שאלון ליום שישי

שאלון ליום שישי ../images/Emo9.gif ../images/Emo150.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: האם אתם אוהבים אותי?

פרקשון

New member
נמש את לא נורמלית

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: אני עושה רברס עם התלת אופן בגיל שלוש ונתקע בדלת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא! האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אומנות-15 המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה אולי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מקרית אונו לראשון ומראשון לקרית אונו איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבל השיר האחרון ששרת: יפה שלי של אייל גולן הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי בוכה הפעם האחרונה שבכית: בפסח האדם האחרון שראית: אחותי הגדולה הדבר האחרון שאמרת: "הרגשה אחרת" הדבר האחרון שאכלת: במבה הדבר האחרון ששתית: ויטמינצ'יק לימון הדבר האחרון שקנית: המבורגר אני חושב השיר האחרון ששמעת: she's leaving home של הביטלס הדיסק האחרון שקנית: סרג'נט פפר של הביטלס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום-ניקיתי את הבית, קיפלתי כביסה והכנתי סלט הדבר הכי מטורף שעשית: לא משהו מיוחד..הדלקתי נוד אולי הווה: שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: פיג'מה ביתית תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: שהיום בערב אני לא יכול לצאת עד הבוקר התגעגעות נוכחית: למישהי תמונת דסקטופ נוכחית: אחותי חבר\\ה?: פחות או יותר אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סוד כמוס האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן-ללמוד האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אחותי ממה הכי נמאס לך?: מאחותי את מי היית רוצה להרוג? מורה אחת.. הכי פחות מהנה?: הבית שלי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אולי אדריכל איפה אתה הולך לגור?: ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מאזדה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: פנטהאוז בצפון ת"א חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: שייגעצ ספר אהוב: מלאך או שטן של שרה אנג'ל סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: אין אבל אם כבר אז כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: יש לי מישהי או כשאני עם חברים אתה מרגיש בודד כש: צוחקים עליי האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: רק בארץ אדם מפורסם שפגשת: כל שייגעצ, שחר אבן צור, פיטר רוט, ירמי קפלן, כל המג'יקל מיסטרי טור, חמי רודנר, רן לוי, נגה שחר. אולי יש עוד לא זוכר האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: בושם נשי מה מכעיס אותך: אמא שלי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: סבלנות האדם שעושה לך הכי טוב: עוד סוד:) סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: שוויץ מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: בלומה אוהב את בצפר?: מסתדר נרדם בשיעורים?: הלוואי מעשן?: כבר יומיים אני בלי סיגריה נפגע (רגשית) בקלות?: כן אבל לא מראה את זה נותן מעצמך?: כשצריך באמת אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור! לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לפעמים זה כיף אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: בזמן האחרון קצת כן קונה צרובים\\צורב?: רק לועזי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא.. ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לעצמי לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: רק בוקסר שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי-אני אנמי ילדותי?: מאוד חולם בהקיץ?: המון האם אתם אוהבים אותי? בטח נמש:) נגמררררר

../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':חווה הזיכרון הראשון שלך: לאדעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:שיחקתי כדורגל
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:חשבון,כבר מכיתה ג' הייתי גרועה
המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:כיף!! השיר האחרון ששרת:זה עושה לי שמח-אינפקציה הדבר האחרון שצחקת בגללו:לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית:אתמול האדם האחרון שראית:אמאבא הדבר האחרון שאמרת:לאדעת הדבר האחרון שאכלת:צהריים הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:ראש1,בגלל השער
השיר האחרון ששמעת:זה עושה לי שמח-אינפקציה הדיסק האחרון שקנית:אינקפציה הפעם האחרונה שעזרת לאמא::X הדבר הכי מטורף שעשית:לאדעת הווה: שיער נוכחי:בעע ג'יפה בגדים נוכחיים:חולצת בצפר,מכנס שחור ארוך,כפכפים תנכיות וזהו תכשיטים נוכחיים:34895 צמידים,5 שרשראות,טבעת,שעון,5 עגילים. עצבנות נוכחית:אחותי התגעגעות נוכחית:אחי תמונת דסקטופ נוכחית:אחי
חבר\\ה?:אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה::X האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה:X האם אתה עייף? רעב? עייפה! את מי אתה הכי רוצה לחבק?::X ממה הכי נמאס לך?: מהכל את מי היית רוצה להרוג?ישלי רשימת קורבנות הכי פחות מהנה?:לאדעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:שאלה טובה איפה אתה הולך לגור?: גם שאלה טובה כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:תלוי במצב הכלכלי חח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:שאלה טובה חושב הרבה על העתיד?:ממש לא מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: כרגע? אינקפציה. ספר אהוב: :X סופר(ים) אהוב(ים): :X צבע אהוב: כחול\אדום\שחור פריט לבוש אהוב:מכנס\חולצה ווטאבר איבר שהכי מושך אותך::X אתה שמח כש: לא אתה מרגיש בודד כש:שאני בודדה[?] האם אתה חושב יותר מדי:בדרך כלל אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אנגליה
אדם מפורסם שפגשת:לאדעת האם יש לך אילושהם חרטות:המון קפה אהוב:עלית ריח אהוב: דבק מגע,טיפקס,בנזין וכו' מה מכעיס אותך: הכל!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אינלי מושג האדם שעושה לך הכי טוב:אינ בנאדם כזה סגנון מוזיקה אהוב: רוק[?] חדר אהוב בבית:חדרי הקט
מקום אהוב בעולם:אנגליה
מקצוע שנוא:מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מורה אהוב: המורה שלי למתמטיקה,חמוד[: אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?:תלוי מה רמת העייפות מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:לפעמים נותן מעצמך?:ל? אוהב לפוצץ נייר בועות?כה!! לועס דברים? כה
אוהב להתקלח?:לא ממש אוהב להתעטש?:מה כיף בזה?! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן! רררג אוהב לצחצח שיניים?:מה כיף בזה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא קונה צרובים\\צורב?:לאאאאאאא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי לאן חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא[דיסקים,הופעות.] ישן הרבה?: כה
בתול?:כן נקשר לחפצים?:לא ממש,בעצם תלוי למה. אוהב חולצות גזורות?:מאוד!! גופיות?: לפעמים אוהב לטייל?:לא אוהב כפכפים?: יאפ!! לובש בוקסר?:בטח[: שמש או גשם?:גשםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:לאדעת ילדותי?:לפעמים חולם בהקיץ?:לפעמים האם אתם אוהבים אותי?כה
*הלך לי הדיסקמן* יהי זכרו ברוך

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif ME!

עבר: שם המורה בכיתה א': אתי הזיכרון הראשון שלך: אני אוחותי רבות האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: פיזיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, בתוך עיר מגורי. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה+ השיר האחרון ששרת: החדש של גוון סטאפני... הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בגלל ידיד הפעם האחרונה שבכית: שלשום, טקס יום השואה האדם האחרון שראית: לפני רגע ראיתי את אחותי הדבר האחרון שאמרת: "אני הולכת לישון" הדבר האחרון שאכלת: סנדביץ הדבר האחרון ששתית: מיים הדבר האחרון שקנית: כרטיס לרוק עצמאות =) השיר האחרון ששמעת: משו של גורליז הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי דיבקים כבר מלא זמן, זקוקה לכסף... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: עגיל שלישי בלי לספר לאבא הווה: שיער נוכחי: צבע חום-שטני עם פס אחד בלונדיני. בגדים נוכחיים: חולצה של תמנון ומכנס ספורט תכשיטים נוכחיים: 3 צמידים, עגילםי ו-2 טבעות. עצבנות נוכחית: סעמק אני חולה. התגעגעות נוכחית: לחברים שלי תמונת דסקטופ נוכחית: פייה חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישו יקר לי שגר רחוק האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? יאפ, ללמוד למגן במתמטיקה. האם אתה עייף? כן! רעב? לא משו. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ---- ממה הכי נמאס לך?: להיות חולה את מי היית רוצה להרוג? אמממ כרגע אףחד. הכי פחות מהנה?: לעשות משו שאני לא רוצה לעשות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עיתונאית איפה אתה הולך לגור?: ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לאדעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עיתונאית מצליחה חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אין אחת, יש המון. ספר אהוב: פולגרה סופר(ים) אהוב(ים): דיוויד לי אנגוס,סמדר שיר, גבי ניצן, אתגר קרת ויש עוד כמה צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס פדלפון ומכנס שחור עם ציור של פייה עליו איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: כולם שמחים. אתה מרגיש בודד כש: אני לבד. האם אתה חושב יותר מדי: כנראה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב-ניו יורק. אדם מפורסם שפגשת: פגשתי הרבה... ליאור חלפון, אפרת רייטן, שרית חדד, מיכל ינאי, סופי צדקה, אסי וגורי, עדי עזרוני, ניר לוי, אפרת בוימולד, יהודה לוי, יעל שרוני,ליאון רוזנברג, שייגעצ, שא"צ ולא זוכרת מי עוד... האם יש לך אילושהם חרטות: בוודאי. קפה אהוב: איכסה קפה ריח אהוב: בושם 212 מה מכעיס אותך: שקרים, אי הבנות ואיחורים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמיתיות האדם שעושה לך הכי טוב: החברים שלי סגנון מוזיקה אהוב: הכל רק לא מזרחית! חדר אהוב בבית: החדר שלי והסלון. מקום אהוב בעולם: הייתה החו"ל רק פעם אחת ובפולין אז כרגע אין. מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה לפיזיקה אוהב את בצפר?: לא ממש נרדם בשיעורים?: משתדלת שלא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: יאפ נותן מעצמך?: נראה לי שכן אוהב לפוצץ נייר בועות? בוודאי! יש מישו שלא אוהב? לועס דברים? מסטיקים(?) אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: עה?! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן!!! גרר זה מעצבן אוהב לצחצח שיניים?: עה?! אכפת לך מאיכות הסביבה?: חושבת שכן קונה צרובים\\צורב?: קונה רק חוקיים. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוטובוסים =) חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן! לרישיון ישן הרבה?: מנסה כמה שיותר בתול?: עה?! נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: יאפ! גופיות?: ככה ככה אוהב לטייל?: תלוי עם מי ואיפה אוהב כפכפים?: יאפ לובש בוקסר?: בוקסר נשים כזה שמש או גשם?: שמשששש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: נעים לי ילדותי?: קצת חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? איך אפשר שלא לאהוב את נמש?!

liraz y

New member
../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': עדנה ניסן הזיכרון הראשון שלך: אממ יומולדת של גיל 6 האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אממ לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן (אהמ...) המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: חינוך גופני האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מאופקים לב"ש איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לאדעת השיר האחרון ששרת: אמממ נראה לי ש"תמיד כשאתה בא" של אפרת גוש הדבר האחרון שצחקת בגללו: הגבות של חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת.. האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: הרגע צעקתי על אחותי אממ זה היה ככה בערך: היא: לירז תתקשרי לאבא שיקנה קלטת של 4 או 3 שעות אני: טוב דקה! היא: לא, תתקשרי עכשיו אני: לא רוצה!! הדבר האחרון שאכלת: שניצל בתוך פיתה על חסה וקטשופ הדבר האחרון ששתית: מין מיץ ירוק מוזר כזה הדבר האחרון שקנית: נרגילה השיר האחרון ששמעת: נראה לי שקוראים לו "מלחמות כאילו" של מיקה קרני הדיסק האחרון שקנית: של אפרת גוש הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בפסח 30 שקל לשעה הדבר הכי מטורף שעשית: אממ עדיף שאני לא אדבר הווה: שיער נוכחי: שחורקצת אחרי הכתפיים בגדים נוכחיים: מכנס שחור עם כתום בצדדים חולצת טריקו של תמנון תחתונים ורודים חזיה תכלת תכשיטים נוכחיים: שרשרת של פים וצמיד של נימרוד שיקלר עצבנות נוכחית: על אחותי התגעגעות נוכחית: לאקס.. תמונת דסקטופ נוכחית: נימרוד חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אבישיוששש האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, לשתוף את החדר האם אתה עייף? רעב?: מתה מעייפות.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את ברק ממה הכי נמאס לך?: מאח שלי את מי היית רוצה להרוג? אממ את "חברה שלי" הכי פחות מהנה?: ביצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: מקווה נוי יורק אבל אם לא תל אביב כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אממ לא משנה לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אממ אחרי אוניברסיטה עם 2 תוארים בנוי יורק גרה באחוזה מפוארת באושר ועושר עם אורלנדו בלום חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?:לא וקצת בכללי: להקה אהובה: שיגעצצ ספר אהוב: משפחה וחצי סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: שחור\ סגול פריט לבוש אהוב: חולצות שחורות טיפה צמודות איבר שהכי מושך אותך: כתפיים אתה שמח כש: אני רואה את נימרוד שיקלר :) אתה מרגיש בודד כש: מראים לי שלא אוהבים אותי יותר, גם אם זה רק מישהו אחד האם אתה חושב יותר מדי: כן, לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: נוי יורק אדם מפורסם שפגשת: נימרוד שיקלר, יובל מנדלסון, נינט טייב, רן דנקר האם יש לך אילושהם חרטות: אממ כן קפה אהוב: נס קפה רגיל עם החלב המוצף החדש שיצא ריח אהוב: אמור אמור
מה מכעיס אותך: אחותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ לאדעת האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: פריז מקצוע שנוא: אנגלית ומתמתיקה כשאני לא מבינה את החומר מורה אהוב: אין!! אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מתעבת את הדבר הזה, פעם קרה לי בדייט פאדיחההה אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת, אבל לא דיסק שלם של אומן אחד, כלמיני ביחד אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אממ אם זה אחרי הצהרים אז ללכת ברגל זה כיףף חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא, חוסכת בכללי ישן הרבה?: יאפ.. בתול?: כן נקשר לחפצים?:לא, חוץ מלקלטת של שודדי הקאריבים אוהב חולצות גזורות?: אממ כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לפעמים כשבא אוהב כפכפים?: ככה ככה לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: כשקר קר כשחם חם ילדותי?: אממ לא נראה לי חולם בהקיץ?: לפעמים האם אתם אוהבים אותי? איך לא??

•No¥a•

New member
ניימ.

עבר: שם המורה בכיתה א': יפית
הזיכרון הראשון שלך: מה ז"א הזיכרון הראשון?! >< האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא נראלי.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי :X המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראלי מתמטיקה, אבל זה היה רק מבחן אחד שקיבלתי נכשל המקצוע האחרון שנכשלת בו: ראה שאלה קודמת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת, למקום שאני גרה בו עכשיו
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: HEY של הפיקסיז הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו עם החתולה הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה דק', אבל זה רק בגלל שפהקתי
האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: מה הדבר האחרון שאכלת: סוכרייה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אוכל השיר האחרון ששמעת: את אמא שלי הדיסק האחרון שקנית: AWAKE הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול ^^ הדבר הכי מטורף שעשית: לא'דעת הווה: שיער נוכחי: (?) בגדים נוכחיים: חולצה ומכנס (?) תכשיטים נוכחיים: עגילים עצבנות נוכחית: אין ^^ התגעגעות נוכחית: אחותי ;[ תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה מעטיפה של דיסק של נייטויש חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אחותי ;[ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא.. האם אתה עייף? רעב? עייפה כן, רעבה לא ממש.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אחותי :p ממה הכי נמאס לך?: הרבה אנשים את מי היית רוצה להרוג? חברה שלי
הכי פחות מהנה?: הרבה דברים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא'דעת איפה אתה הולך לגור?: לא'דעת כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת >< איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא חושבת על זה.. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: גם לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה ^^ ספר אהוב: לא ממש אוהבת ספרים
סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב:
פריט לבוש אהוב: מכנס דייגים ^^ איבר שהכי מושך אותך: זה לא בדיוק איבר, אבל שיער
אתה שמח כש: יש איתי אנשים שמשמחים אותי וכיפ לי ^^ אתה מרגיש בודד כש: עצוב לי ושאין לידי אנשים (?) האם אתה חושב יותר מדי: ... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אי אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב:
ריח אהוב: יש כל מיני
מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא'דעת האדם שעושה לך הכי טוב: תלוי באיזה מצב סגנון מוזיקה אהוב: רוק.. חדר אהוב בבית: חדר שלי מקום אהוב בעולם: ממ.. מקצוע שנוא: מתמטיקה!! וספורט!! מורה אהוב: מחכנת שלי
אוהב את בצפר?: תלוי באיזה מצב נרדם בשיעורים?: לא ממש מעשן?:
נפגע (רגשית) בקלות?: כן :/ נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? כעע!! לועס דברים? כן
אוהב להתקלח?: גם אוהב להתעטש?: o_O שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן
אוהב לצחצח שיניים?: o_O אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי באיזה מצב חוסך כסף למשהו מיוחד?: דיסקים.. ישן הרבה?: לפעמים בתול?: ה נקשר לחפצים?: לא נראלי.. o_O אוהב חולצות גזורות?: כן ^^ גופיות?: תלוי אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: תלוי רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: יש מצבים חולם בהקיץ?: נראלי שיש מצבים שכן האם אתם אוהבים אותי? מאוד

סקוויד

New member
מזמן כבתי פה... אני חושבת על חזרה..

עבר: שם המורה בכיתה א': פריבה [פרצוףאדוםכשהיאצועקתעלתלמידיםתמימים] שמעוני הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת חחחח האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן... פעם בן פעם מאוד בת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: במבה עם חול.. וזה היה טוב! המקצוע הראשון שנכשלת בו: בטח תורה.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: תורה.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם 1...לרחוב המקביל..ואמא שלי חושבת על לעבור לחד-נס.. ברמת הגולן ...בעע מוזרה! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: פקאצית! השיר האחרון ששרת: משו של יום העצמאות.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אח שלי... הפעם האחרונה שבכית: כשאני וסבתא שלי דיברנו על הסרט "הפסנתרן" האדם האחרון שראית: דודה שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי תודה. הדבר האחרון שאכלת: אורז הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סנדלים השיר האחרון ששמעת: משו ברדיו הדיסק האחרון שקנית: האנפלאגד של נירוונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לוזוכרת הווה: שיער נוכחי: שטני..משו כזה בגדים נוכחיים: חצאית גופיה ומעל חולצה פוחה תכשיטים נוכחיים: צמידים שתי טבעות ושרשרת עצבנות נוכחית: יבשה... מצב נפשי יבש ביותר.. התגעגעות נוכחית: רשימה ארוכה עדיף שלא אתחיל תמונת דסקטופ נוכחית: בוב ספוג עם גלשן ופרצוף קצת מרושע.. [שקסי!!] חבר\\ה?: יש... אם זו השאלה [?] אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן לפעמים האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את החבר השמנמן שלי.. סתם הוא ממש לא שמן! ממה הכי נמאס לך?: מלהיות נחמדה, מלהיות "דתיה".. אבל הבטחתי לעצמי
את מי היית רוצה להרוג? ילדה.. הכי פחות מהנה?: לא הכי הבנתי.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ביוטכנולוגית איפה אתה הולך לגור?: לאדעת... כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: הונדה אקורד
ועוד מה שבעלי יקנה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: תציירו בראש את ארבעת השאלות הקודמות..................שם! חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה: נירוונה ספר אהוב: הארי פוטר.. סתם כי אני לא קוראת הרבה וזה הדבר היחיד שמעניין אותי סופר(ים) אהוב(ים): אהבתי את הספר של אתגר קרת.. לוזכרת מה שמו צבע אהוב: שחור, בורדו, כתום ועוד הרבההההה פריט לבוש אהוב: מכנס אחד שלי... וחצאית אחת שלי... וסנדל .. איבר שהכי מושך אותך: לא סגורה על זה אתה שמח כש: נותנים לי הרגשה שאוהבים אותי אתה מרגיש בודד כש: לא נותנים את ההרגשה הנ"ל האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: SOMEWHERE IN CALIFORNIA אדם מפורסם שפגשת: ראיתי.. לא דיברתי... צינוביץ', יעך בר זוהר, הראל סקעת.... זהו האם יש לך אילו שהם חרטות: דה... קפה אהוב: לא דשותה קפה..פיכס ריח אהוב: לא לגלות אבל... של האקס שלי..ששששש מה מכעיס אותך: טיפשות, אטימות וכיוצ"ב מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת שהסביבה תגיד.. האדם שעושה לך הכי טוב: מישו.. סגנון מוזיקה אהוב: גראנג' , רוק, רוק-פופ וכאלה חדר אהוב בבית: חדר משחקים (בגלל הספה והטללוזייה שמולה...) והשירותים.. והאמבטיה! דפנטלי! מקום אהוב בעולם: לאדעת הייתי רק באיטליה... אז... רמת הגולן.. מקצוע שנוא: אררררררררר ספרות ונביא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מורה אהוב: אף אחד מחבורת הסתומים האלה אוהב את בצפר?: לאא נרדם בשיעורים?: לא.. מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן, מאוד נותן מעצמך?: כן...לפחות חושבת אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן לועס דברים? כןןן אוהב להתקלח?: כןןן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא, אוהבת!! אוהב לצחצח שיניים?: לא אבל זה נחוץ ביותר! אכפת לך מאיכות הסביבה?: ככה-ככה קונה צרובים\\צורב?: רק כאלה שהם לא מהארץ.. אבל בעיקרון אני מעדיפה מאוד מאוד לקנות - ישראלי בשום אופן אני לא צורבת! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ליסוע..עזבו אותי ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן... חיים טובים! ישן הרבה?: כן בתול?:כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כן עד גבול גופיות?: כןן אוהב לטייל?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שונאת!!!!!! בדם! אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן... לא כרגע שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: כן חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? לא מכירה אותך...

סקוויד

New member
מי שקרא את שלי שישים ../images/Emo15.gif

אני בספק.. אם יהיו חיפושיות על המסך..

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאממ...האמת שכבר עניתי

עלזה באיזה פורום..[לאזוכרת איזה..] אבל חפיף
אני אענה שוב
עבר: שם המורה בכיתה א':
מיכל הזיכרון הראשון שלך:|קימה|ממ..לא'דעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:
לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
מממ..לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:
נראלי שמתימטיקה [עוד כשזה היה נקרא חשבון
] המקצוע האחרון שנכשלת בו:
מתימטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
לא עברתי איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:
טובה...? השיר האחרון ששרת:
מממ...מש'ו של The Used כנראה.. פשוט שמעתי ת'דיסק שלהם.. הדבר האחרון שצחקת בגללו:
קומי קומי
הפעם האחרונה שבכית:
אממ..לפני איזה שבוע ומש'ו האדם האחרון שראית:
אחותי הדבר האחרון שאמרת:
"הדר, קומי, דיאנה בטלפון"
הדבר האחרון שאכלת:
מרשמלו הדבר האחרון ששתית:
צ'אי הדבר האחרון שקנית:
קפוצ'ינו השיר האחרון ששמעת:
של The Used
הדיסק האחרון שקנית:
ממ..מוזיקת עולם הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
היום.. כפרעליי |מלאך|
הדבר הכי מטורף שעשית:
הממ..היו כמה.. הווה: שיער נוכחי:
צבע? שחורסיני..מצב? אסוּף בגדים נוכחיים:
חולצה שחורה של נירוונה ושרוול כחול תכשיטים נוכחיים:
אלה שישלי תמיד...: יד ימין: 2 צמידי ניטים וצמיד חוטים מחברה, יד שמאל: 2 צמידי גומי שחורים, 2 צמידי חוטים [אחד צבעוני ואחד שחור-ורוד] מחברה, מציד חוטים שחור מחברה, צמיד של פסטיבל בראשית 2004, צמיד של בוםבמלה 2005, על הרגל דיסיקית, עגילים: אוזן ימין עגיל שכתוב עליו Fuck אוזן שמאל: עגיל צמוד של כוכב ושניים רפואיים שעשיתי אתמול [ייאאיי
] עוד מש'ו?!
עצבנות נוכחית:
ביצפר, כמובן התגעגעות נוכחית:
נוווּ...
תמונת דסקטופ נוכחית:
טינקרבל..ואני מכינה עכשיו דסקטופ יפה..[עוד לא הוחלט של מה
] חבר\\ה?:
בנזוג? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
כרגע? כע, מללמוד. האם אתה עייף? רעב?
אני תמיד עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:
ממה הכי נמאס לך?:
נו, באמת. מהביצפר!! את מי היית רוצה להרוג?
את כל המורות שלי.. ועוד מיש'י אחת [נו, לא להרוג אותה..אבל לפגוע בה
] הכי פחות מהנה?:
ביצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:
גיטריסטית/כוריאוגרפית איפה אתה הולך לגור?:
קיסריה/לונדון כמה ילדים אתה רוצה?:
2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:
כזאת
...
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:
אמממ...במצב טוב חושב הרבה על העתיד?:
אממ..יוצא לי לפעמים לחשוב עלזה.. מפחד ממנו?:
אפשר לומר שכן וקצת בכללי: להקה אהובה:
אינלי כוח, יש בבלוג [פרסומת סמוייה
] ספר אהוב:
"סיפור אהבה בלתי נשכח" סופר(ים) אהוב(ים):
אין צבע אהוב:
שחור ותכלת פריט לבוש אהוב:
מכנס שחור מFOX, חולצה אדומה גזורה, חולצה מכופתרת לבנה עם פסים אפורים כאלה..ועוד.. [בערך כל מה שמ-FOX]..חח.. איבר שהכי מושך אותך:
שיער [נגיד שזה איבר], עיניים.. אתה שמח כש:
אני מצליחה בדברים, כשאני בהופעות, כשאני עם אנשים אהוּבים, כשאני ישנה
אתה מרגיש בודד כש:
אני לבד [?..], אינלי עם מי לדבר.. האם אתה חושב יותר מדי:
לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
לונדון אדם מפורסם שפגשת:
אוווֹ, יותר מידי..אינלי כוח לפרט.. האם יש לך אילושהם חרטות:
יותר מידי קפה אהוב:
קפוצ'ינו, קפה-ברד ריח אהוב:
UlraVaiulet מה מכעיס אותך:
הרבה דברים.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
לא'דעת האדם שעושה לך הכי טוב:
ממ..חברים, אנשים שעושים מוזיקה טובה.. סגנון מוזיקה אהוב:
םאנק-רוק, רוק, קצת מטאל חדר אהוב בבית:
החדר מחשב והחדר שלי מקום אהוב בעולם:
לונדון מקצוע שנוא:
כולם מורה אהוב:
מממ..המורה שלימדה אותי לשון מכיתה ז' עד כיתה ט' ובשנה הבאה היא חוזרת ללמד אותי אוהב את בצפר?:
כלכך לא
נרדם בשיעורים?:
כע מעשן?:
לא נפגע (רגשית) בקלות?:
יותר מידי בקלות נותן מעצמך?:
ממ תלוי אוהב לפוצץ נייר בועות?
כע לועס דברים?
לא דברים שלא מיועדים ללעיסה
אוהב להתקלח?:
כע אוהב להתעטש?:
מממ..
אינלי רגשות להתעטשויות
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?:
כנ"ל^ אכפת לך מאיכות הסביבה?:
בקטנה.. קונה צרובים\\צורב?:
בעיקר צורבת.. אם זה אמן שאני מאוד אוהבת אז אני קונה מקורי אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
לנסוע חוסך כסף ל

שישיץ

New member
יוו השאלון הזה עובר בכל הפורומים חח

עבר: שם המורה בכיתה א': מרטין- שם משפחה בדוי הזיכרון הראשון שלך: שנפלתי ושברתי כמה שיניים האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: בכלל לא הייתי אוכלת פעם המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה?: פעמיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: FUN!! השיר האחרון ששרת: לא יכול בלי זה/ יהלי סובול הדבר האחרון שצחקת בגללו: עידן לה-נש הפעם האחרונה שבכית: בטקס יום הזיכרון לשואה הזלתי דמעה.. האדם האחרון שראית: אמשלי הדבר האחרון שאמרת: לא רוצה הדבר האחרון שאכלת: ~אוכלת~ מרק אדום וגרון הדבר האחרון ששתית: מרק הדבר האחרון שקנית: קינמון גרוס השיר האחרון ששמעת: לא יכול בלי זה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אוו מזמן, פסח שעבר.. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: שאני וקורט נתחתן יום אחד הווה: בגדים נוכחיים: ג'קט, חולצה שאורטל קנתה לי, ג'ינס, נעלי שורש תכשיטים נוכחיים: שרשרת של מיכל נגרין (מבטא שלוכי כבד) עצבנות נוכחית(1-10): 6 ריח נוכחי: של עוף התגעגעות נוכחית: להופעות תמונת דסקטופ נוכחית: של ווינדוס דאגה נוכחית: לאיזה סרט נלך היום שנאה נוכחית: רנטההה המורה לתיאטרון הביץ' אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: קורט קוביין דרך מועדפת לבזבז זמן: תפוז האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: באופן תמידי האם אתה עייף? לא האם אתה רעב?: לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מממ ממה הכי נמאס לך?: מהיסטוריה את מי היית רוצה להרוג?: - הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?: קראתי שירים של טולי הכי פחות מהנה?: מבחן בסוציולוגיה..? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עזבו אותי איפה אתה הולך לגור?: בצפון/ סביב ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: תלוי במצב אבל בעיקרון מלאא באיזה סוג של מכונית תנהג?: חיפושית כמחווה לביטלס איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מנהלת מועדון כמו הבארבי חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: נירוונה ומוניקה ספר אהוב: בין דירות/ יהלי סובול. קופסא שחורה/ עמוס עוז סופר(ים) אהוב(ים): יהלי סובול, חנוך לוין, עמוס עוז צבע אהוב: סגול, כתום הסיפור מאחורי הניקניים שלך: כינויי בחיים המציאותיים [מחוץ לתפוז] פריט לבוש אהוב: החצאיות שליי איבר שהכי מושך אותך: מוח אתה שמח כש: אני שומעת שירים אתה מרגיש בודד כש: מה זה בדידות?? האם אתה חושב יותר מדי: WAY TOO MUTCH אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בצפון הארץ אדם מפורסם שפגשת: איתי טיראן.. יש עוד רבים.. האם יש לך אילושהם חרטות: כן אבל לא הרבה קפה אהוב: שוקווווו ריח אהוב: של ההרבל אסנס שליי [שמפו] מה מכעיס אותך: טיפשות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני נפלאה האדם שעושה לך הכי טוב: אני סגנון מוזיקה אהוב: פאנק רוק, גראנג' ורוני סופרסטאר חדר אהוב בבית: שלי, מקלחת ומטבח מקום אהוב בעולם: הכותל מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: עדה המרה לסוציולוגיה אוהב את בצפר?: בכללי כן נרדם בשיעורים?: זה קרה רק פעם אחת!!! מעשן?: "זה עשן של גראס, מותק" נפגע (רגשית) בקלות?: כן נפצע (פיזית, נו) הרבה?: כן.. תמוה מאוד נותן מעצמך?: נותנת אני לא אוהב לפוצץ נייר בועות?: ברווור לועס דברים?: אוכל ומסטיק לועס דברים?: אוכל ומסטיק'ס אוהב להתקלח?: מאוד! עם ההרבל אסנס שליי אחח אוהב להתעטש?: לא.. טו מאצ' דרמה כשאני מתעטשת שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא זה נחמד וכואב באותה עת אוהב לצחצח שיניים?: כן! זה כואבב! אחח כמה כיף!! אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם.. תלוי במצברוח חוסך כסף למשהו מיוחד?: להסרת שיער ישן הרבה?: כן בתולה?: כן נקשר לחפצים?: לא.. אוהב חולצות גזורות?: כן זה נחמד גופיות?: רק בערב אוהב לטייל?: מאוד אוהב כפכפים?: כן. את הנעלי שורש שלי יותר לובש/ת בוקסר?: ישנה עם זה בקיץ שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קרר לי תמיד ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: המון

גוטשה

New member
שאלון ליום שישי.

עבר: שם המורה בכיתה א': נועה הזיכרון הראשון שלך: גן מאיר :S האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לפעמים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מדעים. עד היום. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מדעים :S האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעמיים. ת"א לנס ציונה, ומנס ציונה לנס ציונה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נהדרת השיר האחרון ששרת: "שקעיתה של הזריחה"- רמי פורטיס הדבר האחרון שצחקת בגללו: סרט בטלוויזיה הפעם האחרונה שבכית: מממממ לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: "חזק" הדבר האחרון שאכלת: מלון הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אתמול, "שוקופאי" השיר האחרון ששמעת: ממממ יותר מנגינה מסרט הדיסק האחרון שקנית: "the strokes"- room on fire הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: ראסטות! בגדים נוכחיים: חולצה ובוקסר תכשיטים נוכחיים: עגילים ושרשרת מפרט של אבי עצבנות נוכחית: ילדה אחת :S התגעגעות נוכחית: ממממ תמונת דסקטופ נוכחית: ציור של ג'וני דפ כשהוא נראה כמו אדוארד מ"המספריים של אדוארד" חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ממממממ לא יודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: נו דיי ממה הכי נמאס לך?: מזה! את מי היית רוצה להרוג? את מי שכתב את השאלון הארוך הזה :ד הכי פחות מהנה?: שיעורי בית עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עורכת דין איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: דברו איתי עוד כמה שנים, באמת באיזה סוג של מכונית תנהג?: אעעעה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לומדת בהרווארד?! חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: נירוונה ספר אהוב: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"- מארק האדון סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת צבע אהוב: אדום? פריט לבוש אהוב: חולצה?! איבר שהכי מושך אותך: אף אתה שמח כש: אני בהופעה אתה מרגיש בודד כש: אני לבד?! האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קנדה אדם מפורסם שפגשת: מממממ בהופעות כאילו? הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות: כן קפה אהוב: פילטר? ריח אהוב: לא יודעת מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב: ממ סגנון מוזיקה אהוב: רוק, ג'אז חדר אהוב בבית: חדר שלי מקום אהוב בעולם: שירותים? מקצוע שנוא: מדעים מורה אהוב: המורה להיסטוריה אוהב את בצפר?: בדרך כלל נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: שאחטות, פעם ב נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? דאמ רייט לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: לא אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אעה, כן! אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: בדרך כלל קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: ה נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לפעמים גופיות?: לפעמים אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: לפעמים לובש בוקסר?: יאפ שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? לא מכירה אותך!

yardenbm

New member
עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': מירב הזיכרון הראשון שלך: אני לא יודעת מה הראשון אבל זכרונות מאבא שלי ז"ל מנחשת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אוי עברתי תקופה של הכל הייתי בת שיחקתי בבובות הייתי תום בוי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא ממש לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני חושבת שפיזיקה בכיתה ח' המקצוע האחרון שנכשלת בו: כימיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 7 פעמים. בתוך הבניין לדירה ממול אחר כך לרמת חן אחר כך לביאליק (תל אביב) אחר כך לדירה מעל אחר כך לצפון תל אביב ליד כיכר המדינה ובחזרה לדירה לפני. מאז שחזרנו לבית הזה (לפני 4 שנים) עשינו שיפוצים (שבירת קירות) פעמים. אמא שלי לא אוהבת אותו דבר צריכה שינויים יש כבר דיבורים לעזוב פה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: שיר של יוסלס לא זוכרת איזה שנתקע לי בראש כל היום הדבר האחרון שצחקת בגללו: תמי חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: ממזמן האדם האחרון שראית: מירי הדבר האחרון שאמרת: היי אמא הדבר האחרון שאכלת: לחמניה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: במבה השיר האחרון ששמעת: מוזיקה הדיסק האחרון שקנית: mcr השני הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: אממ חום כהה ארוך גלי קצת בגדים נוכחיים: מכנס ג'ינס אדום וחולצה שחורה ארוכה גברים שחורות נעלים משובצות, חזיה שחורה תחתונים לבנות של פה הדב תכשיטים נוכחיים: כלום עצבנות נוכחית: כלום התגעגעות נוכחית: אפחד תמונת דסקטופ נוכחית: של פראנק מmcr חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:יש פהה אנשים שמכירים אותי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? עייפה תמיד את מי אתה הכי רוצה לחבק?: **** ממה הכי נמאס לך?: רוזה (מורה למתמטיקה) את מי היית רוצה להרוג? ברגעים אלו הילה או אסף הכי פחות מהנה?: הכיסא עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת איפה אתה הולך לגור?: או תל אביב או חול לונדון כמה ילדים אתה רוצה?: 2 מאומצים באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בבצפר לעיצוב חושב הרבה על העתיד?: ממש לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש כמה ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים):שהייתי קתנה אהבתי את גלילה רון פדר עמית צבע אהוב: ירוק צהוב וחום פריט לבוש אהוב: גרבים איבר שהכי מושך אותך: עיינים אתה שמח כש: משו נחנד קורה אתה מרגיש בודד כש: עצוב לי האם אתה חושב יותר מדי: כןןןן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: סלבס ארצים מלא אבל זה לא חוכמה תל אביב זאת העיר. האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: וייס קפה ריח אהוב: אמור אמור מה מכעיס אותך: שמתנגדים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יכולה לשכנע אנשםי לעשות כמעט הכל בשבילי האדם שעושה לך הכי טוב: כל מצב מישו אחר סגנון מוזיקה אהוב: פאנק חדר אהוב בבית: עכשיו שיש לי מחשב בחדר החדר שלי מקום אהוב בעולם: המיטה שחלי מקצוע שנוא: כימיה מורה אהוב: אורלי אוהב את בצפר?: לא שונאת נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: תלוי למה אוהב לפוצץ נייר בועות? מזה? לועס דברים? כן פלסטיקים אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לגמרי אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן אכפת קונה צרובים\\צורב?: צורבת אבל גם קונה מקורי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: אוי כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לפעמים גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: 50 50 ילדותי?: במובנםי מסויימים כן חולם בהקיץ?: קצת האם אתם אוהבים אותי? אני לא מכירה אותך...

JALULA2

New member
אניי...

עבר: שם המורה בכיתה א': חיה הזיכרון הראשון שלך: דודה שלי התחתנה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא! האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אבטיח ובולגרית ביחד (זה מוזר?!) ועדיין! המקצוע הראשון שנכשלת בו:תנ"ך או יותר נכון... תורה המקצוע האחרון שנכשלת בו:תושב"ע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): טבעול לחיפה לקרית אונו לירושלים (טיול בכל העולם חח..) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: דיכאון! השיר האחרון ששרת: מכה אפורה\מוניקה סקס הדבר האחרון שצחקת בגללו:טלנובלה (כמה כבר מצחיק זה יכול להיות?) הפעם האחרונה שבכית:יום השואה האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: עוף מכאן הדבר האחרון שאכלת: קוטז' הדבר האחרון ששתית: טרופית הדבר האחרון שקנית: אול סטאר השיר האחרון ששמעת: evrithing i do i do it for you (אין לי מושג שלי מי) הדיסק האחרון שקנית: מארון 5 הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: בנג'י :( הווה: שיער נוכחי: ג'נג'י (יותר אדום) בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: לא מרשים לי ללכת לרוק העצמאות (אבל אני אלך) התגעגעות נוכחית: לחברה שלי תמונת דסקטופ נוכחית: אחותי חבר\\ה?:אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יובליי (שייגעצ) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?שיעורים האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אחותי ממה הכי נמאס לך?: אחי את מי היית רוצה להרוג? אמא שלי (ברגע זה כמובן) הכי פחות מהנה?: מממ... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משחק איפה אתה הולך לגור?: ת"א או קרית אונו כמה ילדים אתה רוצה?: 1 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אופנוע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בת"א עם חברי האהוב חושב הרבה על העתיד?: לא...בעצם בערך מפחד ממנו?: לא... וקצת בכללי: להקה אהובה: שייגעצ וגרין די אבל יש עוד.. ספר אהוב: כל הספרים של אתגר קרת סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת צבע אהוב: כחול\תכלת פריט לבוש אהוב: חולצה של שייגעצ איבר שהכי מושך אותך: עניים...ושפתיים אתה שמח כש: מחבקים אותי אתה מרגיש בודד כש: מתעלמים ממני האם אתה חושב יותר מדי:לא אבל צריכה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בניו יורק אצל בת דודה שלי אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה אבל כשפגשתי את אתגר קרת הכי נהנתי (גם אם זה נשמע פלצני) האם יש לך אילושהם חרטות: כן על הרבה דברים שעשיתי אבל אני לא אפרט כי זה לא ייגמר קפה אהוב: אין...אוהבת יותר שוקו ריח אהוב: מוסשינו הבושם שלי מה מכעיס אותך: אמא שלי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: משחק אני חושבת.. האדם שעושה לך הכי טוב:חברה שלי כפרע עליה-דיאנה סגנון מוזיקה אהוב: שייגעצ חדר אהוב בבית: חדרי מקום אהוב בעולם: צרפת המשפחה שלי גרה שם.. מקצוע שנוא: הסטורי..ברור! ומתמטיקה מורה אהוב: המורה שלי למשחק אוהב את בצפר?:לא! נרדם בשיעורים?: פעם אחת..:( מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד נותן מעצמך?: משתדלת אוהב לפוצץ נייר בועות? מה? לועס דברים? מה? אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?: מה? איזה שאלה מוזרה! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן..בעיקר הרגל אוהב לצחצח שיניים?: אמ..לפעמים (גם זאת שאלה מוזרה אכפת לך מאיכות הסביבה?: בטח קונה צרובים\\צורב?: בעבר כן...היום לא! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני הולכת ברגל אבל כמובן שאוהבת לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא...אמ...בעצם לאופנוע ישן הרבה?: רוצה בתול?: כן...(הנה עוד שאלה מוזרה) נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: תלוי לאיפה אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: ליד אנשים מסוימים חולם בהקיץ?: רק בשיעורים האם אתם אוהבים אותי?ברור!

laila22

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo54.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מירב הזיכרון הראשון שלך: נסיעה במכונית בלילה, אבא שלי מעשן. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא זוכרת חח
המקצוע הראשון שנכשלת בו: עוד לא היה כזה חיחי המקצוע האחרון שנכשלת בו: ^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי דירה בכיתה ג', אבל רק למרחק של כמה רחובות מהבית הקודם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: רגילה? לוידעת. השיר האחרון ששרת: לא זוכרת. הדבר האחרון שצחקת בגללו: גם לא זוכרת.. (כמה עצוב) הפעם האחרונה שבכית: אתמול. האדם האחרון שראית: אבא שלי. הדבר האחרון שאמרת: "הנה זה.. ביי" הדבר האחרון שאכלת: רוגעלך הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: דיסקים השיר האחרון ששמעת: אביב גפן- לא יכולתי להציל אותך (שומעת עכשיו) הדיסק האחרון שקנית: מוניקה סקס- פצעים ונשיקות, עברי לידר- זה לא אותו דבר, נמרוד שיקלר- נציל את היום. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הממ.. היום שטפתי כלים (למרות שזה לא כזה עזרה כי אני מקבלת על זה כסף
) וסידרתי את הקניות מהסופר במקרר. הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי כלום.. הווה: שיער נוכחי: נפוח? בגדים נוכחיים: מכנסי שלושתרבע ורודים (פקצה שכמותי) וחולצה בתכלת. תכשיטים נוכחיים: עגילי חישוקים קטנים פשוטים. עצבנות נוכחית: אני חולה, ואחותי הקטנה עושה מסיבה
התגעגעות נוכחית: לחברה שלא דיברתי איתה המון זמן.. תמונת דסקטופ נוכחית: ים. חבר\\ה?: אין.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החברה שלא דיברתי איתה הרבה זמן. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. יש לי עבודה להכין.. וללמוד למבחן.. וגם שעורים.. האם אתה עייף? רעב? עייפה, לא רעבה. חיסלתי היום את כל המקרר כמו משוגעת. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותו
ממה הכי נמאס לך?: מהכאב ראש שלי, ומהבצפר. את מי היית רוצה להרוג? את סאבלימינל והצל
הכי פחות מהנה?: ללמוד, להיות חולה. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגית (אני מקווה לפחות). איפה אתה הולך לגור?: פה, בתל אביב. כמה ילדים אתה רוצה?: 2. באיזה סוג של מכונית תנהג?: לוידעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם בעל, 2 ילדים, קריירה מצליחה, אושר. חושב הרבה על העתיד?: לפעמים. מפחד ממנו?: קצת.. וקצת בכללי: להקה אהובה: שייגעצ P: ספר אהוב: כרגע הארי פוטר 5, אבל זה כל הזמן משתנה. סופר(ים) אהוב(ים): אין מסויימים. צבע אהוב: כחול, שחור. פריט לבוש אהוב: לוידעת. איבר שהכי מושך אותך: גב, זרועות, חזה, כפות ידיים.. לא חסר
אתה שמח כש: אני מרגישה שאוהבים אותי. אתה מרגיש בודד כש: כשאני מרגישה שלא אוהבים אותי :/ האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה. אדם מפורסם שפגשת: הממ.. פגשתי את יובל, את נינט
, וזהו בערך. האם יש לך אילושהם חרטות: יותר מדי קפה אהוב: לא כל כך משנה לי ריח אהוב: אני מעדיפה לא לפרט
מה מכעיס אותך: הרוע שיש באנשים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אכפתית, מבינה את שני הצדדים של כל דבר.. האדם שעושה לך הכי טוב: חברה סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי, ורוק בכלליות. חדר אהוב בבית: החדר שלי כמובן :) מקום אהוב בעולם: הארץ. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מורה אהוב: לוידעת.. אולי המחנכת. אוהב את בצפר?: לא. נרדם בשיעורים?: לפעמים. מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: מאוד מאוד אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא במיוחד קונה צרובים\\צורב?: לפעמים.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת ברגל! חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן.. ישן הרבה?: כן :) בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן! אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לפעמים אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים אני ישנה עם בוקסר של אבא שמש או גשם?: שמש! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי במזג אוויר.. אבל בעיקרון רוב הזמן קר לי ילדותי?: כן חולם בהקיץ?: יותר מדי
האם אתם אוהבים אותי? אני לא מכירה אותך כל כך, אבל כן :)

h e n y

New member
יואוו אני אוהבת שאלונים../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אסנת משהו
הזיכרון הראשון שלך: בגן.. את הימי הולדת שלי. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא ממש האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: דברים מוזרים? כמו?
המקצוע הראשון שנכשלת בו:התנהגות
המקצוע האחרון שנכשלת בו: אף פעם לא נכשלתי ממש בתעודה..אבל במבחנים אז מתמתיקה.
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא.. אני 16 שנים גרה באותו בית איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: את האמת ילדות לא ממש טובה..
השיר האחרון ששרת: "היא לא אומרת כלום"- מטרופלין הדבר האחרון שצחקת בגללו: "חברים" הפעם האחרונה שבכית: יום השואה...
האדם האחרון שראית: אחי-שי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת..חחח..אני אומרת הרבה דברים.. הדבר האחרון שאכלת: מרק תירס הדבר האחרון ששתית: נס קפה
הדבר האחרון שקנית: ממ לא זוכרת.. השיר האחרון ששמעת: "רבות הדרכים" הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום ניקיתי את הבית הדבר הכי מטורף שעשית: השתכרתי{נו אני ילדה טובה?}
הווה: שיער נוכחי: ארוך, פן, ושחור. בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים:צמידים ועגילים עצבנות נוכחית: חחח אין עצבנות..
התגעגעות נוכחית: למישהו... תמונת דסקטופ נוכחית: הנוף שמהבית שלי
חבר\\ה?: אין בנתיים.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: לא..לא שידוע לי.. האם אתה עייף? רעב?: אולי קצת עייפה.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ידיד שלי.. ממה הכי נמאס לך?: מבנים
את מי היית רוצה להרוג?: אחד שפגע בי הכי פחות מהנה?: ללמוד? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: תסריטאית+סופרת+במאית איפה אתה הולך לגור?: כול מקום שיש בו ים.. כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא אכפת לי
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת מהחיים, עם קריירה וחיים מסודרים חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן
וקצת בכללי: להקה אהובה: שייגעצ{נו ברור!} ספר אהוב: "שבועת רחל" סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: שמלה שחורה איבר שהכי מושך אותך: שער אתה שמח כש: אני יוצאת עם חברים שלי
אתה מרגיש בודד כש: כולם מתעלמים מימני
האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים כן ולפעמים לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אוסטרליה-ניו זילנד אבל אין כמו ארץ ישראל
אדם מפורסם שפגשת:הרבה... האם יש לך אילו שהם חרטות: יש לי הרבה חרטות..
קפה אהוב: בהיר וטעים.. ריח אהוב: ריח של שושנים
מה מכעיס אותך: שיש אנשים שפוגעים באחרים..
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כתיבה
האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק {ישראלי בעיקר} חדר אהוב בבית: החדר של המחשב מקום אהוב בעולם: ניו זילנד/אוסטרליה
מקצוע שנוא: מתמתיקה מורה אהוב: אורטל המורה לתנ"ך אוהב את בצפר?: לא ממש נרדם בשיעורים?: בשיעורי מתמתיקה כן. מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים.. נותן מעצמך?: כמה שיותר.. אוהב לפוצץ נייר בועות?: מה זה? לועס דברים?: מסטיק.. אוהב להתקלח?: ברור אוהב להתעטש?: חחחח מה זה השאלה הזאת? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן.. אוהב לצחצח שיניים?: חחחח כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן.הכי הכי. קונה צרובים\\צורב?: צורבת.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע..{עצלנית} חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן מצלמת וידאו ישן הרבה?: לא ממש בתול?: כן נקשר לחפצים?:כן מאודד אוהב חולצות גזורות?: לא ממש גופיות?: כן אוהב לטייל?:כןן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר לי ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לפעמים האם אתם אוהבים אותי?: חחח חמודה

Sheygets16

New member
כייף :]

עבר: שם המורה בכיתה א': רחלי הזיכרון הראשון שלך: כשהייתי בת 5, עברנו בית וקיבלתי חדר בנזונה לילדה בת 5
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש מהמשחקות כדורגל, אבל גם לא מהמשחקות בבארבי, מאוזנת בקיצר. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול? דבק? דברים כאלה? לעע.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה, כיתה ז' המקצוע האחרון שנכשלת בו: מאז לא נכשלתי, בעצם יש לי אי שם בעברי 52 בפסיכולוגיה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי כמה פעמים אבל באותו מקום כל הזמן. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: פאדיחה השיר האחרון ששרת: Celine Dion - The Power of Love הדבר האחרון שצחקת בגללו: צחוק צחוק? היום היה לי יום מרוכז בהיסטוריה, אז אולי שם.. כי היו צחוקים :] הפעם האחרונה שבכית: אתמול, בטקס יום השואה האדם האחרון שראית: אחותי הקטנה הדבר האחרון שאמרת: "טוב סתמי" הדבר האחרון שאכלת: אגוזי קשיו
הדבר האחרון ששתית: מיץ ענבים [רק פריגת] הדבר האחרון שקנית: סיגריות
השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת את דניאל סלומון - אהבה הדיסק האחרון שקנית: הדיסק של אוהד חיטמן ואת של נימרוד שיקלר - נציל את היום [לכו תקנו!] הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול קיפלתי כביסה :] הדבר הכי מטורף שעשית: פורום שייגעצ זה לא המקום לדבר על דברים כאלה. הווה: שיער נוכחי: לפרט? צבוע לשחור סיני וכרגע הוא עם קליפס סגול בגדים נוכחיים: חולצה קצרה שחורה, מכנסיים בצבע חרדל וחגורת ניטים שחורה. תכשיטים נוכחיים: שרשרת של פנטגרם וצמיד שחור על היד. עצבנות נוכחית: אחותי מנג'סת לי פה חופשי התגעגעות נוכחית: אין מישהו ספציפי בראש תמונת דסקטופ נוכחית: מצורפת :] חבר\\ה?: נגוז, כרגע אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מה שמות יעזרו לכם? האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. אני עושה "הפסקה" מהתכוננות למתכונת באומנות. האם אתה עייף? רעב? לשם שינוי, לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת.. אבל אני אוהבת לחבק אנשים רזים :] ממה הכי נמאס לך?: מלהתכונן למבחנים! את מי היית רוצה להרוג? אודטה, פנינה רוזבלום, מיכל זוארץ, כל מי שיש לו תוכנית פלצנית בטלוויזיה. הכי פחות מהנה?: איזה מין שאלה זאת? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מקווה שזה יהיה משהו שקשור בעיצוב או אדריכלות :] איפה אתה הולך לגור?: איזה מושב איכותי, אולי אפילו איפה שאני גרה היום.. מה רע לי פה? כמה ילדים אתה רוצה?: נתחיל באחד ונראה מה קורה ואיך הוא שורד.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: כל עוד האוטו נוסע ממש לא אכפת לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לאן שהחיים יקחו אותי אני אלך, אני לא הולכת לנחש. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש.. חושבת הרבה על מוות אבל. מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: גוד שארלוט, גרין דיי, מוניקה סקס, אינפקציה ספר אהוב: יש אחד שאני אוהבת.. קוראים לו "ילדה טובה" של יעל רוטמן אם אני לא טועה. סופר(ים) אהוב(ים): אין ספציפי צבע אהוב: שחור ולבן פריט לבוש אהוב: רב הבגדים שלי שחורים,לבנים וג'ינסים.. ואני אוהבת הכל, אם לא הייתי אוהבת זה לא היה נמצא בארון שלי. איבר שהכי מושך אותך: שפתיים [לא סטייה מטורפת] אתה שמח כש: קר לי ויש מי שמחמם אותי. אתה מרגיש בודד כש: קר לי ואין מי שיחמם אותי. האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארצות הברית נשמע כייף :] אדם מפורסם שפגשת: פגשתי המון, אפילו אמרתי לגיא פינס ברחוב "היי גיא" האם יש לך אילושהם חרטות: כן.. למי אין? קפה אהוב: קפה לטה [הסגול] של עלית ריח אהוב: היפנוטיק, אני מתה על ריחות מתוקים מה מכעיס אותך: שמתווכחים איתי כשאני יודעת שאני צודקת מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
האדם שעושה לך הכי טוב: אמא ועוד חברה טובה :] סגנון מוזיקה אהוב: מה שמרגש אותי הולך, ורוק קל. חדר אהוב בבית: החדר שלי.. מקום אהוב בעולם: קאריביים
, החלום זה להגיע לשם לחודש ככה :] מקצוע שנוא: ספרות
ספרות
ספרות מורה אהוב: המורה למתמטיקה, מותק. אוהב את בצפר?: לא מתעבת.. אבל מגיעה כל בוקר באיחור של שעה. נרדם בשיעורים?: לא, פשוט יוצאת החוצה ונרדמת על הדשא מעשן?: כן, lm לייט
נפגע (רגשית) בקלות?: ממש לא.. קשה לפגוע בי נותן מעצמך?: כשאני במצב רוח, בכייף אוהב לפוצץ נייר בועות? אוהבת לדרוך עליו לועס דברים? עטים :] אוהב להתקלח?: לא. צריך לעמוד מלא זמן וזה מדכא.. כואבות הרגליים. אוהב להתעטש?: חחחח כן, תנסו להתעטש עם עיינים פתוחות. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא.. אני פשוט מעירה אותה בחזרה אוהב לצחצח שיניים?: כן :] אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן.. אני מאלה שמרימות זבל והולכות לזרוק אותו לפח קונה צרובים\\צורב?: אין לי צורב ואני לא קונה צרובים. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: רק אוטו, קו 11 לא בשבילי. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא חוסכת אבל צריכה להתחיל לחסוך לאילת ישן הרבה?: פעם הייתי ישנה בכייף איזה 15 שעות כל יום, היום אין לי זמן בין כל המבחנים אז אני צריכה להגיד תודה אם אני ישנה 4 שעות ביממה. בתול?: מממ .. נקשר לחפצים?: לא.. אבל יש לי אוסף של קבלות שקיבלתי ממלצרים חמודים :] אוהב חולצות גזורות?: כן.. אבל למיטה בלילה. גופיות?: ככה-ככה, מעדיפה חולצות קצרות. אוהב לטייל?: הכל תלוי.. אם לטייל בטיול שנתי אז לא, אם לטייל בלילה על הים אז בכייף :] אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש בחורף, וגשם בקיץ. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי
ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לפעמים האם אתם אוהבים אותי? בטח.. למה לא?

רותמיתXD

New member
צבים!

עבר: שם המורה בכיתה א': לאה הזיכרון הראשון שלך: בית חוליפ האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אולי. קצת לוידעת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול? המקצוע הראשון שנכשלת בו: אמ... חח מזה? לא זוכרת! המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. פעם גרתי בבית שמולנו. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: תמימה השיר האחרון ששרת: גשם חזק הדבר האחרון שצחקת בגללו: עדי הפעם האחרונה שבכית: נמ... האדם האחרון שראית: ירדן הדבר האחרון שאמרת: יופי טמבל הדבר האחרון שאכלת: במבה הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: אמ... שוקו וכריות השיר האחרון ששמעת: דשם חזק הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: ממ... נשכבתי על כביש ראשי. חוצה המדינה! הווה: שיער נוכחי: קצר מידי בגדים נוכחיים: גופיה אפורה וג'ינס תכשיטים נוכחיים: כלום עצבנות נוכחית: אמא! התגעגעות נוכחית: עדי אחרת. תמונת דסקטופ נוכחית: נו חור תולעת ככה. חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא כאן אבל אני אצל כינרת:] האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן שבתים האם אתה עייף? רעב? :לאלא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: עדי שבחוך [האחרת] ממה הכי נמאס לך?: בצפר את מי היית רוצה להרוג? את מי שבגללו יש בצפר הכי פחות מהנה?: ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אינלי שמץ. איפה אתה הולך לגור?: לא פה. כמה ילדים אתה רוצה?: לא רוצה באיזה סוג של מכונית תנהג?: שנוסעת... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נהנת. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: שייגעצ. ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים):אין. צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב:גופיות ומכנס איבר שהכי מושך אותך: תחת! אתה שמח כש: מצחיק! וכיף! אתה מרגיש בודד כש: לא מזמינים אותי ולא אכפת. האם אתה חושב יותר מדי: לא נראה לי... :] אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לוידעת. אדם מפורסם שפגשת: חני נחמיאס, זותי נו... לוסי דובנובר או משו,שייגעצים:], זותי מהחדשות, זה מאסתי המכוערת, לאזכרת. האם יש לך אילושהם חרטות: כן. שפעם הצטיינתי בלימודים. נו א עד ד קפה אהוב: מזה? חח אני שותה רק נסקפה. ריח אהוב: טוב מה מכעיס אותך: שלא מבינים צחוק או נעלבים מהר מידי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמ.. נראה לי ציור לפעמים. האדם שעושה לך הכי טוב: מי שמצחיק אותי וגורם לי לצחוק :] סגנון מוזיקה אהוב: רוק בעיקר.. חדר אהוב בבית: שלי. או מזווה =] מקום אהוב בעולם: תלאביב מקצוע שנוא: מטמטיקה מורה אהוב: למטמטיקה אבל לא זה שמלמד את ההקבצה שלי... אוהב את בצפר?:לא. נרדם בשיעורים?: ממש טיפה... לשניות. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?:לא. אבל אנלא קשוחה. נותן מעצמך?: מה? אוהב לפוצץ נייר בועות? מאויד! לועס דברים? כן. פעם בלעתי פקק! אוהב להתקלח?: כן.. אוהב להתעטש?: לא... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן. אוהב לצחצח שיניים?: ? אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: מורידה. אבל לא בכמויות. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי... חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: סביר בתול?: כן נקשר לחפצים?: נראהלי אוהב חולצות גזורות?: מגניב גופיות?: כן. אוהב לטייל?: לא. אוהב כפכפים?: לים. לובש בוקסר?: לא תמיד שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: נעימלי ילדותי?: ישאומרים... אבל לא בבכי.. נו בצחוקים וכאלו:p חולם בהקיץ?: כן... האם אתם אוהבים אותי?כן!כן!כן!

למעלה