שאלון למען הגיבוש(אנא השתתפו כולכם)

חרות בקשר לשוקו והקולה זה בצחוק!

ואני חושבת שכדאי לך ללכת להופעה האחרונה (לא שלהופעה בדצמבר לא כדאי לך לבוא) פשוט את יודעת הופעה אחרונה. בטח זה יהיה חוויה בלתי נשכחת
ככה נוכל בשרשור שאלון הבא לכתוב מה הייתה החוויה הבלתי נשכחת שלנו
והלוואי ותוכלי להגיע לשתי ההופעות!

herut123

New member
טוב את צודקת..

מאוד את צודקת, גם אני רוצה במוצ"ש. וגם את תהיה :) ואני יודעת שהשוקו היה בצחוק :D

ענת 19

New member
הייי

שם:ענת כינוי: ענת 19 גיל:19 וחצי עיר מגורים (אם בא לכם): רחובות יש לי יום הולדת בתאריך: 28.3 כן גם בבחירות וגם ביומולדת של אוהד... כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)? אני חושבת משהו כמו חצי שנה איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה? סתם במקרה חברה השמיעה לי את "תפילין" והתאהבתי... מה המוסיקה שלו בשבילך? רגעים קטנים של אושר. השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא? "תגידי לו" בכמה הופעות כבר היית?5 מתי הייתה ההופעה הראשונה? ב-17.5 הופעת בכורה (לא נרדמתי אח"כ איזה יומיים) עובד/ת או לומד/ת? בשירות לאומי במד"א. חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? רמי קלינשטיין (זוהי הזדמנות להגיד שאתם מוזמנים בפעם האלף לקומונה שלו), דניאל סלומון, מירי מסיקה, עברי לידר ועוד רבים.. ובכלל איזה מוסיקה? בעיקר ישראלית אבל לא רק. שרה מקלכלן למשל אדירה בעיניי. פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם: שוב חוץ מרמי קלינשטיין אז אני בפורום של מירי מסיקה ככה מדי פעם וגם בפורום של או סי שהיא סידרה מצויינת ומומלצת מאוד. תחביבים? אני שרה בערך כל חיי, רוקדת (בעיקר לבד), קוראת שומעת המון מוזיקה וגם מציירת לפעמים כשבא.. חבר/ה (יש/אין): לא וגם אין זמן שיהיה.. חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים?להופיע מול 10,000 איש. מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה? הבכורה שלו היא הייתה מדהימה, הוא כ"כ התרגש שזה היה נהדר בעיניי הכל היה נורא ראשוני ואני זוכרת שהיו כ"כ מעט אנשים שבאמת היו שם בשביל לשמוע את אוהד ולא ליחצן משהו, פשוט אהבתי להיות אחת מהם שבוא לשמוע אותו. חומוס את/ה אוהב/ת? ברור איך אפשר שלא? חוויה בלתי נשכחת:חוויה שקשה לשכוח, האמת אם כבר אז ההופעה הראשונה של אוהד שהייתי פשוט ניהנתי בה נורא, ועוד הגעתי אליה במיוחד מהצפון (כי שנה שעברה שירתתי שם) זה היה קטע הזוי וכיפי נורא אח"כ עד שהגעתי בחזרה לצפון בלילה זה היה די סיוט, אבל נשארתי גם לבד שם עם אוהד והלהקה זה היה מבדר. משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו: כבר שיתפתי מספיק נראה לי... האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד? אין סיכוי שאני אפסיד את זה, למרות הפסיכומטרי שלי... לסיכום, מי את/ה במילים שלך: בן אדם שמח אוהבת נורא לצחוק אבל יש רגעים לא פשוטים בחיים ולומדים להתמודד איתם, אני פשוט מאמינה שבסופו של דבר יהיה לכולנו טוב.

ranch22

New member
עונה..

שם:רינת כינוי:ranch22 גיל:16 ו...7 חודשים. עיר מגורים (אם בא לכם):אשדוד יש לי יום הולדת בתאריך:י' באייר ה-15/05 כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)?מה 11/04 רשמית למרות שעוד בקרתי פה לפני אבל לא הגבתי... איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה?אממ..כתבה בפנאי פלוס... מה המוסיקה שלו בשבילך?תנו לי לחשוב על זה יום-יומיים. השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא?כולם...כל פעם בא לי על שיר אחר...אין זה כמו שהוא תמיד אוהב את השיר האחרון שהלחין. בכמה הופעות כבר היית?5 רגע...כן,5. מתי הייתה ההופעה הראשונה?17/05 אחחח :) עובד/ת או לומד/ת?לומדת,חורשת יותר נכון-יא'. חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת?שורה ארוכה...אין לי כוח לכתוב. ובכלל איזה מוסיקה?ישראלית בעיקר אבל שומעת גם לועזית וגם חסידית ותביאו בעצם את כל הסוגים. פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם:אני יודעת?!בדקו בפרטים שלי לאיזה פורומים וקומונות אני נכנסת...אין לי כוח,מצטערת. תחביבים?כתיבה,מחשב,תוגנות וחומרות,קריאה ועוד... חבר/ה (יש/אין):תנו לי גם על זה לחשוב יום-יומיים חח סתם... חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים?רק אחד?האמת?אין לי ממש חלומות רק לא מזמן חזרתי ממצב של "אין תקווה" תנו לי עוד להתפתח עם העניין של החלומות אבל כעקרון...לא יודעת אולי איכשהו לבטא את עצמי בין אם בפוליטיקה(כן כן תאמינו או לא...) או בדרך אחרת... מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה?כל הופעה היה אעזה משפט/הודעה(או שתיים..
) שעשו אותה למיוחדת...כך ש...כולן. חומוס את/ה אוהב/ת?איזו שאלה?!בטח!!! חוויה בלתי נשכחת:וואי זו שאלה קשה...אין לי מושג כרגע. משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו:או כן יש לי הרבה עכשיו...אני אחרי השבעה חולשית ביותר(נטיות של המילה "חלש") שהלכתי מכות כל הלילה עם השבט החדש בבנ"ע(מ ישהו יודע מה זה שבת ארגון?!) וצבעתי אותם בגועש והם צבעו אותי בגועש ועוד ב6 בבוקר הביאו לנו לאכול חומוס ועוד שתבינו למרות שאני מתה על חומוס והכל לאכול חומוס ב6 בבוקר זה ממש לא מומלץ וחוץ מזה אחרי זה הלכתי ישר לביה"ס שבקושי ישנתי 5 דקות ולמדתי עד 3 ועדיין לא ישנתי!!!בקיצור אני הרוסה...ועכשיו עוד עברתי נקיון יסודי...והיה לי קפוא גם כל הלילה בניצנים!!! הספיק?כי זה עוד לא הכל... האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד?בע"ה!!!אוי שמישהו יזיז לי את המתכונות בהסטוריה ובמשפטים,בבקשה!!! לסיכום, מי את/ה במילים שלך:אני לא אוהבת לדבר על עצמי...תחשבו לבד. :] זהו כבר נגמר?!ארר לילה טוב,אני הולכת לחרוש להסטוריה(אני כ"כ רוצה לישון אוףףףף
)

את חייבת לישון רינת../images/Emo3.gif

עד 12 בלילה עד באיסיקיו אחרי זה ההשבעה. וחומוס ב6 בבוקר
כל זה אני הייתי מתמוטטת. חבר'ה ביקשתי שתענו אבל לא על חשבון השינה שלכם

בנה

New member
../images/Emo9.gif

שם:דנה
כינוי:בנה
עיר מגורים (אם בא לכם):ב"ש
יש לי יום הולדת בתאריך:9/5/88
כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)?מאז הפתיחה...רק קוראת, לא כותבת.
איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה?אצלי,אחותו הביאה לי לשמוע את הדמו.
מה המוסיקה שלו בשבילך?כנות.
השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא?"אישה משוגעת"
בכמה הופעות כבר היית?עדיין לא הייתי..
עובד/ת או לומד/ת?לומדת..מנסה.
חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? ובכלל איזה מוסיקה?בעיקר רוק ישראלי וג'ראנג'...היהודים,המכשפות,בית הבובות,אביתר בנאי, פרל ג'אם,אליס ין צ'יינס...ועוד.
פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם:היהודים.
תחביבים?גיטרה...ומוזיקה בכללי.
חבר/ה (יש/אין):אין
חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים?לעשות מוזיקה לנצח.
חומוס את/ה אוהב/ת?מאוד
חוויה בלתי נשכחת:אהבה ראשונה.
משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו:אני לסבית.
לסיכום, מי את/ה במילים שלך:בנאדם מוזר.

ranch22

New member
שמתם לב....

שכולם פה בודדים בלי חבר/חברה?! זה עצוב...חחחח מסכנים אנחנו...עזבו אני משוגעת!!

כמה עצוב....

אני בכלל פרודה בהליכי גירושים מסיימון (מהרקיע השביעי) חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי סתם... עזבו, קטע הזוי של ראנץ' ושלי!!!!

חחחחחחחחחחחח תודההה

אני אהיה בריאההה........... אני כבר בריאה אלחמדלילה!!!!

>>>

שם: דנה כינוי:דנדן גיל: 19 עיר מגורים (אם בא לכם): כרכור יש לי יום הולדת בתאריך: 27.10.86 כמה זמן כבר בפורום (אם את/ה זוכר/ת)? לא... איפה גילית על אוהד חיטמן לראשונה? בהופעת השקה שלו, באתי בתור נינטית
מה המוסיקה שלו בשבילך? רגיעה... חץ לנפש. השיר שלו שהכי מתחבר אליי הוא? זה משתנה לפי מצב רוח. בכמה הופעות כבר היית? 3 *מסמיקה* מתי הייתה ההופעה הראשונה? הופעת השקת הדיסק בתמונע. עובד/ת או לומד/ת? עובדת. חוץ מאוהד איזה עוד זמרים/ת את/ה אוהב/ת? נינט טייב
ובכלל איזה מוסיקה? רוק בעיקר, אבל הכל, חוץ מטראנסים ומזרחית. פורומים/קומונות שבהם את/ה גולש/ת ואת/ה רוצה להמליץ עליהם: לא רוצה להמליץ על כלום חח תחביבים? צילום, שירה, פורומים, קריאה, סודוקו, תשחצים\תשבצים, טלוויזיה... חבר/ה (יש/אין): אין חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים? להיות צלמת. מה הייתה ההופעה של אוהד שהכי אהבת ולמה? הייתי רק בשלוש ואהבתי את שלושתן, כל אחת שונה מהאחרת. חומוס את/ה אוהב/ת? כן חחחחחחח חוויה בלתי נשכחת: זו שאלה כללית מידי... משהו שאת/ה רוצה לספר לנו/לשתף אותנו: אין
האם תהיה/י בהופעה האחרונה של אוהד? לא חושבת, אבל אלוהים גדול. לסיכום, מי את/ה במילים שלך: אני מי שאני.

למעלה