שאלון יומ"פ:)

שאלון יומ"פ:)

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? התחלתם לעבוד על הפורימון? שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

Kobi2402

New member
../images/Emo3.gif

שם: קובי איגן שכבה:שישיות סניף:מערב!!!!!שליטה........... תפקיד:לא יודע........... מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שלישי ומתי שלכם? איך עבר יום הפעילות?הכי טוב אי פעם באיזה שעה הגעת לסניף?3.15 אחרי שהייתי אצל חגי...... באיזה שעה עזבת את הסניף?8.00 כמה חניכים היו היום בסניף?משו כמו 30 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):1. נועה בלחץ היסטרי כמו תמיד אבל היום היה הכי גרוע...........וסליחה על הצעקות........... 2. רווית ענבר נוי עדי מעיין איה היו מושלמות ועשו מורל אדיר!!!!!!!!!!!!!!! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:1000000000000000000000000000000000000 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
בסניף המושלם שלי.............. אבל הוא אוהב אותי? הבוגרות של יום הפעילות:ענבר,נועה,רווית,נוי,מעיין,עדי,איה.............. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?היה............. התחלתם לעבוד על הפורימון?
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?לא מדריך הייתה היום הפנינג צבעים.............. כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם?פעולת צבעים........ מה היה בפעולה?אני הייתי אחראי על הכחול החניכים היו אמורים להעביר עם כוס מים מדלי 1 ל2 איך היא עברה?מלא מים נשפכו צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?היה סבבה תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:מערב אני מאוהב בכל אחת ממכן,,את הבנים אני מחבב פלוס............ מערב שולטים וישלטו פה תמיד!!!!!!!!!!!!

yaelula94

New member
חחחחחחחחחחחח

יצא לי סמיילי לא נכון זה אמור להיות כזה-->

Kobi2402

New member
רגע רגע

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................................ מערב שולטים בכל מקום אנחנו באים למקום חשוך ועוזבים אותו מואר ורועש...................

Kobi2402

New member
אההה שכחתי להוסיף..........

יום ראשון יש לי יומולדת............

Kobi2402

New member
עלק נילי שולטים............

זאת עובדה שנילי לא שולטים פה
הם לא עונים על השאלון אגב למה רק אני עניתי עליו

yaelula94

New member
קובי חמוד.

אנחנו לא עונים על השאלון כי היומ''פ שלנו מחר. חכה מחר תהיה הפצצה של נילי

yaelula94

New member
יאללה נילי!

שם:יעל שכבה:חמישיות סניף:נילי קושקוש תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?היום, חמישי איך עבר יום הפעילות? פצצה XD באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש ועשרה באיזה שעה עזבת את הסניף?עשרה לשמנה כמה חניכים היו היום בסניף?25 בערך.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):נתקעה הדלת של החדר בוגרים ולא אחר מאשר אסף פתח אותה. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות::&#39
הבוגר של יום הפעילות:אסף, כי הוא שם סמל כיס וספיר כי היא מושמושים מאגניבים מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? פסח(מישהו רוצה להצטרף?) התחלתם לעבוד על הפורימון?מסתבר.. שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? בהצלחה לשביעיסטים שלנו ולכולם בכללי! מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?5 כמה נרשמו לסניף?בלה בלה איזו פעולה העברתם?פעולת קהילה שניה מה היה בפעולה?פעולה נו. איך היא עברה?סביר.. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את הקטע עם הבלונים
הבאתם מושמוש?כן בטח פחחח במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?איכשהו. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: מה עושים שאני מדריכה של אחותי והיא עומדת לתעב אותי בתור מדריכה?! אוךך איזה טעות עשיתי! פעולה מצורפת. :]

Kobi2402

New member
תגידי לי נועה את בסדר../images/Emo35.gif

אני זוכר שרשמת בפורום שמערב שולטים...........

Kobi2402

New member
זאת ההוכחה../images/Emo70.gif

• נילי- מצטערת.ו נוני וזהו ו 23:16 | 12/02/08 אבל- מערב משתלטים!!!!!!!!

למעלה