שאלון וכאלה

ס ט י י ק

New member
../images/Emo152.gif

שם:הדר אוהב ת'שם שלך?הוא פסדר כינוי של חברים:סטייק כינוי של המשפחה:הדרי,הדרוש,דרדושה.לכו תבינו. מין:נ שנת הולדתך:86 שזה אומר שאתה בן..?תחשבו לבד גובה:1.76 מקום מגורים:קרית חיים לאיזו עיר זה קרוב?חיפה אוהב את העיר שלך?היא פסדר היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?כן,משו במרכז. אוהב את הבית שלך?הוא פסדר איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?החדר שלי מהי שפת האם שלך?פורטוגזית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אמהרית כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך?אֵלְיָה ותומר בני כמה הם?21 ו25 חבר/ה?אין מה שם הביצפר שלך?דגן יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?כן,כובע. צבע אהוב:כחול,אדום,שחור צבע שנוא:כל הזוהרים למיניהם אוהב את עצמך?לפעמים אובססיבי? אם כן, למה? חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?גבות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא להקה אהובה:אינפקציה זמרת אהובה:אין זמר אהוב: אביב גפן בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות:אינפקציה
מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)לפני שנה וחצי בערך איך זה קרה?לא זוכרת איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?לא זוכרת הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?חחחחח לא מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.)לאדעת...המ..למרות הכל...מסעדות דגים,נו מה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?גם וגם שורה אהובה מתוך השיר:"ישלי שנורקל וצידנית עכשיו אני יכול לכבוש את העולם" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?הממ...היום שלנו בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?2 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?כה מה הדיסק האהוב עליך?הראשון יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')חח הממ לא ממש כן?! איך קוראים לאמא שלו?:p נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? "מה המצב?" האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא ממש הולך להופעות שלו?כה לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?5 נהנת?כה באיזו הופעה הכי נהנת?הממ בנמלה..או בניצנים הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?כה..באינדיקה.. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?כה..באינדיקה..מהמנהלת שלהם הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:נראלי כנסיית השכל ההופעה הכי יקרה שהיית בה:היהודים ההופעה הכי רחוקה:ניצנים ההופעה האחרונה שהיית בה?אתמול...יובל ושחר היית ברוק עצמאות השנה?לא ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:לא הייתי אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות?כה אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:סטייק החבר הכי מצחיק:------ החבר הכי מציק:------ החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:------- החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:-------- החבר ששר הכי יפה:---- חושק באחד מהחברים?כן נו
בגדת בחבר?------ חבר בגד בך?------- מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?גם וגם נו החבר האחרון שישן אצלך:--- החבר האחרון שישנת אצלו:----- הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:יסודי נכשלת במבחן:לפני שבוע היית בים:בחופש היית בבריכה:בחופש עישנת:אתמול שתית:אתמול השתכרת:נה קנית בגדים:נה היית מאוהב:המ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:המ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:המ התנשקת:המ עשית פירסינג:אייףף...שנה וחצי בערך התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אליך:אתמול

ManRed

New member
דיי לכבות עליי סיגריות!!!

שם: דניאל אוהב ת'שם שלך? נפוץ מידי כינוי של חברים: פאריז כינוי של המשפחה: דני מין: עוד לא שנת הולדתך: 29.10.88 מוסי + אביגייל + רם אוריון שזה אומר שאתה בן..? פעם אחרונה שבדקתי הייתי בן.. גובה: 1.77 בערך, כוסאמק אני כבר לא גובההה מקום מגורים: אונו אונו לאיזו עיר זה קרוב? לא לקריות, קרוב לסביון ולאור יהודה אוהב את העיר שלך? דיי פסדר, קטן שזה נחמד אבל מלא ערסים ושוטרים היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? מקום טוב יותר(אולי קנדה) אוהב את הבית שלך?הוא חמים ואני יכול לקרוא לו בית... איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חדר האינטימי שלי מהי שפת האם שלך? אמא מדברת בריטיש אבל אני עונה לי בעברית מאונגללת קצת.. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? עברית, קצת צרפתית, משפטים לא קשורים ברוסית... כמה אחים יש לך? אח אחד ו2 אחיות איך קוראים לאחים שלך? דודי, מישל ואיימי בני כמה הם?19, 14, 11 חבר/ה?אין
מה שם הביצפר שלך? בנצי יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: שרת שז"ר בנצי הארוורד היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא נראה לי, זה קרוב לבית שלי צבע אהוב:אדום צבע שנוא:וורוד אוהב את עצמך?בערך אובססיבי? אם כן, למה? כי ככה נולדתי חושב שאתה בנאדם יפה? לאדע מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? מה שאנשים אחרים אוהבים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? שאלו אותם להקה אהובה: שייגעצ? זמרת אהובה: רוני זמר אהוב:בילי ג'ו ארמסטרונג בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: נגיד שייגעצ מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים): עידן אמר לי להוריד..רואה עידן? גררת אותי להורדות לא חוקיות איך זה קרה? לחצתי בקאזה זה מצא והורדתי איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? עידן סיפר לי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) קשה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?גם וגם שורה אהובה מתוך השיר: שניה השמאלית מימין מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אין בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: דאו טוב אממ, דפקי תראש במעלית כמה דיסקים יש לו?2 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? אמממ לא? מה הדיסק האהוב עליך? הדיסקים שאני צורב יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') בערך כן?! איך קוראים לאמא שלו? מורה? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? תראה גם לי את הבולבול שלך האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כן! שדיברתי איתו חצי שעה לפני ההופעה... הולך להופעות שלו? בטח לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? פיייה הרבה של שייגעצ בערך 12 ושל עוד אמנים אממ נראה לי איזה 30 אם לא הרבה יותר... נהנת? מאוד! כל פעם מחדש באיזו הופעה הכי נהנת? הופעות שהם מלאות פוגו הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?שימי תבורי קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן, לא זוכר מאיפה הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: קספרים עוד מעט.. ואממ לא זוכר כבר ההופעה הכי יקרה שהיית בה:רוק"צ 109 שקל ההופעה הכי רחוקה:ניצנים ההופעה האחרונה שהיית בה? אינפקציה באוזן השלישית היית ברוק עצמאות השנה? כן! ושנה שעברה?לא! ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:ב1 אם היית, באיזה הכי נהנת? ביחידה שהייתי יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן! מלא!!! אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: קרן... החבר הכי מצחיק:עידן החבר הכי מציק:גיא החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: גרר אממ פולינה! החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:אממ כל החברים הטובים החבר ששר הכי יפה: עידן שר הכי חזק.. בהופעות אני שומע אותו יותר מאת הזמר, אבל אמממ לאדע מי שר הכי יפה חושק באחד מהחברים? לא לאחרונה בגדת בחבר? גרר חבר בגד בך? יפ יפ מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחל.. החבר האחרון שישן אצלך: פיייה! נתי לפני כמה שנים טובות, לפחות איזה 4 שנים החבר האחרון שישנת אצלו: אוהד סנופקין, כשהתשכרתי לפני איזה חודש הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: פיזיקה שנה שעברה נכשלת במבחן: מבחן במתמטיקה שבוע שעבר היית בים: סוף החופש נדמה לי היית בבריכה:באימון האחרון ביום חמישי אולי עישנת: יום ראשון שתית: אתמול השתכרת: יום ראשון קנית בגדים: חודש היית מאוהב: אני כל הזמן מאוהב.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אתמול התנשקת: לפני איזה חודש וחצי עשית פירסינג:אפפעם התקשרת למישהו: היום התקשרו אליך:היום

שטיצה

New member
../images/Emo71.gif

שם: דניאל אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: אוטיסטית/זונה/שמנה/שואה
כינוי של המשפחה: :X! מין: נ' שנת הולדתך: X שזה אומר שאתה בן..? לא גובה: 165 בערך מקום מגורים: רמתגן לאיזו עיר זה קרוב? בני ברק/גבעתיים..? אוהב את העיר שלך? שונאת היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? בצפון ): אוהב את הבית שלך? די איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדרשלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? :X! בני כמה הם? 10 חבר/ה? מה איתו :) מה שם הביצפר שלך? אורט אבין יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא צבע אהוב: כמעט כל הצבעים! צבע שנוא: חרדל אוהב את עצמך? בקטנה אובססיבי? אם כן, למה? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף/שפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מסתבר שיש גם כאלו :S להקה אהובה: היהודים זמרת אהובה: שילה פרבר/רונה קינן זמר אהוב: תום פטרובר/אביבגפן/ברי סחרוף/אביתר בנאי בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: היהודים P: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? לפני שנה וחצי בערך איך זה קרה? לאט ובזהירות איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? לפני שלוש שנים בערך, מישהי הכירה לי את השיר אלה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? תום? :< מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? בסוף תבכו ומקום אחר (הייתי חייבת) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את השילוב בין שניהם שורה אהובה מתוך השיר: 'זה שוב פעם אני שנרדמתי לבד רק אחרי ש.. שעתיים בכיתי' - 'אני מנסה לנשום ואיך אתם בסוף תבכו אנ'לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח' מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? תעזור לי בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: 'הספקת כבר לסלוח ת'כזה קדוש כזה קדוש' כמה דיסקים יש לו? 5 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? LIVE יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? לא מתעניינת ממש נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? הייתי מקפצצת בהתרגשות ומתחילה לגמגם D: האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? לא O_O הולך להופעות שלו? כן לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? אנאערף נהנת? אני מניחה שכן באיזו הופעה הכי נהנת? ניצנים הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? כל ההופעות ברוקע"צ מלבד היהודים קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? אני תמיד זוכה בכרטיסים להופעות הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ב28.10 ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אממ. ההופעה הכי רחוקה: ניצנים? ההופעה האחרונה שהיית בה? היהודים ברמתגן היית ברוק עצמאות השנה? כן ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 1 אם היית, באיזה הכי נהנת? לא נהנתי בכלל יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: הילה החבר הכי מצחיק: פינס החבר הכי מציק: אין החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:
!! החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולם החבר ששר הכי יפה: יפעתי חושק באחד מהחברים? הם חושקים בי!! בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: בטח הילה החבר האחרון שישנת אצלו: לא זוכרת הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: לא מזמן, אבל בבוחן >< נכשלת במבחן: מזמן היית בים: בסוף יולי היית בבריכה: בטיול מים עישנת: בחייםלא שתית: מזמן השתכרת: בחייםלא קנית בגדים: ביום שבת היית מאוהב: :) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מתישהו בימים האחרונים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: מתישהו בימים האחרונים התנשקת: לפני שנה בערך P: עשית פירסינג: שבוע לפני רוק"ע התקשרת למישהו: אתמול בערב התקשרו אליך: אתמול בערב

כוסאמק נעלם לי הנזם.

שם: טובי אוהב ת'שם שלך? לא
כינוי של חברים: טובי :| כינוי של המשפחה: טובה'לה מין: כן. ברור! עכשיו. שנת הולדתך: 1989 שזה אומר שאתה בן..? לא, אני בת
גובה: 1.65 בערך. מקום מגורים: ירושלים לאיזו עיר זה קרוב? מבשרת, מעלה אדומים אוהב את העיר שלך? לא
היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? כן, בכפר סבא. אוהב את הבית שלך? לא!!! איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? לא אוהבת! מהי שפת האם שלך? עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית בקושי. [בקושי!] כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? קובי ונעם. בני כמה הם? קובי - 10 וחצי, נעם- 6 וחצי. חבר/ה? נופ. מה שם הביצפר שלך? זה בסדר, אתם לא צריכים לדעת. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: אוניברסיטה. היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן!!!!!!!!!!!!1111 לבצפר פחות דתי כוסאמק! צבע אהוב: שחור ואדום. צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך? לא ממש. אובססיבי? אם כן, למה? כן. חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאלו אותם
להקה אהובה: שייגעצ, אינפקציה, היהודים, מוניקה סקס, מיוז, גרין דיי, הימ, ועודדד... זמרת אהובה: אפרת גוש, דנה ברגר, איימילי, ועוד. זמר אהוב: אביב גפן, עברי לידר, ועוד :| בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: טוב, נבחר באביב גפן... מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני המון שנים. איך זה קרה? לא זוכרת. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? לא זוכרת. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן, מאוד דווקא. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) סוף העולם. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? הכל. שורה אהובה מתוך השיר: "שהכל כבר ידוע מראש, אנו כאן להעביר את הזמן", "בסוף ימצאו אותך מת, יכתבו שהיית שותק" ובמיוחד את - "מגפה אורבת לנו בכל פינה, מחכה שנחטא במגע, כבר שכחנו מה זאת אהבה" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? יש כמה, לא זוכרת.. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: - כמה דיסקים יש לו? 10 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? יש לי את כולם, לא מקוריים.. מה הדיסק האהוב עליך? לילות לבנים, אחריו ממנטו מורי יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לא הרבה. כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית. נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שאני מעריכה אותו כלכך. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כן, ברור. בכללי, לפי השירים אפשר להבין ולהכיר... הולך להופעות שלו? הייתי בהופעה אחת.
לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן)
בכמה הופעות כבר היית? הרבה. נהנת? מאוד!
באיזו הופעה הכי נהנת? מההופעות בניצנים. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אהמ... נראלי פסטיבל בשקל שהיה פה בירושלים... קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן! לרוק עצמאות.
מראש1 או וואלה או משו כזה... הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: הופעה מלאה של אביב. והופעה של גרין דיי. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אמ... לא זוכרת. בעיקרון את היקרות אני משיגה בחינם [ע"ע רוק עצמאות
], ואני מנצלת כל הופעה בחינם כדי ללכת אליה... אז אולי ההופעה של היהודים ברמת גן ושייגעצ בפטיפון? [40 שקל] ההופעה הכי רחוקה: ניצנים. ההופעה האחרונה שהיית בה? היהודים ברמת גן, 29.9. היית ברוק עצמאות השנה? כן. ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 1 :/ אם היית, באיזה הכי נהנת? :| יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן.
אם כבר מדברים על חברים....
החבר הכי טוב: מורן. החבר הכי מצחיק: לא יודעת החבר הכי מציק: עזבו :| חחח. החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: יש כמה. שירה סילקו. ואחד שהוא לא חבר ולא יהיה חבר, הוא סתם אדם, או חיה - אלון אלימלך. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: מורן? החבר ששר הכי יפה:
אין כזה! חח חושק באחד מהחברים? לא
בגדת בחבר? נראלי שכן. חבר בגד בך? נראלי שכן. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתונחלת לעד! החבר האחרון שישן אצלך: לא זכור לי. לא ישנים אצלי :| אה נראלי מורן... החבר האחרון שישנת אצלו: מורן
בשבת הזאת.
הפעם האחרונה ש....
קיבלת 100 במבחן: לא זוכרת. נכשלת במבחן: לא זוכרת. היית בים: בחופש הגדול. היית בבריכה: לפני כמה שנים... עישנת: אף פעם
שתית: לא זוכרת. השתכרת: אף פעם. קנית בגדים: לא זוכרת. היית מאוהב: לפני כמה חודשים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה חודשים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לפני כמה חודשים. התנשקת: יום חמישי שעבר. עשית פירסינג: בחופש הגדול. התקשרת למישהו: לא זוכרת. התקשרו אליך: נראלי לפני יומיים

כן!

חבל שהיא לא נשרפה עד הסוף. אגב אמרו שיש לה צלקות על הפרצוף. אבל היא מצליחה להסתיר אותן. גררר

K i f

New member
אניאניאני ^^

שם: כפיר אוהב ת'שם שלך? בערך... כינוי של חברים: כיפ/כיף/כיפכף@_@ כינוי של המשפחה: כפיר... מין: הכוונה ליחסי מין? o_O שנת הולדתך: 1987 שזה אומר שאתה בן..? 18.9 אתמול ^^ גובה: 1.67
מקום מגורים: באר יעקב לאיזו עיר זה קרוב? ראשון, נס ציונה, רמלה אוהב את העיר שלך? לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? כן, הרצליה/ת"א אוהב את הבית שלך? לא כ"כ איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי ^^ מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? קצת אנגלית... אבל ממש קצת... כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים לאחים שלך? ברק(אורי) בני כמה הם? 16 נראה לי@_@ חבר/ה? אין @@ מה שם הביצפר שלך? אני בצבא... זה נחשב? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: כבר אמרתי.. צבא -_- היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? גררר!! צבע אהוב: שחור/אפור/כחול/אדום/ירוק צבע שנוא: ורוד
אוהב את עצמך? אמ... לאדע@_@ אובססיבי? אם כן, למה? חחח לא אענה על זה... חושב שאתה בנאדם יפה? איכס... ממש לא... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום:| חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לאדע מה חושבים, אבל אומרים לי@_@ להקה אהובה: שייגעצ, זבל, מוניקה, היהודים זמרת אהובה: מיקה קרני ^^ זמר אהוב:מוש, עידן, מוקי בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: שייגעצ מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני שנה וחצי נראה לי איך זה קרה? טל השמיעה לי את חייל של מאה שערים ^^ איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? כשטל הייתה אצלי ^^ הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? ברור!!! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) קשה;[ נו... את יפה... מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים... שורה אהובה מתוך השיר: "בגלל שאף אחד, לא אהב אותך, כמוני" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? קשה לי לחשוב בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "וזה קשה לי לחשוב
" כמה דיסקים יש לו? למי? לאמן? 2... @_@ יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא, היה לי אחד ואחי שבר
מה הדיסק האהוב עליך? משניהם? ברור שמשקאות חריפים ז"ל... יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') אני יודע שיובל גר בת"א.. זה עוזר? כן?! איך קוראים לאמא שלו? מאיפה לי@_@ נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? איפה שיקו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? יובל? חבר שלי? לא תודה
הולך להופעות שלו? תלוי... ---מדלג--- אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: לאדע@_@ החבר הכי מצחיק: אבנר מהמחלקה
איש שרוט... החבר הכי מציק: אין כזה@_@ החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אין כזה;\ החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: לאדע@_@ החבר ששר הכי יפה: לוסי
חושק באחד מהחברים? איכס... מה? אני הומו?
בגדת בחבר? לא שזכור לי
חבר בגד בך? כן
מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחל
ולפעמים המתונחל^^ החבר האחרון שישן אצלך: נועה^^ החבר האחרון שישנת אצלו: הדר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: במבחן על העמדות שמירה בבסיס... לפני שבוע
נכשלת במבחן: כל הזמן... בבצפר... היית בים: במפגש פורום האחרון היית בבריכה: פיייי ממש מזמן, לא זוכר... עישנת: אפעם לא... שתית: שלשום;\ השתכרת:אפעם לא... קנית בגדים:יום לפני הגיוס
היית מאוהב:לא זוכר
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כל הזמן, אני אוהב את כולם ^^ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לאדע;\ התנשקת:בסוף החופש הגדול... עשית פירסינג:אפעם... התקשרת למישהו:חחח אתמול
התקשרו אליך:היום ^^

לא שתקראו או משו-

שם: אוסנת אוהב ת'שם שלך? בסדר....לא הכי כינוי של חברים: אוסנתי, סנש, מוגלי(חח אותו אני הכי אוהבת) כינוי של המשפחה: אין. מין: נקבה שנת הולדתך: 90' שזה אומר שאתה בן..? 15 וחצי גובה: 164 מקום מגורים: כפר סבא
לאיזו עיר זה קרוב? רעננה..פתח תקווה.. הרצליה.. אוהב את העיר שלך? מאוווווד היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא יודעת אוהב את הבית שלך? יאפ איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חח החדר שלי והחצר האחורית מהי שפת האם שלך? היברוו איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית... כמה אחים יש לך? 4 איך קוראים לאחים שלך? אביטל מיכל *אני* אביתר ודוד בני כמה הם? (לפי סדר) 26 23 *15* 19 14 חבר/ה? נהה.. מה שם הביצפר שלך? "הראל" יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כי הוא דתי. וגם כי הוא דפוק צבע אהוב: אדום, שחור, כחול, כתום צבע שנוא: גוון מסויים של סגול אוהב את עצמך? כה קצת אובססיבי? אם כן, למה? לאנשים מסויימים, אבל לא אובססיה רצחנית כזאת.. חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים אולי.. שיער.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת ולא נראה לי להקה אהובה: פינק פלוייד, מטאליקה, פנטרה ועוד מלא זמרת אהובה: אורית שחף זמר אהוב: לד זפלין.. ג'ימס ממטאליקה ותום פטרובר בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? כיתה ח' בערך איך זה קרה? אח שלי הגדול איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? מאח שלי הגדול הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? חחח מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? NOTHING ELES MATTER מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שתיהם שורה אהובה מתוך השיר: NEVER CARE FOR WHAT THEY SAYS.... מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? לא יודעת בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? 9 נראה לי אולי10 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? מאסטר אופ פאפטס יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')לא כן?! איך קוראים לאמא שלו? אין לי מושגגג נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שהוא ממש מוכשר ושינגן לי עכשיו הופעה בגיטרה שלי האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? חח לא הולך להופעות שלו?בלתי אפשרי לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה.. נהנת? כן מאוד ! באיזו הופעה הכי נהנת? נראה לי בניצנים.. או ביום העצמאות הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? שי גבסו !!!!!!!!!!! כוסאמאשלו ושל המעריצות שלו ! (הוא חימם באחת ההופעות) קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?לא איפה הלוואי הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: היהודים ומופע הארנבות של ד"ר קספר, בית הבובות (!!!!!!!!) ההופעה הכי יקרה שהיית בה: וואלה לא זוכרת ההופעה הכי רחוקה: ניצנים נדמה לי ההופעה האחרונה שהיית בה? עברי לידר+כרומוזום+איפה ג'וש+טרבין(!!!!)+עוד כמה.. היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן ! זה כזה כיף אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: לא יודעת החבר הכי מצחיק: ריקי .יווווו בנאדם קורע ! החבר הכי מציק: לא משנה.............. החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:אחד שקוראים לו ארבל החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: זה לא יעזור אם אני אגיד שמות ..... החבר ששר הכי יפה: אחת מהמחנה שלי .. חושק באחד מהחברים? אה הא !!!!!!!! בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחל החבר האחרון שישן אצלך: נטע (אם זה עוזר לכם במשהו) החבר האחרון שישנת אצלו: נופר (אם גם זה עוזר לכם במשהו) הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: במתימטיקה ! לפני שבוע נראה לי נכשלת במבחן: אמממ.. בתנ"ך נראה לי..גם שבוע שעבר היית בים: בשבע האחרון לחופש הגדול איזה עצוב !:( ) היית בבריכה: במחנה.. בחופש הגדול.. עישנת: מסיבה של חברה שתית: כנ"ל השתכרת: לא השתכרתי קנית בגדים: לא זוכרת (המוח שלי לא עובד כרגע) היית מאוהב: מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני החג.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לפני החג.. התנשקת: בהופעה של עברי חח עשית פירסינג: לא עשיתי התקשרת למישהו: היום התקשרו אליך: לפני החג

keeeren

New member
דווקא כן קראתי

אני תמיד קוראת שאלונים שלך.. חחח לא יודעת למה.. ואת מאגניבה לגמרי!!:] חבל שאני לא לסבית.. עוד הייתי מתעללת בך מינית

keeeren

New member
אהמ יש לי יותר

הרבה הרבה יותר.. אני ילדה חולנית..:]

ManRed

New member
למה את אומרת שלא יקראו?

חחח קוראים לך מוגלי? כי את שחורה בטח וגם זה למה שאת אוהבת שחור... את בבית ספר דתי? למה? ואל תגידי שלא נהנת בהופעה של שי גבסו... בטח יש לך פוסטר שלו בחדר.. מנשקת אותו לפני השינה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח

קרעת אותי !! חחחחח וקוראים לי מוגלי, כי אני פשוט מוגלי.. מה, לא?.. אני בבצפר דתי כי ההורים שלי רוצים.. כי הם דתיים >< וואי בהופעה הזאת של שי גבסו, כבר מרוב תיסכול התחלתי לשיר את המילים( של השירים המוכרים) אבל בסופו של דבר היה כיף :)

למעלה