שאלון למחורפנים בלבד!

שאלון למחורפנים בלבד! ../images/Emo11.gif

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית?
4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה. ב.משתף פעולה... 7.ספר בדיחה: 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב-
[טמבל]/
[בוקס] 9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!
]

בונז'ור^_^

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? במובן החיובי? אתמול. 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? פיכס, אלכוהול. 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? >_> 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? לאדעת. אני לא סופרת. 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? מחורפנים זה כיף. 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה. ב.משתף פעולה...
7.ספר בדיחה: "שמעת את הבדיחה על הפיצה?" "לא" *בלופ* 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? לאO_O 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] יש לי אחת מהבוק. וזהו.

אני אענה../images/Emo3.gif

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? אתמול היום, לפני שעה
2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? לא. האמת
3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? יאו, התחלתי עם ילד קטן [בן איזה 12] באוטובוס ושאלתי אותו אם יש לו חברה... אם הוא התנסה בכל מיני סוגים של יחסי מין
אם אני יכולה את הפלאפון שלו... והוא ברח
5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם?אני מתההההה עליהם!
6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה.
ב.משתף פעולה...- ברור
7.ספר בדיחה: טוב
שניצל אחד הרביץ לילד שלו, בא שניצל אחר ושאל: "תגיד, אתה לא קצת קשה איתו? השניצל ענה- אני לא קשה אני פריך!" 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]-
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? הא-הא
10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] יא.. יש לך הרבה
טוב הראשונה- זה אנשים שהתנשקו בלהט. ואני באתי עם חבר ומצלמה והצטלמתי איתם- מיותר צ=לציין שלא ממש הכרתי אותם?
והשניה. זה סתם מחורפנת

liorhikri1991

New member
עונה..../images/Emo13.gif

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת?זה קורה לעיתים רחוקות 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים?לא 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? ... 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית?לא יודע 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם?מתרחק 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה?ממשיך ללכת א. הולך משם במהרה.---- ב.משתף פעולה... 7.ספר בדיחה:איש הלך ברחוב ונפל 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש?כן,אבל תלוי באיזו רמה
10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!]-אין לי

Billy Shirs

New member
נמנמ

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? אתמול
("יש לי יש לי יש לי! כי-חם? לאאא! כי-קר! פההה!" *צוחקת במשך 10 דקות*) 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? יאפ 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? "ממי, נראה לי נדלקתי על בן דוד שלך! אבל אל תגידי לו!!" 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? נפלתי מהמיטה העליונה בקומותיים בטיול שנתי [לא בכוונה כמובן] 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? תלוי- אם אני לא מחורפנת הם בד"כ מעצבנים אותי עד מוות. 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה. 7.ספר בדיחה: איש אחד הלך ברחוב עם מקל על הראש אז שואלים אותו "למה אתה הולך ברחוב עם מקל על הראש?" אז הוא אומר: "כי זה מקל עליי!" 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? לאO_0 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] זובי שלי
הכריכה של ה"פ ומסדר עוף החול בגרסת פינלנד.

oFka7

New member
ממממממ שוקולד../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת?
אתמוווול 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים?
לא 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית?
השתכרתי...ועוד דברים חח 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית?
לאדעת
5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם?אוהבתD: 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה.
ב.משתף פעולה... 7.ספר בדיחה:
פעם היה קוף, אבל לפני שהוא אכל את הבננה הוא קילף אותה! 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]
לייק דא כי זה המאומצון הראשון שלי והוא קיבוצניק סקסי 9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש?
כןD: 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!]
לא

hadarinke

New member
../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif

.מתי בפעם האחרונה התחרפנת?חחח לא זוכרת 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים?השתכרתי מצחוק, אבל לא מאלכוהול.. 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? רצתי עם קרטונים ברחוב, ישבתי בכיכר עם חברות וצעקתי למכוניות שטויות...ועוד ועוד ועוד 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית?מה שרשמתי למעלה.. 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם?מחורפנים הם חביבים ביותר! 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? ב.משתף פעולה... 7.ספר בדיחה:אוקי צריך מישהו שיכתוב את זה: איש אחד הלך הלך הלך בום שניצל! 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש?בוודאי 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!]יש לי מחשב חדש ואין פה תמונות עדיין:(

בו!~ O:../images/Emo60.gif

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? בטח לפני כמה ימים ככה
2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? זה קורה לי בטבעי, לא צריך חומרים למיניהם
3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? בואו נראה. שאלתי את המורה שלי אם היא באה לפה הרבה, זרקתי ידיד שלי על אישה זקנה ומוזרה בעזריאלי, צרחתי לאותה אישה "לורדי!!!!!!~11" באוזן, רקדתי עם חברות שלי באמצע החיים, צחקתי כמו מטורפת... וזו רק רשימה חלקית. 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? ראו שאלה קודמת ^ 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? אוהבת, בטח אוהבת
אבל אני יותר אוהבת כשאני המחורפנת והשאר מפחדים ממני
6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה. - אם הוא זקן אידיוט ומוזר / שיכור / ערס. (משמע- רוב המקרים ><) ב.משתף פעולה... - אם הוא חתיך ובסביבות הגיל שלי D: 7.ספר בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך בום שניצל. קורע, אה?
8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]
D: 9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? הממ. לא לרפא ממש, אבל לעזור בתהליך הריפוי בהחלט כן. 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] נוותר על זה ><

Cindy Campbell

New member
חחח סיפרו לי את הבדיחה../images/Emo6.gif

החברות שלי הסתכלו עליי כמו משוגעת כשצחקתי מזה
.

למעלה