שאלון למחורפנים בלבד!

redsnowhite

New member
הבדיחה באמת מצחיקה חחחחחחח../images/Emo6.gif

פעם חברה סיפרה לי את "איש אחד שם רגל על הקיר התלהב שם עוד אחת, נפל" וממששש נקרעתי
צחקתי מלא
חחח אני חולה על הבדיחות האלה

Adi ע ד י

New member
אני מחורפנת!!!! ../images/Emo3.gif

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? היום
2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? לא מאלכוהול אבל כן 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? לא זוכרת 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? הרבה הרבה אני ילדה הזויה 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? אוהבת 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה. ב.משתף פעולה...
7.ספר בדיחה: שני אנשים הלכו ברחוב אחד הלך לאכול חומוס והשני פול
8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? אולי. 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] לא לא לא ולא לא לא לא.................. [אמרתם שאלון למחורפנים למה ציפתם?]

booboo!

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? לא יודע. 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? לא 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? - 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? הרבה דברים. נמ, כמו שניסיתי לתקוע מחוגה בעיפרון, ואז העיפרון נשבר (כוסאמא שלו O:) ועדיין יש לי צלקת באצבע מזה ^^;; 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? לא יודע, גם וגם. 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? אומר לו עם פרצוף מוזר "Me no speako english" 7.ספר בדיחה: איש אחד הלך והלך והלך, נפל, קם, והלך. 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [בוקס] 9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? לא. 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] אני אוותר.

*מחורפנת*

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? אתמול, היה הזוי 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? לא>< 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? לא זוכרת, אני אספר את מה שקרה אתמול [כן, שוב]
קניתי נעליים חדשות, ואתמול כשעלינו [אני וחברות] לפיצה, כולם החמיאו לי עליהם, באיזשהו שלב היה נמאס לי, התישבתי על הרצפה ברחוב, הורדתי נעל אחת, זרקתי אותה לעבר כמה בנות וצעקתי "קחו אותה". אחרי כמה זמן היה לי רעיון, לקחתי את הנעל, חברה שלי התישבה לידי, שמתי את הנעל על היד [והיא את שלה] ושתינו התחלנו לצעוק "אנחנו מסריחות" XD היה ממש מצחיק. 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? אני לא יכולה להתרחק מעצמי, חוץ מזה, אני אוהבת מחורפניםD: הכי כיף איתםP: 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה. ב.משתף פעולה... 7.ספר בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך.. אבל מה אכפת לצב, הוא לא אכל חסה. עזבו..אני לא טובה בבדיחות
8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]?
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? יאפ^^ 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] מטעמים בריאותיים נאסר עלי לעלות תמונות שלי לאינטרנט
צ'אוD:

ש ט ו ץ

New member
החלפת שם | לעדכון עולמך

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? שלשום! אני וחברה התחלנו לשים שירים בפול ווליום ב4 לפנות בוקר... והתחלנו להשתגע... בקיצור היה כיףףף חח 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? כן. לא מציעה לאף אחד.
3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? ליטפתי אנשים, דיברתי בעיקר שטויות...אמרתי "אלון דה לוקו"... חח עזבו. XD [בעיקרון אני לא זוכרת כלום, אבל זה מה שסיפרו לי שעשיתי. חח] וכמובן לקינוח, הקאתי את נשמתי. חח :| 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? היום ערבבתי מיץ מנגו עם קולה וטעמתי!.. חח דווקא נחמד.. אבל לא ממש משך אותי לעוד לגימה..חח 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? אוהבים, כי גם אני אחד כזו. חח 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה. ב.משתף פעולה... 7.ספר בדיחה: אין לי כוח ח 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? כמובן, זה המון עוזר לי שאני עצובה. אז יש מצב שזה גם יכול לעזור למחלות נפש... 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!]- טוב זה לא ממש שלי, בשיעור אמנות לקחנו קופסא ריקה של צבע לבן, והנחנו עליו ת'פקק של הספריי דבק... והוא יצא כמו רוסי חמוד כזה...חח עזבו. XD

Stinki Winki

New member
שליD:

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? זה קורה לעיתים די קרובות. לא זוכרת.0_0 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? נייט. בקושי השתכרתי, אז עד אובדן חושים?>< 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? לא במסגרת השיכרות שלי... אבל- התחלתי לנהל שיחה עם אחד המורים שלנו על השיער שלו, נתתי בטעות לזקנה מכה בראש (היא הייתה עם כובע!) עם אחד השפיצים של המטריה, הצטלמתי תמונות שעדיף לחסוך מעין אנוש ובע"ח, התחלתי לרקוד סתם ככה, לקפוץ במסדרון נטוש בחטיבה שלנו, לבקש מאנשים שיעשו לי שק קמח (אבויויו)... ועוד ועוד! 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? אין לי מושג
מבחינתי אני נורמלית לגמרי! מה, לא?D: 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? תלוי באיזו צורה, אם מתחילים לקפוץ ולשיר אני אצטרף, אני שונאת את אלה שמשחקים אותה שיכורים, או אלה שצועקים בלי סיבה. 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? וואו. זה תלוי באיך הוא נראה! אם איזה זקן מוזנח יבוא אליי אני אתן פרצוף של "Oo" ואברח; אם מישהו שנראה.. הגון יבוא, אני אענה לו בנימוס א. הולך משם במהרה. ב.משתף פעולה... לעזאזל זה היה אמריקאי!!>< 7.ספר בדיחה: לאירי אחד היו שני סוסים אצילים חשב מה לעשות כדי שידע להבדיל בינהם והחליט שיוריד לסוס אחד אוזן לאחר מספר ימים נתקל הסוס השני בשער וגם אוזנו נתלשה החליט האירי להוריד לאחד הסוסים גם את האוזן השניה לאחר מספר ימים נתקל הסוס השני בשער וגם אוזנו השניה נתלשה החליט האירי לחתוך לסוס את זנבו לאחר מספר ימים נתקל הסוס השני בשער וגם זנבו נחתך כשפנה האירי למומחים כדי שיתנו לו פתרון כיצד יבדיל בין סוסיו אמרו לו כי עליו למדוד את גובהם של הסוסים וכי יתכן שיש הבדל בגבהים ואכן האירי מדד את גובהם של סוסיו והשתכנע שהסוס הלבן גבוה בעשרים סנטימטרים מהסוס השחור 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס]
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? לא ממש אבל זה יכול לעזור למצב הרוח של החולה
10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] אתם לא רוצים לראות כזה דבר. משום מה רובן מצולמות קרוב מדי, ובכולן הגבות שלי לא מסודרות...

Black Jane

New member
טובנו, מודה......./images/Emo123.gif

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? אתמול. 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? חיובי
3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? ממה שחברה שלי סיפרה לי (אבל גם היא שתתה, אז זה לא בטוח נכון) הכרחתי אותה שנכין עוגה, ואחרי שיכנועים רבים התחלנו להכין וזרקתי ביצים לא שבורות לקערה ועשינו מלחמת קמח ו.. ו.. ו..מזל שזה יהיה בבית שלה
(שקמנו בבוקר, היינו 4 חברות בסלון - ואני והיא מלאות קמח. יש תמונה, אני צריכה לבקש מהמחברה שתשלח לי) 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? יש כל כך הרבה
למשל זה מהסעיף הקודם. 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? אני יכולה להתחרפן טבעי. אז כן. 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? ב.משתף פעולה, וזה כבר קרה לי
(האמת שזה היה סוג של מסומם, אבל ניחא). 7.ספר בדיחה: 'התפסן בשדה השיפון'. מה, הספר הזה לא בדיחה? [חה-חה-חה. לא מצחיק
.
] 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב-
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? הם יכולים לפחות להעלות חיוך. 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] אתם לא רוצים לראות. מבטיחה שלא!

m i c k e y 15

New member
התמונה שלי הכי דפוקה! XDD

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? לפני שבועיים חח 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? לא אפעם 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? הרבה..אני לא זוכרת פשוט 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? אמ חירפנתי איזה בחור שהיה לי באייסי XD אני לא אפרט 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? אוהבת XD 6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? א. הולך משם במהרה.
ב.משתף פעולה...
לקצת זמן ואז^^ 7.ספר בדיחה: זה הכי דפוק אבל שיהיה שתי בלונדיניות שוכבות על הדשא בלילה. האחת אומרת: "תגידי, איזה מקום יותר קרוב, לונדון, או הירח?" עונה לה השניה: "דההה! את רואה מפה את לונדון?!" לאלא עוד אחת XD שאלה: מה עושה יגאל שילון בחדר כושר? תשובה: מתיחות! XDD בדיחות דפוקות שכאלה... 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס] את
9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? לודעתת חח 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] אוקיי לא לצחוק! זה היה בשעת חירפון טוטלית בשעה 1 בלילה אצל חברה שלי! XDD

liorhikri1991

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif...התמונה...../images/Emo6.gif

הם באים

New member
שאלון ותשובון

1.מתי בפעם האחרונה התחרפנת? אהההה אתמול 2.האם פעם השתכרת עד אובדן חושים? עוד לא עוד לא עוד לא 3.אם כן, איזה שטויות כבר עשית? עוד לא עוד לא עוד לא 4.מה הדבר הכי הזוי שעשית? אכלתי רעל נמלים 5.אתה מהסוג שאוהב אנשים מחורפנים? או מאלה שמתרחקים מהם? בטח אוהב אני אחד מהם!
6.אם איש היה בא אלייך ומתחיל לשאול אותך שאלות מפגרות ברחוב- מה היית עושה? אני בכלל שואל את השאלות האלה! {בכוונה
} א. הולך משם במהרה. ב.משתף פעולה... 7.ספר בדיחה: בבאר פתאום קם איזה איש אחד וצועק לאיש שלידו "זיינתי את אמא שך!" האיש לא מגיב, הוא צועק עוד הפעם "זיינתי את אמא שלך!" האיש ממשיך לשבת. הוא צועק חזק ובקול "זיינתי את אמא שלך!" פתאום האיש אומר: טוב אבא אתה שיכור בוא הבייתה. 8.איזה אייקון אתה יותר אוהב- [טמבל]/[בוקס] [בוקס] גם לך 9.אתה מאמין שחיוכים וצחוקים יכולים לרפא מחלות נפש? אז זה למה אני צוחק כל הזמן! 10.תעלה את התמונה הכי הזויה שיש לך במחשב [שלך כמובן!] אין תגובה

למעלה