שאלון לחברי הפורום 'הרקיע השביעי'

שאלון לחברי הפורום 'הרקיע השביעי'

ד"א אני חדשה וחיכיתי שנה שייפתחו פורום של הרקיע השביעי.. ולהלן השאלות:
שם פרטי(אפשר גם משפחה).
בן/בת
איזור מגורים(צפון,דרום,מרכז)...
מסנג'ר ו/או אייסיקיו.
מאיזו עונה אתה צופה ברקיע השביעי?
איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב?
איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא
איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה
איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת?
ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה? טוב זה הכל ליהי

ganitav1

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

שם פרטי(אפשר גם משפחה): גנית
בן/בת: בת..
איזור מגורים(צפון,דרום,מרכז)...: חיפה
מסנג'ר ו/או אייסיקיו: איסיקיו : 169635228
מאיזו עונה אתה צופה ברקיע השביעי? עונה רביעית
איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב? מרי ולוסי
איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא? רובי
איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה? אהמ..אין לי.. אולי את הפי הכלב...חחחחח...
איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת? לא עולה לי עכשיו...
ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה? סדרה יפה וחמודה++ לא סתם התמכרתי!

שלמונזה

New member
האמממממ ../images/Emo168.gif

תסלחי אבל זה בדיוק רוב השאלות ששאלתי בשאלון היכרות הראשון...

שלמונזה

New member
האמממממ ../images/Emo168.gif

כן שיערתי שלא ידעת, פשוט מלא אנשים ענו כבר שם אז אני בספק אם ירצו לענות על אותם שאלות שוב... אפשר אבל לשאול שאלות חדשות
בכל מקרה השרשור שאני מתכוונת אליו זה כאן

Punky Bambi

New member
../images/Emo45.gif אבל...

השאלון הראשון כבר עבר עמוד וזו הזדמנות בשביל חדשים להצג את עצמם בעמוד שאשכרה צופים בו... שם פרטי(אפשר גם משפחה). מיה בן/בת: בת איזור מגורים(צפון,דרום,מרכז)...מרכז מסנג'ר ו/או אייסיקיו. יש מסנג'ר...אבל הא חסוי כרגע בגלל עודף אנשים מאיזו עונה אתה צופה ברקיע השביעי? הראשונה...אבל ממש לא ברצף. איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב? מאט איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא? את לוסי, היא פשוט זו** קטנה איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה: אני בטח מרגיזה פה מלא אנשים, אבל את לוסי. איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת?- הסצנה הראשונה שראיתי...שמאט בן 17 ותופסים אותו מעשן ועושים מזה סצנה. ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה?- דביקה, מוסרית, אבל מעבירה את הזמן שבין שעה שש לשבע.

שלמונזה

New member
אין לי בעיה עם השאלון ../images/Emo168.gif

להפך אני בעד!!! אני רק אומרת שענו על השאלות האלה ואני לא חושבת שירצו שוב לענות על אותם שאלות...

../images/Emo45.gif אממ נכון זה הזדמנות

בשביל החדשים להציג את עצמם אז ככה:
שם פרטי(אפשר גם משפחה):אודליה
בן/בת:בתתת
איזור מגורים(צפון,דרום,מרכז)...:צפון
מסנג'ר ו/או אייסיקיו.:345109203
מאיזו עונה אתה צופה ברקיע השביעי?הראשונה!
איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב?רותי חולה עליה..היא כזאת חמודה...ומצחיקה הורג אותי כל פעם מחדש איך שהיא יודעת הכל על כולם...
איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא:לא שונאת שום דמות אבל הכי פחות מועדפת עליי זו מרי לפעמים היא מעצבנת..
איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה:אין כזאת
איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת?יש כ"כ הרבה פרקים כאלה...אבל נראה לי הקטע של השואה זה היה מרגש!
ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה?אחלה סידרה...נהנת לראות אותה!

diet prozak

New member
למה לא...

שם פרטי(אפשר גם משפחה): תמר בן/בת: מה אתם חושבים? אני עוד לא פגשתי בן בשם הזה... איזור מגורים(צפון,דרום,מרכז): השרון מסנג'ר ו/או אייסיקיו: איי סי קיו, המספר בהמשך. אולי. מאיזו עונה אתה צופה ברקיע השביעי? למיטב זכרוני מההתחלה, אבל ההפסקות הארוכות בין עונה לעונה, או עונות ששודרו ברצף, גרמו לי לבלבול קל איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב? לוסי - לדעתי היא אמיתית ומקסימה איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא? האמת שמרי מעצבנת אותי. במיוחד בגרסה הבלונדינית החדשה שלה. איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה: סאם ודייויד? לא עושים כלום בינתיים... וההריון של אנני לא תרם הרבה לעלילה לדעתי איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת? קשה לבחור ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה? דביקה וקיטשית ברמות, חינוכית להפליא (ברמות שגורמות לי להקיא לפעמים) ועדיין... יש בזה משהו נורא יפה, נורא נקי, שכיף לראות

תתש

New member
שלי

שם : תומר בן/בת: זה ברור אייסיקיו: 294137055 מאיזה עונה אני צופה: רביעית דמות אהובה: רותי
דמות שנואה: רציתי לכתוב מרי ולוסי אבל בגלל שלמרי היה פעם יותר עומק לוסי הכל** המתחסדת
. דמות מיותרת: התאומים, מי? מה? ולמה? וגם העובדה שהם מעלים את מספר הילדים לשבע. סצנה אהובה: הסצנה שג'רמי מפגיש בין אמא שלו ללוסי
. מחשבות על הסדרה: ק'יצ'ית ודביקה לייט, חינוכית מאוד ובקיצור פונה ל-WASPS האמריקאים
.

תתש

New member
תיקונים

... יותר עומק אז לוסי... לא ג'רמי זה שניסה להתאבד מעונה 4

אני עונה

שם פרטי: תהילה בת אזור מגורים: בקעת הירדן מאידו עונה אני צופה: ראשונה לא ברצף דמות אהובה: מאט דמות שנואה: אין דמות כזאת לא צריך להעיף אף אחד לבנתיים סצינה אהובה: לידת התאומים סצנה זכורה: החתונה של מאט מה אני חושבת על הסדרה: הסדרה הכי הכי מדליקה שיש

Yawely

New member
שלי!!

יעל, בת 18, מהצפון, אייסי: 170072373 צופה מהעונה הראשונה
דמויות אהובות: מאט אריק לוסי והאפי... חחח דמויות פחות אהובות: מרי ורותי (אל תרצחו אותי) בינתיים אין דמויות מיותרות... אני חושבת שכל הפרק על חייל המארינס בעונה האחרונה ששודרה היה מדהים סדרה מצויינת, קאסט מושלם, כן ירבו העונות!!

P a d f o o t

New member
היי! אני חדשה כזאתי.... ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

עוד סדרה נפלאה. לצערי... לא יוצא לי לראות את הפרקים על בסיס יומי, אבל אני חולה על המשפחה הזאת....
אז באתי! שם פרטי: קמה (לבירורים, צרו קשר.)
אני גברת מגונדרת. כלומר, בת.
אייסיקיו: 214815602
אין לי מושג מאיזו עונה אני רואה את הסדרה...
דמות אהובה: רות'י.
דמות שנואה: אהה... אף אחד. אבל אם צריך לבחור, אז מרי.
דמות מיותרת: אף אחד.
סצנה הכי זכורה: כשרובי מוצא את רות'י במטבח ומחליט לכנות אותה "סנוקי".
אני חושבת שהסדרה מדהימה, מצחיקה ורצינית בו זמנית.
רציתי גם לומר שאני מטורפת על כל הראש, אז לא צריך לשים לב לכל שטות שיוצאת לי מהפה. תכירו את החבר הכי טוב שלי באינטרנט:
. קוראים לו מושיקו.

למעלה