שאלון יום פעילות

שאלון יום פעילות../images/Emo20.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

DsO

New member
=]

שם: דניאל שכבה: שביעיסט סניף: מערב תפקיד: אכז טכני מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי שישי איך עבר יום הפעילות? עעוד מעט יהיה באיזה שעה הגעת לסניף? עכשיו הולך באיזה שעה עזבת את הסניף? אני מניח שב7-8 אני אעזוב כמה חניכים היו היום בסניף? ממוצע XD אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): נחיה ונראה... כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: בטוח 10 חחחחחחח אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: *נמלא אח"כ* מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא שידוע לי :p התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? בערך...(התחלתי לחשוב על רעיונות...) מדריכים>> לא מדריך. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): נצלם משהו להוסיף: נוני המלכה :)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gif חח סטלן,

ממלאים את זה אחרי שחוזרים מהסניף, כשיש באמת מה לרשום XDXD ואצלנו אין היום יומ"פ עקב שתי סיבות- 1. היום זה ערב יום הזכרון ובד"כ ימי שלישי זה פי"ל השבוע [הפנינג כזה עם תחנות לכל ילדי גדרה] וזה לא מסתדר עם הטקס.. 2. תחמו לנו את כללל המגרש חול בגדרות וקישוטים כי עושים אצלנו את המופעים של עצמאות [חח מירי מסיקה תתארגן להופעה בסניף שלנו XD צחוקים איתה...] חג עצמאות שמח לכולם..:)

חחח מצחיק שהיא תתארגן בסניף.

מתי יהיה היום פעילות אז? בשישי? מתי מעבירים את הפעולות על הזיכרון והעצמאות?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמממ קשה לי להסביר את זה,

אז אני פשוט מעלה את הפעולה..

mich

שם:דן שכבה:שביעיות סניף:ראשון מערב תפקיד:טכני מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שלישי איך עבר יום הפעילות?היה אחלה בסך הכל..למרות שהיה קצת משעמם בסניף.. באיזה שעה הגעת לסניף?4 וכמה דקות באיזה שעה עזבת את הסניף? אחרי הטקס בפארק.. משהו כמו 9-9 וחצי כמה חניכים היו היום בסניף?לא יודע אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):הבאתי לפלדמן קרמבולה שהיא שכחה במקרר XD, סוף סוף הארון שלילך הביאה נכנס לטכני. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: לא יודע.. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] נראה לי שכן.. לא יודע ממש לאן ומתי.. התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? כן.. קצת חלוקה.. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):--- משהו להוסיף:נזכור את החללים ויום עצמאות מהנה.

קרמבורלה זה עם הסוכר וכל זה?

שיואואואואואוא זה הכי טעים שיש. זה במקרר של הסניף? זה ימות אח"כ!

לא קרם ברולה XD ..קרמבולה.. זה פרי

ההוא בצורת כוכב.. ^^ תריצי חיפוש מי המפגר שיביא קרם בורלה לסניף? XD (מלבד לצורך התחנפות רצינית)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחחחח קרמבולהXD

זה לא הפרי עם הריח המוזר? אם כן.. הוא ממש לא ידידותי לבני אדם [אלא אם כן הם תתרניםחח:D]

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחחחחחחח

אל תלמד אותי מזה קרמבולה..
השבוע הביאו לנו הבייתה.. הריח שלו לא סימפטי במיוחד XDXD עצמאות שמח...

חח אף פעם לא ממש התייחסתי לריח שלו XD

לא שהיה לו איזה ריח חזק.. אבל גם לא ריחרחתי אותו P: ואם את יודעת מהו אז זה אחלה :D סוף סוף יש עוד אנשים שמכירים אותו XD

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחח אתה מדבר

עם מושבניקית [לשעבר=\] חחחח כל פרי/ירק שקיים היה מגיע אלינו ראשונים חחח,גם אם לא גדל בארץ XD

למעלה