שאלון: יעל בר זוהר

שאלון: יעל בר זוהר

1.פגשת אותה פעם?? 2.בכמה מופעים היית שהישתתפה יעל?? 3.מה מיוחד ביעל?? 4.אתה מעריץ רק את יעל?? 5.מה את מאכלת לה?? ועכשיו זה או זה?? 1.יעל במרילואו יעל בפסטיגל?? 2.יעל בטלנובלה בעמ או יעל ברמת אביב גימל?? 3.יעל שרה יעל משחקת או יעל מדגמנת?? 4.למי יותר מתאימה יעל.ליהודה לוי או לגיא זוארץ?? 5.לפי דעתך יעל הכי טובה בישבילך?? ולסיום: 1.נהינת מהשאלון?? 2.איך היה השאלון.? זהו.שבת שלום ויום טוב!!

Deacon Frost

New member
תשובות:

1. כן, 4 פעמים. 2. הייתי ב-3 פסטיגלים שהיא השתתפה, והייתי פעמיים ב"מרי לו". 3. מלבד היופי המדהים שלה, האופי המקסים שלה. 4. כן. 5. שתהיה מאושרת, שיהיו לה ילדים מקסימים ויפים כמוה, שהנישואים שלה ושל גיא יחזיקו מעמד לנצח ושתהיה בריאה. "זה או זה": 1. אני מעדיף שהיא תעשה הצגה רצינית יותר, אבל אם אני צריך לבחור בין פסטיגל ל"מרי לו" אז אני בוחר ב"מרי לו". 2. ברור ש"בטלנובלה בע"מ", אין בכלל מה להשוות בינה לבין "רמת אביב ג'". 3. בכל מה שהיא תבחר לעשות אני יאהב אותה, אבל הכי אני רוצה שהיא תשקיע בקריירת משחק. 4. לגיא זו-ארץ, אין בכלל ספק. 5. מה ז"א? "לסיום": 1. כן. 2. נחמד ביותר.

מורלוש

New member
עונה../images/Emo26.gif ושבת שלום לכםם..

1.פגשת אותה פעם??לא אישית, אבל כן ראיתי אותה מקרוב..חח 2.בכמה מופעים היית שהישתתפה יעל??כולם,חוץ ממרי לו..כי לא הייתי בארץ.. 3.מה מיוחד ביעל??החיוךך!! אלוהים איזה חיוך של מליונים! 4.אתה מעריץ רק את יעל??לא רק,אבל אותה הכי הכי הכי שיש! 5.מה את מאכלת לה??שתמשיך להיות מושלמת כמו שהיא ושתמשיך להצליח בהכל! ועכשיו זה או זה?? 1.יעל במרילו או יעל בפסטיגל??במרי לו.. 2.יעל בטלנובלה בעמ או יעל ברמת אביב גימל??יעל בטלנובלה בע"מ.. 3.יעל שרה יעל משחקת או יעל מדגמנת??יעל מדגמנת! 4.למי יותר מתאימה יעל.ליהודה לוי או לגיא זוארץ??ליהודה לוי..אבל גם לגיא.. 5.לפי דעתך יעל הכי טובה בישבילך??בטחח!! ולסיום: 1.נהינת מהשאלון??כן..חח 2.איך היה השאלון.?כיף..=]

Paz Eldror

New member
עונה ../images/Emo36.gif

1.פגשת אותה פעם??לא..זה החלוםםםם
2.בכמה מופעים היית שהישתתפה יעל??לא זוכרת.. ניראה לי 4.. 3.מה מיוחד ביעל??הכללללללללל =>>היא מושלמת
4.אתה מעריץ רק את יעל??את יעל ובריטני ספירסס=>מושלמותתת 5.מה את מאחלת לה??הכללל שתצליח בכל מה שהיא עושההה =] ועכשיו זה או זה?? 1.יעל במרילואו יעל בפסטיגל??מרי לווווו !! 2.יעל בטלנובלה בעמ או יעל ברמת אביב גימל??טלנובלה בעממ 3.יעל שרה יעל משחקת או יעל מדגמנת??הכלל 4.למי יותר מתאימה יעל.ליהודה לוי או לגיא זוארץ??יוהודה לויי 5.לפי דעתך יעל הכי טובה בישבילך??כןןן , אבל גם בריטני טובה לא פחותתת ולסיום: 1.נהינת מהשאלון??כע 2.איך היה השאלון.?חמוד נחמדד חביב.. חח

omri120

New member
בתור אחד שמכיר אותה טוב מאוד...

1.כן. קרוב ל 60 פעם 2.הייתי ב 3 מופעים 3.הסנוביות שלה 4.לא מעריץ אותה 5.מאחל לה שתפסיק לחשוב שהיא "יותר גדולה מכולם". 1.מרי לו 2.כלום 3.מדגמנת 4.לגיא זוארץ 5.

Deacon Frost

New member
אמרו לך פעם שאתה פאתטי?

כי אם, אז כדאי שתהיה מודע לכך שזה מה שאתה (בעיקר בשל העובדה שאתה כותב תגובות ב-nrg, וכותב תגובות לעצמך אשר מצדיקות את דעותיך).

omri120

New member
על מה את מדברת????

אני בסה"כ הבעתי את עמדתי. איפה כאן הבעיה??????? מה אנחנו באיראן?? עיראק??? מצריים???? שאסור לאמר את אשר על ליבינו??
בושי לך!!!!
שמח מאוד שמנהלת הפורום נתנה לי גיבוי.

מורלוש

New member
בבקשה בבקשה תעיפו אותו מהפורום!

הוא מעלה לי את העצביםםם!!! שילךך מפה כברר!! מזה שתפסיק לחשוב שהיא הכי גדולה מכולם?! מה הוא חש את עצמווו!!???? ילדד תפסיק כבר להיכנסס לפהה.. ותיזהר להגיד עוד מילה על יעליי.. תפנים=>היא מושלמתת..ומותר לה לחשוב שהיא מעל כולם ושהיא הכי הכי הכי גדולה כי זה מה שהיאא..ושיוכלו ת'לב הקנאים!

מורל ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

לא מותר לאף אחד לחשוב שהוא מעל כולם. גם אם הבן אדם הזה הוא יעל בר זוהר, וכמובן עם המון כבוד ליעל. אין אף אדם שהוא מעל אדם אחר ולא משנה כמה יפה הוא, לא משנה כמה טוב הוא נראה, לא משנה כמה כסף יש לו ולא משנה כמה הוא מפורסם. חבל שאת הולכת בגישה של ילדה קטנה שחושבת שמושא ההערצה שלה הוא אלוהים...

מורלוש

New member
רותם את צודקת באיזשהו מקום..אבל..

הוא מביע את דעתו בגישה ממש מזלזלת..וזה מעצבן. וזאת לא הפעם הראשונה שהערנו לו.. לא אמרתי שאסור לו להביע דעה או לחשוב משו על בנאדם.. וברור לי שהיא לא מעל כולם כי אף בנאדם לא מושלם ולא אלוהים.. אבל הוא עיצבן אותי ממש,הוא אומר שההיא שנובית ושהיא חושבת את עצמה וזה.. שיבוא ויביע את דעתו כמשפטי דעה ולא כזילזול.. שלא תחשבי שאי כועסת עליו או מתעצבנת עליו שהוא לא אוהב או משו כזה.. אבל הוא מזלזל..וזה מרגיז! אוהבת אותך ומקווה שהבנת אותי..:-*

תראי..../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

אם הוא חושב שיעל סנובית זו זכותו...ממה שהוא אומר יצא לו להיפגש איתה המון פעמים ועל סמך המפגשים האלה הוא טוען שהיא סנובית. אף אחד מאיתנו לא יודע אם זה נכון או לא כי הוא היחידי שנכח שם. אף אחד כאן מהפורום לא מכיר את יעל אישית שהוא יכול להגיד אם היא סנובית או לא. אבל זו הדעה שלו, ככה הוא חושב שיבושם לו... אני אישית יכולה לספר לכם מקרה שכשהייתי בפסטיגל ילדים קראו ליעל והיא צעקה עלייהם ואמרה להם- " די כבר " . ככה שיכול להיות שהיא באמת סנובית, אני לא יודעת. בעיקרון לכל אחד יש את הזכות להביע את דעתו גם אם היא לא מקובלת על האחרים.

כמה דברים על יעלי!!!! ../images/Emo68.gif

שבוע טוב לכם אוהבי יעל בר זוהר!! 1. עם יעל סנובית זה כדי שלא יציקו לה יותר מידי מעריצים.... 2. אלי היא לא הייתה סנובית כשפגשתי אותה אישית, היה ממש כיף איתה.... היא אחלה בן אדם...... 3. לגבי הבן ההוא- הוא בטח הציק לה לכן היא נהייתה סנובית אליו... אנשים סנובים נובעים מזה שמציקים להם אני בטוחה שהיא התייחס בזלזול לכן היא הייתה סנובית גם אני יכולה להיות סנובית- תלוי למי כמובן... 4. ולהגיד עליה בפומבי שהיא רעה וסנובית לדעתי זה לא יפה ללכלך עליה מה אתם רוצים שילכלכו עליכם במופבי בפורום? זה ממש לא יפה איך שאתם מתנהגים אליה ובכלל לבני אדם.. שבוע טוב לכולכם.....

Nofar723

New member
אתם שוכחים

שיעל לפני שהיא שחקנית, דוגמנית היא בן אדם!!! וכן, גם לה יש לפעמים מצבי רוח כמו לכל אחד ולא תמיד יש כוח לאנשים,כמו כל אחד תזכרו את זה...

למעלה