שאלון לחברי הפורום 'הרקיע השביעי'

אני לא מאמינה שכתבתי את זה

ולא עניתי בעצמי אז הנה שם פרטי: ליהי שם משפחה: !you wish בן/בת: בת איזור מגורים: צפון אייסיקיו/מסנג'ר: אני לא זוכרת כרגע אבל מי שרוצה שרק ייבקש :) מאיזה עונה אתה צופה ברקיע השביעי: אממ מהעונה הראשונה..מהפרק השני אם אני לא טועה איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב: מאט,רובי איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא: ג'וי החברה החדשה של רובי מעצבנת אותי ואין לי מושג למה. איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה: האפי.ולמען האמת,כבר ממזמן לא ראיתי אותה בסידרה וזה עצוב
. איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת: ובכן היו 2: כשמרי אם אני לא טועה כשמרי עשתה מסיבה בבית וניראה לי שגם מאט היה מעורב ואז האפי ברחה החוצה ונדרסה ע"?י מכונית וא"כ כל המשפחה שכבה ליד האפי. בסוף היא החלימה. וכשמאט ושרה התחתנו-זה העלה דמעה על הלחי. ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה: אני התמכרתי אליה כבר מהפרק הראשון..ואני לא מתחרטת.

Yawely

New member
וואי שכחתי מג'וי...

היא באמת מעצבנת!! חבל שהסיפור בין לוסי לרובי הסתיים כל כך מהר... היה יכול להיות מעניין...

הם לא התאימו מלכתחילה להיות יחד..

ורובי עבר מאז העונות הקודמות מהפכים. פעם הוא התעניין רק בסקס והיה רע כזה בעונות האחרונות הוא היה מה זה חמוד. אין עליו

coralline

New member
../images/Emo8.gif

נכון, הוא כזה חמוד סוף סוף עוד מישהי שאוהבת (לפחות מחבבת) את רובי

אבא של שרה גם עיצבן אותי

הוא ניראה אדיש ולא אכפתי לפחות בפעם הראשונה שראה את מאט... וכשמאט ושרה רצו לבכשר להם שהם נשואים...

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני ../images/Emo23.gif

שם פרטי: הלני בת 18 אזור מגורים: דרום הארץ מאיזו עונה אני צופה: העונה הראשונה דמות אהובה: סיימון דמות שנואה: אין לא הייתי מעיפה אף אחד סצינה אהובה: ארוחת הערב בבית של ההורים של שרה סצנה זכורה: החתונה של מאט ושרה מה אני חושבת על הסדרה: הסדרה הכי הכי ....

מיכי2

New member
מקווה שלא מאוחר מדי לענות...../images/Emo13.gif

מיכל
בת
חיפה
צופה מהפרק הראשון!
אוהבת את כולם... קשה לי להחליט.. אולי הכי את אריק..
לא שונאת אף אחד שם..
מיותרת? אל תארגו אותי אבל עוד לא מבינה את הקטע עם התאומים..
זכור לי? הפרק הראשון כמובן, והפרק שאמא של אנני נפטרה.. ועוד כל מני. אבל זה בעיקר
משוגעת על הסדרה הזאת, ממש מכורה וכבר מתגעגעת...

עונה בסופו של דבר ../images/Emo8.gif

שם פרטי(אפשר גם משפחה)- עדי בן/בת- בת איזור מגורים(צפון,דרום,מרכז)...- מרכז מסנג'ר ו/או אייסיקיו.- איסיקיו- 168070292 מאיזו עונה אתה צופה ברקיע השביעי?- נראה לי רביעית איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב?- רותי
איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא- אין איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה- אין ממש.. אבל התאומים איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת?- שחבר של לוסי מכיר לה את אמא שלו וגם הפרק האחרון של העונה הרביעית או החמישית (לא זוכרת איזה..) עם המסיבת יומהולדת של אריק ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה?- מדהימה
ולפעמים לא מציאותית

Lucy987

New member
הנה...

שם פרטי(אפשר גם משפחה). לוסי בן/בת בת איזור מגורים(צפון,דרום,מרכז)... מרכז.. מאיזו עונה אתה צופה ברקיע השביעי? ראשונה איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב? אממ לוסי, מאט, אריק, רובי וסימון.. איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא? אני די לא שונאת אף אחד. האמא לפעמים מעצבנת.. איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה? התאומים? איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת? זה היה לא מזמן.. עם מנהרת הקול הזאת, כשהאמא צועקת על אריק ואומרת לו שאפשר לשמוע מלמעלה את כל הנאמר למטה.. ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה? מרגיעה.. (שכחתי איך קוראים לאמא!!!!)?.. הלפ..

coralline

New member
עונה

אין לי ממש כוח לענות אבל אני לא חושבת שמישהו קרא מה שכתבתי בשירשור הקודם אז... שם: איילת איזור מגורים:מרכז איי סי: 321312472 (לא תמיד עובד) מאיזה עונה: ראשונה דמות שאני הכי אוהבת: רותי ורובי דמות שאני הכי שונאת: אין דמות שלדעתי מיותרת: התאומים סצנה: טוב.. סצנה זה נורא כללי אז בעיקרון יש כול מיני דמויות שכששמים אותם יחד הסצנות איתם מעניינות ומצחיקות (אין לי כוח לפרט) וכמובן שאני חושבת שזו סידרה מעולה!!! (מישהו יודע איך אפש להשיג את הפרק האחרון ששודר בהולמרק זה פרק 22- נראה לי- מהעונה השישית)

עדידוש18

New member
היי../images/Emo9.gif

החלטתי גם להצטרף לפורום הזה
שם פרטי(אפשר גם משפחה): עדי בן/בת: בת איזור מגורים(צפון,דרום,מרכז): דרום מסנג'ר ו/או אייסיקיו:
מאיזו עונה אתה צופה ברקיע השביעי? אין לי מושג, איזו עונה זו עכשיו בכלל?
איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב? מרי
איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא? אף אחת מהדמויות איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה? אחד מהתאומים?
איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת? הסצנה שבה לוסי שרה לג'רמי את when I fall in love ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה? מדהימה

עונה

שם פרטי(אפשר גם משפחה): פאינה בן/בת: בן איזור מגורים(צפון,דרום,מרכז): מישור החוף מסנג'ר ו/או אייסיקיו:341546410 מאיזו עונה אתה צופה ברקיע השביעי?1 איזה דמות מהסידרה אתה הכי אוהב?לוסי איזה דמות מהסידרה אתה הכי שונא? אף אחד איזה דמות מהסידרה לדעתך הכי מיותרת והיית מעיף אותה: אף אחד איזה סצנה מבין כל הפרקים ששודרו איי פעם ב'רקיע השביעי' הכי זכור לך והכי אהבת? הפרק של החתונה של מאט ולסיכום מה אתה חושב על הסידרה? מ-ה-מ-מ-ת

למעלה