שאלון-לון-לוןןןן

MikeY fReAk

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אוהבים כסף? כן לחסוך או לבזבז? חצי חצי מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? כה אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? ממחזרים? אם כן,מה? ??? אם לא,למה? ??? על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? דיסקים קונים דיסקים אורגינלים? רק בהנחה שכן,של מי? של האמנים שאני אוהבת/מתעניינת בהם.. הולכים להופעות? כן זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? לא עוזרים להורים בקניות? קצת נגן mp3 או דיסקמן? לא משנה לי כ"כ, אבל יש לי MP3 איך נראה העולם האולטימטיבי? בלי עקירת שיניים טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? נוסטלגיה טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? הגיוון בשאלות נהדר כחול או ורוד? כחול תקשורת או הנדסת תוכנה? ?! כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? 60-70..וזה טוב, לפני כמה חודשים לא היה חשבון שלא עבר ת100.. מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? 100 אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ מקבלים דמי כיס? לא יש רישיון? לא ועבודה? בקרוב סקרים קצרים או ארוכים? ארוכים איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום) משונה מידי

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif

למי שתהה לאן נעלמתי, היה לי טיול שנתי מיום שני עד אתמול... היה אחלה
אוהבים כסף? אני חושבת שבלעדיו העולם היה מקום טוב יותר. אבל היות ובעזרתו אני קונה דיסקים... אז כה
לחסוך או לבזבז? תלוי על מה
מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? לא.
אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? לא יודעת.
ממחזרים? בטח!
אם כן,מה? כל מה שאפשר
אם לא,למה? -----
על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? דיסקים
קונים דיסקים אורגינלים? כל הזמן!
בהנחה שכן,של מי? של מי לא?
הולכים להופעות? לא ממש
זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? לא!!
עוזרים להורים בקניות? כה
נגן mp3 או דיסקמן? דיסקמן... כי הכי כיף בעולם זה לקנות דיסקים |אובססיה|
איך נראה העולם האולטימטיבי? בלי בריטני ספירס ורוני, כולם שומעים מוזיקה נורמלית [המזרחית והדיכאון מחוץ לחוק]... בבי"ס לומדים עם מוזיקה בפול ווליום... בקיצור - עולם מלא במוזיקה
טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? נוסטלגיה
כחול או ורוד? כחול!
תקשורת או הנדסת תוכנה? הא?
כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? אין לי מושג
מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? אממ... ליודעת.
אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪
מקבלים דמי כיס? לא ממש, כאילו - לא באופן קבוע וכזה... אמא מביאה לי מתי שאני מבקשת.
יש רישיון? לא
ועבודה? לא
סקרים קצרים או ארוכים? ארוכים
איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום) אחלה! פשוט מעולה! מדהים! 100מם! מושישלם!

Moran Beep

New member
ש-ל? שלי

אוהבים כסף? אממ מי לא אוהב כסף? לחסוך או לבזבז? לבזבז!!!!!1 מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? חח לא.... אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? אממ עדיין לא ממחזרים? לא אם כן,מה? אני אישית ממחזרת רק דברים שנשברים לי שאהבתי אותם אם לא,למה? כי אין יל זמןןן בגרויות! על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? דיסקים , מורה גיטר.. קונים דיסקים אורגינלים? הרוב כן
בהנחה שכן,של מי?יש לי רשימה אממ של להקות רוק בעיקר הולכים להופעות? אממ האחרונה הייתה של כנסיית השכל זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? אמממ כו
עוזרים להורים בקניות?אממ לא
נגן mp3 או דיסקמן? MP3 איך נראה העולם האולטימטיבי?ZZZZZZZZZZZZZZZZ טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? נוסטלגיה טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? עוד הפעם? כחול או ורוד?כחול תקשורת או הנדסת תוכנה? הנדסת תוכנה כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? 300000000תורידו 0 מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? תלוי איזה בגד ומעל 400 אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ מקבלים דמי כיס? 100 לשבועיים יש רישיון? אממ כן ועבודה? גם כן סקרים קצרים או ארוכים? ארוכים איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום) אממ חביבובובובובובןןם סץפ מעולה מדהים כמוך

למעלה