שאלון יום פעילות

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמושב אמונים..

אהא, יש מקום יותר נידח מבני עי"ש חחחXD [אני גרה בבני עי"ש למי שלא יודע חחחח] אבל זו הייתה תקופה כיפית, עם חיות וטבע..:)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאהא... זה יישוב נידח ליד חח

10 דקות נסיעה מהסניף..
אני בשוק שבשניית וחצי שלי פה [כמעט] אף אחד פה לא ידוע שאני נספחת חחח

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifשנתייםם... נמאס לי חחXD

תוציאו מילונים כל פעם שאני כותבת הודעה, אני מרגישה מטומטמת חח

DsO

New member
אהמ....

קחו כביש 41 דרומה מגדרה ואז יש עוד כביש עם 4 ספרות והגעתם XD אגב... לטענת רויד... יש שם רק רוסים...

האאא.. חחחחחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אופססס.
לא מכירה את הפרי.
מוזר.

assafein

New member
שלום../images/Emo13.gif

שם: אסף שכבה: שביעיות סניף: נילי תפקיד: מדריך ה' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? אתמול(רביעי) איך עבר יום הפעילות? היה מצויין... באיזה שעה הגעת לסניף? 1 וחצי.. באיזה שעה עזבת את הסניף? בסביבות 7 כמה חניכים היו היום בסניף? היו יחסית הרבה לשבועות האחרונים.. לדעתי משהו כמו 25.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): חדר זכרון תותחי שהבנות הרימו!! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10.. אייקון שמתאר את יום הפעילות:
--->
הבוגר של יום הפעילות: ספיר גבאי, שהדגימה בצורה הכי נכונה תמעבר בין עצב לשמחה
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא שידוע לי... התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? נגענו בזה.. לא יותר מידי
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? אממ משהו בסביבות 10-12 כמה נרשמו לסניף? --- איזו פעולה העברתם? יום הזיכרון עם נגיעה מאוד קלה של יום העצמאות... מה היה בפעולה? כל מיני
איך היא עברה? עברה טוב מאוד!! צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הייתה פעולה סבבה.. לא היה משהו יוצא דופן... הבאתם מושמוש? לא.. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? יאפ
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): תדברו עם ספיר מלכי...... משהו להוסיף: חג שמח!!

מחכה לתמונות..../images/Emo9.gif

נשמע שהיום יום פעילות מוצלח. כל הכבוד!
איך החניכים הסתדרו עם הנגיעה בנושא שהוא לא כל כך שמח ופשוט?

assafein

New member
אל תחכי לי לתמונות../images/Emo3.gif

ואני חושב שהצלחנו להעביר את העניין.. אפילו הצלחנו להעביר דיון בפעם הראשונה בקבוצה הזאת

yaelula94

New member
../images/Emo13.gif

שם: יעל :] שכבה: חמישיות סניף: נילי תפקיד: מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? אתמול, רביעי איך עבר יום הפעילות? בסיידר.. באיזה שעה הגעת לסניף?שתיים וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף? עשרה לשש כמה חניכים היו היום בסניף? 30 בערך נראה לי.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): אירגנו את החדר זיכרון הכי טוב שראיתי מימי! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: הוניגמן, כי היא הייתה ממש חמודה.. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] וואלה לא התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו?לא בדיוק, משהו בסיגנון.. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ו' כמה חניכים הגיעו? 8 כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? יום הזיכרון מה היה בפעולה? האמת שבעיקר דיבורים איך היא עברה? בסדר צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את החלק של החדר זיכרון
הבאתם מושמוש? לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? איכשהו חח תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): מלכי. משהו להוסיף:

למעלה