שאלון יום פעילות:

A m b a G a l

New member
אין לי מושג כמה עולה :O

והשבוע היה פ"יל בלשים צעירים.. לחניכים הייתה תעלומה שהם היו צריכים לפתור.. מדיי פעם רשמתי רמזים למיהו הגנב על הלוח ב'מרכז הבילוש'- ואחרי כמה זמן גם מחקתי.. ככה רק מי ששם לב ראה את הרמז... חוץ מהתעלומה היו תחנות שקשורות לבילוש, בכל תחנה הם קיבלו מס' טופים .. אחרי שכולם הסתובבו בין התחנות ואספו טופים, וגם הסתכלו על הרמזים, כינסנו את כולם. בעיקרון מה שהיה אמור להיות זה שמי שאסף יותר טופי יש לו יותר אפשרויות לנחש מי הרוצח.. ומי שינחש נכון ראשון יקבל קרמבו. אבל היה בלאגן ענק והמון ילדים לא ממושמעים :) אז הבאנו למי שחשבנו שיש לו הכי הרבה טופים

גם מתפקד P-:

שם:דן. שכבה:שביעיות. סניף:ראשון מערב. תפקיד:טכני. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שלישי. איך עבר יום הפעילות?עבר מהר מאוד... גם לא הייתי כ"כ הרבה זמן. באיזה שעה הגעת לסניף?קצת לפני שלוש וחצי. באיזה שעה עזבת את הסניף?חמש ו-35 דקות. כמה חניכים היו היום בסניף?כמו שנועה אמרה.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:שירלי ובקבוק הקסמים.היה מצחיק
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:כולם
שילמתם כבר דמי בוגר?לא (בחמישי ככל הנראה :] ) האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?כן, בשבת. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אצל שיר.. (אם יש לך בעיות עם העברת התמונות תביאי לי וכבר אעביר! שיהיו תמונות) משהו להוסיף:תודה ולהתראות :]

שי559

New member
מתפקד

שם: שי שכבה: שישית סניף: ראשון מערב (שליטה
) תפקיד: סנדאות מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? מעולה... באיזה שעה הגעת לסניף? שלוש בערך באיזה שעה עזבת את הסניף? שמונה וחצי... פחות או יותר כמה חניכים היו היום בסניף? אממ... 30? 35? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: נעלה הגיעו, ויעל מנילי. :) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10, כמו תמיד. אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: פלדמן (=השקעה). שילמתם כבר דמי בוגר? not yet האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? יום שבת. מדריכים>> לא מדריך... תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): לא ראיתי ממש שצילמו... משהו להוסיף: היה קר...

bergmanit

New member
עזבו, הרסתם את כל המצחיק.

כי את (נוי) חיממה מישהו אחר.. נו, ההומור של סניף נתניה שונה מזה של ראשון מערב.

Rioter

New member
שי שליטההההההההההההה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Rioter

New member
הא!!

ואני זוכרת לך מהיומ"פ שני דברים. 1. "למה אני קיבלתי קופסה?!?!?!" 2. שלא ידעת מה זה ערבי-ערבי-איזה-צבע..

למעלה