שאלון-לון-לוןןןן

שאלון-לון-לוןןןן../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[קרדיט לפורום סקרים ושאלוניםP:] אוהבים כסף? לחסוך או לבזבז? מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? ממחזרים? אם כן,מה? אם לא,למה? על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? קונים דיסקים אורגינלים? בהנחה שכן,של מי? הולכים להופעות? זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? עוזרים להורים בקניות? נגן mp3 או דיסקמן? איך נראה העולם האולטימטיבי? טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? כחול או ורוד? תקשורת או הנדסת תוכנה? כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪ מקבלים דמי כיס? יש רישיון? ועבודה? סקרים קצרים או ארוכים? איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום)

אנוכי :]

אוהבים כסף?
לחסוך או לבזבז?לבזבז.. מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון?חחח לא אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים?אממ.. תלוי.. אם זה היה עולה לעשרה שקלים, אז למה לא
ממחזרים?נואפ אם כן,מה? אם לא,למה?אני לא יודעת למחזר
על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם?שטויות כאלה מכל מיני חנויות מגניבות, כמו "אודם", "תכלת" וכאלה
קונים דיסקים אורגינלים?דה בהנחה שכן,של מי?וואי, כלמיני. אין משו קבוע
הולכים להופעות?יאפ זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח?חחחחחח לפעמים
עוזרים להורים בקניות?נואפ נגן mp3 או דיסקמן?mp3 איך נראה העולם האולטימטיבי?:< טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה?ממ טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה?ממ2 כחול או ורוד?וורוד תקשורת או הנדסת תוכנה?תקשורת, איי גאס כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע?אני על ביג טוק ): מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד?אנע עארף, אין לי גבולות כאלה.. כל דבר והסכום שמתאים לו אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪
ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪ מקבלים דמי כיס?נואפ יש רישיון?
ועבודה?
סקרים קצרים או ארוכים?בינוניים
איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום)וואי, אחלה בחלה מדהים מקסים ואף מרגשששששש

אני:]|ג'ירפה|

אוהבים כסף?לא הדבר הכי חשוב בשבילי,וגם לא מתקרב לזה לחסוך או לבזבז?אני אישית מבזבזת.אבל היה נחמד לדעת לחסוך:\ מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון?לא:|רק אם אני ליד גרינברג ובדיוק שתיתי פחית.אבל זה כבר לא יקרה,סגרו את גרינברג:[ אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים?בערך כמו השאלה הקודמת ממחזרים?המ אני אמורה למחזר?אני שמחה בפחים המאגניבי האלה אם כן,מה?בקבוקים? אם לא,למה? על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם?מוזיקה[זה כולל דיסקים,וכל המ שקשור לגיטרות] קונים דיסקים אורגינלים?ברור! בהנחה שכן,של מי?רוק ישראלי,וקצת מחו"ל הולכים להופעות?כןן!רוקעצמאות השנה היה שולט. זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח?לא:] עוזרים להורים בקניות?טח לאP: נגן mp3 או דיסקמן?דיסקמן:] איך נראה העולם האולטימטיבי?המ טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה?שילובב טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה?הא? כחול או ורוד?שחור תקשורת או הנדסת תוכנה?תקשורת:]דע כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע?150 בערך:] מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד?המ תלוי איזה בגד ומאיפהואיך הוא נרה וכמה אני צריכה אותו:] אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ מקבלים דמי כיס?לא,אבל מדי פעם אנ ילוחקת מאמבא כסף["מידי פעם"] יש רישיון?לא ועבודה?כן סקרים קצרים או ארוכים?ארוכים איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום)מעולהההההההההה!אעאע

Free Lancer

New member
אני?!

אוהבים כסף? די... לחסוך או לבזבז? לא זה ולא זה... מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? ממש לא... זורקים לפח של המחזור אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? לא.. אין אצלנו בכלל פח של מחזור
ממחזרים? יאפ אם כן,מה? מה שאפשר אם לא,למה? אבל זה כן אז מה לא?! על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? סרטים ומוזיקה קונים דיסקים אורגינלים? בין היתר בהנחה שכן,של מי? מירי מסיקה
הולכים להופעות? לא
זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח?לא.. חח לא זורקים גם אם אין פח עוזרים להורים בקניות? לא נגן mp3 או דיסקמן? MP3 איך נראה העולם האולטימטיבי? בלי סיגריות טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? נוסטלגיה דפנטלי! טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? סתכלו שורה מעל כחול או ורוד? ורוד
|פאקצי| תקשורת או הנדסת תוכנה? וואט!? כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? 200-+ מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? 250 אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ תלוי במצב רוח. מקבלים דמי כיס? לפעמים יש רישיון? בדרך
ועבודה? מתי שאני רוצה אצל אבא
סקרים קצרים או ארוכים? קצרים איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום) חביב, פסדר..

SomeTwo

New member
הא! זה מה-שמו מזהות בדויה!!../images/Emo99.gif

היי... מה עם זהות בדויה ב'מת? אני מתגעגעת לתירוץ היחיד שלי לא ללכת לישון בשעה 11...
זאת סדרה כה שולטת.

Free Lancer

New member
יאפ, זה הוא.

העונה השלישית מתחילה ביום שישי הקרוב.. עשר וחצי... הוא מופיע שם באיזה שני פרקים אנג'ויי

Free Lancer

New member
דווקא יש../images/Emo3.gif

לעוד כמה חודשים...... אז זה שם.. עד סוף העונה בערך

Free Lancer

New member
../images/Emo45.gif זאת הנחמה היחידה

אחרי כל ההתעללות הפראית שלהם

SomeTwo

New member
עונה-נה-נהההה [בננה תחת של בננה]

אוהבים כסף? לא, אחר כך צריך לשטוף ת'ידיים. זה מסריח
לחסוך או לבזבז? אני חוסכת... כל עוד אין מולי חנות דיסקים/כלי נגינה מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? לא.. כי אח שלי לוקח את כל הבקבוקים. אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? תלוי לאיזה סכום
ממחזרים? לא ממש אם כן,מה? בקבוקים מדיי פעם אם לא,למה? כי ככה מה על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? דיסקים וחוברות נגינה וכלמיני כאלה קונים דיסקים אורגינלים? כן. בהנחה שכן,של מי? של כל אמן שאני מעריכה. יש לי בבית דיסקים מקוריים של נייטוויש, גוד שארלוט, סית'ר, סאם41, 3 דורס דאון, פינק פלויד, לינקין פארק, אוונסנס, ועוד מלא להקות ששמעתי פעם ועכשיו כבר לא... כשאמא תפסיק לאסור עליי לקנות דיסקים מקוריים אם יש לי אותם צרובים- יהיו לי גם דיסקים של סיסטם, סליפנוט, קריידל, טרייל אוף טירס, 12 סטוונס, הים וכו'.. הולכים להופעות? לא ממש יוצא לי... כי אני לא שומעת ישראלי.. וההופעות שאני רוצה ללכת אליהן הן בחו"ל
זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? חלילה. עוזרים להורים בקניות? כה נגן mp3 או דיסקמן? דיסקמן... אבל גם MP3 של ג'יגה זה חביב ביותר
איך נראה העולם האולטימטיבי? אין כזה עולם. טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? שילוב.. זה הכי שליטה. טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? לא, לא שיניתי את דעתי. כחול או ורוד? כחול.. תקשורת או הנדסת תוכנה? תקשורת
*עושיםקליפלמכהאפורה*
כמה יוצא חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? עכשיו פחות מ100.. כי חסמו לי SMS... לא פלא... בתקופה ההיא הייתי מקבלת בין 300 ל500 בחודש
מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? לא יודעת... תלוי איזה בגד ואם המחיר כן משתלם אחרי הכל... אתם מתים מרעב באמצע בילוי בקניון, כמה תעלה הארוחה שלכם? ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ מקבלים דמי כיס? כה. יש רישיון? הלוואי. ועבודה? תהיה כשנעבור דירה. סקרים קצרים או ארוכים? ארוכים כמה שיותר. איך הסקר? שווע

רייצל87

New member
עכשיו אני...

אוהבים כסף? לא ממש... הייתי יותר שמחה אם כסף לא היה .. סתם עוד סיבה לדאגה.. לחסוך או לבזבז? בזבז מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? אני אוספת לאחי הקטן אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? תלוי ממחזרים? כן אם כן,מה? בקבוקים,נייר, בטרויו, וכל מה שבא ליד אם לא,למה? אבל כן על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? שטויות... קונים דיסקים אורגינלים:לא בהנחה שכן,של מי?אבל לא הולכים להופעות?כן זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? לא עוזרים להורים בקניות? כן נגן mp3 או דיסקמן? mp3 אבל למי יש כסף איך נראה העולם האולטימטיבי? בטוח שלא העולם הזה טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? מתכדמת טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? לא שאלו את זה כבר? כחול או ורוד? כחול תקשורת או הנדסת תוכנה? תקשורת כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? 150-200 מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? תלוי באירוע אבל בכלל לא יותר מ-50 לחולצה ובי ן100 ל-120 למכנסיים אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪
ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪
תלוי במצב רוח מקבלים דמי כיס?לא על בסיס קבוע יש רישיון? כן ועבודה? שעתיים וחצי בשבוע נחשב? סקרים קצרים או ארוכים? קצרים איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום)סחתיין עליך!! באמת אחד הסקרים היותר טובים שעניתי עלהם..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo12.gif

אוהבים כסף?כע
לחסוך או לבזבז?לבזבז
מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון?לא
אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים?ברור ממחזרים?לא
אם כן,מה?לא יודעת אם לא,למה?כנ"ל על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם?נמ,דיסקים קונים דיסקים אורגינלים?כע בהנחה שכן,של מי?של אמנים שאני אוהבת
הולכים להופעות?לפעמים זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח?לא..ידיד שלי ירצח אותי
עוזרים להורים בקניות?לפעמים נגן mp3 או דיסקמן?דיסקמן:$ איך נראה העולם האולטימטיבי?אני אחזור אלייך
טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה?מתקדמת טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה?לא היה את זה כבר?
כחול או ורוד?כחול תקשורת או הנדסת תוכנה?תקשורת? כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע?נמ..80 ככה מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד?200 ומעלה אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם?א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪
ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪ מקבלים דמי כיס?כע יש רישיון?לא
ועבודה?לא
סקרים קצרים או ארוכים?קצרים איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום)אחלה

L i r a n 5

New member
הנני כאן

אוהבים כסף? מאוד לחסוך או לבזבז? לחסוך לחסוך עד המוות מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? אני אישית לא אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? לא שווה את המאמץ... ממחזרים? לא אם כן,מה? - אם לא,למה? לא אכפת לי מהעולם [מואהאהאה אגואיסט] על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? אלקטרוניקה [מחשבים, נגנים...] קונים דיסקים אורגינלים? נראה לכם? הולכים חנות מוצאים דיסק נחמד כותבים את השם ומורידים מאימיול. בהנחה שכן,של מי? טוב נו... יש לי איזה 5 דיסקים מקוריים של yahel הולכים להופעות? לא זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? כן עוזרים להורים בקניות? חס וחסידה נגן mp3 או דיסקמן? MP3 איך נראה העולם האולטימטיבי? בעע זאת שאלת חקר בחיאת... נגיד עם טכנולוגיה מתקדמת, תחרות חופשית ובלי חששות. טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? טכנולוגיה מתקדמת כחול או ורוד? כחול. אני רוצה לראות בן שיגיד ורוד. הנה אני כבר רואה את מיקי פריקי[?], שיר ועוד כמה מתנפלים עליי חחחחח..... תקשורת או הנדסת תוכנה? הנדסת תוכנה כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? לא עובר את ה 50. קמצן אמרתי? מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? 500 ומעלה? אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? ג. אוכל פשוט רולֶז א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪ מקבלים דמי כיס? לא, אני שונא לקחת כסף מההורים. בכלל אני שונא מתנות. יש רישיון? כן, על הבימבה של בת דודה שלי. אני בן 15 דאמט. ועבודה? לא סקרים קצרים או ארוכים? קצרים איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום) אחלה בחלה.

למעלה