שאלון חמוד

כוכבה 27

New member
שאלון חמוד

שם: תאריך לידה: גיל: מקצוע: שיר אהוב של יוסי: שיר אהוב (של זמר): שיר אהוב (של זמרת): זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי): זמרת שאתם אוהבים:

כוכבה 27

New member
שלי

שם:כוכבה. תאריך לידה: 27.9.82 גיל:24 מקצוע:עובדת בהנהלת חשבונות שיר אהוב של יוסי:"ציפור אבודה בידייך" שיר אוהוב (של זמר): רמי קליישטיין יש לי שני שירים: 1) "זמן. 2) הרבה פנים. שיר אהוב (של זמרת): וויטני יוסטון,חחחחח יש לי גם שני שירים: 1) "WILL ALWAYS LOV U". 2) "WHEN U BELIEVE". זמר שאתם אוהבים:רמי קליישטיין. זמרת שאתם אוהבים: וויטני יוסטון.

orianush

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: אוריאן תאריך לידה: 21.10.90 גיל: שבוע הבא 16 מקצוע:תלמידת תיכון חח שיר אהוב של יוסי: "יום אחד איתך" שיר אהוב (של זמר): "סימנים" שיר אהוב (של זמרת): זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי): הראל מויאל, שלומי שבת זמרת שאתם אוהבים: שרית חדד

moranush86

New member
שלי

שם: מורן גולן תאריך לידה: 22.3.86 גיל: 20 וחצי מקצוע: לשבת כל היום בבית זה מקצוע? שיר אהוב של יוסי: "בוכה בלילות" שיר אהוב (של זמר): "I'm never gonna dance agian" של ג'ורג' מייקל שיר אהוב (של זמרת): "strainger in my house" של טמיה זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי): ניקי גולדשטיין. למרות שהוא לא זמר זמר... יאללה תוציא כבר דיסק יא נעל!! לא משנה, יש לו כמה שירים ואני אוהבת לשמוע אותו שר זמרת שאתם אוהבים: קרן פלס

lir2004

New member
מורן...

תראי, "זמר" את יכולה להגדיר איך שבא לך... אני מגדיר את ניקי כ"זמר", כי הוא יודע לשיר, והוא שר טוב, ושר מצוין, ושר מדהים, ואני מאוד מאוד מאוד אוהב איך שהוא שר... אבל הוא יותר קומיקאי, כי זה בעצם התחום שהוא מתעסק בו לרוב... תשאלי אנשים ברחוב "מי זה ניקי גולדשטיין?", יגידו לך שהוא קומיקאי, שהוא חקיין, שהוא ב"דידי לוקאלי" וכל הדברים שקשורים לעולם הבידור תר"מ (תרתי משמע), אבל מבחינת הרמה, אין ספק שניקי זמר... אבל אני מכיר רק שני שירים שלו... למי שיש כוח לשלוח לי עוד שירים שלו, חוץ מ"תגלה ללולה" ו"בולריה"... מוזמן לשלוח לי במסן!

moranush86

New member
אז זהו שהוא כן זמר

יש לו 4 שירים שיצאו כסינגל רישמי והוא כל שבוע שר בסטייג' ובכל הזדמנות הוא שר אז מבחינתי הוא כן זמר. גם אתה מגדיר את עצמך זמר אבל האם יש לך דיסק? לא. ובכל זאת אתה מגדיר את עצמך זמר. למה? כי אתה שר ומפתח את זה וניקי אותו דבר אז הוא זמר

lir2004

New member
נו...

מה אמרתי?!?! - ניקי כן זמר!!!, מבחינת הרמה, הוא זמר, אין מה לעשות... זה כאילו שיגידו "אייל גולן תיימני" ואחר-כך יגידו "אז זהו, שהוא כן תיימני", אני הרי אמרתי שניקי זמר... אז מה זה "אז זהו, הוא כן זמר!", סבבה... הוא זמר, אני לא בא להתווכח... ואין פה בכלל "קייס" לויכוח... כי שנינו מסכימים על זה...

ליבית1

New member
חייבת להתערב, לא יכולתי להתאפק!!!!

ניקי קודם כל זמר, לפני החקיין, והקומיקאי, והשחקן והשדרן והשד יודע מה עוד. קודם כל ולפני הכול זמר וזמר מוכשר מאוד אם יורשה לי להוסיף....

lir2004

New member
ניקי אכן זמר...

אבל הוכחה שאם תשאלו אנשים ברחוב "מי זה ניקי גולדשטיין?", לא יזכירו את זה שהוא זמר... בקושי רבע מהמדינה שמעה אותו שר... אבל כמו שאמרתי - ניקי זמר לכל דבר!, הוא בהחלט זמר מוכשר מאוד, ושר... באיכויות שבאמת מצדיקות את המילה "וואו!", אבל אין מה לעשות... גם אבי גרייניק, שלדעתי הוא מוזיקאי מצוין ומוכשר ברמות... אי אפשר להוריד ממנו את תווית ה"קומיקאי" שלו, כי הוא התפרסם בתוך קומיקאי, והוא יישאר כזה תמיד... גם אם הוא יעשה פה ושם גיחות קצרות לשירה, ותאמינו לי, שניקי ואבי, שניהם זמרים מצויינים, וזמרים שאם הם היו מתפרסמים בתוך זמרים, היו רואים אותם בתור זמרים... הבעיה בארץ, היא שלא מקבלים את זה שיש אנשים שמוכשרים ביותר מתחום אחד... כמו ניקי, שהוא חקיין... לדעתי בין הטובים ביותר בארץ, אבל הוא יודע לשיר, ולא יעזור בית דין! - ניקי גולדשטיין זמר וקומיקאי! מה שמוכיח, שהוא, מה שאני קורא לזה "מאסטר", בן אדם שמוכשר ביותר מתחום אחד, וניקי מוכשר בהמון תחומים! אבל את זה אני לא צריך לספר לכם... שיהיה המשך שבוע מקסים לכולם! אגב, מורן, אני אשמח אם תשלחי לי את השירים של ניקי במסן...

lir2004

New member
שלי

שם: לירן. תאריך לידה: 3.5.1989 גיל: 17.5 מקצוע: תלמיד, זמר, כותב, סטנד-אפיסט. שיר אהוב של יוסי: "ציפור אבודה", "אל האור", "בוכה בלילות", "פינה בלב" ו"ארץ אין ברירה" במיוחד! שיר אהוב (של זמר): "עופרה" - מוטי פליישר, "אל האור" - אבי גרייניק, "מה שעובר עלי" - חמי רודנר, "לב הים" - מייקל הרפז (היי פייב), "נשימה אחת" - אייל שחר, "מלאך שומר שלי" - אייל שחר, "תגידי לי את" - שי גבסו, "לאור הנרות" - מייקל הרפז (היי פייב), "שובר ת'ראש" - פבלו רוזנברג, "עד סוף האהבה" - פבלו רוזנברג, "בואי כבר הביתה" - פבלו רוזנברג ו"פסק זמן" של אריק איינשטיין, ועוד מיליון ואחד שירים... אבל את אלה במיוחד! שיר אהוב (של זמרת): "זאת שבמקומי" - קרן פלס! זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי): פבלו רוזנברג, אבי גרייניק, חמי רודנר, אריק איינשטיין, שלום חנוך ושלמה ארצי במיוחד! (אבל את יוסי, אני הכי אוהב!, הוא ה-מלך!). זמרת שאתם אוהבים: קרן פלס!

adiii1

New member
שלי. ../images/Emo9.gif

שם: עדי. תאריך לידה: 3.11.90 גיל: 16 בקרוב. מקצוע: חח תלמידת תיכון. שיר אהוב של יוסי: יש הרבה אבל הכי-"יום אחד איתך". שיר אהוב (של זמר): "סימנים". שיר אהוב (של זמרת): זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי): הראל מויאל ועברי לידר. זמרת שאתם אוהבים: קרן פלס המלכה.

עונה

שם:עדי תאריך לידה:19.6.91 גיל:15 מקצוע:תלמידה שיר אהוב של יוסי:קשה לבחור אבל-"ציפור אבודה ביידיך" ו-"יום אחד איתך" שיר אהוב (של זמר):של זמרים-incomplet-backstreet boys, וגם של סינגריה-צועקים על אהבה!! שיר אהוב (של זמרת):את מוכרת לי מפעם-דינדין זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי):אמ...רפאל מירילא,סינגריה,-backstreet boys זמרת שאתם אוהבים:קרן פלס(
)

1מאיוש

New member
עונה ../images/Emo66.gif

שם: מאיה
תאריך לידה: 10.1.91
{3 חודשים}
מקצוע: לא יודעת..ניתן בכללי..את המגמה שלי-מחשבים
שיר אהוב של יוסי: ממ..קשה.. נראה לי ש"בוכה בלילות"
שיר אהוב (של זמר): "ילדונת\מלדיטה לונה" - פבלו רוזנברג
שיר אהוב (של זמרת): "Unfaithful".. של Rihanna..
זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי): מותר להקה?! לא מהארץ.. להקה מאוד מצליחה מצרפת..השיר-"Mon Essentiel" הלהקה-Le Roi Soleil
זמרת שאתם אוהבים: - - -

חן 16H

New member
עונה:

שם: חן תאריך לידה: 11.9.90 גיל: 16 וחודש מקצוע: תלמידת תיכון שיר אהוב של יוסי: כל השירים שיר אהוב (של זמר): שלמה ארצי: "להציל אותך" שיר אהוב (של זמרת): יהודית רביץ ואהובה עוזרי "האיש ההוא" זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי): הראל מויאל

ניר86

New member
עונה....

שם: ניר בן ברוך תאריך לידה: 29.1.86 גיל:בינואר אני יהיה 21 מקצוע:עובד בחנות ומתחיל ללמוד צילום ב"ה ביום שלישי שיר אהוב של יוסי: "בוכה בלילות","אל האור" שיר אהוב (של זמר):"תגידי לי את"-גבסו שיר אהוב (של זמרת):חדש חדש מהתנור - -christina aguilera-hurt שיר סול ונשמה כמו שאני אוהב ! זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי):אין לנו כ"כ זמרים במדינה .. נתפשר על עברי לידר יוצר מוכשר אבל לא זמר ! זמרת שאתם אוהבים:מירי מסיקה,קרן פלס,מאיה בוסקילה,שירי מימון,אנסטסיה,עידית הלוי , מורן אהרוני בקיצור הרבה ...אבל הקול הכי טוב של מירי !

חזרתי מהקורס והיה מדהים!!!

אני ממש שמחה שהמפגש נדחה ותזכרו שהכל לטובה!!! עונה... שם: שני שמחה תאריך לידה: 28/10/90 שיר אהוב של יוסי: קשה לבחור.. שיר אהוב של זמר: "כמו אוהבים"- הראל מויאל ו" צמא לאהבה"- פני חדד ונתי לוי. שיר אהוב של זמרת: "מיליון כוכבים"- עמית פרקש.

sarit lang

New member
כן גם אני שמחה שזה נדחה...

יום שלישי אישפזו אותי עד היום בבוקר, כי היו לי סחרחורת והתעלפתי... אז זה יצא לי דווקא טוב!!!

lir2004

New member
ניר, אחי...

הרשה לי לחלוק על דעתך... אני חושב שיש לנו זמרים מעולים בארץ... אומנם לא הרבה מתקרבים לאיכויות הקוליות של יוסי, זה נכון, אבל יש זמרים מצוינים, ואני מדבר בתור אחד ששומע המון מוזיקה ישראלית...

שלי..

שם: אודליה סליב תאריך לידה: 14.01.1988 גיל:בינואר אני אהיה בת 19 מקצוע: בת שירות בגן לילדים לקויי שמיעה שיר אהוב של יוסי: הכל אבל במיוחד "בוכה בלילות" שיר אהוב (של זמר):sin miedo a nasa של הזמר המדהיםalex ubago שיר אהוב (של זמרת): Amores Extranos של laura pausini זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי): alex ubago.. זמרת שאתם אוהבים: כל מיני זמרות אבל במיוחד את laura pausini

למעלה