זרוקות אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?לרכיבהD= לא יותר מזה P= איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?רוכבת :) ושרירי בטן P: עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?שניהם..לא להרזות לשמור על המשקל ולא להשמין P: צבעים צבע אהוב:כחול כתום ירוק חום לבןן אפור.. צבע שנוא:סגוללל, חוץ מהראשיית החדשה של שייני חח :) שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)חום עם כתום חום עם תכלת וחום עם ורוד :) מה צבע התחתונים שלך?צבעונים פסים P= והגרביים?חומות לרכיבה.. :) מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?צבע.. משקאות משקה אהוב:וואי השוופס בטעם ענבי ריזלינגג..:) וקולה:) ופאנטהה משקה שנוא:ממ רימונים :X שותה אלכוהול?כה מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?מיץ רימונים :| מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?לגונה כחולה ? P= תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:אין לי כח חח ביצפר אוהב את הבצפר שלך?כה אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיכון איזה כיתה אתה?י' ליד מי אתה יושב?איתה :) אוהב את המחנכת שלך?מחנך ולא חח גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?לא חח אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים?כה יש לך לוקר?לא משתמשת תיק כבד?לפעמים אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?לפני היסודי חחח :) מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כה מה השיר האהוב עליך?דה ריזנ
ואיי וויל בי של אבריל
ויש מלא אבל חח שירים ישראליים/לועזיים?שניהםם שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?אמיול קונה דיסקים או צורב?צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?יהיה קשה P= כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?אל תסחפו חח יש לך דיסקמן?לא MP3 או iPOD?אייפוד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלהה! לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?ר"צ וסוסים וסקו"ש יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום :18:47

גולע

New member
משעמם לי כ"כD:

שאלות התחלה שעת התחלה:19:31 שם:גולע נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?נוופP: |סושיסושי| אוהב נקניקיות?כה אוהב סטייק?כה בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בדר"כ בשר.. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?חלב. מה הדבר האחרון שאכלת?ממ.. שומר כשרות בכללי?כה שומר כשרות לפסח?כה אוהב דג?כהD: מה המאכל האהוב עליך?פירה, שניצל ופוול דבריםD: בגדים מה לבשת היום?ג'ינס קצר וטישרט. מה אתה לובש עכשיו?^^ מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?כחולל של ג'ינסP: מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?אני שונאת חצאאיות חחח אבל עדיף על מכנס ספורטט קרוועהD: לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה לביתספר, וגופיות השארP: מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס. קפוצ'ון או סווצ'רט?סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל?חחח=] אתה בחוג ספורט כלשהו?כההה:) יודע לשחות?כה שוחה הרבה בקיץ?שונאת ברכהP: רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?זרוקות במחחסןןD: אתה רץ בדר"כ?בספורט אתה בכושר?יחססית=] איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?רכיבה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?נופ אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?כושר. צבעים צבע אהוב:תחלת, לבן, חום, וורוד, שחור, ירוק, פוול.D: צבע שנוא:סגווול שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)מלאאאמלאא. מה צבע התחתונים שלך?אפוור=] והגרביים?אייןP: מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?תלויי יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?צבע משקאות משקה אהוב:נאסטטטייD: משקה שנוא:כולמיניי.. שותה אלכוהול?לא נחשבת, אבל שותה לפעמיםםD: מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?מיצים כאלה מעורבבים בעע. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?ירווק. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:שוופס-אני מכורה!,קולה,מים-אפרסק, לא יודעתתD: ביצפר אוהב את הבצפר שלך?כה אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?חטיבה. איזה כיתה אתה?ט' ליד מי אתה יושב?הדס/עדןן אוהב את המחנכת שלך?חחח, נתעלםםD: גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?אופקורס. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:אינליכוח אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?חח יש ימים אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?חחח איןן היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא, חברות
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?נחמד ליי.. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כה מה השיר האהוב עליך?מלא שירים ישראליים/לועזיים?גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm?כה, מוריד שירים" בקאזה או באימיול?אימיוול קונה דיסקים או צורב?צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?חח, נראליי=] כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?אומיגד, מה עשיתם מייזה, יש לך דיסקמן?חח בעבר הרחווק. MP3 או iPOD?אמפי יש רוצה איפוודP:, אבל רצון זה דבר טוב(; אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?קפפה. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?ר"צ, וסוסים לפעמים יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום :19:39

Titsian

New member
יאללה...אוהבת את אלה.

באיחור רב כי לא היה לי אינטרנט שאלות התחלה שעת התחלה: 20:07 שם:נועה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן! |סושיסושי| אוהב נקניקיות?לא ממש אוהב סטייק? ב ט ר ו ף בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? מה שבא בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה שבא מה הדבר האחרון שאכלת? כריך אבוקדו שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח?לא אוהב דג?כן מה המאכל האהוב עליך? שניצל של סבתא וסטייק של מיתוס בגדים מה לבשת היום? גופיה ירוקה וג'ינס מה אתה לובש עכשיו? קפוצ'ון וטרנינג מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור וחום מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית וחולצה פשוטה לובשת שמלות? בטח מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופיה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל (מכבי - צהוב עולה)! אתה בחוג ספורט כלשהו?חחח למי יש זמן לצד העבודה והסוס?? יודע לשחות? כן אבל לא טוב שוחה הרבה בקיץ? שורצת בים רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? מחסן
אתה רץ בדר"כ? פעם הייתי רצה אתה בכושר?בטח - רוכבת לא? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?רכיבה וריצה לפעמים עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?ערב אם כבר אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?גם וגם צבעים צבע אהוב:כחול צבע שנוא:אין יצור כזה רק שונאת שילובים מסויימים שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) חום וטורקיז מה צבע התחתונים שלך?לבן והגרביים? אין כרגע מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי למה יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע!! משקאות משקה אהוב:נס-טי לימון משקה שנוא:אשכוליות שותה אלכוהול?כן מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?סוג של אפרטיף - לא זוכרת את השם מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? מה?!!? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: יין אדום, קולה, ספרייט, לימונדה, ד"ר פפר, בלק צ'רי קולה ביצפר אוהב את הבצפר שלך?אין כבר לא בבית ספר אבל אהבתי אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר אחרי אוניברסיטה איזה כיתה אתה? כיתת החיים ליד מי אתה יושב? יש לי משרד לבד! אוהב את המחנכת שלך? חחחחחחח גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?-- אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:-- אתה מזניח את הלימודים? כשלמדתי לא הזנחתי יש לך לוקר?חחחחחח הלוואי תיק כבד?לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?-- היית רוצה לעבור לבצפר אחר?-- באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? הייתי חוזרת אחורה לתכון מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כרגע לא מה השיר האהוב עליך? משינה - נגעה בשמיים שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm? כל הזמן במשרד מוריד שירים בקאזה או באימיול?שניהם קונה דיסקים או צורב? צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? ממש אבל ממש לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? חח שאלה ממש מצחיקה יש לך דיסקמן?מה זה בכלל
MP3 או iPOD?אמ פי אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה חדשות לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? לפורום שאני מנהלת ב - ONE יש לך קומונה?-- יש לך אתר?-- שעת סיום : 20:18

2STRIPE

New member
עוד חודש ו-7 ימים D: וגם ב-29 חיחי D:

שאלות התחלה שעת התחלה:19:25 שם:עמית נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? קצת |סושיסושי| ?
אוהב נקניקיות? אכן =] אוהב סטייק? אכן אכן =]] בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשרי אם אפשר
תודה =] בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה שיוצא.. מה הדבר האחרון שאכלת? פופקורןן שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? כבר לא
אוהב דג? אכן =] מה המאכל האהוב עליך?פיצה ואוכל של מאמא בגדים מה לבשת היום? טרנינג חולצה המפ כרגיל.. מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס וסווצ'ר מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אין כוח לבדוק מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? הראשון חח לובשת שמלות? בארועים מיוחדים
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? בשבילי זה אותו הדבר חח מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? מה שיוצא =] קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? רגל אתה בחוג ספורט כלשהו? רכיבה =] יודע לשחות? אכן =] שוחה הרבה בקיץ? כשיוצא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? נעלמו כמו כל השאר
אתה רץ בדר"כ? שיעורי ספורט וכשאני בורחת ממישהו חח אתה בכושר? כבר לא ממש מאז שהתחלתי לרכב על טוסטוסXD איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכה חח עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא צבעים צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)אממ מה צבע התחתונים שלך? שחורXD והגרביים? סגול עם פסים לבנים חיחי מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוניני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אין חחXD משקאות משקה אהוב: קוק
משקה שנוא: אממ שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? אממ קולה בכוס שהייתה בה בירהXD מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לא זוכרת אבל לא חסר תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה, פנטה, ספרייט, תפוזים, ענבים ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ט' ליד מי אתה יושב? אלעדי
אוהב את המחנכת שלך? שתלך להזדיין גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? הכי מטומטמת שיש אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? מנסה שלא חח יש לך לוקר? לא תיק כבד? בשני ושלישי
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? יש מצב באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?יסודי.. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? אכן ובכן =] מה השיר האהוב עליך? אממ שירים ישראליים/לועזיים? לועזי
שומע מוזיקה ב-100fm? כבר לא חיחי מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? כבר לא צורבת ולא קונה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? לא הרבה
יש לך דיסקמן? איפשהו מתחבא חח MP3 או iPOD? אייפוד
אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה! לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? תפוז חח יש לך קומונה? סוג של יש לך אתר? לא שעת סיום : 19:31 הודגש באמצעות מדגישומטיק

belledejour

New member
איזה אימיול, אני אספקת המוסיקה שלך../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

2STRIPE

New member
חלק גדול ממנה בא מהאימיול../images/Emo8.gif

השאר מתיקיות שיתוף במסן
אה כן והאייפוד שלך שכמעט הרג לי את המחשב

belledejour

New member
גאד זה מזכיר לי תקופה מסוימת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמתחילה לחזור

../images/Emo192.gifבאלי

שאלות התחלה: שעת התחלה:20:34 שם:שחר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא ממש |סושיסושי| אוהב נקניקיות?כההה אוהב סטייק?יאפ בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?מה שיש בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?מה שיש מה הדבר האחרון שאכלת?פסטה שומר כשרות בכללי?לא שומר כשרות לפסח?לא אוהב דג?לאXD מה המאכל האהוב עליך?פיצה,פירה,כלמיני
בגדים מה לבשת היום?ג'ינס וחולצה מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס קצר וחולצה כחולה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?כחול,שחור מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?השני לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?טרנינג קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצון ספורט כדורגל או כדורסל?סל אתה בחוג ספורט כלשהו?רכיבה יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?בערך שיש כוח רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?את האמת שאין לי ממש הם נהרסו ליXD אני משתמשת בשל אח שלי והם במחסן אתה רץ בדר"כ? אסור לי אתה בכושר? כן די איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?רכיבה וכלמיני מידי פעם אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לשמור על כושר צבעים צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)חום ותכלת מה צבע התחתונים שלך?אדום חח והגרביים?אין מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?גם וגם משקאות משקה אהוב:קולה משקה שנוא:אין שותה אלכוהול?לפעמים ממש טיפה מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?משו באנגליה מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?אין תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:תפוזים,ענבים,נסטי,מנגו,לימונדה,מפטה ביצפר אוהב את הבצפר שלך?לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?חטיבה איזה כיתה אתה?ח' ליד מי אתה יושב?חברה אוהב את המחנכת שלך?כן גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:-גם קפה ועווגה? -זה פה לא דמוקרטיה!!! אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?------- היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?סבבה לי ככה מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?עכשיו לא מה השיר האהוב עליך?יש מלא שירים ישראליים/לועזיים?לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm?לפעמים מוריד שירים בקאזה או באימיול?אימיול קונה דיסקים או צורב?בעיקר צורבת פעם ב.. קונה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?כן כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?לא יודעת אבל יכולה יש לך דיסקמן?גם בנוסף לאמפי4 MP3 או iPOD?אמפי3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?גוגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?ר"צ יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:21:11 אבל עשיתי הפסקות

שיהיה...

שאלות התחלה שעת התחלה: 12:16 שם: מורן נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? קצת |סושיסושי| אוהב נקניקיות?תלוי איזה אוהב סטייק?גם תלוי איזה בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? זה משתנה בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? אני אוכלת מ שבא לי מה הדבר האחרון שאכלת? מלוןןן שומר כשרות בכללי? לאאא שומר כשרות לפסח? לא במתכוון אוהב דג? תלוי איזה
מה המאכל האהוב עליך? ממממ בגדים מה לבשת היום? מכנס שלושתרבע בצבע תכלת וגופיה לבנה מה אתה לובש עכשיו? את אותו דבר מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אין צבע שולט אני בנאדם צבעוני מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אף אחד מהם לובשת שמלות? לובשת מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופייה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל כמובן אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? כבר לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אין לי אופניים אתה רץ בדר"כ? התחלתי אתה בכושר? לא מספיק איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? רכיבה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? משתדלת אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם צבעים צבע אהוב: צהוב צבע שנוא: כחול בוהק שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) סגול ולבן? מה צבע התחתונים שלך? אדום והגרביים? אין, אבל כמה שיותר צבעוניות מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש הכל משקאות משקה אהוב: למונענע משקה שנוא: מנגו שותה אלכוהול? כן מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מממ היו כלכך הרבה
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? סופר דרינק תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ספרייט, מים, קולה, תפוזים, אייסטי על כל סוגיו בערך, אשכוליות ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא צריכה לאהוב יותר אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? אוניברסיטה איזה כיתה אתה? שנה א' ליד מי אתה יושב? לייד אחותי ולייד עזראאא/רותם אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? יש יותר מדייייי
שירים ישראליים/לועזיים?ישראלים שומע מוזיקה ב-100fm? כן מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? תלוי אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כן אבל זה יהיה קשה כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?הרבה יש לך דיסקמן? כן חח MP3 או iPOD? אמפי אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? ר"צ, בין תיכון לצבא יש לך קומונה? כן יש לך אתר?לא שעת סיום :12:22

nikoosha

New member
וואי מלא זמן לא רשמתי!!!! באלי לענות....

באיחור רב כי לא היה לי אינטרנט שאלות התחלה שעת התחלה: 4:36 שם: שרון נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? נכון... איך ידעתם?! |סושיסושי| אוהב נקניקיות? חלקן כן חלקן לא... אוהב סטייק? תלוי איזה!
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? חלב לא, אבל בשר קליל
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? דעעע!!!
(חלב קיצר...) מה הדבר האחרון שאכלת? אמ... אורז!
שומר כשרות בכללי? ברור!!!
שומר כשרות לפסח? זאת שאלה רצינית כאילו?! ברור!!!
אוהב דג? נסיכה כן!
מה המאכל האהוב עליך? קוסקוס, בגדים מה לבשת היום? חולצה וחצאית! מה אתה לובש עכשיו? סוג של פיג'מה!
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? כחול
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית וT פשוטה. לובשת שמלות? לא!!! מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצת גופייה
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס
קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון. ספורט כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה
אתה בחוג ספורט כלשהו? רכיבה זה נחשב לחוג ספורט? יודע לשחות? יודעת לטבוע כן!, סתאם אני יודעת לשחות! שוחה הרבה בקיץ?הולכת לים לא ממש שוחה. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? רוכבת המון!
אתה רץ בדר"כ? שיעורי ספורט. אתה בכושר? סוג של...
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? אופניים, מקרר טלוויזיה, הליכה עם ניקי הכלבה שלי!
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? ריצה להסעה
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? שמירה על כושר, צבעים צבע אהוב: חום צבע שנוא: ורוד.... שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)- לבן שחור. מה צבע התחתונים שלך? שנייה אני אבדוק.... והגרביים? היו לבנות! (הם נהפכו לכחולות בגלל הכביסה...) מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שחור לבן
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צ-ב-ע!!!
משקאות משקה אהוב: מים
משקה שנוא: פטל, בלאחס!!! שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? משקה מוזר.... אמ... לוידעת! מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? קולה
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: תפוזים, פאנטה, ענבים,וכ'ו... ביצפר אוהב את הבצפר שלך? שונאת!!!
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה
איזה כיתה אתה?ט' ליד מי אתה יושב? חברה שלי! (לא מכירים...) אוהב את המחנכת שלך? שונאת אותה בדם!!! זקנה ממורמרת שכמותה....
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כמו כל מורה מעצבנת אכן-כן... אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: מזה פה שוק?!, למי שלא ראה אותי אני פה אני לא שקופה!!!! אתה מזניח את הלימודים? ממש ממש לא...
יש לך לוקר? הלוואי תיק כבד? יותר מדי
!!! אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא.... באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי... אלה היו ימים....
מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא שומעת! מה השיר האהוב עליך? לא יודעת! שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים
שומע מוזיקה ב-100fm? סום טיימס... מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול!
(חבל שאין חמור!) קונה דיסקים או צורב? צורבת!
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? עד פרק זמן מסויים,
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? נחייה ונראה! יש לך דיסקמן?
MP3 או iPOD? יש לי MP4!!!
אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל, לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? הפורום הזה!!! יש לך קומונה? כן
: http://communa.tapuz.co.il/vets יש לך אתר? לא... שעת סיום :4:59 וואו!!!

stary1

New member
I'm coming fast, but I'm miles above you

שעת התחלה: 17:58 שם: שחף. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? קצת. |סושיסושי| אוהב נקניקיות? לא. אוהב סטייק? לא. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? חלב. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב. מה הדבר האחרון שאכלת? כריך. שומר כשרות בכללי? לא. שומר כשרות לפסח? בדר"כ. אוהב דג? לא. מה המאכל האהוב עליך? לא חסרים, אולי קרמבו. בגדים מה לבשת היום? ג'ינס וחולצה ירקרקים. מה אתה לובש עכשיו? אותם. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? צבעוני. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? הכל על פני חצאית. לובשת שמלות? לעיתים מאד רחוקות. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס. קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון. ספורט כדורגל או כדורסל? רגל. אתה בחוג ספורט כלשהו? לא. יודע לשחות? כן. שוחה הרבה בקיץ? לצערי לא. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? נתתי. אתה רץ בדר"כ? כן. אתה בכושר? לא. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? רוכבת,רצה. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להזיז את עצמי, זה כיף. צבעים צבע אהוב: אין צבע שנוא: זוהרים. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך: ירוק וסגול. מה צבע התחתונים שלך? שחור. והגרביים? אין. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? ש-ל. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? הכל. משקאות משקה אהוב: מים. משקה שנוא: אלכוהול. שותה אלכוהול? לא. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? ערבובים. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? חום גזוזי. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: תפוזים,פסיפלורה,שוקו,תה,RC,ענבים מוגז. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא. אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון. איזה כיתה אתה? י"ב. ליד מי אתה יושב? תלוי בשיעור. אוהב את המחנכת שלך? לא. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כן. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "לאאאא" אתה מזניח את הלימודים? לא. יש לך לוקר? לא. תיק כבד? לפעמים. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? די, נגמר. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? בזה כעת. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא. מה השיר האהוב עליך? אין. שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים. שומע מוזיקה ב-100fm? לא. מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול. קונה דיסקים או צורב? גם וגם. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? אתחרפן. יש לך דיסקמן? כן. MP3 או iPOD? אמפי. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? זה. יש לך קומונה? כן. יש לך אתר? לא. שעת סיום : 18:06

למעלה