שאלון!! וואו.. מרגש שזה אני מפרסמת..

טל 182

New member
דווקא אהבתי ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אדם: הכי חשוב לך? הרבה. שאתה הכי אוהב? הרבה. הכי מצחיק? חן הכי לא מצחיק? לוי הכי פחדן? לוי הכי כוסית? לוי הכי מוזר? אממ...אני?
הכי קרוב/ה? חן האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? חן רואה אותך בוכה? ליטל הלכתה איתו/ איתה לסרט? מממ...חן. או כל החבורה שלח לך אימייל? פרסומת מעצבנת
אמרה לך שאתה חשוב לה? חן ראית אותו בטלויזיה? יון משהו...ראיתי עכשיו "האי"
פגע בך? חן [לא אותו חן] דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה [כמה צפויי..] ממתק: שוקולד סרט מצויר: כלבים וגנבים סרט קולנוע: נגיד ש..החופשה דגנים: כריות
מסטיק: לא אכפת לי צבע: כרגע אני בתקופת...ירוק, אפור, כתום, סגול, כחול. יום בשבוע: אין אחד כזה. היום הכי לא מועדף: ... ג'לי: ? חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: חופש טעם גלידה: שוקולד פרי: תפוז מכונית: ? שיעור: אין אחד כזה
חג: פסח
שם לבת: הילי שם לבן: :S תוכנית בטלויזיה: חברים, CSI, ורוניקה מארס, האוס, אבודים תיכון/אוניברסיטה: כל אחד נהדר בייחוד שלו. כמובן בלי הלימודים. בשר/חלב: אני צימחונית
ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: שניהם טלויזיה/מחשב: שאלה קשה.. חוף/הרים: כנ"ל סתיו/אביב: ממ...סתיו לישון/לקום: לישון!!! קרמבו וניל/מוקה: וניל חיה: כווווווווולם
ולסיכום איך היה?! נחמד מאוד +++

animal bar

New member
שכחתי לסגור את הדלת והצטננתי. :( ../images/Emo211.gif

לא סתם, קיבלתי שפעת. :\ אדם: הכי חשוב לך? משפחה. שאתה הכי אוהב? משפחה. הכי מצחיק? ציצי. D: הכי לא מצחיק? מורג.
הכי פחדן? שרי. >< הכי כוסית? אני!!!!! D:: הכי מוזר? נטע. :\ הכי קרוב/ה? קרין.
האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? לאקי? P: רואה אותך בוכה? אבא. הלכתה איתו/ איתה לסרט? קרין, רותם, שרי, רותם, יובל ונטע. איזה סרט גרוע. שלח לך אימייל? בדר''כ רק אתריםן שולחים לי אז אני אחפור לי במייל, רגע.
ליאור מהנוער העובד. אמרה לך שאתה חשוב לה? לא יודעת. P: ראית אותו בטלויזיה? מישהו שאני מכירה? אבי. D:
פגע בך? אורי. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: טימיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!@#$%^%$#@)* ממתק: שוקולד.
סרט מצויר: איש משפחה.
סרט קולנוע: מישהו לרוץ איתו. דגנים: חחח, דגנים. >< כריות! D: מסטיק: טעים כזה. :p צבע: ירוק!!!! יום בשבוע: שישבת. היום הכי לא מועדף: חמישי. ג'לי: אני לא אוהבת ג'לי. P: חורף/קיץ: קיץ! בית ספר/חופש: נו באמת.. חופש. טעם גלידה: שונאת שונאת שונאת גלידה!!!!!! פרי: תפוז ומלון. D: מכונית: - שיעור: - חג: חנוכה ופורים. ^^ שם לבת: צליל, מיתר וכאלה. :) שם לבן: שניר, יש לי חיבה רבה לשם הזה, לפי דעתי הוא מדהים.
תוכנית בטלויזיה: עניתי כבר. P: תיכון/אוניברסיטה: - בשר/חלב: חלב. ג'ינס/שרוול: ג'ינס!!!!!!!!!
סנדל/נעל: נעל, ברור. P: טלויזיה/מחשב: מחשב! חוף/הרים: חוף.
סתיו/אביב: סתיו. לישון/לקום: לישון. קרמבו וניל/מוקה: וניל!!!1 חיה: לאקי.
ולסיכום איך היה?! מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברלץ

New member
עונה

אדם: הכי חשוב לך? יש יותר מדי שאתה הכי אוהב? יותר המון הכי מצחיק?תומר ונדב הכי לא מצחיק? עומר הכי פחדן? אחותי הקטנה הכי כוסית?אחותי הגדולה גדולה הכי מוזר? אסף הכי קרוב/ה? יש הרבה האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני רואה אותך בוכה?כולם הלכתה איתו/ איתה לסרט? אופיר וחגי שלח לך אימייל? ליאור אמרה לך שאתה חשוב לה? אלינור אלמוג ושיר ראית אותו בטלויזיה? אין לי מושג פגע בך? יובל דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: עוגה ממתק: סוכריה על מקל או מסטיק סרט מצויר: פוקהונטס סרט קולנוע: חופשיות על הבר דגנים: כריות מסטיק: אורביט או מסט צבע:סגול שחור וחום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: מה???? חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: חופש!!!! טעם גלידה: וניל פרי: שזיף מכונית: מרצדס שיעור: תקשורת חג: פסח שם לבת: גאיה או תהילה שם לבן: ליאור תוכנית בטלויזיה: הישרדות תיכון/אוניברסיטה: תיכון בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: מה????????? סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה: וניל חיה: כלב ולסיכום איך היה?! נחמד

ALIN ROCKS

New member
../images/Emo66.gif וואוו שאלון

אדם: הכי חשוב לך? הכי הכי משפחה ! שאתה הכי אוהב? ממ יש יותר מדי הכי מצחיק? אסי כהן ^^ הכי לא מצחיק? גורי אלפי ^^ סתםם לכולם יש יציאות מצחיקות הכי פחדן? אחי הקטן הכי כוסית? בר רפאלי דהה הכי מוזר? אני חושב שיונים הם יצורים מוזרים הכי קרוב/ה? אמא :} האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? ממ אני :} רואה אותך בוכה? אמא
הלכתה איתו/ איתה לסרט? ממ חברות ממזמןןן :} אבל כבר אין כוח לראות סרטים בקולנוע שלח לך אימייל? תפוז חח אמרה לך שאתה חשוב לה? אמאלה ראית אותו בטלויזיה? היפיוף מנמלטים
פגע בך? ממ לא כזה זוכרת .. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: מחשב :} ממתק: טופייי סרט מצויר: שלגיייה :}} סרט קולנוע: מהיר ועצבני חח דגנים: כריות מסטיק: בזוקה רולז
צבע: כחול יום בשבוע: ראשון .. לא יודעת למה .. היום הכי לא מועדף: שני .. לא יודעת למה .. ג'לי: לא נוגעת =| חורף/קיץ: קיץ !@ בית ספר/חופש: חופש לייק דהה :} טעם גלידה: מסטיק פרי: תפוח מכונית: עילגת בזה שיעור: ספרות חג: פורים שם לבת: ליאל שם לבן: גיא תוכנית בטלויזיה: אין על חברים תיכון/אוניברסיטה: תיכון :} בשר/חלב: ממ חלבבב ג'ינס/שרוול: ג'ינס תמידד סנדל/נעל: חח נעל ^^ טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: אביב לישון/לקום: לישון והרבה :} קרמבו וניל/מוקה: מוקה! חיה: פיל .. לא יודעת למה .. :} ולסיכום איך היה?! גליתי דברים חדשים על עצמי .. :}}

furfur23

New member
../images/Emo108.gifהממ..

אדם: הכי חשוב לך? המשפחה שלי והוא. שאתה הכי אוהב? כנ"ל הכי מצחיק? הוא הכי לא מצחיק? אלמוג><" [נו מה עוזרים לכם שמות?XD] הכי פחדן? אני הכי כוסית? המממ...לא יודעת הכי מוזר? אני:) הכי קרוב/ה? הממ...לא יודעת האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אני? רואה אותך בוכה? הילה הלכתה איתו/ איתה לסרט? ואוו. לא זוכרת. שלח לך אימייל? מי שולח מיילים?
אמרה לך שאתה חשוב לה? לא זוכרת.אני לא חשובה לאף אחד
בוהובוהו ראית אותו בטלויזיה? יונית לוי בחדשותXDDD יוווו ראיתם איזה אולפן מגניב עשו לה?!זה נראה כמו תכנית בוקר! פגע בך? ואוו.הרבה. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אוי. מקורי. לא יודעתXDDD ממתק: הכלהכל סרט מצויר: הכלהכלD: סרט קולנוע: היי סקול מיוזיקל%!#$%#^%!
דגנים: נוווו...הצבעוני הזה. לא זוכרת איך קוראים לזה.נוווו הזה עם הארנב!!טריקס!!!טריקס?לא זוכרת נו. מסטיק: הכלD: צבע: שחור,אדום,ירוק. יום בשבוע: ראשון. אל תשאלו. היום הכי לא מועדף: שבת ג'לי: ווט דה?
חורף/קיץ: גם וגם בית ספר/חופש: בית ספר. די עזבו אותי
טעם גלידה: מנגו, אפרסק, מסטיק פרי: מלון, אבטיח,אננס מכונית: לא יודעת. מה אני מבינה בזה? שיעור: היסטוריה...עכשיו כבר לא
חג: לא יודעת שם לבת: לא יודעת
שם לבן: אלעד, איתי. תוכנית בטלויזיה: הרבה תיכון/אוניברסיטה: תיכון בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב:מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: גם וגם לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה:וניל חיה:דולפינים, חתולים, כלבים. ולסיכום איך היה?! כ

למעלה