שאלון חובה בפורום

עונה--------- ../images/Emo112.gif

שם:----------שלהבת כינוי בחיים:----------שילה גיל:------21 מזל:------------טלה מגורים:---------------תל אביב אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת:------------קוקסינלית
גאה
תחביבים:------ריקוד---עיצוב אופנה-בישול ואפיה ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל:------ליפעמים עלתה לראש בטרוף----שורה תחתונה כל הזמן דרך מי -חברים -הופעות-וכו':--------העולם הקוקסינלי---הופעות---ומהחיים שיר של גואל שמגנט אותי:----ANA JULLA ההורס ברמות שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי:-----------"פאטמורגנה"של דנה אינטרנשיונל--חידוש סוף הדרך שיר השבוע שלי:----------BOMBASTOS הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:----------ליסה מנלי cabaret--וגואל יכלה להביא את השיר למקום גבוה הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם:-------דנה אינטרנשיונל-----או "סבינימל והצל" מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה:---------שתישאר כמו שהיא ובהצלחה בהכל תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום:--------אין לי במחשב תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת:-------מוצגת לפניכם מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל:-------לפחות 10 יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד:-------שופינג בטרוף מבזבזות 10,000 דולר -מסעדה בית קפה את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..:----ערוץ 24 הגיע הזמן לקליפ ברכה חמה לג'ואלה המעלפת:-----מטורפת עליך "עלי הצליחי והגשמת חלומות"

Omriza

New member
אני =]

שם: עומרי גיל: 18 מזל: טלה :) מגורים: נהריה אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת: סטרייט תחביבים: מוזיקה, בתי קפה מסיבות וכ'ו ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל: ממממ.. בערך מאז שהיא התחילה להופיע במסיבות... דרך מי -חברים -הופעות-וכו': אור אהרון הכניסה אותי לזה :) שיר של גואל שמגנט אותי: NEVER EVER ופיל איט כמובן שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי: voze voze club mix ופיל איט מעיפים אותי באוויר שיר השבוע שלי: estelle & kanye west - american boy הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של: יוריתמיקס - sweet deams יכול להיות מדהים בשבילה הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם: לא עולה לי כרגע... להיות נדוש ולהגיד דנה? מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה: הרבה עשייה והצלחה וכמובן אהבה ענקית תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום: מממ אני יעלה עוד מעט :) תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת: איתי :p מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל: ממממ... לא זוכר... יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד: מדברים מדברים מדברים על הכל את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..: צפון :( לצערי היא כמעט לא מופיעה כבר בצפון בליינים שמתאימים לגיל שלי ברכה חמה לג'ואלה המעלפת: שוב, הרבה הצלחה עשייה ואהבה. והכי חשוב בריאות :)

sabag12

New member
../images/Emo54.gifהיי ../images/Emo9.gif

שם:
רן גיל:
21 מזל:
שור מגורים:
קרית עקרון אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת:
הומו ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל:
DOOM דרך מי -חברים -הופעות-וכו':
הופעות שיר של גואל שמגנט אותי:
התגעגעתי שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי:
WHY שיר השבוע שלי:
JASON הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:
סוכריה על מקל - דנה אינטרנשיונל הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם:
נינט מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה:
להופיע קרוב אליי
יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד:
סקס והרבה
את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..:
הופעה בקיסריה ותמונה שלי

עכשיו אני =======(((())))))../images/Emo202.gif../images/Emo168.gif

שם:לירן כינוי בחיים:לילי גיל:20 מזל:בתולה מגורים:מעלה אדומים (קרוב לג'רוסלם פוסט) אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת:סרייטית תחביבים:לבשל ולאכול המון חחח ((אני רזה אל תדאגו!! ולרקוד ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל:מפסטיבל צמח היא פשוט הרגה אותי שם הייתה הופעה מושלמת אי שם עם האלבום הראשון דרך מי -חברים -הופעות-וכו':לבד ראיתי את ההזמנה והיא עניינה אותי מה היא שרה וכו' והתאהבתי ישר שיר של גואל שמגנט אותי:VOZE VOZE שיר אלוף פשוט גאונות!! שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי:VOZE ופאציסטה אמאאאאאאאא שיר השבוע שלי:CHECK IN TAMPA הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:אני חולה על השירים המקורים שלה למרות שאת FEEL IT היא העיפה לשמיים!!! הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם:אם אף אחד ואם כבר עם מדונה אך חלוםם מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה:שיהיה לה אלבום ענק ושתופיע בחו"ל בלי הפסקה תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום:יש לי מלא בסטילס תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת:כל תמונה זו במיוחדדד!! מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל:למעלה מ20 אני חושבת לפחות יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד:אמא מלא מלא מלא קניות ושהיא תגיד לי מה לקנות מלאאאא את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..:24 זה נחמד אבל ללא ספק MTV ברכה חמה לג'ואלה המעלפת:אין עלייך בכל העולם אני אוהבת אותך המוניםםםם!!!

ציונע

New member
ייאאלה עכשוי תורי =]../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

שם:ציון:] כינוי בחיים:ציונעע גיל: 15 מזל:סרטן מגורים:ירושלים אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת:דו
תחביבים: ריקוד ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל: שנתייםם?!=] דרך מי -חברים -הופעות-וכו':הופעות שיר של גואל שמגנט אותי: פיל איט שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי:צ'ק אין גרסאת טיז מהסט של דודי. שיר השבוע שלי:ג'ייסון הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:נבר אבר בלחן אחר! (שקט כמו אי מיס יו) הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם: רוני סופר סטאר חעחעח מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה:המון הצלחה עם הדיסק החדש וכמובן הרבה הופעות! תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום: תמונה? יש לי בוק חחחחחחח אבל אני מעלה את זאתי:] תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת: מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל: המון לא זוכר כמה! יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד: אמממ כשזה יקרה נחשוב על משו חח את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..:ירושלייים! ברכה חמה לג'ואלה המעלפת: ג'ואלי את הכי הורסת בעולם! אני חולה עליך ועל המוזיקה שלך.. את נותנת לי את את כל הכוח בעולם להיות הכי גאה:] בייבאווווץ'

TAL BAR ZOHAR

New member
אני מצטרף בשמחה :]../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

שם: טל בר זוהר כינוי בחיים: דודי קורא לי טלילה וג'ואל קוראת לי טאלילאיי גיל:30 מזל:טלה מגורים: תל אביב אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת: GAY גאה ! תחביבים:מוזיקה מוזיקה ועוד ממנה כמה שיותר! ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל: האמנתי מתחילת הקריירה תמיד תמיד תמיד זו היא ודודי שילוב של שמחת חיים שאי אפשר לעצור! דרך מי -חברים -הופעות-וכו': דרך המון דברים :] שיר של גואל שמגנט אותי:קשה מאוד!! אני מחובר לסגנון ולחומרים שלה בצורה שאי אפשר לתאר שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי: JASON שיר השבוע שלי:ללא ספק קטע שלא יעזוב אותי המון זמן CHECK IN TAMPA הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:הפתעה!! הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם: קורין אלעל "זן נדיר" כלכך משקף את מה שהיא!! מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה:את כל הטוב שבעולם שתהיה שנה מוצלחת אישית ובקריירה! תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום:ZZZZzzz תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת:הכל~!! מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל:ZZZZzz יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד:עושים בלי הפסקה האדם שאני אישית מעריך ונהנה להיות במחיצתה רוב הזמן בחיי! את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..: UP UP והרבה ממנו רק למעלה ובדרך והאמונה שלה!! ברכה חמה לג'ואלה המעלפת:את כל הטוב בעולם קיבלת תלמדי רק להנות ממנו!!

chong1

New member
שאלון חובה להיכנסססססססססססססססססססססס.סטו!|4

שם: יאחתי כינוי בחיים: פונצ'יקה גיל: חבל נושא כאוב מזל: באמת התברכתי בהמון מזל מגורים: פעם פה פעם שם אני : סטראייט/ת: תחביבים: או וואה יש המון ממתי התחלתי לאהוב את דודי: מאז שגילינו שאנחנו משפחה
דרך מי טינה טין שגילתה את האמת שיר של דודי וגואל שמגנט אותי: הדבר שבאמת הוזיל דימעה מעיניי זהו הסינגל הראשון FEEL IT , גם השני WAY והשלישי והרביעי והתגעגעתי והרשימה עוד ארוכה, האמת שלאחר פחות משנה קשה היה לעקוב אחרי הקצב המטורף של דודי הלהיטים שיצאו לדודי מקצות האצבעות יצאו ובגדול , כל שיר סוחף אותך למשהו אחר ולוקח אותך לטיול שונה וסיפור שונה שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי: פאציסטה שיר השבוע שלי: REAINTAZIA הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של:לא משנה לי אני תמיד יודעת שהתוצר הסופי יהיה מושלם!סטו! וצאו לי מהמטבח! הייתי רוצה אתגו'אל מבצעת דואט עם:מדונה מה הייתי מאחלת לדודי וג'ואל בשנה הקרובה: מאחלת להם שנת יצירה מדהימה , עבודה ללא הפסקה, חלומות ומטרות ללא גבולות הנאות וחיים טובים, בה' ניפגש בסיבוב הופעות בעולם תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום:יש המון מי שיחפש ימצא תמונה של דודי גואל שהכי אני אוהב/ת: או וואה פה יש בלאגן .... מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל: לפחות300 כל הופעה בכל הארץ יום אחד בחייך עם דודי ו ג'ואל מה הייתם עושים ביחד:הולכות לשבת באוליב ולדסקס על הא ועל דה ברכה חמה ל דודי וג'ואל : אילו היה באפשרותי לתת לכם דבר אחד בלבד, הייתי נותנת לכם את היכולת לראות את עצמכם כפי שאחרים רואים אותכם ואז הייתם נוכחים לדעת עד כמה הנכם אנשים מיוחדים במינכם. חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מואההההההההההההההההההההההה

תורי הגיעעעע XD

שם: בודי כינוי בחיים: איך שסלימה קוראת לי בודיליה חח גיל: 16 מזל: סרטן מגורים: גהנו...סורי רמלה !! אני הומו קוקסינלית לסבית סטראייט/ת: הומו גאההההה תחביבים: עריכת סרטים . פוטושופ . לצייר וברקע ג'ואלי כמובןן ממתי התחלתי לאהוב את ג'ואל: מאז שהכרתי אותה .. אי אפשר לא להתאהב ביצור כל כך קשה לתאר אותווו מרוב שהוא מושלםם 5555555555555555555555555555555555555555 .. דרך מי -חברים -הופעות- : דרך קוביתהההה קוקס חח יעקוב חולעליךך ... שיר של גואל שמגנט אותי: ana joulaa שיר של ג'ואל שמקפיץ אותי: check in check out BOMBASTOS 08- שיר השבוע שלי: jason הייתי רוצה את ג'ואל מחדשת את השיר של: של אפחת :p הייתי רוצה את גואל מבצעת דואט עם: עם מאיה (אופיר ניסים) מה הייתי מאחלת לג'ואל בשנה הקרבה: שתהיה לה שנה מתקתקהה מלאת הצלחה רבה, חום ואהבה תמונה שלי עם ג'ואל למי שיש מוזמן להעלות לפורום: תמונה של גואל שהכי אני אוהב/ת: שהיא ערומה שוכבת על זהבב (זהב על זהב) :p מספר פעמים שלי בהופעות של ג'ואל: לא הרבה עם מרבה הצער ... (מסיבות אישיות) יום אחד בחייה עם ג'ואל מה היינו עושים ביחד: חח מה לא היינו עושים !!!!!!!!! את ג'ואל היתי רוצה לראות יותר ב..: באורויזיון מקבלת מקום 1 בחו"ל ובמסיבות גייז בעולם ברכה חמה לג'ואלה המעלפת: את האחת והיחידה מלכההה שכמוךך ישראלל בחיים לא חלמה לגלותת ... אי אפשר לא להתאהב בךך תמשיכי כך ... המון המוןן הצלחה גם בקריירה וגם בחיים האישיים ... אוהבב המוןןןןן מוואהה גם אותך טליליההה מהממתת !! http://www.shox.co.il/userpage/index_up.php?EncrID=eb1aee01092d20b60c3981c9d2ae1b72

למעלה