שאלון למען הגיבוש(אנא השתתפו כולכם)

שאלון למען הגיבוש(אנא השתתפו כולכם)

שם:
כינוי:
יש לי יום הולדת בתאריך:
כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)?
איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה?
מה המוסיקה שלו בשבילך?
השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא?
בכמה הופעות כבר היית?
מתי הייתה ההופעה הראשונה?
עובד/ת או לומד/ת?
חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת?
ובכלל איזה מוסיקה?
פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם:
תחביבים?
חבר/ה (יש/אין):
חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים?
מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה?
חומוס את/ה אוהב/ת?
חוויה בלתי נשכחת:
משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו:
האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד?
לסיכום, מי את/ה במילים שלך: בבקשה תענו כולם, מתי שתוכלו תודה

booksmeller1

New member
תשובותיי, למען הגיבוש ../images/Emo3.gif

שם: יעל שניר
כינוי: הביטו למעלה
עיר מגורים (אם בא לכם): תל אביב
יש לי יום הולדת בתאריך: 19 לאוקטובר
כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)? נראה לי מאז יולי או משהו בסגנון. איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה? ברדיו כמובן. שמעתי את "תגידי לו" בגלגל"צ אין ספור פעמים אך רק בפעם העשירית נדמה לי שהקשבתי למילים והלכתי לקנות את הדיסק.
מה המוסיקה שלו בשבילך? הרבה ממנה היא לנדמרק בשבילי
אך היא בעקרון כל מי שאנחנו. הפחדים התשוקות הרצונות האהבות שלנו. חשופים לגמרי. כועסים שמחים ומתפוצצים. מן סערת רגושות שלעיתים מרירה ולעיתים מתוקה.
השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא? לא שאלה פירית, בחייאת :) אני מאוד מתחברת לליל האהבה, נוקטרנו, תעלות, רגע לפני, לא סיפור פשוט ועוד ועוד ולא אתחיל גם להזכיר את השירים שטרם הופצו ברדיו [אלו מההופעה]
בכמה הופעות כבר היית? 3 אם אני לא טועה.
מתי הייתה ההופעה הראשונה? נדמה לי יולי.
עובד/ת או לומד/ת? עבדתי עד לפני שבוע שעבר. משלימה בגרויות ומסיימת אותן סוףסוף בפברואר, הידד!!!
חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? מירי מסיקה, ארקדי דוכין, נינט, שלום חנוך, שלמה ארצי,אביתר בנאי, מטרופולין counting crows, damien rice, tori amos, indigo girls, keren ann, nellie mckay, mazzy star, sarah mclachlan, alanis, ועוד רבים רבים וטובים :)
ובכלל איזה מוסיקה? ראו למעלה.
פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם: אין כאלו. בודקת את הפורום הזה מפעם לפעם.
תחביבים? לקרוא, להתבטל מול האינטרנט, לכתוב, טלוויזיה, להיות עם חברים, ללכת להופעות, לכתוב מכתבים לחברים רחוקים ועוד ועוד :)
חבר/ה (יש/אין): אין אין גרררר godammnit
חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים? אחד בלבד?! ארצה להגשים את עצמי. כללי מדי אך זה מה שעולה לי בראש. זה מה שאני הכי רוצה. להיות הכי אני שאני יכולה להיות. להיות מחויבת כל הזמן למה שאני רוצה בחיים שלי.
מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה? כל הופעה הייתי לי חוויה אחרת לגמרי. כל פעם חזרתי עם "מטען" או רגש אחר הביתה. כל הופעה היא שכרון חושים רגשי בשבילי. כך שאין אחת.
חומוס את/ה אוהב/ת? כן. אך לא משוגעת על חומוס כמו אוהד :) יותר טיפוס של פסטה גלידה או סושי! יאמממממ.
חוויה בלתי נשכחת: סדרת הסדנאות של לנדמרק אדיוקיישן היו חוויה האחרונה המדהימה שלי וזה עדיין קיים.
משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו: כואבות לי הידיים מלהקליד את כל הנ"ל ואני חייבת לרוץ לקחת את המשכורת האחרונה שלי :)
האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד? ודאי. אך מה התאריך המדויק?
לסיכום, מי את/ה במילים שלך: אני אדם נותן, בעל ביטוי עצמי מלא, אוהב ואמיץ.

עונה:

שם: ליאת בקאלו כינוי:love billy zane 2004 גיל: 24 עיר מגורים (אם בא לכם): חולון יש לי יום הולדת בתאריך: 28.9 כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)? ממתי שהוא נפתח, ב27.3.2005
איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה? במופע לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל שהיה בערוץ הראשון בנובמבר 2004, ואחרי דרך כתבה שפורסמה בפנאי פלוס. מה המוסיקה שלו בשבילך? "דרך חיים" השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא: בהתחלה זה היה "תגידי לו", אחרי זה התחברתי לעוד שירים. גם מההופעות. בכמה הופעות כבר היית? 11 הופעות
מתי הייתה ההופעה הראשונה? ב22.1.2005 עובד/ת או לומד/ת: עובדת, טלפנית. חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? עוזי חיטמן ז"ל, מירי מסיקה, שירי מימון, ליאור נרקיס. ובכלל איזה מוסיקה? רקמוסיקה ישראלית! פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם: הפורום של מירי מסיקה, "הרקיע השביעי", הקומונה לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל, וצעירי תל אביב. והקומונה של רינתוש, "מועדון החבר הרחוק". תחביבים: לכתוב שירים, מחשב, מוסיקה, והמון המון סרטים. חבר/ה (יש/אין): אין
(למה שיהיה?!
) חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים? יש המון, אבל אחד מהם הוא לדובב. מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה? אהבתי את ההופעץ השקה לתקליט ב17.5,אין לי הסבר פשוט נהניתי. חומוס אתה אוהב/ת? בוודאי! חוויה בלתי נשכחת: אם היה אני לא זוכרת, כבר שכחתי מה זה לחוות... משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו: כן אבל זה לא יהיה רלוונטי לפורום. האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד? אני מקווה שאצליח לצאת מבית החולים לפני. לסיכום, מי את/ה במילים שלך: סתם אחת, חח(סתם).. המממ אתם לא מספיק מכירים אותי?

herut123

New member
אוי חח שכחתי את התשובות ../images/Emo6.gif

שם: חרות כינוי: herut123 גיל: 13 עיר מגורים (אם בא לכם): רחובות סיטי יש לי יום הולדת בתאריך: 1.12.92 כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)? בערך 4 חודשים מהחופש איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה? במופע לזכרו של עוזי חיטמן מה המוסיקה שלו בשבילך? מבודד אותי מדברים, דרך בחיים השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא? כולם, אבל "נהר האהבה" אני חושבת.. בכמה הופעות כבר היית? 3 מתי הייתה ההופעה הראשונה? בחופש בטאוור רקורדס עובד/ת או לומד/ת? לומדת כיתה ח' חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? עוזי חיטמן ז"ל ובכלל איזה מוסיקה? שקטה, ישראלית! פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם: קומונה לזכרו של עוזי חיטמן, פורום סופרים ומשוררים צעירים תחביבים? לכתוב!!(שירים וסיפורים) ולרקוד חבר/ה (יש/אין): איןן חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים? להיות סופרת ומשוררת כל כך רוצה!! מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה? ברחבת סוזן דלל היה אוריה כל כך כיפית.. חומוס את/ה אוהב/ת? מאודדדדדד
חוויה בלתי נשכחת: אממ הרבה דברים.. לא יודעת עכשיו לאמר משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו: אתם חברים טובים חח האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד? אני רוצה או אז או מדצמבר לא יודעת מתי תעזרו לי לסיכום, מי את/ה במילים שלך: שקטה, אוהבת להתבודד ולכתוב הרבה, בריאות הכי חשובה לי ואושר

ranch22

New member
חירות?

קודם כל...סתם בינינו שתיתי שוקו או קולה?. וחוץ מזה איך את רוצה שנעזור לך?לשכנע את ההורים?לקנות כרטיסם?מה? חח ומעניין למה את הכי אהבת את ההופעה בסודן שלל

עונה...

אנשים אני פה לא סגורה על השעות והמספר המצומצם של הדקות בהן אני מחוברת... נו מילא!!! טוב... עונה... והתנצלות רשמית לחרות על שלא השארתי כאן הודעה ביום הולדת!!! מזל מותק!!! לאב יווו!!!!!!
בשרשור השארתי לך הודעה עכשיו!!! אגבב שימו לב לשעה... זה הזויי ושי לי לימודים מחר... ולתשובות... שם: עדי פסקל (עדי ליבי פסקל- השם המלא) כינוי: עדי פסקל, ממש מקורי- למרות שאני שוקלת לשנות! גיל: 16 ותשעה חודשים (ושלושה ימים, למען הדיוק) עיר מגורים (אם בא לכם): חולון יש לי יום הולדת בתאריך: 1.3 כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)? אמ... מאפריל נדמה לי! איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה? במופע לזכרו של עוזי חיטמן בנובמבר... פשוט שמעתי אותו ושבועיים שיגעתי את אמא שלי כמה שהוא מדהים, חרשתי על הביצוע של "ילד מבית טוב" ורק רציתי שיוציא דיסק. מה המוסיקה שלו בשבילך? אושר, אמת, מפלט ואפשר עוד להמשיך... השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא? ממממ קשה.... כל פעם שיר אחר! אני מתחברת לכולם! אני מניחה שזה תלוי בסיטואציה ובתקופה. בכמה הופעות כבר היית? לא יודעת... לא סופרת... בהרבה.... מתי הייתה ההופעה הראשונה?"ימי זמר" בחולון. וואו... איך הדברים השתנו מאז... עובד/ת או לומד/ת? לומדת... כיתה י"א... בגרויות ובלה בלה... חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? הרבה זמרים, זמרות ולהקות... אם אני אתחיל לכתוב אסיים חודש הבא. אבל את אוהד אני מגדירה כ"הזמר שחודר לי לנשמה"... גם בעוזי היה משהו כזה... זה חיטמני אני אומרת לכם! ובכלל איזה מוסיקה? הכל! באמת שאני מאלה ששומעים הכל! פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם: אני בפורום הרקיע השביעי, למרות שאני לא מקפידה כל כך להיכנס... מדי פעם אני מבקרת בקומונה לזכרו של עוזי ובפורום אנגלית- מועיל מאוד לשיעורי בית! תחביבים? לשיר, לקרוא, לרקוד, לשמוע הרבה מוסיקה, אינטרנט, להשתגע ועוד... חבר/ה (יש/אין): אין... בעעעע חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים? יש הרבה... קשה לי לבחור באחד!! מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה? אני אוהבת את כל ההופעות... כל אחת שונה מהשנייה... אבל רק כדי שתהיה תשובה אז ההופעה בטוואר... כי שם זיכיתי בסינגל של "נהר האהבה". חומוס את/ה אוהב/ת? כן... רק בלי חריף! חוויה בלתי נשכחת: וואי יש הרבה! משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו:אמ... יש גדנ"ע מחר ובית הספר שלי יוצא, וגם בית הספר של ניר... ואני לא יוצאת, אבל ניר כן! והוא לא יהיה פה חמישה ימים! ואני סודליסטית... שזה כמו אלכוהוליסטית רק במקום אלכוהול סודה... חח אני חייבת לציין שזה מה שאני שותה עכשיו וביחד עם השעה זה לא משתלב טוב! האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד? אינשאללה כן!!! אני חייבת!!! לסיכום, מי את/ה במילים שלך: אני הזויה! אני משוגעת! אני ילדונת! אני הרבה דברים... יהיה נחמד עם אתם תגידו לי מי אני... סורי ל הטעויות... אבל כבר מאוחר ואין לי ראש... (שימו לב כמה ... גם לי אין מושג למה...)

****אם אתם

יוו יש לי מלא טעויות בעעעע זה מה שקורה כשמקלידים הודעות בשעות הזויות... וגם אתמול הייתי ככה והמצאתי שיר על הדג של ידיד שלי שמת... לכו תבינו מה יש לי.... ואני נשבעת- זו רק הסודה!!! אולי נעשה פעם איזה מפגש הזוי כזה... עם קולה, שוקו וסודה... ואנחנו... חיחיחי ואני חייבת לציין שכל החיחי הזה זה כי אני באמת צוחקת... בתשע יש לי שיעור בבית ספר... למרות שרוב שהכבה בגדנ"ע השאר (כמוני) לא... מעניין אם באמת ילמדו או שסתם בית הספר עושה פוזות! וואייי אני מרגישה בד"ר פיל... ממש גילוי לב... אוייי אני הזויה! כל כך הזויה!!! אל תיבהלו כשתקראו את ההודעות שלי היום... אני לא במיטבי!!!!!!!!! בלעעעע אולי כשאי שאלך לישון! זה יהיה טוב!! לילה טובבב צ'אוווווווווו

לא רוצה לישון!!

רוצה להשתגע!!! הנה משחק קטן שאני אשחק עם עצמי... אני אנסה לענות על השאלון במקום ניר והוא ייאלץ לבדוק את התשובות כשיחזור... נראה אם צדקתי חיחיחיחי שם: ניר כינוי: נווו הכינוי שלו אתם יודעים כבר... גיל: 16 עיר מגורים (אם בא לכם): חולון יש לי יום הולדת בתאריך:8.9 כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)? מאז שאני אמרתי לו שהפורום קיים... ממאי ככה... איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה? וואי... זה אני לא יודעת.. אני חושבת שמהרדיו... מה המוסיקה שלו בשבילך? מממ.... לא יודעת... השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא? אני אלך על שהוא אוהב את כל השירים בכמה הופעות כבר היית? מממממ כשאני אדע לכמה הופעות אני הלכתי אני גם אספור לכמה הופעות ניר ואני הלכנו- כי אם הוא הלך אז הוא הלך איתי... מתי הייתה ההופעה הראשונה? "בתמונע" מתישהו... הלכנו ניר, מרי בת דודה שלי ואני. עובד/ת או לומד/ת? לומדדדד בי"א!! חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? מירי מסיקה, נינט, עדי כהן ויש עוד, אני בטוחה! ובכלל איזה מוסיקה? ישראלית! פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם: מממ לא נראה לי שהוא בעוד פורומים...או אולי בפורום רוק ישראלי... אמממ אבל לא נראה לי... תחביבים? מממ לא סגורה על זה... אני לא אענה! חבר/ה (יש/אין): אין חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים? ממממממממ לא יודעתתת מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה? אני אלך על ההופעה האחרונה בתמונע! אני צודקת?? חומוס את/ה אוהב/ת? לא!!! חוויה בלתי נשכחת: ליל אוהד חיטמן ההזוייי.... סתםם אין לי מושג!! (ניר זה בצחוק...) משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו: לא יודעת... שהוא יספר וישתף! האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד? אם הוא לא יהיה אני אגרור אותו לשם! לסיכום, מי את/ה במילים שלך: אממ משום ניר היה אומר "אני ניר ואני שמן" או שאולי לא... חיחי מרות שהוא לא שמן בכלל!! והסיכום שלי: עדי לכי לישון.... או לקבל טיפול!!!!!!! חולת נפששש מה לעזאזל את עושההההה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! נירררר סליחה מראש אם אני עושה שטויות... זה לא אני, זו ההשעה וזו גם הסודה!! ואני באמת הולכת לשלוח ת'הודעה הזו!!!!! אני מציפה ת'פורום בשטויותתתת!!!!

dabnir15

New member
תוחזר "בטיפול" עם אסי דיין לאלתר!

:) לא סתם:) אני יענה על זה אולי ביום חמישי אם זה בכלל יהיה רלוונטי, עדי כתבה הרבה טעויות:) שבוע נפלא:)

ישששש טעיתיייי

ניררר במשהו בטוח צדקתי!!!! אין מצב שטעיתי בהכל!! מירי מסיקה לא צדקתי? לא צדקתי נינט? לא צדקתי עדי?? הא??? הופעה ראשונה לא צדקתי?? בטח שכן!!! ממתי אתה בפורום?? ממממ לא יכול להיות שטעיתי בכל כך הרבה... אגבבב אני בבית הספר עכשיווו כולם בגדנ"ע... סתם שכונה בקושי באו תלמידים ללמודדדדד

מצב נפשי קשהההה

ותוכיח את זה השיחה שאני מנהלת ברגעים אלה עם רינת!!!!! ניר... לקחתי ממש קשה את העובדה שהיו לי הרבה טעויות... אבל תאריך הלידה זו טעות הקלדה... נא להתחשבבבב

בטחחח רק עדי פסקל המפגרת!!!!

נווו רק אני מסוגלת לזה.... לכו תענו על שאלון ב- 4 בבוקר!!!! תאריך הלידה של ניר זה ה- 9.8 זה לא הולך ככה עם המספרים וטעויות ההקלדה!!!!!

shai lior

New member
עונה

שם:שי ליאור כינוי:shai lior גיל:14.5 עיר מגורים (אם בא לכם):אביאל יש לי יום הולדת בתאריך:4.8.91 כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)?אני חושבת מאז שהוא קם איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה? חסוי:) מה המוסיקה שלו בשבילך? מקור השראה, מוזיקה שכיף לשמוע השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא? ליל האהבה בכמה הופעות כבר היית? הרבה מתי הייתה ההופעה הראשונה? אין לי מושג עובד/ת או לומד/ת? לומדת לצערי חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? עיברי לידר,מוקי,הדג נחש,שלמה ארצי,בית הבובות,רמי קלינשטין ובכלל איזה מוסיקה? ישראלית פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם: פורום אבודים תחביבים?להיות במחשב,לנגן,לקרוא חבר/ה (יש/אין):יהיה עוד מעט נראה לי:) חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים? להיות נגנית גיטרה מצליחה מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה? הופעת בכורה..נהנתי בה מאוד חומוס את/ה אוהב/ת? לא חוויה בלתי נשכחת:אין לי כרגע שאני זוכרת משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו:שאני אוהבת לקורא את ההודעות של הפורום האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד? נראה לי שכן לסיכום, מי את/ה במילים שלך:שאלה קשה

herut123

New member
רינת ועדי..

טוב רינת לא זכור לי ששתיתי שוקו או קולה. ולא לשכנע כאילו שתגידו מה כדאי לי ללכת בדצמבר או בהופעה האחרונה.. כי רציתי בדצמבר לחודש של היומולדת שלי אבל לא יודעת.. ועדי תודה רבה!!

למעלה