שאלון-כי ממזמן לא היה לנו!

Dj SuNsHiNe

New member
שאלון-כי ממזמן לא היה לנו!

איך קוראים לכם? אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בת/בן כמה את/ה? מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מעשן/ת סיגריות? אי פעם עישנת סיגריות? פעם חשבת להתאבד? החברים הכי טובים? הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? המקום שלא תיהיה בו בחיים? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? התאהבת פעם? התאהבת פעם באמת עד שבכית? התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? התנשקת פעם אם בני המין השני? התנשקת פעם עם בני מינך? יש לך חברים הומואים/לסביות? אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? למה דווקא שם? קר לך או חם לך? משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: באיזה גיל תתחתנ/י? את מי אתם הכי אוהבים בעולם? עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? השיר האחרון ששמעת: השיר שנדבק לך: שיקרת פעם? מה הדבר הכי מטורף שעשית? מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? כמה פעמים התאהבת באמת? האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו? האם אתה מאוהב ברגע זה? מסנג'ר: אייסיקיו: מילה שעולה לך בראש: התאהבת בידיד? מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: אם כן קרה לך?: ואם לא אתה רוצה שיקרה? מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? מאמין/ה במדיום? מאמין/ה במכשפות? מאמין/ה ברוחות ושדים? הסרט האחרון שראית: היה יפה? בקולנוע או בטלוויזיה? אתם שומעים עכשיו מוזיקה? מי האיש האחרון שראיתם? מי בא לכם לראות? מאמינ/ה באלוהים? מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עשית פעם סיאנס? אם כן הרוח היתה נחמדה? ואם כן היה מפחיד? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? היית פעם בחו"ל? אם כן איפה? הרביצו לך? הרבצת למישו? מה אוהבת לאכול: מה אוהבת לשתות: צבע עיניים: צבע שיער: גובה: סמיילי אהוב: הדבר הכי מגעיל: הדבר הכי מגעיל שעשית: הדבר הכי מגעיל שעשו לך: הסרט הכי דפוק שראיתם: כמה זמן על המחשב ביום? באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: פתגם שעושה לכם את זה: אוהבים את החיים או לא? כמה אחים: השם הכי יפה לילד: השם הכי יפה לילדה: איפה אתם גרים: החלום שלכם: אתם חושבים שהוא יתגשם: סמיילי הכי מעצבן: הפורום הכי שווה: יש לכם פורום.?: הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: את מי אתם מעריצים: באיזה שעות אתם הולכים לישון?: הכינויים שיש לשם שלכם: הכינוי הכי אהוב: האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? האם הוא/היא יודע/ת מזה? האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: מסר לחיים: איך היה הסקר? תמונה שלכם: *זכויות שמורות לפורום איפה ג'וש בהייד פארק*

Dj SuNsHiNe

New member
ראשונה!

איך קוראים לכם? נעמה שיינמן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? עדן בת/בן כמה את/ה? עוד חודש וקצת 17 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיז'מה מעשן/ת סיגריות? לאאאא אי פעם עישנת סיגריות? לאאאאאאאא, גועל נפש! פעם חשבת להתאבד? לא החברים הכי טובים? המון, יותר מדי בשביל לפרט הקול האחרון ששמעת? של אחותי המקום האחרון שהיית בו? בגדרה אצל חברה טובה המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? טוב לי בבית אבל גם בא לי לחזור לגדרה המקום שלא תיהיה בו בחיים? גרמניה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? היום בבוקר התאהבת פעם? כן התאהבת פעם באמת עד שבכית? ברור התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? לא התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? לא התנשקת פעם אם בני המין השני? לא התנשקת פעם עם בני מינך? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? כן, המון אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? לא איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א למה דווקא שם? כי אני אוהבת את ת"א קר לך או חם לך? כרגע? פושר! משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: שאני רגשנית מדי באיזה גיל תתחתנ/י? מאיפה אני אמורה לדעת? את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אמא עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לא אם מישו מסוים השיר האחרון ששמעת: Green Day - Boulevard Of Broken Dreams השיר שנדבק לך: Green Day - Boulevard Of Broken Dreams שיקרת פעם? כן, אבל לא האמינו לי במילא מה הדבר הכי מטורף שעשית? שתחלתי עם בחור מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? לא ידוע לי האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? שברו לי את הלב הרבה פעמיים האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? לא שידוע לי כמה פעמים התאהבת באמת? אין לי מושג האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? לא חושבת האם פגעת במישהו עקב זה שהיית מאוהב בו? לא שאני יודעת, אבל אם כן אז אני מצטערת האם אתה מאוהב ברגע זה? לא בטוחה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:323037736 מילה שעולה לך בראש: גשם התאהבת בידיד? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן אם כן קרה לך?: חוששת שכן ואם לא אתה רוצה שיקרה? מישו לא רוצה?! מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? לא ממש מאמין/ה במדיום? לא מאמין/ה במכשפות? לא פוסלת את העובדה שהן קיימות מאמין/ה ברוחות ושדים? כנ"ל הסרט האחרון שראית: "מרד החיות" היה יפה? חמוד בשיא =) בקולנוע או בטלוויזיה? בדי.וי.די בבית אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא, מאוחר! מי האיש האחרון שראיתם? אחותי, בדיוק הרגע היא הלכה לי מהחדר מי בא לכם לראות? את החברים שלי מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לאדעת עשית פעם סיאנס? לא אם כן הרוח היתה נחמדה? לא עשיתי ואם כן היה מפחיד? לא עשיתייי אתם אוהבים את איך שאתם נראים? ממש לא תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? רגשנות-לא הייתה כבר שאלה כזו? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בוודאי אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? בחיים לא היית פעם בחו"ל? לא אם כן איפה? לא הייתי, עוד חודש!!! =) הרביצו לך? לא הרבצת למישו? לא מה אוהבת לאכול: ספגטי מה אוהבת לשתות: קולה צבע עיניים: חום-ירוק צבע שיער: חום גובה: 1.73 סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל: גוגל מוגל הדבר הכי מגעיל שעשית: לא זוכרת הדבר הכי מגעיל שעשו לך: לאמספרת, כואב מידי=\ הסרט הכי דפוק שראיתם: יש המון, יותר מידי.. כמה זמן על המחשב ביום? לא ספרתי עדיין באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כשיש זמן פתגם שעושה לכם את זה: "אל תסתכל בקנקן אלא שמה שיש בתוכו" אוהבים את החיים או לא? לפעמיים כמה אחים: 1 השם הכי יפה לילד: גל השם הכי יפה לילדה: עדן איפה אתם גרים: נתניה החלום שלכם: להיות כתבת מוצלחת אתם חושבים שהוא יתגשם: מקווה (ב"ה) סמיילי הכי מעצבן:
הפורום הכי שווה: של שייגעצ כמובן! יש לכם פורום.?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: שייגעצ את מי אתם מעריצים: המון,איןלי כוח לפרט באיזה שעות אתם הולכים לישון?: מאוחר הכינויים שיש לשם שלכם: נעמי, נמש, SUNSHINE, פיקסה... הכינוי הכי אהוב: אני אוהבת את כולם האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? לא הייתה כבר את השאלה הזאת? האם הוא/היא יודע/ת מזה? לא נראה לי האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? לא החלטתי עדיין השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: אמרתי כבר! השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: גם אמרתי! מסר לחיים: תבלו בכל שנייה שיש לכם איך היה הסקר? אורך ומייגע תמונה שלכם: ----->

Sheygets16

New member
בא בטוב ללילה ../images/Emo9.gif

איך קוראים לכם? נטע אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? משהו מיוחד, תכלת,תות, משהו כזה.. בת/בן כמה את/ה? 16 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה, טרנינג וחולצה. מעשן/ת סיגריות? כן אי פעם עישנת סיגריות? כן פעם חשבת להתאבד? כן החברים הכי טובים? מה איתם? הקול האחרון ששמעת? מהטלויזיה.. המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי.. ולפני זה בזולה המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? ניצנים
המקום שלא תיהיה בו בחיים? תאילנד,יש שם צונאמי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אממ אחותי הקטנה התאהבת פעם? כן התאהבת פעם באמת עד שבכית? כן התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? כן התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? כן התנשקת פעם אם בני המין השני? כן התנשקת פעם עם בני מינך? כן יש לך חברים הומואים/לסביות? כן אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? סטרייטית איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אממ.. לא בעיר,בטח באיזה מושב איכותי אבל במרכז.. למה דווקא שם? מצד אחד,שקט ובלי רעש של עיר, מצד שני קרוב לת"א :) קר לך או חם לך? כרגע קר מאוד משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אממ.. באיזה גיל תתחתנ/י? 27 בעזרת ה' את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אמא
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
השיר האחרון ששמעת: גרין דיי באמטיוי השיר שנדבק לך: בלונים בלונים חחחח שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ.. מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? נו מה השאלות האלה? הן דורשות מחשבה.. האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? זרקו כן,שברו לא האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? כן כמה פעמים התאהבת באמת? 1 האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? אפילו כפול האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו? כן.. האם אתה מאוהב ברגע זה? כן מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא פה. מילה שעולה לך בראש: שם של מישהו התאהבת בידיד?ידידים ידידים במיטה שוכחים מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא אם כן קרה לך?: לא ואם לא אתה רוצה שיקרה? אולי מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? פחח לא מאמין/ה במדיום? כן מאמין/ה במכשפות? לא מאמין/ה ברוחות ושדים? לא הסרט האחרון שראית: 'הטינה' היה יפה? בנזונה בקולנוע או בטלוויזיה? בקולנוע אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? את אותו אחד מכמה שאלות למעלה מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הנשמה עולה למקום טוב יותר. עשית פעם סיאנס? לא אסור לעשות את זה אם כן הרוח היתה נחמדה? ואם כן היה מפחיד? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? מישהו באמת כתב כאן כן? תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? עצבנית נונ-סטופ אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן אם כן איפה? הולנד הרביצו לך? כן חח הרבצת למישו? כן מה אוהבת לאכול: שוגי
מה אוהבת לשתות: תה,4-5 כוסות ביום,לפחות צבע עיניים: חום ירוק, משתנה כל בוקר. צבע שיער: הצבע המקורי חום אבל וואוו נצבע לאדום מיליון פעם ואח"כ לשחור סיני עוד מיליון פעם גובה: 1.62, השבוע בדקתי :) סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל: אנשים שמסתכלים על הנזלת שלהם אחרי שהם מקנחים את האף. הדבר הכי מגעיל שעשית: הדבר הכי מגעיל שעשו לך: הסרט הכי דפוק שראיתם: ג'יגלי כמה זמן על המחשב ביום? 3 שעות אולי באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: אחה"צ ובערב קצת. פתגם שעושה לכם את זה: יש משפט סיני עתיק שאומר שאם אין לכם מה להגיד תגידו משפט סיני עתיק אוהבים את החיים או לא: אוהבים אוהבים כמה אחים: 2 אחיות השם הכי יפה לילד: תומר השם הכי יפה לילדה: דקל איפה אתם גרים: אממ.. החלום שלכם: לנסוע לקאריביים אתם חושבים שהוא יתגשם: אמן סמיילי הכי מעצבן:
הפורום הכי שווה: ברגע זה?נמרוד שיקלר
יש לכם פורום?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: זיהוי שירים את מי אתם מעריצים: אין דבר כזה הערצה,יש הערכה. באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 2-3-4 הכינויים שיש לשם שלכם: נט,נטי,נטוש.. הכינוי הכי אהוב: נט האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? השאלה הזאת לא הייתה כבר? והתשובה כן. האם הוא/היא יודע/ת מזה? כן האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: דז'ה וו השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: מה יהיה? מסר לחיים: אל תעשן בשירותים כמו שאתה לא מחרבן במאפרה. איך היה הסקר? לא משהו,היו לי יותר טובים

../images/Emo39.gif

איך קוראים לכם? אוסנת אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לאדעת בת/בן כמה את/ה? עוד מעט 15 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? בגדים
מעשן/ת סיגריות? איכס לא אי פעם עישנת סיגריות? כן זה מסריח פעם חשבת להתאבד? לא החברים הכי טובים? הקול האחרון ששמעת? אחיינית שלי צועקת "אבאאא אבאאא" המקום האחרון שהיית בו? החוג שלי המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? בחוג שלי המקום שלא תיהיה בו בחיים? בני ברק האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ממתי אני מדברת בטלפון? התאהבת פעם? כן אבל זה שטויות התאהבת פעם באמת עד שבכית? לא התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? כן התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? לא התנשקת פעם אם בני המין השני? כן התנשקת פעם עם בני מינך? כןן יש לך חברים הומואים/לסביות? אולי...... אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? דו איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? יכול להיות ת"א למה דווקא שם? כי זה מרכז העולם קר לך או חם לך? פושר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: שאני מתעצבנת שאנשים לא מבינים אם אני סבירה להם הרבה באיזה גיל תתחתנ/י? 25 אולי את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את עצמי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? חברה שלי השיר האחרון ששמעת: בערוץ 24 של מרגלית צנעני
השיר שנדבק לך: השיר ההוא של מרגלית צנעני שיקרת פעם? ברור מה הדבר הכי מטורף שעשית? הלכתי לים עם חברה שלי באמצע הלילה וזה בכלל לא היה בתיכנון ובסוף קרו מל דברים בדרך.. טרמפים..חח מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? שום כלום האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? לא האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? כן כמה פעמים התאהבת באמת? לאדעת האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? לאדעת האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו? לא אני לחא סתומה האם אתה מאוהב ברגע זה? כן מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 319375661 מילה שעולה לך בראש: אבא התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא אם כן קרה לך?: ואם לא אתה רוצה שיקרה? לא מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? לא מאמין/ה במדיום? לא מאמין/ה במכשפות? לא מאמין/ה ברוחות ושדים? כן הסרט האחרון שראית: המסור ..סרט מעולההההה היה יפה? מאוווד בקולנוע או בטלוויזיה? מחשב אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אחיינית שלי כפרע עליה מי בא לכם לראות? חברה שלי מאמינ/ה באלוהים? לא סגורה על זה מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הנשמה מתוודה עשית פעם סיאנס? לא אם כן הרוח היתה נחמדה? ואם כן היה מפחיד? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא הכי תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? עצבנות, ולפעמים חוסר ביטחון אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? לא היית פעם בחו"ל? לא אם כן איפה? הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן מה אוהבת לאכול: הכל מה אוהבת לשתות: הכל צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שחור גובה: 1.62 סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל: בנים הדבר הכי מגעיל שעשית: לאדעת הדבר הכי מגעיל שעשו לך: לאדעת הסרט הכי דפוק שראיתם: הטינה..סרט עלוב כמה זמן על המחשב ביום? שעתיים ככה באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: לאדעת פתגם שעושה לכם את זה: הכל או כלום אוהבים את החיים או לא? אוהבים כמה אחים: 4 השם הכי יפה לילד: גל השם הכי יפה לילדה: רוני איפה אתם גרים: כפר סבא החלום שלכם: לתופף בלהקה אתם חושבים שהוא יתגשם: לא סמיילי הכי מעצבן: לאדעת הפורום הכי שווה: שיגעצ יש לכם פורום.?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: שייגעצ את מי אתם מעריצים: אותי באיזה שעות אתם הולכים לישון?: בלילה הכינויים שיש לשם שלכם: שנס אוסנש נאשקס הכינוי הכי אהוב: נשקאס האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? לא האם הוא/היא יודע/ת מזה? האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: אוף השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: אוף מסר לחיים: אל תקחו הכעל ברצינות איך היה הסקר? מוזר תמונה שלכם: אין לי במחשב

הי יא

איך קוראים לכם? בן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לויודע בת/בן כמה את/ה? עוד מעט 16 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס וחולצה שחורים מעשן/ת סיגריות? לא אי פעם עישנת סיגריות? לא ולא אעשן פעם חשבת להתאבד? לא החברים הכי טובים? שמות כאילו? הקול האחרון ששמעת? אמא המקום האחרון שהיית בו? בבית המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? חו"ל המקום שלא תיהיה בו בחיים? לויודע הכלא[?] האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי התאהבת פעם? כע התאהבת פעם באמת עד שבכית? אולי
התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? כע התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? לא התנשקת פעם אם בני המין השני? כע התנשקת פעם עם בני מינך?
יש לך חברים הומואים/לסביות? אולי לסביות ודו(בנות) אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? סטרייט איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א או בוסטון למה דווקא שם? כי אני חולה על הערים האלה קר לך או חם לך? לא זה ולא זה משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
באיזה גיל תתחתנ/י? לויודע את מי אתם הכי אוהבים בעולם? חברה שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? חברה שלי השיר האחרון ששמעת: האנשים החדשים-עברי לידר השיר שנדבק לך: אין ממש שיקרת פעם? כע מה הדבר הכי מטורף שעשית? לויודע...... מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? או ווא הרבה האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? כע האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? לא כמה פעמים התאהבת באמת? עכשיו זה הפעם השניה האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? הראשון לא האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו? אולי...... האם אתה מאוהב ברגע זה? כע מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:169550736 מילה שעולה לך בראש: בננה התאהבת בידידה? כע מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כע אם כן קרה לך?: לא ואם לא אתה רוצה שיקרה? כע מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? לא ממש מאמין/ה במדיום?
מאמין/ה במכשפות? לאנראה לי מאמין/ה ברוחות ושדים? לא הסרט האחרון שראית: לוזוכר היה יפה? נראלי בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזה- לא הולך לקולנוע יותר אין מספיק
אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כע מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? חברה שלי(לא היה כבר) מאמינ/ה באלוהים? לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים? זה שאלה שמסקרנת אוית כל החיים עשית פעם סיאנס? לא אם כן הרוח היתה נחמדה? ואם כן היה מפחיד? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בערך טעון שיפור תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? לויודע מתחרט ברגע האחרון אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כע אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? לא היית פעם בחו"ל? כע אם כן איפה? ארה"ב,קנדה,מקסיקו,הולנד,צפרת,קניה,תאילנד,מצרים(סיני),מיאנמר,טנזניה, וזהו נראלי הרביצו לך? כע הרבצת למישו? כע מה אוהבת לאכול: הכל מה אוהבת לשתות: DR. PEPER, B.W. root beer צבע עיניים: חום צבע שיער: חום גובה: 1.63 בערך סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל: חנפנים, צבועים,ערסים, ילדות בנות 12 שמתלבשות כמו זונות ושאר הטיפוסים הדבר הכי מגעיל שעשית: לאזוכר הדבר הכי מגעיל שעשו לך: לויודע הסרט הכי דפוק שראיתם: אני אוהב סרטים מטומטמטים אבל הכי דפוק נראה לי אמריקאן טריפ כמה זמן על המחשב ביום? הרבה באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כל היום פתגם שעושה לכם את זה: לויודע אוהבים את החיים או לא? כע כמה אחים: 2 אחיות השם הכי יפה לילד: אביב השם הכי יפה לילדה: לויודע איפה אתם גרים: נס ציונה החלום שלכם: להיות בלהקה מצליחה או מוזיקאי מצליח אתם חושבים שהוא יתגשם: יש מצב סמיילי הכי מעצבן:
הפורום הכי שווה: שייגעצ יש לכם פורום.?:
הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: שייגעצ את מי אתם מעריצים: הרבה אנשים באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 22:00-23:00 הכינויים שיש לשם שלכם: יעני איך אנשים קוראים לי? בוביק(אל שאלו למה), דיואן(שם משפחה), גמד, בןבן הכינוי הכי אהוב: בןבן האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? כע(שאלת כבר
) האם הוא/היא יודע/ת מזה? כע האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? כע השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: שאלת השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: שאלת מסר לחיים: היה אחד אבל שכחתי איך היה הסקר? בסדר

וזה תלוי גם ב

אם אתה מניאק שמוכן שאח שלך יפנה את הבית שלו לאיזה ערבי רוצח שטוען שירושלים שייכת לו (היה מת) ואם אתה נפגע טרור ואם נהרסה לך המשפחה מערבי מחורבן ואם אתה יתום בגלל זה ואם אתה לא ישן בלילה מגעגועים לאבא ואמא ואם אח שלך הקטן מצייר אצל הפסיכולוג מחבל יורה באבא שלך ואם לאחיינית שלך אין סבא וסבתא ואם יש לך משפחה אומנת... זה תלוי בהרבה דברים... תחשוב על זה יותר מקרוב.. אם אתה בטוח שערבים זה בכלל דבר אנושי. אני לא סולחת להם. מעדיפה שימותו או שילכו מפה.

Hanna Blair

New member
"אם אתה בטוח שערבים זה דבר../images/Emo119.gif

אנושי?" אני לא אגיב על זה.

סקוויד

New member
אי אפשר לשפוט

אולי לא עברתם מה שאנשים אחרים עברו והאנשים שעברו את הדברים אולי אטומים טיפה אוווווףף לא רציתי לפתוח דיון ואני סוגרת אותו מצידי

כל עוד

לא הרגשת את זה על בשרך... אתה לא תבין את המשמעות של זה. הם והנה תיקון קל "להגיד את המשפט 'להגיד מוות לערבים זה כמו לשכוח את השואה' זה כמו לשכוח את השואה" שכחתם את הלינצ' שעשו לחיילים שלנו?! זה בדיוק כמו מה שהנאצנים עשו לנו! תתעוררו! יום טוב לכולם

Hanna Blair

New member
להפך.../images/Emo119.gif

האנשים פה שונאים את הערבים כי הם ערבים. הנאצים שנאו את היהודים כי הם יהודים. אני היחידה שרואה פה דימיון מסויים?

לא... אני שונאת ערבים

בגלל שהם לקחו לי שתי אנשים מאווווווווווווווד יקרים לי וגם הערבים שונאים אותנו עצם זה שאנחנו יהודים ועצם זה שהארץ שלנו היא לא שלהם. וגם שהם ממשיכים לרצוח את האחים שלי ושאר העולם זה בכלל לא מזיז
אני לא אוהבת גנבים ורוצחים ז"א אני לא אוהבת חרידים, ערבים, ונאצים.

Hanna Blair

New member
אני מבינה למה את שונאת אותם,../images/Emo119.gif

אבל לא כל הערבים הם טרוריסטים.

מקשקשים צלבי קרס איפה שרק בא להם

ומטרידים/מקייסים אנשים בקניון.(אה וגם כל הזמן שעוברים לידם הם מנסים להפחיד..) נראה לי שמספיק כבר לטחון את הנושא הזה.. זה לא כל כך קשור לפורום הזה

למעלה