שאלון למשועממים

דוקי1

New member
שאלון למשועממים

אוקיי! אני חולה ומשועממת ולכן, אני אכתוב שאלון ארוך ככול שאוכל, וניראה מי יחזיק מעמד ויענה על כל כולו. השאלון נעשה בלשון זכר אך מיועד לשני המינים. השאלון נוגע אך ורק לגרין דיי חוץ מהשאלות שמסומנות באייקון חללית, שאלות אלה קשורות להכל, כל מה שקיים (LOL) חלק מהשאלות יהיו ממש מפגרות.זה בשביל להכשיל אתכם. מועחמועחמעוחמ...
מהו השיר האהוב עלייך?
מהו האלבום האהוב עלייך?
מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף?
אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל?
האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם?
האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)?
האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה?
קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם?
האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)?
ואח"כ הטבעת אותו במייבש?
האם יש לך פוסטרים?
חולצות?
פאצ'ים?
איזה דיסקים יש לך(מקוריים)?
האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה?
היית בהופעה?איפה?
אתה מנגן בגיטרה?
אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה?
אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה?
כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם?
אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד?
ישנת פעם מחוץ לבית?
עישנת פעם?
עישנת פעם נובלס?
אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט?
אתה מגדל צמחים?
היית פעם בפסטיבל? איזה?
היית פעם בחו"ל? איפה?
ראית פעם חאמוס?
היית פעם בת"א?
יש לך לק? איזה צבע?
אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה?
אתה תתחתן?
יהיו לך ילדים?
מאמין בשלום עולמי?
צונאמי- בדיחה?
איזה פוסטרים יש לך בחדר?
איזה נעליים יש לך?
יש לך פירסינגים בגוף? איפה?
קעקועים?
שותה אלכוהול?
צורך סמים? (לא חובה לענות)
האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות)
היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל)
אתה קורא?
מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? טוב אם זה לא שבר אותכם, זה בהחלט שבר אותי.

דוקי1

New member
התשובות שלי

מהו השיר האהוב עלייך?כולם מעולים מהו האלבום האהוב עלייך? כנ"ל מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף?שלושתם אנשים טובים. אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? אבסיבבי זה קצת יותר מידי. האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? נואפ. האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)?פירסינג בפיטמה וחוצה אוזן. האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה?צבעתי את השיער לירוק. קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם?קעקועים? רק בגיל 17 :) האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)?לא.. לחתול שלי קוראים יעקוב. ואח"כ הטבעת אותו במייבש?חחח לא (ואיי זאת דרגת שפל חדשה, אני צוחקת מהשאלות של עצמי) האם יש לך פוסטרים?כן, משנת 2000שלהם. חולצות?כן אחת.. עם תמונה ממש ישנה. פאצ'ים?כן, של אינסומניאק. איזה דיסקים יש לך(מקוריים)?את כולם חוץ מהשניים הראשונים שגם אותם יהיה לי. האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה?ארוך ומצחיק מידי. היית בהופעה?איפה? לא אתה מנגן בגיטרה?כן אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה?כן אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה?כן וכן כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם?הא הא כן אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? טיפשה ופזיזה. ישנת פעם מחוץ לבית? כן. עישנת פעם? כן עישנת פעם נובלס? כככןןן :) :) אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? לא ממש. אתה מגדל צמחים?כן, יקינטון! היית פעם בפסטיבל? איזה? ניצנים היית פעם בחו"ל? איפה?איטליה, אנגליה, בלגיה, צרפת והולנד. ראית פעם חאמוס? כן.. יש אחד ברחוב הראשי בעיר שלי שמיסתובב עם חאמוס כל הזמן. היית פעם בת"א? כל יום בילבי. יש לך לק? איזה צבע? כרגע? כתום שמש כזה.. מחר ירוק מנצנץ. אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה?נח"ל! אתה תתחתן? בסופו של דבר. יהיו לך ילדים? הרבה! מאמין בשלום עולמי? יהיה משעמם.. צונאמי- בדיחה?כן! איזה פוסטרים יש לך בחדר? של גרין דיי, ושל רחפת מתפוצצת (<-- חרוז!) ורשום למעלה oh shit! איזה נעליים יש לך? אולסטר, בובה, הרים וספורט. יש לך פירסינגים בגוף? איפה? בפיטמה ובאוזן. קעקועים?לא. שותה אלכוהול?תמיד צורך סמים? (לא חובה לענות)לפעמים האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות)כן היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל)כן אתה קורא? כן מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? הכל. (חוץ ממזרחית).

tnnia

New member
יש לך פרסינג בפטמה????

זה הדבר הכי כואב שיכול להיות! אני אפילו לא יכולה לחשוב על זה.. אאוץ'...

BORDY

New member
עונה...

מהו השיר האהוב עלייך? יש הרבה.... כרגע mockingbird של אמינם מהו האלבום האהוב עלייך? american idiot ו-meteora של לינקין פארק מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? מה?! אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? אובססיבי במיוחד!! האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? אני מתחפשת לגרין דיי חחח האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? לא!! אין לי אפילו חורים באזניים האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? לא קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? חס וחלילה חתול ואח"כ הטבעת אותו במייבש? חחחחחחח לא האם יש לך פוסטרים? כן!!! חולצות? לא!!
פאצ'ים? אה? איזה דיסקים יש לך(מקוריים)?של גרין דיי?! american idiot ו-dookie האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? לא היית בהופעה?איפה? הייתי בפסטיבל בשקל חחחחח היה שווה!! אתה מנגן בגיטרה? כן!!! קנו לי חשמלית ביום שלישי אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? כן!! אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? המחשב שלי מפוצץ בגרין דיי כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? הכיתה יודעת... כל הבצפר לא יודע מי זה גרין דיי.... גם הכיתה אבל פשוט כתבתי את השם שלהם על כל השולחנות/כיסאות/קירות/לוחות וכו' אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? זה קשה... ישנת פעם מחוץ לבית? כן עישנת פעם? חס וחלילה עישנת פעם נובלס? שזה?! אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? לא אתה מגדל צמחים? לא היית פעם בפסטיבל? איזה? פסטיבל בשקל!! היה שווה חחחח היית פעם בחו"ל? איפה? הייתי בצפרת ראית פעם חאמוס? כן!! היית פעם בת"א? חחחחחחח ברור!! יש לך לק? איזה צבע? יש לי שחור... אבל כבר מלא זמן לא שמתי אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? אני עוד לא בת 15 אתה תתחתן? ברור יהיו לך ילדים? כן!! שתיים בן ובת מאמין בשלום עולמי? לא צונאמי- בדיחה? ממש לא איזה פוסטרים יש לך בחדר? איזו שאלה!! החדשר שלי מלא פוסטרים... בעיקר של אמינם איזה נעליים יש לך? יש לי נעלי ספורט של אדידס אולסטאר אדום ואולסטאר ירוק זית עם ורוד יש לך פירסינגים בגוף? איפה? לא קעקועים? בקרוב שותה אלכוהול? חס וחלילה צורך סמים? (לא חובה לענות) חססססס וחלילה האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות)לא אתה קורא? עכשיו אני קוראת את ההוביט!! שזה אחלה ספר!! מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? אמינם כמובן!!!! לינקין פארק, גוד שארלוט,סימפל פלאן, אירוסמית', ניקלבאק, רד הוט צ'ילי פפרס, הדורבנים הדג נחש... יש עוד מלא... לא עולה לי כרגע...

טיהי../images/Emo163.gif

מהו השיר האהוב עלייך? המ.. זו שאלה קשה מידי.
מהו האלבום האהוב עלייך? dookie נראה לי. אולי אפילו warning מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? טרע. אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? מסתומרת אובססיבי? סטוקרי? כן, אני אובססיבית. האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? לא. המ.. אולי. אבל לא. אבל אולי. אבל.. לא. האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? לע. האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? לעלע. קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא. האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? לע. ואח"כ הטבעת אותו במייבש? מוחעחע לע האם יש לך פוסטרים? בערור חולצות? לא.
פאצ'ים? כע^^ איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? דוקי, וורנינג ואמריקן אידיוט. אני כמובן מתכננת לקנות את כולם בבוא הזמן. כלומר את אלה שאצליח להשיג.. האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? כע, מלא פעמים. אחד שאני זוכרת היה שחלמתי שבילי ג'ו בא ללמד בכיתה שלי..
ועוד אחד שאני פוגשת אותם מתישו. נה, היו מלא. היית בהופעה?איפה? לא.
אתה מנגן בגיטרה? לא, אני מתה ללמוד אבל. אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? אבל לא. אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? כעעעעע כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? לא כולם בבצפר, אבל רוב הכיתה וגם חלק מהשכבה. אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? "וואו, איזו ילדה מטורפת." ישנת פעם מחוץ לבית? כע... @_@ עישנת פעם? לע. עישנת פעם נובלס? גם לע. אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? לע ממש. אתה מגדל צמחים? לע. היית פעם בפסטיבל? איזה? נה, לא זוכרת. היית פעם בחו"ל? איפה? טורקיה וקניה..
ראית פעם חאמוס? אולי "חמוס" וכע. היית פעם בת"א? כע בערור יש לך לק? איזה צבע? יש לי אדום ושקוף. (למרות שאת השקוף אני לא מוצאת כי החתולע שלי שחקה איתו איפושו><) אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? לע. אני בת 14 לעזאזל! אתה תתחתן? אוליXD יהיו לך ילדים? נראה לי שכן. מאמין בשלום עולמי? מאמין? אפשר להאמין בזה? צונאמי- בדיחה? מ.. הא? איזה פוסטרים יש לך בחדר? רק גרין דיי. (יש לי כל מיני קטנים כאלה של האפי באני, בדג'ר ופוומי אבל הם לא נחשבים ממש פוסטרים..) איזה נעליים יש לך? הוי, הסתבכתם איתיXD וואנס שחורות לבנות (היומיומיות שלי), אולסטאר ורודות ובז', דר. שול אדומות, יש לי ורודות כאלה, כחולות כהות של ביג טום, זוג כחול/ורוד של איזו חברה ששכחתי, ויש לי גם חיקוי של באפלוז אבל נראה לי שאיבדתי נעל אחת
יש לך פירסינגים בגוף? איפה? לע. קעקועים? לע.
שותה אלכוהול? לע. קטינה.>< צורך סמים? (לא חובה לענות) לע. האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) לע. היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל) לע. אתה קורא? לע ממש. מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? המ.. the vines וthe killers. כלומר בינתיים זה שירים בודדים, אבל אני מתכננת על לקנות את הדיסקים.

WiseL

New member
אני משועממת....

שיר אהוב- אממ קשה הממ נגיד ש heving a blast אלבום אהוב- ניראה לי דוקי :S מי אני הכי מעדיפה- לא יודעת. זה יהיה צפוי מידי אם אני אגיד שאת בילי? מעריצה רגילה או אובססיבית-אני מעריצה רגילה ניראה לי מחפסת אליהם-לא. אבל זה רעיון טוב פירסינג כמחווה-לא עשיתי פירסינג. לצבוע שער לאיזה שהוא צבע כמחווה-לא קעקועים כמו שלהם-עדיין אין קעקועים אבל שאני אעשה אז ניראה.. חתול על שם החתול של בילי ג'ו-יש לי כלבה ולא קוראים לה זירו לא הטבעתי את הכלבה שלי במיבש. זה גם נשמע לא הגיוני וגם היא גדולה מידי אין לי פוסתרים יש לי תמונות קטנות כלאה :S חולצות לא פאצ'ים לא יש לי מקוריים דוקי ואינסומאניק לא הספקתי לחלום עליהם לא הייתי בהופעה לשהם :( אני שומרת תמונות שלהם במחשב אבל ביינתים לא כל כך הרבה כל הבית ספר יודעים שאני אוהבת אותם-כל החברים שלי יודעים שאני אוהבת אותם ישנתי מחוץ לבית.. לא עישנתי לא משווה את עצמי לאחת הדמויות מאמריקן אידיוט לא מגדלת צמחים (פעם כן) לא הייתי בחו"ל לא ראיתי חמוס (אולי כן ולא ידעתי חח) הייתי בתל אביב...בטח! איזה לק יש לכם-אתם מתכוונים על הציפורניים? יש לי שאריות של תכלת אני הולכת לשרת בצבא למרות שיש זמן... אני אתחתן ויהיו לי ילדים צונאמי-השם הכי מצחיק לדבר לא מצחיק יש לי פוסתרים ישנים בחדר יש לי נעלי ספורט בכל מיני צבעים בעיקר אין לי פירסינג. ניסיתי לעשות באוזן 3 פעמים וזה לא הלך קעקועים-עדיין לא שותה אלכוהול-לא ממש. צורך סמים-לא יחסי מין-לא קוראת-מנסה אממ וזהו

oasisssss

New member
...

מהו השיר האהוב עלייך? אין מהו האלבום האהוב עלייך? אין מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? אף אחד אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? לא זה ולא זה האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? יש לי מעט חיים. האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? לא האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? לא קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? לא ואח"כ הטבעת אותו במייבש? האם יש לך פוסטרים? לא שלהם חולצות? לא שלהם איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? נימרוד האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? לא היית בהופעה?איפה? לא אתה מנגן בגיטרה? כן אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? לא אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? לא כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? אחותי, וזה לא בגללי (לירון יא'פושעת!!) אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? אני ישנת פעם מחוץ לבית? כן עישנת פעם? כן אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? לא אתה מגדל צמחים? עציץ בשם ירק היית פעם בחו"ל? איפה? סיני, ספרד ראית פעם חאמוס? כן היית פעם בת"א? אני גרה בה :| יש לך לק? איזה צבע? אין ציפורניים אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? לא, ממש לא. אתה תתחתן? לא יהיו לך ילדים? לא מאמין בשלום עולמי? אופקורס צונאמי- בדיחה? לא איזה פוסטרים יש לך בחדר? אמממ... איזה נעליים יש לך? ספורט יש לך פירסינגים בגוף? איפה? לא קעקועים? לא שותה אלכוהול? שיוצא
אתה קורא? כן מה אתה שומע? קולות ממרחקים

coullette

New member
עונה!../images/Emo26.gif

מהו השיר האהוב עלייך? BASKET CASE מהו האלבום האהוב עלייך? INTERNATIONAL SUPERHITS מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? BILLIE JOE! אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? רגיל האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? כנראה לבילי האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? לא אבל אני מתכוונת לעשות אבל לא בגלל שהם עשו. האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? לא קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? לא ואח"כ הטבעת אותו במייבש? חחח לא האם יש לך פוסטרים? לא חולצות? לא פאצ'ים? לא איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? א"א,אינטרנשיונל סופר היטס,דוקי האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? כן אבל אני לא זוכרת היית בהופעה?איפה? לא...
אתה מנגן בגיטרה? בקרוב אלמד.. אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? לא.ניסיתי את טיים אוף יור לייף אבל יצא לי רק כמה צלילים לא מובנים אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? כן!
כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם?אני לא בבית ספר אבל יודעים.. אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? משוגעת! ישנת פעם מחוץ לבית? כן עישנת פעם? כן עישנת פעם נובלס? כן אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? כן לסיינט ג'ימי אתה מגדל צמחים? לא היית פעם בפסטיבל? איזה? אהממ..לא שאני יודעת עליו היית פעם בחו"ל? איפה? כן ראית פעם חאמוס? חח בטלוויזיה היית פעם בת"א? דהה!! יש לך לק? איזה צבע? שחור! שחור שליטה! אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? לא שירתתי אתה תתחתן? לא יהיו לך ילדים? לא מאמין בשלום עולמי? לא יהיה אף פעם צונאמי- בדיחה? לא איזה פוסטרים יש לך בחדר? של עצמי. איזה נעליים יש לך? נעלי בית קיפי יש לך פירסינגים בגוף? איפה? לא קעקועים? לא שותה אלכוהול? כן! צורך סמים? (לא חובה לענות) תחשבו לבד האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) תחשבו לבד היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל) כנ"ל אתה קורא? כן (את הליריקס לשירים) מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? DROPKICK MURPHYS,THE CLASH,RHCP,REM,NO DOUBT,THE BEATLES,U2 ועוד לא זוכרת

ADCMAN

New member
אני חשיש

מהו השיר האהוב עלייך? לא ברור, יש המון מהו האלבום האהוב עלייך?יש המון מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? בן וויזל מסקריצ'ינג וויזל אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? של? האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? לא, אני לא גרופי מכוער כמוכם האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)?לא,אפילו לא ידעתי את זה האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה?לא כמחווה קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא... האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? רצית לקרא לו Oi! אבל זה השם של החתול שישי... ואח"כ הטבעת אותו במייבש?אין לי מייבש האם יש לך פוסטרים? לא של גרין דיי חולצות? לא פאצ'ים? לא איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? אין לי... האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? לא היית בהופעה?איפה? הייתי במלא הופעות, אבל לא של גרין דיי אתה מנגן בגיטרה? גם בגיטרה, וגם בבס אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? לפעמים אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? לא... כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? אני לא לומד אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? נרקומן ישנת פעם מחוץ לבית? אצל חברה שלי!?!?! עישנת פעם? כן, אני לא אוהב לעשן. עישנת פעם נובלס? כן... אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? לא אתה מגדל צמחים? נענע היית פעם בפסטיבל? איזה? הייתי בכמה היית פעם בחו"ל? איפה? בהמון מקומות ראית פעם חאמוס? לא היית פעם בת"א? כן יש לך לק? איזה צבע? לאלאלאלא אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? אני משתמט אתה תתחתן? כן יהיו לך ילדים? כן מאמין בשלום עולמי?לא, אבל אני מאמין באנרכיה שתמחוק מהעולם את כל ראשי-הממשלה צונאמי- בדיחה? אולי איזה פוסטרים יש לך בחדר? של בד רליג'ן איזה נעליים יש לך? ניו-באלנס,דיאדורה הרוסות, אל-סטארז יש לך פירסינגים בגוף? איפה? אין קעקועים? אין שותה אלכוהול? כן צורך סמים? (לא חובה לענות) הסנפתי פעם אחת דבק האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) כן היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל)אולי אתה קורא? אני לא יודע לקרא מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? המון דברים

Oh well...

מהו השיר האהוב עלייך? Jesus of Suburbia מהו האלבום האהוב עלייך? יש המון.. מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? אין עדיפות מסויימת אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? רגיל למהדרין. האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? ממש לא
(זה לא קצת עצוב להתחפש להם?) האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? לא
האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? לא קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? לא, קוראים לה קטשופ. ואח"כ הטבעת אותו במייבש? מכונת כביסה נחשב? האם יש לך פוסטרים? ברור חולצות? לא פאצ'ים? לא איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? אמריקן אדיוט, דוקי. האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? לא היית בהופעה?איפה? בהמון, אבל לא של גרין דיי. אתה מנגן בגיטרה? אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? לא.. אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? לא הרבה.. כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? אתם שואלים אותי? אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? לא מוגדר. ישנת פעם מחוץ לבית? מן הסתם עישנת פעם? אכן עישנת פעם נובלס? דווקא לא.. אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? לא אתה מגדל צמחים?לא היית פעם בפסטיבל? איזה? כל מיני.. היית פעם בחו"ל? איפה? קפריסין, טורקיה ויוון. ראית פעם חאמוס? בטח היית פעם בת"א? ברור יש לך לק? איזה צבע? אין אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? לא, אני פוטרת את עצמי בנסיעה לעיר המלאכים, קליפורניה. אתה תתחתן? נקווה יהיו לך ילדים? אחד שניים מאמין בשלום עולמי?
לא. צונאמי- בדיחה? חה? איזה פוסטרים יש לך בחדר? אין לי, קיר "נקי" למהדרין. איזה נעליים יש לך? אול סטאר. יש לך פירסינגים בגוף? איפה? בטבור..(+עוד 6 חורים באוזניים) קעקועים? עדיין לא שותה אלכוהול? לא באופן קבוע צורך סמים? (לא חובה לענות) לא האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) עדיין לא היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל נניח שכן ) אתה קורא? ברגע זה ממש. מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? רוק לא ישראלי.

נוגה62

New member
תשובות (אכן, משועממת אני)

מהו השיר האהוב עלייך? אויש יש המון... זה לא פייר לשאול את זה מהו האלבום האהוב עלייך? ראו תשובה לשאלה קודמת מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? בהקשר למה? אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? בין לבין האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? אני אתחפש לרוקיסטית.. האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? הלוואייייי האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? מחווה ... לא... אבל צבעתי קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? אני בעצמי אפס... ואח"כ הטבעת אותו במייבש? זאת הייתה העוזרת או הבייבי סיטר של בילי... לא הוא עצמו! האם יש לך פוסטרים? אין קירות, רק פוסטרים חולצות? לא, אני הולכת ערומה פאצ'ים? פאצ'ים? מה התרגום לזה בבקשה? איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? גרין דיי אמריקן אידיוט, גוד שארלוט די קיטיקלס אוף לייפ אנד דת' גרסת החיים, סאם 41... שכחתי תשם -הדיסק האחרון ומארון 5 שירים על ג'יין (זה היה מזמן) האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? לא... אני לא חולמת... מוזר=/ היית בהופעה?איפה? נעבור נושא אתה מנגן בגיטרה? לא אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? - אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? תיקייה עם 1000 תמונות כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? כן אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? משוגעת וגאה בזה ישנת פעם מחוץ לבית? כן עישנת פעם? כן עישנת פעם נובלס? לא יודעת אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? כן... סתם לא יודעת אתה מגדל צמחים? לא היית פעם בפסטיבל? איזה? לא היית פעם בחו"ל? איפה? כמעט כל אירופה ראית פעם חאמוס? שזה? היית פעם בת"א? כן יש לך לק? איזה צבע? שחור אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? אני אסירה בכלא.... אתה תתחתן? רווקה מושבעת יהיו לך ילדים? הכל מסטוצים ליליים מאמין בשלום עולמי? כמו שאני מאמינה באלוהים.... (תנחשו לבד) צונאמי- בדיחה? למה בדיחה? טוב, תאמת..... חחח כן.... 10.000 אנשים מתו-עצוב... חמישים אף-טרגדיה.... שמונים אלף.. אסון לאומי... אבל יותר ממאה אלף? זה כבר בדיחה איזה פוסטרים יש לך בחדר? במיוחד להקות וחתיכים איזה נעליים יש לך? ספורט (לא, אין לי אולסטאר... לא מצאתי :( ) יש לך פירסינגים בגוף? איפה?ה - קעקועים?- שותה אלכוהול? לא צורך סמים? (לא חובה לענות) לא ממש לא.... האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) לא היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל) אם היה כיף לא לעשות יחסי מיןולעשות סמים...? מה אני אגיד לכם... שגעון אתה קורא? ראש 1 מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? גוד שארלוט, בלינק סימפל פלאן מה זהווווווו?

../images/Emo4.gif

מהו השיר האהוב עלייך? יש הרבה מהו האלבום האהוב עלייך? כולם עד אמריקן אידיוט מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? אף אחד אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? אני לא מעריצה... אני אוהבת את המוסיקה שלהם.. האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? לאאאא אני לא מושפלת עד כדי כך האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? לא.. האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך)כמחווה? לא בתור מחווה קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? מה ג'ינג'וש זה לא מספיק טוב?! ואח"כ הטבעת אותו במייבש? אני אוהבת את החתול שלי.. האם יש לך פוסטרים? של הראמונז.. חולצות? לא של גרין דיי.. פאצ'ים? יש לי אחד של בננה איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? נימרוד, דוקי, אמריקן אידיוט, ספיטינג( זה של הופעה) האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? פעם אחת.. זה היה מוזר.. חלמתי שהם מופיעים בבית של חברה. והשכן מלמטה דופק בתיקרה עם מטאטא..
היית בהופעה?איפה? לא של גרין דיי אתה מנגן בגיטרה? כן אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? לפעמים אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? כן כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? לא.. אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? לאיודעת ישנת פעם מחוץ לבית? כן עישנת פעם? כן עישנת פעם נובלס? לא יצא אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? לא.. אתה מגדל צמחים? היה לי קקטוס לפני כמה שנים.. לא השקתי אותו עד עכשיו. אולי הוא עוד שם היית פעם בפסטיבל? איזה? כן לצערי הרב- פסטיבל סגול. היית פעם בחו"ל? איפה? הרבה ראית פעם חאמוס? כן היית פעם בת"א? אני גרה בת"א יש לך לק? איזה צבע? סגול אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? לא אתה תתחתן? כן יהיו לך ילדים? כן מאמין בשלום עולמי? לא.. צונאמי- בדיחה? לא איזה פוסטרים יש לך בחדר? של הראמונז איזה נעליים יש לך? יש לי הרבה נעליים יש לך פירסינגים בגוף? איפה? חורים באוזניים נחשב?? קעקועים? לא שותה אלכוהול? כן צורך סמים? (לא חובה לענות) לא האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) לא היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל) ----- אתה קורא? תלוי מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? אני שומעת הרבה דברים אחרים

oasisssss

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני זוכרת את החלום הזה!!!!!
אמרתי לך שג'ינג'וש זה אחלה. סיפרתי לך על התוכנית הזדונית של בלה להיות דיקטטורית ולהשטלת על העולם ביחד עם ג'ינג'וש ואז לרצוח אותו וזה יראה כאילו הקומוניסטים עשו את זה אבל בעצם זו תהיה היא, ואז היא תעשה מוקד עלייה לרגל לקבר של אליהו (כי הוא בטח ימות עד אז).

S i m s G i r l

New member
עונה...

מהו השיר האהוב עלייך? יש מלא.. כל שבוע משתנע.. מהו האלבום האהוב עלייך? הרבה הרבה הרבה מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? ג'יסי, גרין, סימפל, לינקין, אוונסאנס... אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? אובססית לגבי כל דבר. האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? לא מתחפשת האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? לאפ האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה?לאפ קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם?לאפ האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? לאפ ואח"כ הטבעת אותו במייבש? ?? האם יש לך פוסטרים? מה זה? חעחע בטח.. חולצות? לא אני אוהפת ללכת בלי בגדים (כע..) פאצ'ים? כע איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? לינקין לייב אין טקסס, ג'יסי האחרון, סימפל האחרון, גרין האחרון.. עוד כמה שלא עולים לראש.. האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? לא זוכרת היית בהופעה?איפה? לאפ אתה מנגן בגיטרה? לומדת
אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? כע
כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? אמ.. אני חושבת.. אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? משפט אחד לא יספיק. ישנת פעם מחוץ לבית? בטח עישנת פעם? לאפ - נגד עישון. עישנת פעם נובלס? לאפ אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? לאפ אתה מגדל צמחים?לאפ היית פעם בפסטיבל? איזה? כשהייתי קטנע.. בערך בת 7.. לא זוכרת איזה... היית פעם בחו"ל? איפה? קנדה, תורכיה, פריס, רוסיה... ראית פעם חאמוס? חמוט היית פעם בת"א? כע יש לך לק? איזה צבע? שחור אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? לאפ אתה תתחתן? אולי יהיו לך ילדים? אולי מאמין בשלום עולמי? לאפ צונאמי- בדיחה? איזה פוסטרים יש לך בחדר? לינקין, גרין, בלינק, גוד שארלוט, אוונסאנס, סימפל... איזה נעליים יש לך? אולסטאר
יש לך פירסינגים בגוף? איפה? לאפ... אם הליקס נחשב... קעקועים? לאפ שותה אלכוהול? לאפ צורך סמים? (לא חובה לענות) לאפ האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) חעחע לאפ היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל) לא יודעת אתה קורא? בטח שאני קוראת אחרת איך אני עונה על השאלון?? מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? בעצם הלהקות שהזכרתי בשאלון..

doh doh

New member
חח שאלון גדול :) הנה תשובותיי

שיר אהוב sassafras roots אלבום הכי אהוב דוקי שאלה שלישית לא הבנתי (נראה לי שאני אוטיסט) אני מעריץ אובססיבי אבל אני לא מראה את זה האם אתחפש בפורים לאחד מהם לא האם עשיתי פירסינג במקומות שהם עשו לא האם צבעת תשיער לירוק הממ פעם היה לי שיער ארוך עם פסים ירוקים אבל גם פסים כחולים... (אחרי צבא אני רוצה מוהיקן ירוק... אוי :) ) קעקועים כמו שלהם לא אין לי חתול לא בדיוק פוסטר אלא עתיפה של bowling bowling bowling parking parking שזה דיסק הופעה חייה שלהם ומבפנים זה תמונה גדולה שלהם כזה אז תליתי חולצות לא פאצ'ים היה לי דיסקים מקוריים דוקי קרפלמג 1039 נימרוד היה לי איזה אוסף הופעה חייה מוזר אבל נתתי אותו והיה לי את אינסומניאק אבל גם אותו נתתי אל תשאלו למה האם חלמתי ... לא זוכר אולי האם הייתי בהופעה לא מנגן בגיטרה כן מנגן שירים שלהם כן!!!!!!! והרבה :) תמונות שלהם במחשב אין האם בבצפר יודעים שאתה אוהב אותם אני בצבא אבל גם בבצפר לא כי אף אחד בבצפר שלי לא שמע אולי חבר אחד להגדיר את עצמי במשפט אחד... חוצפן אבל מנומס,מאניאק אבל אחלה גבר,אינטיליגנט אבל לפעמים טיפש,סקייטר פאנק רוקר לפנים!!! האם ישנת פעם מחוץ לבית... כבר כמה שנים עישנתי פעם כן נובלס כן משווה את עצמי לאחת הדמויות באמריקן אידיוט לא מגדל צמחים לא האם הייתי בפסטיבל כן בראשית ופסטיבל עיר הבירה ואקסטרים רוק פסטיבל חחחעחעחע נקש השמן הייתי בחול כן אנגליה הונגריה רוסיה אמריקה קנדה ראיתי חאמוס כן 2 ואפילו ישנתי איתם הייתי בתל אביב כן כבר יותר מ6 שנים יש לי לק לא אני משרת בחיל חימוש פה בבסיס בבאר שבע אני מסגר\רתך בטנקים כבר שנתיים האם אתחתן כן יהיו לי ילדים כן שלום עולמי לא צונאמי כן פוסטרים יש לי בחדר של סקייטבורד ושל ספיידרמן איזה נעליים יש לי כמה זוגות של נעלי סקייט dvs circa lakai פירסינג אין קעקועים אין שותה אלכוהול כן סמים לא יחסי מין כן האם נהנתי מאוד האם אני קורא לא ממש (מגזינים של סקייט נחשב?) חוץ מגרין דיי אני שומע פאנק רוק וסקא ורוק קלאסי שנות ה60 70 80 90 היפ הופ קצת מטאל קצת קצת אימו וקצת מוסיקה אלקטונית (פרודג'י) לא זה לא שבר אותי דווקא נהנתי :) אוי אוי

latina

New member
../images/Emo105.gif

מהו השיר האהוב עלייך?
באסקט קייס וטיים אוף יור לייף מהו האלבום האהוב עלייך?
דוקי מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף?
כולם אחלה אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל?
די רגילה... האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם?
לא... האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)?
יש לי באף, אבל זה עוד מלפני שהתחלתי לשמוע אותם האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה?
צבעתי לשחור, אבל בלי שום קשר אליהם קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם?
לא, אבל אני נורא רוצה קעקוע האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)?
אין לי חתול ואח"כ הטבעת אותו במייבש?
אין לי חתול ולא הייתי מטביעה אותו במייבש... האם יש לך פוסטרים?
את זה שיצא בגיליון פוסטרים של ראש1 חולצות?
עדיין לא פאצ'ים?
לא איזה דיסקים יש לך(מקוריים)?
אמריקן אידיוט ודוקי האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה?
לא חלמתי עליהם עדיין היית בהופעה?איפה?
לצערי, לא אתה מנגן בגיטרה?
כה אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה?
את בולאברד אוף ברוקן דרימס, ואני לומדת באסקט קייס אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה?
לא הרבה, רק תמונות בסיסיות כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם?
מי שמכיר אותי כן אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד?
אפחת ישנת פעם מחוץ לבית?
כה עישנת פעם?
כה עישנת פעם נובלס?
לא אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט?
לא ממש... אתה מגדל צמחים?
חח לא היית פעם בפסטיבל? איזה?
לא, אני לא משו אוהבת היית פעם בחו"ל? איפה?
ארגנטינה (משפחה), גרמניה וצרפת ראית פעם חאמוס?
כה, יש פה בקניון היית פעם בת"א?
כה יש לך לק? איזה צבע?
כרגע אין אבל אתמול היה ירוק אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה?
עדיין לא אתה תתחתן?
אני מקווה יהיו לך ילדים?
אני מקווה מאמין בשלום עולמי?
רוצה, לא מאמינה שיקרה צונאמי- בדיחה?
לא איזה פוסטרים יש לך בחדר?
גרין דיי, ואת הסרט השלישי של ה"פ איזה נעליים יש לך?
אלסטאר, מגפיים ונעלי ספורט.... וגם של פולאנדבר יש לך פירסינגים בגוף? איפה?
באף קעקועים?
לא שותה אלכוהול?
לפעמים צורך סמים? (לא חובה לענות)
ממש לא האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות)
עדיין לא היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל)
חח אם הייתי עונה בחיוב הייתי יכולה לענות... אתה קורא?
כה מה אתה שומע חוץ מגרין דיי?
סקס פיסטולז, רמונז, ליברטינז, דה קלאש... וכשמשעמם סימפל פלאן, בלינק 182, סאם 41, ג"ש וכו'

latina

New member
../images/Emo105.gifסורי...../images/Emo122.gif

אייקון מאומץ.... :-\

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאהההההה איזה מעצב!

עניתי על השאלון, והוספתי תמונה, ובגלל שיש מנהל זמני זה אמר לי שאני לא יכולה לעלות קבצים, וזה מחק את כל התשובות לשאלון...

למעלה