גם אני רוצה לענות (שבתי מקוס!)
עוד תמצאי משהו אל דאג! 1. אם הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם איפה זה היה? ניו זילנד. 2. מהי הדירה המושלמת שלכם? דירה נקייה, מלאת אור, על חוף הים. 3. מה יותר חשוב: בעל בית טוב או שותפים טובים? שותפים טובים, תמיד. 4. איפה לא תסכימו לגור בחיים? בביוב. 5. מה שווה יותר: שותפים או שותפות? אף-אחד מהם! אבל שותפים. 6. מה יותר גרוע: חדר בלי חלונות או עובש באמבטיה? חדר בלי חלונות. בעובש עוד אפשר לטפל. 7. מה הזמן המקסימלי שאתם מוכנים להתנחל אצל חברים? יום, יותר מזה נראה לי כבר מציק. 8. מה יותר גרוע: חדר קטן ממש או לגור בחדר בלי דלת? לגור בחדר בלי דלת! איה הפרטיות? 9. מס' שותפים אידיאלי: אפס מאופס! 10. גינה או מרפסת? גינה. 11. קומת קרקע [נחשים, גנבים ומרעין בישין] או קומה אחרונה ממש גבוהה בלי מעלית? גבוהה. 12. לגור קרוב לכל האוטובוסים שאתם צריכים או במקום רחוק אבל ירוק ושקט? קרוב לאוטובוסים, מה לעשות, אין כסף. 13. לגור עם חברים טובים או עם שותפים שאתם לא מכירים? שותפים שאני לא מכירה. 14. מה הייתם מוכנים לעשות כדי שיקבלו אתכם/שתוכלו לסגור חוזה באותה דירת חלומות מסעיף 2? (הכוונה היא כמה נמוך תהיו מוכנים לרדת. וכן, זה דו משמעי בשלב הזה של החיים שלי. לחלוטין.) וואלה הכל! חוץ מלתרום את גופי למדע. 15. האם להשאר אצל ההורים ולהתחרפן לאיטי או להתפשר על דירה מעפנה רק כדי לצאת כבר מהבית? לא להתפשר, לא לא! 16. עם איזה סוג בנאדם לעולם לא תהיו מוכנים לגור? מסומם? לא יודעת. 17. שותפים מבוגרים מדי/צעירים מדי. מפריע לכם? יאפ. יום נעים חבר'ה! כיף לחזור