שאלון חובה בפורום

שאלון חובה בפורום../images/Emo34.gif../images/Emo24.gif

שם: כינוי בחיים: גיל: מזל: מגורים: אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת: תחביבים: ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל: דרך מי -חברים -הופעות-וכו': שיר של גואל שמגנט אותי: שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי: שיר השבוע שלי: הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של: הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם: מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה: תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום: תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת: מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל: יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד: את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..: ברכה חמה לג'ואלה המעלפת:

מעולה אני =]

שם:תומר כינוי בחיים: תומי גיל:21 עוד מעט מזל: דגים מגורים:פאר פאר אואיייי חח נתניה אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת: שאלה מטומטמת ולא רלוונטית :/ תחביבים:מסיבות בילויים תתפלאו אבל גם לעבוד ולשמוע מוזיקה המון ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל:מהשיר הראשון שלה ידעתי שאני יעקב אחריה דרך מי -חברים -הופעות-וכו':כתבה באתר בין ואז ראיתי אותה בהופעה בדום בסקוויז אצל עופר ניסים הייתה הופעה נדירה פשוט איןןן שיר של גואל שמגנט אותי:כרגע CHECK IN TAMPA ענקקק!! שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי:WHY ? שיר השבוע שלי:JASON הגירסאת הופעה פשוט אין דברים כאלהה!! הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:רידם אס אה דאנסר SNAP הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם:יזהר אשדות "שיר רגוע" מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה:שהיא תמשיך להיות מפציצה כמו שזה התחיל עכשיו שתעלה ושיכירו אותה כל העולם ויבינו כמה היא ענקית וכמה היא תרמה למוזיקה וגאווה לישראל וכמה היא גרמה לבני נוער להיות חזקים ולהאמין בעצמם!! תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום:XXX תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת:יש המוןןןן מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל:איייףףףףףףף בלי סוףףףף יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד:מצידי לא לעשות כלום רק להיות לצידה ולבלות איתה יום שלם את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..:הכי רוצה לראות אותה בMTV היא כלכך מתאימה לשם!! ברכה חמה לג'ואלה המעלפת:ג'ואל אנחנו מאמינים בך ובדודי ונמצאים תמיד מאחורייך בהצלחה באלבום החדש מחכה כבר לרכוש אותו!!

../images/Emo34.gifאני עונה תמיד בסוף חחחח

אני מבטיחה שאני עונה בבימבוססססה ברגע שיהיה לי זמן עוד הלילה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifיאללה בכיףףף ../images/Emo13.gif

שם: סהר
כינוי בחיים: שתי ידידות שלי קוראות לי סאסי גיל: 17.5 מזל: מאזניים טיפוסי מגורים: צורן אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת: מממ תכלס מה זה השאלה הזאת?! אבל אני סטרייט תחביבים: לשמוע מוזיקה ולצייר ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל: מממ תמיד ידעתי מי זאת ולא ממש הקשבתי לשירים שלה ... רק לא מזמן דרך מי -חברים -הופעות-וכו': דרך פורומים בתפוז הגעתי אליה שיר של גואל שמגנט אותי: Feel It !!!!!!!!11 שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי: חח אותו אחד שיר השבוע שלי: נראה לי Beliy Plaschik של טאטו
הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של: כל שיר, שיהיה לה בכיף
הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם: וואלה לא יודע מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה: שתהיה בריאה, הכי חשוב P: תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום: אין ... תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת: חחח אין מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל: בחיים לא
וואי אני עלובבבב יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד: יוצאים לשופינג, נראה לי שיש לה טעם מצויין את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..: עירום? לא, סתם ... חחח מה השאלה הזו? ברכה חמה לג'ואלה המעלפת: אה... את תותחית על ! מת על המוזיקה שלך
הלוואי וניפגש יום אחד !

אני=]

שם:סלים אוו איך שכולם קוראים לי סלימה=] כינוי בחיים:Ba8y Diva גיל:20 מזל:דלי מגורים:צפון-נצרת עלית אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת:הומו וגאההההההההההההההההההההה תחביבים:מוסיקה מעדונים קיצור כמה שיותר לעשות חיים=] ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל:מאז שהתחילה התחברתי מאוד להמוזיקה שלהם דרך מי -חברים -הופעות-וכו':ממ מידיד שלי אמר לי פעם אם שמעתי עיללה אז שלחה לי תמונות והשיר FEEL IT ומאז התחברתי מאודדדדדדדדד שיר של גואל שמגנט אותי:התגעגעתי בכל הגרישות שלו שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי:Feel It Chemny שיר השבוע שלי:Chek In Tampa08 הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:אף אחד:D הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם:Maya של עופר ניסים מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה:כמה שיותר הצלחותתתתתתתתתתתתת תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום:חחחחחחחחח יש לי בוק שלם על ג"ולה תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת:כל התמונות שלה =] מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל:אני לא יודע כמה מרוב שהיתי כמעט כל הופעה אני שם:D יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד:מממ היה לי יום כזה עם דודי וג"ולה=] את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..:חו"ל וגם במיסבות של גייזזזזזזזזזזזזזז ברכה חמה לג'ואלה המעלפת:ג"ולה אני לא צריך לכתוב ולפרסם פה אוו לא יודע איפה כמה אני אוהב אותך ולא רק את את דודיתה וטלילה אני מאוהב בכם שתהיה לכם שנה עם המון המון הצלחהההההההההההההההה

צמע מיצי אתה חזקקקק כנס<<<<<<<../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

צמע עקבתי אחריי ההודעות שלך ולא במכוון אבל וואלה אתה הורג אותי עם ה"פוסי קאט דולס" שאתה עושה בכל שירשור גדוווללללל צריך לקרוא לך סהר פסססססססססססס פססססססס פסססספ סססססס (((כמו שקוראים לחתולים>> חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בא לך לעלות תמונה נראה מי אתה??!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifחחח הרגתתת אותי עכשיו !!!

כפרה עלייך, איך צחקתי עכשיו מזה
פוסי קט דולז סבבה, הנה תמונה שלי

../images/Emo180.gifעונה../images/Emo180.gif

שם: ניקול כינוי בחיים: ניקולט גיל:21 מזל:אריה מגורים:המרכז אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת:אויש שמתי לב שכול הסטרייטים עונים פה "מה זה השאלה הזאת" חיחיחיח בטח מיתביישים מהזהות האמיתית הכי קל להגיד "סטריייט" חחחחחח קוברת
תחביבים:מופיעה ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל:מאז שהיא התחילה את דרכה אי שם ליפניי 3 שנים דרך מי -חברים -הופעות-וכו':חברים שיר של גואל שמגנט אותי:This Is My Chimnny שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי:Ill Make U Up שיר השבוע שלי:check_in_tampa הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:דנה -"סוכריה על המקל" הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם:עברי לידר מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה:שתמשיך לקבור לכולם את הצורה ולשים פס על כולם ולהצליח תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום: אין תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת:תמונות מהדיסקים של הלהיטים מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל:כמעט כול הופעה יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד:שופינג את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..:קליפים בT.V ברכה חמה לג'ואלה המעלפת: * המון המון המון
תמשיכי לעשות את משאת אוהבת

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאז יש מצב שטעיתי ../images/Emo13.gif

כי יש שיר ששר גבר דווקא, יעני פרודיה על קוקסינליות... אבל וואטאבר

גרוזיה

New member
השיר ממש אבל ממש לא של דנה!!

זה שיר של איזה אוחצה שהשם שלה ממש לא עולה לי כרגע שם של השיר הוא - בלדה לקוקסינל- ושיא החוצפה שאת קוקסנלית ולא יודעת לזהות בשיא הקלילות שהקול המחריד הזה לא תואם לדנה בתקופה ההיא כי דנה הייתה נשמעת פעם מצויין!!! היום הסיגריות גמרו אותה חחחחחח אבל דיווה נשארת דיווה!! ועם המידע הזה "קוקסנלית ניקול:" ממש אבל ממש לאאאאאאאא להתווכחחחחחח!! סההה טווווו!!

גרוזיה

New member
בקשר לשאלון עונה במתוואקוואקקקק

שם:מישל כינוי בחיים:גרוזיה גרוזיתה גיל:22 מזל:מהמםםםם מגורים:ת"א אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת:טראנסקסואלית בתחילת דרכי :] תחביבים:גברים גברים וכמה שיותר למרות שאני כרגע תפוסה חח ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל:כל החיים שלי חברת ילדות אמיתית גאה בה ! דרך מי -חברים -הופעות-וכו':דרכי שיר של גואל שמגנט אותי:כל השירים במיוחד התגעגעתי!! שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי:ANNA JOULLA שיר השבוע שלי:CHECK IN TAMPA הורססססססססססס הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:קורין אלעל "זן נדיר" היא הייתה אמורה לחדש במיוחד למצעד ובסוף זה לא ייצא לפועל :[ הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם:סרנגה אךךךך כמה הם מתאימיםםםם!!!!!!!!!! מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה:שתרסק ותקרע את הארץ ובעולם בשירים הכי הורסים שלהההה בעולםם!! תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום:המון המון מעדיפה שלאאא!! תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת:מהסינגל של FEEL IT היא יצאה שם אמאאאאאאא מלכה!! מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל:כמעט רוב ההופעות וכל זמן ופנאי שייצא לי יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד:יש הרבה ימים כאלה היא אדם שאני הכי נהנת להיות איתה בכל מצב ובכל זמן!! את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..:ללא יוצא מן הכלל כמו שהיעד והחלום ומטרה MTV ברכה חמה לג'ואלה המעלפת:ליאל/ג'ואל מה שלא יגידו ומה שלא יאמרו את פשוט האחת ואין דומה לך!!!

גרוזיה תנומי על משכבך השיר של דנה והמילים

של דנה כמה שאני שונאת אוחצ"ות כמוך ש"מבינים " סוכריה על המקל השיר של דנה משנת 1997 כמו צ"ינקומילה. שכולכם הייתם בבטן של אמא אז חלאס לקשקש משהו שאתם לא יועדים שפעת

למה להרוס את שירשור השאלון../images/Emo7.gif

השיר סוכריה על מקל לא לא של דנה אינטרנשיונל הוא של קוקיצה ואוניל קוקס אומרת שהוא שלה -למי להאמין

של קוקיצה עלאק חחחחח

שפעת מהשוקס השיר של דנה מהלחן שנת 1997 תורידי שיר של דנה ואימיול ותקשיבי לקול וזה לא נושא לויכוח בעעעעעעע כול המושפעים שפעת חושבים שיודעים הכול על הקהילה מממש בחילה

סוכריה על מקל

סוכריה על מקל הוא שיר של ריבה שגר בירושליים שכתב גם שיר לקיילונג ועוד הרבה שירים כאלו זה לא שיר של דנה ולא כלום ואת מי מעניין סוכריות על מקל שהולך לצאת בקרוב האלבום החדש של ג'ואל

למעלה