שאלון לון לון

מעכבת

New member
שאלון לון לון

למען הפגת השעמום...
כללי: *שם: *זכר/נקבה: *גיל: *גובה: *משקל: *מידת נעליים: כמה סוכר בקפה/תה? * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? * מהו מספר המזל שלכם? * כמה חברים טובים יש לכם?
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?
זה או זה: * סופגניה או לביבה? * ספגטי או מקרוני? * גלידה או ארטיק? * מגנום או מגנום לבן? * תותים או דובדבנים? * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? * בשר או עוף? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? * אורז או פתיתים? * מלווח או ג'חנון? * חמאה או גבינה? * סלט ירקות או סלט פירות? * מסטיק או סוכריה על מקל? * רוק או פופ? * רוק כבד או רוק רגיל? * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? * המומינים או דרדסים? * טלנבלות או מדע בדיוני? * בידור או דרמה? * אמטיוי או וי אייג' ואן? * הוט או יס? * האלופה או השיר שלנו?
האם אי פעם: * שברת פעם שן? * עשית טיפול שיניים? * הקאת במקום ציבורי? * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? * רצית שיהיה לך זנב? * ראית סרט כחול? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? * בלעת כפתור? * תיקנת מורה על שגיאה? * נתקעת במגלשה? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? * התאהב פעם במורה? * באבא\\אמא של חבר\\ה? * בדמות מספר\\סרט? * במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד? *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) * הורים גרושים? * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? * חוטיני זה סקסי? כן\\לא * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? * זכית בהגרלה כלשהי? * שומע עכשו מוסיקה? * היום שצריך למחוק מהשבוע- * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?
עכשיו: * צריך לשירותים? * מלטף חיה? * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? * על מי אתה חושב עכשו? * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

hagzi

New member
אם זה להפיג את השעמום אז מתאים../images/Emo29.gif

כללי: *שם: הגר *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16וחצי *גובה: 1.70 *משקל: לא מדברים על זה *מידת נעליים: 40 כמה סוכר בקפה/תה? בלי סוכר * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? כמה וכמה מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? למה להחליט כשאפשר להנות מהכל, אפשר אני שומעת הרבה רוק ישראלי * מי הזמר המועדף עליך? שלום חנוך * מי הזמרת המועדפת עליך? אין ספיציפית * מי הלהקה המועדפת עליך? מוניקה סקס * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? משתנה כל שניה * מה השיר המועדף עליך בכלל? משתנה כל שניה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? משהו כמו כמעט 40 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 1 או 2 זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? תפוח * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? איכס ואיכס * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות חמאה * אורז או פתיתים? לא זה ולא זה * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? אף אחד * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית (למרות שגם לטינית זה בכלל לא רע) * המומינים או דרדסים? אויש נו זה קשה מדי לבחור * טלנבלות או מדע בדיוני? עצוב לומר אבל טנלובלות * בידור או דרמה? תלוי במצב * אמטיוי או וי אייג' ואן? וי אייץ' 1 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? סביר להניח שכן, אבל אני לא זוכרת * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחח מה? לא... * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, על זה שלא נתנו לנו את החומר בזמן למבחן באנגלית והיה ממש הרבה והמורה שלנו אמרה שזו אחריות שלנו או משהו כזה (היא פרסמה את החומר שלושה ימים לפני על הלוח מודעות), וגם הייתה השטות הזאת ביסודי... נו לא חשוב עכשיו * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לצערי * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, וזה חסוי
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן יאמ אם כן,מהו המועדף עלייך? זה עם הנוגט בפנים * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא... * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא נראה לי * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? כן * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בעין, במקומות אחרים * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? בלי שהוא ישמע * נתקעת במגלשה? כן יאו זה מה זה מציק! * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא איכס * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? כן * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כן * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? חוכמה * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? ג'אז * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיינים, שיער, בכלל פנים * זכית בהגרלה כלשהי? כן * שומע עכשו מוסיקה? מוזר אבל לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי\ ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? מאוד עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?כן * על מי אתה חושב עכשו? מה זה חשוב * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא חמוד * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? גם

(= אני עונה

כללי: *שם: ליאור *זכר/נקבה: נקבה *גיל: (= 17 *גובה: מטר וחצי ((= *משקל: 50 (= שמנהה *מידת נעליים: 35 כמה סוכר בקפה/תה? אחד סוכרזית בנסקפה, תודה (=. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 * מהו מספר המזל שלכם? אין הרבה מזל אבל מספרים לא חסר. * כמה חברים טובים יש לכם? יש כמה. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? אין לי סגנון מועדף. * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן. * מי הזמרת המועדפת עליך? אולי דנה ברגר. * מי הלהקה המועדפת עליך? זה עוד לא ברור. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? כל השירים של אביב מועדפים עלי. * מה השיר המועדף עליך בכלל? אני אוהבת את מצטערים ולאן את הולכת. מאוד. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? אני ? אין סגנון שאני לא יכולה לשמוע. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הרבה. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אני לא חושבת שיש. כל מה שהורדתי נשאר על המחשב לא נצרב. זה או זה: * סופגניה או לביבה? סובגניה. * ספגטי או מקרוני? אני לא יודעת מה ההבדל. * גלידה או ארטיק? גלידה. * מגנום או מגנום לבן? מגנום. * תותים או דובדבנים? תותים. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה. * בשר או עוף? חחח לא יודעת. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? הכל הולך. * אורז או פתיתים? פתיתים. * מלווח או ג'חנון? מלווח. * חמאה או גבינה? חמאה. * סלט ירקות או סלט פירות? סלט פירות זה גאוני. * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? אני לא ממש מבדילה. בורות שכזאת. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים? המומינים, לגמרי. * טלנבלות או מדע בדיוני? חחח טלנובלות. * בידור או דרמה? דרמה כשאני לבד ובידור כשאני בחברה. * אמטיוי או וי אייג' ואן? לא רואה טלוויזיה. * הוט או יס? לא רואה טלוויזיה אז זה לא משנה. * האלופה או השיר שלנו? לא ראיתי אף פעם לא את זה ולא את זה. האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא. * עשית טיפול שיניים? כן!!! * הקאת במקום ציבורי? חח כןן.... * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן ... * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מה זה לובה? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) עוררתי הרבה מהומות אולי בגלל זה עברתי כבר 7 בתי ספר והכי הרבה שנשארתי זה שנתיים בבצפר אחד... * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ממש לא, אני ממש לא אוהבת ספרי מדע בדיוני. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חיכיתי בעיקר לאנשים. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? אני מעשנת כבר שש שנים, לא מלחץ חברתי, אלא מרצון. * טעמת קליק XL? כן!! אם כן,מהו המועדף עלייך? ההוא עם הנוגט, אני חולת נוגט. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא שזכור לי... * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחחחחחחח... אני חושבת שהיא חמודה. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא שזכור לי. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? אני תמיד קטנונית, זה כיף (=. * רצית שיהיה לך זנב? ממש לא, מה זה ייתן לי? * ראית סרט כחול? בטח (= * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בטעותתת!! * בלעת כפתור? לא... * תיקנת מורה על שגיאה? חחחחחחח המורה שלי לאנגלית לא משהו בעברית. * נתקעת במגלשה? חח מה אני שמנה??? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? אני לא שנאת את השם אני שנאת את הבן אדם. * התאהב פעם במורה? ממש לא. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא!! מזה אמריקן ביוטי?! * בדמות מספר\\סרט? רק בדמויות מהמציאות. * במישהו מאותו מין? לא. * חווית אהבה חד צדדית? מי לא חווה את זה פעם? וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן... קראו לזה קזינו... חטיף מלוח כזה... אבל מי זוכר חוץ ממני? * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן..סנדביץ' בר (= * ואחת אהובה שפשטה רגל? חח לא. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אין דבר כזה. * יש לך חיית מחמד? חתולים...!! *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא. * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? התיק שלי. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) אני מפחדת מהצלחה. אני מפחדת שהציפיות ממני יעלו. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? ממש לא זה טבעי לרכל וגם עלי מרכלים. * חוטיני זה סקסי? כן רק חוטיני! * מה סקסי בעיניך? אני. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? חח יצא לי לזרום עם מישהו כשברקע מתנגן השיר "התאבדות" זה היה מאוד סקסי. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? ה=ז=י=ן. כאילו מה לא ברור אם היה כוס זה לא היה מדליק. * זכית בהגרלה כלשהי? אממ אני באמת לא זוכרת אולי כן אולי לא. * שומע עכשו מוסיקה? ברור. * היום שצריך למחוק מהשבוע- יום רביעי, הכי ארוך במערכת. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? ממש לא. אני עושה מה שבא לי. עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. * על מי אתה חושב עכשו? על עצמי. * מה אתה חושב על אותו אדם? מקסים. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא...סתם משעמם לי.

החתימה שלך. ../images/Emo45.gif

כללי: *שם: גילי. *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 19 וחצי. *גובה: 1.64, בחוגר כתוב 65.
*משקל: בע. *מידת נעליים: 39 כמה סוכר בקפה/תה? 2 סוכרזית בקפה, תודה. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0. * מהו מספר המזל שלכם? 2 נראה לי. * כמה חברים טובים יש לכם? ממ.. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק, פאנק. * מי הזמר המועדף עליך? אביתר בנאי, אביב גפן. * מי הזמרת המועדפת עליך? שילה פרבר. * מי הלהקה המועדפת עליך? אלג'יר, גארבג', כנסייה... [למה להגביל אותי לאחד.
] * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אצלך בעולם \ אביתר ומאיר בנאי. * מה השיר המועדף עליך בכלל? האם להיות בך מאוהב. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דאנס. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 50-60. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 20 ככה. זה או זה: * סופגניה או לביבה? איכ. * ספגטי או מקרוני? מה ההבדל? * גלידה או ארטיק? גלידה. * מגנום או מגנום לבן? לבן. * תותים או דובדבנים? תותים. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה. * בשר או עוף? איכ. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שניהם. P: * אורז או פתיתים? פתיתים. * מלווח או ג'חנון? איכ.. * חמאה או גבינה? מממ גבינה. * סלט ירקות או סלט פירות? פירות. * מסטיק או סוכריה על מקל? שניהם. * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? שניהם. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים? ברור שהמומינים. * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות. * בידור או דרמה? דרמה. * אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 * הוט או יס? הוט! * האלופה או השיר שלנו? האלופה! האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא.
טפוטפוטפו * עשית טיפול שיניים? כן. * הקאת במקום ציבורי? בכביש.. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא חח.. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) מממ... לא עולה לי לראש. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. * טעמת קליק XL? כן. אם כן,מהו המועדף עלייך? עם האגוזים נחמד.. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא, אבל הוא יאמי.
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? חחחח יש לי סיפור בנושא כזה אבל נשאיר את זה לפעם אחרת. :X * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. היא חמדמדה. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן. * רצית שיהיה לך זנב? לא.
* ראית סרט כחול? לא. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא. * בלעת כפתור? לא. * תיקנת מורה על שגיאה? כן. * נתקעת במגלשה? לא. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
. קורה לי המון. * התאהב פעם במורה? במדריך... * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. * בדמות מספר\\סרט? לא. * במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית? כן. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? קורנפלקס במבה.
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנויות דיסקים. * ואחת אהובה שפשטה רגל? מממ לא חושבת. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב זוהר. * יש לך חיית מחמד? אחות קטנה. :) *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא. * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? דיסקים. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא ממש לא. * מה סקסי בעיניך? קור רוח. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? אנערף. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים. אפורות. P: רק היום גיליתי שזה מממש ממממממש סקסי. * זכית בהגרלה כלשהי? מממ לא חושבת. * שומע עכשו מוסיקה? כן. * היום שצריך למחוק מהשבוע- כולם... * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? נמאס קצת, אבל לא ברמה שהייתי רוצה לצאת ממנה עכשיו. עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא.. * על מי אתה חושב עכשו? חח. :| * מה אתה חושב על אותו אדם? ש.. יאמי. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, עבודת שורשים לאחותי הקטנה.. ;[

...

כללי: *שם: מור. *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 16.4. *גובה: 1.55. *משקל: אין לי מושג. *מידת נעליים: 37. כמה סוכר בקפה/תה? בקפה חצי כפית, ובתה 2. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1. * מהו מספר המזל שלכם? 3. * כמה חברים טובים יש לכם? הרבה, לשמחתי. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי ורוק בכלל. * מי הזמר המועדף עליך? אביב. * מי הזמרת המועדפת עליך? יהודית רביץ. * מי הלהקה המועדפת עליך? אינפקציה ושייגעצ. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? חלומות גדולים. * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין כזה, נורא משתנה. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? אני לא יכולה לשמוע מזרחית, הסלסולים האלה והטקסטים משגעים אותי. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? יותר מ-50. אני לא יודעת בדיוק כמה. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי. זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה כמובן. * ספגטי או מקרוני? ספגטי. * גלידה או ארטיק? ארטיק. * מגנום או מגנום לבן? לבן. * תותים או דובדבנים? תותים! * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה. * בשר או עוף? בשר. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. * אורז או פתיתים? פתיתים. * מלווח או ג'חנון? מלווח. * חמאה או גבינה? גבינה. * סלט ירקות או סלט פירות? פירות. * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים? המומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות. ספרדית שפה מדהימה, אני אראה הכל כדי ללמוד אותה. * בידור או דרמה? דרמה. * אמטיוי או וי אייג' ואן? לא יודעת. * הוט או יס? יש לי הוט, אבל אני אבגוד ואגיד יס כי להם יש אנימל פלנט!!! * האלופה או השיר שלנו? האלופה. האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא. * עשית טיפול שיניים? כן. * הקאת במקום ציבורי? כן. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן. ישבתי במחששה עם עוד לפחות 30 ילדים, ופתאום באה מורה שאין לי מושג מי היא, היא אמרה לכולם לכבות את הסיגריות, אני הספקתי לכבות לפני שהיא ראתה. הייתי ממש קרובה אליה והתיק שלי היה חצי פתוח, אז היא פשוט באה, פתחה את התיק לגמריי, ולקחה את הקופסא עם המצית ברוב חוצפתה, כאילו זה התיק שלה. אז הלכתי למנהלת ולמנהל שכבה ואמרתי להם שאני אמנם מעשנת, אבל לא עישנתי בבי"ס, ושאין לה זכות לקחת לי סיגריות על משהו שלא עשיתי, וגם אם כן עישנתי אין לה זכות. כולם הסכימו איתי והכל הסתיים נחמד. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, להרבה דברים. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא... * טעמת קליק XL? לא. אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן, בטח. * רצית שיהיה לך זנב? לא. * ראית סרט כחול? כן. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחח כן. * בלעת כפתור? לא. * תיקנת מורה על שגיאה? כן. * נתקעת במגלשה? כן. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן. * התאהב פעם במורה? מורה לתאטרון. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. * בדמות מספר\\סרט? לא. * במישהו מאותו מין? כן. * חווית אהבה חד צדדית? כן! וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? זארה. * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום. * יש לך חיית מחמד? כן. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ספרדית וצרפתית בקטנה. * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? מחשב ודיסקים. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך, עתיד, במה, בדידות, ופחד מדברים לא ידועים. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כשזה בלי סיבה מוצדקת כן. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן. * מה סקסי בעיניך? מבטא ספרדי, עיניים עמוקות, זיפים, כשלוחשים באוזן. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא יודעת. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? הרבה... * זכית בהגרלה כלשהי? כן. * שומע עכשו מוסיקה? כן. * היום שצריך למחוק מהשבוע- חמישי. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן. עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא. * על מי אתה חושב עכשו? דיאגו. * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני ממש רוצה אותו. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא, הכל משעמום.

Bambi di

New member
../images/Emo22.gif

כללי: *שם: עדי *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 15 וכמה חודשים *גובה: 1.62 *מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה?: 2 וחצי
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם? 6 * כמה חברים טובים יש לכם?: טובים באמת? 4. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי. * מי הזמר המועדף עליך? אביב ואביתר. * מי הזמרת המועדפת עליך? ענבל פרלמוטר. * מי הלהקה המועדפת עליך? המכשפות. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אבות ובנים. * מה השיר המועדף עליך בכלל? קשה מדיי. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הרבה. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא מעט. . . זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה, ברור. * ספגטי או מקרוני? מה ההבדל? * גלידה או ארטיק? גלידה. * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן. * תותים או דובדבנים? תותים! * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגות גבינה זה דוחה ממש. * בשר או עוף? בשר... * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. * אורז או פתיתים? אורז. * מלווח או ג'חנון? ג'חנון. * חמאה או גבינה? חמאה. * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות. * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? שניהם בכיף. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים? המומינים. דרדסים זה משעמם. * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות. * בידור או דרמה? דרמה. * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV? * הוט או יס? הוטטט. * האלופה או השיר שלנו? האלופה. האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא. * עשית טיפול שיניים? כן... * הקאת במקום ציבורי? כביש החוף
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? הא? נראה לי. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אהה...לא. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא אני ספיציפית. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא. חח. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא מלחץ חברתי. אבל כן התחרטתי. * טעמת קליק XL? לא... אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? כן! הוא בא אלינו לבית ספר. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא שזכור לי... * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? כדי שיהיו לי סיוטים ממנה אני לא צריכה לחלום. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? המון. * רצית שיהיה לך זנב? בגיל חמש אולי. * ראית סרט כחול? לא. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? וואו, כמעט. לפני חודשיים בערך. * בלעת כפתור? לא. * תיקנת מורה על שגיאה? כן. מורה שכתבה כסכסים, במקום קשקשים. * נתקעת במגלשה? אה הא. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא... * התאהב פעם במורה? לא. אין כזה מבחר. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לאאא. * בדמות מספר\\סרט? * במישהו מאותו מין? לא. * חווית אהבה חד צדדית? כן... וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? פופ טארטס. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כל חנות דיסקים/ספרים. * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא עולה לי אחת עכשיו...אבל גם טאוור בדרך. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: טורקיז. * יש לך חיית מחמד? חתולים וצב. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ערבית. ממש. * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך. מוות. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא סתם מציק. * מה סקסי בעיניך? נעמה הדביקה אותי בפטיש שלה לתימנים. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? שירי אהבה. הכי יפה בעולם. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? כפות ידיים, עיניים. * זכית בהגרלה כלשהי? לא :\ * שומע עכשו מוסיקה? לא. * היום שצריך למחוק מהשבוע-ראשון. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא אוכלת אף פעם. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? בצורה מטורפת. עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא... * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כל היום. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? טיפה.
* על מי אתה חושב עכשו? נועם. * מה אתה חושב על אותו אדם? ... * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן. אוף. ועכשיו אני גם צריכה ללכת לעשות אותו.

:):)

כללי: *שם:מיה *זכר/נקבה:נקבה *גיל:16 פלוס *גובה:1.65 *משקל:55 *מידת נעליים:38 כמה סוכר בקפה/תה?בלי סוכר.. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם?7 * כמה חברים טובים יש לכם?יש כמה טובים.. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק * מי הזמר המועדף עליך?בארץ?אביב גפן * מי הזמרת המועדפת עליך?לא יודעת.... * מי הלהקה המועדפת עליך? פינק פלויד * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?אין כזה.. * מה השיר המועדף עליך בכלל?של אביב? אז מצטערים * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?אמממ יש הרבה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?לא הרבה * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא הרבה זה או זה: * סופגניה או לביבה?שניהם,כרגע באלי לביבה * ספגטי או מקרוני?זה אותו דבר לא? ספגטי נשמע יותר טעים * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שניהם אבל כרגע באלי שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שניהם.. * אורז או פתיתים?אורז :) * מלווח או ג'חנון?שניהם נראלי.. * חמאה או גבינה?אממ לא יודעת חחח תלוי איפה ואיך.. * סלט ירקות או סלט פירות?לא נוהגתלאכול את זה אבל לא יודעת..אין לי בעיה עם שניהם * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק.. * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?גם וגם * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? * המומינים או דרדסים?חחחח נראלי דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? * בידור או דרמה?נראה לי שבידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?וי איג' ואן * הוט או יס?יש לי הוט אז נגיד הוט חח * האלופה או השיר שלנו?השיר שלנו האם אי פעם: * שברת פעם שן? חחחח לעצמי לא אבל שברתי פעם שן לאמא שלי בטעות שהיתי קטנה... * עשית טיפול שיניים? סתימה.. * הקאת במקום ציבורי?חחחחחחחח כן..לא נעים לא נעים * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?כן,בלבוש.. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)משהו עם תלבושת..לא משהו מיוחד * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?ואיי ממש ממש אבל ממש לא! * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לניצנים ובסוף לא היה.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא.. * טעמת קליק XL?לא אם כן,מהו המועדף עלייך?את הXL לא טעמתי אבל ברגיל אני אוהבת את כולם אני חושבת * פגשת אי פעם את מתי אטלס?חחח לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חחחחח כן וזה סיפור עצוב.... היתי עם סבתא שלי(שידועה בתור אדם פאדחני) בתאטרון פעם שהיתי ילדה קטנה ופתאום אני רואה את צופית דרנט אז זיהיתי אותה א שאלתי את סבתא שלי 'סבתא זו זאת ששתתה פיפי?' אז סבתא שליאומרת לי כן זאת היא!ורצה כזה לתופית וגוררת אותי אליה ועושה כזה לצופית 'הנכדה שלי זיהתה אותך ושאלה אותי עם זו את ששתית פיפי'...והשיחה התפתחה לפאדחנית יותר אבל עדיף שאני לא אספר..פאדיחות... * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)אממ הלכתי עם חברה שלי והיא כמעט דרכה על חילזון כזה בלי כונחיה....שחופית משהו כזה.. אז אמרתי לה לאאאאאאאאאאאאאאאאא ואז בשניה האחרונה היא דרכה עליו אז לא ממש הצלתי אותו.. :( * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?המון פעמים * רצית שיהיה לך זנב?רציתי שיהיה לי זין * ראית סרט כחול?אממממ לא.. ליאור שקט! * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חחחחחחחחחחח לא יצא לי אבל אמא שלי תמיד מזהירה אותי שזה לא יקרה לי. * בלעת כפתור?למה שאני אבלע כפתור? אבל בלעתי פעם שקל * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?לא חחחחחח * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?יש כמה שחקנים.. * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?לא נראלי וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?כן..היה פעם חטיף שוקולד כזה שקראו לו מוגזם ויום אחד הפסיקו לייצא אותו...וגם זה קרה לי עם עוד משהו לא זוכרת מה זה היה.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?יש כל מיני חנויות כאלה. * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא שזכור לי.. * צבע שיש לכם סלידה ממנו:אולי ירוק בקטע שאני לא אשים נעלים ירוקות ולא אשים לק ירוק * יש לך חיית מחמד?לצערי לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)ערבית שלומדים בבצפר * הורים גרושים?כבר לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?ליאור אבל הוא לא חפץ אז..הפלאפון שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)לא חושבת * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא.. * חוטיני זה סקסי? כן\לא אמממ לא יודעת. * מה סקסי בעיניך? אני.. סתם אממ כפות ידיים וכפות רגלים יפות * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?כאן התחנה טרבלינקה......סתם לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?כפות רגלים וכפות ידים * זכית בהגרלה כלשהי?לא זוכרת... * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי...יום תקוע כזה.... * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?חחחחח לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?מאוד עכשיו: * צריך לשירותים?לא דחוף.. * מלטף חיה?חחחחח לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא.... * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חחחחחחחחח האמת שלא.. * על מי אתה חושב עכשו?על ליאור.. * מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא חרא בנאדם....סתם..אוהבת אותך * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?חחחח לא..מאוד משעמם לי

אחת הלא ברורות את

כללי: לא יודע *שם: אביתר\אבי *זכר/נקבה: זכר *גיל: 19 *גובה: 1.60 *משקל: 49 *מידת נעליים: 42 כמה סוכר בקפה/תה? 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 * מהו מספר המזל שלכם? אין לי * כמה חברים טובים יש לכם? 3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? ג'ימי הנדריקס * מי הזמרת המועדפת עליך? ג'ניס ג'ופלין * מי הלהקה המועדפת עליך? רד הוט * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? my generation של דהו * מה השיר המועדף עליך בכלל? who wants to live 4ever * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? ראפ\מזרחית\טרנסים * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מאות * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי יש לי אייפוד מה אני צריך דיסקים מגושמים?? זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? לא אוהב את שניהם * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה * בשר או עוף? משתדל לא לאכול בשר.... אם יוצא בכל זאת אז עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עודת חמאה * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוקקקק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? וואלה בחירה קשה... * אמטיוי או וי אייג' ואן? לא צריך בכלל טלוזיה * הוט או יס? לא צריך סתם זיבולים * האלופה או השיר שלנו? הבליםםם האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? בלי סוף * הקאת במקום ציבורי? ברורר * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) ברור כמחאה על ילד אלים בכיתה שהיה אחיין של המנהל ובגלל זה לא העיפו אותו ואז הוא הרביץ גם לי אז גיבשתי תכיתה כזה ופשוט הראנו לו שהוא לא רצוי..... מאז הוא השתנה ואני אפילו חבר שלו * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? איחחחחס * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כןןןןןןןןןןןןןןןן חברה שלי (היתהה שלי) היתה צריכה לחזור מחו"ל יצא שחכיתי 7 חודשים...... * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? לא זוכר * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא עולה לי בראש * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? עד היום יש לי * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) הכנסתי פנקיסט אנרכיסט כזה לבית כי לא היה לו איפה לישון וזה ממש הקרבה כי ההורים שלי אחר כך רצו להרוג אותי למה יש לי חברים כאלה * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כןןן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? אבל זה היה מזמןןןןן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחח לאא * בלעת כפתור? 10 אגורות * תיקנת מורה על שגיאה? כןן * נתקעת במגלשה? לא זכור לי * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כןן אני שונא תשם לבנת כי מישי שאני מכיר שקוראים לה לבנת היא כל כך פרחה אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? נו מה למה שיקרה דבר כזה? * בדמות מספר\\סרט? מולאןן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לצערי וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא עולה לי בראש עכשיו אבל בטוח שיש * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כלי זמר בדיזנגוף * ואחת אהובה שפשטה רגל? האומן 17 נסגר * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ירוק * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לאייפוד שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא יודע זה מורכב * חוטיני זה סקסי? כן\\לא זה דוחה * מה סקסי בעיניך? בנות שקטות * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מה הקשר סקסית * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? אדישות זרימה פשטות וכהנה וכו * זכית בהגרלה כלשהי? זכיתי בווינר * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? ממש לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? אין לי מסגרת עכשיו עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? עליי * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא הולך ללכת הרבה בזמן הקרוב * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא פשוט אין לי משו אחר

כי אם אני מתגעגע אז מה אני עושה?

כללי: *שם: יוני *זכר/נקבה: זכר *גיל: 20 *גובה: 1.77 *משקל: 60 *מידת נעליים: --- כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5 * מהו מספר המזל שלכם? 7 * כמה חברים טובים יש לכם? יש כמה, לא זוכר בדיוק. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי בעיקר. * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן * מי הזמרת המועדפת עליך? --- * מי הלהקה המועדפת עליך? אלגי'ר * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? מה שעובר עלי - של איפה הילד. * מה השיר המועדף עליך בכלל? מלח הדמעות. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית! * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? יש כמה לא משהו רציני. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? --- זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מקרוני * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן. * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? סלט פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? מוסיקה ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? * הוט או יס? יס. * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו שולטטטטטט האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא..וטוב שכך. * עשית טיפול שיניים? כמובן * הקאת במקום ציבורי? חח יותר מדיי פעמים * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? -- * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? -- * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אני ילד טוב, אני לא בקטע של מחאות. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא..אני ממש לא אוהב לקרוא. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) ---- * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? אני מעשן וממש לא מתחרט על זה..טוב לי כך. * טעמת קליק XL? אמממממ לא. אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה בכלל? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא נראה לי. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חח לא, אבל אני שונא אותה. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא שזכור לי. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ברור * רצית שיהיה לך זנב? חחח לא * ראית סרט כחול? איך אפשר לחיות בלי זה? חח סתם סתם ברור שיצא לראות. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חח לא. * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? אני? לתקן מורה? לא הייתה לי הזדמנות לתקן מורה כי לא הייתי בשיעורים בכלל. * נתקעת במגלשה? יש מצב שהייתי קטן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן! * התאהב פעם במורה? שהיייתי בכיתה ב' אז התאהבתי במורה שלי..אחח אחח היא הייתה כוסית. * באבא\\אמא של חבר\\ה? אמא של... חח * בדמות מספר\\סרט? * במישהו מאותו מין?----------------- * חווית אהבה חד צדדית? יש מצב. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אין משהו מיוחד * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא ..חח * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כחול * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא. * הורים גרושים? ממש לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן.. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מפחד רק מהמוות. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא מאוד! * מה סקסי בעיניך? עיניים ירוקות. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? יש כמה דברים, אין לי כוח להתחיל לפרט. * זכית בהגרלה כלשהי? בחיים לא =[ * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון.. יומנורא * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? ממש לא..לפעמים בצבא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? נמאס מאוד..אבל אין מה לעשות. עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? ברגע זה לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? --- * מה אתה חושב על אותו אדם? --- * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? סתם משעמום.

מעביר זמן ,,,

למען הפגת השעמום... כללי: *שם:ישראל, *זכר/נקבה:זכר *גיל:28 *גובה:1.80 *משקל
70: *מידת נעליים:47 כמה סוכר בקפה/תה? 2 אבל לא שותה משקאות חמים * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? חחחחחחח לא! * מהו מספר המזל שלכם?? * כמה חברים טובים יש לכם?3-4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק מיוסר, * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן עד לתקופת הבלאי , ערן צור כאלה, בלחסנים, אוהב שירי רוק מלכוליים אבל איכותיים , אוזי אוסבורן גם , * מי הזמרת המועדפת עליך? דנה ברגר קצת, ענבל פרלומטר ז"ל כמה שהיא זכתה,,,, מכשפות , אפרת גוש נחמדה , * מי הלהקה המועדפת עליך? מאטליקה השנים המוקדמות, הנטשות-המוקדמות , איירון מיידן המוקדמות, סלייר, מגהד'ת עם מרטי פרידמן, , ספולטורה עם מקס קוולקה * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? שתים עשרה השנים הטובות -גבריאל בלחסן * מה השיר המועדף עליך בכלל? שומקום אביב גפן , זקוק לך דוכין/נטשות, תכלית בתחתית ערן צור , להראות לחברים-אוזי רוזבורן (אלה מעט בכללי) * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? כל מה שיוצא ממכונית של ערסים עם ווליום גבוהה, * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?כ-80 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 0 זה או זה: * סופגניה או לביבה?כלום , לא אוהב * ספגטי או מקרוני?יאמי יאמי שניהם * גלידה או ארטיק?גם וגם לפעמים * מגנום או מגנום לבן?? * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גם וגם מדיי ,,,,,הרבה זמן * בשר או עוף?גם וגם * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? גם וגם עם מינון נמוך * אורז או פתיתים?גם וגם * מלווח או ג'חנון?לא אוהב את שניהם-משמין=סכנה אנ יאיש מבוגר צריך להיזהר
* חמאה או גבינה? גבינה לרוב * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות אוכל יותר * מסטיק או סוכריה על מקל? אני בן 28 לא 8 * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?גם וגם שניהם יפים * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ברור ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים ללא ספק * טלנבלות או מדע בדיוני?תלוי מה, טלונובלות שאהבתי: טלנובלה בע"מ רמת אביב גימל , מדע בידיוני אם זה מותח או מפחיד במיוחד * בידור או דרמה? רצוי גם זה וגם זה * אמטיוי או וי אייג' ואן?MTV ליל חמישי בערב נותנים ברוק * הוט או יס?HOT * האלופה או השיר שלנו? לא רואה את שניהם סתם חור בראש האם אי פעם: * שברת פעם שן? כניראה * עשית טיפול שיניים? אווו הווו כן החליפו לי 11 שיניים לאחרונה * הקאת במקום ציבורי?כניראה * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?אולי * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?חחח בתקופתי לא הייתה עדיין לובה * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא ממש הייתי דיי שקט אבל תמיד מתדיין קשה ואכזרי * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?חחחחח יצא לי להתמכר לקלונקס
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לאהבה חדשה? לעבודה חדשה? לזה שיגמר לי החוב של הטיפול שיניים * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL?לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?-- * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?-- * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) ניראה לי שכן שהייתי קטן לא אהבתי ילדים אחרים שהתעללו בכלבים נטושים , תמיד זה הכאיב לי וארי שהילדים הרעים הלכו שיחררתי את הבעל חיים כמה פעמים אחרי שהם קשרו אותו לאיזה עמוד * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן ברור כמו לכולם * רצית שיהיה לך זנב? היה לי זנב, אני בוא מלך לטאה (ג'ים מוריסון) * ראית סרט כחול?
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חס וחלילה מה אני ערס,? * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?אולי, יצא לי * נתקעת במגלשה?איין לי תחת שמן אני לא אריק קארטמן (סאות פארק) * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כניראה שהיו * התאהב פעם במורה?אווו , יותר מדיי * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא חושב * בדמות מספר\\סרט?היו כמה , כניראה למשל מהדמות של רננה (טלי שרון ) בטלנבולה בע"מ , גם היה לי מאוד עצוב שראיתי לאחרונה את קינג קונג כמה שעשו לו רע כי הוא מיפלץ * במישהו מאותו מין? לא, אהבתי כן הרבה חברים אבל לא עד כדי מין * חווית אהבה חד צדדית?ברור וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?כניראה, * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? סופר מרקט חחחחח?, אממממ חנות תקליטים של רוק כבד שהייתי בן 17, 18 או החנות המקורית של רשת דיסקלאב ששמה הכל זול זול זול יותר משאר הארץ, בהרבה * ואחת אהובה שפשטה רגל?-- * צבע שיש לכם סלידה ממנו:צבע הפנים שלי שאני מתעורר בבוקר -לפעמים * יש לך חיית מחמד? כן פלוצי הדג,,,,סתם איין כרגע *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) חיוכית, לפעמים בעבודה שצריך * הורים גרושים? לא ממש אימא נפטרה * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? החדר שלי כולו , הזכרונות שלי מאמא שלי בזמנים יפים * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) יש המון ,,,,,פחד מלמות קודם כל או להיות חולה במחלה קשה, למשל, פחד להיות בודד עוד יותר * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לרוב כן , בוחר להימנע כמה שיותר * חוטיני זה סקסי? כן\\לא מה לי ולזה * מה סקסי בעיניך? יעל בר זוהר, גלית גוטמן, מירי בוהדנה ,,,למשל * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לא יודע * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? לא כדאי שאני אפרט , אני גדול מדיי לדבר על זה פה ,,לדעתי * זכית בהגרלה כלשהי?כניראה שכן * שומע עכשו מוסיקה? עוד מעט נבחר משהו * היום שצריך למחוק מהשבוע-ראשון-שחוזרים לשיגרה,שבת כי הוא משעמם מדיי לפעמים * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?ממש לא מתחיל בצהריים * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לפעמים כן אפילו המון, בית עבודה ,,,וחבר'ה קרובה עכשיו: * צריך לשירותים? אמממ כן כן,,,, * מלטף חיה?אם אתם רוצים לקרוא לזה חיה
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תליתי כביסה היום ,התגלחתי , סידרתי מיטה מצעים, ועשיתי כביסה * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא ממש * על מי אתה חושב עכשו?חושב כללי בימים האחורנים על מישהי שהכרתי לא מזמן ,,,, * מה אתה חושב על אותו אדם?רוצה שהתפתח קשר טוב, חיובי * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?ממש לא עכשיו הלילה עוד מעט הולכת נמנמת וכמובן מוזמנים להמשיך לדבר איתי בבלוג שלי: בקישור למטה:

Are You In

New member
וכשהשחר יעלה, אל תופתע כשתגלה

שמחר כבר לא יהיה...שמחר כבר לא יהיה. כללי: *שם:חסוי *זכר/נקבה:נ *גיל:16 *גובה:לא ידוע *משקל:46 בערך *מידת נעליים:36 וחצי כמה סוכר בקפה/תה?סוכרזית אחת * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?0 * מהו מספר המזל שלכם?3 * כמה חברים טובים יש לכם?מספר מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק, מטאל, גראנג' וכו' * מי הזמר המועדף עליך?יש מלא אבל נגיד אביב:) * מי הזמרת המועדפת עליך?נו וון * מי הלהקה המועדפת עליך? נירוונה, אליס אין צ'יינס, גאנז, מטאליקה וכו' * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Rooster * מה השיר המועדף עליך בכלל?יש מיליון * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית, אני יכולה להקיא מזה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?מאיפה אני יודעת * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? כנ"ל זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?ספגטי * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן!! * תותים או דובדבנים?דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה?חמאה * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?דרדרסים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן?וי אייג' וואן * הוט או יס?יס * האלופה או השיר שלנו?אף אחד מהם..השיר שלנו נהיה מסריח האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא שידוע לי * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)כן * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא התחרטתי * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך?לא יודעת * פגשת אי פעם את מתי אטלס?כן..חח ליד הסנטר * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?ברור * רצית שיהיה לך זנב?לא תודה * ראית סרט כחול?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?בואנה, אין לכם מה לשאול * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כל יום * נתקעת במגלשה?כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?כן, אבל לא מורה בבצפר * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?כן * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?כן:(:(:(:(:( * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כן, חנות דיסקים * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו:ורוד,אדום,צהוב וכו' * יש לך חיית מחמד?כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)קצת ספרדית וצרפתית * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?כן, הגיטרה שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)מוות * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא, אני לא בקטע של אינסטלציה * מה סקסי בעיניך?מוזיקאים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?גראנג' * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?עיניים ושיער * זכית בהגרלה כלשהי?יכול להיות * שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי. כוס אמק * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כל כךךךך עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא * על מי אתה חושב עכשו?ילד אחד * מה אתה חושב על אותו אדם?זו חפירה עמוקה ביותר * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא, כי משעמם לי

מכושפת15

New member
מחר שביתה :]

כללי: *שם: מילנה *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16 *גובה: 1.60 ומשהו *משקל: נוותר *מידת נעליים: 39 כמה סוכר בקפה/תה? 1 וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם? 10 * כמה חברים טובים יש לכם? 6 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? אביב ועברי * מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל לאבין * מי הלהקה המועדפת עליך? סינרגיה * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? ואולי- עברי לידר * מה השיר המועדף עליך בכלל? מאיר אריאל- נשל הנחש (בביצוע של אביב) * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 6 נראלי * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינההההההההההההה * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו אבל עד עונה 2 האם אי פעם: * שברת פעם שן? יאפ * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא :S * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא זכור * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ממש לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)יומולדת, טיסה לארה"ב * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? כן אבל לא מלחץ חברתי * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? הלבן עם העוגיות אם אני מתכוונת לאותו אחד * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן!@#!%@ * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא זכור * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? נראלי * בלעת כפתור? לא :S * תיקנת מורה על שגיאה? אולי * נתקעת במגלשה? כנראה.. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כןןןן * התאהב פעם במורה? ממש ממש לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? ^ * בדמות מספר\\סרט? כן
* במישהו מאותו מין? לא :S * חווית אהבה חד צדדית? לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כןןן השקיות הקטנות האלה עם האבקה המתוקהה וגם הקולה וניל
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? פוקס
* ואחת אהובה שפשטה רגל? - * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צבעים זוהרים מדי * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) רוסית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הרבה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) קצת חושך, פחד מוות מנחשים וקצת ממוות * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? מאוד! * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי * מה סקסי בעיניך? קוביות
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לאדעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? חיוך, עיניים, גוף
* זכית בהגרלה כלשהי? אולי פעם * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- חמישיייי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים? קצת * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כןןן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קצת * על מי אתה חושב עכשו? אפחד * מה אתה חושב על אותו אדם? - * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כלכך כן

Eden054

New member
אני....

כללי: *שם: עדן *זכר/נקבה: ז' *גיל: 16 ביום שלישי הזה (חח נראה לי שאני הכי קטן פה) *גובה: 1.80 *משקל: - *מידת נעליים: 45-46 כמה סוכר בקפה/תה? שתי כפיות. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם? אין כזה... * כמה חברים טובים יש לכם? ממ... 3 נראה לי. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק! * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן!!!!!
* מי הזמרת המועדפת עליך? ממ.. לא עולה לי כרגע. * מי הלהקה המועדפת עליך? היהודים. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? וואו. עכשיו ממש עכשיו שמעתי את "מחר כבר לא יבוא" של אביב גפן אחרי שהמון זמן לא שמעתי אותו. אז נראה לי שהוא יתפוס עכשיו בימים הקרובים חחח * מה השיר המועדף עליך בכלל? אממ... אין כזה. כל פעם אני נתפס על שיר אחר... * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הרבה. בסביבות ה-10... * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הווו גם הרבה.. זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? מרקוני * גלידה או ארטיק? ארטיק וגלידה זה אותו דבר. אבל אני מניח שהתכוונת לקרטיב וגלידה... אז גלידה. * מגנום או מגנום לבן? מגנום. * תותים או דובדבנים? תותים. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה. * בשר או עוף? לא מת על דברים שהיו פעם חיים חח * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד! * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? ברור שגבינההה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוקקקק * רוק כבד או רוק רגיל? זה גם בא לי בתקופות. יש ימים שאני לא יכול בלי רוק כבד ויש ימים שאני לא יכול לשמוע את זה... * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית! * המומינים או דרדסים? המוווומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? לא סובל מדע בדיוני. אז נגיד שטלנובלות. * בידור או דרמה? גם וגם * אמטיוי או וי אייג' ואן? אני לא רואה את שניהם. * הוט או יס? HOT * האלופה או השיר שלנו? האלופה... האם אי פעם: * שברת פעם שן? אממ.. לא. * עשית טיפול שיניים? כן. אבל ממש ממש ממזמן. ביסודי. * הקאת במקום ציבורי? לא למזלי. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אממ... כן בחיקויים של אנשים מסוימים. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן. על חוסר יחס של מורה, על הפלייה בין תלמידים... על המון דברים. אני אוהב לעשות מהומות חח... אבל כמובן כשיש סיבה לכך. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ממש לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? חח נראה לי... היה טעים! אם כן,מהו המועדף עלייך? לא זוכר כבר את הסוגים * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. זה אלי מרקו מלחיי האהבה?! * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא שזכור לי * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחחחח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לפעמים. * רצית שיהיה לך זנב? חחחח לא! בשביל מה אני צריך זנב? * ראית סרט כחול? לאאא... מה פתאום... איכססס ( סתאםם..) * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחח לא.. * בלעת כפתור? יכול להיות. * תיקנת מורה על שגיאה? הרבה פעמים... * נתקעת במגלשה? חחחחחחחחחחח * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן. * התאהב פעם במורה? לא... ואני מקווה שזה גם לא יקרה. * באבא\\אמא של חבר\\ה? חחח לא * בדמות מספר\\סרט? חח לא * במישהו מאותו מין? לא.. * חווית אהבה חד צדדית? כן
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא שזכור לי. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן, אממ... זאת לא בדיוק חנות. אבל בג'ויסטיק (המשחקייה הזו) אז אני פשוט יכול לבלות שם שעות ולבזבז שם כספים בכמויות... שריטה... * ואחת אהובה שפשטה רגל? אממ אין. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד. * יש לך חיית מחמד? כן, 2 חתולים. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? חחח לא. הורים נשואים זה כבר נהייה משהו נדיר... * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? השרשרת פיס שלי. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) אין משהו רציני. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? אני לא מרכל על אחרים. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן! * מה סקסי בעיניך? ציצי! * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? חחחחחחחחחחחחח לא יודע אין לי... * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שפתיים נראה לי. אבל בראש ובראשונה - האופי. חוש ההומור.. האישיות.. החכמה.. * זכית בהגרלה כלשהי? כן! אבל שכחתי כבר במה חחח * שומע עכשו מוסיקה? לא. * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא ממש * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן! מהבצפרררר עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן...
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחחח קצת * על מי אתה חושב עכשו? עליה * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני מתגעגעעע * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, ללמוד למבחן בהיסטוריהההההה מהההה כבר נגמררר???

ב י ז י

New member
שווה קריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למען הפגת השעמום... כללי: *שם:ליזיביזי *זכר/נקבה:נקבה כאילו *גיל:18 עוד חודש וחצי *גובה: מאיפה אני יודעת *משקל:לאדעעעעת2#%$#^% *מידת נעליים:38 כמה סוכר בקפה/תה?5 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5 * מהו מספר המזל שלכם?5 * כמה חברים טובים יש לכם?5 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מזרחי אסלי כל היום * מי הזמר המועדף עליך? זוהר ארגוב ז"ל ת.נ.צ.ב.ה לא היה ולא יהיה עוד מלך כמוהו בעולם הזמר המזרחי!!! * מי הזמרת המועדפת עליך? רינת בר כפרה על הלודאית!!! * מי הלהקה המועדפת עליך? טיפקס - לא סתם הם באירוויזיון!!! * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? היפה שלי המתוקה שלי המהמממממת * מה השיר המועדף עליך בכלל? היפה שלי המתוקה שלי המהמממממממת * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דפנה ודודידו עושים חרא טלוויזיה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 5 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 5 זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניית ריבת חלב בציפוי שוקולדנוטף עם אגוזים מפוזרים מלמעלה * ספגטי או מקרוני? ספגטי בשקית של לבנים מדיזינגוף סנטר * גלידה או ארטיק?קרטיב * מגנום או מגנום לבן? שוקו בו * תותים או דובדבנים? פטל * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שיש * בשר או עוף? דגים * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות מזרחיות של עבאדי!!! * אורז או פתיתים? קוסקוס * מלווח או ג'חנון? פתותתת * חמאה או גבינה? שוקולד * סלט ירקות או סלט פירות? סלט של הכוסשלהאמאמאשלכם * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק זום בטעם קוקוס * רוק או פופ? מזרחיתתתתתתתת לנצח * רוק כבד או רוק רגיל? אין על מזרחית לא היה ולא יהיההה * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?מזרחית בדם אחים שלי אני אוהבת אתכם!!! * המומינים או דרדסים? ארתור * טלנבלות או מדע בדיוני? חדשות המהדורה המרכזית * בידור או דרמה? קומדיה * אמטיוי או וי אייג' ואן? מזרחיתתת מנטה בחיים שלי לנצח זורם לי בורידים * הוט או יס? רק ערוץ 1 אין על אבשלום קור * האלופה או השיר שלנו? האהבה מעבר לפינה האם אי פעם: * שברת פעם שן? 5 שיניים * עשית טיפול שיניים? 5 פעמים * הקאת במקום ציבורי? 5 פעמים לא רק אחת * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? בטח * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אינושקה * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) רציתי ללמוד רק 5 מקצועות ושיהיו לי 5 שעות חופשיות בשבוע אז הלכתי 5 פעמים לתמר והיא 5 פעמים אמרה לי שלא קיצר 5 זה מספר המזל שלי * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן קראתי את כל 5 הספרים * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לפתיחת הסנדוויץ הטוניזאי של רינת בר האלילה שלי בקניון סנטר לוד * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? רק 5 פעמים * טעמת קליק XL? כן,את כל 5 הסוגים אם כן,מהו המועדף עלייך? הורוד * פגשת אי פעם את מתי אטלס? פגשתי מישהו בלי הל' * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? מה אני מושפעת צבא? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חלמתי שאני שותה שתן זב * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) 5 פעמים הצלתי נמלה מטביעה בשלולית מים * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? סתמו * רצית שיהיה לך זנב?קרניים באים טוב * ראית סרט כחול? לא אני רק אדומים * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? הכנסתי לו בעור התוף * בלעת כפתור? 5 שהיו לי על המעיל * תיקנת מורה על שגיאה? עינת פילר לא יודעת עברית!! וגם יואב כץ כפרה אני עליו * נתקעת במגלשה? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? * התאהב פעם במורה? * באבא\\אמא של חבר\\ה? * בדמות מספר\\סרט? * במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית? וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד? *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) * הורים גרושים? * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? * חוטיני זה סקסי? כן\\לא * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מזרחית זה החיים!!! * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שהוא שומע מזרחית * זכית בהגרלה כלשהי? * שומע עכשו מוסיקה? * היום שצריך למחוק מהשבוע- * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? עכשיו: * צריך לשירותים? * מלטף חיה? כן את לינה * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? * על מי אתה חושב עכשו? על צדיק השכן של סבתא של לינה * מה אתה חושב על אותו אדם? שיעשה אותיייי * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

למעלה