karin byrne
New member
שליייי...../images/Emo9.gif
~על עצמי בכלליות~ שם:קארין... גיל:15 ו-5 חודשים...חחחח...
עיר:קרית ים...המעפנה...בעעע... כיתה/ביצפר:י'3...כיתה פסיכית למדי....חחחח סתם סתם... מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה..
~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:שרה..יחיחיח איזה חמודה היא..נראה לי שהיא הייתה הגננת הראשונה שלי...
... המילים האחרונות שאמרת:ביי לחברה שלי אוראל... השיר האחרון ששרת:every little thing you do של ווסטו'ש המושלמים שלי...
הדבר האחרון שצחקת עליו:אמממ חחחחח אמממ טוב אני וחברה שלי צקחנו עכשיו קצת על בראד...חחחחחח...לומשנה על מה...
...זה רק מאהבה תאמינו לי... הפעם האחרונה שבכית:כשסבא שלי נפטר...
איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:how does it fell של ווסט...
מה צבע הגרביים שלך?:לא לובשת גרביים בחום הזה...מה אתם נורמליים?אני בכללהולכת יחפה בבית...אפילו בחורף... מה יש לך מתחת למיטה?:כלום...
..למה את שואלים? באיזה שעה קמת היום בבוקר:7 וחמישה...חחחח...
איך השיער שלך נראה כרגע?:מסודר...תלתלים(יותר נכון בקבוקים כאלה
)עם פסים בצבע פלטינה ובצבע שמש שנמצאים בתהליך של ירידה מהשיער שלי(תודה לאל!) מה את/ה לובש/ת כרגע?:כלום...חחחח סתם סתם..בוקסר שחור וחולצה מקושקשת.... מה מעצבן אותך כרגע?:כלום... איזה ריח יש לך כרגע?:של בושם...
למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?:לאפאחד ת'אמת...
איזה תמונה יש לך במסך כרגע?:אררר קשה לי להסביר... איזה זמר/להקה אהובה עליך?: ווסטלייף שולטים!!!!
איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: אממממ בדיוק היום סיימתי לקאוא את רשומות רומח הדרקון-דרקונים של ליל החורף(גאד איזו סדרה מהממת זו רומח הדרקון...התאהבתי בה לגמרי
)... מה את/ה שונא/ת?:אתכם...חחחח סתם סתם...הרבה דברים...במיוחד ששואלים אותי אותה שאלה הרבה פעמים...
שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:מתוך שיחה עם חברה שלי באייסי:"שלי אני בשוק ממך שצחקת על זה...אז מה אם לאורלנדו יש דסלקציה קלה...זה לא מצחיק
...ואם לשי היה דסלקציה?לא הייתי צוחקת עליו...זה לא מצחיק בכלל.." משו שעושה אותי הכי שמח/ה: אוי הרבה דברים עושים אותי שמחה...במיוחד לראות אנשים שיקרים לי מאושרים..
סופר אהוב:ג'ון רונלד רעואל טולקין...
...גאון הבנאדם! איפה הייתם רוצים לגור?: בחו"ל...איפושהו בארה"ב או בלונדון...העיקר לא בארץ...
מישו מפורסם שפגשתם: אוי לא זוכרת כרגע... משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: אמממממ לא נראה לי שיש משהו כזה...עזבו...לומשנה... סקס או אהבה?:שניהם...ואם הם באים יחד אז מה טוב...
איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: אמממ אני אוהבת נס קפה...מתוק וחם... מה מרגיז אתכם?:הרבה דברים... דרך אהובה לבזב את הזמן:אממממ יש הרבה דרכים אהובות... התכונה הכי טובה שלכם:לא יודעת...
אתם מאוהבים כרגע או לא?:אמממ ת'אמת לא... מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: תאמינו לי שהיו הרבה דברים... אתם בוטחים באנשים בקלות?: ממש לא... הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:מסטיק?חחחח סתם לא זוכרת... דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: הכל טוב...העיקר שמתקלחים..אבל אמממ אני יותר אוהבת דוש כי לפעמים אין לי עצבים לאמבטיה...
עונה אהובה:סתיו ואביב... צבע אהוב?:כחול ושחור... חלק אהוב ביום: הלילה
...חחח סתם השחר... כסף או זהב?:כסף...פויה זהב צבע מגעיל!
את/ה עונד/ת שעון?:עכשיו לא...אבל אני לא זזה מטר בלי שעון...אני מתה על שעון...לא מסוגלת בלי שעון... מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:כל מקום שיש בו בגדים יפים... כמה גדול הארון שלכם?אין לי שמץ אבל די גדול... האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?:לא הכל... אתם יכולים לסמוך עליהם?:על רובם... הם יכולים לסמוך עליך?:כן...כן...ועוד פעם כן...בכל דבר... הספר האחרון שקראת?: רשומות רומח הדרקון-דרקונים של ליל החורף..
הסרט האחרון שראית?:לא זוכרת...
הסרט האחרון בקולנוע שראית?: טרויה(שנים לא הייתי בקולנוע...
) תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?:לא זוכרת.. הדבר האחרות ששתית?:לימונדה... מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: היום...בצהריים... מה הפעם האחרונה שחייכת?: עכשיו... מה הפעם האחרונה שצחקת?:לפני חצי שעה אולי פחות... האיש האחרון שחיבקת?:אחותה הקטנה של חברה שלי... האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין:שלולה(זה כינוי לא להיבהל)....חחחח... האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון:לא זוכרת...נראה לי אבא... את/ה מעשן/ת?: לאאאא... מסומם/ת?: קצת...חחח סתם לא...
שותה? [כאילו אלכוהול]:לעיתים...
סקס?: עוד לא...
.. יושן/ת עם בובות?:לא... מנגן/ת בכלי כלשו?:לא... מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:לא ממש... קורא/ת עיתון?:לפעמים... מאמין/ה בניסים?:לא ממש... מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:גם וגם... אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: יאפ..
מאמין/ה באסטרולוגיה?:לא אבל זה מעניין... מאמין/ה בכישוף?: לא ולא... הולך/ת לביתכנסת?:רק ביום כיפור ולפעמים בראש השנה... חיות מחמד?:לא...הלוואי...
מדבר/ת עם זרים?: לפעמים... פירסינגים?: לא...אבל יש לי נזם וחורים באוזניים(כן אני יודעת שאלה לא נחשבי פירסינג סתם רציתי להגיד.!יש בעיות?
) שונא/ת את עצמך?: לא ממש... אוהב/ת את הכתב שלך?: כן...אחלה... מאמין/ה במכשפות?:לא... מאמין/ה ברוחות?:לא ממש.. מאמין/ה בפיית השיניים?: אמממ מי זאת?היא אפעם לא ביקרה אותי
...חחחחח...
שר/ה במקלחת?:
~על עצמי בכלליות~ שם:קארין... גיל:15 ו-5 חודשים...חחחח...