שאלון השבוע

Ontario R Z Y H

New member
יאללה

שאלות התחלה שעת התחלה: 19:27 שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? מאוד |סושיסושי| אוהב נקניקיות? כן אוהב סטייק?כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? תלוי בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? תלוי מה הדבר האחרון שאכלת? פרגית שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? ממש לא אוהב דג? תלוי מה המאכל האהוב עליך? כל מיני בגדים מה לבשת היום? ג'ינס וחולצה מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וסווצ'רט מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור כחול ואפור בטח.... אולי אדום ולבן גם מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? תלוי.... לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? בקיץ, גופיות:) מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? ממממממממ תלוי ספורט כדורגל או כדורסל? סל אתה בחוג ספורט כלשהו? סוסים ? חח יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? המוןןן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? לפעמים אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? מממ אולי? חח איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? סוסים עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? אההה צבעים צבע אהוב: כל מיני צבע שנוא: ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור ולבן ? חח מה צבע התחתונים שלך? שחור והגרביים? אין גרביים מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? לא זוכרת משקאות משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? כן מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מממ לא יודעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? אההה משהו אלכוהולי לא זוכרת מה זה היה תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אהה אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון בערך איזה כיתה אתה? י' ליד מי אתה יושב? אפחד חח אוהב את המחנכת שלך? אין לי גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? ... אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? כן יש לך לוקר? לא תיק כבד? ממש לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? אחרייייי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? כל הSP ויש עוד כל מיני שירים ישראליים/לועזיים? בעיקר לועזי שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? מורפיוס קונה דיסקים או צורב? אההה תלוי אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לאאאא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? רק בזמן השינה, וברכיבה יש לך דיסקמן? אייפוד חח MP3 או iPOD? אייפודדד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תלוי באיזה מחשב לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? ר"צ, סוסים יש לך קומונה? לא יש לך אתר? אפילו שניים שעת סיום : 19:34

ש נ י ס

New member
מתאושש...../images/Emo23.gif

שעת התחלה:8:30 שם:שני נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?נסתדר.. אוכל אוהב נקניקיות?לא ממש אוהב סטייק?של סבא.. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?מה שיוצא, בעיקר לאכול! בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?עדיף חלב.. מה הדבר האחרון שאכלת?קורנפלקס של אלופים על חלב ודבש
שומר כשרות בכללי?לאא שומר כשרות לפסח?לא ניראה לי אוהב דג?ממ..לרוב כן מה המאכל האהוב עליך?סושי, פיצה, קורנפלקס של אלופים על חבל ודבש
בגדים מה לבשת היום?בגדים.. מה אתה לובש עכשיו?עדיין בגדים.. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?אין אחד שולט, למרות שבקרוב זה יהיה שחור.. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית וחולצה. לובשת שמלות?לא ממש.. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?גופיה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?תלוי לאן, אבל ניראה לי טרנינג קפוצ'ון או סווצ'רט?תלוי במצברוח ספורט כדורגל או כדורסל?סל אתה בחוג ספורט כלשהו?רכיבה נחשב?
אבל אני חייבת להתחיל להזיז את התחת שלי.. יודע לשחות?כהה שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?יודעת, אבל אין לי אופניים אתה רץ בדר"כ?הלוואי.. אתה בכושר?חחח..היו לי תקופות (הרבה) יותר טובות!! איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?עם הרגל על הגז/ברקס או קלאץ..חח עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לאאא...די נווווו...אני עצלנית!!! הבנו!!!!!!! אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?אם אני אעשה זה יהיה גם וגם.. צבעים צבע אהוב:כלמיני צבע שנוא:ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)מממ מה צבע התחתונים שלך?שחור והגרביים?לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?תלוי לאן.. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?צבע משקאות משקה אהוב:כל דבר שהוא לא מים או אלכוהול... משקה שנוא:כל דבר עם אלכוהול! שותה אלכוהול?חה. לא! מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?מיץ עגבניות.. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?לא'דעת תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:קולה, מנגו, פאנטה של מורני (חחח), שוקו, ענבים? ביצפר אוהב את הבצפר שלך?חהחהחהחההה אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?צבא!!! איזה כיתה אתה?--- ליד מי אתה יושב?--- אוהב את המחנכת שלך?--- גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?--- אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:נו די! אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך?יש תקופות.. שירים ישראליים/לועזיים?גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm?לא ממש מוריד שירים בקאזה או באימיול?כה קונה דיסקים או צורב?אמפי אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?יהיה קשה אבל כן.. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?תעופו! יש לך דיסקמן?גם..חחח MP3 או iPOD?אמפי..אפ'פם לא יהיה לי איפוד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?משהו שאחותי שמה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?רק זה.. יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:8:45 הודגש באמצעות מדגישומטיק

ש נ י ס

New member
טעויות טעויות../images/Emo122.gif

העיקר** לאכול קורנפלקס של אלופים עם*** חלב ודבש..חח זהו בעצם
מושלםםםםםם
חרא איכות
ותודה לשחר

ש נ י ס

New member
../images/Emo6.gif

כי זה מה שהוא!!!!!!!! זה אחרי הסירוס
הוא עדיין כולו מורדם כזה..חחח