שאלון יומ"פ:)

בסדר גמור.

מערב שולטים ומשתלטים.. נילי שולטים. לא משתלטים... אבל שולטים. מערב יותר.
קובי, צריך לעבוד על שיתוף פעולה איתם למחנה קיץ..

Retama

New member
:)

שם: רותם שכבה: שישיות סניף: חדרה! תפקיד: מדריכה ג' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום (שישי) איך עבר יום הפעילות? מעולה :) באיזה שעה הגעת לסניף? 2 באיזה שעה עזבת את הסניף? 7 כמה חניכים היו היום בסניף? אין לי מושג אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): סתם היה נחמד :) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: אממ.. חנן מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? לא התחלתם לעבוד על הפורימון? יאפ! שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג' כמה חניכים הגיעו? 10 :/ כמה נרשמו לסניף? לא יודעת איזו פעולה העברתם? קידום הקבוצה מה היה בפעולה? תכף אני אצרף את הפעולה איך היא עברה? נחמד.. היה הרבה בלאגן לצערי צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את המשפטים (תראו בקובץ
) הבאתם מושמוש? לא, אבל חילקתי לחניכים (ולבוגרים חח..) שוקולד במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? כן :] תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

עברתי עכשיו עוד קצת על הפעולה..../images/Emo9.gif

אני חושבת שהרעיון של הפעולה מובן וממש טוב. אני לא יודעת אם עשית דיון- אבל חבל שאין, לסכם עם החניכים מה היה ולוודא את המסר. איך עבר הקטע עם המשפטים? הם נהנו כמוך? למה הפעולה לא הלכה טוב? כל הכבוד על הפעילה לפי צו השעה במטרה להדגיש בקבוצה שלך נקודות שחשובות לך.

Retama

New member
תודה :)

דיון לא היה, בעיקר בשל הבלאגן שהיה במהלך הפעולה. הם נהנו בקטע של המשפטים, ונורא הפתיעו אותי :) למשל במשפט "אני נהנה במסדרים" הייתי בטוחה שכולם ילכו אחורה, אבל כולם ממש קפצו קדימה! הם אמרו שהם נהנים מהמשחקים (תמיד יש חלק שמוקדש לגיבוש סניפי ותחרות בין השכבות) , ושהם ממש אוהבים לשיר את ההמנון
ולא הלך משהו :/ היה בלאגן, רעש... קשה להשתלט עליהם.. תודה רבה!!

שמחה שהם נהנים ממסדרים. חשוב. ../images/Emo13.gif

חבל שהפעולה לא הלכה משהו... אני מקווה שהמסר עבר בכל זאת. אני ממליצה לך לדבר איתם בתחילת פעולה הבאה על הפעולה הזו, לשאול מה הם זוכרים ולנסות לקיים את הדיון של סוף הפעולה הזו. וגם אם לא- לא נורא.
בהצלחה.

Retama

New member
אופס,

לא ראיתי שהגבת לי פעמיים.. אז אני אענה בקצרה
בדר"כ יש 15+ חניכים, אבל סה"כ יש מעל 20, פשוט אף פעם לא כולם מגיעים (ומדובר בחניכים די קבועים, שיוצאים לטיולים וכאלה)... ובלאגן היה כי הם פשוט כאלה (; הבנים רבים עם הבנות, הבנים רבים אחד עם השני עד בכי... נו, כיתה ג'
הם הכי מתוקים בעולם, אבל בהחלט מתישים. תודה

למעלה