שאלון! וכולם לענות!

karin byrne

New member
שליייי...../images/Emo9.gif

~על עצמי בכלליות~ שם:קארין... גיל:15 ו-5 חודשים...חחחח...
עיר:קרית ים...המעפנה...בעעע... כיתה/ביצפר:י'3...כיתה פסיכית למדי....חחחח סתם סתם... מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה..
~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:שרה..יחיחיח איזה חמודה היא..נראה לי שהיא הייתה הגננת הראשונה שלי...
... המילים האחרונות שאמרת:ביי לחברה שלי אוראל... השיר האחרון ששרת:every little thing you do של ווסטו'ש המושלמים שלי...
הדבר האחרון שצחקת עליו:אמממ חחחחח אמממ טוב אני וחברה שלי צקחנו עכשיו קצת על בראד...חחחחחח...לומשנה על מה...
...זה רק מאהבה תאמינו לי... הפעם האחרונה שבכית:כשסבא שלי נפטר...
איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:how does it fell של ווסט...
מה צבע הגרביים שלך?:לא לובשת גרביים בחום הזה...מה אתם נורמליים?אני בכללהולכת יחפה בבית...אפילו בחורף... מה יש לך מתחת למיטה?:כלום...
..למה את שואלים? באיזה שעה קמת היום בבוקר:7 וחמישה...חחחח...
איך השיער שלך נראה כרגע?:מסודר...תלתלים(יותר נכון בקבוקים כאלה
)עם פסים בצבע פלטינה ובצבע שמש שנמצאים בתהליך של ירידה מהשיער שלי(תודה לאל!) מה את/ה לובש/ת כרגע?:כלום...חחחח סתם סתם..בוקסר שחור וחולצה מקושקשת.... מה מעצבן אותך כרגע?:כלום... איזה ריח יש לך כרגע?:של בושם...
למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?:לאפאחד ת'אמת...
איזה תמונה יש לך במסך כרגע?:אררר קשה לי להסביר... איזה זמר/להקה אהובה עליך?: ווסטלייף שולטים!!!!
איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: אממממ בדיוק היום סיימתי לקאוא את רשומות רומח הדרקון-דרקונים של ליל החורף(גאד איזו סדרה מהממת זו רומח הדרקון...התאהבתי בה לגמרי
)... מה את/ה שונא/ת?:אתכם...חחחח סתם סתם...הרבה דברים...במיוחד ששואלים אותי אותה שאלה הרבה פעמים...
שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:מתוך שיחה עם חברה שלי באייסי:"שלי אני בשוק ממך שצחקת על זה...אז מה אם לאורלנדו יש דסלקציה קלה...זה לא מצחיק
...ואם לשי היה דסלקציה?לא הייתי צוחקת עליו...זה לא מצחיק בכלל.." משו שעושה אותי הכי שמח/ה: אוי הרבה דברים עושים אותי שמחה...במיוחד לראות אנשים שיקרים לי מאושרים..
סופר אהוב:ג'ון רונלד רעואל טולקין...
...גאון הבנאדם! איפה הייתם רוצים לגור?: בחו"ל...איפושהו בארה"ב או בלונדון...העיקר לא בארץ...
מישו מפורסם שפגשתם: אוי לא זוכרת כרגע... משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: אמממממ לא נראה לי שיש משהו כזה...עזבו...לומשנה... סקס או אהבה?:שניהם...ואם הם באים יחד אז מה טוב...
איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: אמממ אני אוהבת נס קפה...מתוק וחם... מה מרגיז אתכם?:הרבה דברים... דרך אהובה לבזב את הזמן:אממממ יש הרבה דרכים אהובות... התכונה הכי טובה שלכם:לא יודעת...
אתם מאוהבים כרגע או לא?:אמממ ת'אמת לא... מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: תאמינו לי שהיו הרבה דברים... אתם בוטחים באנשים בקלות?: ממש לא... הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:מסטיק?חחחח סתם לא זוכרת... דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: הכל טוב...העיקר שמתקלחים..אבל אמממ אני יותר אוהבת דוש כי לפעמים אין לי עצבים לאמבטיה...
עונה אהובה:סתיו ואביב... צבע אהוב?:כחול ושחור... חלק אהוב ביום: הלילה
...חחח סתם השחר... כסף או זהב?:כסף...פויה זהב צבע מגעיל!
את/ה עונד/ת שעון?:עכשיו לא...אבל אני לא זזה מטר בלי שעון...אני מתה על שעון...לא מסוגלת בלי שעון... מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:כל מקום שיש בו בגדים יפים... כמה גדול הארון שלכם?אין לי שמץ אבל די גדול... האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?:לא הכל... אתם יכולים לסמוך עליהם?:על רובם... הם יכולים לסמוך עליך?:כן...כן...ועוד פעם כן...בכל דבר... הספר האחרון שקראת?: רשומות רומח הדרקון-דרקונים של ליל החורף..
הסרט האחרון שראית?:לא זוכרת...
הסרט האחרון בקולנוע שראית?: טרויה(שנים לא הייתי בקולנוע...
) תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?:לא זוכרת.. הדבר האחרות ששתית?:לימונדה... מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: היום...בצהריים... מה הפעם האחרונה שחייכת?: עכשיו... מה הפעם האחרונה שצחקת?:לפני חצי שעה אולי פחות... האיש האחרון שחיבקת?:אחותה הקטנה של חברה שלי... האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין:שלולה(זה כינוי לא להיבהל)....חחחח... האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון:לא זוכרת...נראה לי אבא... את/ה מעשן/ת?: לאאאא... מסומם/ת?: קצת...חחח סתם לא...
שותה? [כאילו אלכוהול]:לעיתים...
סקס?: עוד לא...
.. יושן/ת עם בובות?:לא... מנגן/ת בכלי כלשו?:לא... מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:לא ממש... קורא/ת עיתון?:לפעמים... מאמין/ה בניסים?:לא ממש... מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:גם וגם... אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: יאפ..
מאמין/ה באסטרולוגיה?:לא אבל זה מעניין... מאמין/ה בכישוף?: לא ולא... הולך/ת לביתכנסת?:רק ביום כיפור ולפעמים בראש השנה... חיות מחמד?:לא...הלוואי...
מדבר/ת עם זרים?: לפעמים... פירסינגים?: לא...אבל יש לי נזם וחורים באוזניים(כן אני יודעת שאלה לא נחשבי פירסינג סתם רציתי להגיד.!יש בעיות?
) שונא/ת את עצמך?: לא ממש... אוהב/ת את הכתב שלך?: כן...אחלה... מאמין/ה במכשפות?:לא... מאמין/ה ברוחות?:לא ממש.. מאמין/ה בפיית השיניים?: אמממ מי זאת?היא אפעם לא ביקרה אותי
...חחחחח...
שר/ה במקלחת?:

שחרצי

New member
גם אני רוצה!

~על עצמי בכלליות~ שם: שחר גיל: 15 וחצי עיר: חיפה כיתה/ביצפר: י', ליאו- באק מין (זכר או נקבה, סוטים!!): נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: לא יודעת המילים האחרונות שאמרת: "לילה טוב" השיר האחרון ששרת: "את לא כמו כולם"/ משינה הדבר האחרון שצחקת עליו: פול דברים! אני כבר לא זוכרת... אבל דבר עיקרי שקשור לצחוק שהיה היום הוא שהשתתפתי בטקס וידיד שלי הצחיק אותי מהקהל ונשפכתי מצחוק על הבמה הפעם האחרונה שבכית: הבוקר, רבתי עם אמאבא איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: לא שומעת מה צבע הגרביים שלך?: שחור + ורוד + לבן + תכלת (פסים) מה יש לך מתחת למיטה?: אין לי! יש לי מזרון על הריצפה! הכי מאגניב... באיזה שעה קמת היום בבוקר: 6 איך השיער שלך נראה כרגע?: אסוף בקושי מה את/ה לובש/ת כרגע?: מכנסי טרנינג לבנים וגופיה אדומה מה מעצבן אותך כרגע?: כרגע? שאין לי תגובות בבלוג ושמחר יש לי יום של"ח איזה ריח יש לך כרגע?: אין למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: אורצי, חברה שלי... מדריך שלי לשעבר ועוד איזה אחד מהתנועה.. (ולכל החברים שלי מהבצפר אבל אני אראה אותם מחר
) איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: של היפהפייה והיחפן איזה זמר/להקה אהובה עליך?: רוק ישראלי- כמעט הכל הולך איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: העונג שבחברתי מה את/ה שונא/ת?: המון דברים! יש לי רשימה בבלוג למי שמעוניין חח שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: "חחח ספרי לי" משו שעושה אותי הכי שמח/ה: אהבה, שירים, תנועה, חורף סופר אהוב: אין איפה הייתם רוצים לגור?: רק בארץ! תל אביב, זיכרון, חיפה... גליל... מישו מפורסם שפגשתם: שי גבסו (והוא גם התקשר אלי)... בטח היו עוד אבל זה הכי חשוב משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא עולה לי סקס או אהבה?: אהבה בלי ספק! (אבל גם התחסדות זה לא משו) איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: 2 סוכר + חלב מה מרגיז אתכם?: ע"ע שונאת דרך אהובה לבזב את הזמן: חברים, טלוויזיה, סרטים, מחשב התכונה הכי טובה שלכם: :/ לא יודעת אתם מאוהבים כרגע או לא?: סוף סוף לא! מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: עליתי על רכבת הרים (זה מטורף בשבילי!!) אתם בוטחים באנשים בקלות?: מאוד הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: ספרים לבצפר... אבל משהו כיפי?! נראה לי ש"על המסלול" (ובבקשה ה אוחרת!) דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה! דפנטלי עונה אהובה: ח-ו-ר-ף-! צבע אהוב?: סגול שחור ואדום חלק אהוב ביום: ערב ולילה כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: לא מוגדר כמה גדול הארון שלכם? לא משו.. האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: ועוד איך (רובם) אתם יכולים לסמוך עליהם?: אני מקווה הם יכולים לסמוך עליך?: דפנטלי! הספר האחרון שקראת?: הארי פוטר (?!) הסרט האחרון שראית?: טרויה (!) הסרט האחרון בקולנוע שראית?: טרויה (!) תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: מופע שנות ה70 הדבר האחרות ששתית?: מים מקולר מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: הבוקר מה הפעם האחרונה שחייכת?: לשומר בכניסה לחדר כושר (רוסי שמן חמוד) מה הפעם האחרונה שצחקת?: שאלו את זה כבר! האיש האחרון שחיבקת?: אבא? האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: ניצני האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: מממ... אמא את/ה מעשן/ת?: פעם בשנה... אבל כעיקרון לא מסומם/ת?: חחחח מממ.. לא!!! שותה? [כאילו אלכוהול]: לא סקס?: לא (אני צעירה ותמימה) יושן/ת עם בובות?: כן מנגן/ת בכלי כלשו?: הלוואי מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לא קורא/ת עיתון?: לא מאמין/ה בניסים?: רוצה להאמין... מאמינה קצת מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: אנשים שעושים את העבודה שלהם אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: בד"כ כן מאמין/ה באסטרולוגיה?: לפעמים מאמין/ה בכישוף?: לפעמים הולך/ת לבית כנסת?: ממש לא חיות מחמד?: רקסי!!! (הארנב) מדבר/ת עם זרים?: לא ממש פירסינגים?: לצערי לא שונא/ת את עצמך?: לפעמים אוהב/ת את הכתב שלך?: כן מאמין/ה במכשפות?: לפעמים מאמין/ה ברוחות?: לפעמים מאמין/ה בפיית השיניים?: לא ממש... שר/ה במקלחת?: כמובן!!!

שלי.. לא היה לי כוח להכניס סמיילים

על עצמי בכלליות~ שם:מארין גיל:16 עיר: חולון כיתה/ביצפר:יא-3 מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:זוהרה? המילים האחרונות שאמרת: טוב השיר האחרון ששרת:this love הדבר האחרון שצחקת עליו: בשיעור אנגלית היום אני וחבהר שלי עשינו ברבורים מנייר כסף ושפכנו מים על השולחן ועשינו את אגם הברבורים ואז אמא ברבורה נמחצה למוות ע"י חברה שלי, תראו המ שעמום יכול לעשות הפעם האחרונה שבכית: בסרט של טרויה עד היום צוחקים עליי איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:love of my life מה צבע הגרביים שלך?: לבנות מה יש לך מתחת למיטה?: עוד מיטה באיזה שעה קמת היום בבוקר: 7:50 איך השיער שלך נראה כרגע?: קליפס מה את/ה לובש/ת כרגע?: בייבי דול מה מעצבן אותך כרגע?: אני לא יכולה לרשום פה זה רושם לי רק באנלגית אז אני רושמת באייסיקיו ומעתיק לכאן, סיוט! וכל הפרצופוניםךש נאי מוסיפה לא רואים איזה ריח יש לך כרגע?: AMOR AMOR-RULEZ למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: אחים שלי איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: שולחן עבודה ? רקע מדהים שעשיתי של בראדוש.. איזה זמר/להקה אהובה עליך?:ג'סטין איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: saving private Ryan מה את/ה שונא/ת?:טיפשות שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: מזל טוב, איך זה להיות בן 18 ? משו שעושה אותי הכי שמח/ה: לדבר עם מישהו שאני אוהבת סופר אהוב:יאיר לפיד איפה הייתם רוצים לגור?: לוס אנג'לס- ד-ה מישו מפורסם שפגשתם: ויל סמית' מרטין לורנס ארנולד שוורצנגר, נלי, פאף דאדי, יהודה לוי[שאמר לי שאני יפה אבל סנובית] אפרת בוימולד, יעל בר זוהר, אמיר פיי גוטמן.. אהה את המורדים.. משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: כלום בנתיים סקס או אהבה?: אהבה, מה לא? איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: לא אוהבת קפה, לא נס קפה, רק שוקו מה מרגיז אתכם?: לא היתה כבר השאלה הזאת.? טוב נגוון, שאני מנסה להסביר משהו ולא מבינים אותי מייד.. דרך אהובה לבזב את הזמן: לראות השרדות התכונה הכי טובה שלכם: קולטת מהר אתם מאוהבים כרגע או לא?:כן מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: או-אווו יש לי כל כך הרבה אתם בוטחים באנשים בקלות?: בדרך כלל כן הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: אייס שוקו ארומה דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: ג'קוזי עונה אהובה: אביב צבע אהוב?: ורוד חלק אהוב ביום: ערב כסף או זהב?: זהב לבן את/ה עונד/ת שעון?:ברור- לא תתפסו אותי בלי מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: קסטרו כמה גדול הארון שלכם? זה ארון קיר, הוא ענקי האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא, תמיד צריכים לשמור משהו שהוא רק שלכם אתם יכולים לסמוך עליהם?: אם לא יכולתי, הם לא היו חברים שלי הם יכולים לסמוך עליך?: תלוי במה, סודות אני לא יודעת לשמור הספר האחרון שקראת?: החידה השישית- יאיר לפיד. הסרט האחרון שראית?: שקרן שקרן- ג'ים קארי סרט תותחי הסרט האחרון בקולנוע שראית?: טרויה תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: פרוייקט וואי, אתמול בלילה.. בעצם בבוקר ת'תכנית בוקר של ערוץ 10 לפני שהלכתי לבצפר... הדבר האחרות ששתית?: דיאט קוקה קולה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול לפני שינה מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני שניה... מה הפעם האחרונה שצחקת?: בשיעור אזרחות לפני שעתיים בערך האיש האחרון שחיבקת?:ילדים המכיתה שלי.. אתם יודעים.. שנה טובה וחג שמח האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: חברה שלי רון האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא את/ה מעשן/ת?: חלילה וחס מסומם/ת?: חס וחלילה שותה? [כאילו אלכוהול]: לא טעים לי.. סקס?: זה עניינכם? יושן/ת עם בובות?:ברור, שלג שלי מנגן/ת בכלי כלשו?: כן.. מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לא.. קורא/ת עיתון?: כן... מאמין/ה בניסים?: לא.. מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: לא חבר ולא אויב אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא.. מאמין/ה באסטרולוגיה?: למה לא? מאמין/ה בכישוף?: לא.. הולך/ת לביתכנסת?: לא.. חיות מחמד?: אין מדבר/ת עם זרים?: לפעמים פירסינגים?: היה לי בלשון.. שונא/ת את עצמך?:חס וחלילה מתה על עצמי אוהב/ת את הכתב שלך?: כבר לא... מאמין/ה במכשפות?: לא.. מאמין/ה ברוחות?: רוחות הכוונה לאנשים שמתים הופכים לרוחות? אממ בגלל הסיאנס והכל אז כן.. מאמין/ה בפיית השיניים?: לא שר/ה במקלחת?:אממ כן.. חח אבל יש לנו מערכת במקלחת ככה שיש שירים אז אני לא שרה לעצמי

ה אורחת

New member
לא לא רגע, שאני אבין, ../images/Emo4.gif

תקשיבי אני ילדה שנופלת בפח מאוד מהר ומאמינה להרבה דברים אז (ותעני לי ברצינות)... בקשר לסלבס שפגשת:ויל סמית' מרטין לורנס ארנולד שוורצנגר, נלי, פאף דאדי ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אם את עובדת עליי, תעצרי עכשיו! אם לא אז WTF פרטי נמקי הסבירי!!!!!!!!!

אני רצינית לאללה..

אני אספר בקצרה, שנה שעברה הייתי בהוליווד היתה ת'פריימרה של באד בויז 2 ונכנסתי והרוב היו שם חוץ מארנולד שוורצנגר שאותו פגשתי בשדרת הכוכבים רשמתי פעם את הסיפור המלא כאילו של כל מה שהיה בהוליווד שהייתי נה שעבהר עם הבית של בראד, השומרים, ועודדד.. חח תחפשי את זה בארכיון

ה אורחת

New member
אהההההההה.......

דבר ראשון, חשבתי שפגשת אותם ממש (חתימות וכאלה) אבל..... וווווואוווווווווו זה עדיייייין אדייייייייר! ראיתי את הסיפור שלך על השומרים אבל לא סיפרת את הדברים האלה, ועוד משו אני לא מהמתלהבים אבל זה עדיין מאאאאאגניב שראית מישו מפורסם! מה באמת יש סיכוי שאם אני אסע להוליווד או לוס אנג'לס בכלל אני אראה מישו? זו הרי עיר ענקית!

../images/Emo13.gif

אמורה הליות לי איפשהו חתימה של וויל.. חח מהבן שלו שהביא לי עם הקדשה אפילו אבל אין לי מושג איפה זה.. וארנולד גם יכולתי להצטלם אבל אין לי מושג חחח ואם תטוסי ללוס אנג'לס הכי כדי לטוסס זה בנומבר שבכל יום יש פריימרה לסרט שיוצא להם לקראת החגים תפגשי בטוח וזאת עיר ענקיתש אני הגעתי הייתי בטוחה שכל מטר שנאי אלך אי אראה סלבס אבל זה ממש לא ככה חח...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifתשובות.....

~על עצמי בכלליות~ שם: שרון גיל: 15 עיר: ת"א כיתה/ביצפר: כיתה יוד מין (זכר או נקבה, סוטים!!): נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: לא יודעת אם היא ה-1 אבל פנינב
המילים האחרונות שאמרת: "אוף פספסתי טרו קולינג" חח השיר האחרון ששרת: burn יש עכשיו הדבר האחרון שצחקת עליו: בבצפר לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: ברן של אשר מה צבע הגרביים שלך? אין לי גרביים כרגע
מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטה
באיזה שעה קמת היום בבוקר: אממ שבע ורבע כמו בכל יום איך השיער שלך נראה כרגע?: זוועה מה את/ה לובש/ת כרגע?: חולצה כחולה ומכנס אדום מה מעצבן אותך כרגע?: אני לא במצב רוח אז- הכללל איזה ריח יש לך כרגע? חחח לא דעת למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע? לאפחד איזה תמונה יש לך במסך כרגע? אשטון
איזה זמר/להקה אהובה עליך? גוד שארלוט איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו? לא קוראת שומדבר! אבל יש לי בוק רחפורט באנגלית אז ביום כיפור אני אקרא מה את/ה שונא/ת? בשר, פאקצות ועוד שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: לא דעת משו שעושה אותי הכי שמח/ה: מוזיקה סופר אהוב: בני גורן (עלקקקקקקקק היום קראתי בעיתון שהספרים של הבנזונה בכלל לא אושרו ע"י מערכת החינוך
) איפה הייתם רוצים לגור? פה איפה שאני
מישו מפורסם שפגשתם: אממ עופר שכטר...יעל בר זוהר...סופי צדקה...מיכל ינאי....צביקה הדר....יצפאן....דודו טופז משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא דעת סקס או אהבה? חחחח לא דעת איך אתם אוהבים את הקפה שלכם? אייסקפה מה מרגיז אתכם? מה שכתבתי ב:מה אתה שונא דרך אהובה לבזבז את הזמן: סימס, מוזיקה התכונה הכי טובה שלכם: חברותית אתם מאוהבים כרגע או לא? כן מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם? לא דעת אתם בוטחים באנשים בקלות?: אמממ ככה ככה הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: לא זוכרת דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיההה עונה אהובה: חורףףף צבע אהוב? כחול חלק אהוב ביום: ערב כסף או זהב?: זהב את/ה עונד/ת שעון?: כן מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: טיאנטי או פוקס כמה גדול הארון שלכם? רותים שאני ימדוד?!!? האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן הם יכולים לסמוך עליך?: כן הספר האחרון שקראת?: הארי פוטר הסרט האחרון שראית?: הכפר הסרט האחרון בקולנוע שראית?: הכפר תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: שנות נ-70 הדבר האחרות ששתית?: מים מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול מה הפעם האחרונה שחייכת?: היום מה הפעם האחרונה שצחקת?: היום האיש האחרון שחיבקת?: מממ לא דעת האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: חברה שלי האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי את/ה מעשן/ת?: לא מסומם/ת?: לא שותה? [כאילו אלכוהול]: לא סקס?: לא יושן/ת עם בובות?: חחח לא מנגן/ת בכלי כלשו?:לא מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כן קורא/ת עיתון? ראש 1 נחשב? מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב? אמממ גם וגם אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: כן....אבל אני לא שותה... מאמין/ה באסטרולוגיה? כן מאמין/ה בכישוף?: כן הולך/ת לביתכנסת?: בחגים חיות מחמד? שונאת מדבר/ת עם זרים? חח חלק פירסינגים?: לא שונא/ת את עצמך?: לא אוהב/ת את הכתב שלך? לא מאמין/ה במכשפות?: חחח לא מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?: לא שר/ה במקלחת?:לא

Velma Kelly

New member
נו טוף..

~על עצמי בכלליות~ שם: גל גיל: 15 בקרוב עיר: רמת גן כיתה/ביצפר: י מין (זכר או נקבה, סוטים!!) נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: אתי המילים האחרונות שאמרת: "טוב אז ברגעים שכאלו חשוב שתהייה חזק ו.. נדבר איתך מחר" כשחבר של ההורים שלי ביקש קפה. השיר האחרון ששרת: mad world הדבר האחרון שצחקת עליו: מהספר שאני קוראת הפעם האחרונה שבכית: אתמול איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: גבי ודבי - הדג נחש מה צבע הגרביים שלך?: אני בלי גרביים מה יש לך מתחת למיטה?: תיקים באיזה שעה קמת היום בבוקר: 12 איך השיער שלך נראה כרגע?: אסוף בקוקו מה את/ה לובש/ת כרגע?: ג'ינס וחולצת צופים קרועה מה מעצבן אותך כרגע?: האורחים שיש בבית (5 ילדים יש להם רבאק
) איזה ריח יש לך כרגע?: של כביסה למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לבן של חברה של אמא
איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: התמונות במחשב מוחלפות לפי המצברוח ולפי ההשפעה שלי אז כרגע תמונה מדוני דארקו
איזה זמר/להקה אהובה עליך?: משינה, QUEEN איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: הראש הכפול\יאיר לפיד (מומלץ) ולפני זה קראתי את "המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה" שחייבים לקרוא
מה את/ה שונא/ת?: שאנשים מבריזים לי. שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: "אין מצב ביום שישי ב-6 וחצי!! יש בנות גילמור!!" משו שעושה אותי הכי שמח/ה: לראות סרט טוב או לדבר עם אנשים שאני אוהבת סופר אהוב: ג'י די סלנג'יר \ טים ברטון איפה הייתם רוצים לגור?: אירלנד
או אנגליה מישו מפורסם שפגשתם: הרבה.. אבל רק ישראלים
משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: הרבה! סקס או אהבה?: לא משנה
סתם אני מניחה שאהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: אייס קפה אז קר מה מרגיז אתכם?: שמבריזים לי.. דרך אהובה לבזב את הזמן: לישון! התכונה הכי טובה שלכם: לא יודעת אם טובה, אבל אני צינית נורא. אתם מאוהבים כרגע או לא?: בערך
מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי.. אבל כל מה שאומרים לי אין מצב שאת עושה אני משתדלת לעשות.. אה! שתיתי 3 ביצים לא מבושלות בהתערבות אתמול! זה מספיק מטורף?.. אתם בוטחים באנשים בקלות?: תלוי לגבי מה.. הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: ספר דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: מקלחת עונה אהובה: סתיו צבע אהוב?: כחול כהה נוטה לשחור אפילו חלק אהוב ביום: אחר הצהריים כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: לא זה מציק לי מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: כל מקום.. לא משנה לי כמה גדול הארון שלכם? די גדול.. האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא ממש.. אבל הם חושבים שכן
אתם יכולים לסמוך עליהם?: על חלק מהם. הם יכולים לסמוך עליך?: החברים הטובים שלי באמת, יכולים לסמוך עליי. הספר האחרון שקראת?: "המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה" הסרט האחרון שראית?: דוני דארקו הסרט האחרון בקולנוע שראית?: אהבה קולמביאנית תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: בנות גילמור הדבר האחרות ששתית?: שוקו מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול מה הפעם האחרונה שחייכת?: אתמול לפני שהלכתי לישון מה הפעם האחרונה שצחקת?: אתמול גם האיש האחרון שחיבקת?: ידיד טוב שלי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: דנה האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא את/ה מעשן/ת?: לא מסומם/ת?: לא שותה? [כאילו אלכוהול]: אני טעמתי אבל לא טעים לי כ"כ סקס?: כרגע? יושן/ת עם בובות?: עם דובי אחד ספציפי מנגן/ת בכלי כלשו?: ניגנתי על פסנתר פעם.. בואו רק נגיד שמזל שויתרתי! מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כן קורא/ת עיתון?: כן מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: תלוי מה עשיתי.. אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא מאמין/ה באסטרולוגיה?: כן מאמין/ה בכישוף?: כן הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?: כלבה וחתול.. ודגים. זה נחשב? מדבר/ת עם זרים?: לפעמים פירסינגים?: לא שונא/ת את עצמך?: תלוי מתי.. שלשום כן
אוהב/ת את הכתב שלך?: הוא בסדר.. מאמין/ה במכשפות?: כן מאמין/ה ברוחות?: כן מאמין/ה בפיית השיניים?:כן שר/ה במקלחת?: תלוי במצברוח.. אני בדרך כלל מדברת אל עצמי במקלחת

ה אורחת

New member
ברוכה השבה!!

אני לא מכירה אותך, אבל נעים לי מאוד אני האורחת
אז שתיהיה לך שנה טובה ומתוקה!!!!!!!!!!

tuty fruty

New member
וואו כמה סקרים אבל אני עונה :

~על עצמי בכלליות~ שם:רנה גיל:16 עוד מעט 17 עיר:מושב כיתה/ביצפר:יב מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:מרים איך אני מתגעגעת... המילים האחרונות שאמרת: אני עולה למעלה השיר האחרון ששרת:un break my hurt הדבר האחרון שצחקת עליו:לא זוכרת... הפעם האחרונה שבכית:שהייתי בפולין איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:she מה צבע הגרביים שלך?:אני לא לובשת גרביים עכשיו מה יש לך מתחת למיטה?:כל מיני קלסרים באיזה שעה קמת היום בבוקר:8 וחצי איך השיער שלך נראה כרגע?:מאוד מבולגן מה את/ה לובש/ת כרגע?:חולצה ארוכה שחורה עם פסים ורודים בצד וג'ינס מה מעצבן אותך כרגע?:הצוות הדרכה שלי איזה ריח יש לך כרגע?:אין לי ריח מוסיים אבל בבית יש ריח של אוכל למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?:לידיד טוב שלי איזה תמונה יש לך במסך כרגע?:פסים כחולים יפים כאלה איזה זמר/להקה אהובה עליך?: רוק ישראלי איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?:לא קוראת אבל אמורה לקרוא את התפסן בשדה השיפון מה את/ה שונא/ת?:שקרים וסרטי אימה שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:המון המון מזל טוב להולדת הבת נעמה משו שעושה אותי הכי שמח/ה:חיוכים סופר אהוב:לא עולה לי שם כרגע איפה הייתם רוצים לגור?:תמיד חלמתי על אילת אבל אני לא יעבור לגור שם או בצפון מישו מפורסם שפגשתם:פגשתי מלא משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?:עישנתי נרגילה סקס או אהבה?:אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?:קר וחזק מה מרגיז אתכם?:זה אלכבר היה :שקרים דרך אהובה לבזב את הזמן:לראות טלויזיה או להיות במחשב התכונה הכי טובה שלכם:הולכת על דברים עד הסוף אתם מאוהבים כרגע או לא?:קצת.. מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?:אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו אתם בוטחים באנשים בקלות?:כן הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:כרטיס למועדון דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?:אמבטיה עונה אהובה:אביב צבע אהוב?:כחול חלק אהוב ביום:ערב כסף או זהב?:כסף את/ה עונד/ת שעון?:לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:כל מיני מקומות כמה גדול הארון שלכם?מהריצפה עד התקרה אבל באמצע יש גם טלויזיה ככה שהוא לא כזה גדול האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?:הרוב אתם יכולים לסמוך עליהם?:כן הם יכולים לסמוך עליך?:כן הספר האחרון שקראת?:באדולינה הסרט האחרון שראית?:תעביר את זה הלאה הסרט האחרון בקולנוע שראית?:לא זוכרת.. תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?:נני הדבר האחרות ששתית?:מים מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?:אתמול בערב מה הפעם האחרונה שחייכת?:לפני כמה דקות מה הפעם האחרונה שצחקת?:אתמול בערב היה מתחיק מאוד האיש האחרון שחיבקת?:את בן דוד שלי שטס לתיאלנד לחודש האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין:עם חברה שלי שרחוקה מאוד מאוד ממני האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון:עם דודה שלי את/ה מעשן/ת?:לא בעעע... מסומם/ת?:כן לא סתם... שותה? [כאילו אלכוהול]:לפעמים אבל לא בקביעות ולא עד כדי השתכרות סקס?:עדיין לא יושן/ת עם בובות?:כן מנגן/ת בכלי כלשו?:על העצבים מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:לא קורא/ת עיתון?:כן מאמין/ה בניסים?:לא מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:לא זה ולא זה אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?:תלוי איזה מאמין/ה באסטרולוגיה?:כן לפעמים מאמין/ה בכישוף?לא הולך/ת לביתכנסת?:לפעמים חיות מחמד?:כן כלב קוראים לו ג'ימי מדבר/ת עם זרים?:לא פירסינגים?:לא שונא/ת את עצמך?:לא אוהב/ת את הכתב שלך?:לפעמים מאמין/ה במכשפות?:לא מאמין/ה ברוחות?:לא מאמין/ה בפיית השיניים?:לא שר/ה במקלחת?:לפעמים

למעלה