שאלון להכיר יותר טוב.

QueenMaria

New member
שאלון להכיר יותר טוב.../images/Emo9.gif

סתם בשביל הקטע.
השאלון מנוסח במין נקבה אך מתייחס לשני המינים.
שם: גיל: מיקום: כיתה: שחקן: שחקנית: תוכנית: בעל: סטייה: פוביה: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים?: עבר פלילי: שפות: .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: .:האם:. את דלוקה על מישהו: את רוצה לגור במקום אחר: את מאמינה באהבה ווירטואלית: את רוצה עוד פירסינג: אוהבת רכבות הרים: .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: .:האם אי פעם:. בכית על בת: בכית על בן: שיקרת: נעצרת: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.
]:
הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: .:האם את חושבת שאת:. יפה: מצחיקה: חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: תפוח או בננה?: כחול או אדום?: סתיו או אביב: מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: איזה ארוחה אחרונה אכלת?: תיכון או אוניברסיטה?: את משועממת?: רעש אחרון ששמעת?: ריח האחרון שהרחת?:

QueenMaria

New member
Mine../images/Emo9.gif

שם: שירי. גיל: 15 ויומיים.
מיקום: ירושלים. כיתה: ט'1. שחקן: ג'סי מקרטני וברנדן פר. שחקנית: ג'סיקה אלבה ומהנדרה דלפינו. תוכנית: בערך הכול.
בעל: ע"ע שחקן. סטייה: אני מתחילה עם כל דבר שזז.
ומסתבר שאני אוהבת להידלק על בנים שגדולים ממני בדי הרבה. וחלקם גרים בחו"ל ולא מודעים לקיומי.
פוביה: ים. פירסינג: שני חורים באוזן ימין, חור באוזן שמאל ועגיל בגבה.
קעקועים: אין. גובה: 1.68. מידת נעליים: 38-39. צבע שיער: בלונדיני שטני. אחים/אחיות: שני אחים גדולים. בת כמה את נראית: חשבו פעם שאני בי"ב.
משקפיים?: עדשות. עבר פלילי: הוציאו אותי מהשיעור. ממזרים. שפות: אנגלית עברית וערבית. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: איזה אחד של גלילה רון פדר.
סרט מושכר שראית: 10 דברים שאני שונאת בך [ככה קוראים לזה, רייט?]. סרט בקולנוע: דו"ח מיוחד. שיר ששמעת: Quasimodo השיר שנתקע לך בראש: I like it הדיסק שקנית: אמריקן אידיוט של גרין דיי. הדיסק ששמעת: אמריקן אידיוט של גרין דיי. האיש שהתקשרת אליו: איילה בבוקר כשהיא איחרה [אנחנו הולכות יחד.
] האיש שהתקשר אליך: תום. תוכנית טלוויזיה שראית: זואי ביוסיק: ווילד קראד. איש שחשבת עליו: אדי. .:האם:. את דלוקה על מישהו: יאפ. את רוצה לגור במקום אחר: לא ממש. את מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש לא. את רוצה עוד פירסינג: מאוד. אוהבת רכבות הרים: מאוד מאוד
.:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: נגד. בדרך כלל נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין דעה. .:האם אי פעם:. בכית על בת: לא. בכית על בן: כן. שיקרת: ברור.
נעצרת: לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: כן. הופעת בציבור בפיג'מה?: כן. בכית בסרט?: כן. היית על במה?: כן. חשבת שאת הולכת למות: כן. נכשלת במקצוע?: לא. הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא. רצית להיות המין השני?: לפעמים זה קורה. .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: פעם אחת. נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: מממ לא נראה לי שממש שברתי לב של מישהו אבל דחיתי כמה בנים.
נישקת בנות: לא ספרתי. נישקת בנים: לא ספרתי. שכבת עם בנות: אף פעם. שכבת עם בנים: אף פעם. השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם. התחרטת על דברים שעשית: הרבה. .:האם את חושבת שאת:. יפה: ממ כן. מצחיקה: כן. חברותית: בערך. מעניינת: לא. מכוערת: לא. אהובה: כן. דואגת: מאוד. חמודה: ממ כן. חננה: לא. .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ש-י-ר-י.
ממתק: אגוזי. סרט מצויר: משפחת סופר על.
קורנפלקס: במבה וקפטן קראנץ'. מסטיק: הובה בובה. צבע: ירוק. יום בשבוע: חמישי. היום הכי לא מועדף: ראשון. ג'לי: ירוק ואדום, אבל לא יחד.
תכשיט: טבעת. חורף\קיץ: חורף. בחדר: את המיטה והקיר המקושט שלידה. .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: חברה שלי, תמה. ראה אותך בוכה: ממ לוזוכרת. הלכת איתו לסרט: כל השכבה שלי.
צעק עליך: המורה הכלבה שהוציאה אותי מהכיתה.
שלח לך אימייל: תפוז אנשים. .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: 17:23 תפוח או בננה?: תפוח אבל רק ירוק. כחול או אדום?: כחול. סתיו או אביב: סתיו. מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: לא משהו מיוחד. איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ארוחת חמש כזאתי.
תיכון או אוניברסיטה?: תיכון. את משועממת?: יאפ. רעש אחרון ששמעת?: המוזיקה שאני שומעת. ריח האחרון שהרחת?: הריח של האוכל הטעים שלי.

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifעשר דברים שאני שונאת בך../images/Emo99.gif

אני מתה על הסרט הזה! ונכון ט'1 שולט?!

QueenMaria

New member
חולה עליו.../images/Emo99.gif הית'.../images/Emo99.gif

ט'1 שולט
למרות שאנחנו החננות.
אנחנו שולטים וזייהו. המורה לשל"ח אמר לי שאנחנו הכי מגובשים בשכבה.^_^

תותי 14

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo99.gif

אכן שולטים! אבל לא נראה לי שאנחנו חננות..
וממש לא הכי מגובשים בשכבה
אצלנו זה ט'5.. כיתת ספורט.. אבל הם גם הכי סנובים.. (למרות שיש כמה בכיתה שלי שזוכים בתואר הסנובים לדעתי..
)

חנוווש9

New member
וואיייי את דיי דומה לייי ../images/Emo9.gif

לא ביופי באופיייי!!!.. חח אני יעשה את שלי אחורי זה..אין לי זמן עכשיווו צריכה ללמוד :|

הנה ה"מעניין" שלי..חח

שם:עמית גיל: 14 בערך מיקום: אני גרה במין מושב כזה שקוראים לו כפר הס קרוב לכפר סבא, נשמע מטוטם אבל..לא חשוב אין לי כוח להסביר כיתה:ח'7 שחקן:ג'סי מקרטני (כאילו דה!
) שחקנית:מנדי מור תוכניות: כמעט כל מה שבערוץ שלוש אבל בעיקר טופ מודל סאמרלנד וכל הקומדיות. בעל: ????? סטייה: יש לי סטייה רצינית לדבר שטויות ולהתחרפן יותר מידי מתי שלא צריך! פוביה: גבהים פירסינג: יש לי באוזן ימין חמש חורים באוזן שמאל 3 ואני מתה לעשות עגיל בגבה אבל אני חייה בעולם שיש בהם הורים
קעקועים: אין גובה:מטר 60 בערך מלא זמן לא מדדתי מידת נעליים: 39 בדרך כלל צבע שיער: שטני כזה עם פסים בלונדיניים ועוד מעט אני צובעת תקצבות בורוד או שחור אחים: אח תאום מעצבן! ואח גדול בכיתה י' בת כמה את ניראת: לא יודעת בגיל שלי אני ניראת...לא יודעת!
משקפיים:לא עבר פלילי: לא משו רציני כל השטויות בביצפר ו...זהו ניראה לי שפות:אנגלית (דוברת גרתי באנגליה שהייתי קטנה
)ערבית קצת עברית וממש קצת רוסית אני לא רוסיה או משו פשוט..סיפור ארוך דברים אחרונים שעשית: ספר שקראתי:נונגה נונגה (ספר קורע!) סרט מושכר שראיתי:סיפור סינדרלה ניראה לי או מגרש השדים (אני חולה על סרטי איימה) סרט בקולנוע:פנטום האופרה שיר ששמעת:של גרין דיי משו עם shadow ניראה לי אולי I walk alon שיר שניתקע לי בראש:אמירקן אידיוט דיסק אחרון שקנית:אני לא קונה אני צורבת אבל קנו לי ליום הולדת שנה שעברה של סאבלימינל עם זה נחשב שד"א אני מכירה אותו אישית אני אוכלת איתו כל פסח וראש השנה
האיש שהתקשרת אלי: שירוש המאמי חולה עליה! האיש התקשר אלי: נימרוד....קרצי כזה תוכנית טלוויזיה שראית: יצפאן טוב אין לי כוח יותר!

../images/Emo9.gifהמשך פשוט לא היה לי כוח אז חח

איש שחשבתי עליו:אממ...לא יודעת מלא! את דלוקה על מישו: ניראה לי שכן....כאילו בערך את רוצה לגור במקום אחר:ברור בארצות הברית (ניו יורק) עם ג'סי שלי! את מאמינה באהבה וירטואלית:לא ממש אבל לא ניסיתי אי אפשר לסול בלי לנסות
את רוצה עוד פירסינג: ברור! אמרתי מיקודם שאני מתה לעשות בגבה אבל יש הורים בעולם הזה :( אוהבת רכבות הרים: מתה עליהם כל הזדמנות שיש לי אני עולה! בעד\נגד: מערכת יחסים ממרחקים: ממש אין לי בעיה אם זה! להרוג אנשים:נגד בהחלט! אפילו שערפת מת ריחמתי עליו...מה אני יעשה אני ילדה רחמנית! עישון אצל בני העשרה:לא אכפת לי מה זה משנה אם זה ילד או מבוגר? נסיעה במכונית אחרי ששתית:אממממ....ברור שנגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד אם זה מה שכיף להם :האם אי פעם:. בכית על בת: לא. בכית על בן: ניראה לי שכן שיקרת: ברור. נעצרת: לא שזכור לי אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: ניראה לי שכן..חצי כזה הופעת בציבור בפיג'מה?: יכוליות בכית בסרט?:ניראה לי היית על במה?: כן. חשבת שאת הולכת למות: לא.מחשבה מפחידה נכשלת במקצוע?: טם אני לא טועה אז כן..בתנך! הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא. רצית להיות המין השני?: ממש לא! .: כמה פעמים:. היית מאוהבת: לא ממש מאוהבת, אהבתי אנשים אבל לא התאהבתי נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: כן,היה איזה ילד שאהב אותי שנתיים וכל הזמן דחיתי אותו ויום אחד הוא אמר לי ששברתי לו תלב..חח כמה פעמים: נישקת בנות:בלחי מיליון אבל בפה יש מצב שאולי פעמיים ככה אבל לא ניראה לי ממש שמה שעשיתי נחשב נישקת בנים: לא ספרתי שכבת עם בנות: אף פעם ולא מתכוונת גם שכבת עם בנים: אף פעם אני בתולה גאה!
השם שלך הופיע בעיתון: בערך 5 פעמים אם אני לא טועה התחרטת על דברים שעשית: המון!!!! .: האם את חושבת שאת: יפה:ככה ככה מצחיקה: ניראה לי חברותית: כן! מעניינת: אין לי מושג! מכוערת: לא יודעת אהובה: כן. דואגת: ממש! חמודה: יש מצב חננה: לא! דברים מועדפים: . מילה בת 4 אותיות: ב-נ-נ-ה (מילה כל כך מצחיקה) ממתק: שוקולד לבן! סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: טריקס! מסטיק: הובה בובה. צבע: כל הצעים חוץ מצהוב יום בשבוע: חמישי יום כזה מושלם! היום הכי לא מועדף: שלישי! ג'לי: לא כל כך צמידים! חורף\קיץ: קיץ! בחדר: במיטה החדשה שהיום קיבלתי! והשולחן היפה שלי! .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: היא חדשה אפילו אני לא ישנתי בה! ראה אותך בוכה: אמי היקרה הלכת איתו לסרט: כמה ילדים... צעק עליך: אח שלי המעצבן! שלח לך אימייל: תפוז אנשים וסתם: מה השעה עכשיו?: 15:11 תפוח או בננה?:בננה! כחול או אדום?: גם וגם סתיו או אביב: סתיו. מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: אין לי מושג...אולי אני ישכב במיטה חדשה שלי! . איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ערב של אתמול (אנ חולה אז היום ממש לא היה לי תאבון) . תיכון או אוניברסיטה?:גם וגם אחרי תיכון אוניברסיטה! את משועממת?:אני אף פעם לא משועממת! רעש אחרון ששמעת?: פלוץ של אח שלי..חח ריח האחרון שהרחת?: פלוץ של אח שלי זהו כמה מעניין!

נו הקטע שזה עוזר לי להתגבר

שזה כיף...וגם זה יותר מפחיד ככה ואני אוהבת דברים מפחידים!

rotemi26

New member
תשובות...

שם:רותם (אבל אתם יכולים לקרוא לי רותמי..) :) גיל:14 מיקום:המרכז כיתה:ט תוכנית:סאמרלנד, טופ מודל, אנג'ל מכושפות וזהו.. קעקועים: אמא שלי הייתה הורגת אותי.. גובה: 1.65 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחיות. (10 ו-18) בת כמה את נראית:14 וחצי.. (?) משקפיים?: אין! עבר פלילי:אין... מה זאת השאלה הזאת..? שפות:עברית, אנגלית וחצי צרפתית.. :הדברים האחרונים שעשית:הלכתי לביה"ס ( והשתעממתי כרגיל.), הצטלמתי לטלוויזיה (!!) ולמדתי לפיזיקה (והתחמקתי מללמוד לפיזיקה..) ספר שקראת: "בורות" (ספר מהמם!) סרט מושכר שראית:כבר לא זוכרת.. סרט בקולנוע:"אוצר לאומי" (הבכורה!) שיר ששמעת:של ג'סי מקרטני המהמם! השיר שנתקע לך בראש:אנקור של ג'יי זי ולינקין פארק. האיש שהתקשרת אליו: אסף החמוד! האיש שהתקשר אליך: ___ המעצבן! תוכנית טלוויזיה שראית: תשוקות.. איש שחשבת עליו:___ הילד הכי חמוד בעולם.. את דלוקה על מישהו:כן.. קצת.. את רוצה לגור במקום אחר: או אוסטרליה או ניו יורק.. את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את רוצה עוד פירסינג: אין לי ולא רוצה.. אוהבת רכבות הרים: פיכס! .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:נגד.. אף פעם לא מצליח.. להרוג אנשים: נגד!! (ועוד פעם: מה זאת השאלה הזאת!!) עישון אצל בני עשרה:נגד נגד נגד!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד .:האם אי פעם:. בכית על בן: לא שאני זוכרת.. שיקרת: ברור נעצרת:ברור שלא.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:בנתיים לא.. אולי עוד מעט.. הופעת בציבור בפיג'מה?:לא.. בכית בסרט?: אני עושה את זה מלא פעמים.. היית על במה?:כן, לצערי.. חשבת שאת הולכת למות:לא.. נכשלת במקצוע?:ברור, מי לא.. הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא.. (??) .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:1 נשבר לך הלב:0 שברת לבבות:2 נישקת בנות:0 נישקת בנים:נשיקה אמיתית - אף פעם.. שלך הופיע בעיתון:עוד מעט יופיע.. התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים! .:האם את חושבת שאת: . יפה: קצת.. מצחיקה:לפעמים חברותית:כן מעניינת:כן מכוערת:קצת אהובה:כן! דואגת:כן! חמודה: כן.. חננה:לא! .:דברים מועדפים: . מילה בת 4 אותיות: בטטה .. (אל תשאלו- בדיחה אישית..) ממתק: סוכרית אפרסק.. סרט מצויר: "אנסטסיה.." קורנפלקס:כריות מסטיק:מנטה צבע:אין יום בשבוע:3 ושבת.. היום הכי לא מועדף: רביעי!! ג'לי:תות תכשיט:צמיד וטבעת. חורף\קיץ:קיץ .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:אחותי ראה אותך בוכה:כל הכיתה.. פאדיחות.. הלכת איתו לסרט:נועי המתוקה! צעק עליך:אחותי הקטנה.. שלח לך אימייל:נענע .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: 5:24 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?:אדום סתיו או אביב: סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:מפסיקה להתחמק מללמוד לפיזיקה.. איזה ארוחה אחרונה אכלת?:צהריים..( ספגטי..) תיכון או אוניברסיטה?:תיכון.. את משועממת?: כן! רעש אחרון ששמעת?: אממ... ריח האחרון שהרחת?: ריח של שוקולד.. אוף!! אין לי כוח ללכת ללמוד!!.... אבל אני חייבת...
ביי everybody....

hdmtq

New member
אני.....

שם: הדר גיל: 13 מיקום: ערסקלון(אשקלון) כיתה: ח' שחקן: אין שחקנית: ג'וליה רוברטס\ ג'וליה סטילס תוכנית: רוזוול\ סאמרלנד בעל:חחחחח אין סטייה: לאכול את הציפורניים פוביה: חושך פירסינג:אין קעקועים:אין גובה: 1.60 מידת נעליים: 40\39 צבע שיער: בלונדיני(טבעי....) אחים/אחיות: 5 אחים ואחות(ביחד 6) בת כמה את נראית: אומרים לי ש15 משקפיים?: יש לצערי..... עבר פלילי:אין שפות: אנגלית ועברית.... .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: יומנה של נערה מאת אנה פרנק סרט מושכר שראית: החיים של דיויד גייל סרט בקולנוע: שכחתי שיר ששמעת: I HOPE YOU DANCE השיר שנתקע לך בראש:איש קש הדיסק שקנית: מלא.... הדיסק ששמעת: היהודים האיש שהתקשרת אליו:אמא האיש שהתקשר אליך: המדריך שלי תוכנית טלוויזיה שראית: העולם האמיתי איש שחשבת עליו: אחותי .:האם:. את דלוקה על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: כן את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: כן אוהבת רכבות הרים:לא .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד לכל גיל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד .:האם אי פעם:. בכית על בת: לא בכית על בן:לא שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:לא הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט?:כן היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע?:לא הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:אף פעם נשבר לך הלב:אף פעם שברת לבבות: לא יודעת..... נישקת בנות:אף פעם נישקת בנים:חסוי....... שכבת עם בנות:אף פעם שכבת עם בנים:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית:יותר מדי פעמים .:האם את חושבת שאת:. יפה: לא מצחיקה:לא חברותית:כן מעניינת:לא יודעת מכוערת:כן אהובה:כן דואגת:כן חמודה:לא חננה:לא יודעת .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק:שוקולד סרט מצויר: רגרטס קורנפלקס:אין מסטיק:מנטה צבע:סגול\ כחול יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:רביעי ג'לי:אין תכשיט:עגילים חורף\קיץ:חורף בחדר:מה? .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:בת דודה שלי ראה אותך בוכה:לא שוכרת הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך:אבא שלח לך אימייל: תפוז אנשים .:וסתם:. מה השעה עכשיו?:17:50 תפוח או בננה?: בננה כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב:סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: להכין ש"ב באיזה ארוחה אחרונה אכלת?:צהרים תיכון או אוניברסיטה?:אוניברסיטה את משועממת?:מאוד!!!!! רעש אחרון ששמעת?:את הTV ריח האחרון שהרחת?: תפוח אדמה

מיטל101

New member
עכשיו אני עונה...!!!

שם:מיטל גיל:14 ושבעה חודשים ויום...כן כן...אני נואשת מיקום:חיפה כיתה:ט שחקן:אורלנדו בלום,בראד פיט,קולין פארל ופול ווקר וגוני דפ....וכו'... שחקנית:קייט בוסוורת,ג'וליה רוברטס וקתרין זיטה גונס ואנגלינה גולי תוכנית:סאמרלנד ברור,מכושפות,כולם אוהבים את ריימונד ועוד מלא... בעל:צטערת....עדין אין סטייה:לא כידוע לי פוביה:לבצל....חח פירסינג:אני רוצה...אמא לא מסכימה קעקועים:אני רוצה,אמא לא מסכימה גובה:1.67 בערך מידת נעליים:39-40 צבע שיער:שטני אחים/אחיות:2 אחים ואחות(26,23,20) בת כמה את נראית:16 משקפיים?:לא עבר פלילי:חס וחלילה חס ושלום.....טפו טפו טפו שפות:עברית,אנגלית,לומדת ערבית וגרמנית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:אני קוראת שר הטבעות סרט מושכר שראית:הסמוראי האחרון סרט בקולנוע:מזמן לא הייתי...טרויה שיר ששמעת:כל השירים של הבקסטריט השיר שנתקע לך בראש:כל השירים של הבקסטריט הדיסק שקנית:הדג נחש הדיסק ששמעת:דיסק שצרבתי האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי האיש שהתקשר אליך:חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית:אחרונה?משפחת אוסבורן איש שחשבת עליו:אח שלי שבצבא .:האם:. את דלוקה על מישהו:כן את רוצה לגור במקום אחר:כן את מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את רוצה עוד פירסינג:אני רוצה אחד אוהבת רכבות הרים:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
שיהיה להם בכיף .:האם אי פעם:. בכית על בת:?? בכית על בן:כן שיקרת:כן נעצרת:חס וחלילה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט?:כן היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:לא יודעת נשבר לך הלב:3 שברת לבבות:לא סופרת נישקת בנות:0 נישקת בנים:מי סופר? שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון:0 התחרטת על דברים שעשית:הרבה .:האם את חושבת שאת:. יפה:בסדר מצחיקה:יש קטעים חברותית:אכן מעניינת:מאוד מכוערת:לא אהובה:מקווה דואגת:בדרך כלל חמודה:כפרה עליי...כן חננה:לא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:מיטל....חחח ממתק:שוקולד סרט מצויר:מלך האריות ומוצאים את נמו קורנפלקס:סינימיניס וופל אמריקאי מסטיק:בננה צבע:ירוק,ורוד,סגול,תכלת,צהוב,כתום... יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:שלישי ושישי ג'לי:WTF... תכשיט:טבעת חורף\קיץ:קיץ בחדר:בוודאי .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:אחותי ראה אותך בוכה:חברה שלי הלכת איתו לסרט:ידיד שלי וחברה צעק עליך:אמא שלי שלח לך אימייל:חברה .:וסתם:. מה השעה עכשיו?:שש תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב:אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:להמשיך לקרוא בפורומים איזה ארוחה אחרונה אכלת?:צהריים תיכון או אוניברסיטה?:תיכון את משועממת?:כן רעש אחרון ששמעת?:מוסיקה ריח האחרון שהרחת?: של העט שלי...

yaya1989

New member
עכשיו אני

שם:יערה גיל:16 עוד 13 ימים מיקום:קיבוץ ליד עפולה כיתה:י'3 שולטים!! שחקן:ג'סי מקרטני אהרון דיאז בנחמין רוחס.... שחקנית:קמילה בורדונבה דולסה מריה ועוד.... תוכנית:406 פלוריסיינטה סאמרלנד טופ מודל...... בעל:עדיין אין סטייה:סטרייטית פוביה:נחשים פירסינג:עדיין אין אולי בעתיד בפופיק קעקועים:אין ולא יהיו גובה:1.65 מידת נעליים:38 צבע שיער:בלונדיני שתני אחים/אחיות:4 (13,20,23,25) בת כמה את נראית:16? משקפיים?:אין עבר פלילי:חחחח אין שפות:עברית ואנגלית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:לא זוכרת איזה... לעבודה בספרות סרט מושכר שראית:הצלצול(לא מפחיד בגרוש) סרט בקולנוע:הכפר(ואני מצטערת על כל רגע...) שיר ששמעת:nobodys home של אבריל השיר שנתקע לך בראש:nobodys home של אבריל הדיסק שקנית:under my skin הדיסק ששמעת:under my skin האיש שהתקשרת אליו:איריס להגיד לה מזל טוב!! האיש שהתקשר אליך:איימי להגיד לי במה יש ש"ב (אני חולה) תוכנית טלוויזיה שראית:ערב טוב עם גיא פינס איש שחשבת עליו:שחר אחותי .:האם:. את דלוקה על מישהו:קצת את רוצה לגור במקום אחר:אולי אמריקה את מאמינה באהבה ווירטואלית:חחחח לא! את רוצה עוד פירסינג:רוצה בפופיק אולי זה עוד יקרה אוהבת רכבות הרים:כן!! .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נגד נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא מפריע לי .:האם אי פעם:. בכית על בת:לא בכית על בן:כן שיקרת:ברורררר נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:לא הופעת בציבור בפיג'מה?:לא בכית בסרט?:המון פעמים היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות:חחחחח כן נכשלת במקצוע?:פעם אחת הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:הרבה נשבר לך הלב:לא הרבה שברת לבבות:קצת נישקת בנות:לא נישקת בנים:אנחנו סופרים? שכבת עם בנות:אף פעם שכבת עם בנים:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון:הרבההה (בעיתון של הקיבוץ חחחחחח...) התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים .:האם את חושבת שאת:. יפה:אולי.. מצחיקה:לפעמים חברותית:כן מעניינת:לפעמים מכוערת:לא אהובה:כן דואגת:כן חמודה:כן חננה:לא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:יערה ממתק:קליק סרט מצויר:מלך האריות קורנפלקס:כריות מסטיק:אורביט צבע:כחול יום בשבוע:שני(יום קצר בבצפר) היום הכי לא מועדף:ראשון(שעתיים ביולוגיה על הבוקר) ג'לי:תות תכשיט:שרשרת peace חורף\קיץ:קיץ בחדר:הטלויזיה !!! .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:אחותי ראה אותך בוכה:לא זוכרת הלכת איתו לסרט:איימי צעק עליך:אחותי שלח לך אימייל:תפוז .:וסתם:. מה השעה עכשיו?:19:05 תפוח או בננה?:תפוח(אדום) כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב:אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:לראות פלוריסיינטה איזה ארוחה אחרונה אכלת?:צהריים תיכון או אוניברסיטה?:תיכון את משועממת?:כן!! רעש אחרון ששמעת?:מוזיקה ריח האחרון שהרחת?:האוכל שאמא מכינה עכשיו

Hezi The One

New member
אני מת מעייפות אני רוצה לישוןןןן

נממ בכל זאת אני אענה על זה שם:חזי גיל:14 וחצי מיקום:ר"ג כיתה:ט'5:) שחקן:אפחד שחקנית:אליסה מילאנו
תוכנית:מכושפות
בעל:זבוב? סטייה:שונא דברים שבאים בקלות...נו אני סוטה לדברים קשים:p פוביה:אין לי לדעתי... פירסינג:אין קעקועים:כנ"ל גובה:1.74 מ' מידת נעליים:44 צבע שיער:בלונדיני אחים/אחיות:אח אחד בן כמה אתה נראה:בגילי...15 בערך משקפיים?:אין עבר פלילי:אין שפות:עברית,אנגלית,ספרדית,ערבית (נו יש לי 100 בערבית אני בערך יודע לדבר
) .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:ה"פ בפעם ה-7 את החמישי... סרט מושכר שראית:50 דייטים ראשונים סרט בקולנוע:לא זוכר שיר ששמעת:מלחמה שקטה-היהודים השיר שנתקע לך בראש:אם כבר-היהודים הדיסק שקנית:משקאות חריפים-שייגעצ (הרבה זמן לא קניתי דיסק) הדיסק ששמעת:פולן-אוונסנס האיש שהתקשרת אליו:ידידה... האיש שהתקשר אליך:אותה אחת:p תוכנית טלוויזיה שראית:מכושפות...פרק 7X01 בסטאר וורלד...אחרי שראיתי אותו באינטרנט נחמד לראות אותו גם על מסך נורמלי איש שחשבת עליו:מישהי... .:האם:. את דלוקה על מישהו:לא כרגע את רוצה לגור במקום אחר:כןןןן ארה"ב, ישראל זה איכככ את מאמינה באהבה ווירטואלית:בערך..חייבים מתישהו להפגש...אתה לא יכול להתאהב במישהו שלא ראית את רוצה עוד פירסינג:אין לי ואני לא אעשה... אוהבת רכבות הרים:כמובן .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:בעד...כל עוד אפשר לשמוור עליה להרוג אנשים:בעד..אבל על פשעים מאוד חמורים עישון אצל בני עשרה:נגד...נגד עישון בכללי נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד! הם לא מפריעים לי! דאמט די להפלות אנשים עם נטיות...אני מכיר די הרבה אנשים כאלה... .:האם אי פעם:. בכית על בת:כיתה ד':p בכית על בן:לא שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:כמובן הופעת בציבור בפיג'מה?:לפעמים:p בכית בסרט?:לא היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות:כן נכשלת במקצוע?:כן פעמיים אני חושב... הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:רצו...מכיתה ב' לד' ומד' לו'...לא רציתי רצית להיות המין השני?:לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:כן נשבר לך הלב:כן כיתה ד':p שברת לבבות:כן נישקת בנות:כן נישקת בנים:לא שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים:כמובן שלא...בעד הומואים...אבל אני לא... השם שלך הופיע בעיתון:כן...הייתה עלי כתבה שלמה בעיתון "שם המשחק" התחרטת על דברים שעשית:כן .:האם אתה חושב שאתה:. יפה:אמרו לי אתמול שכן:) מצחיק:כן חברותי:כן מעניין:כן מכוער:לא אהוב:תלוי ע"י מי דואג:לא ממש חמוד:אומרים לי שאני חמומד יותר מדי...תשאלו את שלומי:p חנן:לא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:אליסה! זה 5 אבל למי אכפת? ממתק:גומי סרט מצויר:מלך האריות קורנפלקס:קראנץ' מסטיק:בזוקה צבע:כחול יום בשבוע:סופ"ש היום הכי לא מועדף:שלישי ג'לי:יאק תכשיט: לא יודע חורף\קיץ:קיץ בחדר:כן[?] .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:האקסית שלי...כאילו היו בנות שראו אותי ישן לא במיטה שלי:p ראה אותך בוכה:אמא אני חושב הלכת איתו לסרט:ידידה צעק עליך:חברXD שלח לך אימייל:מישהו עם דואר זבלXD .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: תפוח או בננה?:19:43 כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב:אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?:אני עכשיו אלך:p תיכון או אוניברסיטה?:אוניברסיטה...אתה לומד מה שאתה אוהב את משועממת?:לא..עייף רעש אחרון ששמעת?:אח שלי הקטן...צועק כמומ טיפש ריח האחרון שהרחת?:הבושם שלי

mor670

New member
שלי

שם:מור גיל:16 (עוד 3 חודשים) מיקום:חיפה כיתה:י'3 שחקן:אשטון קוצ'ר שחקנית:בורק שילדס תוכנית: "חברים" "מופע שנות השבעים" "ג'ואן מארקדיה" "סאמרלנד" בעל:זאק אפרון סטייה:פרפרים? פוביה:מחויבויות פירסינג:אין לי, קעקועים:נייט גובה:1.58 מידת נעליים:39 צבע שיער:בלונד טבעי,צבעתי לחום-שחור אחים/אחיות:אח ואחות בת כמה את נראית:16 משקפיים?:כן עבר פלילי:לא שאני זוכרת שפות:אנגלית,עברית,צרפתית וספרדית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:"בעל זבוב"(לא קראתי אבל רשמתי למיקרה שהמורה תראה ותחשוב שקראתי) סרט מושכר שראית:"בעל זבוב",איכשהו צריך לדעת את הסיפור.... סרט בקולנוע:שרק 2....והיה עוד משהו שכחתי שיר ששמעת:Eurojunior = Nuestra amistad השיר שנתקע לך בראש:Vanessa Paradis - Be my baby הדיסק שקנית:צורבת.... הדיסק ששמעת:צורבת... האיש שהתקשרת אליו:אימא האיש שהתקשר אליך:יוליה תוכנית טלוויזיה שראית:חברים איש שחשבת עליו:יאיר .:האם:. את דלוקה על מישהו:הייתי אבל בימים האחרונים לא את רוצה לגור במקום אחר:כן אילת!!!!!!!!!1 את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את רוצה עוד פירסינג:לא!!! אוהבת רכבות הרים:ממש מממש מממש לא! .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:תלוי במצב להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד,אבל איש איש בדרכו יחייה נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד .:האם אי פעם:. בכית על בת:לא ממש... בכית על בן:כן שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט?:כן,לגונה הכחולה היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות:כן נכשלת במקצוע?:כן!! השאלה במה לא? הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לפעמים .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:6 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות:5 נישקת בנות:לא ממש... נישקת בנים:בין 4-7 שכבת עם בנות:לאאאא שכבת עם בנים:לאאאאא השם שלך הופיע בעיתון:לא,התמונה שלי כן התחרטת על דברים שעשית:כןן .:האם את חושבת שאת:. יפה:לא ממש מצחיקה:אומרים שכן אבל לא יודעת חברותית:כן נראה לי מעניינת:נראה לי לפחות... מכוערת:כן אהובה:לא יודעת דואגת:כן חמודה:לא יודעת חננה:ראיתם את התעודהה שלי?? .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:שוגי חטיף סרט מצויר:שרק 2 קורנפלקס:קוקו פצפוצים מסטיק:בננה ,מאסט צבע:תכלת יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:שלישי ג'לי:אה? תכשיט:עגיל חורף\קיץ:חורף בחדר:לבד עם מוזיקה .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:לא זוכרת.. ראה אותך בוכה:חברה שלי הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך:המורה לספרות שלח לך אימייל:חברה .:וסתם:. מה השעה עכשיו?:20:01(אצלי לפחות) תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב:סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:ביד? איזה ארוחה אחרונה אכלת?:צהרים ב3 וחצי בערך. תיכון או אוניברסיטה?:תיכון את משועממת?:עכשיו? מאוד רעש אחרון ששמעת?:צפירה של מכונית ריח האחרון שהרחת?: דיו במחויבות אישית

jack 1

New member
אני מכור לשאלונים

שם:שלומי גיל:גדול מיקום:חור קטן בדרום כיתה:סיימתי את הרומן עם משרד החינוך לפני כחצישנה
שחקן:אני לא מעריץ שחקנים.זה טיפשי וחסר טעם. שחקנית:כנ"ל תוכנית:מממ ארץ נהדרת,רוזוול,מכושפות,סאמרלנד,DBZ בעל:
סטייה:
פוביה:יש לי פחד נוראי מגבהים. פירסינג:רציתי לעשות פעם קעקועים:אין. גובה:1.73 מידת נעליים:46 וחצי. צבע שיער:חום. אחים/אחיות:יש יותר מדי.. בת כמה את נראית:
משקפיים?:כע. עבר פלילי:גנבתי לזקנה את התיק וברחתי עם האוטובינבה שלי.
שפות:פורטוגזית איטלקית קוריאנית תיאלנדית וכו'... .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:הארי פוטר ומע"ח(אני חייב להפסיק לקרוא אותו שוב ושוב מתישהו) סרט מושכר שראית:וואו.שנים שלא השכרתי סרט. סרט בקולנוע:הארי פוטר 3 שיר ששמעת:הפזמון זה נומה נומה יאי? השיר שנתקע לך בראש:הפזמון זה נומה נומה יאי... הדיסק שקנית:O.O הדיסק ששמעת:פולן-אוונסנס. האיש שהתקשרת אליו:מורן(לא שאתםמכירים) האיש שהתקשר אליך:נורע
תוכנית טלוויזיה שראית:הימן ושליטי היקום איש שחשבת עליו:נורע .:האם:. את דלוקה על מישהו:הייתי.אבל דיי ירד לי. את רוצה לגור במקום אחר:כמובן. את מאמינה באהבה ווירטואלית:בערך. את רוצה עוד פירסינג:לא שיש לי אחד
אוהבת רכבות הרים:כע.למרות הפחד גבהים שלי. .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:לא מומלץ.מנסיון. להרוג אנשים:אנשים לא.פאקצות כן. עישון אצל בני עשרה:
אין דעה. נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מומלץ. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שכל אחד יעשה מה שטוב לו. .:האם אי פעם:. בכית על בת:נמממ.לא שזכור לי. בכית על בן:לא שזכור לי . שיקרת:כע נעצרת:עוד לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:מממ כע. הופעת בציבור בפיג'מה?:לא חושב. בכית בסרט?:לא. היית על במה?:כע חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע?:חחח אולי תשאלו מתי עברתי במקצוע
הורידו אותך כיתה?:חחחחחחחח לא . הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:בנות מסובכות מדי
.:כמה פעמים:. היית מאוהבת:לא זוכר ואין לי כוח לספור נשבר לך הלב:כנ"ל שברת לבבות:1 אנימניח נישקת בנות:פיי..טוב שלא נכנסתם לי לחיים
נישקת בנים:O.O שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון:לא שזכור לי התחרטת על דברים שעשית:לא שזכור לי .:האם את חושבת שאת:. יפה:כן בטח. מצחיקה:כן בטח חברותית:לא במיוחד מעניינת:לא במיוחד מכוערת:לא במיוחד אהובה:לא במיוחד דואגת:לא במיוחד חמודה:לא במיוחד חננה:לא במיוחד .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:ארבה?
ממתק:שוקולד סרט מצויר:מלך האריות. קורנפלקס:קורנפלקס במבה.
מסטיק:מאסט. צבע:צהוב יום בשבוע:שבת. היום הכי לא מועדף:שלישי. ג'לי:שו ג'לי? תכשיט:לא תודה. חורף\קיץ:קיץ כמובן. בחדר:המחשב שלי כמובן. .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:נממ. ראה אותך בוכה:לא זוכר הלכת איתו לסרט:כמה חברים. צעק עליך:אבא שלי? שלח לך אימייל:נומי .:וסתם:. מה השעה עכשיו?:שמונה ושני דקות תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב:אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:ללכת לשירותים איזה ארוחה אחרונה אכלת?:לא אכלתי עדיין. תיכון או אוניברסיטה?:לא זה ולא זה את משועממת?:כע רעש אחרון ששמעת?:רעש המקדלת
ריח האחרון שהרחת?:נממ.זה היה שאלון מתיש במיוחד.

yotaml

New member
עונה: ../images/Emo11.gif

שם:יותם גיל: 14 ומשהו מיקום: ירושלים כיתה: ט'4 שחקן: עדיין לא (אולי כשאני אהיה גדול) שחקנית: מי שתזכה באוסקר (קשה להחליט) תוכנית: אהמ...סאמרלנד אישה: אממ...כרמן אלקטרה (מגיעה לסאמרלנד!!!) סטייה: בנות מחו"ל...וילדות חדשות...(עדיין לא הבנתי את זה...אבל נמאס לי מהן כשהן כבר לא חדשות...), אה ועוד סטייה, אולי לא כל כך סטייה, לכתוב "..." כל הזמן!!!...אני לא יכול להיפטר מזה...
דיי!!!... פוביה: שכולם יגלו את כל הסודות שלי...(לא אמור לבוא צחוק מרושע עכשיו?) פירסינג: לא שידוע לי קעקועים: לא גובה: 176 בפעם האחרונה שבדקתי מידת נעליים: 45.5 או יותר צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחים מעצבנים אחד גדול אחד קטן. בן כמה אתה נראה: בן 15 נראה לי...מאיפה לי לדעת אף אחד לא אמר לי... משקפיים?: כן...אבל...לא (אני לא שם...ששש...) עבר פלילי: מה, ברור אני תמיד הסתבכתי עם העולם התחתון רק השנה עליתי למעלה. שפות: עברית, אנגלית ואולי תשחקו ממני מילה בערבית. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: The megicians nephew סרט מושכר שראית: ממש לא זוכר... סרט בקולנוע: אני, רובוט שיר ששמעת: let's make love forever השיר שנתקע לך בראש: It's up to New york (או איך שלא קוראים לו) הדיסק שקנית: לא קניתי דיסק הררבבהה זמן. הדיסק ששמעת: אם לא קניתי לא שמעתי... האיש שהתקשרת אליו: ידידה שלי. האיש שהתקשר אליך: אממ...אבא שלי. תוכנית טלוויזיה שראית: The Invisible Man איש שחשבת עליו: אני .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא כרגע. את רוצה לגור במקום אחר: אמריקה, רצוי קליפורניה. את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: אין לי ולא אוהבת רכבות הרים: מאוד .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד (לא יודע למה?) עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה שבא להם... .:האם אי פעם:. בכית על בת: לא בכית על בן: לא שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: לא הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: לא היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: אולי...לא ממש נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא שזכור לי התחרטת על דברים שעשית: מיליארדי פעמים. .:האם את חושבת שאת:. יפה: כן מצחיק: כן חברותי: כן מעניין: כן מכוער: אם אני יפה אני לא מכוער. אהוב: נראה לי דואג: כן חמוד: כן חננה: אולי קצת .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: חורף ממתק: אגוזי סרט מצויר: עידן הקרח קורנפלקס: כריות מסטיק: לא אוהב צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שבת (היום לפני תחילת השבוא ובכלל יום מדכא) ג'לי: אדום תכשיט: אין חורף\קיץ: חורף בחדר: את התמונה של השחמט שלי (תלת מימדית). .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: אחי הקטן (כשלא הייתי בבית- מעצבן...) ראה אותך בוכה: מממ...לוידע הלכת איתו לסרט: חברים שלי צעק עליך: ידידה שלי בטלפון שלח לך אימייל: חבר שלי .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: 8:05 תפוח או בננה?: בננה כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה תסיים את זה?: לראות טלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת?: סנדוויץ' תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה אתה משועמם?: לא ממש רעש אחרון ששמעת?: מהטלוויזה ריח האחרון שהרחת?: את הסירחון שלך (סתם אממ...את מטהר האוויר בשירותים).

Blip Blop

New member
היי, איפה אתה לומד?../images/Emo13.gif

כי אנחנו באותו גיל ושנינו גרים בירושלים, המ

למעלה