שאלון יום פעילות:

שאלון יום פעילות:

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: שילמתם כבר דמי בוגר? האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

assafein

New member
פייי, את מהירה../images/Emo2.gif

3 הודעות תוך דקה... זה הישג לא רע לדעתי

מתפקדת.

שם: נועה. שכבה: שביעיות... סניף: ראשון מערב
. תפקיד: מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי. איך עבר יום הפעילות? יום פעילות פורה ביותר. באיזה שעה הגעת לסניף? 14:30. באיזה שעה עזבת את הסניף? 21:45. כמה חניכים היו היום בסניף? בערך....... 30? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: נעלה באו לבקר. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: תמיד 10. דייי. לא עונה על זה יותר. אייקון שמתאר את יום הפעילות:
- מרוצה. הבוגר של יום הפעילות: הבוגרים של נעלה.
סתם....ממ.... וואלה לא דעת. שילמתם כבר דמי בוגר? כן. האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?כן. יום שבת. מדריכים>> הפעולות שלי ביום חמישי....
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): שירפלדמן. את מתבקשת להעביר לכולנו את התמונות כבר!!!! משהו להוסיף: לא תודה.^^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

assafein

New member
כדי להראות כמה את נחושה לגרום לי לכתוב פה../images/Emo3.gif

נ.ב..... עכשיו את חייבת לי תשובה

assafein

New member
בכיף../images/Emo13.gif

תודיעי לי כמה יצא, אני צריך לקום מחר מוקדם

yaelula94

New member
אני אספור...

1)הייתי לבד בהפנינג השולט של סדנאות.. 2)באתי עם כמה בנות מהסניף לטקס של רבין ולצערם הרב גם שרתי... 3)למסיבה של חגי 4)השבוע... אבל זה עוד לא הסוף
אני אכה חמישית!

A m b a G a l

New member
מי גנב את הקרמבו מהמזכירות?

שם:ענבל שכבה:שביעיות סניף:גדרה תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שלישי, אתמול. איך עבר יום הפעילות? מתיש אבל מצחיק :) באיזה שעה הגעת לסניף? 16:00 באיזה שעה עזבת את הסניף?19:15 כמה חניכים היו היום בסניף?בערך 60 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: פי"ל השבוע 'בלשים צעירים'. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:גנבות הקרמבו- ליאור או הדר (התעלומה לא נפתרה עדיין) שילמתם כבר דמי בוגר?כן האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?מרוץ בוגרים? מדריכים>> אני מדריכה בימי שישי .. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין:( כבר הפסקתי לצלם.. משהו להוסיף: קרמבו זה סה"כ אוכל

למעלה