אם זה מעניין את מישו ../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif
? כל מקרה התשובות שלי: ~על עצמי בכלליות~ שם: אממ נשאיר את זה כאורחת
) כיתה/ביצפר: י"ב! "קריית חנוך דרור" אם עברתם ליד צומת דרור זה הדבר הענק של מפעל הפיס...
מין (זכר או נקבה, סוטים!!): דהה נקבה
~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: איילת
המילים האחרונות שאמרת: אמא, תדליקי תמזגן! חחח השיר האחרון ששרת: זה היה או Remember מטרויה או Accidentally inlove משרק 2
הדבר האחרון שצחקת עליו: נראה לי על עצמי עם חברה שלי או על ה"תנועת נוער" חחח D-: הפעם האחרונה שבכית: לפני 3 ימים, לא מסיבה מסוימת, מסרט וכן אני פתטית נחסוך כאן בפרטים
איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: אני לא, אבל, אני שומעת את הטלויזיה מלמטה אח שלי רואה Full House חחח סידרה עתיקה! מה צבע הגרביים שלך?: אני יחפה, באאאסה! מה יש לך מתחת למיטה?: וואו רשימה ארוכה: מיליון ספרים ומחברות, כמה קופסאות עם דברים, נעלים ו... את הכיסוי של הגיטרה שלי
באיזה שעה קמת היום בבוקר: 6:30
שעת 0 איך השיער שלך נראה כרגע?: אממ מפוזר חלק (וואו זה יוצא דופן בד"כ הוא ג'יפה..) מה את/ה לובש/ת כרגע?: חולצה שחורה מכנסיים חומים
מה מעצבן אותך כרגע?: זה שיש לי טוווווווונה דברים לעשות בראד השנה במקום להנות מהחופש!
איזה ריח יש לך כרגע?: אוו זה מצחיק! של עשן ואש, הייתה לי שריפה קרוב לבית חחח מסריייח! למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לאבא שלי שכבר שבוע נמצא בטורונטו/לוס אנג'לס
איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: סתם מדבר אדום וירח
אני לא מסתכנת בזה שמישו יראה את התמונות של בראד
לכו תבינו.. -_-...... איזה זמר/להקה אהובה עליך?: אממ קשה! אין לי ממש מועדף, אמממ אני מגוונת
איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: איייייכס אני הוכרחתי לקרוא דרך בי"ס "המאהב" למרות שעדיין לא היתחלתי
מה את/ה שונא/ת?: חח לשנוא זה מילה קשה! שום דבר ממש חוץ מהמצב הביטחוני ומה שמתקשר אליו
שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: "אמממממאאאא שלי נכנסה לחדר בזמן שהיו לי על המסך מיליון תמונות עירום של בראאאאאאאד מטרויה
" אל תדאגו סגרתי אותו לפני שהיא הספיקה לקרוא
משו שעושה אותי הכי שמח/ה: אממ זה מפגר אבל בזמן בי"ס שמתבטל לי שיעור בסוף היום... חחחח סופר אהוב: הרבהההה דברים!!!!! לא יודעת! לישון לנוח להיות חסרת לחצים לחלוטין! איפה הייתם רוצים לגור?: אממממ בארץ אז במרכז שאני לא אהיה מנותקת מהכל ובח"ול אז אולי ביזה מקום טרופי או משו
מישו מפורסם שפגשתם: חחח פווול אבל ישראלים ואם כל הכבוד לא מזיזים לי את קצה הציפורן: מורן אייזנשטיין, דיוויד ברוזה, יצפאן, יאיר לפיד, סוויסה, דנה דבורין, לא יודעת יש טונננה! דודה שלי עשה יחס ציבור לחצי מדינה! משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: אממ אולי אני ביקורתית מדי, בעצם בטוח! סקס או אהבה?: אהבה ברווור! איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: נס בלי סוכר!י מה מרגיז אתכם?!: שמישהו מתווכח איתי בכוח למרות שהוא טועה! דרך אהובה לבזב את הזמן: לבהות במסך הטלוויזיה.. D-: התכונה הכי טובה שלכם: אמממ אולי שאני אממ.. אוף לא רוצה לענות!... אתם מאוהבים כרגע או לא?: כרגע, לא בעצם כבר הרבה זמן לא מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: חחח יש הרבה אמממ........ לא יודעת אולי מתקנים שמובילים למוות בלונה פארקים בחו"ל, לא סתם אני לא כזאת מעפנה יש לי אבל אני לא זוכרת כרגע
אתם בוטחים באנשים בקלות?: כן, לפעמים זו בעיה... הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: חחח אני יודעת את "על המסלול" של בראד ב Office depot תוווווווודה שחרצי!!!!!! דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה בסטלה שולט, רק תיזהרו לא להירדם.. עונה אהובה: אממ אני חושבת שאביב צבע אהוב?: כתום וכחול/סגול חלק אהוב ביום: אממ יום שאני חוזרת מבי"ס ישר שאני מגיעה הביתה אבל אם יש חופש את תערב/לילה
כסף או זהב?: חחח שאלה אבלית- אממ כסף.. את/ה עונד/ת שעון?: כן מלפני יומיים D-: מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: חחח אני שונאאאאאת! אבל אם אני חייבת אז מקסטרו או סיטי ג'וניור או... ארררררררר כמה שאני שונאת את זה!!!!! כמה גדול הארון שלכם? גדול מאוד! איזה ארבע או יותר קומות ומיליון מדפים
האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן הם יכולים לסמוך עליך?: כן הספר האחרון שקראת?: כבר שאלתם משו דומה אבל,.... בטח ה"עוזר" א הארי פוטר..
שיו אני בורה! הסרט האחרון שראית?: אממממממממ.... "לפגוש את ג'ו בלאק"!!!!!!!!
הסרט האחרון בקולנוע שראית?: איככככס זה היה "המלך אתור" מתחרטת על כל רגע..
תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: אמממ... זה היה אתמול אז... או משו בערוץ 3 או (ואל תצחקו אח שלי ראה את זה) דרגון בול זי
חחחחחחחחחחח הדבר האחרות ששתית?: אממ.. מיץ פטל מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בערב, איכס שאלה מגעילה ואני תכף הולכת, תודה! מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני שעה בערך... מה הפעם האחרונה שצחקת?: לפני שעה בערך..... האיש האחרון שחיבקת?: ידיד שלי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: חברה שלי ששמה לא יוזכר
האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: אותה חברה מהאון ליין
את/ה מעשן/ת?: לא חלילה וחס! מסומם/ת?: חחחח אתם צוחקים איתי?! שותה? [כאילו אלכוהול]: ממש לא אני אולי חסודה אבל לפחות בריאה יותר מאלה שלמעלה...
סקס?: חחחח למה נראה לכם שאני אענה על זה בפורום באינטרנט למרות שאני אוהבת אתכן, לא תקבלו תשובה, סורי D-: יושן/ת עם בובות?: כן טונה! מנגן/ת בכלי כלשו?: כן גיטרה מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לגמרי! קורא/ת עיתון?: כן מאמין/ה בניסים?: אמממ לפעמים כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חברר. חחחח אויב חחחחחחח אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא זה מגעיל חוץ מקוקטילים.. מאמין/ה באסטרולוגיה?: מה כאילו מזלות וכאלה? לא ממש מאמין/ה בכישוף?: לא ממש הולך/ת לביתכנסת?: לא בשביל להתפלל... חיות מחמד?: כן הכלב המתוק שלי וכל הג'וקים והדבורים בגינה חח
מדבר/ת עם זרים?: מה מזתומרת? בשביל מטרות מסוימות כן ... פירסינגים?: לא ממש שונא/ת את עצמך?: אממממ לא אבל אני לא משתגעת עליי אוהב/ת את הכתב שלך?: לא מאמין/ה במכשפות?: נו מה אני לא מאמינה בכישוף לא מאמינה במכשפות... מאמין/ה ברוחות?: אמממ לא נראה לי מה זה השאלות האלו?! 0_0 מאמין/ה בפיית השיניים? חח אם ההורים שלי הם פייץ השיניים D-: שר/ה במקלחת כן לגמרי
שאלון חביב למדי, למרות שדי פסיכולוגיה על עצמך