שאלון לכבוד תחילת השבוע!

p:

1. איזה זמר\זמרת\להקה\חייזר הייתם מעדיפים לראות מופיע עם בית הבובות?היהודים 2. איפה הייתם רוצים שתתקיים ההופעה הזאת? היכל התרבות של נתניה XD 3. מבין שירי בית הבובות איזה הייתם רוצים לשמוע מפיו של זמר אחר? (ואיזה זמר כמובן?)היהודים ב"בית הבובות" 4. איזה שיר של זמר (כמובן גם זמרת או להקה) הייתם רוצים לראות בביצוע של בית הבובות? Sum 41 - Pieces 5. האם נראה לכם שאורית מהיהודים ואמיר היו עושים דואט מוצלח??כמובן :) 6. איזה זמר מח"ול הייתם רוצים לראות מופיע בארץ עם זמר\זמרת\להקה ישראלים? (לא חייב להיות בית הבובות): בית הבובות וsum 41 חה! P:

גמאני רוצה אפשר? ../images/Emo66.gif

1. איזה זמר\זמרת\להקה\חייזר הייתם מעדיפים לראות מופיע עם בית הבובות? שוטי הנבואה. גאד, זה יהיה שילוב כלכך מדהים
גם הם מופיעים מעולה.. אה וגם קלי קלארקסון, אבל בלי כל הפוזה שלה
2. איפה הייתם רוצים שתתקיים ההופעה הזאת? בברקה אופקורס
או בקיסריה, או בחוף ים כלשהו שקרוב אליי.. מישו אמר ניצנים?
3. מבין שירי בית הבובות איזה הייתם רוצים לשמוע מפיו של זמר אחר? (ואיזה זמר כמובן?) לאדעת נו קשה לי למצוא משו כרגע..
4. איזה שיר של זמר (כמובן גם זמרת או להקה) הייתם רוצים לראות בביצוע של בית הבובות? IRIS של הגו גו דולס. נראה לי שאם אני אי פעם אשמע אותם מבצעים אותו אני אתעלף
זה יהיה כזה שולט.. או את היר ווידאוט יו או וואן איים גון של 3 דורס דאון.. די נו יש כלכך הרבה אני מפסיקה:)
5. האם נראה לכם שאורית מהיהודים ואמיר היו עושים דואט מוצלח?? אוי לא איף מה עכשיו. אני אוהבת את אורית כלכך. היא מדהימה כלכך
אבל אבללל היא לא מתאימה לשיר עם אמיר, או עם כל מישו מהלהקה. פשוט לא.
6. איזה זמר מח"ול הייתם רוצים לראות מופיע בארץ עם זמר\זמרת\להקה ישראלים? (לא חייב להיות בית הבובות) 3 Doors down עם היהודים, כל הגיטרות האלו ביחד. די
אה וגם לינקין פארק:) או את הגאנז עם היהודים. אוי איזה אלילות. ושהגו גו דולס יבואו לשיר לי עם בית הבובות את IRIS וילכו מה

talba3

New member
איזה שילוב

קלי קלארקסון שרה בדואט עם אמיר ואיתי את because of you

חחח ענקקקקקקקקקקקקקק

אני מנסה לדמיין את אמיר ואיתי שרים את זה... תאר לך אותם שרים את BREAKAWAY... בכלל טירוף!!!

eladi88

New member
אני אמרתי ניצנים!

יוווו זה יכול להיות כזה שולתתתתתתתתתתתתתתתת

Lovley bla bla

New member
יווווווווווווווווווווווו ../images/Emo99.gif

גו גו דולס ובית הבובות עם iris ???!?!?!!? במילה אחת ח------ל-----ו----ם !!!!!! שיר אני אוהפתותך חחח שולט שולט שולט שולט

למעלה