שאלון! וכולם לענות!

שאלון! וכולם לענות!

מי שלא עונה יש לו עסק איתי
*נלקח מפורום באסטד
, ששם הם גנבו מקהילת סימפל פלאן* ~על עצמי בכלליות~ שם: גיל: עיר: כיתה/ביצפר: מין (זכר או נקבה, סוטים!!): ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: המילים האחרונות שאמרת: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת עליו: הפעם האחרונה שבכית: איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: מה צבע הגרביים שלך?: מה יש לך מתחת למיטה?: באיזה שעה קמת היום בבוקר: איך השיער שלך נראה כרגע?: מה את/ה לובש/ת כרגע?: מה מעצבן אותך כרגע?: איזה ריח יש לך כרגע?: למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: איזה זמר/להקה אהובה עליך?: איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: מה את/ה שונא/ת?: שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: משו שעושה אותי הכי שמח/ה: סופר אהוב: איפה הייתם רוצים לגור?: מישו מפורסם שפגשתם: משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: סקס או אהבה?: איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: מה מרגיז אתכם?: דרך אהובה לבזב את הזמן: התכונה הכי טובה שלכם: אתם מאוהבים כרגע או לא?: מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: אתם בוטחים באנשים בקלות?: הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: עונה אהובה: צבע אהוב?: חלק אהוב ביום: כסף או זהב?: את/ה עונד/ת שעון?: מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: כמה גדול הארון שלכם? האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: אתם יכולים לסמוך עליהם?: הם יכולים לסמוך עליך?: הספר האחרון שקראת?: הסרט האחרון שראית?: הסרט האחרון בקולנוע שראית?: תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: הדבר האחרות ששתית?: מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: מה הפעם האחרונה שחייכת?: מה הפעם האחרונה שצחקת?: האיש האחרון שחיבקת?: האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: את/ה מעשן/ת?: מסומם/ת?: שותה? [כאילו אלכוהול]: סקס?: יושן/ת עם בובות?: מנגן/ת בכלי כלשו?: מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: קורא/ת עיתון?: מאמין/ה בניסים?: מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: מאמין/ה באסטרולוגיה?: מאמין/ה בכישוף?: הולך/ת לביתכנסת?: חיות מחמד?: מדבר/ת עם זרים?: פירסינגים?: שונא/ת את עצמך?: אוהב/ת את הכתב שלך?: מאמין/ה במכשפות?: מאמין/ה ברוחות?: מאמין/ה בפיית השיניים?: שר/ה במקלחת?:

FUCK!!!!

שעה אני יושבת ועונה על השאלון המפגר הזה - והכול נמחק עכשיווווווווווווו!!!!!!בעעעעעעעע מחשב טיפש!!

Anwanis

New member
עונה

~על עצמי בכלליות~ שם: עדי גיל: 18 וכמעט חצי עיר: מושב כיתה/ביצפר: נהה, סיימתי כבר ללמוד. מין (זכר או נקבה, סוטים!!): נקבה. ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: נראה לי שיהודית. המילים האחרונות שאמרת: "אין לי כוח". השיר האחרון ששרת: "סיכוי קלוש", שרון הולצמן. הדבר האחרון שצחקת עליו: הכלבה שלי. הפעם האחרונה שבכית: היום בבוקר, עם העיתון. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: הפסקול של שר הטבעות. אם אתם ממש רוצים ספציפית, זאת המנגינה של המכרות. מה צבע הגרביים שלך?: אני בנעלי בית, אבל בעיקרון כמה שיותר מקושקש וצבעוני אז יותר טוב. מה יש לך מתחת למיטה?: מפלצות, וארגז עם מחברות שמיועדות להשמדה. באיזה שעה קמת היום בבוקר: אמממ... אחת עשרה ומשהו, נראה לי. איך השיער שלך נראה כרגע?: שתי צמות. מה את/ה לובש/ת כרגע?: מכנס טרנינג שחור, חולצה שחורה גזורה עם ציורים של אנשים שמכסחים להם את השיער במכסחת דשא
מה מעצבן אותך כרגע?: כרגע כלום. איזה ריח יש לך כרגע?: השמפו שלי - קרמה. למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: טל, ידידי הטוב בעולם שבצבא. איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: הרקע? בקתה עם שלג. איזה זמר/להקה אהובה עליך?: אני מתה על קולדפליי, דה קולינג, מארון 5, רד הוט צ'ילי פפרס. משינה! יש המון. איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: "אנקת גבהים", אמילי ברונטה. מה את/ה שונא/ת?: די הרבה דברים, בעיקר שקרנים. שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: "ומשקפיים אתה לא מוכן בשום אופן?" משו שעושה אותי הכי שמח/ה: גשם. סופר אהוב: אתגר קרת, פאולו קואלו, ויש עוד הרבה. איפה הייתם רוצים לגור?: ניו זילנד, או איטליה. או אירלנד. מישו מפורסם שפגשתם: שחקני מכבי חיפה, קיציס ופרידמן. לא נזכרת בעוד. משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא זוכרת כרגע. סקס או אהבה?: אהבה וסקס, שילוב מנצח. איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: חלבי ומתוק מאוד. מה מרגיז אתכם?: המון דברים. דרך אהובה לבזב את הזמן: לשים מוזיקה שאני אוהבת ולחשוב. התכונה הכי טובה שלכם: אני מאוד פתוחה בדעות שלי. אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא, תודה לאל. מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: לא זוכרת כרגע. אבל יש מספיק. אתם בוטחים באנשים בקלות?: יותר מדי בקלות. הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: שרשרת ותליון של סוס חד קרן. יפהפה. דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה, אבל יותר משתמשת בדוש. עונה אהובה: חורף! צבע אהוב?: סגול. חלק אהוב ביום: לילה. כסף או זהב?: כסף. את/ה עונד/ת שעון?: לא, נקרעה לו הרצועה ואני שוכחת לתקן. מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: איפה שמתחשק לי באותו רגע, אין ספציפי. כמה גדול הארון שלכם? מספיק גדול. האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: יש ויש. הקרובים יודעים את הרוב. אתם יכולים לסמוך עליהם?: שוב, יש ויש. יש כאלה שבעיניים עצומות ושתי ידיים, יש כאלה שעדיף לפקוח עין אחת. הם יכולים לסמוך עליך?: בהחלט כן. הספר האחרון שקראת?: אני עכשיו באמצע "אנקת גבהים" כמו שכתבתי למעלה, אבל לפניו סיימתי את "נסיך" של איב מיכאל. מדהים ומומלץ!!!! הסרט האחרון שראית?: "לעולם אל תשחקו עם זרים". לא אהבתי. הסרט האחרון בקולנוע שראית?: "החולמים", נראה לי. יופי של סרט. תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: "העולם שמעבר". הדבר האחרות ששתית?: תה חמוציות ותפוחים. יאמי. מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: לפני כמה שעות. מה הפעם האחרונה שחייכת?: עכשיו, עם השאלון הזה. מה הפעם האחרונה שצחקת?: לפני כמה דקות, עם הכלבה שלי. האיש האחרון שחיבקת?: אחותי הגדולה. האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: לורנס. האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: סבתא. את/ה מעשן/ת?: איכס, לא! מסומם/ת?: בחיים לא!!!!! שותה? [כאילו אלכוהול]: מדי פעם במסיבות ואירועים. סקס?: אם אני עושה סקס? לא, המועמד עוד לא הגיע. יושן/ת עם בובות?: כן... מנגן/ת בכלי כלשו?: הלוואי. מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כן. קורא/ת עיתון?: כל יום. מאמין/ה בניסים?: כן. מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: זה תלוי בשוטר. מבחינתי הם חברים, אני בחורה טובה ושומרת חוק... :) אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: תלוי במשקה. מאמין/ה באסטרולוגיה?: כשהיא צודקת. מאמין/ה בכישוף?: כן. הולך/ת לביתכנסת?: לפעמים. לעיתים רחוקות. חיות מחמד?: יש שתי כלבות, וחתולים ללא סוף. מדבר/ת עם זרים?: תלוי בסיטואציה. פירסינגים?: אין. שונא/ת את עצמך?: לפעמים. אוהב/ת את הכתב שלך?: כן. מאמין/ה במכשפות?: כן. מאמין/ה ברוחות?: כן, בהחלט!!! מאמין/ה בפיית השיניים?: לא. שר/ה במקלחת?: תמיד. ווי! זה היה פאקינג ארוך!

Anwanis

New member
סתומה! סתומה! סתומה! ../images/Emo122.gif

איך שכחתי את טולקין בסופרים?! רק הסופר שאני הכי סוגדת לו, בערך! *מכה את עצמי, משפילה ראש והולכת לעמוד בפינה....*

ה אורחת

New member
אם זה מעניין את מישו ../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

? כל מקרה התשובות שלי: ~על עצמי בכלליות~ שם: אממ נשאיר את זה כאורחת
) כיתה/ביצפר: י"ב! "קריית חנוך דרור" אם עברתם ליד צומת דרור זה הדבר הענק של מפעל הפיס...
מין (זכר או נקבה, סוטים!!): דהה נקבה
~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: איילת
המילים האחרונות שאמרת: אמא, תדליקי תמזגן! חחח השיר האחרון ששרת: זה היה או Remember מטרויה או Accidentally inlove משרק 2
הדבר האחרון שצחקת עליו: נראה לי על עצמי עם חברה שלי או על ה"תנועת נוער" חחח D-: הפעם האחרונה שבכית: לפני 3 ימים, לא מסיבה מסוימת, מסרט וכן אני פתטית נחסוך כאן בפרטים
איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: אני לא, אבל, אני שומעת את הטלויזיה מלמטה אח שלי רואה Full House חחח סידרה עתיקה! מה צבע הגרביים שלך?: אני יחפה, באאאסה! מה יש לך מתחת למיטה?: וואו רשימה ארוכה: מיליון ספרים ומחברות, כמה קופסאות עם דברים, נעלים ו... את הכיסוי של הגיטרה שלי
באיזה שעה קמת היום בבוקר: 6:30
שעת 0 איך השיער שלך נראה כרגע?: אממ מפוזר חלק (וואו זה יוצא דופן בד"כ הוא ג'יפה..) מה את/ה לובש/ת כרגע?: חולצה שחורה מכנסיים חומים
מה מעצבן אותך כרגע?: זה שיש לי טוווווווונה דברים לעשות בראד השנה במקום להנות מהחופש!
איזה ריח יש לך כרגע?: אוו זה מצחיק! של עשן ואש, הייתה לי שריפה קרוב לבית חחח מסריייח! למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לאבא שלי שכבר שבוע נמצא בטורונטו/לוס אנג'לס
איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: סתם מדבר אדום וירח
אני לא מסתכנת בזה שמישו יראה את התמונות של בראד
לכו תבינו.. -_-...... איזה זמר/להקה אהובה עליך?: אממ קשה! אין לי ממש מועדף, אמממ אני מגוונת
איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: איייייכס אני הוכרחתי לקרוא דרך בי"ס "המאהב" למרות שעדיין לא היתחלתי
מה את/ה שונא/ת?: חח לשנוא זה מילה קשה! שום דבר ממש חוץ מהמצב הביטחוני ומה שמתקשר אליו
שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: "אמממממאאאא שלי נכנסה לחדר בזמן שהיו לי על המסך מיליון תמונות עירום של בראאאאאאאד מטרויה
" אל תדאגו סגרתי אותו לפני שהיא הספיקה לקרוא |מזיע| משו שעושה אותי הכי שמח/ה: אממ זה מפגר אבל בזמן בי"ס שמתבטל לי שיעור בסוף היום... חחחח סופר אהוב: הרבהההה דברים!!!!! לא יודעת! לישון לנוח להיות חסרת לחצים לחלוטין! איפה הייתם רוצים לגור?: אממממ בארץ אז במרכז שאני לא אהיה מנותקת מהכל ובח"ול אז אולי ביזה מקום טרופי או משו
מישו מפורסם שפגשתם: חחח פווול אבל ישראלים ואם כל הכבוד לא מזיזים לי את קצה הציפורן: מורן אייזנשטיין, דיוויד ברוזה, יצפאן, יאיר לפיד, סוויסה, דנה דבורין, לא יודעת יש טונננה! דודה שלי עשה יחס ציבור לחצי מדינה! משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: אממ אולי אני ביקורתית מדי, בעצם בטוח! סקס או אהבה?: אהבה ברווור! איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: נס בלי סוכר!י מה מרגיז אתכם?!: שמישהו מתווכח איתי בכוח למרות שהוא טועה! דרך אהובה לבזב את הזמן: לבהות במסך הטלוויזיה.. D-: התכונה הכי טובה שלכם: אמממ אולי שאני אממ.. אוף לא רוצה לענות!... אתם מאוהבים כרגע או לא?: כרגע, לא בעצם כבר הרבה זמן לא מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: חחח יש הרבה אמממ........ לא יודעת אולי מתקנים שמובילים למוות בלונה פארקים בחו"ל, לא סתם אני לא כזאת מעפנה יש לי אבל אני לא זוכרת כרגע
אתם בוטחים באנשים בקלות?: כן, לפעמים זו בעיה... הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: חחח אני יודעת את "על המסלול" של בראד ב Office depot תוווווווודה שחרצי!!!!!! דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה בסטלה שולט, רק תיזהרו לא להירדם.. עונה אהובה: אממ אני חושבת שאביב צבע אהוב?: כתום וכחול/סגול חלק אהוב ביום: אממ יום שאני חוזרת מבי"ס ישר שאני מגיעה הביתה אבל אם יש חופש את תערב/לילה
כסף או זהב?: חחח שאלה אבלית- אממ כסף.. את/ה עונד/ת שעון?: כן מלפני יומיים D-: מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: חחח אני שונאאאאאת! אבל אם אני חייבת אז מקסטרו או סיטי ג'וניור או... ארררררררר כמה שאני שונאת את זה!!!!! כמה גדול הארון שלכם? גדול מאוד! איזה ארבע או יותר קומות ומיליון מדפים
האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן הם יכולים לסמוך עליך?: כן הספר האחרון שקראת?: כבר שאלתם משו דומה אבל,.... בטח ה"עוזר" א הארי פוטר..
שיו אני בורה! הסרט האחרון שראית?: אממממממממ.... "לפגוש את ג'ו בלאק"!!!!!!!!
הסרט האחרון בקולנוע שראית?: איככככס זה היה "המלך אתור" מתחרטת על כל רגע..
תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: אמממ... זה היה אתמול אז... או משו בערוץ 3 או (ואל תצחקו אח שלי ראה את זה) דרגון בול זי
חחחחחחחחחחח הדבר האחרות ששתית?: אממ.. מיץ פטל מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בערב, איכס שאלה מגעילה ואני תכף הולכת, תודה! מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני שעה בערך... מה הפעם האחרונה שצחקת?: לפני שעה בערך..... האיש האחרון שחיבקת?: ידיד שלי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: חברה שלי ששמה לא יוזכר
האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: אותה חברה מהאון ליין
את/ה מעשן/ת?: לא חלילה וחס! מסומם/ת?: חחחח אתם צוחקים איתי?! שותה? [כאילו אלכוהול]: ממש לא אני אולי חסודה אבל לפחות בריאה יותר מאלה שלמעלה...
סקס?: חחחח למה נראה לכם שאני אענה על זה בפורום באינטרנט למרות שאני אוהבת אתכן, לא תקבלו תשובה, סורי D-: יושן/ת עם בובות?: כן טונה! מנגן/ת בכלי כלשו?: כן גיטרה מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לגמרי! קורא/ת עיתון?: כן מאמין/ה בניסים?: אמממ לפעמים כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חברר. חחחח אויב חחחחחחח אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא זה מגעיל חוץ מקוקטילים.. מאמין/ה באסטרולוגיה?: מה כאילו מזלות וכאלה? לא ממש מאמין/ה בכישוף?: לא ממש הולך/ת לביתכנסת?: לא בשביל להתפלל... חיות מחמד?: כן הכלב המתוק שלי וכל הג'וקים והדבורים בגינה חח
מדבר/ת עם זרים?: מה מזתומרת? בשביל מטרות מסוימות כן ... פירסינגים?: לא ממש שונא/ת את עצמך?: אממממ לא אבל אני לא משתגעת עליי אוהב/ת את הכתב שלך?: לא מאמין/ה במכשפות?: נו מה אני לא מאמינה בכישוף לא מאמינה במכשפות... מאמין/ה ברוחות?: אמממ לא נראה לי מה זה השאלות האלו?! 0_0 מאמין/ה בפיית השיניים? חח אם ההורים שלי הם פייץ השיניים D-: שר/ה במקלחת כן לגמרי
שאלון חביב למדי, למרות שדי פסיכולוגיה על עצמך

חחחח מה שמרגיז אותי דומה

לשלך רק אני הייתי כותבת "שאנשים מתווכחים איתי על משהו שאני יודעת שאני צודקת"חחחחחחחחחחחחחחחחח

ה אורחת

New member
תיקונים לעצמי:

דבר ראשון פאקקקק אני סתומה חשבתי שסופר אהוב זה כמו סווופר.. כמו סופרמן... אה איזה אבלה אבל בכל מקרה: ז'ול וורן אולי? 0_0 אולי ל. מ. מונטגומרי......... אה ובמפורסמים למרות שיש עוד מלא שכחתי את אהובי "מכביייייי תל אביייייייייב" (בכדורסל) ולא לא כי "פארקר חתיך"
(למה כל הזמן אומרים את זה?) אלא כי אני מתה עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין עליהם! גדולים!!

מיצי007

New member
חה../images/Emo6.gif

רשמת שיש לך מלא דברים לעשות בבראד השנה
אוי זה משעשע מאוד שכואבת לך הקרקפת:-|

ה אורחת

New member
חחחחח אני יודעת!

אני הכי סתומה, שראתי את זה אחרי זה פתאום קלטתי את הטעות וחשבתי שייבינו שזה ראש... מצד שני............. שכחתי שזה פורום בראדפיט..... חחחח

שלי ../images/Emo9.gif

~על עצמי בכלליות~ שם: לירון גיל: 14 ממש עוד 6 ימים
עיר: אזור השרון כיתה/ביצפר: ט' מין (זכר או נקבה, סוטים!!): חחח.. נקבה :) ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: בלה (אם זכור לי טוב
) המילים האחרונות שאמרת: מממ..לא יודעת \: השיר האחרון ששרת: מארון 5-swbl הדבר האחרון שצחקת עליו: ממ..חח על השאלה הראשונה..(שם של גננת) הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים
איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: כרגע..אני שומעת את אחותי שרה במקלחת
מה צבע הגרביים שלך?: אין לי גרביים ..חם
מה יש לך מתחת למיטה?: ממממ..מצעים באיזה שעה קמת היום בבוקר: ב-7 יש לימודים...חרא איך השיער שלך נראה כרגע?: עם קוקו..מסודר :) מה את/ה לובש/ת כרגע?: ממ..מכנס לבן וחולצה כחולה :) מה מעצבן אותך כרגע?: השאלון הזה
..חח סתם איזה ריח יש לך כרגע?: בסדר
למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לא יודת \: איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: מארון 5
איזה זמר/להקה אהובה עליך?: כמו שכתוב למעלה חח
איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: עכשיו? לא קוראת כלום מה את/ה שונא/ת?: לא יודעת \: שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: ממ..לא יודעת :| משו שעושה אותי הכי שמח/ה: שאומרים לי שאוהבים אותי
סופר אהוב: ממ..טולקין :) בגלל שר הטבעות
איפה הייתם רוצים לגור?: הוליווד
מישו מפורסם שפגשתם: לא ממש פגשתי מישו כזה :( משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא יודעת סקס או אהבה?: אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: איכס קפה
מה מרגיז אתכם?: שמשקרים לי
דרך אהובה לבזבז את הזמן: חחח לראות טי וי או לשחק במחשב..אינטרנט.. התכונה הכי טובה שלכם: ממ לא יודעת יש לי מלא
חחח.. אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא \: מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: אני לא עושה מעשים מטורפים אתם בוטחים באנשים בקלות?: כן :( הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: מממ ..נראה לי מכנס :) דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה :) עונה אהובה: סתיו!!! צבע אהוב?: כחול,שחור חלק אהוב ביום: ממ אחר הצהריים.. כסף או זהב?: לא זה ולא זה \:.. את/ה עונד/ת שעון?: לא.. מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: טי אן טי,פוקס..כ"ו.. כמה גדול הארון שלכם? הוא בערך 2 מטר וחצי בריבועים..ובגובה בערך 3 מטר.. חחח האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: מממ כמעט הכל.. :) אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן!! הם יכולים לסמוך עליך?: ברור ..אני אמינה :) הספר האחרון שקראת?: ההוביט.. הסרט האחרון שראית?: טומב ריידר 2 הסרט האחרון בקולנוע שראית?: המלך ארתור :) תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: דוסון קריק
הדבר האחרות ששתית?: מים! מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: חח אתמול מה הפעם האחרונה שחייכת?: עכשיו :) מה הפעם האחרונה שצחקת?: חח לפני דקה (אני צוחקת הרבה) האיש האחרון שחיבקת?: ממ אמא שלי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: חברה שלי האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: מממ..לא זוכרת :0 את/ה מעשן/ת?: איכסססס לא מסומם/ת?: כן ממש! שותה? [כאילו אלכוהול]: בעעע סקס?: לא ... יושן/ת עם בובות?: חחחח לא מנגן/ת בכלי כלשו?: הלווואייי מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: קצת חח קורא/ת עיתון?: יאפ מאמין/ה בניסים?: יאפ מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חחח לא יודעת ...שאלה סתומה :\ אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: איכססס מאמין/ה באסטרולוגיה?: קצת מאמין/ה בכישוף?: לא בדיוק הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?: דגים..חח
מדבר/ת עם זרים?: לא \: פירסינגים?: איכס שונא/ת את עצמך?: לא אוהב/ת את הכתב שלך?: ככה ככה מאמין/ה במכשפות?: חחחחחח ברוררררר! \: מאמין/ה ברוחות?: ממ קצת מאמין/ה בפיית השיניים?: חחחחחחחחחחחחחחחח... שר/ה במקלחת? לפעמים..

טוב נו יאללה נענה

שם:לא אגיד יש פה פורצים למיניהם כבר גליתי דברים(מי רוצה כל כך לדעת שישאל אותי ) גיל:16 עיר: לא אומרת::| עיר יפה בשרון! כיתה/ביצפר:אלון מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:עליזה המילים האחרונות שאמרת: לא יודעת.. השיר האחרון ששרת: always- bon jovi הדבר האחרון שצחקת עליו: אמרתי על המורה היום מטומטמת בהפסקה והיא הייתה בכיתה ולא ידעתי והיא שמעה אז התפוצצתי מצחוק הפעם האחרונה שבכית: היום :| איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: שום שיר מה צבע הגרביים שלך?: אני בלי מה יש לך מתחת למיטה?: ריצפה..(?) באיזה שעה קמת היום בבוקר: 7:15 =( שעה ראשונה איך השיער שלך נראה כרגע?: מפוזר מה את/ה לובש/ת כרגע?: מכנס וחולצה קצרים מה מעצבן אותך כרגע?: שאני רוצה לקנות מחר גי'נס מלי קופר ואני לא יכולה ללכת!! איזה ריח יש לך כרגע?: מסריח נוראי!!!!!!! (סתם.. לא יודעת רגיל) למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: למורה סטלה למתמטיקה!!! סתם נראה לכם? לא יודעת למה איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: שדא פורח איזה זמר/להקה אהובה עליך?: הרבה אין משהו ספציצי איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: לא קראת ספרים!!!!! אבל יש לי ספר לבוקריפורט אני אפילו לא יודעת את השם שלו מה את/ה שונא/ת?:דגים(בתור מאכל) שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:שנה מתוקה משו שעושה אותי הכי שמח/ה: לא יודעת עכשיו סופר אהוב: לא מכירה סופרים לא קוראת ספרים איפה הייתם רוצים לגור?: איפה שאני גרה עכשיו זה מושלם!(אך ניור יורק יכול להיות לא רע) מישו מפורסם שפגשתם: ואהוווו מלא מפורסמים גרים בעיר שלי!! אני רוא כמעט כל יום מפורסמים אני לא יכולה לכתוב את כולם!! משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: קיללתי את המורה שהיא שמעה בטעות(מוזכרלמעלה) סקס או אהבה?: אהבהה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: מי אוהב קפה?!!?!? מה מרגיז אתכם?: שאנשים מתווכחים איתי ואני צודקת!! ושאני מסבירה משהו למישהו והוא לא מבים ומאשים שאני לא מסבירה טוב!(קרה לי לפני שנייה) דרך אהובה לבזב את הזמן: לראות מרתון של פרקים של "חברים" בלילה שלא נרדמים התכונה הכי טובה שלכם: אין :| סתם.. אמממממ אני חברה טובה (?) אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: עליתי על רכבת הרים עם לופ חחחחחחחחח אתם בוטחים באנשים בקלות?: כןן וזה לא טוב הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: ברד שוקולד לבן בקפיטריה דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה(אבל אני עושה יותר מקלחת קצרה) עונה אהובה: חורףףף\סתיו כל מה שלא חם בוא צבע אהוב?: כחול\תכלת חלק אהוב ביום: אחרי צהרים? לא יודעת כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: לי קופר, ביטי ג'וניור, אין כל כך משהו ספציפי איפה שאני רואה דברים יפים כמה גדול הארון שלכם? הרבה.. האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא בדיוק אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן! הם יכולים לסמוך עליך?: כן! הספר האחרון שקראת?: לא קוראת! הסרט האחרון שראית?: לא זוכרת הסרט האחרון בקולנוע שראית?: היום שאחרי מחר תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: "חברים" הדבר האחרות ששתית?: אני עכשיו אוכלת קרח מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני כמה דקות מה הפעם האחרונה שצחקת?: היום בכיתה האיש האחרון שחיבקת?: חברה האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: חברה האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא את/ה מעשן/ת?: ממש ממש לא מסומם/ת?: בטח!!!! שלא! שותה? [כאילו אלכוהול]: לאאא סקס?: לא שזה עיניינכם אבל לא יושן/ת עם בובות?:לא עפ בובות אבל יש בובות לידי מנגן/ת בכלי כלשו?:לא:| מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לא חושבת על זה הרבה קורא/ת עיתון?: יאפ! מאמין/ה בניסים?: תלוי מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: תלוי מתי אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא טעמתי מאמין/ה באסטרולוגיה?: לא ממש מאמין/ה בכישוף?: לא הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?: לאאא אבל אני מתה לכלב! מדבר/ת עם זרים?: כן.. הם מדברים איתי כאילו ואני מנסה לעוף ולהתעלם פירסינגים?: חורים באוזן שונא/ת את עצמך?: לא אוהב/ת את הכתב שלך?: כה=) מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאא שר/ה במקלחת?:לפעמים

ה אורחת

New member
בקשר לבוקריפורט בעעע ../images/Emo5.gif

כבר איזה ארבע או חמש שנים אני לא קוראת ספר אני פשוט עושה על הארי פוטר, עכשיו זה בהנחה שקראת אותם (אני לא אתפלא אם לא, ממש מרגש
) אבל אם כן אז זה תמיד מרשים כי זה הספרים הכי קשים באנגלית, ולא צריכים לקרוא אפילו מילה! או שפשוט תיקחי ספר שיש עליו סרט היהיהי I'm sooo bad..

כן נאי יודעת...

הארי פוטר??? אמא!! מעדיפה להיכשל בבוקריפורט!חחחחח שונאת מוות ולא אקרא את זה בחיים חח דבר שני.. בטח אני לא אקרא את הספר אני סתם ארפרף או שאני יעשה שוב על הספר "אמה"(מבת דודך)(היא נתנה לי אותו שנה שעברה) אבל אני לא זוכרת ממנו כלום זה הסרט עם גוויניט פלטרו

ה אורחת

New member
חחחח כן אני יודעת!

נראה לי היא קיבלה על זה 100 או משו, צחקתי בטירוף! ותיראי אם את רוצה למכור אותה שהיא תיהיה בת דודה שלי אז סבבה
גם ככה יש לי שני בני דודים משני מהצדדים וזהו

חחחח גם אני קיבלתי 100

תנמיד בבוקריפוט אני מקבלת 90 ומעלה כי זה קל אין הרבה דברים קשים לכתוב וזה עם ספר אז בכלל זה קל.. זהו? רק 2?.. בטח את יודעת כבר כמה לנו יש..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ה אורחת

New member
חחח בערך...

אוקרי אז ממה שאני יודעת: לך יש רק את אח שלך הגדול,גיגי ושוליבץ חחחחחח, והדודה הדתייה שלכן שיש לה חמישה ילדים? ויש גם את הצד השני של גיגי של אבא שלה ואצלך זה של אבא שלך חחחחחח

מיצי007

New member
לא מפחדת ממך../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

~על עצמי בכלליות~ שם: מיצי,אתן באמת רוצות לדעת את השם שלי?חחחח
גיל:19 וחצי עיר: תל אביב כיתה/ביצפר:לא לומדת,תודה לאל!!! מין (זכר או נקבה, סוטים!!):בשמחה....חחח סתם סתם,הנני נקבה חתולית
~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:תקווה המילים האחרונות שאמרת:נתראה עוד יומיים השיר האחרון ששרת: Puff Daddy,Mase & Notorious B.I.G-Mo Money, Mo Problems(אחלה שיר,באמת...מזכיר לי את הביקור שלי בארה"ב...אחחח היו זמנים) הדבר האחרון שצחקת עליו:חברה שלי הפעם האחרונה שבכית:לפני שעה איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: Marc Lavoine & Cristina Marocco-J'ai Tout Oblie(אני מודעת לעובדה שיש לי טעם מגוון...מי שרוצה שאני אשלח לה את השירים שתגיד
) מה צבע הגרביים שלך?: אינני לובשת גרביים כרגע מה יש לך מתחת למיטה?: ארגז מיטה?
באיזה שעה קמת היום בבוקר: היום לשם שינוי בגלל שלא הייתי צריכה ללכת לבסיס אלא למקום אחר התעוררתי ב-7 ורבע... איך השיער שלך נראה כרגע?: אסוף,עד הכתפיים,גוונים. מה את/ה לובש/ת כרגע?: גופיה לבנה ושרוול שחור מה מעצבן אותך כרגע?: אבא שלי?הממממ כן,בעיקר הוא. איזה ריח יש לך כרגע?: זה ריח של זיעת הוט קוטור...מה נראה לכן? ריח טוב ונעים שכזה. למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לבת דודה שלי...וגם לדוד שלי שנמצא בניו יורק. איזה תמונה יש לך במסך כרגע?:של ירח,תמונה שצולמה ע"י חברה. איזה זמר/להקה אהובה עליך?: אין אחת ממש,אבל אני אובססיבית ל- MAROON5 איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: לא קוראת כרגע מה את/ה שונא/ת?:אנשים דביקים וצבועים שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:אחחחח,כואבת לי הקרקפת...
משו שעושה אותי הכי שמח/ה: האחיין המדהים שלי
סופר אהוב: אין איפה הייתם רוצים לגור?: ניו יורק
מישו מפורסם שפגשתם: בארץ או בחו"ל? משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?:לא לכאן...
סקס או אהבה?: גם וגם איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: אני אישית אוהבת נס,לא הרבה חלב,לא חם מידי,מוגש לצד מאפה חם חם-הלחמניות של בראד
מה מרגיז אתכם?:הרבה דברים,אני בנאדם עצבני.
דרך אהובה לבזבז את הזמן:לשמוע מוזיקה נונסטופ התכונה הכי טובה שלכם: איכפתיות אתם מאוהבים כרגע או לא?: כמובן! בעשרות אלפי בעלים שלי
,ויותר ברצינות-לא
מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?:הוווו,הזמנתי בנאדם פסיכי לרדוף אחרי...טוב לא ממש הזמנתי אותו אבל נו....אתן יודעות
אבל זה לא הכי מטורף,זה פשוט מה שעלה לראש...יש מעשים שגם מערבים קולות של אורגזמה ועוד... אתם בוטחים באנשים בקלות?: לא ממש לא הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:לחמניה דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: דווווווושששששש כיף חיים בשפיים,אין לי סבלנות לאמבטיה אני מתעצבנת עונה אהובה: חורף אהובי
צבע אהוב?: שחור,אבל גם כתום וירוק...חהההה
חלק אהוב ביום:אחה"צ כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: כמובן,איך אפשר בלי? אני אובססיבית מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: כל מיני,לא ממש משנה כמה גדול הארון שלכם? בגודל ה&*ן של בראד,מה מזה השאלות האלו?
לא מדדתי טוב?חחחח
האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: על חלקם הם יכולים לסמוך עליך?: בהחלט הספר האחרון שקראת?: אני נוטה לחזור ולקרוא את אותם ספרים,אז זה היה הקייטנה של קנלר-אתגר קרת. הסרט האחרון שראית?:שיער הסרט האחרון בקולנוע שראית?: ספיידרמן 2 תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?:טאץ' עליז לסטרייט שיעיז(אהובי
) הדבר האחרות ששתית?: דיאט קולה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?:אתמול,ובקרוב היום גם ברגע שאני אסיים את השאלון המזדיין הזה מה הפעם האחרונה שחייכת?:היום בצהריים מה הפעם האחרונה שצחקת?:היום בצהריים זה היה משולב עם חיוך האיש האחרון שחיבקת?: אמא האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: ידיד שלי דרור האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון:חברה שלי מורנית(זה השם חיבה שלה) את/ה מעשן/ת?:לא מסומם/ת?: נו כמובן! מה נראה לכן שאני ככה סתם מתנהגת "מוזר"?
שותה? [כאילו אלכוהול]:בטח בטח חברים וחברות,זה טעים לי וכיף לי
סקס?:כן בבקשה...
יושן/ת עם בובות?: לא,אבל אני נושכת כריות.רצינית...אני נושכת את הכרית של בלילה
מנגן/ת בכלי כלשו?:לא ותודו לאל שזה ככה,אחרת מצב היקום לא היה טוב מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לא יודעת,אף פעם לא התעמקתי בזה קורא/ת עיתון?: בטח מאמין/ה בניסים?:כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: לא יודעת נו מזה פה?שאלון לעבריינים? אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?:מאוט מאוט|לק-לק|
מאמין/ה באסטרולוגיה?: כן מאמין/ה בכישוף?: כן הולך/ת לבית כנסת?:לא חיות מחמד?: הייתה לי כלבה והיא נפטרה
מדבר/ת עם זרים?: כן,למה לא? פירסינגים?: היו,ירדו,צבא מה לעשות... שונא/ת את עצמך?:המממ...זה נתון לויכוח ברגע זה אוהב/ת את הכתב שלך?:לא ממש לא מאמין/ה במכשפות?: כן מאמין/ה ברוחות?:כן מאמין/ה בפיית השיניים?: כן נו מה? מי אם לא היא היה שם לי מתנות מתחת לכרית כל פעם שהייתה נופלת לי שן?מה לא?
שר/ה במקלחת?:כמובן,זה הכי כיף

ה אורחת

New member
חחחחח........

טוב אז כמה דברים: אני לא יודעת מה איתך אבל לי באמת כואבת הקרקפת
התבלגנו לי השיערות... עכשיו בקשר לאיך את אוהבת את הקפה שלך ואני מצטטת"אני אישית אוהבת נס,לא הרבה חלב,לא חם מידי,מוגש לצד מאפה חם חם-הלחמניות של בראד
" אההההה אני מזמינה אותו דבר!!!!!!! חחחחחחחח אה ובקשר לגודל ה"ארון" אז שאלה, מה לא מדדת את הארון או את ה*** של Mr (hooot asss) Pitt?! חחח מצטערת זה גרם לי לחשוב.....

למעלה