שאלון חדש (טריגר)

behappy

New member
שאלון חדש (טריגר) ../images/Emo18.gif../images/Emo16.gif

לכבוד זה שאני לא מוצאת דירה
1. אם הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם איפה זה היה? 2. מהי הדירה המושלמת שלכם? 3. מה יותר חשוב: בעל בית טוב או שותפים טובים? 4. איפה לא תסכימו לגור בחיים? 5. מה שווה יותר: שותפים או שותפות? 6. מה יותר גרוע: חדר בלי חלונות או עובש באמבטיה? 7. מה הזמן המקסימלי שאתם מוכנים להתנחל אצל חברים? 8. מה יותר גרוע: חדר קטן ממש או לגור בחדר בלי דלת? 9. מס' שותפים אידיאלי: 10. גינה או מרפסת? 11. קומת קרקע [נחשים, גנבים ומרעין בישין] או קומה אחרונה ממש גבוהה בלי מעלית? 12. לגור קרוב לכל האוטובוסים שאתם צריכים או במקום רחוק אבל ירוק ושקט? 13. לגור עם חברים טובים או עם שותפים שאתם לא מכירים? 14. מה הייתם מוכנים לעשות כדי שיקבלו אתכם/שתוכלו לסגור חוזה באותה דירת חלומות מסעיף 2? (הכוונה היא כמה נמוך תהיו מוכנים לרדת. וכן, זה דו משמעי בשלב הזה של החיים שלי. לחלוטין.) 15. האם להשאר אצל ההורים ולהתחרפן לאיטי או להתפשר על דירה מעפנה רק כדי לצאת כבר מהבית? 16. עם איזה סוג בנאדם לעולם לא תהיו מוכנים לגור? 17. שותפים מבוגרים מדי/צעירים מדי. מפריע לכם? יללה. תשעשעו אותי כי בהומלס לא בדיוק עושים את זה!!!!!!!!!

behappy

New member
ואני גם עונה לעצמי../images/Emo7.gif

וכן בשבילי זה שאלון טריגרי |חותך| תתמודדו!! 1. אם הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם איפה זה היה? רחוק מהעיר המרושעת הזו. אין פה דירות הכל לקחו הצרפתים!! 2. מהי הדירה המושלמת שלכם? לשנה הקרובה- כזו שאני אשלם בה לא יותר -1000 שח שכירות, שיש לי מקלחת ושירותים משלי ומרפסת משלי, חדר גדול עם חלונות ואור והרבה ירוק ונוף מבחוץ, קרובה לכל מקום וכל אוטובוס שאני צריכה, שיש בה בעל בית לא מורגש ושותפים טובים. 3. מה יותר חשוב: בעל בית טוב או שותפים טובים? שותפים. בלבתים זה גמככה עם חולה נפש 4. איפה לא תסכימו לגור בחיים? באזורים שכוחי אל שאי אפשר להגיע מהם לשומקום או בבתים ממש חשוכים ומיכוערים 5. מה שווה יותר: שותפים או שותפות? העיקר שיהיו אנשים טובים 6. מה יותר גרוע: חדר בלי חלונות או עובש באמבטיה? על עובש באמבטיה אפשר להתגבר. חדר בלי חלונות זה סרט מאוד רע 7. מה הזמן המקסימלי שאתם מוכנים להתנחל אצל חברים? מקסימום שבוע אצל כל אחד מהם. אבל זה לא כייף ולא נעים בכלל 8. מה יותר גרוע: חדר קטן ממש או לגור בחדר בלי דלת? חדר בלי דלת יותר רוע 9. מס' שותפים אידיאלי: 3. 10. גינה או מרפסת? מרפסת. פרטית. רק שלי. לנוף יפה. בבקשה
11. קומת קרקע [נחשים, גנבים ומרעין בישין] או קומה אחרונה ממש גבוהה בלי מעלית? קרקע+חתול וסורגים והרבה הדברות 12. לגור קרוב לכל האוטובוסים שאתם צריכים או במקום רחוק אבל ירוק ושקט? לגור קרוב אבל שזה יהיה במקום שקט
(וזה למה אני לא מוצאת דירה. ) 13. לגור עם חברים טובים או עם שותפים שאתם לא מכירים? שותפים שהופכים לחברים טובים זה הכי 14. מה הייתם מוכנים לעשות כדי שיקבלו אתכם/שתוכלו לסגור חוזה באותה דירת חלומות מסעיף 2? (הכוונה היא כמה נמוך תהיו מוכנים לרדת. וכן, זה דו משמעי בשלב הזה של החיים שלי. לחלוטין.) בחיי שהגעתי למצב שכמעט הכל 15. האם להשאר אצל ההורים ולהתחרפן לאיטי או להתפשר על דירה מעפנה רק כדי לצאת כבר מהבית? !!!!!!!!!!!!!!!!! 16. עם איזה סוג בנאדם לעולם לא תהיו מוכנים לגור? הממ. אלים או מזוהם ללא תקנה 17. שותפים מבוגרים מדי/צעירים מדי. מפריע לכם? כן. מהל'שות

"אצלי הכל בסדר, השבוע כבר מצאתי לי חדר..."

אינשאללה תשירי את זה כבר בקרוב
1. אם הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם איפה זה היה? נראה לי שלונדון לכמה חודשים, ואז כמה חודשים בפריז וכמה חודשים ברומא ואז בירושלים לכמה חודשים ןבסוף אני אבחר בין ארבעתן |פנטזיותזהטוב| 2. מהי הדירה המושלמת שלכם? אחת שלא מתלכלכת לעולם. 3. מה יותר חשוב: בעל בית טוב או שותפים טובים? נראה לי ששותפים טובים אבל מצד שני.. מעולם לא היה לי בעל בית. 4. איפה לא תסכימו לגור בחיים? נראה לי שבקומה חמישית בלי מעלית, אבל... נוור סיי נוור
5. מה שווה יותר: שותפים או שותפות? נראה לי ששותפים, אבל מהזן הנקי והמגניב. 6. מה יותר גרוע: חדר בלי חלונות או עובש באמבטיה? בעעע, שניהם גרועים במידה שווה. אבל עניין האמבטיה חשוב ביותר. 7. מה הזמן המקסימלי שאתם מוכנים להתנחל אצל חברים? חחח אני חושבת שהשאלה אמורה להיות "מה הזמן המקסימלי שהחברים מוכנים שתתנחלו אצלם"
8. מה יותר גרוע: חדר קטן ממש או לגור בחדר בלי דלת? חדר בלי דלת הרבה יותר גרוע, אין ספק. 9. מס' שותפים אידיאלי: נראה לי ששניים זה סבבה. 10. גינה או מרפסת? מרפסת שווה לנוף פתוח. 11. קומת קרקע [נחשים, גנבים ומרעין בישין] או קומה אחרונה ממש גבוהה בלי מעלית? קרקע. 12. לגור קרוב לכל האוטובוסים שאתם צריכים או במקום רחוק אבל ירוק ושקט? במקום רחוק, ירוק ושקט- אבל עם
13. לגור עם חברים טובים או עם שותפים שאתם לא מכירים? חברים טובים, בתנאי שהם באמת טובים ושאתה כבר יודע כל מה שצריך עליהם. 14. מה הייתם מוכנים לעשות כדי שיקבלו אתכם/שתוכלו לסגור חוזה באותה דירת חלומות מסעיף 2? (הכוונה היא כמה נמוך תהיו מוכנים לרדת. וכן, זה דו משמעי בשלב הזה של החיים שלי. לחלוטין.) לא עד כדי כך נמוך
15. האם להשאר אצל ההורים ולהתחרפן לאיטי או להתפשר על דירה מעפנה רק כדי לצאת כבר מהבית? אני לא מתה על התפשרויות מכל סוג שהוא, אבל זה תלוי עד כמה הקצב של החירפון איטי, ונראה לי שלפי השאלון הזה אצלך הקצב שלו מתגבר במהירות
16. עם איזה סוג בנאדם לעולם לא תהיו מוכנים לגור? חטטן, רועש מדיי ואחד שלא שומר על הנקיון. 17. שותפים מבוגרים מדי/צעירים מדי. מפריע לכם? תלוי בשותף, אי אפשר לדעת עד שלא רואים אותו... אוף תמצאי כבר דירה תמצאי כבר דירה תמצאי כבר דירה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אבל אבל כבר מצאת, לא?

שימי פס על הפסים. איזה שיר קסום זה מה קרה לך, סמדר שיר? כל מילה מיותרת. את יפה, כל כך יפה, יותר יפה מכולן, אבל את לא יודעת כמה את יפה, כל כך יפה, הכי יפה בעולם, הכי יפה בעולם. נ.ב כותב ההודעה לא מקדיש לך את כל השיר, רק את שימי פס על הפסים.

behappy

New member
בסוף ויתרתי על אחת הדירות ואני מנסה לחפש

אחרת, לשנה שלמה ולא לחודשיים ולכן אני בבעיה ואני שוב הומלסית
[אתה לא צריך להקדיש לי את כל השיר,רק את אחת השורות שציטטת, לא כולל הרביעית
] אגב, אוצר המילים של השיר הזה מופלא ביותר.

להקדיש לך הכל חוץ משורה 4?

תראי, יש כאן מנהלת מפורום שעוסק בקסמים, את יכולה להיוועץ בה איזה כדורים מונעים אשליות.

behappy

New member
אני אגיד לה לחסום אותך, 'זהר ממני../images/Emo46.gif

חוצמיזה כפי שאמרה רעות החנג' המעופף הזה לא ממש יכול לעזור לי. השמיניה, לעומת זאת
[רצה לבדוק האם יש פורום השמיניה ואיך לא חשבתי על זה עד עכשיו?]

רק דבר אחד אני מציע לך

הורידי לפחות 13 שנים מהגיל כשישאלו אותך בת כמה את >מכחיש שעדיין מפחד לראות פינוקיו. מההה? שמשון ויובב ממש היו רעים אליו<

אני ממש לא הולכת להתקלח. וממש מכורה לתפוז.

1. אם הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם איפה זה היה? נראה לי שכרגע פה, רק עם אמא סותמת את הפה. 2. מהי הדירה המושלמת שלכם? באמת שפה, רק לבד. 3. מה יותר חשוב: בעל בית טוב או שותפים טובים? שותפים. כל כך. 4. איפה לא תסכימו לגור בחיים? בבית מבולגן
.................. חחחחחח 5. מה שווה יותר: שותפים או שותפות? תלוי לשם מה
6. מה יותר גרוע: חדר בלי חלונות או עובש באמבטיה? בלי חלונות
בעצם, תלוי כמה עובש. 7. מה הזמן המקסימלי שאתם מוכנים להתנחל אצל חברים? זה כיף להתנחל, אבל ממש לא כיף להעיק. ממש ממש לא.. 8. מה יותר גרוע: חדר קטן ממש או לגור בחדר בלי דלת? בלי דלת אפשר לשים כזה וילון! או לקנות או לסדר משו. עדיף מרחב, לדעתי.. נראה לי... לא יודעת
9. מס' שותפים אידיאלי: 2. כדי שכשנמאס מאחת בורחים לשניה, או משו
10. גינה או מרפסת? מרפסת!!! 11. קומת קרקע [נחשים, גנבים ומרעין בישין] או קומה אחרונה ממש גבוהה בלי מעלית? קרקע שולתתת!111 12. לגור קרוב לכל האוטובוסים שאתם צריכים או במקום רחוק אבל ירוק ושקט? ירוק אבל קרוב. כמוני
13. לגור עם חברים טובים או עם שותפים שאתם לא מכירים? תלוי עד כמה בא להמר, לפעמים עדיף להתאוורר ממה שמוכר ולא להוציא את המיץ ממה שכבר יש. 14. מה הייתם מוכנים לעשות כדי שיקבלו אתכם/שתוכלו לסגור חוזה באותה דירת חלומות מסעיף 2? (הכוונה היא כמה נמוך תהיו מוכנים לרדת. וכן, זה דו משמעי בשלב הזה של החיים שלי. לחלוטין.) אני פוחדת לדעת מה זה נמוך
15. האם להשאר אצל ההורים ולהתחרפן לאיטי או להתפשר על דירה מעפנה רק כדי לצאת כבר מהבית? להתחרפן זה נורא. 16. עם איזה סוג בנאדם לעולם לא תהיו מוכנים לגור? אבא שלי. 17. שותפים מבוגרים מדי/צעירים מדי. מפריע לכם? תלוי בבני אדם. יכול להיות שאפילו להפך.. אבל בשביל זה הם צריכים להיות מיוחדים
אז לא יודעת. כנראה שקצת מפריע

Yael Floyd

New member
אם את רוצה דירה, בב"ש יש לי המון להראות לך../images/Emo70.gif

[זו העבודה הצדדית שלי בינתיים
]

Yael Floyd

New member
רק 5 דקות ממוזיאון חיל האוויר בחצרים../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

כאילו דה...!

חצרים זה כן ../images/Emo7.gif

ויש שם מלא פרחי טייס מהממים
וחברות שלהם
וחברות שלי
אז שקט
אני צריכה להתמודד עם הפתאטיות הזאת לעוד שנה ושבע........ אהההה

מתנות

New member
ובכן

1. אם הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם איפה זה היה? אני מניחה שכאן. או פשוט ממש על אחד מהחופים של הכנרת. שאני אוכל לראות אותה מהחלון. 2. מהי הדירה המושלמת שלכם? אחת יפה. 3. מה יותר חשוב: בעל בית טוב או שותפים טובים? לא יודעת, אצלי אמא היא גם בעלת הבית וגם השותפה 4. איפה לא תסכימו לגור בחיים? בדירה של סבתא שלי מצד אבא [זה ממש מגעיל, אבל זה מוצדק] 5. מה שווה יותר: שותפים או שותפות? שותפות אני נמיחה 6. מה יותר גרוע: חדר בלי חלונות או עובש באמבטיה? בלי חלונות 7. מה הזמן המקסימלי שאתם מוכנים להתנחל אצל חברים? יומיים, אולי 8. מה יותר גרוע: חדר קטן ממש או לגור בחדר בלי דלת? ממש קטן 9. מס' שותפים אידיאלי: 0? 1? 10. גינה או מרפסת? מרפסת 11. קומת קרקע [נחשים, גנבים ומרעין בישין] או קומה אחרונה ממש גבוהה בלי מעלית? קרקע. אני עצלנית משהו פחד. 12. לגור קרוב לכל האוטובוסים שאתם צריכים או במקום רחוק אבל ירוק ושקט? קרוב לאוטובוסים! זה ממש חשוב... 13. לגור עם חברים טובים או עם שותפים שאתם לא מכירים? לא יודעת 14. מה הייתם מוכנים לעשות כדי שיקבלו אתכם/שתוכלו לסגור חוזה באותה דירת חלומות מסעיף 2? (הכוונה היא כמה נמוך תהיו מוכנים לרדת. וכן, זה דו משמעי בשלב הזה של החיים שלי. לחלוטין.) אני מניחה שהמון 15. האם להשאר אצל ההורים ולהתחרפן לאיטי או להתפשר על דירה מעפנה רק כדי לצאת כבר מהבית? לא יודעת, אל תתפשרי 16. עם איזה סוג בנאדם לעולם לא תהיו מוכנים לגור? עם אלה שמגדלים נחשים. איכס!!!!! 17. שותפים מבוגרים מדי/צעירים מדי. מפריע לכם? אני רגילה לאמא

noosh

New member
כל היום אני חושב עליה, עלייייהההההההה

למה שכנים שלי שומעים את זה בפול ווליום
1. אם הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם איפה זה היה? אממ, לתקופה קצרה - בטח בניו יורק או בוסטון. לתקופה ארוכה, פה בארץ, אני משערת שבאיזור המרכז. 2. מהי הדירה המושלמת שלכם? יש בה הרבה חלונות, בסביבה שקטה אבל קרובה לעיר. ויש בה ירוק כשפותחים את החלון, ויש מתגים לאור ליד המיטות, ומטבח גדול ורצפות ששוטפות את עצמן, וצבעים נעימים כאלה. ומרפסת, או גג. 3. מה יותר חשוב: בעל בית טוב או שותפים טובים? שותפים טובים. 4. איפה לא תסכימו לגור בחיים? במקום ממש צפוף, או במקום ממש נידח. 5. מה שווה יותר: שותפים או שותפות? לא יודעת, שאלה קשה. תלוי אם אני מכירה אותם קודם או לא. 6. מה יותר גרוע: חדר בלי חלונות או עובש באמבטיה? חדר בלי חלונות. 7. מה הזמן המקסימלי שאתם מוכנים להתנחל אצל חברים? יומיים-שלושה 8. מה יותר גרוע: חדר קטן ממש או לגור בחדר בלי דלת? חדר בלי דלת 9. מס' שותפים אידיאלי: כולל אני - 2-3 10. גינה או מרפסת? מרפסת גדולה 11. קומת קרקע [נחשים, גנבים ומרעין בישין] או קומה אחרונה ממש גבוהה בלי מעלית? אחרונה בלי מעלית, אבל זה תלוי איפה כי אני פראנואידית. 12. לגור קרוב לכל האוטובוסים שאתם צריכים או במקום רחוק אבל ירוק ושקט? וואי, זה באמת קשה. הממ. רחוק אבל מרחק-הליכה לאוטובוסים. או עם אוטובוס אחד שממנו מכיעים לאוטובוסים האחרים. 13. לגור עם חברים טובים או עם שותפים שאתם לא מכירים? חברים טובים 14. מה הייתם מוכנים לעשות כדי שיקבלו אתכם/שתוכלו לסגור חוזה באותה דירת חלומות מסעיף 2? (הכוונה היא כמה נמוך תהיו מוכנים לרדת. וכן, זה דו משמעי בשלב הזה של החיים שלי. לחלוטין.) לא יודעת, אני משערת שאני אתפשר על המחיר... או לקבל דירה לא מרוהטת, או משהו כזה. 15. האם להשאר אצל ההורים ולהתחרפן לאיטי או להתפשר על דירה מעפנה רק כדי לצאת כבר מהבית? לחפש עוד, אבל להנמיך קצת את הציפיות, כי זה בכל זאת לא הבית שלך לכל החיים. 16. עם איזה סוג בנאדם לעולם לא תהיו מוכנים לגור? מעשן. אלא אם הוא מתחייב לא לעשן בבית. 17. שותפים מבוגרים מדי/צעירים מדי. מפריע לכם? אינ משערת שלא, כל עוד יש לי שפה משותפת איתם הודגש באמצעות מדגישומטיק

זה "כל הזמן"

את כל כך לא מחוברת לעולם הערסים שאת לא יודעת את המילים אפילו של השיר הזה!
זה ענק. אני לא יודעת אם פתאטי או מעורר הערצה. אחד מהם, בטוח.

רעוּת

New member
זה כזה שיר צבא ../images/Emo5.gif

אני זוכרת שהיה לנו דיון למה הוא שר "כל הזמן אני חושב עליה בלה בלה בלה ומנסה להתעודד עם אחר" כאילו, למה הוא חושב עליה אם הוא בעצם הומו? אבל בסוף התברר!!!!!!! שזה "היא עם אחר"!!!!!!!!!!

למעלה