שאלון חמוד

עונה../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

שם: הילה תאריך לידה : 24.11.90 גיל: עוד...חודש וחצי מינוס פלוס 16 :) מקצוע: ----- שיר אהוב של יוסי : אני אקטוף לך את הירח (אני פשוט מאוהבת בשירר...ובאיך שיוסי שר אותו :) ) שיר אהוב אחר : אמממ...אש של מושה פרץ? (זה בא אציל בתקופות חח) שיר אהוב נוסף: אממ לא עולה לי כרגע זמר אהוב : שלומי שבת (אין כמוהו בעולם!!) אייל גולן ויש עוד... זמרת אהובה: אמממ הרבה? חח שרית חדד.שירי מימון....

sarit lang

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שם: שרית לאנג תאריך לידה: 4.10.88 גיל:18 מקצוע:ספרות שיר אהוב של יוסי: בוכה בלילות שיר אהוב (של זמר): hero- enrique iglesias שיר אהוב (של זמרת):unfaithful-rihanna זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי):enrique iglesias זמרת שאתם אוהבים:מריה קארי

bu1li

New member
אני

שם:בר תאריך לידה:2.1.92 גיל:כמעט 15 =] שיר אהוב של יוסי: בוכה בלילות+יום אחד איתך שיר אהוב של זמר: כל הציפורים שיר אהוב של זמרת: ?!?אממ לא יודעת.. זמר אהוב חוץ מיוסי:הראל סקעת זמרת אהובה:קרן פלס

אני..

שם: שרית תאריך לידה: 27.12.88 גיל: +17 מקצוע: תלמידה :p שיר אהוב של יוסי: בוכה בלילות, דה ז'ה וו, אהבה בת 20 וארץ אין ברירה שיר אהוב (של זמר): משהו ממני שיר אהוב (של זמרת): אם אלה החיים זמר שאתם אוהבים (חוץ מיוסי): מויאל! זמרת שאתם אוהבים: אין העדפה מיוחדת.. תודה כוכבה!

למעלה