שאלון: יעל בר זוהר

Deacon Frost

New member
...

אני מניח שגם אם את או אני או כל מישהו אחר היה מופיע 5 פעמים ביום במשך חודש כמו שיעל הופיעה בפסטיגל היינו מתנהגים לא הכי נאותה כמו שהיינו מתנהגים ביום רגיל. אני יכול להעיד על יעל כאשר אני פגשתי אותה היא התנהגה יפה מאוד, ובחלק מהפעמים היא הייתה במצבים לא פחות לחוצים.

Nofar723

New member
יש לו זכות להביע את דעתו

כל עוד הוא עומד בתקנון של הפורום

וואיי וואיי ואייי

יש לך דעהה אחרתתתתת מאיתנוווו?.. סעמקק תדעה שלךך דחוף לתחת למה לירשוםם פהההההה??... תפסיקוו לירשום דברים מגעיליםם עלייההה זה מעלהה תעצביםם ואתם לא יודעיםםם כמהה! = וסורי על ההתפרצותת פשוט זה מעצבןן = טוב יאלה עפתי מפהה !!

לינוי ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

לכל אחד יש זכות להביע את דעתו כל עוד הוא עומד בתקנון הפורום. וגם אם לפעמים הדעה של אותו אדם היא לא מוצאת חן בעינייך. מדינה דמוקרטית, לכל אחד דעה משלו, מחשבה משלו, וזכות ביטוי משלו. אם הוא טוען שיעל היא סנובית זו זכותו המלאה. בינתיים היחידה שדיברה והתבטאה לא יפה זו את, ואת לא צריכה לרדת לרמה כזאת. מקווה שהבנת

עונה

1.פגשת אותה פעם??פעם אחת 2.בכמה מופעים היית שהישתתפה יעל??הכלל 3.מה מיוחד ביעל??החיוךך המטריףף הזה 4.אתה מעריץ רק את יעל??לעע רק אותה 5.מה את מאכלת לה??שתמשיך להיותת מושלמת ועכשיו זה או זה?? 1.יעל במרילואו יעל בפסטיגל??בפסטי 2.יעל בטלנובלה בעמ או יעל ברמת אביב גימל??טלנובלה בעמ 3.יעל שרה יעל משחקת או יעל מדגמנת??יעליי מדגמנת 4.למי יותר מתאימה יעל.ליהודה לוי או לגיא זוארץ??יהודה לויי לגיא ביכלל לא בעע 5.לפי דעתך יעל הכי טובה בישבילך??לאא יש יותר טוביםם אבל בשבילי היא הכיי מושלמתת הבנתם ?? יופי =] ולסיום: 1.נהינת מהשאלון??כהה 2.איך היה השאלון.? סבבהה!!

עונהההה../images/Emo205.gif

1.פגשת אותה פעם?? לא
2.בכמה מופעים היית שהישתתפה יעל?? אפח'ד
3.מה מיוחד ביעל?? שיש לה אופי מיוחד
היא יודעת להתייחס לאנשים, היא מחייכת יפה היא פשוט מושלמת
4.אתה מעריץ רק את יעל?? לא
5.מה את מאכלת לה?? המון אושר ועושר בריאות וכושר ומלא אהבה
ועכשיו זה או זה?? 1.יעל במרילואו יעל בפסטיגל?? מרי לו
2.יעל בטלנובלה בעמ או יעל ברמת אביב גימל?? רמת אביב גימל, כי בטב"ע היא היתה רעה
3.יעל שרה יעל משחקת או יעל מדגמנת?? ה-כ-ל
4.למי יותר מתאימה יעל.ליהודה לוי או לגיא זוארץ?? יודה לוי
5.לפי דעתך יעל הכי טובה בישבילך?? לא
ולסיום: 1.נהינת מהשאלון?? כע
2.איך היה השאלון.? סבבה

עונה...........

1.פגשתי אותה פעם מאחורי הקלעים של מרילו ופעמים רבות בהופעות שונות. 2.הייתי בהרבה מופעים שלה כל הפסטיגלים, מרילו, טרזן וג'יין ועוד כמה אירועים. 3.כולה מיוחדת אין חלק קטן בה שהוא לא מתנה מהאלוהים ומי לא רוצה לקבל מתנה כזאת?...... 4.אך ורק את יעל אין עוד מישהי שמגיעה לרמה שלה אין אין מלכהההההה! 5.אני מאחל לה הרבה בריאות אושר, עושר כושר בהצלחה עם הבעל הטרי ומחכה כמו כולם לילד הכי יפה במדינה......... זה או זה: 1.יעל בפסטיגל אבל תלוי איזה........ 2.אהבתי יותר את המשחק שלה בטלנובלה בע"מ אבל את הדמות ברמת אביב ג' גם אהבתי. 3.הכל ביחד גם משחק גם שירה וגם דוגמנות.... 4.באורגינל ליהודה לוי אבל יעלי בחרה בגיא אז נלך איתה...... את שאר השאלות לא צריך מיותרות..............

Dorushh 3

New member
נחשו מה? (עונה../images/Emo3.gif)../images/Emo187.gif

1.פגשת אותה פעם?? לא
2.בכמה מופעים היית שהישתתפה יעל?? אממ 1
או 2
בפסטיגל (לא של השנה
) 3.מה מיוחד ביעל?? הכל
4.אתה מעריץ רק את יעל?? לא
(מי אמר שירי?
) 5.מה את מאכלת לה?? ועכשיו זה או זה?? 1.יעל במרילואו יעל בפסטיגל?? הנערף 2.יעל בטלנובלה בעמ או יעל ברמת אביב גימל?? טב"ע 3.יעל שרה יעל משחקת או יעל מדגמנת?? מדגמנת 4.למי יותר מתאימה יעל.ליהודה לוי או לגיא זוארץ?? לא משנה לי
5.לפי דעתך יעל הכי טובה בישבילך?? ברור
ולסיום: 1.נהינת מהשאלון?? כן 2.איך היה השאלון.? נחמד

למעלה