שאלון יום פעילות

yaelula94

New member
אמ...

הם ביקשו להכין ריקוד לעדלאידע והוניגמן אישרה להם. עכשו היה לנו מערך קהילה בסניף וכל שאר הקבוצות קצת פיגרו במערך ואני סיימתי אותו אז נופר אמרה לי שהפעלה הזו תוקדש לבניית הריקוד שלהם.. וספירווווווווווש אני אוהבתת אותךך
היה הכי כיףף בעולםםם "המכבי הצעיר הולך בכביש"*מתחנגל* "המכבי הצעיר נדרס."XD -P

שי559

New member
חחח איזה מצחיק זה

אתם לא באמת פותחים צוות חדש, אתם פשוט נותנים לכל המדריכים עוד צוות.. למה שלא תקחו את אינספור הבוגרים חסרי המעש שלכם ותעשו איתם משהו? לא חבל?

yaelula94

New member
שי...

להרגיע ומהר! דווקא ממך לא ציפיתי לכזה זילזול בסניף שלנו... נראה אותך קורע ת'תחת להרים סניף ולהשקיע בו ולקבל רק זילזול מהתנועה.

assafein

New member
גם אני כדי להשתיק את נועה../images/Emo3.gif

שם: אסף שכבה: שביעיות סניף: נילי תפקיד: מדריך ה'.. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום(חמישי) איך עבר יום הפעילות? היה נחמד.. באיזה שעה הגעת לסניף? איזה 3 ורבע.. באיזה שעה עזבת את הסניף? 8? כמה חניכים היו היום בסניף? שאלה טובה
כמה חניכים רשומים בסניף? ---- אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): לא משהו מיוחד... כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6-7-8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: הטכני שסידרו את המחסן טיפ טופ!!!!!!
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? פסח? התחלתם לעבוד על הפורימון? יאפ.. שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאתם לסמינר קורס? יצאתי
אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? הדרכה-סדנאות.. איך היה? חושבים שתתקבלו? היה ממש כיף, ולא
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? היו איזה 5-6 כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? שוב התרמות(החניכים שלנו תותחים בזה
) מה היה בפעולה? מכירה של השוקולדים.. איך היא עברה? היה ממש טוב.. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את החזרה לסניף
הבאתם מושמוש? לא
במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? לא סבלתי
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): ספיר מלכי? משהו להוסיף: ןלחשגעךלחלדשיעלדינךלףדחכזינלףדחכעי

אני עונהD:

שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי
תפקיד:צהו"ב-אני כל הצוות XD מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?חמישי:) איך עבר יום הפעילות?מעולה באיזה שעה הגעת לסניף?נמ נמ נמ שלוש ועשרים ככה? באיזה שעה עזבת את הסניף?רבע לשמונה.... כמה חניכים היו היום בסניף?אין לי שמץ!!!!! כמה חניכים רשומים בסניף?בלולולולולולולולו אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):אני ויעל תלינו שלט על השער כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
*יעל תבין XD* הבוגר של יום הפעילות:יעל!!!!!!והטכני שסידרו את המחסן!!*כפייים!!* מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?פסח התחלתם לעבוד על הפורימון?כןD: מה הנושא של הפורימון?שוש!!לא מדברים על זה תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):לא צילמתי... משהו להוסיף:המכבי הצעיר הולך בכביש*מתחנגל*
המכבי הצעיר נדרס. XDDDDDD

למה אתם דורסים מכביסטים? ../images/Emo3.gif

מה קורה עם הפורימון?
יש שעות?ה תחלתם לעבוד על זה במרץ? ^^

XDDDDDDDDD

אני ויעל הלכנו לתלות שלט לפורימון ובדרך יעל הלכה על הכביש... אז היא אמרה המכבי הצעיר הולך על הכביש.. אז אמרתי לה המכבי הצעיר נדרס..XD אממ היינו אמורים לקבוע היום.. אבל מטי לא ישבה איתנו...

למעלה