שאלון למשועממים

עווווווווווווווווווונה

מהו השיר האהוב עלייך? וויטינג והולידיי מהו האלבום האהוב עלייך? וורנינג ואמריקן אידיוט מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? בילי אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? אובססיבי האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? לא האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? לא, אבל עשיתי 2 באוזן ימין ו-3 באוזן שמאל (בילי ג'ו) האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? לאדום קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? לא ואח"כ הטבעת אותו במייבש? לא האם יש לך פוסטרים? לא ממש חולצות? לא פאצ'ים? מזה? איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? אין חח האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? כה, בילי בא אליי ונותן לי צורפתיה וטרעע שהוא מקיא (מי שראה ת'קליפ של הולידיי) היית בהופעה?איפה? הלוואי אתה מנגן בגיטרה? כה אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? כה אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? המווון כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? כה אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? חולה על גרין ישנת פעם מחוץ לבית? אצל חברה נקרה? עישנת פעם? שכטות מדי פעם עישנת פעם נובלס? מזה? אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? למי? איזה דמויות? אתה מגדל צמחים? סברס היית פעם בפסטיבל? איזה? לא היית פעם בחו"ל? איפה? הולנד, צרפת, גרמניה, בלגיה, לוקסמבורג, פרג, הוסטריה ראית פעם חאמוס? לאאא היית פעם בת"א? דעעעע יש לך לק? איזה צבע? שחור, ורוד, סגול, אדום, שקוף ולא זוכרת עוד אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? לא.. אני בת 14 פורגאד סאק אתה תתחתן? דעע יהיו לך ילדים? כה מאמין בשלום עולמי? כה צונאמי- בדיחה? השם נאמי מצחיק אותי איזה פוסטרים יש לך בחדר? כל מיני איזה נעליים יש לך? מגפיים שחורות יפות, הולסטאר גבוהות לבנות, הולסטאר שחורות יש לך פירסינגים בגוף? איפה? 2 באוזן ימין, 3 באוזן שמאל קעקועים? עדיין לא שותה אלכוהול? לא צורך סמים? (לא חובה לענות) לא האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) עדיין לא פחח היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל) מאוד אתה קורא? לא ממש.. אם זה הכרחי מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? המון, גוד שרלוט, בלינק, סאם, סימפל פלאן, פאפה רואצ', סיסטם, ושות'

נטיטע

New member
עונה : \ *משעמם*

מהו השיר האהוב עלייך? כל השירים של גרין דיי... אבל במיוחד אהבתי את Blood,sex and booze ו Basket case מהו האלבום האהוב עלייך? אמריקו אידיוט ווורנינג מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? בילי אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? רגיל האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? לא האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? עגיל כזה למעלה: \ האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? לא קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא (בינתיים) חח האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? לא אבל לדג שלי קראתי ספידי:p ואח"כ הטבעת אותו במייבש? לא האם יש לך פוסטרים? כןן חולצות? לא פאצ'ים?לא איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? אמריקן אידיוט,נמרוד,וורנינג האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? האמת,היתה פעם אחת... על בילי פחח היית בהופעה?איפה? לא :( אתה מנגן בגיטרה? ברוררר אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? בארוררררר שאלה רטורית : \ אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? כן וכן כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? השכבה בעיקרון.. ובכתה אני כותבת תשמות שלהם על שולחות וכאלה.. = ) אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? אין לי מושג ישנת פעם מחוץ לבית? כן כל הזמן .. \: עישנת פעם? לא עישנת פעם נובלס? לא אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? לא.. אתה מגדל צמחים? לא היית פעם בפסטיבל? איזה? לא היית פעם בחו"ל? איפה? הייתי בארצות הברית,וכל מיני באירופה ראית פעם חאמוס? כן היית פעם בת"א? לא:| מה זה? .. יש לך לק? איזה צבע? שחור אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? יש זמן אתה תתחתן? הלוואי יהיו לך ילדים? ברור מאמין בשלום עולמי?כן צונאמי- בדיחה?לא איזה פוסטרים יש לך בחדר? גרין דיי, שחקנים שאני אוהבת . . איזה נעליים יש לך? אולסטאר שחורות ואדידס יש לך פירסינגים בגוף? איפה? לא קעקועים?לא שותה אלכוהול? כל הזמן צורך סמים? (לא חובה לענות) כן אני חושקת בטריפים ואקסטות.. האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל) אתה קורא? לא מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? אירוסמית',כל השאר זה שירים בודדים אז אני לא יכולהל עשות רשימה של כל מה שאני שומעת : \ זה לא יכנס כאן

33emily33

New member
גמני משועממת....

מהו השיר האהוב עלייך? long view מהו האלבום האהוב עלייך? doki מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? בילי ג'ו
אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? רגיל האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? לא.. אני יתחפש למש'ו שאחד מהם יתחפש רק בבת חעחעח.. לא הבנתם כנראה! אני מתחפשת לבנג'י (מגוד שארלוט) רק בבת... האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? לא האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? לא ( פסים זה לא נחשב נכון?) אבל אני רוצה לאדום או סגול כהה קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? לא
האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? לא.. לא ידעתי שקוראים לחתול שלו ככה.. ואח"כ הטבעת אותו במייבש? לא
האם יש לך פוסטרים? בטח! חולצות? לא
פאצ'ים? לא איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? doki האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה? אממ.. לא שזכור לי היית בהופעה?איפה? לא הלוואי... אתה מנגן בגיטרה? חודש הבא אני קונה גיטרה
אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? אני מקווה לנגן שירים שלהם.. אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? אממ.. לא הרבה יש לי כמה.. כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? הרבה יודעים ( בגלל זה הם גם מביאים לי פוסטרים
) אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? אני לא יכולה להגיד ת'צמי ישנת פעם מחוץ לבית? כע עישנת פעם? לא עישנת פעם נובלס? לא אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? אממ.. אני לא ממש יודעת מש'ו על אמריקן אידיוט לא קניתי ת'דיסק... עצוב.. עצוב אבל אני חוסכת... אתה מגדל צמחים? לא היית פעם בפסטיבל? איזה? אממ.. לא נראה לי היית פעם בחו"ל? איפה? כע בפריזזז
ראית פעם חאמוס? לא היית פעם בת"א? כע יש לך לק? איזה צבע? יש לי שחור לפעמייים אני שמה גם כחול כהה אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? עוד הרבההההה זמן! אבל אני מעדיפה שירות לאומי.. אתה תתחתן? כנראה.. יהיו לך ילדים? אולי... מאמין בשלום עולמי? אין מצב שיהיה דבר כזה! צונאמי- בדיחה? בעע איזה פוסטרים יש לך בחדר? ת'אמת הורדתי את כולם כי אני צובעת ת'קיר בכחול יפע כזה... אבל שמתי את כולם בקלסר ענק.. יש לי מלא של גוד שארלוט ויש לי של גרין דיי ואוונסנס ולירון
ונירוונה ועוד כמה... איזה נעליים יש לך? אולסטאר (רולזזזז) ונעלי ספורט אבל אני רוצה לקנות מגפיים שחורות כמו שיש לאיימי לי.. יש לך פירסינגים בגוף? איפה? לא.. פעם עשיתי לעצמי בשפה.. (נסתם) ובקרוב אני עושה באף
קעקועים? לא..
שותה אלכוהול? לא.. צורך סמים? (לא חובה לענות) לא... האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) לא... היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל) לא.. אתה קורא? קורא מה? מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? הרבה! גוד שארלוט הימ נירוונה אוונסנס מיי כימיכל רומנס פלסיבו פרנץ פרדידנד וקצת סאם 41

PitZzahat

New member
כרמן

מהו השיר האהוב עלייך? - של גרין דיי? אין הכי אהוב אבל אולי hitchin' a ride מהו האלבום האהוב עלייך? - דוקי מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף? - מה? אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל? - רגילה אני מניחה האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם? - לא האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)? - לא האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? - לא קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם? - לא האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)? אין לי חתול ואח"כ הטבעת אותו במייבש? האם יש לך פוסטרים? כן, אבל לא של גרין דיי חולצות? - לא פאצ'ים? - לא איזה דיסקים יש לך(מקוריים)? - דוקי ונימרוד האם חלמת עליהם פעם? - לא היית בהופעה?איפה? - לא הייתי אתה מנגן בגיטרה? - לא אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה? אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה? - אין בכלל כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם? - תגדירי כולם אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד? - שמחה ישנת פעם מחוץ לבית? - כן עישנת פעם? - כן עישנת פעם נובלס? - לא אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט? - לא אתה מגדל צמחים? - פיטרוזילה :) היית פעם בפסטיבל? איזה? - לא היית פעם בחו"ל? איפה? - טורקיה, צרפת וספרד ראית פעם חאמוס? - כן, הם ריחניים היית פעם בת"א? - כן יש לך לק? איזה צבע? - לא אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה? - עוד לא אתה תתחתן? - כנראה יהיו לך ילדים? - כן מאמין בשלום עולמי? - לא צונאמי- בדיחה? לא הבנתי תשאלה איזה פוסטרים יש לך בחדר? - משפטים של משפחת סימפסון איזה נעליים יש לך? - ואנס ואולסטאר יש לך פירסינגים בגוף? איפה? - לא אין לי קעקועים? - גם לא שותה אלכוהול? - לא צורך סמים? (לא חובה לענות) - לא האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות) - לא היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל) אתה קורא? המווון מה אתה שומע חוץ מגרין דיי? כל מיני

darklighter

New member
ME../images/Emo115.gif

מהו השיר האהוב עלייך? כולם טובים מהו האלבום האהוב עלייך? כנ"ל... מבחינה אישית, וממה ששמעת, את מי אתה הכי מעדיף?בילי
אתה קורא לעצמך מעריץ אובססיבי, או רגיל?רגיל... האם בפורים השנה תתחפש אל אחד מהם?לא... האם עשית פירסינג בגופך במקומות שהם עשו כמחווה(פירסינג בפיטמה טרה קול, פירסינג באף בילי ג'ו, חוצה אוזן מייק דרינט)?לא האם צבעת את שערך לצבע ירוק (או לכל צבע אחר חוץ מצבע הטבעי שלך) כמחווה? קעקעת את עצמך בקעקועים כמו שלהם?לא האם קראת לחתול שלך על השם החתול של בילי ג'ו(זירו)?לא ואח"כ הטבעת אותו במייבש?חחח לא האם יש לך פוסטרים?לא... חולצות?לא פאצ'ים?לא איזה דיסקים יש לך(מקוריים)?הרוב לא מקוריים.. האם חלמת עליהם פעם? על מה זה היה?לא.. היית בהופעה?איפה?הלוואי.. אתה מנגן בגיטרה?לא... הייתי רוצה ללמוד... אם ענית לשאלה הקודמת בחיוב, אתה מנגן שירים שלהם בגיטרה?לא.. אתר שומר תמונות שלהם במחשב? הרבה?לא.. כולם בבית צפר יודעים שאתה אוהב אותם?אני כבר לא בבית ספר אם היית יכול להגדיר את עצמך, איך היית עושה את זה במישפט אחד?"שלום שמי עדי_____"זה כבר אומר הכל..חח.. ישנת פעם מחוץ לבית?כן עישנת פעם?לא עישנת פעם נובלס?לא אתה משווה את עצמך לאחת מהדמויות באמריקאן אידיוט?אמממ לא אתה מגדל צמחים?לא היית פעם בפסטיבל? איזה?לא היית פעם בחו"ל? איפה?כן בטורקיה ובבולגריה ראית פעם חאמוס?לא היית פעם בת"א?חחח ברור יש לך לק? איזה צבע? אתה משרת/ הולך לשרת בצבא? איפה?שירתתי כבר אתה תתחתן?מתישהו כן יהיו לך ילדים?לא יודעת... מאמין בשלום עולמי?לא אבל רוצה שיהיה צונאמי- בדיחה?לא
איזה פוסטרים יש לך בחדר?אין לי... איזה נעליים יש לך?שום דבר מיוחד.. יש לך פירסינגים בגוף? איפה?לא קעקועים?לא שותה אלכוהול?פה ושם לא הרבה צורך סמים? (לא חובה לענות)לא האם קיימת יחסי מין? (לא חובה לענות)כן היה כיף? (השאלה מתייחסת לשתי השאלות הנ"ל)לפעמים...
אתה קורא?לא ממש מה אתה שומע חוץ מגרין דיי?הרבה דברים... להקות שונות בסגונות רוק פאנק ומטאל...

למעלה