שאלון לכבוד תחילת השבוע!

talba3

New member
שאלון לכבוד תחילת השבוע!

אוקיי לאור ההתלהבות של השאלונים הארוכים והמסורבלים החלטתי לתת שאלון אחד משל עצמי רק שהוא שונה מכולם! ואיך אתם בטח שואלים? אז ככה השאלון שלי מכיל רק כמה שאלות לעניין ולא ארוכות מידיי (השאלון קשור בעיקר ללהקה בית הבובות מן הסתם) והשאלון הוא כזה: 1. איזה זמר\זמרת\להקה\חייזר הייתם מעדיפים לראות מופיע עם בית הבובות? 2. איפה הייתם רוצים שתתקיים ההופעה הזאת? 3. מבין שירי בית הבובות איזה הייתם רוצים לשמוע מפיו של זמר אחר? (ואיזה זמר כמובן?) 4. איזה שיר של זמר (כמובן גם זמרת או להקה) הייתם רוצים לראות בביצוע של בית הבובות? 5. האם נראה לכם שאורית מהיהודים ואמיר היו עושים דואט מוצלח?? 6. איזה זמר מח"ול הייתם רוצים לראות מופיע בארץ עם זמר\זמרת\להקה ישראלים? (לא חייב להיות בית הבובות) אוקיי אז זה השאלון החמוד שלי תיהנו :]

talba3

New member
תשובתי

1. איזה זמר\זמרת\להקה\חייזר הייתם מעדיפים לראות מופיע עם בית הבובות? כמובן ברי סחרוף 2. איפה הייתם רוצים שתתקיים ההופעה הזאת? קיסריה (לא פחות ולא יותר) 3. מבין שירי בית הבובות איזה הייתם רוצים לשמוע מפיו של זמר אחר? (ואיזה זמר כמובן?) ברי סחרוף שר את מדפים 4. איזה שיר של זמר (כמובן גם זמרת או להקה) הייתם רוצים לראות בביצוע של בית הבובות? לא קל- היהודים או לחבק אותך- סינרגיה 5. האם נראה לכם שאורית מהיהודים ואמיר היו עושים דואט מוצלח?? יכול להיות מעניין מאוד :] 6. איזה זמר מח"ול הייתם רוצים לראות מופיע בארץ עם זמר\זמרת\להקה ישראלים? (לא חייב להיות בית הבובות) רובי וויליאמס עם בית הבובות או ברי סחרוף וזאתי מבלק אייד פיס בהופעה בחדר שלי איתי :] חחח אלה היו התשובות שלי :]

GILoSH3

New member
הייתי עונה על זה בכיף :)

אבל אין לי כח!!! אתה חייב להודו תשזה דורש הרבה חשיבה... :/ בגלל זה אני מוותרת על שאלונים בדר"כ... אבל שאלון נחמד עשית!! קבל ח"ח

עורוס

New member
חעח. ../images/Emo6.gif../images/Emo97.gif

1. איזה זמר\זמרת\להקה\חייזר הייתם מעדיפים לראות מופיע עם בית הבובות? אמאמאמאמ... הראשונים שעולים לי בראש הם REM. יכול להיות מאוד מעניין. 2. איפה הייתם רוצים שתתקיים ההופעה הזאת? בוודאי
3. מבין שירי בית הבובות איזה הייתם רוצים לשמוע מפיו של זמר אחר? (ואיזה זמר כמובן?) "שמש", בביצוע המלך יהודה הראשון
. יכול להיות חביב מאוד
4. איזה שיר של זמר (כמובן גם זמרת או להקה) הייתם רוצים לראות בביצוע של בית הבובות? אמ.. אולי '75'74 של הקונלס... 5. האם נראה לכם שאורית מהיהודים ואמיר היו עושים דואט מוצלח?? לא, אורית הייתה סתם מפליצה מהפה כהרגלה במקום לשיר. *מתכונן לסקילה* 6. איזה זמר מח"ול הייתם רוצים לראות מופיע בארץ עם זמר\זמרת\להקה ישראלים? (לא חייב להיות בית הבובות) ג'ימי הנדריקס עם המלך יהודה, אבל זה לא יקרה

עורוס

New member
אוי אוי אוי אני דפוק... ../images/Emo97.gif

חשבתי שהשאלה השנייה היא "האם הייתם רוצים להיות בהופעה כזאת"... אז התשובה שלי היא- לא יודע, לא אכפת לי

talba3

New member
וואי השיר של קונלס

יכול לשבת טוב על ביצוע של בית הבובות :]

talba3

New member
יש שיר אחד טוב שלהם...

קוראים לו: imitation of life מכירים אותו?

עורוס

New member
הלוואי והיית צודק... ../images/Emo97.gif

היום כל ההשכלה של ילד בן שש זה סאבלימינל ורוני סופרסטאר

mory89

New member
חחחחחחחחח ראאאססממי!!

צריך לחנך את הנוער הפוטנציאלי..

עורוס

New member
נכון! ;[ ../images/Emo97.gif

תסתכלו עליו. אולי עוד יש לו סיכוי להינצל. בואו נתאחד כולנו כדי לעזור למסכן במצבו הקשה. ותזכרו- הערסים של היום הם העתיד של מחר. חייבים לשנות את זה. [מוגש מטעם האגודה-שנמאס-לה-שהנוער-של-היום-לא-מכיר-סלאש-מעריך-מוזיקה-איכותית-ורוצה-לשים-לזה-סוף]

talba3

New member
חחח אחי יש עמותה יותר טובה לך...

קוראים לה האגודה למלחמה בסמים... הייתי נותן לך את הטלפון אבל אולי אתה כבר לא רואה בעיניים חחח אני לא יודע אם המצב חמור או לא... בכל מקרה יש את 144 שהם יכולים לעזור לך אחי בהצלחה

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וה"[מוגש מטעם האגודה-שנמאס-לה-שהנוער-של-היום-לא-מכיר-סלאש-מעריך-מוזיקה-איכותית-ורוצה-לשים-לזה-סוף]" היה חמוד!!

למעלה