שאלון חמדמד לשעת שעמום

שלי..

שעת תחילת השאלון:השעון לא מכוון
אבל 12:13 1. שם:הדר 2. גיל:13.5 3. תאריך לידה:13.6.92 4. כינוי:היידר, הדרי, דרדר, דרוש וכאלה... 5. תכונה טובה:צנועה. 6. תכונה רעה:אימפולסיבית
7. חולשה:לבאסיסטים 8. אובססיות:מוזיקה, ג'וני דפ, מסטיקים. 9. פאדיחה:חברה העבירה לי זרם ואז התחלתי להשתגע*מובכת* 10. כאב:בשיניים...קלקלתי לעצמי תטבעות... 11. משאלה:לא דעת 12. זיכרון רע:האקס
13. זיכרון טוב:היום שבו הכרתי את MCR ודה יוזד.באמת! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:לא זוכרת. 15. געגוע:לאמא..לא ראיתי אותה כבר שבוע.:( 16. פחד:רכבות הרים ומתמטיקה. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את שרית חדד ואת המורה הקודמת למתמטיקה 18. קמיע [אם יש]:המפ..לא מצליחה לחשוב על משו. 19. החג האהוב עליך:כל חג שיש בו חופש.אבל במיוחד פסח... 20. אוכל מועדף:ממולאים של ספתא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:חצילים וקישואים וחריף. 22. שתיה מועדפת:מים או ספרייט. 23. קינוח מועדף:המפ..כל מה שיכול להיות קינוח. 24. ממתק מועדף:טורטית וכיפכף. 25. עוגה מועדפת:בראוניס של אמא. 26. צבע מועדף:שחור אדום וסגול. 27. חיה מועדפת:סוסים 28. חיית מחמד [אם יש]:שני כלבים וחתול. 29. ספורט מועדף:סקי וכדורעף. 30. מספר מזל:אנלי. 31. ספר:הרבה מידי.לא יהיה מקום...
32. סרט דיסני מועדף:שלגיה ואצבעונית. 33. סרט:שודדי הקאריבים, שוקולד, ים של אש, שאיפות. 34. שחקנ\ית:ג'וני דפ וויגו מורטנסן. 35. זמר\ ת:ג'רארד ווי וברט ואביב גפן. 36. סדרה מעודפת:לא יודעת. 37. מקצוע אהוב:אנגלית. 38. מקצוע שנוא:מתמט' ותנ"ך וג"ג והיסטוריה. 39. מקום בעולם:ניו זילנד. 40. המעשה הכי נועז שעשית:אין מעשים נועזים בחיי המשעממים. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא זוכרת.היו הרבה. 42. פריט לבוש מועדף:מכנס שחור מפלסטר. 43. ההמצאה של כל הזמנים:כל מה שקשור למוזיקה זה המצאה גאונית. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:המפ..נראה לי סתיו ואביב כי זה באמצע. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא ממש.אבל אני מאמינה בסימנים. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?ככה. 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל. 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?---- 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס.אבל גם מכנס.כי הוא לא סתם. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?מזל תאומים-בזבזנית. 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הר החרמון חוף אלמוג באילת. 56. קרמבו- וניל או שוקו?לא דעת.קרמבו טוב בכל מצב. 57. תות או בננה?תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה.בצבע שחור.
59. שיר שגורם לך לצחוק:איזה שיר של הים.אנלא רוצה להגיד למה בשביל לא להעליב. 60. שיר שגורם לך לבכות:לא זוכרת.בטוח יש אחד כזה. 61. השיר של כל הזמנים:יש הרבה... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:לא אוהבת. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:TO THE END אבל יש עוד זמן להחליט. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:הלנה.שיר של הלוויה. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:לא הייתי מכירה את MCR ואז גם לא הייתי מכירה את דה יוזד.אז כל השירים שלהם. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?לא יודעת לא מתארת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:טל, מישל, שיר וסהר. 68. הגלידה הכי טעימה?פסיפלורה, מנגו ווניל נוגט. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נדיבה וחמודה! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?טחח מי זוכר? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לפורומים בתפוז.ולאתרים על להקות שאני אוהבת. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?בפורום הזה, בפורום MCR ובפורום ג'וני דפ. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?הכינוי בתחילת ההודעה שם למעלה והסיפור הוא שאני מאמינה בפיות ואוהבת שחור ואפל אז ככה יצא. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?אולי. 75. באיזה פורומים אתה?^^ 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יקרה מצב כזה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים ושיער.אני אוהבת בנים עם שיער ארוך. 78. יש לך חבר\ה?נופ. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?5...4 לא מאותה אמא. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה?לא יודעת. למה?יכול הליות שלא הייתי מכירה אותם.הם ממש גדולים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מגבירה תמוזיקה. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מחלישה תמוזיקה ולוחצת על רפיט שזה ישאר כל הלילה. 83. מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה, סקי, רכיבה על סוסים, לשיר, לרקוד, לצייר ועוד. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את האחיינים שלי, MP שלי והרבה סוללות, כמה חברות. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?mp ודיסקים לאוטו וספר. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?סוס פרא או ציפור. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?לא יודעת. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?יש הרבה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]הכל.אחרי חודשיים עם חמגשית....הכל! 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?איזה משו טוב. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מזכרת מהבית של סאב שלי שלקחתי אחרי שהוא נפטר
וגם MP שלי. 92. מי החברים שלך בפרום?לא יודעת.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לוזוכרת. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אני תמיד עוזרת לזרים. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לא זוכרת. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?----- 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?להפגש סופסוף עם מישל בכל מקום. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הרבה מידי לכתוב. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?בארה"ב. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא. שעת סיום השאלון:13:08. והשעון עדיין לא מכוון.

אני ספק אם מישו יקרא אבל בקטנה ><

שעת תחילת השאלון: 1. שם: דניאל 2. גיל: 15.5 3. תאריך לידה: 22.6.90 4. כינוי: ריבלין 5. תכונה טובה: אנערף 6. תכונה רעה: לאדעת >< 7. חולשה: חח מלא 8. אובססיות: לאדעתת.. 9. פאדיחה: הרבה חח 10. כאב: המון דברים\= 11. משאלה: אני אשמור את זה לעצמי:) 12. זיכרון רע: \= 13. זיכרון טוב: :) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחח יש הרבה 15. געגוע: ): 16. פחד: לקום באמצע הלילה ולהקיא..חח 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לאדעת.. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: שניצל תירס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה 23. קינוח מועדף: חח לאמשנה מה כלעוד יש בזה שוקולד ^_^ 24. ממתק מועדף: תפוצ'יפס ושוקולד עם אגוזים 25. עוגה מועדפת: שוקולד? חח 26. צבע מועדף: תכלת, שחור וורוד [רק עם שחור.] 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: אנערף.. 30. מספר מזל: אין 31. ספר: בלע 32. סרט דיסני מועדף: חחח הממ.. דאמ יש הרבה! סינדרלה ): 33. סרט: 13 34. שחקנ\ית: לאדעת 35. זמר\ ת: כרסטינה אגילרה.. היא ממש טובה! P: 36. סדרה מעודפת: לאדעת אני כבר לא רואה טלויזיה 37. מקצוע אהוב: תקשורת [XD] ואנגלית נראלי 38. מקצוע שנוא: היסטוריה וכל האלה.. 39. מקום בעולם: החדר שלי. 40. המעשה הכי נועז שעשית: חחח הרבה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: חולצת טי 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב-קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לאדעת 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא ממש 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לאדעת.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת קרמבו >< 57. תות או בננה? שניהם ^_^ 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: מיי האמפ של בלאק אייז אמו חחח הוא פשוט מעלה ת'מצב רוח! 60. שיר שגורם לך לבכות: און מיי און ואייריש 61. השיר של כל הזמנים: לאדעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כמעט כל שיר\= חח 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: וואי..חח 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: o_0 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: הממ.. אין לי שמץ.. הרבה אני מניחה. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מושי מושלמת ^_^ חחח סתםP: הממ.. לאדעת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: הם יודעים:) 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, ושאפשר לסמוך עלייה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? וואיי.. פייי.. מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? מייספייס וישרא 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כאן 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הממ.. השם שלי וקיצור של השם משפחה שלי..חח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש הדלקות.. אהבה באה עם הזמן 75. באיזה פורומים אתה? זה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה גורם לי להרגיש לא בנוח 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ופנים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אנערף.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת לשתוף פנים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכינה מערכת ובגדים 83. מה התחביבים שלך? שונאת שאלות כאלו >< 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? \= 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלא, בגדים ומצלמה חח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לאדעת 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים? חחח 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שוקולד ^_^ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? נראלי שכל החדר שלי 92. מי החברים שלך בפורום? אני לא מכירה כ"כ הרבה.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מחוייבות אישית.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא ביקשו ממני\= 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום:) 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לאדעת |: 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ): 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לאותו יום ש.. עזבו\= חח 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא שעת סיום השאלון:

למעלה