שאלון להכיר יותר טוב.

כבר עשינו את זה בתחילת הפורום אבל

בכל זאת.. סתם בשביל הקטע. שם: קיינר גיל: 14 מיקום:פ"ת כיתה:ט שחקן: ג'סי מקרטני שחקנית: אנגלינה ג'ולי תוכנית:חברים סטייה: צופים -שבט ראשונים אמפריה באדום לבן! שכבת שחר אהבת חיי!! פירסינג: לא קעקועים:לא צבע שיער: שטני עם גוונים אדומים בהירים אחים/אחיות: אח ואחות קטנים בת כמה את נראית: יש שחושבים בת 13 ויש שחושבים 17.. משקפיים?: יאאאאאפ עבר פלילי: התפלחתי משיעור חופשי..(כבר דנו בזה..) שפות: אנגלית עברית ערבית ספרדית הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת:הארי פוטר 5 סרט מושכר שראית: איזו מן שכנה סרט בקולנוע:משפחת סופר על השיר שנתקע לך בראש:דוד אוהב אותך... הדיסק שקנית: אני רק צורבת... קמצנית חחחח האיש שהתקשרת אליו:עמברווווש חחחחחחח(ענבר) האיש שהתקשר אליך:עמברי.......(שוב.. ענבר) תוכנית טלוויזיה שראית:חברים... איש שחשבת עליו:בן דוד שלי שבן שנה מחר חחח מזלט אילעי.. האם: את דלוקה על מישהו: על כל הכוסונים שקיימים... באמת!! את רוצה לגור במקום אחר:אילתתתת את מאמינה באהבה ווירטואלית: למה לא?? את רוצה עוד פירסינג: אין לי....... אוהבת רכבות הרים:חחחחח כן .. מלמטה... אני מתה מפחד... כל החיים שלי עשיתי לופ 1!!!! בעד\נגד: מערכת יחסים ממרחקים:אצל אנשים אחרים-שיעשו מה שבא להם.. אצלי- נגד להרוג אנשים:נגדדדדדדד עישון אצל בני עשרה:נגד- ולא רק אצל בני עשרה אלא אצל כולם! זה מסריח! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד- מן הסתם! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהנו להם הם לא פוגעים בי אזז... בכיף! האם אי פעם: בכית על בת:לא בכית על בן:לא שיקרת:מי לא!??!? נעצרת:לאאאאא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: בטח... לכולם אני אומרת את זה.... אני בנאדם אוהב!! הופעת בציבור בפיג'מה?:לא חח אבל אני רוצה מתישה... זה נשמע סבבה.. לא חשבתי על זה?!?! בכית בסרט?:בטח.. הבנאדם הכי רגיש בעולם זה אני! היית על במה?: עד כיתה ה רקדתי! חשבת שאת הולכת למות:תמיד! אני פרנואידית אש... נכשלת במקצוע?: אני אומרת תודה כשאני לא נכשלת!!! הורידו אותך כיתה?: אני לא עד כדי כך מטומטמת.. הקפיצו אותך כיתה?: אני גם לא גאון! רצית להיות המין השני?:בטח!! בנים הם אחלה של מין!! כמה פעמים: היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: לא שידוע לי... אז גם 0 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 1 שכבת עם בנות: 0 (אני מקוה שזה ישאר כך!) שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון:1 (כשחגגתי בת מצוה זה הופיע במקומון!) התחרטת על דברים שעשית:תמיד! האם את חושבת שאת: יפה: לא מצחיקה:המראה שלי מצחיק וההתנהגות שלי! חברותית: מנסה להיות.. מעניינת:ממש לא! מכוערת:מאד! אהובה: ע"י מי? דואגת: אמרתי שאני פרנואידית?? חמודה: תלוי למי.. אני לפעמים ממש זונה! חננה: לא.. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:זונה ממתק: שוקולד סרט מצויר: ארתור ובוב ספוג.. קורנפלקס: לא אוהבת מסטיק:הכל! צבע: אדום!!! אדום זה הצבע אדום זה בלב!!!! יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:שלישי (מבחינת לימודים!!) ג'לי: אייייייכס תכשיט:צמידים חורף\קיץ: אביב בחדר: המיטה שלי!! האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:אבא?!?!? ראה אותך בוכה: החברה הכי טובה שלי הלכת איתו לסרט: החמלמולה...(חבורה של אנשים..) צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: ענברי.. וסתם: מה השעה עכשיו?:21:21 תפוח או בננה?:בננה כחול או אדום?: אדום!! סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:לשון איזה ארוחה אחרונה אכלת?: שניצל טירס...(ערב אם לזה התכוונתם..) תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: מאד רעש אחרון ששמעת?: הטלביזיה....... ריח האחרון שהרחת?:קקאו.......

מישו פה מוכן בבקשה להסביר לי איך

לעזזאל כולם פה אבל כולם הלכו ברחוב עם פיג'מה ואני אחת שעושה רק ואני חוזרת רק שטויות לא עשתה את זה?? וכאני מתכוונת לשטויות זה רציני!!!!! התחלתי לצעוק על אנשים ברחוב.. שאלתי את המורה שלי אם הוא בתול.... ואם אשתו היא המורה בת ה-60.... גרמתי למישו להציע חברות לחברה שלי והוא אפילו לא מכיר אותה והיא אחת שמתפדחת מהר........ אתם אולי לא תבינו את כל זה אבל החברות שלי מתפדחות מהר וזה נחשב המון... (חחחחחחח אל תתיחסו לכל מה שרשמתי סתם הרגשתי צורך לשתף אתכם!) עכשיו באמת השאלה... מתי הספקתם ללכת ברחוב עם פיג'מה?

yotaml

New member
היה לנו בבית ספר יום פיג'מות...

וגם עוד פעם, כשכל השכבה שלי נסעה למחנה קיץ באמריקה היה לנו יום פיג'מות...

danielle23

New member
אני לא הלכתי.. ../images/Emo3.gif

אבל כל החברות שלי הלכו במין יום פיג'מות שהיה לי מזמן ביסודי.. חח

danielle23

New member
שלי

שם: דניאל גיל: 12 וחצי (ניראה לי הכי קטנה פה.. חח..
) מיקום: חיפה כיתה: ז שחקן: אריק מקורמק, דיוויד שווימר, מתיו פרי, מאט לה בלאנק וג'סי מקרטני שחקנית: ג'ניפר אניסטון, קורטני קוקס (קצת פחות מג'ן) וקצת את ליסה קודרו. תוכנית: חברים בעל: עדיין אין סטייה: אין שידועה לי.. פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.59 מידת נעליים: 37-38 צבע שיער:נחום אחים/אחיות: אחד שעוד מעט מתגייס בת כמה את נראית: בגיל שלי משקפיים?: אין עבר פלילי:פעם שדדתי בנק.. חחח
סתם נו אין שפות: עברית ואנגלית (כמה מילים בספרדית ושני משפטים בצרםתית.. חח) .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:לא קראתי ספר כבר איזה שנה סרט מושכר שראית:הבת של הבוס שלי סרט בקולנוע: ווימבלדון שיר ששמעת: Boulevard of Broken Dreams של גרין דיי השיר שנתקע לך בראש: Boulevard of Broken Dreams הדיסק שקנית: American idiot של גרין דיי (שלא תחשבו שאני מעריצה שלהם או משהו אבל סתם נכנס לי הקטע שלהם.. לידיעתכם אני מעריצה של בלו
) הדיסק ששמעת: under my skin של אבריל לאבין האיש שהתקשרת אליו: אמא/חברה.. לא זוכרת האיש שהתקשר אליך: לא זוכרת בדיוק תוכנית טלוויזיה שראית: just see mtv איש שחשבת עליו: לא יודעת.. .:האם:. את דלוקה על מישהו: קצת את רוצה לגור במקום אחר: קצת.. אני בחיים לא עברתי דירה אז צריך קצת שינוי
את מאמינה באהבה ווירטואלית: ככה, דיי את רוצה עוד פירסינג: אין לי אוהבת רכבות הרים: לאאאאא זה מפחיד!!!! .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי רמת האהבה להרוג אנשים: נגד!!! עישון אצל בני עשרה: נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד .:האם אי פעם:. בכית על בת: לא בכית על בן: לא שיקרת: שקרים לבנים.. לא באמת שקרים גדולים נעצרת: לאא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: לא, כאילו בערך הופעת בציבור בפיג'מה?: לא שאני יודעת וזוכרת בכית בסרט?: כמעט היית על במה?: לא חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע?: לא
אני גאה בעצמי! הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: אף פעם ממש מאוהבת.. נשבר לך הלב: never שברת לבבות: אף פעם.. נישקת בנות: בלחי טונה.. חחחחח נישקת בנים: אמממ.. בפה, לא זוכרת אבל צרפתית עדיין אף פעם
שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: " התחרטת על דברים שעשית: כל מיני.. לא זוכרת ממש .:האם את חושבת שאת:. יפה: דיי מצחיקה: ככה.. תלוי מתי חברותית: כן מעניינת: כן מכוערת: לא אהובה: כן דואגת: כן חמודה: כן חננה: לא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: BLUE ממתק: בוואנו סרט מצויר: אמממ.. לא יודעת קורנפלקס: עוגי/קוקו פאפס מסטיק: אורביט מנטה צבע: כל הצבעים, אבל הכי-כחול בהיר כזה יפה אבל לא תכלת.. יום בשבוע: אממ.. שישי+שבת היום הכי לא מועדף: אמממ.. ניראה לי חמישי ג'לי: ??? לא אוהבת ג'לי תכשיט: שרשרת/עגילים חורף\קיץ: קיץ בחדר: ה CD פלייר והמיטה!!! .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: אמממממ.... אבא שלי... ניראה לי.. כשכאב לו הגב, אז המיטה שלי הכי עוזרת.. ראה אותך בוכה: ממש לא זוכרת! לא בכיתי מלא זמן הלכת איתו לסרט: ידיד שלי צעק עליך: אבא שלי בערך.. כאילו הוא לא ממש צעק שלח לך אימייל: אתר אחד, שחכתי איך קוראים לו.. .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: 9:43 פאקק יש חברים!!! תפוח או בננה?: בננה כחול או אדום?: תלוי למה סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: לראות חברים!!! איזה ארוחה אחרונה אכלת?: סנדוויץ' תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: לא רעש אחרון ששמעת?: שתי טלוויזיות פועלות באותו הזמן ברעש.. עכשיו ריח האחרון שהרחת?: לא יודעת.. ניראה לי של הסבון במקלחת

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifיאי שאלון ועוד בלשון נקבה!../images/Emo45.gif

שם: רות גיל: 15 בקרוב מאוד מיקום: בבית שלי ליד המחשב במושב נידח בצפון כיתה: ט'1 חיחי שחקן: אה.. לא יודעת שחקנית: כנ"ל תוכנית: סאמרלנד, מכושפות, המרוץ לאתמול, שנות השבעים, חברים ועוד.. בעל: אה? סטייה: אה... פוביה: פחד? אמ.. נראה לי גבההים וג'וקים.. פירסינג: יפה.. המיוחד בטבור אבל אין לי קעקועים: אין ולא יהיה.. גובה: מטר שישי ומשו מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: ג'ינג'י
אחים/אחיות: אח קטן ומעצבן! בת כמה את נראית: בגילי.. משקפיים?: אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וקצת ספרדית... .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: הנסיך הקטן לבוק ריפורט
סרט מושכר שראית: תעביר את זה הלאה ואני והחברה (למרותש זה לא היה בזמן האחרון)
סרט בקולנוע: הארי פוטר (לא ראיתיס רט בקולנוע הרבההה זמן..) שיר ששמעת: La Autentica - Mil Horas- חברה לשי שלחה אותו.. אני לא יודעת של מי זה..
השיר שנתקע לך בראש: מעמקים של עידן רייכל הדיסק שקנית: או.. זה באמת היה מזמן ואני לא זוכרת הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: אה..חברה שלי האיש שהתקשר אליך: כנ"ל תוכנית טלוויזיה שראית: מכושפות
איש שחשבת עליו:לא זוכרת.. .:האם:. את דלוקה על מישהו: בערך..
את רוצה לגור במקום אחר: לא.. למרות שזה חור
את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כל כך...
את רוצה עוד פירסינג: אם היה לי אחד הייתי רוצה עוד.. כרגע אני פשוט רוצה פירסינג..
אוהבת רכבות הרים: לאאאא
.:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: אמ... אין לי דעה בנושא.. (זה נשמע רשמי
) להרוג אנשים: אה.. בעד!
סתם.. נגד עישון אצל בני עשרה: תעשו מה שאתם רוצים לי לא משנה.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד (לא לעצמי, להם
) .:האם אי פעם:. בכית על בת: לא בכית על בן: לא
שיקרת:כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: לא הופעת בציבור בפיג'מה?: חברות שלי נחשב?
בכית בסרט?: כן!! כל סרט עצוב
היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: אה.. כן נכשלת במקצוע?: כן.. (חברות שלי עדיין צוחקות של הציון הזה..
) הורידו אותך כיתה?: לא! הקפיצו אותך כיתה?: כנ"ל רצית להיות המין השני?: לא..חח .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 0
נשבר לך הלב: כנ"ל שברת לבבות: ס... אני חושבת
נישקת בנות: אה... 0 נישקת בנים: נמ... לא יודעת.. שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי שזה אי פעם קרה..
אבל זה יקרה!
התחרטת על דברים שעשית: לא זוכרת.. .:האם את חושבת שאת:. יפה: אה.. ככה ככה מצחיקה: בערך חברותית: כן מעניינת: תלוי את מי
מכוערת: לא כל כך.. אהובה:תלוי על מי..
דואגת: כן
חמודה:אה... לא יודעת חננה:לא!
.:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: מוקה (הכלבה שלי) ממתק: תפוצ'יפס
|סגידה| ושוקולד סרט מצויר: נסיך מצריים קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה הרגיל צבע: תכלת, כחול וירוק (כיא ומרים לי שזה מתאים לי..
) יום בשבוע: שישי ושבת (חופש
) היום הכי לא מועדף: רביעי (מבחינת לימודים כמובן..) ג'לי: אה... תכשיט: צמידים מחוטים חורף\קיץ: שניהם בחדר: המיטה שלי
.:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: סבא לשי בשבת חתן של אח שלי!
ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: חברה שלי (אם לא מחשיבים את הבדיחות המעצבנות של האימייל!) .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: שתי דקות לעשר תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: לישון
איזה ארוחה אחרונה אכלת?: סוכריה.. (הייתה עלייה לתורה היום חח
) תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: אז למה אני עונה על זה? רעש אחרון ששמעת?: שיר שאני שמעת כרגע ריח האחרון שהרחת?: חביתה...

שלי:)

שם: ליאור גיל: חודש הבא 18 מיקום: רמה"ש כיתה: י"ב שחקן: קולין פארל + דני מסטרסון (הייד ממופע שנות ה70) שחקנית: ג'ניפר אניסטון + תוכנית: מופע שנות ה70 בעל: היידדדדדדדד סטייה: לא נראה לי שיש....חחח פוביה: פחד למות פירסינג:בטבור+שניים באוזן שמאל למטה+אחד למעלה+אחד באוזן ימין למטה קעקועים: בקרוב :) גובה: 164 ס"מ מידת נעליים: תאמינו או לא, 40 צבע שיער: צבעתי לשחור סיני...טבעי חום כהה אחים/אחיות: אח אחד , אחות אחת בת כמה את נראית: 22 משקפיים?: להההה רק שמש:) עבר פלילי: לא שפות: עברית (כמובן), אנגלית וספרדית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: ספר באנגלית (לא זוכרת שם) סרט מושכר שראית: אמממ חייבת להגיד ש...בי"ס לרוק סרט בקולנוע: אושן 12 שיר ששמעת: ביוטפול סול של ג'סי מקארטני השיר שנתקע לך בראש: אולסטארז של משפחת תאקט הדיסק שקנית: וואלה....שניםםםםם לא קניתי...צורבת:) הדיסק ששמעת: רק דיסקים שצרבתי... האיש שהתקשרת אליו: החברה הכי טובה שלי האיש שהתקשר אליך: החבר לשעבר...:( תוכנית טלוויזיה שראית: חברים איש שחשבת עליו: החבר לשעבר...:( .:האם:. את דלוקה על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: מאודדד את מאמינה באהבה ווירטואלית: לפעמים...ת'אמת אין לי מושג את רוצה עוד פירסינג: כן...בלשון או בגבה אוהבת רכבות הרים: כןןןןןןןןןן .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי....רוצחים,אנסים אז כן עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי כמה שתית מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד .:האם אי פעם:. בכית על בת: חברה שלי התנשקה השבוע עם הx שלי אז כן. בכית על בן: הx שלי התנשק עם חברה טובה שלי השבוע שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: כן!!! הופעת בציבור בפיג'מה?: חחח עם החברים של אחי והשכנים הם ציבור אז כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: כןן הורידו אותך כיתה?: השאירו גן...:/ הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: מקווה שלא נישקת בנות: 0 נישקת בנים: בנים שונים 6 כמה כל אחד..לא זוכרתתת שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: מלאאאא .:האם את חושבת שאת:. יפה: נאה... מצחיקה: קורעתתתת חברותית: לא תמיד מעניינת: לפעמים מכוערת: לפעמים אהובה: כן דואגת: כן חמודה: לא חננה: ממששששש לא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: בולי:) ממתק: קינדר בואנו סרט מצויר: לא זוכרת קורנפלקס: עוגייייי מסטיק: חמוץ צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: איכססס תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: טלויזיה + רדיאוטור + מיטה :) .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: חברה שלי...ישנה אצלי ראה אותך בוכה: אותה חברה הלכת איתו לסרט: ידיד צעק עליך: חברה שרבתי איתה שלח לך אימייל: בן דוד .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: כמעט עשר וחצי בערב תפוח או בננה?: תפוחחחח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: &nbs

עונה

שם:פאינה גיל:14.5 מיקום:אשדוד כיתה:ט שחקן:צ'אד מייקל מורי שחקנית:הולי מרי קומבס תוכנית:מכושפות, סאמרלנד, אנג'ל, ספין סיטי בעל: סטייה:אין פוביה:גבהים, נחשים פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.65 מידת נעליים:36-7 צבע שיער:חום כהה אחים/אחיות:אח בת כמה את נראית: 16 משקפיים?:אין עבר פלילי:אין שפות:עברית, אנגלית, רוסית, צרפתית, ספרדית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:פנטום האופרה סרט מושכר שראית:רבה זמן לא ראיתי סרט בקולנוע:יומני הנסיכה2 שיר ששמעת:שמעתי הרבה השיר שנתקע לך בראש:YO של ממברו הדיסק שקנית:הרבה זמן לר קניתי הדיסק ששמעת:אוסף האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך:אמא שלי תוכנית טלוויזיה שראית:ימי חיינו איש שחשבת עליו: .:האם:. את דלוקה על מישהו:כן את רוצה לגור במקום אחר:אולי את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את רוצה עוד פירסינג:לא אוהבת רכבות הרים:לא .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא משנה לי .:האם אי פעם:. בכית על בת:לא בכית על בן:לא שיקרת:אולי נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: לא הופעת בציבור בפיג'מה?:לא בכית בסרט?:כן היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:הרבה נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:אולי נישקת בנות:לא נישקת בנים:אולי שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן .:האם את חושבת שאת:. יפה:הכל יחסי מצחיקה:כנ"ל חברותית:כן מעניינת:אולי אהובה:כן דואגת:כן חמודה:כן .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ממתק:שוקולד סרט מצויר: קורנפלקס:רגיל מסטיק:מנטה צבע:כחול יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:שבת ג'לי:תות תכשיט:יהלומים חורף\קיץ:חורף .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:אח שלי ראה אותך בוכה:לא זוכרת הלכת איתו לסרט:חברה שלי צעק עליך:אח שלי שלח לך אימייל:חבר שלי .:וסתם:. מה השעה עכשיו?:17:14 תפוח או בננה?:שניהם כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב:סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:להתכונן למבחן בתנ"ך תיכון או אוניברסיטה?:תיכון את משועממת?:כן רעש אחרון ששמעת?:מישהו דופק בדלת ריח האחרון שהרחת?: האף שלי סתום

°JesseGirl°

New member
שלי..

שם: שלי גיל: 14 מיקום: איפשהו בדרום.. כיתה: ט'2 המגניבים!חח שחקן: ג'סי מקרטני שחקנית: קמילה בורדונבה נחשבת? תוכנית: סאמרלנד בעל: ברור ששאראס סטייה:לא יודעת.. פוביה: עכבישים!!
פירסינג: 3 באוזן ימין, 2 בשמאל, באף ובגבה קעקועים: אין. גובה: 1.65 מידת נעליים: 38-39. צבע שיער: בלונדיני שטני. אחים/אחיות: שני אחים גדולים. בת כמה את נראית: 40..סתם לןא יודעת! משקפיים?: לעעע עבר פלילי:עדיין לא שפות: עברית וספרדית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: האחרון שקראתי היה הארי פוטר.. סרט מושכר שראית: יורוטריפ סרט בקולנוע: שיר ששמעת: כל השירים של ברי השיר שנתקע לך בראש: dont cry הדיסק שקנית: infected mushroom הדיסק ששמעת: infected mushroom האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי.. האיש שהתקשר אליך: ידיד שלי.. .:האם:. את דלוקה על מישהו: ברור![מי לא?] את רוצה לגור במקום אחר:ברור.. את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש.. את רוצה עוד פירסינג: בטח אוהבת רכבות הרים: מתה על זה!!!! .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד! אין לי בעיה עם זה..שיהנו .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן בכית על בן: כן שיקרת: ברור נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?:בטח..הייתי מתה שיהיה לי זין ליום אחד!
.:כמה פעמים:. היית מאוהבת: יותר מדי נשבר לך הלב: יותר מדי שברת לבבות: לא יודעת נראה לי נישקת בנות: לא ספרתי נישקת בנים: לא ספרתי שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי פעמים.. .:האם את חושבת שאת:. יפה: אני לא אוהבת להגיד את זה על עצמי מצחיקה: כן חברותית: תלוי למי ומתי מעניינת: לא מכוערת: לא נראה לי אהובה: כן דואגת: כן חמודה: נראה לי חננה: לא!!!!!!!! .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: אהבה ברור.. ממתק: מקופלת לבנה סרט מצויר: כל הסרטים המצויירים! אני מתה על זה קורנפלקס: רגיל.. מסטיק: בובאלו.. צבע: כתום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: איכס תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף בחדר: תמונה של ג'סי.. .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: חברות שלי ראה אותך בוכה: ידיד שלי הלכת איתו לסרט: הרבה חברים.. צעק עליך:לא צועקים עלי!! .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: 18:10 תפוח או בננה?: איכס!!!!!!! כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?: צהריים תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: מאוד רעש אחרון ששמעת?:הכלבה שלי ריח האחרון שהרחת?: הבושם שלי

Billy4

New member
Me

שם: הגר גיל: 13 מיקום: ירושלים כיתה: ח'4 שחקן: ג'וני דפ
שחקנית: תוכנית: כל מה שיש באמטיוי... בעל: אה? סטייה: או או...יותר מדי... פוביה: פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.68 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח 1 בת כמה את נראית: 18...ככה אומרים משקפיים? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וספרדית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: --- סרט מושכר שראית: הרולד וקומר משתגעים על אמריקה סרט בקולנוע: רכבת לקוטב שיר ששמעת: Green Day-Boulevard Of Broken Dreams השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: Simple Plan-Still Not Getting Any הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: ניצן האיש שהתקשר אליך: ניצן תוכנית טלוויזיה שראית: משוחררים איש שחשבת עליו: .:האם:. את דלוקה על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: כןןן את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: אין ליL אוהבת רכבות הרים: לא .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חופשי .:האם אי פעם:. בכית על בת: לא בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים: אז..לא
הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?: כן .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: לא יודעת.. נישקת בנות: לא איכס מה אני לסבית נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: בעתיון בצפר נחשב? התחרטת על דברים שעשית: 6536435873059859748976806703865
.:האם את חושבת שאת:. יפה: אומרים
מצחיקה: לא חברותית: כן מעניינת: לא מכוערת: לא אהובה: כן דואגת: לא חמודה: כן חננה: לא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ג'וני
ממתק: מסטיק סרט מצויר: מלך האריות
קורנפלקס: עוגי שיגעוגי משגע ת'עולם...
מסטיק: דובדבן צבע: אדום/שחור/ירוק יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: חורף בחדר: שלי .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: בת דודה ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: חברה .:וסתם:. מה השעה עכשיו? 19:30 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב: סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה? ... איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה?:תיכון את משועממת?:כן רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? תפוח

חנוווש9

New member
שלי..

שם: חן גיל:13 מיקום:ת"א כיתה:ח'2 שחקן:מאט דיימון, ג'ס מקארטני, בראד פיט
שחקנית: ג'ניפר אניסטון, ג'וליה רוברטס, אנג'לינה ג'ולי תוכנית:סאמרלנד, שנות ה-70, מירוץ לאתמול, גו'אן מארקדיה, מכושפות.. בעל: חח טוב.. סטייה: מאחרת ל-כ-ל מקוםם.. פוביה: פירסינג: חור בכל אוזן.. קעקועים:אין.. גובה: 1.52 מידת נעליים:37 צבע שיער:חום בהיר אחים/אחיות:אח ואחות בת כמה את נראית:13 משקפיים?:כע...אבל אני מחכה לחופש הגדול..לעדשות
עבר פלילי:
שפות:עברית, ערבית, אנגלית, וספרדית. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:עיני נמר- של ג'ודי בלום סרט מושכר שראית: הבת של הבוס שלי סרט בקולנוע: נראה לי הכפר..כבר שנים לא הייתי בקולנוע שיר ששמעת: SUNDAY MORNING-MAROON 5 השיר שנתקע לך בראש:NUMB\ENCORE-של ג'יי זי ולינקין הדיסק שקנית:ENCORE-EMINEM הדיסק ששמעת:WESTLIFE- אין לי מושג למה!!כבר שנים לא שמעתי אותם ופתאום בא לי אטרף ווסטלייף.. האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי האיש שהתקשר אליך:חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית:סאות'פארק איש שחשבת עליו:מי שאני אוהבת.. .:האם:. את דלוקה על מישהו:כע..
את רוצה לגור במקום אחר:לא..
את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא.. את רוצה עוד פירסינג:כע..אני רוצה עוד חור באוזן ימין.. אוהבת רכבות הרים:כעעע .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה שבא להם, אם הם מאוהבים, אז אין התנגדות.. .:האם אי פעם:. בכית על בת:לא בכית על בן:אממ..לא בכי רציני שיקרת:כע..
נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:לא הופעת בציבור בפיג'מה?:כן..כי גם לנו היה יום ביסודי שהיינו צריכים להיות בפיג'מה.. בכית בסרט?:כןןן היית על במה?:כע חשבת שאת הולכת למות:כע נכשלת במקצוע?:כע הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:וואי בערך..אממ..4..שהיו רציניים..כל השאר היו סתם.. נשבר לך הלב:2 שברת לבבות:1.. נישקת בנות:לא זוכרת נישקת בנים:לא זוכרת שכבת עם בנות:לאאא שכבת עם בנים:לאאא השם שלך הופיע בעיתון:אף פעם התחרטת על דברים שעשית:מלא פעמים..
.:האם את חושבת שאת:. יפה:אולי.. מצחיקה:לפעמים חברותית:כן מעניינת:כן מכוערת:לא אהובה:כן דואגת:מאוד
חמודה:אולי חננה: לא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ROCK..
ממתק: סרט מצויר:מלך האריות.. קורנפלקס:קראנץ' מסטיק:הובה בובה וג'ויסי פרוט צבע:ירוק בהיר זוהר יום בשבוע:חמישי..ובלימודים שני.. היום הכי לא מועדף:רביעי..שזה היום
ג'לי:תות תכשיט:שרשראות צמודות..אין מצב שתראו אותי בלי חורף\קיץ:אני אוהבת את שניהם..אבל אולי קיץ יותר..כי אפשר להיות בים..
בחדר:הדלת שלי והלוח מודעות .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:אממ..וואי אין לי מושגג ראה אותך בוכה:3 חברות שלי הלכת איתו לסרט:חברות שלי צעק עליך:אממ אמא..
שלח לך אימייל:כבר לא משתמשים באי מייל אצלנו...אבל סלקום..
.:וסתם:. מה השעה עכשיו?:20:03 תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?:שניהם סתיו או אביב:גם שניהם מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:ללמוד לשל"ח..
איזה ארוחה אחרונה אכלת?:פנקייקס תיכון או אוניברסיטה?:אף אחד.. את משועממת?:כןןןןן רעש אחרון ששמעת?:דלת נסגרת.. ריח האחרון שהרחת?:השוקולד של הפנקייקס..

LIAH1

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

שם: LIAH1 גיל: 24 מיקום: איזור השרון כיתה: כבר מזמן לא
שחקן: ג'וני דפ שחקנית: מישל פייפר תוכנית: חולה על טלנובלות... בעל: ממש לא
סטייה: הפרעה יותר נכון... חחחח משחק תמידי עם השיער... פוביה: ג'וקים
פירסינג: רק באוזן קעקועים: ממש לא... גובה: פאדיחות...
מידת נעליים: 37.5 צבע שיער: חום כהה אחיות: 2 קטנות ממני בת כמה את נראית: בערך 19-20 (ככה אומרים לי לפחות) משקפיים? עדשות מגע עבר פלילי: ב-ר-ו-ר שלא! שפות: עברית, אנגלית, והייתי מתה לדעת יותר טוב ספרדית
הדברים האחרונים שעשית: לראות טלויזיה, לגלוש במחשב ספר שקראת: המון... חולה על ספרות אמריקאית סרט מושכר שראית: האחרון? מונסטר סרט בקולנוע: האחרון שראיתי היה שר הטבעות 3 שיר ששמעת: גלגל"צ
השיר שנתקע לך בראש: "זה היה ביתי... עם גינה... ולול היה ביתי..." הדיסק שקנית: אבריל לאבין הדיסק ששמעת: הנ"ל וברור שעוד הרבה... האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי האיש שהתקשר אליך: החבר שלי תוכנית טלוויזיה שראית: טלנובלה בויוה איש שחשבת עליו:
היום לא חשבתי על אף אחד... האם את דלוקה על מישהו: כבר מעבר ל"דלוקה"...
את רוצה לגור במקום אחר: כן, ארה"ב... את מאמינה באהבה ווירטואלית: כן... את רוצה עוד פירסינג: כן, בפופיק אוהבת רכבות הרים: בהחלט
בעד\נגד מערכת יחסים ממרחקים: לא מזיק לנסות, אם זה עובד, למה לא?! להרוג אנשים: Never עישון אצל בני עשרה: מטופש לחלוטין
נסיעה במכונית אחרי ששתית: Never מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איש איש את חייו יחייה... האם אי פעם בכית על בת: כן... בכית על בן: כן... שיקרת: כן... נעצרת: Never אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים]: כן... הופעת בציבור בפיג'מה? אבל בגיל ממש צעיר... חחחח בכית בסרט? ב-ר-ו-ר היית על במה? כן, סיומיישן של בי"ס... חחחח חשבת שאת הולכת למות: חס ושלום... נכשלת במקצוע? כן... הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? גם לא רצית להיות המין השני? ממש לא!! כמה פעמים היית מאוהבת: 4 פעמים נשבר לך הלב: פעם 1 שברת לבבות: פעם 1 נישקת בנות: Never נישקת בנים: ב-ר-ו-ר
שכבת עם בנות: Never שכבת עם בנים: כן... השם שלך הופיע בעיתון: כן... התחרטת על דברים שעשית: כן האם את חושבת שאת יפה: סבבי כזאת... מצחיקה: לפעמים... חברותית: בהחלט מעניינת: בהחלט מכוערת: לא אהובה: תלוי ע"י מי... דואגת: כן חמודה: כן חננה: לפעמים דווקא כן... דברים מועדפים: מחשב, TV, ספורט מילה בת 4 אותיות: השם שלי
ממתק: שוקולד לבן סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: מתה על זה!! מסטיק: מתה על זה גם!! צבע: סגול
יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון
ג'לי: לא אוהבת... תכשיט: מקסימום עגילים באוזניים חורף\קיץ: קיייייייץ
בחדר:
האיש האחרון שישן במיטה שלך [חוץ ממך]: החבר שלי... ראה אותך בוכה: הנ"ל... הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: לא צוחקים עלי, צוחקים איתי
שלח לך אימייל: כבר לא זוכרת... וסתם מה השעה עכשיו? 02:00 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה? להמשיך לעבוד איזה ארוחה אחרונה אכלת?
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה
את משועממת? כנראה שכן... רעש אחרון ששמעת? המוסיקה בגלגל"צ
ריח האחרון שהרחת? ת'שיער שלי...חחח
חתיכת סקר... חחחחחח שיחקת אותה

Blip Blop

New member
שלהלהלהלה

שם:טל גיל:14 ו...חודשיים מיקום:ג'רוסלם סיטי כיתה:ט' שחקן:בגלל שזה פורום סאמרלנד אני אגיד ריאן[זה שמחשק את ג'יי] שחקנית:דרו בארימור תוכנית:ארץ נהדרת בעל:הא? סטייה: פוביה: פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:נראה לי ש-1.63 מידת נעליים:40 צבע שיער:חום עם נטיה לג'ינג'י בקצוות אחים/אחיות:1 קטן בת כמה את נראית:הא......14?!
משקפיים?:אין עבר פלילי:אני לא יכולה לחשוף, מצטערת
שפות:עברית אנגלית צרפתית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:נערת החלום האמריקאי סרט מושכר שראית:טרויה סרט בקולנוע:משפחת סופר על שיר ששמעת:בלילות של מוש בן ארי השיר שנתקע לך בראש:איזשהו שיר ראפ רומני, לאמשנה הדיסק שקנית:וואו, כבר בערך 3 שנים לא קניתי דיסק[יחי הקאזאה] הדיסק ששמעת:דיסק שצרבתי
האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי האיש שהתקשר אליך:אותה חברה תוכנית טלוויזיה שראית:אתמול, "השגריר" איש שחשבת עליו:אח שלי .:האם:. את דלוקה על מישהו:לא את רוצה לגור במקום אחר:לא ממש את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את רוצה עוד פירסינג:לא ולא אוהבת רכבות הרים:אוי, ממש ממש לא
.:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:אפשרי להרוג אנשים:בעד!!סתם, נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שכל אחד ישעה מה שטוב לו .:האם אי פעם:. בכית על בת:לא בכית על בן:לא שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:לא הופעת בציבור בפיג'מה?:במסיבת פיג'מות של חברה נחשב? בכית בסרט?:לא זוכרת היית על במה?:שנה שעברה חשבת שאת הולכת למות:לא יודעת נכשלת במקצוע?:אה.....לא נראה לי שזה קרה בעבר
הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:לא הייתי, עדיין נשבר לך הלב:לא נשבר שברת לבבות:לא שברתי נישקת בנות:לא נישקת בנים:לא שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כן,הרבה פעמים .:האם את חושבת שאת:. יפה:בדרך כלל מצחיקה:מקווה חברותית:כן
מעניינת:מקווה מכוערת:לא אהובה:לא יודעת דואגת:כן חמודה:כן חננה:לא ממש .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:הזוי ממתק:קליק! חטיף מדליק! סרט מצויר:פו הדב קורנפלקס:הזה הרגיל מסטיק:לא אוכלת מסטיקים צבע:תורכיז וכתום יום בשבוע:שלישי היום הכי לא מועדף:חמישי ג'לי:שונאת תכשיט: טבעות, וגם שרשראות חורף\קיץ:בקיץ חורף ובחורף קיץ בחדר: .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:לא זוכרת ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך:אמא שלח לך אימייל:חברה .:וסתם:. מה השעה עכשיו?19:50 תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?:אדום סתיו או אביב:אביב כמובן מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:לשמוע מוזיקה איזה ארוחה אחרונה אכלת?אורז עם ירקות, אה ואכלתי קרמבו, אבל זה לא כל כך ארוחה תיכון או אוניברסיטה?:תיכון את משועממת?:לא רעש אחרון ששמעת?: הודעה שקיבלתי במסנג'ר ריח האחרון שהרחת?:לא יודעת תגיבו אם קראתם

STA1

New member
תשובות :

שם: רז גיל:13 מיקום:רחובות כיתה:ז1 שחקן: ג'וני דפ ( לא הכי אהוב אבל הוא נחמד+ ) שחקנית: קיירה נייטלי תוכנית: סאמרלנד,מכושפות,בנות גילמור,THE O.C ,סמולוויל. בעל: לא מבין את השאלה. סטייה:אממ..לא יודע אם זאת סטייה אבל יש פעמים שאני מתחיל להתחרפן בכיתה בלי קשר למרות שזה מצחיק אבל חושבים שאני פסיכי פוביה: נחשים פירסינג:לא קעקועים:לא גובה:1.60 מידת נעליים: 41 צבע שיער:שחור אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות בת כמה את נראית: 14 משקפיים?: לא עבר פלילי: אמ..אין לי תיק אם זאת הכוונה אבל עשיתי דברים לא טובים!! שפות: עברי,אנגלית וקצת ערבית וקצת ספרדית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: קורא,צופן דוינצ'י סרט מושכר שראית: שרק 2 סרט בקולנוע:משפחת סופר על ( די מסריח ) שיר ששמעת: REMEMBER השיר שנתקע לך בראש: שירים של נטאשה בדינגפילד הדיסק שקנית:לא קניתי דיסק כבר איזה 3 שנים הדיסק ששמעת:של אווריל לאווין ( צרוב ) האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: אחותי תוכנית טלוויזיה שראית: סאמרלנד איש שחשבת עליו: ילדה מהשכבה .:האם:. אתה דלוק על מישהו: לא שידוע לי את רוצה לגור במקום אחר: כן את מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי על מה היא בנויה את רוצה עוד פירסינג: אין לי אוהבת רכבות הרים: כן!!!!רוצה לעשות עוד דברים חוץ ממה שיש בארץ .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:לא!!!התנסיתי בזה להרוג אנשים: תלוי ממי עישון אצל בני עשרה: תלוי מי מעשן ולמי הוא מציע נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי כמה שתית מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד!!מי שרוצה לחיות ככה אז סבבה לו!!זה החיים שלו ולא שלי!!הוא מחליט!! .:האם אי פעם:. בכית על בת: נראה לי שכן בכית על בן: לא שיקרת:כן נעצרת:תפסו אותי בעת מעשה אם זאת הכוונה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]: נראה לי שהתכוונתי הופעת בציבור בפיג'מה?: בחיים!!!לא!!!לא מוכן לספוג כזאת השפלה!! בכית בסרט?: נראה לי שכן היית על במה?: כן!! חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: במבחן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:כן נשבר לך הלב : כן שברת לבבות:לא נישקת בנות: לא זוכר כמה נישקת בנים: לא שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית: כן .:האם את חושבת שאת:. יפה: חלק ממני יפה!! מצחיקה: מאוד!! חברותית: תלוי למי אני רוצה להתחבר מעניינת: תלוי לגבי מה מכוערת: לא אהובה: תלוי מי אוהב אותי דואגת: למי שחבר טוב חמודה: לפעמים אני חמוד ולפעמים אני לא חננה: לא נראה לי .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:אוכל ממתק:שוקולד סרט מצויר: מולאן 1,2 קורנפלקס: לא אוהב כל כך מסטיק: כל מסטיק חוץ ממנטה צבע: אפור יום בשבוע:שני היום הכי לא מועדף:רביעי ג'לי: איכסס..שונא ג'לי תכשיט: אין לי תכשיטים חורף\קיץ: שניהם נחמדים מאוד!!! בחדר: מה בחדר?? .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]: אחותי ראה אותך בוכה: הרופאים שהולידו אותי מאמא שלי!!חח..לא זוכר הלכת איתו לסרט: חברים מהכיתה צעק עליך: ילד מהכיתה שלח לך אימייל: ילדה מהכיתה לגבי עבודה .:וסתם:. מה השעה עכשיו?: 22:58 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?: לישון!! איזה ארוחה אחרונה אכלת?: בננה תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה את משועממת?: עכשיו כן!! רעש אחרון ששמעת?: שיר באנגלית ריח האחרון שהרחת?: בננה

דישה

New member
שלייייייייייייייייייייייייי

שם:ירדן גיל:14 וחצי מיקום:מרכז כיתה:ט'1 שחקן:ג'וני דפ אבל יש עוד שחקנית:אנג'לינה ג'ולי וכנ"ל תוכנית:חברים בעל:אין חחחחחחחח סטייה:יש לי אובססיה קלה למישהו פוביה:לא יודעת איזה......... פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.66 נראה לי מידת נעליים:39/40 צבע שיער:חום כהה עם פסים בלונד אחים/אחיות:אח ואחות בת כמה את נראית:15 (?) משקפיים?:אין עבר פלילי:אין חחחחחחח שפות:עברית אנגלית ערבית וספרדית קצת...... .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:יומני הנסיכה סרט מושכר שראית:המהפך של הלן סרט בקולנוע:אוצר לאומי שיר ששמעת:הדיסק של ג'סי השיר שנתקע לך בראש:"she's no you" של ג'סי הדיסק שקנית:ליאן ריימס הדיסק ששמעת:ג'סי האיש שהתקשרת אליו:נטע האיש שהתקשר אליך:שני תוכנית טלוויזיה שראית:יאגו איש שחשבת עליו:בר .:האם:. את דלוקה על מישהו:כן את רוצה לגור במקום אחר:כן ארה"ב הכי שווה את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את רוצה עוד פירסינג:לא בינתיים אוהבת רכבות הרים:כן תלוי איזה .:בעד\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגד בכללי עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:איך שבא להם.... .:האם אי פעם:. בכית על בת:לא בכית על בן:כן שיקרת:כן (
) נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת [לא הכוונה להורים.]:לא הופעת בציבור בפיג'מה?:לא שאני זוכרת בכית בסרט?:כן מלא פעמים היית על במה?:לא נראה לי חשבת שאת הולכת למות:כן נכשלת במקצוע?:לא הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:כן .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:1 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות:לא יודעת.... נראה לי פעם /פעמיים נישקת בנות:0 נישקת בנים:0 שכבת עם בנות:לא......... שכבת עם בנים:לא........ עדיין........ השם שלך הופיע בעיתון:0 התחרטת על דברים שעשית:מלא פעמים .:האם את חושבת שאת:. יפה:יחסית מצחיקה:כן די.... חברותית:כן מעניינת:כן מכוערת:לא אהובה:כן דואגת:כן חמודה:כן חננה:לא חחחחחחחחח .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:אהבה (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) ממתק:שוקולד פרה סרט מצויר:נמו קורנפלקס:"סיני מיני'ס" מסטיק:שונאת!!!!!!!!!!!! צבע:משתנה עכשיו תכלת יום בשבוע:שני היום הכי לא מועדף:ראשון/ חמישי ג'לי:איכסססססססס תכשיט:שרשרת/צמיד חורף\קיץ:שניהם בחדר: לא יודעת .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך [חוץ ממך]:אח שלי ראה אותך בוכה:חברה שלי שני הלכת איתו לסרט:אמא שלי צעק עליך:שחר שלח לך אימייל:תפוז .:וסתם:. מה השעה עכשיו?:15:13 תפוח או בננה?:בננה כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב:סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שאת תסיימי את זה?:לגלוש באינטרנט איזה ארוחה אחרונה אכלת?:צהריים תיכון או אוניברסיטה?:תיכון את משועממת?:קצת....חחחחחחחחחחחחח רעש אחרון ששמעת?:שיר של ג'סי ריח האחרון שהרחת?: ארוחת צהריים

למעלה