נמש! התגעגעתי אלייך!
עבר: שם המורה בכיתה א': שוש הזיכרון הראשון שלך: יומולדת בגן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: חחח כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ לא נראה לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: מממ לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: המון כיף ותמימות השיר האחרון ששרת: כבר עכשיו של ירמי קפלן (עם אחי שניגן בגיטרה) הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ צחקתי מרוב בכי שהייתי אצל חברה שלי לפני כמה ימים שהתכוננו למגן היא הייתה המדכאת ואני הייתי גם כן חחח (דא היה בסדר למי שמתעניין וכולם מתעניינים... נכון!? חסר לכם שלא
הפעם האחרונה שבכית: אמממ לא זוכרת האדם האחרון שראית: את אחי הדבר האחרון שאמרת: "אמא, רוצה חם?" (שתיה) הדבר האחרון שאכלת: אממ פטריות ותפו"א הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: אמממ שתיה בבצפר השיר האחרון ששמעת: היהודים לייב הדיסק האחרון שקנית: אמממ לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שלשום הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ יש כמה חחח הווה: שיער נוכחי: טבעי... חום בגדים נוכחיים: מכנסי פיגמה אדומים שקסיים להחריד וחולצה כחולה של סופרמן! תכשיטים נוכחיים: עגילים ארוכים יפים שקניתי בפולין, שרשרת מגן דוד שקניתי באילת וצמיד מהחבר עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: בת דודה שלי תמונת דסקטופ נוכחית: נוף חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בת דודה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אמממ לא ממש האם אתה עייף? רעב? עייפה קצת, רעבה לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מממ יש כמה ממה הכי נמאס לך?: לימודים את מי היית רוצה להרוג? חחח יש הרבה (מורות) הכי פחות מהנה?: התקופה הזאת (של בגריות) עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: בתקווה שבכפ"בס עיר אהובה עליי במיוחד וכל המשפוחה שמה כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: קודם שיהיה לי רישון אח"כ נדבר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: כמו כולם, קרירה טובה, נישואים, עבודה " החלום האמריקאי" חושב הרבה על העתיד?: ממ לפעמים מפחד ממנו?: לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: שייגעצ מן הסתם, מוניקה סקס, היהודים ספר אהוב: ממ יש כמה סופר(ים) אהוב(ים): יש הרבה צבע אהוב: תכלת פריט לבוש אהוב: חולצה אהובה עליי שקניתי לו מזמן איבר שהכי מושך אותך: ידיים אתה שמח כש: אני עם אנשים שאני אוהבת אתה מרגיש בודד כש: יש כמה מצבים האם אתה חושב יותר מדי: חחח לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קליפורניה אדם מפורסם שפגשת: הרבה , לא מזמן ראיתי את יעל בר זוהר! איזה כיף לי שיואו! חחח לא אכפת לי ממשנה כמובן את יובל!! האם יש לך אילושהם חרטות: קצת אבל אין מה לעשות בנוגע אלהם קפה אהוב: הפוך ריח אהוב: בושם של אנג'ל מה מכעיס אותך: אנשים מניפולטיבים, שקרנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יודעת לפרגן האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: מממ יש הרבה מקצוע שנוא: אזרחות מורה אהוב: המורה שלי לתלמוד אוהב את בצפר?: אמממ אני מאוד אוהבת את החברה אבל הבצפר עצמו התחיל לעשות לי בחילה... נרדם בשיעורים?: חחח לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: אמממ לא ממש נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד לועס דברים? חחח מסטיקים אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן מאוד אפילו אוהב לצחצח שיניים?: חחח לא אבל אין ברירה אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת.. מודה באשמה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: אממ כן ישן הרבה?: מנסה בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: מאוד אוהב לטייל?: מאוד אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כה יש לי כמה
שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי! קקקררר ילדותי?: כן חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? בטח!
עבר: שם המורה בכיתה א': שוש הזיכרון הראשון שלך: יומולדת בגן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: חחח כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ לא נראה לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: מממ לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: המון כיף ותמימות השיר האחרון ששרת: כבר עכשיו של ירמי קפלן (עם אחי שניגן בגיטרה) הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ צחקתי מרוב בכי שהייתי אצל חברה שלי לפני כמה ימים שהתכוננו למגן היא הייתה המדכאת ואני הייתי גם כן חחח (דא היה בסדר למי שמתעניין וכולם מתעניינים... נכון!? חסר לכם שלא