שאלון-כי ממזמן לא היה לנו!

dsol

New member
אני ?!

איך קוראים לכם? דוד אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? באתי לבד... בת/בן כמה את/ה? 16 וחצי מה את/ה לובש/ת ברגע זה? טרלינג מעשן/ת סיגריות? בעעע לא ! אי פעם עישנת סיגריות? איכס לא ! פעם חשבת להתאבד? אמממ כן החברים הכי טובים? שמות ?...לא שאתם מכירים אבל.....ליאל יסמין יותם שיקו..... הקול האחרון ששמעת? של הסולן של סימפוני איקס המקום האחרון שהיית בו? בית ספר =-( המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? עם החברה שלי ^^ המקום שלא תיהיה בו בחיים? אמממממממממ נראה לי בירח האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא ממש זוכר.לא אוהב טלפונים התאהבת פעם? כן התאהבת פעם באמת עד שבכית? אממ לא התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? כן התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? כן התנשקת פעם אם בני המין השני? כן התנשקת פעם עם בני מינך? לא ..אלא אם נשיקה על הלחי לדודים זה נחשב יש לך חברים הומואים/לסביות? אממ כן אבל בהקחשה (חלקם) אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? סטרייט איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לא בארצנו הקטנה למה דווקא שם? כי לא בארץ ^ קר לך או חם לך? נעים משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: כלום באיזה גיל תתחתנ/י? אמממ 27+- את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את ......לא יודע זה קשה יש הרבה עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? החברה..או לבד לפעמים זה דבר טוב ^^ השיר האחרון ששמעת: Dream Theater - -As I Am השיר שנדבק לך: Dream Theater - -As I Am שיקרת פעם? ברור מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממממ.....זה קצת מוזר אבל נעלתי כיתה עם מורה במקלט ..... אבל שיחררתי אותם אחרי חצי שעה מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? לא יודע האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? לא האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? לא כמה פעמים התאהבת באמת? 2 האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? באחת מן הפעמים האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו? לא שידוע לי האם אתה מאוהב ברגע זה? כן מסנג'ר: שוב ? [email protected] אייסיקיו: 5167676 מילה שעולה לך בראש: מוות התאהבת בידיד? ידידה ^^ מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא אם כן קרה לך?: .... ואם לא אתה רוצה שיקרה? לא מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? לא מאמין/ה במדיום? לא מאמין/ה במכשפות? כן מאמין/ה ברוחות ושדים? לא הסרט האחרון שראית: ליאון...סרט פצצה חובה צפיה היה יפה? מאוד ! בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? אמא שלי מי בא לכם לראות? חברה מאמינ/ה באלוהים? לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים? מגיעים למקום יותר טוב אני אומר " אולי המוות זה לא דבר רע, אלא כל כך טוב שלא רוצים לחזור לחיים ? עשית פעם סיאנס? לא אם כן הרוח היתה נחמדה? .... ואם כן היה מפחיד? .... אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אממממ אני לפעמים מעצבן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? לא אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? לא היית פעם בחו"ל? כן אם כן איפה? אירופה הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן מה אוהבת לאכול: אוכל.... פיצה...צ'יפס....המבורגר...ג'חנון...ספגטי מה אוהבת לשתות: שיבס ^^ או ספיירט(תזרום ספרייט) צבע עיניים: שחור/חום צבע שיער: שחור גובה: 182+- סמיילי אהוב: XD הדבר הכי מגעיל: רמאים הדבר הכי מגעיל שעשית: אמממשפכתי צבע על תיק של מישהו כי הוא עיצבן אותי הדבר הכי מגעיל שעשו לך: אממממ לא זוכר הסרט הכי דפוק שראיתם: אוו יש הרבה כמה זמן על המחשב ביום? 3-4 שעות במקרה הטוב באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: שעה פתגם שעושה לכם את זה: אוהבים את החיים או לא? בערך...לא ניסיתי עדיין את המוות אז אין עם מה להשוות כמה אחים: 2 השם הכי יפה לילד: אממ לא יודע השם הכי יפה לילדה: מאיה/טריניטי איפה אתם גרים: אשדוד החלום שלכם: אממ בנתיים זה קעקוע אתם חושבים שהוא יתגשם: מקווה עם ההורים שלי זה יהיה קשה סמיילי הכי מעצבן:
] הפורום הכי שווה: זה כמובן יש לכם פורום.?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: תפוז או כללי ? תפוז זה פו כללי אטרף את מי אתם מעריצים: לא מעריץ כי זה דבר דפוק באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 11-12 שיש לימודים הכינויים שיש לשם שלכם: דודי/חמודי/דודון/דוד(יענו דוד דודה)/דוידי הכינוי הכי אהוב: דוידי/דודי האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? נרכאה לי שכן האם הוא/היא יודע/ת מזה? כן האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? כו השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: ... השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: מאיה... מסר לחיים: אל תפחדו מהמוות הוא יגיע בכל מקרה איך היה הסקר? ארוך תמונה שלכם: חייב ?!

dsol

New member
תודה ../images/Emo9.gif

חחח נכון הוא דומה לבובספוג ? חחח תפוספוג

(:)

איך קוראים לכם? הדר אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בת/בן כמה את/ה? 14 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס גולף וסווטשר[ככה כותבים?] מעשן/ת סיגריות? לא אי פעם עישנת סיגריות? לא[זה לא בריא
] פעם חשבת להתאבד?כן החברים הכי טובים? מה איתם? הקול האחרון ששמעת? את המורה שלי[תעודות] המקום האחרון שהיית בו? בית ספר המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו?במיטה המקום שלא תיהיה בו בחיים? שאלה טוב האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לינוי התאהבת פעם? לא רציני התאהבת פעם באמת עד שבכית? ממש לא התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? לא התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? לא התנשקת פעם אם בני המין השני? לא התנשקת פעם עם בני מינך? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא אבל בכיף אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? עדיין לא יודעת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? גם זו שאלה טובה למה דווקא שם? ככה קר לך או חם לך?נעים משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: רשימה ארוכה באיזה גיל תתחתנ/י? גם שאלה טובה את מי אתם הכי אוהבים בעולם? כנ"ל^.^ עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?:X השיר האחרון ששמעת:מלחמה שקטנה-היהודים[נכון שזה שיר יפה?] השיר שנדבק לך: סינרגיה-כוכב שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת?שומדבר האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? לא האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? לא כמה פעמים התאהבת באמת? 0 האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו?לאאאאא האם אתה מאוהב ברגע זה? לא מסנג'ר: [email protected] אייסיקי:346932782 מילה שעולה לך בראש: משעמם התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא יודעת אם כן קרה לך?: לא ואם לא אתה רוצה שיקרה? אולי מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? לאאאא מאמין/ה במדיום? מה? מאמין/ה במכשפות? לא מאמין/ה ברוחות ושדים? לאא הסרט האחרון שראית: לא זוכרת:S היה יפה? נראלי בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? המורה שלי:S מי בא לכם לראות? ליעד מאמינ/ה באלוהים? לא יודעת מה לדעתך קורה אחרי שמתים?ממשיכים לחיות רק לא בעולם הזה עשית פעם סיאנס? לא אם כן הרוח היתה נחמדה? ואם כן היה מפחיד? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן אם כן איפה?לפרט? הרביצו לך? נראלי הרבצת למישו? כן מה אוהבת לאכול:אוכל מה אוהבת לשתות:מים צבע עיניים:חום צבע שיער: חום גובה: 1.61[בערך] סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל: לאדעת הדבר הכי מגעיל שעשית: לאדעת הדבר הכי מגעיל שעשו לך: לא זוכרת הסרט הכי דפוק שראיתם: אהבה בלבן משהו כזה כמה זמן על המחשב ביום? הרבה באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:מתי שיוצא פתגם שעושה לכם את זה: אוהבים את החיים או לא? לפעמים כמה אחים: אח ואחות השם הכי יפה לילד: משה[סתם] השם הכי יפה לילדה: יחזקאלה[גם סתם] איפה אתם גרים: ק.חיים החלום שלכם: אתם חושבים שהוא יתגשם: סמיילי הכי מעצבן: לאדעת הפורום הכי שווה: זה[התחנפות למנהלות
] יש לכם פורום.?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: לאדעת את מי אתם מעריצים: פייי באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 11ץ12 תלוי ברמת העייפות הכינויים שיש לשם שלכם: הדרי,הדרוש,סטייק
הכינוי הכי אהוב: סטייק האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? לא האם הוא/היא יודע/ת מזה? לא האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? לאאא השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: מסר לחיים: איך היה הסקר? ? תמונה שלכם: |נמענתנמנעתנמנעת|

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif א נ י ../images/Emo9.gif

איך קוראים לכם?
גלי אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
ממ..אני אוהבת ת'שם קַדֶן.. ו..יש עוד אבל לא זוכרת כרגע.. בת/בן כמה את/ה?
עוד מעט 16 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?
מכנס שחור ארוך עם פרחים צבעוניים, גופייה קצרה שחורה ומעלייה גופייה ארוכה שחורה גזורה מעשן/ת סיגריות?
לא אי פעם עישנת סיגריות?
לא פעם חשבת להתאבד?
ממ..חשבתי על זה אבל אנ'לא אעשה אתזה החברים הכי טובים?
אוריש הקול האחרון ששמעת?
אמא מספרת לי שהמורה הזונע לספורט התקשרה שאנ'לא מתאמנת
המקום האחרון שהיית בו?
קניון המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו?
לונדון המקום שלא תיהיה בו בחיים?
מממ..לא'דעת האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
נויש [חברה] התאהבת פעם?
כע
התאהבת פעם באמת עד שבכית?
מממ..זה לא כ"כ היה בגלל ההתאהבות אבל..ממ...בערך. התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית?
לא התנשקת מתוך רצון לעשות רושם?
לא התנשקת פעם אם בני המין השני?
לא ממש התנשקת פעם עם בני מינך?
לא יש לך חברים הומואים/לסביות?
כע אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית?
סטרייטית איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?
בהרצליה/לונדון/קיסריה?
למה דווקא שם?
כי זה מקומות ממש יפים קר לך או חם לך?
עכשיו? קצת קר.. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
הוו...הרבה באיזה גיל תתחתנ/י?
בגיל שאני ארגיש שזה נכון את מי אתם הכי אוהבים בעולם?
יש כמה אנשים כאלה.. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
השיר האחרון ששמעת:
"פלסטלינה" / איפה ג'וש השיר שנדבק לך:
"יש לך אותי" / אביב גפן שיקרת פעם?
כע מה הדבר הכי מטורף שעשית?
ממ.. מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת?|תולא'דעת אם זה אהבת אמת אבל..שיקרתי..
האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב?
ממ..אפשר לומר האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו?
כע כמה פעמים התאהבת באמת?
נראלי שפעם או פעמיים, אני עוד לא סגורה עלזה האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה?
ממ...לא בדיוק
האם פגעת במישהו עקב זה שהיית מאוהב בו?
לא האם אתה מאוהב ברגע זה?
לא בדיוק "מאוהבת", דיי דלוקה על מיש'ו.. אבל למזלי בזמן האחרון קצת ירד לי ממנו מסנג'ר:
[email protected] אייסיקיו:131212046 מילה שעולה לך בראש:
"מסריח"-מילה חמודה
התאהבת בידיד?
ממ..לא ממש התאהבוּת.. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:
כעע אם כן קרה לך?:
כע ואם לא אתה רוצה שיקרה?
קרה. מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]?
לא'דעת:| מאמין/ה במדיום?
אולי מאמין/ה במכשפות?
לא ממש מאמין/ה ברוחות ושדים?
לא ממש הסרט האחרון שראית:
מממ..."שבועיים מראש" היה יפה?
חמוד, נרדמתי לקראת הסוף
בקולנוע או בטלוויזיה?
טי.וי אתם שומעים עכשיו מוזיקה?
לא מי האיש האחרון שראיתם?
אמא מי בא לכם לראות?
מאמינ/ה באלוהים?
כע מה לדעתך קורה אחרי שמתים?
עולים לשמיים? עשית פעם סיאנס?
לא אם כן הרוח היתה נחמדה?
^ ואם כן היה מפחיד?
^ אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
לא במיוחד תכונה שאתם שונאים בעצמכם?
תכונה?..אמממ..יותר מידי ביקורתית. כאילו, אני חושבת שזה טוב אבל במידה מסויימת.. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
כע אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת?
כע היית פעם בחו"ל?
נראלי.
אם כן איפה?
מצרים, נחשב? הרביצו לך?
כשהייתי קטנה, בגן
הרבצת למישו?
כנ"ל מה אוהבת לאכול:
אבטיח מה אוהבת לשתות:
קוקע קולע ומים צבע עיניים:
ירוק-כחול צבע שיער:
טבעי-חום כהה, נוכחי-שחור עם [סוג של] 3 פסים אדומים גובה:
1.63 בערך סמיילי אהוב:
,
,
,
,
הדבר הכי מגעיל:
ערסים מגעילים שמתנהגים כמו חיות הדבר הכי מגעיל שעשית:
הדבר הכי מגעיל שעשו לך:
שיקרו הסרט הכי דפוק שראיתם:
"עבודת נמלים" כמה זמן על המחשב ביום?
בזמן האחרון אינלי כ"כ זמן אבל ברגיל.. מש'ו כמו 4-5 שעות.. באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:
מתי שיוצא לי להיכנס פתגם שעושה לכם את זה:
ממ לא'דעת אוהבים את החיים או לא?
לפעמים כע ולפעמים לא כמה אחים:
אחות אחת השם הכי יפה לילד:
ממ..ניק.. ויש עוד השם הכי יפה לילדה:
לא זוכרת כרגע איפה אתם גרים:
ב-
החלום שלכם:
ממ.. עזבו. אתם חושבים שהוא יתגשם:
מקווה סמיילי הכי מעצבן:
הפורום הכי שווה:
יש כמה יש לכם פורום?:<

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifה מ ש ך..../images/Emo9.gif

יש לכם פורום?:
שלי? לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:
אני הרבה פה, בשייגעצ בהיידפארק.. את מי אתם מעריצים:
ממ..נראלי שאפ'חד, יש אמנים וזמרים שאני מאוד אוהבת ומעריכה באיזה שעות אתם הולכים לישון?:
תלוי.. בד"כ בסביבות 00:00-01:00 הכינויים שיש לשם שלכם:
גלוש, גלושית, גלו, שׂכל, גולגול, שייגעצ [
] ועוד הכינוי הכי אהוב:
כולם האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש?
כבר היה אתזה , לא? האם הוא/היא יודע/ת מזה?
לא, הוא לא ממש יודע האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע?
עד לא מזמן רציתי אבל עכשיו כבר לא השמות שאתם הכי אוהבים לבנים:
נוו זה כבר היה! השמות שאתם הכי אוהבים לבנות:
גם זה! מסר לחיים:
"חייה ותן לחיות", "כל אחד באמונתו יחייה" איך היה הסקר?
חמוד + תמונה שלכם:|תו נההה.. אני אחסוך מכם אתזה

splashi

New member
פאק הוא ארוך.. אבל בכל זאת....

איך קוראים לכם? רוני (ואני בת למען השם! חח) אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? תום ככה היו אמורים לקרוא לי אבל אמא המציאה שזה מזל רע אז לא :( בת/בן כמה את/ה? 15 וחצי מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'ממה מעשן/ת סיגריות? לא אי פעם עישנת סיגריות? כן פעם חשבת להתאבד? לא זכור לי אבל יש מצב החברים הכי טובים? שלוש חברות - טל, הגר ונינה הקול האחרון ששמעת? של אמא המקום האחרון שהיית בו? בבית (כבר חמישה ימים אני חולה...) המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? בארצות הברית אצל בת דודה שלייי המקום שלא תיהיה בו בחיים? לא יודעת.. מקווה שאף מקום האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? טל חברתי התאהבת פעם? כןןן התאהבת פעם באמת עד שבכית? יותר מידי פעמים התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? כןן התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? ממש לא התנשקת פעם אם בני המין השני? חח כן התנשקת פעם עם בני מינך? סתם בפה.. לא צרפית יש לך חברים הומואים/לסביות? יאפ אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? סטרייט איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בת"א דה ביג סיטי למה דווקא שם? כי אני מתה על העיר הזאת כל דקה בה עושה אותי מאושרת קר לך או חם לך? קריר לי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הפחד שלי מלהגיד באמת מה אני מרגישה וחושבת למישהו שאני מאוהבת בו או משו באיזה גיל תתחתנ/י? אממ מקווה שעד גיל 27 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את טל חברה שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לא מישו מסויים השיר האחרון ששמעת: אלוהים נחמדה של יוני בלוך השיר שנדבק לך: השיר הנ"ל חח שיקרת פעם? אני חושבת שכן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת אני לא הכי אחת של דברים מטורפים... מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? לא יודעת ממ האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? יאפ כמה פעמים התאהבת באמת? נראה לי שלוש פעמים האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? פעם אחת וחצי האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו? כן.. עכשיו אני עושה את זה... טיפשה האם אתה מאוהב ברגע זה? אני חושבת שכן מסנג'ר: אין לי שמץ איך משתמשים אייסיקיו: 210669720 מילה שעולה לך בראש: הודעה התאהבת בידיד? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא ממש אם כן קרה לך?: ואם לא אתה רוצה שיקרה? לא כל כך מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? לא מאמין/ה במדיום? לא מאמין/ה במכשפות? חח לא מאמין/ה ברוחות ושדים? הסרט האחרון שראית: סרט עילג על פוטבול היה יפה? חביב בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? איזה אחד שנראה ממש ממש טוב מהבצפר שלי מאמינ/ה באלוהים? לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים? אני מקווה שיש מקום כזה שאפשר לראות מה הולך למטה בעולם החיים עשית פעם סיאנס? כן אם כן הרוח היתה נחמדה? לא ואם כן היה מפחיד? מאודדד אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? לא היית פעם בחו"ל? יאפ אם כן איפה? ארה"ב, איטליה וצ'כיה הרביצו לך? לא ממש חח הרבצת למישו? לא יודעת מה אוהבת לאכול: הכל בעיקר שוקולד מה אוהבת לשתות: הכל חח צבע עיניים: חום וכשבא לו ירוק צבע שיער: חום וכשבא לי (לצבוע) אדום גובה: 1.65 סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל: להיות צבוע דבר מגעיל שעשית: הייתי צבועה הדבר הכי מגעיל שעשו לך: היו צבועים אלי חח סתם... התייחסו אלי בתור תחליף זמני למישו אחר הסרט הכי דפוק שראיתם: יש מלא כמה זמן על המחשב ביום? שעה בערך באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: בערב תשע ככה פתגם שעושה לכם את זה: אוהבים את החיים או לא? אוהבים כמה אחים: 2 השם הכי יפה לילד: אני גרועה בשטויות האלה השם הכי יפה לילדה: איפה אתם גרים: קריית חיים.. חיפה החלום שלכם: להיות מאושרת אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מקווה סמיילי הכי מעצבן: :( חיח הפורום הכי שווה: זה! חח יש לכם פורום.?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: מוניקה סקס את מי אתם מעריצים: פיטרררר ממוניקה סקס באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 12 הכינויים שיש לשם שלכם: רונקי, רונצ'וק, ריק (אין לי מושג איך אחותי הגיעה לזה) הכינוי הכי אהוב: רונקי האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? לא יודעת אוף האם הוא/היא יודע/ת מזה? לא האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? כן מסר לחיים: תהיו מאושרים ממה שיש לכם תמיד איך היה הסקר? מעיק קצת חח אבל נחמד תמונה שלכם:

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

ברור שרוני זה בת! לא היה לי שום ספק. לאחותי קוראים רוני. ובקשר לתום, בהפוך זה מות ולכן אנשים מאמינים שזה מזל רע =) אז לא סתם המצאה =)

splashi

New member
חחח

היו כמה אנשים שחשבו שאני בן אז החלטתי להבהיר להם שלא.... אמא תירצה לי שתום זה סוף אז זה גם מזל רע ויפה לך שאת אשכרה קוראת מה שאנשים כתבו! המשיכי כך חח

../images/Emo71.gif

איך קוראים לכם?
שי/אבוד אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
אממ אם הייתי בת היו קוראים לי או אמילי או עדן או נטלי, אבל אני בן אז לא'דע בת/בן כמה את/ה?
14.5 אביבים מה את/ה לובש/ת ברגע זה?
מכנס קורדורוי, חולצת טריקו דקה ארוכה בצבע בורדו ועליה חולצה קצרה עם פיס מעלי מריחואנה-משו בסט
מעשן/ת סיגריות?
לא אי פעם עישנת סיגריות?
כן
פעם חשבת להתאבד?
החברים הכי טובים?
אתם לא מכירים
וגמ ככה אין הרבה הקול האחרון ששמעת?
אני עדיין שומע-אינפקטד משרום המקום האחרון שהיית בו?
במטבח המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו?
אמממ אולי בים המקום שלא תיהיה בו בחיים?
יש הרבה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
ידידה התאהבת פעם?
התאהבת פעם באמת עד שבכית?
התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית?
התנשקת מתוך רצון לעשות רושם?
מתוך לחץ חברתי נחשב?
התנשקת פעם אם בני המין השני?
התנשקת פעם עם בני מינך?
יש לך חברים הומואים/לסביות?
לא שידוע לי אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית?
סטרייט איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?
אין לי שמץ למה דווקא שם?
כשאני ידע איפה אני יגיד לכם קר לך או חם לך?
נעים
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
תלותיות (נו-מהמילה תלות) באנשים באיזה גיל תתחתנ/י?
20-30 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?
אמאבא והכלבה שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
השיר האחרון ששמעת:
לא יודע איך קוראים לו
השיר שנדבק לך:
דיילת באל-על שיקרת פעם?
מה הדבר הכי מטורף שעשית?
פרצתי לבי"ס והמנהל תפס אותנו מעשנים בחדר מורים
מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת?
לא הרבה-אולי נסעתי שעה ורבע ברכבת חחח האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב?
יאפ האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו?
לא נראה לי כמה פעמים התאהבת באמת?
אולי פעם אחת האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה?
ממש לא האם פגעת במישהו עקב זה שהיית מאוהב בו?
אם אני מאוהב במישהי-למה לפגוע בה? האם אתה מאוהב ברגע זה?
מסנג'ר
:[email protected] אייסיקיו:
323896541 מילה שעולה לך בראש:
חנבצ התאהבת בידידה?
מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:
חצי
אם כן קרה לך?:
ואם לא אתה רוצה שיקרה?
למה לא? בכיף
מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]?
מאמין/ה במדיום?
מאמין/ה במכשפות?
מאמין/ה ברוחות ושדים?
הסרט האחרון שראית:
מעודדות צמודות היה יפה?
לא-סרט דפוק בקולנוע או בטלוויזיה?
TV אתם שומעים עכשיו מוזיקה?
כן מי האיש האחרון שראיתם?
אח שלי עבר לידי מי בא לכם לראות?
מאמינ/ה באלוהים?
"אלוהים מאמין בי"-א. גפן מה לדעתך קורה אחרי שמתים?
כשאני ימות אני יתקשר להגיד לכם עשית פעם סיאנס?
אם כן הרוח היתה נחמדה?
לא ואם כן היה מפחיד?
לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
לפעמים תכונה שאתם שונאים בעצמכם?
קנאות, עצבנות מדברים טפשיים אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת?
כן היית פעם בחו"ל?
יאפ, הרבה אם כן איפה?
בלגיה, הולנד (גרתי שם שנה וחצי
),תאילנד, קליפורניה (לוס אנג'לס), תורכיה-יוון-קפריסין(דה סיימ שיט), ואוסטריה. הרביצו לך?
הרבצת למישו?
רק התגונננות
מה אתה אוהב לאכול:
כל מיני מה אוהבת לשתות:
כל מיני
צבע עיניים:
חום-ירוק-דבש (זה מה שאמא שלי אומרת) צבע שיער:
שחור גובה:
1.57 סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל:
לא'דע הדבר הכי מגעיל שעשית:
הדבר הכי מגעיל שעשו לך:
הסרט הכי דפוק שראיתם:
אממ לא זוכר עכשיו
כמה זמן על המחשב ביום?
שעה-שעה וחצי באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:
ערב-לילה פתגם שעושה לכם את זה:
"פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק" ועוד אחד שיוצא לי להגיד הרבה לאחרונה
"אני לא הומו, וגם להומואים יש זכויות,

The Miller

New member
עידו

איך קוראים לכם? עידו אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מייק בת/בן כמה את/ה? 14 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? בגדים... מעשן/ת סיגריות? כן אי פעם עישנת סיגריות? כן פעם חשבת להתאבד? לא החברים הכי טובים? אין הקול האחרון ששמעת? הכלב שלי המקום האחרון שהיית בו? חבר שלי המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? לונדון המקום שלא תיהיה בו בחיים? עזה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי התאהבת פעם? לא התאהבת פעם באמת עד שבכית? לא התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? לא התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? לא התנשקת פעם אם בני המין השני? כן התנשקת פעם עם בני מינך? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודע על זה אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? סטרייט איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אנגליה למה דווקא שם? כי זה אחלה מקום קר לך או חם לך? חם לי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: מילימטר שיער באיזה גיל תתחתנ/י? 30 + - את מי אתם הכי אוהבים בעולם? הכלב שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? בר רפאלי השיר האחרון ששמעת: מולן רוז השיר שנדבק לך: jet-look what you done שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודע מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? לא יודע האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? לא האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? אולי כמה פעמים התאהבת באמת? 0 האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? לא האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו? לא האם אתה מאוהב ברגע זה? לא מסנג'ר: אין אייסיקיו: 202686877 מילה שעולה לך בראש: תפוח התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: אולי אם כן קרה לך?: לא ואם לא אתה רוצה שיקרה? אולי מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? לא מאמין/ה במדיום? לא מאמין/ה במכשפות? לא מאמין/ה ברוחות ושדים? לא הסרט האחרון שראית: snatch היה יפה? מצוין-מומלץ בקולנוע או בטלוויזיה? בדיוידי אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אחותי מי בא לכם לראות? בר רפאלי מאמינ/ה באלוהים? לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים? זורקים אתכם לאדמה ובאים לבקר אותכם פעם בשנה. עשית פעם סיאנס? לא אם כן הרוח היתה נחמדה? ואם כן היה מפחיד? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בסדר תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? קמצן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן אם כן איפה? בהרבה מקומות הרביצו לך? לא הרבצת למישו? כן מה אוהב לאכול: המבורגר מה אוהבת לשתות: קולה צבע עיניים: כחול צבע שיער: בלונד גובה: 1.60 סמיילי אהוב: של נירוונה הדבר הכי מגעיל: ילדה מהביה"ס שלי הדבר הכי מגעיל שעשית: לא יודע הדבר הכי מגעיל שעשו לך: לא יודע הסרט הכי דפוק שראיתם: הרבה כמה זמן על המחשב ביום? הרבה באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: ערב פתגם שעושה לכם את זה: אם מצאתם משהו טוב ברחוב כנראה שהשתינו עליו אוהבים את החיים או לא? כן כמה אחים: אח ואחות השם הכי יפה לילד: עידו? השם הכי יפה לילדה: לא יודע איפה אתם גרים: רעות החלום שלכם: לא לגור ברעות אתם חושבים שהוא יתגשם: כן סמיילי הכי מעצבן: של בלינק... הפורום הכי שווה: נירוונה יש לכם פורום.?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: נירוונה את מי אתם מעריצים: באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 1 בלילה הכינויים שיש לשם שלכם: הכינוי הכי אהוב: האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? האם הוא/היא יודע/ת מזה? האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: מסר לחיים: איך היה הסקר? תמונה שלכם:

פרקשון

New member
עניתי ונמחק אז הנה חדש

איך קוראים לכם? עידן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? עמוס בת/בן כמה את/ה? 17 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה מעשן/ת סיגריות? לא אי פעם עישנת סיגריות? כן פעם חשבת להתאבד? כן החברים הכי טובים? החברים שלי נו הקול האחרון ששמעת? אבא שלי המקום האחרון שהיית בו? יד ושם המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? טיול לחו'ל עם חברים המקום שלא תיהיה בו בחיים? עירק האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי התאהבת פעם? חושב שכן התאהבת פעם באמת עד שבכית? חושב שכן התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? לא התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? לא התנשקת פעם אם בני המין השני? כן התנשקת פעם עם בני מינך? כן בקטנה ממש על השפתיים מהר! יש לך חברים הומואים/לסביות? בערך אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? סטרייט! איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? מרכז למה דווקא שם? קרוב להכל קר לך או חם לך? נעים משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אמא שלי! באיזה גיל תתחתנ/י? 28. מאיפה לי?! את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אחותי הקטנה עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? השיר האחרון ששמעת: השיר שנדבק לך: שיקרת פעם? מה הדבר הכי מטורף שעשית? שרפתי פחי אשפה ובאו מכבי אש בכיתה ג' זה היה מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? לא משהו מיוחד האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? כן האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? יש מצב.. כמה פעמים התאהבת באמת? לא יודע האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? אף פעם האם פגעת במישהו עקב זה שהיית מאוהב בו? לא חושב האם אתה מאוהב ברגע זה? לא יודע מסנג'ר: יש אייסיקיו: יש מילה שעולה לך בראש: שיקווווו התאהבת בידיד? בערך מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא אם כן קרה לך?: לא ואם לא אתה רוצה שיקרה? כן מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? לא מאמין/ה במדיום? לא מאמין/ה במכשפות? לא מאמין/ה ברוחות ושדים?לא הסרט האחרון שראית: אמ סי האמר היה יפה? נחמד בקולנוע או בטלוויזיה? טיוי אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אבא שלי מי בא לכם לראות? ידידה אחת.. מאמינ/ה באלוהים? קצת מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הגופה מתכלה עשית פעם סיאנס? לא אם כן הרוח היתה נחמדה? ואם כן היה מפחיד? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא עצוב תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? לא חושב על אחת נוראית כרגע אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? יכול להיות היית פעם בחו"ל? כן אם כן איפה? אירופה הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן מה אוהבת לאכול: פאסט פוד מה אוהבת לשתות: ויטמינצ'ק עם קרח צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור גובה: 187 סמיילי אהוב: :) הדבר הכי מגעיל: חרא של נשים הדבר הכי מגעיל שעשית: לא זוכר הדבר הכי מגעיל שעשו לך: דפקו אותי הסרט הכי דפוק שראיתם: לא יודע כמה זמן על המחשב ביום? 2 שעות באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: לא יודע פתגם שעושה לכם את זה: חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל אוהבים את החיים או לא? למה לא כמה אחים: 2 אחיות השם הכי יפה לילד: השם הכי יפה לילדה: איפה אתם גרים: קרית אונו החלום שלכם: לרואת טלויזיה כל החיים אתם חושבים שהוא יתגשם: לא סמיילי הכי מעצבן: הפורום הכי שווה: פה יש לכם פורום.?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: שייגעצ את מי אתם מעריצים: בנאדם? אין אחד כזה באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 12 הכינויים שיש לשם שלכם: ברשן הכינוי הכי אהוב: ברשן האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? בערך האם הוא/היא יודע/ת מזה? כן האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? כן השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: לא יודע השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: דיעגיגעד מסר לחיים: חיו ותנו לחיות---קיבינימט!!! איך היה הסקר?חרא

מסטולית

New member
משעמם לי

איך קוראים לכם? גילי
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? גיל בת/בן כמה את/ה? 17 וחצי מה את/ה לובש/ת ברגע זה? טרנינג מעשן/ת סיגריות? לא אי פעם עישנת סיגריות? כן פעם חשבת להתאבד? כן החברים הכי טובים? מה איתם? הקול האחרון ששמעת? אמא המקום האחרון שהיית בו? באוטו המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? עם ידיד שלי המקום שלא תיהיה בו בחיים? למה שאני לא אהיה שם? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה התאהבת פעם? כן התאהבת פעם באמת עד שבכית? כן התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? כן התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? לא התנשקת פעם אם בני המין השני? כן התנשקת פעם עם בני מינך? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? כן אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? סטרייטית איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ראשל"צ למה דווקא שם? בא לי קר לך או חם לך? קרררר! משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הכל באיזה גיל תתחתנ/י? 25+ את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אף אחד עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? ידיד שלי השיר האחרון ששמעת: משהו של פינק פלויד השיר שנדבק לך: כל יום שאת לא איתו - שיקלר שיקרת פעם? כמובן מה הדבר הכי מטורף שעשית? חציתי באור אדום? מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? אמרתי לו את זה? האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? כן האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? כן כמה פעמים התאהבת באמת? 3 האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? לא האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו? כן, ואומרים עקב האם אתה מאוהב ברגע זה? לא מסנג'ר: אין אייסיקיו: חסוי
מילה שעולה לך בראש: ורוד התאהבת בידיד? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן אם כן קרה לך?: כן ואם לא אתה רוצה שיקרה? לא היה אכפת לי שזה יהיה שוב, הרגשה מדהימה מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? כן מאמין/ה במדיום? כן מאמין/ה במכשפות? בערך מאמין/ה ברוחות ושדים? כן הסרט האחרון שראית: לא זוכרת היה יפה? אולי בקולנוע או בטלוויזיה? בטח בטלווזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? ידיד שלי מאמינ/ה באלוהים? לפעמים מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כלום. שקט. עשית פעם סיאנס? כן אם כן הרוח היתה נחמדה? כן ואם כן היה מפחיד? כן מאוד אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? הרוב אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? כן :| היית פעם בחו"ל? כן אם כן איפה? כל מיני הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן מה אוהבת לאכול: גלידה מה אוהבת לשתות: מים צבע עיניים: חום צבע שיער: חום בהיר גובה: גבוהה סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל: קיא הדבר הכי מגעיל שעשית: שיקרתי בקשר למשהו חשוב הדבר הכי מגעיל שעשו לך: לא ניכנס לזה עכשיו הסרט הכי דפוק שראיתם: יש הרבה כמה זמן על המחשב ביום? יותר מידי באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: 18:24 פתגם שעושה לכם את זה: חיה ותן לחיות אוהבים את החיים או לא? לפעמים כמה אחים: 2 השם הכי יפה לילד: מעיין השם הכי יפה לילדה: עדן איפה אתם גרים: רחוק החלום שלכם: אושר אתם חושבים שהוא יתגשם: הלוואי.. סמיילי הכי מעצבן:
הפורום הכי שווה: לאדעת יש לכם פורום.?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: אביב גפן את מי אתם מעריצים: אף אחד באיזה שעות אתם הולכים לישון?: כשבא לי ואני עייפה הכינויים שיש לשם שלכם: יש המוווווווון הכינוי הכי אהוב: גיל, גילצ', גיליקה האם את/ה מאוהב/ת ברגע זה ממש? לא האם הוא/היא יודע/ת מזה? - האם את/ה רוצה שהוא/היא ידע/תדע? - השמות שאתם הכי אוהבים לבנים: זה היה כבר לא? השמות שאתם הכי אוהבים לבנות: גם זה... מסר לחיים: לכו לישון איך היה הסקר? יש יותר טובים תמונה שלכם: נה

../images/Emo109.gif

איך קוראים לכם? מיכל
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בלעעע... לויודעת...
בת/בן כמה את/ה? 12... (בבבעעע אני הכי קטנה פה...:'()
מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצה שחורה ג'ינס וגרביים
מעשן/ת סיגריות? כן...:S א
י פעם עישנת סיגריות? כע..
פעם חשבת להתאבד? לא רק חשבתי...
החברים הכי טובים? יש... אין לי כוח לפרט..
הקול האחרון ששמעת? אח שלי הקטן..
המקום האחרון שהיית בו? כליל הייתי אצל תול...
המקום שאת/ה רוצה ליהיות בו עכשיו? במיטה...בבבב...:'(
המקום שלא תיהיה בו בחיים? בנתיים לא נראה לי שיש מקום כזה..
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי..
התאהבת פעם? יותר מידי פעמים..
התאהבת פעם באמת עד שבכית? כנ"ל
התנשקת פעם מתוך אהבה אמיתית? עוד לא התנשקתי...:S
התנשקת מתוך רצון לעשות רושם? עוד לא התנשקתי..
התנשקת פעם אם בני המין השני? לא
התנשקת פעם עם בני מינך? לא
יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי...
אתה דו מיני/סטרייט/הומו/לסבית? סטרייט
איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אין לי שמץ.. אבל אני רוצה באמריקה נראה לי... לויודעת..
למה דווקא שם? כי אני רוצה להיות שחקנית... ואין כ"כ לאן להתקדם עם זה בישראל...:S
קר לך או חם לך? האמת שקר לי..
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: האף!!! תראו תבינו...:'(
באיזה גיל תתחתנ/י? אין לי שמץ
את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את הטדי הדובי שקניתי בבלגיה!!!
אה... ואת טולית!
מאוהב|
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? האמת שעם קרן כי עכשיו דיי מאוחר והיא קרועה לגמרי...חח
השיר האחרון ששמעת: "נפלת חזק" של איפה הילד
השיר שנדבק לך: mor then a woonan הפרסומת של קוטקס..
שיקרת פעם? כע..
מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא זוכרת..
מה הדבר הכי מטורף שעשית למען אהבת אמת? לא יודעת..
האם אי פעם זרקו אותך/שברו לך את הלב? לא זרקו אותי (כי לא היה לי חבר...:S) אבל שברו לי את הלב יותר מידי פעמים...
האם אתה שברת לבבות/זרקת מישהו? לא שידוע לי..S:
כמה פעמים התאהבת באמת? 3 נראה לי..
האם האהבה הזאת החזירה לך באותה המידה? לא :'(
האם פגעת במישהו אקב זה שהיית מאוהב בו? לא נראה לי..
האם אתה מאוהב ברגע זה? כע..
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו: 237572971
מילה שעולה לך בראש: יעלי |כועס|
התאהבת בידיד? לא..
מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן!!
אם כן קרה לך?: כן..:)
ואם לא אתה רוצה שיקרה? קרה..:)
מאמין/ה באהבה מהשליטה של הכוכבים [אסטרולוגיה]? לא..
מאמין/ה במדיום? מה זה מדיום?
מאמין/ה במכשפות? לא ... למרות שאני יודעת שיש...:S
מאמין/ה ברוחות ושדים? לא!!!!
הסרט האחרון שראית: אה... זאת הייתה סידרה לא סרט... "SOPER NANNY" משו ביסוויקאנד..
היה יפה? כע!
בקולנוע או בטלוויזיה? בטלוויזיה..
אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא אבל קודם שמעתי...
מי האיש האחרון שראיתם? אבא שלי..
מי בא לכם לראות? את יעלי...חח אני רוצה לתת לה כאפה!!גרר!|כועס|
מאמינ/ה באלוהים? יודעת שהוא קיים..
מה לדעתך קורה אחרי שמתים? אין לי שמץ...
עשית פעם סיאנס? היה משו בסיגנון...
אם כן הרוח היתה נחמדה? הילדה המפגרת שעשתה ת'סיאנס אמרה "חנה פראנק" במקום אני!!|כועס|
ואם כן היה מפחיד?לא
אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא
תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אגרסיביות (שאמרו לי שזה בכלל אינפולסיביות)
אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן..
אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונת? בחיים לא!!!|כועס|
היית פעם בחו"ל? כע!:)
אם כן איפה? צרפת,בלגיה והולנד
הרביצו לך? כע..
הרבצת למישו? כע...
מה אוהבת לאכול: הכל...:S
מה אוהבת לשתות: קולה...:)
צבע עיניים: חום-ירוק
צבע שיער: שחור
גובה: 1.63 +
סמיילי אהוב: |כועס| תראו איזה מותק!!
הדבר הכי מגעיל: להגיד למישו "אני אוהב/ת אותך" ולא להתכוון
הדבר הכי מגעיל שעשית: לא יודעת..:S
הדבר הכי מגעיל שעשו לך: מה שיעלי עשתה לי היום!!!|כועס|
הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכרת איך קוראים לו...
כמה זמן על המחשב ביום? יותר מידי... סתם..;) שעה +
באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: פעם בשבוע בסופ"ש
פתגם שעושה לכם את זה: "אל תעשה לחבריך מה ששנוא עלייך"
אוהבים את החיים או לא? לא כ"כ..
כמה אחים: 3 ו3 יותר מידי..!!!
השם הכי יפה לילד: יונתן
השם הכי יפה לילדה: אביגל (כן,כן אני מוזרה!)
איפה אתם גרים: חור קטן בצפון הארץ..
החלום שלכם: להיות שחקנית מפורסמת או פסיכולוגית ידועה... (כבר אמרתי שאני מוזרה?..)
אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מאוד מקווה!
סמיילי הכי מעצבן: <

למעלה