תשובותיי, למען הגיבוש ../images/Emo3.gif
שם: יעל שניר
כינוי: הביטו למעלה
עיר מגורים (אם בא לכם): תל אביב
יש לי יום הולדת בתאריך: 19 לאוקטובר
כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)? נראה לי מאז יולי או משהו בסגנון. איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה? ברדיו כמובן. שמעתי את "תגידי לו" בגלגל"צ אין ספור פעמים אך רק בפעם העשירית נדמה לי שהקשבתי למילים והלכתי לקנות את הדיסק.
מה המוסיקה שלו בשבילך? הרבה ממנה היא לנדמרק בשבילי
אך היא בעקרון כל מי שאנחנו. הפחדים התשוקות הרצונות האהבות שלנו. חשופים לגמרי. כועסים שמחים ומתפוצצים. מן סערת רגושות שלעיתים מרירה ולעיתים מתוקה.
השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא? לא שאלה פירית, בחייאת
אני מאוד מתחברת לליל האהבה, נוקטרנו, תעלות, רגע לפני, לא סיפור פשוט ועוד ועוד ולא אתחיל גם להזכיר את השירים שטרם הופצו ברדיו [אלו מההופעה]
בכמה הופעות כבר היית? 3 אם אני לא טועה.
מתי הייתה ההופעה הראשונה? נדמה לי יולי.
עובד/ת או לומד/ת? עבדתי עד לפני שבוע שעבר. משלימה בגרויות ומסיימת אותן סוףסוף בפברואר, הידד!!!
חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? מירי מסיקה, ארקדי דוכין, נינט, שלום חנוך, שלמה ארצי,אביתר בנאי, מטרופולין counting crows, damien rice, tori amos, indigo girls, keren ann, nellie mckay, mazzy star, sarah mclachlan, alanis, ועוד רבים רבים וטובים
ובכלל איזה מוסיקה? ראו למעלה.
פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם: אין כאלו. בודקת את הפורום הזה מפעם לפעם.
תחביבים? לקרוא, להתבטל מול האינטרנט, לכתוב, טלוויזיה, להיות עם חברים, ללכת להופעות, לכתוב מכתבים לחברים רחוקים ועוד ועוד
חבר/ה (יש/אין): אין אין גרררר godammnit
חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים? אחד בלבד?! ארצה להגשים את עצמי. כללי מדי אך זה מה שעולה לי בראש. זה מה שאני הכי רוצה. להיות הכי אני שאני יכולה להיות. להיות מחויבת כל הזמן למה שאני רוצה בחיים שלי.
מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה? כל הופעה הייתי לי חוויה אחרת לגמרי. כל פעם חזרתי עם "מטען" או רגש אחר הביתה. כל הופעה היא שכרון חושים רגשי בשבילי. כך שאין אחת.
חומוס את/ה אוהב/ת? כן. אך לא משוגעת על חומוס כמו אוהד
יותר טיפוס של פסטה גלידה או סושי! יאמממממ.
חוויה בלתי נשכחת: סדרת הסדנאות של לנדמרק אדיוקיישן היו חוויה האחרונה המדהימה שלי וזה עדיין קיים.
משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו: כואבות לי הידיים מלהקליד את כל הנ"ל ואני חייבת לרוץ לקחת את המשכורת האחרונה שלי
האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד? ודאי. אך מה התאריך המדויק?
לסיכום, מי את/ה במילים שלך: אני אדם נותן, בעל ביטוי עצמי מלא, אוהב ואמיץ.