1. הכלב של גרושתו של וילסון ששהה כמה ימים אצל האוס. 2.
אני בשוק שאין לי מושג 3. אמבר. 4. רמי האדלי. 5. אממ.... כי הוא התכוון לעצור אותו לעשות ניתוח או משו לילדה אחת בפרק שבו האוס היה עם כאבים בגלל שהוא לא לקח ויקודין. 6. ג'ניפר? :O 7. אממ כה אבל לא זוכרת מתי. אה נראה לי שלקוסם אחד. 8. ויקודין. כי זה אפעם לא לופוס XDD 9. אממ מתווכת. ולא זוכרת. 10. צ'ייס הזכיר לג'ניפר שהוא מאוהב בה מאוכזבת מעצמי XD
1. כלב. אחלה שם לכלב. 2. הוא תפס אותו בבית של סטייסי. (או שזה טרייסי?) 3. אמבר. ופורמן. 4.רמי הדלי 5.סתם כי הוא היה בקריז כי הוא לא לקח ויקודין כמה ימים. 6. לא זוכר 7. כן. לקוסם ההוא. היה לו משהו בדם שגורם לכך שהוא ייראה AB במקום רק A (או B) 8. בקבוק ויקודין (מה עוד הוא יכול?) 9. אין לי מושג. 10. משודר האוס?
אבל ננסה... 1. לא זוכר, אבל זה מזכיר את קנטור. 2. לא ידוע 3. אמבר. 4. ד"ר הדלי רמי. 5. היה שם איזה קטע שהוא הלשין עליו לקאדי.. או אמר משהו אני לא זוכר מה.. אבל אני בפרוש זוכר את האגרוף. 6. צ'רלי וחצי? 7. מה זה לופוס? 8. ויייייייקודין. 9. אין לי מושג.. 10. האוס משודר, וצייס הזכיר לקמרון שהוא אוהב אותה
התירגום עניין בעייתי משהו.. אני ראיתי את העונה הראשונה בלי תירגום, מה שהקשה קצת על הענין, אבל אני עושה מרתון חוזר והפעם יש תירגום בעברית שאר העונות שראיתי גם הכילו תירגום לשמחתי הרבה.
1. מי היה הקטור?מי באמת? 2. איך האוס גילה את סטיב ובכלל-מי זה סטיב?סטיב זה עכבר המעבדה של האוס, לא? אין לי מושג איך הוא גילה אותו. 3. מי הבאים לא גרם למותו של פציינט (תתכן יותר מתשובה אחת נכונה): פורמן, 13, צ'ייס, אמבר. צ'ייס ואמבר. 4. מה שמה של 13?רמי האדלי 5. מדוע האוס חבט באגרוף בפרצופו של צ'ייס? 6. איך קוראים לתינוקת של קאדי?רייצ'ל 7. האם היה מקרה של לופוס? אם כן - למי?כן! לא זוכרת למי, אני רק זוכרת שהאוס אמר :"I finally have a case of lupus" 8. מה האוס החביא בספר של לופוס ומדוע? 9. מה היה העיסוק של גרושתו האחרונה של וילסון ומה האוס הביא להם לחתונה? 10. מה קרה כל יום שלישי בשבוע? צ''יס מזכיר לקמרון שהוא אוהב אותה. אע. לא רע