שאלון!! וואו.. מרגש שזה אני מפרסמת..

שאלון!! וואו.. מרגש שזה אני מפרסמת..

משעמם לי ברמות.. אז יאללה תתפרעו :] אדם: הכי חשוב לך? שאתה הכי אוהב? הכי מצחיק? הכי לא מצחיק? הכי פחדן? הכי כוסית? הכי מוזר? הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? רואה אותך בוכה? הלכתה איתו/ איתה לסרט? שלח לך אימייל? אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? פגע בך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: סרט קולנוע: דגנים: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: חורף/קיץ: בית ספר/חופש: טעם גלידה: פרי: מכונית: שיעור: חג: שם לבת: שם לבן: תוכנית בטלויזיה: תיכון/אוניברסיטה: בשר/חלב: ג'ינס/שרוול: סנדל/נעל: טלויזיה/מחשב: חוף/הרים: סתיו/אביב: לישון/לקום: קרמבו וניל/מוקה: חיה: ולסיכום איך היה?!

3> עונה.

אדם: הכי חשוב לך? וואו.. אני לא יודעת.. יש המון.. חברים משפחה וכאלה.. שאתה הכי אוהב? גיל 3> הכי מצחיק? תמיר הכי לא מצחיק? מכלין... והחניכים שלי הכי פחדן? קרן/אלינה הכי כוסית? בר רפאלי חחח הכי מוזר? לא יודעת יש מלא ווירדוז :] הכי קרוב/ה? פיזית..? גיל כרגע האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? גיל. רואה אותך בוכה? רותם? הלכתה איתו/ איתה לסרט? שירן ורותם שלח לך אימייל? לימור גנות המרכזת שכבה שלי חחחחח אמרה לך שאתה חשוב לה? גיל/רותם ראית אותו בטלויזיה? אייל קיציס פגע בך? גיל. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: פות/נפל/פגה וזה 3 אותיות אז תרדו לי. ממתק: שוקולד :] סרט מצויר: היפה והחיה סרט קולנוע: אפקט הפרפר דגנים: וואפל קריספ מסטיק: הובה בובה צבע: ירוק 3> יום בשבוע: שישי! היום הכי לא מועדף: ראשון.. ג'לי: אה? חורף/קיץ: חורף.. בית ספר/חופש: חופש! טעם גלידה: וניל עוגיות! פרי: קלמנטינה, תותים ותפוזים מכונית: של אבא 3> שיעור: אנגלית.. חג: פורים! שם לבת: קמיל/אמבר שם לבן: עיליי/קייל תוכנית בטלויזיה: CSI, חברים, שנות ה70 תיכון/אוניברסיטה: ליאובק שליטה ווהו בשר/חלב: שנייהם ביחד חחח ג'ינס/שרוול: שרוול? סנדל/נעל: סנדל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: סתיו לישון/לקום: לישון!! קרמבו וניל/מוקה: וניל.. איכס מוקה חיה: סנדי 3>

shelly malka

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

אדם: הכי חשוב לך? משפחה&חברים שאתה הכי אוהב? משפחה&חברים הכי מצחיק? חנינא
הכי לא מצחיק? אני ישמור על סודיות מחשש על חייXD הכי פחדן? אממ.. הכי כוסית? חנינא
הכי מוזר? חנינא
הכי קרוב/ה? יש הרבה
האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני
רואה אותך בוכה? חחח טל&נופר שקיבלתי כוויהXD הלכתה איתו/ איתה לסרט? אממ רוני.. שלח לך אימייל? הביבו XD אמרה לך שאתה חשוב לה? טל ראית אותו בטלויזיה? אמא
פגע בך? אמממממממ דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: נקמה
ממתק: שוקווולדד סרט מצויר: סימפסון סרט קולנוע: בוראט
דגנים: כריות מסטיק: זום&בזוקה צבע: שחור&צהוב=
יום בשבוע: שישבתD: היום הכי לא מועדף: אממ לא יודעת ג'לי: חורף/קיץ: חורפ בית ספר/חופש: חופש טעם גלידה: מארס פרי: מנגו ! מכונית: לא מבינה בזה><" שיעור: חינוך D: חג: פסח
שם לבת: סול שם לבן: אדם תוכנית בטלויזיה: החדר של חני
תיכון/אוניברסיטה: תיכון
? בשר/חלב: פרווהXD ג'ינס/שרוול: גינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חופ סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: מוקה
חיה: דג ! |

shelly malka

New member
><"התבלבתי ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

אמרה לך שאתה חשוב לה?אמא
ראית אותו בטלויזיה?טלXD

just gaya

New member
כואב לי הראש

אדם: הכי חשוב לך?לאדעת שאתה הכי אוהב?וודי
הכי מצחיק?טלצור(שעכשיו עושה חיים בצ'ילה)או ענבר הכי לא מצחיק?מממ אדר? הכי פחדן?לאדעת הכי כוסית?אוו אהה יש הרבה הכי מוזר?ענבר:S הכי קרוב/ה?מממ לאדעת האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך?אני רואה אותך בוכה?לירי וטל לפני שנה וחצי הלכתה איתו/ איתה לסרט?וואי זה היה מזמן שלח לך אימייל?לירי אמרה לך שאתה חשוב לה?לאדעת ראית אותו בטלויזיה?השחקנים של האי
פגע בך?עדיף לא לכתוב דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:מנטהXD ממתק:כל הממתקים של קינדר סרט מצויר:סימפסון סרט קולנוע:ילדות רעות דגנים:נסקוויק מסטיק:בזוקה צבע:אדום,שחור,לבן,תכלת.. יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי:אה? חורף/קיץ:סתיו בית ספר/חופש:חופש טעם גלידה:וניל עוגיות פרי:דובדבן מכונית:אה? שיעור:חברה חג:חנוכה שם לבת:אנה שם לבן:טומיXD תוכנית בטלויזיה:האי
תיכון/אוניברסיטה:לא עברתי אף אחד מהם בשר/חלב:חלב ג'ינס/שרוול:ג'ינס סנדל/נעל:נעל טלויזיה/מחשב:מחשב חוף/הרים:חוף סתיו/אביב:סתיו לישון/לקום:לקום קרמבו וניל/מוקה:וניל,אבל בכללי קרמבו זה לא משהו חיה:ג'ירפה ולסיכום איך היה?!חרא

einatit4

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo199.gif

אדם: הכי חשוב לך? שאתה הכי אוהב? הכי מצחיק? הכי לא מצחיק? הכי פחדן? הכי כוסית? הכי מוזר? הכי קרוב/ה? אין... האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני. רואה אותך בוכה? הכרית שלי..? הלכתה איתו/ איתה לסרט? שלח לך אימייל? א אמרה לך שאתה חשוב לה? אף פעם........ ראית אותו בטלויזיה? יונית לוי פגע בך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: בטח כולם כותבים פה אהבה
ממתק: טורטית. סרט מצויר: מולאן
סרט קולנוע: מישהו לרוץ איתו. דגנים: ספיישל קיי. מסטיק: מאסט בטעם מנטה עדין. צבע: כולם יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: ...? טעם גלידה: סורבה לימון פרי: שזיף מכונית: זבל שיעור: היסטוריה חג: פסח שם לבת: שם לבן: תוכנית בטלויזיה: נמלטים, אבודים, יריחו. תיכון/אוניברסיטה: .. בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: טלויזיה חוף/הרים: הרים סתיו/אביב: סתיו לישון/לקום: לקום קרמבו וניל/מוקה:
חיה: סנאפל
ולסיכום איך היה?! אחלה בחלה הודגש באמצעות מדגישומטיק

n e t a 6 9

New member
בסוף לא הולכת מחר להופעה של ביט : (

אדם: הכי חשוב לך? גפילטעע שלייי=]=]=] ואמא..!!
שאתה הכי אוהב? גפילטעע שלייי=]=]=] ואמא..!!
הכי מצחיק? גפילטעע שלייי=]=]=] ואמא..!!
הכי לא מצחיק? גפילטעע שלייי=]=]=] הכי פחדן? אנייייי הכי כוסית? גפילטעע שלייי=]=]=] הכי מוזר? גפילטעע שלייי=]=]=] הכי קרוב/ה? גפילטעע שלייי=]=]=] ואמא..!!
האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אם זה קרה אז זה היהה לפני מלא מלא שנים..!! אז מי זוכר?! רואה אותך בוכה? לא זוכרת מתי היית הפעםם האחרונה שבכיתי ליד אנשים.. הלכתה איתו/ איתה לסרט? הלכתי רק במלחמה לסרט : | [כן,כן,אני יודעת-בושהה] וזה היה עם ידידים וחברות ומשפחה! שלח לך אימייל?בן דוד.. הכי גאון בעולםםם... אמרה לך שאתה חשוב לה? אמאא =] ראית אותו בטלויזיה? אני רואה עכשיו את אילנה דיין... : | פגע בך? אביב הזונהההה!!!!!!!!!!!!!!!!! [שששששששששששששששש אסור להגיד פה את זה.....] דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה/נקמה ממתק: חולה על שוקולדדדדד סרט מצויר: מולאן [זה מעולהה] סרט קולנוע: "מישהו לרוץ איתו" ממליצהההההההה בטירוףףףףף [יובל מנדלסון שם... : O] דגנים: כריות [מ-ו-ש-ל-ם] מסטיק: בזוקה צבע: אדום או שחור יום בשבוע: חמישי...... [זה התחלת הסוף שבוע,וסוף הלימודים של השבוע =] ] היום הכי לא מועדף: ראאשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ג'לי: זנים לא אכלתיי חורף/קיץ: חורף... בית ספר/חופש: שאלה קשה... אני יחשוב ויחזיר תשובה... טעם גלידה: כול טעם טעים... פרי: מנגו או קיווי מכונית: שו..?? שיעור: נוט"ב יאללה בלאגןן חג: שבועותתת!! שם לבת: |
| לא יודעת... שם לבן: גיא תוכנית בטלויזיה:מה זה השטויות האלה?!?!!?!? תיכון/אוניברסיטה: תיכון בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: לא משנה... אם הג'ינס הוח אז סבבה..!! סנדל/נעל: אול סטאר.. טלויזיה/מחשב: שניהם! חוף/הרים: חוף =] סתיו/אביב: שונאת את המילה אביב... אז סתיו לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה:מוקה... חיה:כלב.. ולסיכום איך היה?! נחמד לאללה..!! גפילטעעע שונאת אותךךךך בגללך לא הלכתי להופעה..!!! : |

oFka7

New member
טמבל|../images/Emo85.gif

אדם: הכי חשוב לך?
אמאבא שאתה הכי אוהב? הכי מצחיק? הכי לא מצחיק?
אני הכי פחדן?
ליאור
הכי כוסית?
עינתית
הכי מוזר?
מישהו
הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך?
ווהו אני מן הסתם רואה אותך בוכה?
אבא הלכתה איתו/ איתה לסרט?
חברות שלח לך אימייל?
לאדעת כבר שנה לא בדקתי אימיילים
אבל בואו נגיד אחשלי אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? פגע בך? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:
שוקו[לד] ממתק:
שוקולדXD או נחשי גומי סרט מצויר:
בובספוג סרט קולנוע:
הרבה..נרניה אחד מהם דגנים:
קורנפלקס בלי סוכר מסטיק:
בזוקה צבע:
אדום יום בשבוע:
שישי היום הכי לא מועדף:
ראשון ג'לי: הא? חורף/קיץ:
חורף דא בית ספר/חופש:
חופש דא טעם גלידה:
פיצפוצי שוקולד? פרי:
נקטרינה מכונית: שיעור:
עיצוב גרפי חג:
פורים שם לבת:
טל שם לבן:
עופר תוכנית בטלויזיה:
בובספוג וחברים תיכון/אוניברסיטה:
אוניברסיטה בשר/חלב:
בשר ג'ינס/שרוול:
שרוול סנדל/נעל:
עקב טלויזיה/מחשב:
מחשב חוף/הרים:
חוף סתיו/אביב:
אביב לישון/לקום:
לישון קרמבו וניל/מוקה:
מוקה חיה:
חתול\סוס

Fucking Noff

New member
עוננה =]

אדם: הכי חשוב לך? חבריםם , משפחה :) שאתה הכי אוהב? חברים, משפוחה הכי מצחיק? דני
הכי לא מצחיק? ניר \= הכי פחדן? שירלי D: הכי כוסית? מריייי הכי מוזר? ברר \= הכי קרוב/ה? מרי , אביב , אורן האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? מרי D: רואה אותך בוכה? אורן הלכתה איתו/ איתה לסרט? אבישי שלח לך אימייל? עדי אמרה לך שאתה חשוב לה? אביב :) ראית אותו בטלויזיה? אממ בובספוג חח פגע בך? דני דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: שוקו
ממתק: שוקולד סרט מצויר: מללך האריות
סרט קולנוע: ארמגדון דגנים: שוגי מסטיק: מאסט מנגו אפרסק צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: \= חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: חופשש טעם גלידה: ונילה פרי: אפרסק מכונית: אממ... שיעור: ספורט :p חג: פורים שם לבת: לורן שם לבן: שון תוכנית בטלויזיה: בובספוג תיכון/אוניברסיטה: תיכון בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: וניל חיה: \= ולסיכום איך היה?! מגניב

Xx MaayaN xX

New member
I go out every night and sleep all day

Since u took your love away אדם: הכי חשוב לך? יש הרבה שאתה הכי אוהב? גם... הכי מצחיק? יובל הכי לא מצחיק? שני הכי פחדן? אנייייי הכי כוסית? איתמר החתיך (סתם נו.) הכי מוזר? רן הכי קרוב/ה? עדי האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? פנדי חחח רואה אותך בוכה? וואו לא יודעת לא בכיתי מלא זמן הלכתה איתו/ איתה לסרט? נט שלח לך אימייל? נטע אמר לך שאתה חשוב לה? בן ראית אותו בטלויזיה? חח ההודי השמן הזה. יש עכשיו את הקליפ שלו. פגע בך? דר ולית החצופות!!!!!!!!! דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: זונה חחח ממתק: כל שוקולד שהו.. בתנאי שאין בו דברים כמו אגוזים,צימוקים וחרא אחר מגעיל כזה. סרט מצויר: סאותפארק והסימפסונס!! סרט קולנוע: almost famous דגנים: קפטן קראנץ' מסטיק: לא משנה לי כלכך.. העיקר שיהיה מסטיק צבע: סגול יום בשבוע: שישי מאחרי בצפר היום הכי לא מועדף: ראשון חורף/קיץ: כשיהיה חורף אני יגיד קיץ וכשיהיה קיץ אני יגיד חורף. עדיף סתיו :) בית ספר/חופש: באמת יש צורך לשאול?! טעם גלידה: בן אנד ג'ריז- שוקולד בראוניז, והריבת חלב
פרי: תפוח מכונית: כל מכונית מגניבה שעולה על דעתכם. שיעור: מדעים. אפשר לעשות מה שרוצים חג: פורים! וכל החגים שיש להם חופש ארוך שם לבת: נועם שם לבן: ים / יש עוד אין לי כוח לכתוב. תוכנית בטלויזיה: סאותפארק תיכון/אוניברסיטה: תיכון בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב :)חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: סתיו לישון/לקום: לישון. אלא אם כן ישלי משהו יותר טוב לעשות ואז עדיף לקום... קרמבו וניל/מוקה: וניל חיה: חתול,כלב, אוגר!! ולסיכום איך היה?! נחמדד

באלי../images/Emo113.gif

אדם: הכי חשוב לך? סו שאתה הכי אוהב? סו הכי מצחיק? סו הכי לא מצחיק? נעמאמי הכי פחדן? נעאמאי הכי כוסית? מיכי הכי מוזר? סו הכי קרוב/ה? סו האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? חוץ ממני?! סו רואה אותך בוכה? סו הלכתה איתו/ איתה לסרט? גבס שלח לך אימייל? שייקה אמרה לך שאתה חשוב לה? סו ראית אותו בטלויזיה? שייקה פגע בך? שוחי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חטב"ם ממתק: טעמי סרט מצויר: המומינים סרט קולנוע: אמממ.... מבצע סבתא דגנים: כריות מסטיק: איכס צבע: אדום יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: איכס חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: חופש טעם גלידה: שוקולד פרי: תפוז מכונית: עם 4 גלגלים
שיעור: כימיה חג: פסח [אלהההה מחנה פסח
] שם לבת: שם לבן: תוכנית בטלויזיה: סימפסונס תיכון/אוניברסיטה: תיכון בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: סנדל [רק שורש!!!!
] טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה:וניל חיה: צב ולסיכום איך היה?! סבבישן

orel4400

New member
עונהההה

אדם: הכי חשוב לך? 3 חברות שלי [ ליז, רותם ,קורל] שאתה הכי אוהב? פרדי! הכי מצחיק? פרדי! הכי לא מצחיק? לא מכירה אחד כזה הכי פחדן? גם לא מכירה הכי כוסית? מליקה! הכי מוזר? אני! הכי קרוב/ה? החברות שלי [ליז, רותם, קורל] האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני! רואה אותך בוכה? אתמול- אמיר, אור,פרדי,מושיקו [זה מה שקורה ששיכורים] הלכתה איתו/ איתה לסרט? הרבה זמן לא הייתי בסרט שלח לך אימייל? אין לי אימייל אמרה לך שאתה חשוב לה? פרדי.. אתמול ראית אותו בטלויזיה? צחי בוקשסטר חחחח פגע בך? לא קרה בזמן הקרוב דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: פרדי :) ממתק: חמצוצים סרט מצויר: לא זוכרת סרט קולנוע: לא זוכרת דגנים: לא אוכלת מסטיק: זום! צבע: שחור יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: אה?! חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: חופששששש טעם גלידה: תות חמוץ פרי: אגס מכונית: לא מבינה בזה שיעור: תקשורת! חג: פסח.. בגלל החופש שם לבת: נטע שם לבן: אלעד תוכנית בטלויזיה: שנות ה-70!!! תיכון/אוניברסיטה: תיכון בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: גינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישוןן!! קרמבו וניל/מוקה: וניל רולזזז =]] חיה: שונאת חיות! ולסיכום איך היה?! סבבהה =]]

NODELS2

New member
טימטום נוסףףף חחחח סתםם...

אדם: הכי חשוב לך? הכלבה שלי שאתה הכי אוהב? החברה ששלי הכי מצחיק? אני הכי לא מצחיק? את! הכי פחדן? אני הכי כוסית? הכלבה שלי הכי מוזר? הפנים שלך! הכי קרוב/ה? הכלבה שלי האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? הכלבה שלי חהחהח באמת!! רואה אותך בוכה? כןןןן הלכתה איתו/ איתה לסרט? לא אבל ראיתי עם הכלבה שלי סרט בבית!! שלח לך אימייל? כןן אמרה לך שאתה חשוב לה? היא לא מדברת ראית אותו בטלויזיה? כן בתוכניות כלבים פגע בך? לא אבל ליקקה אותי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ג'אמפ (י) השם של הכלבה שלי וה י בסוף ג'אמפי ממתק: קליק סרט מצויר: מיקי מאוס חוזר סרט קולנוע: שפשוף קבוע דגנים: אממ יש מלא מסטיק: אבטיח שבתוכו יש מין כאלה עיגולים קטנים צבע: אדום יום בשבוע:חמישי,שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: כןןןןןן חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש: ברור שבית ספר חח סתם נראה לכם... חופש טעם גלידה: וניל עם פיצפוצי שוקולד בכוס פרי: תפוז מכונית: קאיה לבנה שיעור: אנגלית חג: חופש נחשב? שם לבת: יעל שם לבן: ניר תוכנית בטלויזיה: חדשות הספורט תיכון/אוניברסיטה: כלום בשר/חלב: לא יודע ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: שניהם חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לקום ולהיות במחשב קרמבו וניל/מוקה: כל אלה חיה: כלב

אה חמוד תקשיב ותקשיב טוב

עוד פעם אחת אתה מדבר עליי או על/אל אחד מהחברה פה לא במקום אני דואגת שזה יכאב.. זה שאתה זיאופיל ברמות רציניות לא מזיז לי ואתה לא תדבר אליי ככה גם אם זה מתוך שאלון

helush716

New member
אוףף פשוט אוףףף ../images/Emo10.gif

אדם: הכי חשוב לך? המשפחה וחברים.. יש הרבה נו..
שאתה הכי אוהב? הרבה.. אני מוקפת באנשים מדהימים
הכי מצחיק? ממ..אריק הכי לא מצחיק? ממ.. לא יודעת הכי פחדן? אני.. [ חרקים
] הכי כוסית? ממ.. ענת? הכי מוזר? לא יודעת
הכי קרוב/ה? המשפחה ורוית
האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? וואו.. זה היה מזמן רואה אותך בוכה? לא זוכרת הלכתה איתו/ איתה לסרט? הבנות שלח לך אימייל? אבא
אמרה לך שאתה חשוב לה? אמא ראית אותו בטלויזיה? נלי פורטדו
פגע בך? מי שצריך יודע
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: קולה
ממתק: שוקולד
סרט מצויר: ממ.. "מלך האריות" ו"בת הים הקטנה" סרט קולנוע: "היומן" דגנים: יש הרבה.. מסטיק: מלון
צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שבת ג'לי:
? חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש: ח-ו-פ-ש טעם גלידה: קרם אגוזי פרי: תפוח מכונית:האמר
, סתם נו מאיפה לי.. ? שיעור: ספרות חג: חנוכה שם לבת: לירי שם לבן: יונתן, אדם תוכנית בטלויזיה: סאות'פארק
תיכון/אוניברסיטה: ת"א בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב:מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: סתיו לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: וניל
חיה: דינגו [כלב אוסטרלי] ולסיכום איך היה?! ממ.. נייס.. וורי נייס

יערולה13

New member
עונה ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

אדם: הכי חשוב לך?אין לי שמץ של מושג, אבל אני יודעת שהכי זה חברות. שאתה הכי אוהב?הכלבה שלי
הכי מצחיק? אני נחשבת למצחיקה>< הכי לא מצחיק?חברה שלי עדן שרק חושבת שהיא מצחיקה הכי פחדן?אנוכי
הכי כוסית?התאומה שלי [שאני אומרת את זה כי אם היא כוסית אז משום מה גם אני] הו אי מאוד צנועה
הכי מוזר?נמממ אין לי שמץ>< הכי קרוב/ה?אמממ אני חושבת שזה יהיה אחותי התאומה האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך?הכלבה שלי, והיא גם עשתה בה את צרכיה [אם לא הבנתם השתינה
] רואה אותך בוכה?אני אף פעם לא נותנת לאף אחד לראות אותי בוכה. הלכתה איתו/ איתה לסרט?אין לי מושג מתי הפעם האחרונה שהלכתי לקולנוע>< שלח לך אימייל?אני לא ניכנסת אליו אמרה לך שאתה חשוב לה?- ראית אותו בטלויזיה?- פגע בך?חברה שלי. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:יערה ממתק:במבה סרט מצויר:משפחת סימפסון סרט קולנוע:- דגנים:עוגי מסטיק:הובה בובה צבע:ירוק יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי:- חורף/קיץ:ברור שחורף! בית ספר/חופש:חופש! טעם גלידה:וניל פרי:תפוח מכונית:- שיעור:- חג:- שם לבת:גאיה
[אני לא מתחנפת נישבעת><] שם לבן:מייק תוכנית בטלויזיה:ג'יי לנו תיכון/אוניברסיטה:- בשר/חלב:חלב ג'ינס/שרוול:ג'ינס
סנדל/נעל:נעל טלויזיה/מחשב:גם וגם חוף/הרים:הרים סתיו/אביב:סתיו לישון/לקום:לישון קרמבו וניל/מוקה:וניל חיה:חתול [למרות שיש לי כלבה] ולסיכום איך היה?! בסדר, השאלון קצת דפוק, אבל אין לי משהו יותר טוב לעשות
אני הייתי כאן!

למעלה