שאלון יום פעילות...

assafein

New member
שלום שלום../images/Emo13.gif

שם: אסף שכבה: שביעיסט סניף: נעלה תפקיד בסניף: רכז טכני+מדריך ח'... עדיין לא התחילו הפעולות... מה אתם מתכננים לפתיחת שנה? להביא כמה שיותר חניכים מ-ח'... יש כבר דיבורים על טיול סוכות? כן.. יוצאים לטיול סוכות? מאוד מקווה... מדריכים>>לא היה עדיין פעולה.... משהו נוסף להוסיף: דיקטטורה זה הכי עחי!!!

ravidush4

New member
קצת [הרבה] באיחור:]

שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדריכה ה' כמה חניכים היו בסניף ביום פעילות הראשון?200 ומשו אני חושבת איך עבר יום הפעילות?דווקא מעולה מה עשיתם ביום פעילות?ממ כל מיני משחקים כאלה של הכרות וצפיות.. שלושה משחקים לא ייצאו כי החניכים פשוט נתקעו על המשחק פתיחה [שבסוף גם הוליד שם חדש לקבוצה שלנו חח $#$ מו! $#$ ] נהנהתם?ממאוד! באיזו שעה הגעתם לסניף?10 ורבע באיזו שעה חזרתם מהסניף? 3 אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לפתיחת שנה?אמרו את זה לפניי.. מן ערב שיא כזה של הסניף.. אנחנו מציינים 70 שנה [הזדקנו] אז יהיו מלא מבוגרים וכאלה שהיו בסניף בשנים הראשונות שלו וגם טקס אש ומסכת מטורפים.. יהיה תותחי! יש כבר דיבורים על טיול סוכות?כה.. כבר נרשמים חניכים ומתלהבים וזה.. יוצאים לטיול סוכות?בבטח
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ה' כמה חניכים הגיעו?12 איזו פעולה העברתם?הכרות מעמיקה, גיבוש ותיאום ציפיות בסלט כזה עם ראש השנה מה היה בפעולה? משחקים של הכרות איתנו [כמו פרטים על תחביב או משו על אחד המדריכים והחניכים צריכים לנחש מי זה וכו'] איך היא עברה?ממש כיפית.. היו מלא צחוקים והיא ממש זרמה [ בלי בעיות משמעת וכאלה.. טפו טפו] צרפו את הפעולה!! איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את הקטע שיחד עם החניכים החלטנו להפוך את המשחק וואה! ל-מו! וכל מי שמקבל וואה בקום להרים ידיים צריך לומר מו! בדרמתיות יתרה הבאתם מושמוש?כה.. כרטיס ברכה כזה נחמד נהנהתם בפעולה?מאוד! משהו נוסף להוסיף: טיול סוכות 07 הולך להיות ענק! אהה! ושנה טובה...:]

יש לך את הפעולה אולי? ../images/Emo13.gif לצרף אותה?

נשמע מצחיק ה'מו' במקום 'וואה'. D: עשיתם יום פעילות מוקדם בגלל החג?
למה לא עשיתם ביום שלישי?

ravidush4

New member
מצרפת

וכן.. זה ממש מצחיק! חח במיוחד כשחניכים בכיתה ה' מחליטים להית דרמטיים כשהם אומרים מו! וכן, היומפעילות היה מוקדם בגלל החג ולא עשינו אותו ביום שלישי כי הימי פעילות בשלישי עדיין לא התחילו... ואגב, ענבל- אני לא מדריכה את ד'1 ככה שזה לא קשור אלייך בכלל..P:

A m b a G a l

New member
חחח,,

עברתי ליד הפעולה ושמעתי צווחות "מו" וזה היה מצחיק D: עכשיו אני מבינה מאיפה זה בא :) אייי רביד רבידד אילו חניכים יש לךך

ravidush4

New member
חח ענבלל

אל תשכחי ששנה שעברה הם היו החניכים שליי! חח עד שהפרידו ביננו ושמו אותך שם! חחח חח סתם סתם.. הם נשמות! וגם הגימלים שקיבלתי במקום בשנה שעברה נשמממות..:]

A m b a G a l

New member
הייהיי, לך היה רק את ד' 4 וד'5

כשאני הצטרפתי נוצרה ד' 10 !!!!
:) :) :) ולזה את לא יכולה להשוות כלום, מצטערת :)

בהצלחה לסניף נס ציונה.

שעושה היום הפנינג מטווורף. ולצערי לא אוכל להגיע.
תהנו וספרו איך היה.

SoulDancer

New member
ביטלנו=/

אתמול כשסיימנו את העבודה הקשה בסניף יצאנו לרחוב ושמענו צרחות נוראיות, כשחזרנו הביתה התברר שאישה בת 40 שגרה ברחוב של הסניף נהרגה בפלמחים בהתהפכות טרקטורון, בבוקר התברר שזו אמא של ילד מהשכבה שלנו. [יב'] עקב הבנה והיותנו חלק מהקהילה ביטלנו את ההפנינג. אולי נעשה אותו שוב בפעם אחרת... אבל תודה על התמיכה וזה שזכרתם=)

שמעתי על זה משירלי והצטמררתי...

כל הכבוד שביטלתם.. יפה מצידכם. עדיין חבל. ממש מצטערת, ממש ממש ממש ממש. זה כ"כ... נורא. באמת.

maymay24

New member
זה היה יום הזוי../images/Emo4.gif

כל הילדים בשכבה שלנו היו על הפנים..אפילו אנשים שבחיים לא דיברו איתוהיה קשה להיכנס לשיעורים וללמוד ולעשות כאילו הכל רגיל... עבר שבוע לא טוב על נס ציונה... נפלו קסאמים בזיקים ביום רביעי ומסתבר שהיו 3 חיילים שם מנס ציונה...ביום שבת אמא של ידל מהשכבה שלי נהרגה בתאונה והיום בבוקר ילדה מהשכבה שלי נפגעה ממכנונית מחוץ לשער בצפר ולקחו אותה ישר לבית חולים
מקווה שהיה לכם שבוע יותר טוב... ואני מקווה שהשבוע שלנו עכשיו יהיה יותר טוב...עד שיש משו בנס ציונה זה חייב ליהיות משו לא טוב=[ סורי על הדיכי....הרגשתי שאני חייבת לדבר על זה ולהוציא את זה ממני...

היה לנו היום יומ"פ ראשון!!!!!!!../images/Emo6.gif

שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכת ד' כמה חניכים היו בסניף ביום פעילות הראשון?38 אם אני לא טועה איך עבר יום הפעילות?אחלה מה עשיתם ביום פעילות?פעולות הכרות
נהנהתם?אכן! באיזו שעה הגעתם לסניף?15:00 באיזו שעה חזרתם מהסניף?19:30 אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לפתיחת שנה?:\ יש ביום חמישי הפנינג חגים
יש כבר דיבורים על טיול סוכות?אכן יוצאים לטיול סוכות?לא נראה לי שלא
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד' כמה חניכים הגיעו?8 איזו פעולה העברתם?הכרות מה היה בפעולה?כל מיני משחקים
חיחי איך היא עברה?אחלה צרפו את הפעולה!!מצורפת
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?אממ לא משהו מיוחד הבאתם מושמוש?אכן במידה וכן- צרפו תמונה:בהודעה הבאה תצורף תמונה
נהנהתם בפעולה?כן
משהו נוסף להוסיף:יש לי חניך כזה חמוד הוא אמר שהוא רוצה להיות מדריך(והיום זאת הפעם הראשונה שהוא בא למכבי
)

yaelula94

New member
יומ''פ

שם:יעלל שכבה:חמישיות סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכה ו' כמה חניכים היו בסניף ביום פעילות הראשון?30=] איך עבר יום הפעילות?סבבוש מה עשיתם ביום פעילות?פעולה=\ נהנהתם?היה נחמדד באיזו שעה הגעתם לסניף?שלוש באיזו שעה חזרתם מהסניף?שמונה אייקון לתיאור היום פעילות?נו היה בסדרר מה אתם מתכננים לפתיחת שנה?חח כל מיני יש כבר דיבורים על טיול סוכות?בוודאי יוצאים לטיול סוכות?בארוררררררררררררר מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?8(אחת אחותי) איזו פעולה העברתם?פעולת היכרות מה היה בפעולה?כל מיני...חח איך היא עברה?אחלה צרפו את הפעולה!!בהזדמנותץץץ איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?בנג-בנג הבאתם מושמוש?מה שספיר הביאההP: במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה?יאפ משהו נוסף להוסיף:ושוב פעם,נופר הוניגמן היא מלכה!!!

8?? וואוו. טוב לו'. מעולה. ../images/Emo13.gif

יפה יפה יפה יפה. =]]] היו 38 או 30 חניכים? כמה מכל שכבה?

yaelula94

New member
אויש טעות שלי

...38 חניכים ואם ירצה האל היום יש פעולה לחטניקים אז יהיו יותרר

למעלה