שאלון יום פעילות

שאלון יום פעילות../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

מכינה אתכם למחר... (נו זה עוד 7 דקות כבר היום..) שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? כמה חניכים רשומים בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? התחלתם לעבוד על הפורימון? מה הנושא של הפורימון? שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאתם לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? איך היה? חושבים שתתקבלו? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

Rioter

New member
איזה כיף.

שם: שיר (AKA פלדמן)
שכבה: שישיסטית
סניף: ראשון מערב
תפקיד: רכזת סדנאות
מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום, ג'
איך עבר יום הפעילות? מעולה
באיזה שעה הגעת לסניף? 15:33
באיזה שעה עזבת את הסניף?19:40 +
כמה חניכים היו היום בסניף? בסביבות ה-20
כמה חניכים רשומים בסניף? גם, נדמה לי
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): הקמנו קיוסק, הצוות חוזר לתפקד ובגדול, התחלנו משחק של גמד-ענק ובכללי היה טוב..
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10, כמו שלא נהניתי באמת הרבה זמן
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: דניאל - כי הוא תותח, ענבר, כי כ"כ התגעגעתי אליה, שי כי הוא כפרות, ותומר ואורן - שהם הכי הכי בכל מצב
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? לא בדיוק טיול, אבל בהחלט פעילות מרשימה
התחלתם לעבוד על הפורימון? 'הפנינג פורים', כן
מה הנושא של הפורימון? אני..לא זוכרת. נקבע אחד כזה בכלל?
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): יש לי במצלמה ובפלאפון ("שף צעיר!"), אבל ייקח הרבה זמן עד שאעביר..
משהו להוסיף: אחד מימי הפעילות שבאמת חזרתי עם חיוך על הפנים, ואמרתי "זה הסניף שלי"..

העלת לי חיוך א-ד-י-ר-!!!!!

אני פשוט אוהבת אותך
. ואווו... ככה הרבה
. נשיקות לנצח. שמחה שנהנת. כל כך. ותעבירי לי כבר תמונות, יא עבריינית.

Kobi2402

New member
:O

תודה באמת אני לא הבוגר פעילות שלך...אחרי שהשקעתי והכנתי לך.......

אני עונה נה נה

שם: נועה |ואוכמהזמןלאעניתיעלשאלוןיוםפעילות| שכבה: שביעיות או כן להיות. רק להיות שביעיות!
(או חמשושים או שישסטים..) סניף: ראשון מערב. תפקיד: מדריכה ח'. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי. (כל שלישישישלישישי- ואו התגעגעתי להגיד את זה). איך עבר יום הפעילות? מעוווווווולה. באיזה שעה הגעת לסניף? 15:29. ^^ באיזה שעה עזבת את הסניף? נמ. 20:30 בערך... כמה חניכים היו היום בסניף? לא יודעת הפעם.
כמה חניכים רשומים בסניף? 25 בערך(?) אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): נמ. נפתח קיוסק שליטה, סיימנו לכתוב את המילים לשרימכבי, ו... היה ממש טוב. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 100!
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
|שוקולד-או-משו| הבוגר של יום הפעילות: אעע יש המון. כולם. פשוט כולם. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? נופ. אבל כמו ששירפ אמרה- יש משהו יותר טוב...!! התחלתם לעבוד על הפורימון? נמממ...כן. מה הנושא של הפורימון? מגנהום לגן עדן. שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאתם לסמינר קורס? יצאתי. אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? לא דעת.. נמ. איך היה? חושבים שתתקבלו? היה חביב. לא יודעת לומר. נמנעת. :X מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ח'. פעולות שלי זה ביום שישי. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): פלדמן- סעי בהם.
אני אוסיף מיום פעילות שהיה בשישי- לבוגרים... פעולה מהפעולת שביעיות. משהו להוסיף: היי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Kobi2402

New member
../images/Emo41.gifנועה המדריכה גם יפה וגם ...וגם חתיכה....

assafein

New member
זה כמו השמועות שחייזרים הגיעו לכדור הארץ../images/Emo8.gif

שי559

New member
אני אני אני

שם: שי שכבה: שישיות סניף: ראשון מערב (גאוות יחידה) תפקיד: מדריך. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי. איך עבר יום הפעילות? כל כך טוב. באיזה שעה הגעת לסניף? ארבע בערך. באיזה שעה עזבת את הסניף? שמונה-שמונה וחצי, אבל כל השיחות האלה בסוף יומ"פ מאריכים אותו (ומשפרים אותו). כמה חניכים היו היום בסניף? 20 בערך. כמה חניכים רשומים בסניף? משהו כזה גם. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): קיוסק! פרסום התאריך הראשון של העיתון! אין יותר משמח מזה. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10. אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:כל כך הרבה. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? לא נראה לי. התחלתם לעבוד על הפורימון? משהו כזה. מה הנושא של הפורימון? גן עדן אם אינני טועה. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג'. כמה חניכים הגיעו? 6. (בושה.) כמה נרשמו לסניף? 10. איזו פעולה העברתם? עזרה לזולת. מה היה בפעולה? כל מיני. ^^ איך היא עברה? טוב+ צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? לא משהו ספציפי. הבאתם מושמוש? נופ. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? אני אוהב את הפעולות, אבל כל הלחץ הזה שלפניהם ממש מרגיז. פעם הייתי נהנה מהזמן הזה שלפני פעולות.. עכשיו בקושי יש לי זמן פנוי.

שי559

New member
אוח.

אני כבר בקושי מרגיש ככה וזה עצוב. -חייב- להתחיל להשתתף יותר.

Kobi2402

New member
חברים...

אני לא עונה היה חרא יומ"פ ואין לי ממש כוח לספר עליו ......אז תבינו תודה

yaelula94

New member
אניאנייני

שם:יעלל שכבה:חמשושית, ולא פעורה! סניף:נילי
תפקיד:מדריכהה וצוות חזות סניף מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום, חמישי איך עבר יום הפעילות? מעולה מצויין תותח אדירר באיזה שעה הגעת לסניף?אממ.. שלוש ועשרים באיזה שעה עזבת את הסניף?רבע לשמונה, ואיזה שעה שספיר ואני הלכנו לתלות שלטים XD כמה חניכים היו היום בסניף?אמממ...? כמה חניכים רשומים בסניף?לה לה לה לה אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):צוות חדש נוסף הוקם בסניפנו הקט צוות חזות
ובכלל היה היום יום מצוייין כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10000000 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
(כמו שאמרתי לך, אה ספיר?) הבוגר של יום הפעילות: הכפית של מלכי :] מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? כןכןכן.. התחלתם לעבוד על הפורימון?ברורר מה הנושא של הפורימון?עדיין סוד? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו כמה חניכים הגיעו?5 כמה נרשמו לסניף?לה לה לה איזו פעולה העברתם?בניית ריקוד לעדלאידע מה היה בפעולה?בניית ריקוד איך היא עברה?טב, אני חושבת שהן נהנו צרפו את הפעולה אם היא במחשב. החניכות בנו ריקוד חחח איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? לא העברתי אותה הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?מאווווווד, היה אחלה אה ספיר?
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):נממ... משהו להוסיף: אפשר הרבה משהוים? היום הוכחנו לעצמנו שאם א נחנו רוצים אנחנו יכולים. אניחושבת שהרבה זמן לא נהנתי ככה ביומ''פ, וההספק היה עצום. ובזכות צוות חזות(חרוז חח) הסניף שלנו יהיה מושלםםם! וזכרו... המכבי הצעיר הולך בכביש.. המכבי הצעיר נדרס
יומטוב (ם)

למעלה