שאלון למעריצי הסדרה

S H I F T Y

New member
אה! מסביר למה פספסתי.

שמחה לשמוע שהיא תהיה אמא סוף כל סוף. בהחלט מגיע לה

S H I F T Y

New member
יש בי רצון עכשיו לשאול מה קרה בפרק 6..

אבל אז הדיון כנראה לא יגמר
אשתדל לצפות בעונה מעכשיו.

S H I F T Y

New member
אהא.. אמממ..

כזו התלבטות. יודעת מה, לא. אני אעשה מאמצים לתפוס את הסדרה כשהיא משודרת בערוץ 3 ואראה בעצמי! תודה לך.

Ditz 93

New member
../images/Emo13.gif

1. הכלב של גרושתו של וילסון ששהה כמה ימים אצל האוס. 2.
אני בשוק שאין לי מושג 3. אמבר. 4. רמי האדלי. 5. אממ.... כי הוא התכוון לעצור אותו לעשות ניתוח או משו לילדה אחת בפרק שבו האוס היה עם כאבים בגלל שהוא לא לקח ויקודין. 6. ג'ניפר? :O 7. אממ כה אבל לא זוכרת מתי. אה נראה לי שלקוסם אחד. 8. ויקודין. כי זה אפעם לא לופוס XDD 9. אממ מתווכת. ולא זוכרת. 10. צ'ייס הזכיר לג'ניפר שהוא מאוהב בה מאוכזבת מעצמי XD

MoGanC

New member
|סוקסול|

1. כלב. אחלה שם לכלב. 2. הוא תפס אותו בבית של סטייסי. (או שזה טרייסי?) 3. אמבר. ופורמן. 4.רמי הדלי 5.סתם כי הוא היה בקריז כי הוא לא לקח ויקודין כמה ימים. 6. לא זוכר 7. כן. לקוסם ההוא. היה לו משהו בדם שגורם לכך שהוא ייראה AB במקום רק A (או B) 8. בקבוק ויקודין (מה עוד הוא יכול?) 9. אין לי מושג. 10. משודר האוס? :p

Heineken

New member
זה רק מוכיח כמה אני חלש..

אבל ננסה... 1. לא זוכר, אבל זה מזכיר את קנטור. 2. לא ידוע 3. אמבר. 4. ד"ר הדלי רמי. 5. היה שם איזה קטע שהוא הלשין עליו לקאדי.. או אמר משהו אני לא זוכר מה.. אבל אני בפרוש זוכר את האגרוף. 6. צ'רלי וחצי? 7. מה זה לופוס? 8. ויייייייקודין. 9. אין לי מושג.. 10. האוס משודר, וצייס הזכיר לקמרון שהוא אוהב אותה

S H I F T Y

New member
מה זה לופס? בוש לך ../images/Emo8.gif

לופס זה זאבת, האבחנה הראשונה כמעט לכל חולה שמגיע להאוס! בסוף זה כבר נהיה בדיחה של יוצרי הסדרה, תמיד חושדים שזה לופס, אבל זה אף פעם לא לופס.

Heineken

New member
סבבה זה לא עוזר לי הרבה

ראיתי חלק מהפרקים עם תרגום עברי חלק אנגלי (הרוב עברי) עדיין לא יודע מה זה זאבת...lupas?. אבל הרצתי חיפוש קטן בגוגל והחכמתי

Heineken

New member
אגב כמה מהאנשים שצופים בהאוס

רופאים \ אחיות \ סטודנטים לרפואה? יש איזשהו נתון כזה? כי כשהם מדברים על מחלות.. זה בשבילי כמו סינית

Wrath Within

New member
בשביל הרוב זה כמו סינית../images/Emo11.gif

השחקנים בעצמם אמרו שזה כמ סינית בשבילם ולכן יש מילון מונחים ואיך להגות מילים קשות בסוף של כל תסריט של פרק שהם מקבלים
lupus*

S H I F T Y

New member
חלק מהשחקנים שם סיפרו שאבא שלהם הוא רופא,

וזה כולל את יו לאורי, ליסה אדלשטיין, וג'סי ספנסר. מעבר לזה, יו לאורי ציין בסטודיו למשחק שבעקבות הסדרה הוא למד המון המון. ובאותה מידה הוא גם שכח
(אאל"ט זה היה בעקבות שאלה של סטודנט לרפואה בקהל "אם תחלה, האם תרצה יום אחד לשבת עם הרופא שלך ולנהל אבחנה ביחד?!")

מרי42

New member
ואצל ג'סי צוחקים

ספנסר סיפר פעם בראיון שהמשפחה שלו (בה יש כמה רופאים) יושבים וצוחקים על הזמנים בהאוס: נותנים כדור
ו ... הפלא ופלא החולה הבריא
כאשר במציאות מדובר בתהליכים לא קצרים בכלל....

S H I F T Y

New member
lupus

התירגום עניין בעייתי משהו.. אני ראיתי את העונה הראשונה בלי תירגום, מה שהקשה קצת על הענין, אבל אני עושה מרתון חוזר והפעם יש תירגום בעברית :) שאר העונות שראיתי גם הכילו תירגום לשמחתי הרבה.

yam1989

New member
טוב, בואו נראה..

1. מי היה הקטור?מי באמת? 2. איך האוס גילה את סטיב ובכלל-מי זה סטיב?סטיב זה עכבר המעבדה של האוס, לא? אין לי מושג איך הוא גילה אותו. 3. מי הבאים לא גרם למותו של פציינט (תתכן יותר מתשובה אחת נכונה): פורמן, 13, צ'ייס, אמבר. צ'ייס ואמבר. 4. מה שמה של 13?רמי האדלי 5. מדוע האוס חבט באגרוף בפרצופו של צ'ייס? 6. איך קוראים לתינוקת של קאדי?רייצ'ל 7. האם היה מקרה של לופוס? אם כן - למי?כן! לא זוכרת למי, אני רק זוכרת שהאוס אמר :"I finally have a case of lupus" 8. מה האוס החביא בספר של לופוס ומדוע? 9. מה היה העיסוק של גרושתו האחרונה של וילסון ומה האוס הביא להם לחתונה? 10. מה קרה כל יום שלישי בשבוע? צ''יס מזכיר לקמרון שהוא אוהב אותה. אע. לא רע

למעלה