שאלון להקות.

../images/Emo60.gif../images/Emo3.gif

אם שתי להקות לבחירתך יבואו לארץ , באילו להקות תבחר?ווית'ן טמפטיישן
ונייטוויש
בחר להקה-ווית'ין איזה סוג מוזיקה היא מנגנת?גות'-סימפוניק מטאל מי הפייב שלך מן הלהקה?שארון
האם הלהקה הייתה בארץ/צפויה להגיע בקרוב?לא
[צרף תמונה של הלהקה!
] אם יכולת לבחור בן-אדם אחד מהלהקה [רד-הוט.] אעה?! o_O מי היית בוחר?- למה?- מה אתה עושה עכשיו? משתעממת
גם לך משעמם ממש ואתה צריך ללמוד למבחן ואתה מתחמק?לא

The Tatale

New member
|טטל'ה| Yah Yah Yah

בחר להקה- Haggard איזה סוג מוזיקה היא מנגנת? מטאל סימפוני(אבל כל כך סימפוני שזה כבר סמפוניה עם קצת גיטרות...) מי הפייב שלך מן הלהקה? הסולן ( שהוא מלחין הכל!! והוא גם הבסיסט X_X ---וגם הסולנית...[כאילו...הפייב, לא הוא הסולנית..]) האם הלהקה הייתה בארץ/צפויה להגיע בקרוב? לא הייתה וגם לא ניראה לי שתיהיה XDDD [צרף תמונה של הלהקה! >>>חחחח כן הם מחשיבים את כל הכלים בקלאסיים גם...<<< אם יכולת לבחור בן-אדם אחד מהלהקה [רד-הוט.] מי היית בוחר? סולנית למה? יש לה קול יפה
מה אתה עושה עכשיו? משתעמם...אם לא אז למה אני פה?! גם לך משעמם ממש ואתה צריך ללמוד למבחן ואתה מתחמק?כן T_T עוד כמה דקות אני הולך ללמוד למתמטיקה........

The Tatale

New member
להקה שניה

בחר להקה- Estatic Fear איזה סוג מוזיקה היא מנגנת? Doom!!!! מי הפייב שלך מן הלהקה? הסולנית...(הקול שלה כל כך יפה T_T) האם הלהקה הייתה בארץ/צפויה להגיע בקרוב? הלהקה התפרקה אחרי האלבום השני T_T [צרף תמונה של הלהקה! ] אם יכולת לבחור בן-אדם אחד מהלהקה [רד-הוט.] מי היית בוחר? הסולניתתתתתתתתתתתתתת למה? הקול שלה יפה#!%@#%#$&$# מה אתה עושה עכשיו? בדיוק מה שרשמתי למעלה ^ גם לך משעמם ממש ואתה צריך ללמוד למבחן ואתה מתחמק? ....כן....

smady by

New member
הקול שלה לא מציק לך לפעמים

כשהוא עולה גבוהה מידי? אני מרגישה כאילו היא מנפצת לי את החלון! יש להם מלודיה כל כך יפה וחבל שאני לא מצליחה לשמוע אותה כי הקול שלה מציק לי...

The Tatale

New member
חחחח..

ממש לא אני ממש אוהב את הקול שלה גם כשהוא עולה הכי גבוה.... 29.6 יוצא האלבום החדשששששששששששש ( הסיפורים של אייטי'ריה
)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Tatale

New member
T_T...אני גם רוצה...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

taroboy

New member
שלי++

אם שתי להקות לבחירתך יבואו לארץ , באילו להקות תבחר?.אממ וות'ין,ואפיקה
בחר להקה-אפיקה איזה סוג מוזיקה היא מנגנת?גו'ת מטאל/סניפוניק מטאל מי הפייב שלך מן הלהקה?סימון
האם הלהקה הייתה בארץ/צפויה להגיע בקרוב?היא הגיעה פעם,ואל הכרתי אותם אז..באסה..
[צרף תמונה של הלהקה! ] אם יכולת לבחור בן-אדם אחד מהלהקה מי היית בוחר? סימון למה? כי היא מושלמת,ויש את אחד הקולות הכי יפים בעולם. מה אתה עושה עכשיו? כותב את זה,ושומע מוזיקה ,חח:) גם לך משעמם ממש ואתה צריך ללמוד למבחן ואתה מתחמק?אממממממ

למעלה