שאלון לון לון

נו טוב

למען הפגת השעמום... כללי: *שם: קרן *זכר/נקבה: נקבה.. *גיל: 17 *גובה: 165 *מידת נעליים: 40 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? 5 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך?אין הכי * מי הזמרת המועדפת עליך? אין הכי * מי הלהקה המועדפת עליך? ביטלס * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? someday * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?אין לי כוח לקום לספור * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? כנ"ל זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? לא יודעת מה ההבדל * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף?אף אחד מהם * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? תלוי במצב רוח * מלווח או ג'חנון?גחנון * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? אף אחד מהם * טלנבלות או מדע בדיוני? איכס מדע בדיוני אז טלנובלות * בידור או דרמה? אוו.. קשה.. תלוי במצברוח * אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 * הוט או יס? נראה לי הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חח לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) תלוי מה זה מהומה * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?לא אם כן,מהו המועדף עלייך? לא! * פגשת אי פעם את מתי אטלס?חחח כן * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חח אולי בטעות * בלעת כפתור? יש מצב * תיקנת מורה על שגיאה? מלא פעמים * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? אממ לא * במישהו מאותו מין? כן * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ירוק בהיר * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? קצת * חוטיני זה סקסי? כן\\לא-- כן * מה סקסי בעיניך? שיער (בראש) * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? איך בדיוק אני ידע איך קוראים למנגינה הזאת? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? כבר אמרתי ששיער * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? מאוד עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן * על מי אתה חושב עכשו? זה שכתב את השאלון כבר שאלתם * מה אתה חושב על אותו אדם? אם משעמם לו * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא ממש

להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלההלהה

למען הפגת השעמום... כללי: *שם: לוטוס *זכר/נקבה: נקבה *גיל: כמעט 15 P: *גובה: 158 *משקל: 41 *מידת נעליים: 38 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 * מהו מספר המזל שלכם?3 * כמה חברים טובים יש לכם?3 P: מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? אביב P: * מי הזמרת המועדפת עליך? אורית שחף * מי הלהקה המועדפת עליך? פורקיופיין * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? --- * מה השיר המועדף עליך בכלל?-------- * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? טראנס * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? בסביבות 100 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? בסביבות 60 זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידהה * מגנום או מגנום לבן? שחורP: * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד! * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד :) * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? שניהם משמינים מידי * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה :) מסטיק נהיה מר * רוק או פופ? רוק!!!!!!!! * רוק כבד או רוק רגיל? ממ תלוי במצברוח * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? מומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? לא אוהבת את שניהם. * בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? מה זה VHN? * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? בלעחס האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כמובן * הקאת במקום ציבורי? הו כן=\ בכיתה =\ * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחח אפשר לומר * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא זכור לי משהו * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לדיסק החדש של בלקפילד, לחופש הגדול * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. לא מעשנת. * טעמת קליק XL? יש לזה טעם שונה מהקטן? OO אם כן,מהו המועדף עלייך?--- * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? O: * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) מממ לא את כולי * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? בהחלט * רצית שיהיה לך זנב?חחחחחחחח כן P: * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? עדייין לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן.. יש לי מורות טיפשות. * נתקעת במגלשה? כן P: * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? אכן. * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא P: * בדמות מספר\\סרט? לא! * במישהו מאותו מין? לא... * חווית אהבה חד צדדית? כן =[ וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא שזכור לי משהו כזה * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? צליל, האוזן השלישית, טאוור רקורדס * ואחת אהובה שפשטה רגל? ממ לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום. * יש לך חיית מחמד? כבר לא. גם רצחתי את כל הדגים שהיו *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? עדיין לא P: * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הדיסקמן שלי :) * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) עתיד, מוות קרוב, אי שליטה, דחייה, * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים. תלוי. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא חחחחח * מה סקסי בעיניך? שמואל :) * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? O_ס * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? אנשים ששמים ז על מה שחושבים עליהם * זכית בהגרלה כלשהי? הגרלת הפותרים של הציור לילד? XD * שומע עכשו מוסיקה? לא :| * היום שצריך למחוק מהשבוע- צריך להוסיף. עוד כמה ימים לסופשבוע * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן. מאוד. עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא.. אין פה חיות * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן =\ * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אני תוהה על וילונו של כותב שאלון זה. * על מי אתה חושב עכשו? על הוילון * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא אידיוט כמו כולם :) * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן. אני אמורה להקים אתר HTML ולעשות עוד כל מיני שיעורי בית דחופים....

רק בגלל שזה הפורום של שירלי! ../images/Emo23.gif

כללי: *שם:
דנה. *זכר/נקבה:
1.66. *משקל:
ברור. *מידת נעליים:
1.65. כמה סוכר בקפה/תה?
לא אוהבת. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?
3. * מהו מספר המזל שלכם?
אין לי. * כמה חברים טובים יש לכם?
הרבה. הכי הכי טובים? 3. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?
רוק ומוזיקה ישראלית. * מי הזמר המועדף עליך?
רמי קליינשטיין. * מי הזמרת המועדפת עליך?
ריטה. * מי הלהקה המועדפת עליך?
Three Doors Down. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?
שלמה ארצי - איסלנד. * מה השיר המועדף עליך בכלל?
אביב גפן - חלומות גדולים. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?
מזרחית. [שירלי סתמי :] * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?
מלא. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?
עוד יותר מלא חחחח. זה או זה: - מדלגת, אין לי כוח לחפירות. האם אי פעם: * שברת פעם שן?
* עשית טיפול שיניים?
* הקאת במקום ציבורי?
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
* טעמת קליק XL?
אם כן,מהו המועדף עלייך?
* פגשת אי פעם את מתי אטלס?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?
* היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
* רצית שיהיה לך זנב?
* ראית סרט כחול?
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
* בלעת כפתור?
* תיקנת מורה על שגיאה?
* נתקעת במגלשה?
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
* התאהב פעם במורה?
* באבא\\אמא של חבר\\ה?
* בדמות מספר\\סרט?
* במישהו מאותו מין?
* חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?
ברור! דיזל וזארה! * ואחת אהובה שפשטה רגל?
kafe. * צבע שיש לכם סלידה ממנו:
* יש לך חיית מחמד?
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)
* הורים גרושים?
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)
* מרגיש רע כשמרכל על אחרים?
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא
* מה סקסי בעיניך?
אנג'לינה ג'ולי, וונטרות' מילר [נמלטים], חוש הומור, מיטל.
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?
רוק. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?
שום דבר מיוחד :] * זכית בהגרלה כלשהי?
* שומע עכשו מוסיקה?
* היום שצריך למחוק מהשבוע
ראשון! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?
עכשיו: -חפירות, דילגתי.-

יייאאללה!

למען הפגת השעמום... כללי: *שם:מיטל *זכר/נקבה:נקבה *גיל:18 *גובה:1.61 *משקל:50 *מידת נעליים:38 כמה סוכר בקפה/תה? בלי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?2 * מהו מספר המזל שלכם?אין * כמה חברים טובים יש לכם?1-3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? קשה להגדיר זה נע בין רוק לראגי לפוגרסיב , נראה לי אבל שבגדול בעיקר קלאסיקות * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן * מי הזמרת המועדפת עליך? ג'ניס ג'ופלין * מי הלהקה המועדפת עליך? פינק פלויד * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? מלח הדמעות * מה השיר המועדף עליך בכלל?אחרי ההתרגשות (אבטיפוס) * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מ-ז-ר-ח-י-ת * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 50 בערך * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 3 (וגם זה דיסקים של אוספים) זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? מה ההבדל ? * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? לא זה ולא זה (טבעונית) * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקלד * בשר או עוף? טופו * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה? לא זה ולא זה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? לא זה ולא זה * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות (כמה מביך!) * בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן , למדתי בתיכון ספרטה , ובאחת מההרצאות הפרו צבא יצאתי באמצע ההרצאה במחאה על המליטריזם הכפוי . בכלל עניין הצבא בב"ס שלי עורר לא מעט מחאות ובאלגנים מצידי. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא! * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן , לטלפון , להשלמה, להשתחרר , לעבור טסט ועוד.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן , ידיד שמכור להרואין * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? המון פעמים * רצית שיהיה לך זנב? כן * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן , לא מעט פעמים * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? כן * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין?טרם הספיקותי * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא שעולה לי כרגע * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? האוזן השלישית * ואחת אהובה שפשטה רגל? כל מיני חנויות בגדים שאהבתי * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא , כל צבע יפה בדרכו שלו . (למרות שאני חייבת לאמר שהמתנחלים עבדו יפה יפה, וכמעט גרמו לי לשנוא כתום ) * יש לך חיית מחמד? כן , כמה. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) קצת ערבית , קצת גרמנית , קצת אמהרית , טיפה רוסית * הורים גרושים? בדרך * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן , לא מעט אני אדם מאוד סנטימנטלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן , יש לי כמה פחדים מוזרים שהגדול שבהם הוא פחד מכוכבים ופחד מחייזרים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן * מה סקסי בעיניך? זרים , נגיעות איטיות , נשיכות , ויש עוד.. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? גאז , ויש גם לג'ף באקלי לא מעט שירים מעולים לאווירה . * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?צורת הדיבור * זכית בהגרלה כלשהי? כן , אבל לא משהו גדול.. * שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון , שונאת להתחיל את השבוע * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לסדר ת'חדר * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על הסוחר שלי * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני חייבת להתקשר אליו * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, לסדר תחדר

InnocenceLost

New member
לא שמישהו קורא את הדברים האלה :)

כללי: *שם: אריאלה *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 17 *גובה: אין לי שמץ *משקל: כנל *מידת נעליים: 38-9 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם?4 * כמה חברים טובים יש לכם?3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק מטאל שחורה (חח כן אחלה שילוב) * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן * מי הזמרת המועדפת עליך? ממ לא יודעת * מי הלהקה המועדפת עליך? יש הרבה, בלאקפילד , אורפנד לנד,סיסטם אוף א דאון, מיוז, רדיוהד, פיאודי, פלאסיבו ועוד המווון * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? pod - goodbye for now * מה השיר המועדף עליך בכלל? המון * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 7 אולי * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? איזה 150 זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? לא ולא * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? שניהם * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? שניהם * המומינים או דרדסים? מומיניייםםם (כי הם מפינלנד :p) * טלנבלות או מדע בדיוני? לא ולא * בידור או דרמה? בדרכ בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? יססס * האלופה או השיר שלנו? לא ולא האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן חח * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן :) * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא חושבת * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אממ נסיעה לחול, לעבור ביהס, כאלה.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? כן * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? - * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא חח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא חח * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בטעות! * בלעת כפתור? לא, אבל תקעתי בטריה באף * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לאלאלא * בדמות מספר\\סרט?כן חח * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? יאפ וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? שעות.. לא * ואחת אהובה שפשטה רגל? גרפיטי:( * צבע שיש לכם סלידה ממנו: מממ קצת מצהוב * יש לך חיית מחמד? כן, יוטה החתולה היפה שלי:} *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) רוסית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הרבה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך קצת * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לפעמים * מה סקסי בעיניך? שפתיים :] * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? סקסופון * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים שפתיים * זכית בהגרלה כלשהי? כן, בפורימון בכיתה ה-ו, בשולחן כדורגל חח , ובבינגו ב20 דולר * שומע עכשו מוסיקה?כן, פורקיופיין טרי * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא * על מי אתה חושב עכשו? אף אחד * מה אתה חושב על אותו אדם? - * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חח כן :)

אהה זה היה ארוך

כללי: *שם: עדי *זכר/נקבה: בת *גיל:18 *גובה: 1.60 *משקל: *מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? פעם לא הייתי אוהבת עם סוכר, היום 1-2 ככה רק בתה, בקפה בכלל לא * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 * מהו מספר המזל שלכם? לפי התאריך לידה 8, לפי השם 3 * כמה חברים טובים יש לכם? האמת? אני כבר לא יודעת מזה חברים טובים מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פרוגרסיב * מי הזמר המועדף עליך? סטיבן וילסון, ג'ים מוריסון, תום יורק * מי הזמרת המועדפת עליך? לא יודעת * מי הלהקה המועדפת עליך? יש כמה, פינק פלויד, קווין, קינג קרימזון, פורקיופיין טרי, רדיוהד, ועוד * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? בוהמין רפסודי- קווין. לא יודעת למה אני כבר חודש שומעת את זה כל הזמן * מה השיר המועדף עליך בכלל? היי יו -פינק פלויד * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? לא מתה על מזרחית וכל הדיכאון כזה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? כולל תקליטים? אולי מאתיים * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה אבל שיהיה עם בצל ופטרוזיליה והרבה מלח * ספגטי או מקרוני? זה לא אותו דבר? טוב אז מקרוני אנד צ'יס * גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום * מגנום או מגנום לבן? אהה חחח חום מבחוץ לבן מבפנים * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? איכס איכס איכס * חמאה או גבינה? מיונז * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? איכס איכס איכס * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? פרוגרסיב * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? מומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? וי אייג' וואן קלאסיק * הוט או יס? הוט בגלל ביפ * האלופה או השיר שלנו? האלופהההההה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא בדיוק, אחת נסדקה לי קצת פעם בגיל 10 ופעם אחת התנדנדה לי שן חלב אז ניסיתי להוציא אותה בכוח והיא נטלשה וזה כאב * עשית טיפול שיניים? הייתי אצל שיננית החודש. * הקאת במקום ציבורי? מלא פעמיםםםםםםםםםםם!!! בכל מקום אפשרי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, על תלבושת אחידה, על זה שלא מקבלים אנשים כמו שהם, על זה שכולם מזוייפים וצבועים ועל זה שלא צריך להיות בעד החברה כל הזמן ולעשות מה שכולם עושים וכל מיני. אה וגם נגד הכיתה שלי אחרי שהם העיפו אותי מהתפקיד שלי. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא קראתי את זה אף פעם * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) למשכורות שלי * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן! אני הייתי העורכת של הספר מחזור והעיפו אותי מהתפקיד! * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא הקרבתי את עצמי, אבל היום ראיתי מישהו שוכב על הכביש ושהאופנוע שלו זרוק על הכביש והאיש לא זז ולא היה שם אף בן אדם אז התקשרי ל101 והם באו ולקחו אותו לבית חולים. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? פעם רציתי זנב ורוד עם נצנצים ולב בקצה. * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? לא * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? קצת * התאהב פעם במורה? לא התאהבתי, אבל יש כמה מורים שאני ממש מעריכה. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן, מספר * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? היה איזה שמפו כזה עם תנין עם ריח מסטיק שהיה פעם לפני כמה שנים והיה לו ריח ממש טוב ולא ראיתי את זה יותר והלוואי שזה יחזור. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? זארההההה * ואחת אהובה שפשטה רגל? אממ לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא מתה על כתום ולבן * יש לך חיית מחמד? חתולה אבל אני לא אוהבת חתולים כי אני אוהבת כלבים *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך, ללכת לבד בלילה * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? אין לי ממש עם מי לרכל.. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא מתה על זה, בוקסר בהרבה יותר סקסי * מה סקסי בעיניך? ציצים קטנים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? פסנתר * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שיער ארוך * זכית בהגרלה כלשהי? יש מצב, בטח בבינגו כאלה במסיבות פיג'מות של כיתה ג' או משהו * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- שונאת את יום ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? אין לי מסגרת כרגע כל כך. אני עובדת ואני אוהבת את העבודה ולבצפר אני כבר לא צריכה ללכת כי אמרו לי שאני יכולה לבוא רק למבחנים וללמוד בבית. עכשיו: * צריך לשירותים? * מלטף חיה? * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? * על מי אתה חושב עכשו? * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

אוי לא ראיתי שיש עוד

עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן... * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשיו? סתם מישהו * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני לא אראה אותו יותר בחיים * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא אני מעבירה את הזמן עד שהבנק ייפתח ואני אלך לשם ואז אני סוף סוף אוכל ללכת לישון עד 4 בצהריים וללכת לעבודה ב6 בערב.

satlot16

New member
עונה

כללי: *שם:חי *זכר/נקבה:זכר *גיל:19 *גובה:1.92 *משקל:100 *מידת נעליים:48 כמה סוכר בקפה/תה?3 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?4 * מהו מספר המזל שלכם?אין * כמה חברים טובים יש לכם?הרבה מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק ישראלי * מי הזמר המועדף עליך?אביב * מי הזמרת המועדפת עליך?ג'ניס גופלין * מי הלהקה המועדפת עליך? לא יודע * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?פרופיל 97 * מה השיר המועדף עליך בכלל?אליסה אוו אופק ילדותי * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מטאל * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?3 אני חושב של אביב * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה מדי זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה * ספגטי או מקרוני?ספגטי * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולוד * בשר או עוף? בשר!!!!!! * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?לא יודע לא זה ולא זה * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישדראלית * המומינים או דרדסים?מומיניםם!!!!!!!!!!! בהחלט * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?השני חח * הוט או יס?יס * האלופה או השיר שלנו?שיר שלנו והאלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כה * עשית טיפול שיניים? כה * הקאת במקום ציבורי?כה * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כה * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)כה.. שברתי שולחנות כי היה משעמם חח מחאה על שיעמום * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כה למישהי פעם וחיכיתי שנתיים חח * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לאאא * טעמת קליק XL?לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא חחחחח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)אממ יש מצב לא זוכר * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כה * רצית שיהיה לך זנב?כהההה * ראית סרט כחול?כול יום * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חחחח לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כה * נתקעת במגלשה?אממ.. ניראה לי * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כה * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?כה בת הים הקטנה שהבייתי קטן * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?כה וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?כה.. ספגטי כזה שרק מחממים מים וזה מוכן כזה * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?משקאות * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד?היה *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)חח בקושי עיברית ואנגלית חח * הורים גרושים?כה * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?כה הסיגריות שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)שיגמרו לי הסיגריות ושהצבא לא יגמר * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?ביכלל לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא בטחחחחחחח * מה סקסי בעיניך?תחת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?ג'ז * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?טוסיקקק * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?כה * היום שצריך למחוק מהשבוע-ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?אתם לא יודעים כמה ביכלל עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?חח אם אפשר לקרוא לזה חיה חחח סתם סתם * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?מאודדד * על מי אתה חושב עכשו?חברה שלי, וגם על בראין כי היתגעגעתי * מה אתה חושב על אותו אדם?שאני מתגעגע אלייה מאוד ואני מת לראות אותה והיא סוגרת שבת,ועל בראין שהיתגעגעתי אליו * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא כי משעמם לי

אני עונה..^^ ../images/Emo140.gif

כללי: *שם: הילה.=] *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 16 וחצי *גובה: 1.72 *משקל: 55 *מידת נעליים: 40. כמה סוכר בקפה/תה? 3 XDDD * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2=שליטה!! * מהו מספר המזל שלכם? אין לי =/ * כמה חברים טובים יש לכם? בערך 8... מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק כבד.. * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן. לא ברור?! * מי הזמרת המועדפת עליך? הסולנית של אוונסנס * מי הלהקה המועדפת עליך? led zeppelin * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? יומן מסע.. * מה השיר המועדף עליך בכלל? אממ.. אין לי.. יש יותר מדי..חח * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית ומטאל..=/ אבל יותר מזרחית. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 23=ריספקט! * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אממ.. לא זוכרת.. הרוב על המחשב. זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה.. * ספגטי או מקרוני? ספגטי..יאמי! * גלידה או ארטיק? גלידה. * מגנום או מגנום לבן? מגנום! * תותים או דובדבנים? ברור שתותים.. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד.. תמיד שוקולד.. * בשר או עוף? עוף. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד.. * אורז או פתיתים? פתיתים. * מלווח או ג'חנון? מלוואח! * חמאה או גבינה? חמאה.. מה שיותר משמין יותר טעים!..^^ * סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות.. בכל זאת.. תזונה! * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל! * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד.. /m\ * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית כמובן.. * המומינים או דרדסים? המומינים. * טלנבלות או מדע בדיוני? חח.. לא זה ולא זה. * בידור או דרמה?דרמה.. * אמטיוי או וי אייג' ואן? וי אייג' ואן! * הוט או יס? הוט.. * האלופה או השיר שלנו? האלופה..!! האם אי פעם: * שברת פעם שן? ברור.. * עשית טיפול שיניים? יאפ.=/ * הקאת במקום ציבורי? חח לא. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? הא? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מי זאת לובה?! * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אממ לא ממש.. הברזתי?! * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? בטח! * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אממ.. להופעה של אביב.. שהייתה אמורה להיות בכרמיאל.. ולא באמת צריך להשביר נכון? * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא בלחץ חברתי.. ולא התחרטתי..=/ * טעמת קליק XL? כןן! אם כן,מהו המועדף עלייך? נוגט..^^ * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אממ.. לא העלו אותי בדרגה.. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חח לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אממ.. ת'אמת כן.. רדפתי אחרי חברה שלי לכביש כשהיא הייתה שיכורה * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לא. אני לא בן אדם קטנוני. * רצית שיהיה לך זנב? לא=/ * ראית סרט כחול? כן.. (ששש.... אסור לספר..) * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן!! איך ידעתם?! * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? 1000 פעמים לפחות.. * נתקעת במגלשה? כן. זה קורה לכל אחד. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן. * התאהב פעם במורה? לא.=P איכ * באבא\\אמא של חבר\\ה?ממש לא!! * בדמות מספר\\סרט? אממ.. בסדריק דיגורי..^^ * במישהו מאותו מין?כן.=) * חווית אהבה חד צדדית? יאפ.=]=]=] וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?לא ממש. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? טוואר רקורדס.. וכלי זמר.. ותומר.. וחנות תקליטים ישנה בשנקין שאני לא יודעת איך קוראים לה..=/ * ואחת אהובה שפשטה רגל?נופ. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אממ ירוק זית..בעע * יש לך חיית מחמד? לא. חבל.=/ *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הדיסקים שלי.. כמובן! והמחברות שאני כותבת בהן. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) נטישה.. וחושך.. בדידות.. פראנויות בעיקר. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? בנות =] סתם.. אני אוהבת שיער ארוך.. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מה נסגר עם השאלות המוזרות האלה?! * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? אממ... ורידים בידיים זה סקסי.. * זכית בהגרלה כלשהי? פחח לא. * שומע עכשו מוסיקה? כן. * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא. עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? פחח לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כןן!! מה הקטע?! * על מי אתה חושב עכשו? חח.. על בר * מה אתה חושב על אותו אדם? למה היא לא מתקשרת?! * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא שיהיה לכם יום נפלא

Forever NemeSh

New member
משתוללים בכפר ../images/Emo3.gif

למען הפגת השעמום...
כללי:
*שם: טל *זכר/נקבה:
*גיל: 20.5 *גובה: 1.65 בערך *משקל: חחח.. זה יורד כל הזמן, לא יודעת בדיוק. *מידת נעליים: 39-40 כמה סוכר בקפה/תה? 2 סוכרזית, תודה * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 * מהו מספר המזל שלכם? 4 * כמה חברים טובים יש לכם? 4 (חברות הכי טובות.. יש עוד חברים טובים מעבר)
מוזיקה:
* מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק לסוגיו * מי הזמר המועדף עליך? אביב, שלום חנוך * מי הזמרת המועדפת עליך? אין כ"כ.. * מי הלהקה המועדפת עליך? הג'ירפות, Pearl jam, Incubus * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? עד אלייך- סינגריה * מה השיר המועדף עליך בכלל? סוף העולם- אביב גפן, Forever young * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית איי גאס. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? ה-מ-ו-ן-! * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה הרבה פחות.
זה או זה:
* סופגניה או לביבה? אף אחד מהם * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? לא יודעת. * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? שניהם * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? שניהם * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? מומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? שניהם
* בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? VHI * הוט או יס? הוט!!!! * האלופה או השיר שלנו? האלופה, ברור
האם אי פעם:
* שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן
אבל סתם בצחוק * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, לא רוצה לספר. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, לשחרור.. יותר משנה.. ולעוד משו, לא חשוב. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לאידעת. * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? לא זוכרת * פגשת אי פעם את מתי אטלס?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב?
* ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט?
* במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית? כן
וסתם:
* יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? כן * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד * יש לך חיית מחמד? כן, כלב *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) מבינה קצת רומנית ולאחרונה קצת פורטוגזית
* הורים גרושים?
לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לאידעת * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא ברור
* מה סקסי בעיניך? חוטיני, עיניים ושפתיים, כפות ידיים. ו.. עוד כמה דברים שאשמור לעצמי
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? וואו יש הרבה. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? ראה 2 שאלות למעלה.
* זכית בהגרלה כלשהי? כן * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? אין לי ממש מסגרת כרגע וזה ממש בלאי עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? כן, הכלב שלי. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אולי * על מי אתה חושב עכשו? על הבחור החמוד מאתמול * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני רוצה שהוא יתקשר אליי
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא, עוד שנייה באים לאסוף אותי

hen1357

New member
התחשק לי מאוד ../images/Emo3.gif

כללי: *שם: חן *זכר/נקבה:נקבה *גיל: 16.5 *גובה: לא יצא לי למדוד אותו *משקל: עזבו ...יש לי כמה קילוגרמים מיותרים :( *מידת נעליים:38-39 כמה סוכר בקפה/תה? אני אוהבת מר * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם?5 * כמה חברים טובים יש לכם? 3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?קשה לסווג זה מורכב :\ * מי הזמר המועדף עליך? חמי רודנר שלום חנוך אביב גפן גבריאל בלחסן [הרשתי לעצמי יותר מאחד :p * מי הזמרת המועדפת עליך? אפרת גוש קרן פלס[ ?] * מי הלהקה המועדפת עליך? Pinf floyd * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? יושב בסן פרנסיסקו על המים
* מה השיר המועדף עליך בכלל? שאלה קשה :\\ * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? אני לא שוללת כלום :-X * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?לא יצא לי לספור * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? - זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? לפי חשק כרגע באלי גלידה
* מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? דודבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף?- * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל [?] * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? אממ לא ולא * בידור או דרמה? שאלות קשות :-\ * אמטיוי או וי אייג' ואן? וי אייג' ואן * הוט או יס? הוטטטטטטטטטט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? למזלי לא אבל כמו שאני מכירה את עצמי זה עוד יקרה
* עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לרוב וחטפתי צעקות מהמורה ללשון * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
לא נראה לי * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא אני מאינה שאפר לפתור הכל בדיבורים ובדרך ארץ [כמו שהמורה שלי
אומרת ולא במהומות * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא ממש * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן לטיסה לארה"ב * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא לא מסוגלת להתקרב לסיגריות זה עושה לי בעיות * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא, הגיע הזמן לא ?! * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לאא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא אני מתה עלייה 3> * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח): טוב לא ממש אבל הגנתי על חתולה שחולגנים רצו לרסס עלייה ספריי זה גם נחשב [הם היו מפחידים] * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? המון.. * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול?לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?כן האמת פעם כמעט לשכנה שלי מאז למדיתי לקח [וואי זאת הייתה פדיחה ] * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן אני כל הזמן עושה את זה * נתקעת במגלשה?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא * התאהב פעם במורה? בעע.. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא... * בדמות מספר\\סרט? אמ.. אוליי * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?לצערי וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן קוביות סוכר לא הפסיקו לייצר את זה אבל זה די נדיר * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן חנות 2 ש"ח אני חולה על השטיות האלה * ואחת אהובה שפשטה רגל? כן ... חנות מתנות שפשטה רגל :( * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא אין צבע כזה * יש לך חיית מחמד? הלוואי *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): כן ספרדית שוטפת * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? יה חפץ נגנב :\ * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...): אממ זה יותר חוסר ביטחון לדבר עם אנשים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? מאוד... שונאת שמרכלים! * חוטיני זה סקסי? לא * מה סקסי בעיניך? גומות * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מנגינה מלנכולית * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שנינות רגישות אכפתיות * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן .. מלנכוליה אהובתי \חמי רודנר * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי !! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? משתדלת * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים מבצפר עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לצערי לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן .. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחחחח קורא מחשבות :p * על מי אתה חושב עכשו? על מי שכתב את השאלון * מה אתה חושב על אותו אדם? שהשיעמום שלו פורץ גבולות :D * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?כןן אבל הגזמתי טוב זזתי לנקות =]

../images/Emo85.gif

כללי: *שם:שירן *זכר/נקבה:נקבה *גיל:תכף19 *גובה:157 *משקל:חח *מידת נעליים:37-38 כמה סוכר בקפה/תה?2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם?7 * כמה חברים טובים יש לכם?4 או 5 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק * מי הזמר המועדף עליך?אביב * מי הזמרת המועדפת עליך?מממממ דנה ברגר אולי ..לא יודעת * מי הלהקה המועדפת עליך? היהודים * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? stop crying your heart out של אואזיס * מה השיר המועדף עליך בכלל?לילות לבנים * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?אנערף * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? מעטים זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?ספגטי * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?מלוואח * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלי * המומינים או דרדסים?דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?וי איג' וואן * הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו?האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)..פעם המצאתי שיש מכת כינים וכולם היו באטרף.. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?).. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כה אם כן,מהו המועדף עלייך?אנערף * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)הקרבתי את כל כוחותיי * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כה * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול? לא ממש * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כמובן * נתקעת במגלשה?חחח לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כה * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?לא * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?סוג של..לא בדיוק אבל וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?חחח כה * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?הפנינג וכל מיני חנויות מגניבות * ואחת אהובה שפשטה רגל?אנערף * צבע שיש לכם סלידה ממנו:ורוד * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?גיטרה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?חחחחחחח לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי * מה סקסי בעיניך?חיוך יפה..זה יכול להרוג אותי.. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?איף * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?חחחחחחחחח הרבה דברים * זכית בהגרלה כלשהי?כה * שומע עכשו מוסיקה?כה * היום שצריך למחוק מהשבוע-ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?מנסה * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא * על מי אתה חושב עכשו?אחד * מה אתה חושב על אותו אדם?למה הוא שלח לי הודעה:) * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

o0oSlipKnoTo0o

New member
אני ../images/Emo13.gif

כללי: *שם: אביבי. *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 13 *גובה: מטר 53. *משקל: בערך כמו הגובה שלי אם אינני טועה. *מידת נעליים: 35-36 כמה סוכר בקפה/תה? 3 כפיות ונס קפה. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 * מהו מספר המזל שלכם? 4 * כמה חברים טובים יש לכם? בדדניקית. נו טוב אני סתם מגזימה. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק מכל מיני סוגים, מטאל, קצת פאנק. * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן, ג'קו אייזנברג. * מי הזמרת המועדפת עליך? איימי לי. * מי הלהקה המועדפת עליך? slipknot; iron maiden; ועוד המון. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אתה זורם אצלי בדם- איה כורם. * מה השיר המועדף עליך בכלל? dont cry- guns n roses * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית ודיכאון. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הרבה * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? חחחחחחח
זה או זה: * סופגניה או לביבה? שניהם איכ -.- * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידהה * מגנום או מגנום לבן? מגנולון * תותים או דובדבנים? יאק. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד דה. * בשר או עוף? לא זה ולא זה. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? בלי עוגיות בבקשה. * אורז או פתיתים? הכל כל עוד מדובר באוכל D: * מלווח או ג'חנון? שניהםםם 333> * חמאה או גבינה? גבינה. * סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות! * מסטיק או סוכריה על מקל? גם וגם * רוק או פופ? רוק! * רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד לרוב. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? שניהם. * המומינים או דרדסים? המומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות. * בידור או דרמה? הכל כל עוד זה לא פאתטי. * אמטיוי או וי אייג' ואן? מאוהבת בשניהם. * הוט או יס? שניהם קקה * האלופה או השיר שלנו? לא רואה. האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא. * עשית טיפול שיניים? כן. עודד חודש מורידים גשר :)) * הקאת במקום ציבורי? חחח כן. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? ודאי. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אדלה!!! [עזבו שגם לאימא שלה קראו לובה P:] * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, עדיף לא לדעת. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) נאממ... אין הסבר, ואפרופו שכן. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? כמעט * טעמת קליק XL? כל עוד מדובר באוכל...=]] אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא... * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? חחח כן * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? *לא* * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אכן. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? חחח כן. * רצית שיהיה לך זנב? לע * ראית סרט כחול? מי לא?
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? רק פעם אחת?! * בלעת כפתור? בלעתי נעל * תיקנת מורה על שגיאה? רבתי איתה על זה * נתקעת במגלשה? חחחחחח כן ובילדים קטנים בדרך * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? דפנה!!!!! * התאהב פעם במורה? כן בטח, בשחר
* באבא\\אמא של חבר\\ה? אבאלה, זה באמת קרה לך?... * בדמות מספר\\סרט? ג'וני דפ
* במישהו מאותו מין? באימשלי כפרעלייה
* חווית אהבה חד צדדית? אין . יש בי שנאה והיא תנצח. יא מאן. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? אנשים כמוני D: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? החנות חזיות שבקניון חחחח * ואחת אהובה שפשטה רגל? אם נסגר אז טוב שנסגר. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד זועק מחליא * יש לך חיית מחמד? אחותי הגדולה, יונים, עכברים שמנסים להיכנס הביתה, ברווז-קיפוז-וחתול שתפסו במלכודת *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ספרדית, פורטוגזית, טיפה ערבית וצרפתית. * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) ליצנים, בובות, הבית שלי. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? איי אמ ביצ'ית
* חוטיני זה סקסי? חח כן * מה סקסי בעיניך? שיער ארוך, גם לבנים!
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מנגינות רומנטיות, כברים שמנגנים על פסנתר או גיטרה. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שמתנהגים בסקסיות, מסתורין, גבריות, שיער דיי ארוך. * זכית בהגרלה כלשהי? כן , לקבל משקה חם
* שומע עכשו מוסיקה? כן - זוהרים, אביב גפן. * היום שצריך למחוק מהשבוע- חמישי פונטו. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? מתיי שיוצא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? איזו שאלה. בוודאי שכן. עכשיו: * צריך לשירותים? אם הייתי צכה הייתי הולכת, לא כך?
* מלטף חיה? המקלדת... נחשב? * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחחחחח מסקרן למדיי * על מי אתה חושב עכשו? עליו המתרומם. * מה אתה חושב על אותו אדם? כמה אני שונאת אותו. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן.. לקפל כביסה

ה ד ס ס

New member
עונה....

כללי: *שם: הדס *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 18 *גובה: 1.56 אני חושבת *משקל: אין לי מושג *מידת נעליים: 38-9 כמה סוכר בקפה/תה? 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?6 * מהו מספר המזל שלכם? 3 * כמה חברים טובים יש לכם? חברים הכי טובים בסביבות ה-4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?ישראלית * מי הזמר המועדף עליך? אביב * מי הזמרת המועדפת עליך? לא יודעת * מי הלהקה המועדפת עליך? אין * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אבות ובנים ותאטרון רוסי של אביתר בנאי * מה השיר המועדף עליך בכלל? וואי יש הרבה... קרן אור, חדר קטן, מלח הדמעות, יש לי סיכוי, אבות ובנים ועוד מלאאאא * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? טראנסים * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? בסביבות ה- 20 אולי * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? דיסקים שלמים אין, יש אוספים שהכנתי לעצמי זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? תותים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? תלוי במצב רוח * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?ברור ששוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות! * מסטיק או סוכריה על מקל? שאלה קשה... * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? וואי קשה! נראה לי שהדרדסים אבל גם אין כמו המומינים!!! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? תלוי במצב רוח אבל דרמה לרוב * אמטיוי או וי אייג' ואן? * הוט או יס? הוט!!! * האלופה או השיר שלנו? האלופה! אבל העונה הראשונה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? ברחוב :/ * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא, לפחות לא במודע * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא שזכור לי * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, לפני חודש בערך ואני מעדיפה לא לחזור לזה... * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא שזכור לי * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? לא יודעת אבל נראה לי שלבן עם עוגיות. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? כן * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לצערי הרב יצא לי פעם אחת וסביר להניח שזה לא יחזור על עצמו לעולם! * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן :/ וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן :( גמדים בשרוולים כאלה. זה הי ממש מזמן! * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא משהו ספציפי * ואחת אהובה שפשטה רגל? סטאף * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב ולפעמים ירוק, תלוי במה... * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? בטח! הרבה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) שאנשים קרובים יעזבו/ ימותו * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא על כל אחד * מה סקסי בעיניך? לא יודעת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מה זה מנגינה סקסית? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שיער ארוך ועוד דברים שאני לא אפרט פה * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון, הוא פשוט נוראי! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? לא, אבל אני שמחה שזה נגמר עוד חודשיים וחצי! (((:) עכשיו: * צריך לשירותים? קצת * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על אף אחד * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

ואם ..?

כללי: *שם: ענבר. *זכר/נקבה: נ'. *גיל: 17 וחצי. *גובה: 1.68 בערך. *משקל: מליון וחצי. *מידת נעליים: 41/42. כמה סוכר בקפה/תה? 2. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3. * מהו מספר המזל שלכם?
* כמה חברים טובים יש לכם? מממ..4. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי בעיקר. * מי הזמר המועדף עליך? תום, מוש, אביב, עברי. * מי הזמרת המועדפת עליך? שילה, אורית, דנה. * מי הלהקה המועדפת עליך? היהודים. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? בתקופה האחרונה.."ואיך שלא"- בביצוע של מוש. * מה השיר המועדף עליך בכלל? 'בסוף תבכו' ו'ליפול' - היהודים, ו'מלח הדמעות'- אביב. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? הממ..לא חושבת שיש כזה. אולי מזרחית כבדה ממש שזה כבר שובר לי את האוזן. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? יחסית הרבה. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין בכלל, אני נגד זה. זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגנייה. * ספגטי או מקרוני? ספגטי. * גלידה או ארטיק? גלידה. * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן. * תותים או דובדבנים? תותים. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה. * בשר או עוף? בשר. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? תלוי. * אורז או פתיתים? תקופות
* מלווח או ג'חנון? מלוואח. * חמאה או גבינה? גבינה. * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות. * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. * רוק או פופ? רוק ישראלי. * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים? המומינים
* טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות. * בידור או דרמה? בידור. * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי. * הוט או יס? יס. * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו
האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן. בערך. * עשית טיפול שיניים? כנ"ל. * הקאת במקום ציבורי? כן. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חחח כן. אחושרמוטה. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחח הייתה אחת שמדי פעם חיקתה אותה. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן. בכיתה ט' כשהייתה שביתה בכל הארץ ורק אצלנו לא, כל הט'תניקים באו אחרי ההפסקה ליד החדר-מורים וצעקו "מי שלא קופץ מורה"
בסוף באמת שיחררו אותנו הביתה
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? מזה לא. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חיכיתי למשהו כל החיים. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. * טעמת קליק XL? כן.
אם כן,מהו המועדף עלייך? הורוד! * פגשת אי פעם את מתי אטלס? האמת שכן
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? וואו..יש מצב..אבל לא עולה לי כרגע. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחח..לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן, חברה שלי שכמעט נדרסה. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן. * רצית שיהיה לך זנב? חח לא תודה. * ראית סרט כחול? כן, אבל זה לא בדיוק ככה
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כמעט. * בלעת כפתור? לא. * תיקנת מורה על שגיאה? כן. * נתקעת במגלשה? כן. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן. * התאהב פעם במורה? לא. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא!!
* בדמות מספר\\סרט? לא חושבת. * במישהו מאותו מין? לא. * חווית אהבה חד צדדית? כן. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? יש מצב. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנויות-דיסקים, אבל כבר לא כ"כ, כי זה מתיש לעמוד באותה חנות 8 שעות
* ואחת אהובה שפשטה רגל? לא שזכור לי. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כן, צהוב. * יש לך חיית מחמד? לא. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) חחח לא. מעניין יותר מאיפה הגעתם למסקנה שאני יודעת אנגלית... * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הממ לדיסקים שבאוטו. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) גם, גם ו..גם. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא כ"כ. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא. * מה סקסי בעיניך? עיניים, שפתיים, שיער רטוב.. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא חשבתי על זה אף פעם. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שפתיים. * זכית בהגרלה כלשהי? כן. * שומע עכשו מוסיקה? לא. * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים . עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא. * על מי אתה חושב עכשו? ספיר. * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לגמרי. מתכונת בהבעה

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאם לא נלך אז לא נגיע.. ../images/Emo9.gif

כללי: *שם:שירה *זכר/נקבה:המין השלישי:) *גיל:עוד חודשיים 17:S *גובה:1.70 *משקל:אין לי שמץ..זה תמיד בין ה53 ל63.. *מידת נעליים:39 כמה סוכר בקפה/תה?2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?0 * מהו מספר המזל שלכם?8? * כמה חברים טובים יש לכם?נו באמת.. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?אני מניחה שרוק.. * מי הזמר המועדף עליך?אביב * מי הזמרת המועדפת עליך?שאלה טובה
* מי הלהקה המועדפת עליך?גם שאלה טובה:) * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?לא ברור.. * מה השיר המועדף עליך בכלל?זה משתנה:) * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?דיכאון? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?ממ.. לא ספרתי
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך?מעט מאוד.. זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה!!!
* ספגטי או מקרוני?זה אותו דברo_O * גלידה או ארטיק?תלוי איזה:) * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?אוו וואה.. שתיהן! * בשר או עוף?צמחונית
* עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?אוראו
* אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?שאלה קשה.. * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?זה מאוד תלוי.. * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל אני מניחה.. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?המומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני?בוף. * בידור או דרמה?קשה.. קשה.. * אמטיוי או וי אייג' ואן?24 * הוט או יס?לא מדברים על זה:S * האלופה או השיר שלנו?אף אחד.. (אבל אם חייבים-השיר שלנו) האם אי פעם: * שברת פעם שן?כן!
* עשית טיפול שיניים?יותר מידיי:S * הקאת במקום ציבורי?לא חושבת.. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כע * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא.. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)חחח אוי אוי, ימי בצפר.. כמעט כל שני הייתי לוקחת את כל הדברים שלי בשקית ומודיעה שאני עוזבת את בצפר!:) וגם הייתי צועקת על המורות על היחס שלהן אלינו.. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ממש לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)אממ.. אני מניחה שלהרבה דברים..אני חושבת שהכי הרבה זמן חיכיתי שיקנו לי סוסה.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא עישנתי אפעם.. * טעמת קליק XL?יאפ אם כן,מהו המועדף עלייך?לאדעת>< * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא נראה לי.. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?חח לא שזכור לי.. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא נראה לי.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)אכן אכן..(כמעט נסחפתי לכנרת באחד הימים בשביל איזה כלב..:S) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?אכן אכן
* רצית שיהיה לך זנב?חחח לא שזכור לי.. * ראית סרט כחול?לא.. (אבל פעם כהייתי קטנה כל פעם שהיה מסך כחול בטלוויזיה היינו אומרים אחכ שראינו סרט כחול><) * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא שזכור לי.. * בלעת כפתור?חח לא נראה לי * תיקנת מורה על שגיאה?אני מניחה שכן.. * נתקעת במגלשה?מי לא? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?אכן אכן * התאהב פעם במורה?לא.. * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?חחחחח הייתי קטנה>< * במישהו מאותו מין?עוד לא
* חווית אהבה חד צדדית?:/ וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?פסק-זמן ריבת חלב!(זה היה מהדורה מוגבלת:( ) והיו עוד שטויות כאלה.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?חנות ספרים, חנות לציוד רכיבה.. כלמיני חנויות..>< * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא זכור לי * צבע שיש לכם סלידה ממנו:צהוב ובז' קקי >< * יש לך חיית מחמד?כלבה (אומייגאד. פעם הייתי כותבת שורה כ"כ ארוכה..) *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא ממש.. * הורים גרושים?אכן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?יש לי כמה כאלה>< * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)יש לי פוביה מהקאה ומחנק.. ופחדים זה בקטנה.. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?תלוי על מי ועל מה:S * חוטיני זה סקסי? כן\\לא חחח זה כ"כ לא נוח! * מה סקסי בעיניך?גבר שיצא ממקלחת
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?מנגינה... סקסית..
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?שאלה טובה * זכית בהגרלה כלשהי?שטויות קטנות.. * שומע עכשו מוסיקה?גלגל"צ * היום שצריך למחוק מהשבוע- השבוע?! היה דווקא סבבה.. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא יכולה בלי.. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא. אני משנה אותה כרצוני כשנמאס:) עכשיו: * צריך לשירותים?מאוד * מלטף חיה?מקלדת * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?להאכיל את הכלבה * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא ממש.. * על מי אתה חושב עכשו?לא חשבתי על אף אחד>< * מה אתה חושב על אותו אדם?לא חשבתי על אף אחד..
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?פיפי ולהאכיל את הכלבה.. מה?! כבר נגמר?!
אוף.:(

למעלה